Stallgatan 22

Sundbyberg / Ursvik, Sundbyberg Karta & restider

2 995 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till denna trea med plats för hela familjen och många gäster! Här erbjuds ni ett trevligt och familjärt boende med en generös planlösning. Det här är helt enkelt en perfekt bostad för er som uppskattar det praktiska i boendet - välplanerat, ljust kök med mängder av förvaringsutrymmen, stora sällskapsytor, ett rymligt och praktiskt badrum, två bra sovrum, flertalet garderober och sist men inte minst en stor uteplats mot lugn innergård.

Från Stallgatan når man med bil Stockholm city på ca 15 minuter och Arlanda flygplats på ca 20 minuter. Bussar går till Hallonbergen
(T-banestation) samt till Sundbyberg (pendeltågsstation mm). I Ursvik kommer man att bygga ut kommunikationsnätet i takt med att området växer. Spårvägstrafiken planeras utvecklas via utbyggnad av Tvärbanan. Den lokala busstrafiken går igenom området.

Längs Enköpingsvägen finns flera stora mataffärer för större inköp samt bygghandel, McDonalds och bensinmack. I det absoluta närområdet finns gym, närbutik och frisör för att nämna något. Men området växer så det knakar vilket kommer att ge ett än rikare serviceutbud! Området är beläget med närhet till naturen och goda möjligheter till motion. Här finns löparslingor och skidspår på vintern vid Ursviks Motionsgård. I området finns också gott om förskolor och grundskolor!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
75 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
4 331 kr/mån
Pris/m²
39 933 kr/m²
Byggår
2014-2015
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stallgatan 22 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 995 000 kr
Avgift/månad
4 331 kr/mån

Statistik

1 105
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 14 dagar sedan, den 14 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips