Kyrkvägen 22

Tjörn, Tjörn Karta & restider

1 545 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till Hotell Bergabo, beläget i hjärtat av Rönnäng. En havsnära skärgårdsidyll med bekvämt läge längs västkusten. Här erbjuds en bostadsrätt på anläggningen om tre rum och kök på 46,4 kvm med terrass som har härlig havsutsikt. Lägenheten säljs möblerad. Parkeringsplats ingår.

Hotell Bergabo bedriver hotellverksamhet de perioder du inte själv nyttjar din bostadsrätt, vilket sker mot ersättning per dygn och utan någon begränsning för hur mycket du får vistas där per år. Ett utmärkt val för dig som efterfrågar ett bekvämt boende med bra service när det passar dig.

I Rönnäng finns på gångavstånd service i form av livsmedelsbutik och restaurang. Det närliggande samhället Skärhamn har även ett större utbud av restauranger, butiker apotek och systembolag. Från Rönnäng avgår färjan till Åstol, Dyrön & Tjörnekalv och på sommartid går det även båtturer från Rönnäng till både Marstrand & Käringön. Badplatser med bryggor, sandstrand och hopptorn finns på bekvämt gångavstånd.

Hotell Bergabo är Tjörns största hotell med 115 sängar fördelade på 43 rum. Bergabo är även ett populärt val för konferens och anordning av bröllop. Till anläggningen hör flertalet konferenssalar med plats för 120 personer, egen spaavdelning med avslappnande bastu och massagebad med utsikt ut över havet. Restaurangen erbjuder vällagade måltider för varje tillfälle.
Anläggningen genomsyras av en gammaldags atmosfär som lyfter fram det höga och fina kustläget och gör det enkelt för sina boenden att komma i stämning och trivas. Njut av härliga promenader längs Rönnängs mysiga gator, eller ta färjan över till de tre skärgårdspärlorna Dyrön, Tjörnekalv och Åstol. För dig som önskar att aktivera dig under vistelsen erbjuds bland annat RIB-orientering, vinprovning, kajakpaddling och akvarellkurs.

Övrig information
Som ambassadör på Bergabo Hotell (ägare av bostadsrätt) får du:
- Gratis Spa i Bergabad
- 50% rabatt på mat
- Frukost 50kr/pp i samband med boende.
- Gratis tillgång till hotellets cyklar
- Gratis lokalhyra, t ex konferenslokal
- Ambassadörsrabatt, gäller julbord, bokning av konferenser, kalas mm.

För var natt lägenheten hyrs ut via hotellverksamheten tillfaller 640 kr/dygn dig som bostadsrättsinnehavare.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
46,4 m²
Antal rum
3 rum
Avgift/månad
2 735 kr/mån
Pris/m²
33 297 kr/m²
Driftkostnad
4 440 kr/år
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kyrkvägen 22 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 545 000 kr
Avgift/månad
2 735 kr/mån
Driftkostnad
4 440 kr/år

Statistik

1 592
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 41 dagar sedan, den 15 april 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips