Larmvägen 16B

Fredriksdal, Helsingborg Se på karta

1 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97,5 m²
Byggår
1970
Förening
HSB BRF Fredriksdal i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
6 003 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
14 872 kr/m²

Varmt välkommen till Larmvägen 16B och denna fyra-rummare om 97 kvm. Här finns möjligheten att flytta in i en välplanerad bostad med goda sällskapsytor för en större familj.

Bostaden erbjuder tre rymliga sovrum, snyggt träkök med matplats för 6-8 personer. Socialt vardagsrum med gott om ljusinsläpp och plats för större soffgrupp. Vidare erbjuds en gäst-wc samt ett badrum som renoverades i samband med stambytet. Lägenheten ligger placerad en trappa upp och erbjuder en stor inglasad balkong med fri sikt i soligt söderläge.

Välskött och stabil förening med mycket god ekonomi, stort utbud av gemensamma aktiviteter och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Föreningen tillhandahåller bland annat ett barnvagnsrum, cykelparkering, lekplats, parkeringsmöjligheter samt en vacker innergård.

Här bor du vid ett av Fredriksdals trevligaste lägen - bara ett stenkast från Ica Maxi, CityGross, skola och dagis! Med en kort promenad når du Fredriksdal museer och trädgårdar, och med några minuters bilfärd står du utanför Väla Centrum.

Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Helsingborg