SkandiaMäklarna Helsingborg

SkandiaMäklarna Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Drottninggatan 120, Norr, Helsingborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 18:00
Drottninggatan 120, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 120, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 120

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
4 375 000 kr
122 m²
4 rum
vån 4/4
6 980 kr/mån
35 861 kr/m²

Välkommen till en ljus och rymlig vindsvåning med en stor och mysig balkong på lugnt läge - mitt i Helsingborg. Drottninggatan 120 bjuder på en charmig takvåning bland stadens takåsar i de klassiska kvarteren på Norr. Denna exklusiva våning är 122 kvadratmeter stor och erbjuder en smart planlösning med två sovrum, en generös matsal och ett vardagsrum med direkt utgång till balkongen som vetter mot en stillsam innergård. De två mysiga och välplanerade sovrummen ramas in av ett stort vardagsrum/matsal och har ett genomgående trestavsparkettgolv. Alla rum på denna sida av våningen har en härlig utsikt över sundet. Det moderna köket är utrustat med rymliga arbetsytor och en praktisk köksö. Vardagsrummet i andra änden av våningen leder ut till den avkopplande balkongen som vetter mot den lugna innergården, perfekt för morgonkaffet eller en lugn kväll med en bok. Vidare erbjuder bostaden en separat toalett och ett stilfullt badrum med dubbeldusch, tvättmaskin och torktumlare, vilket gör morgonrutinerna smidiga och bekväma. Dessutom finns det gott om förvaringsutrymme i form av en stor klädkammare, vilket gör det lätt att hålla ordning och organisera ditt hem. Boendet ligger på gångavstånd till några av Helsingborgs bästa restauranger, som Drottninggatan 35, Regio och Nabo. Dessutom finns närhet till strand- och parkområden som Gröningen, Margaretaplatsen och Fria bad samt stadens gästhamn med sina charmiga uteserveringar. Här erbjuds ett magiskt boende för den som söker något unikt och extremt bekvämt! Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lundsbäcksgatan 36B, Vasatorp, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 11:00
Lundsbäcksgatan 36B, Vasatorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Lundsbäcksgatan 36B, Vasatorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Lundsbäcksgatan 36B

Lägenhet
Vasatorp, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 950 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
5 101 kr/mån
28 676 kr/m²

Nu kan vi erbjuda denna välplanerade lägenhet, uppförd 2019 av Götenehus, i omtyckta Vasatorp. Bostaden fördelar sina 68 kvm på tre rum och kök, med öppen och social planlösning. Bostaden är planerad med omsorg och erbjuder gott om förvaringsutrymme i form av klädkammare och garderober. Allrummet innefattar kök, matplats och vardagsrum, möjliggör härliga tillställningar med balkong i anslutning. Master-bedroom med egen klädkammare, rymmer plats för dubbelsäng och skrivbord. Intill finner vi även ett mindre kontorsrum/gästrum. På golvet vilar ett genomgående träparkettgolv, slätspacklade och vitmålade väggar, riktigt snyggt fullutrustat kök från Vedum samt ett helkaklat badrum med duschhörna, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden ingår ett förråd samt en p-plats i avgiften. Här bor man med närhet till grönområden, natur och aktiviteter. Filborna Arena, närbutiker och serviceutbud ligger inom gångavstånd och med buss tar vi oss till centrum på mindre än 15 minuter. Sammantaget en bostadsrätt med god standard för köparen som vill bo riktigt bekvämt. Välkommen att anmäla ditt intresse till oss på SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Balkong
Hyacintgatan 2D, Sofieberg, Helsingborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 15:30
Hyacintgatan 2D, Sofieberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Hyacintgatan 2D, Sofieberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Hyacintgatan 2D

Lägenhet
Sofieberg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 895 000 kr
100,5 + 17 m²
4 rum
5 345 kr/mån
38 756 kr/m²

När du kliver över tröskeln på Hyacintgatan 2D möts du av ett härligt ljusflöde som genomsyrar alla rum i detta nyrenoverade radhus. Dom sociala rummen smälter samman med det inglasade uterummet och den fina trädgården med grönska och spabad. Här trivs den mest kräsne köparen oavsett årstid. Bostadsrätten fördelar sina ca 100 (+17kvm - uterum) kvadratmeter på fyra rum och kök. Nuvarande ägare har genomfört en omfattande renovering av samtliga delar; kök, badrum, golv, väggar, trädgård och tvättstuga. Entréplan bjuder på öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum - ett fint utrymme med goda ytor för möblemang och umgänge. Vidare finner man en gäst-WC samt ett klädvårdsrum med tvättmaskin och torktumlare. Trapporna från hallen tar oss smidigt upp till övre plan. Här erbjuds i dagsläget två rymliga sovrum, en rejäl walk-in-closet som avgränsas från master bedroom med fina glaspartier - men som till sitt ursprung varit ett tredje sovrum. Centralt mellan rummet har vi ett mindre allrum samt ett helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Sammantaget ett praktiskt och välskött boende i toppskick! Från vardagsrummet har man access till det inglasade uterummet som uppmätts till 17 kvadratmeter - det uppvärmda uterummet leder oss därefter ut till trädäcket och trädgården. Här möts man av ett lyxigt spabad samt goda ytor för utemöblemang. Trädgården ombonas av ett lättskött staket, gräsmatta samt träddäck. På framsidan av radhuset har vi en egen uppfart med plats för två bilar samt ett förråd i anslutning till entrén. Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 8 - är en välskött och oerhört stabil bostadsrättsförening. Föreningen är obelånad, vilket är väldigt sällsynt och mycket uppskattat - inte minst dessa konjukturstider. Föreningen har låtit utföra omfattande renoveringar - bland annat har man installerat solceller, vilket trycker ner föreningens driftkostnader. Föreningens medlemmar har tillgång till en gemensam tvättstuga med torkrum samt garage (separat kö). I månadsavgiften om 5345 kr ingår värme, vatten, två p-platser på egen uppfart, förråd samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen. För mer information eller intresse- varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

  • Premium
  • Uteplats
Rörpressgatan 2, null, Bjuvs kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30
Rörpressgatan 2, null, Bjuvs kommun, bild 2
Rörpressgatan 2, null, Bjuvs kommun, bild 3

Rörpressgatan 2

Villa
Bjuvs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 695 000 kr
120 m²
4 rum
986 m² tomt

Om du drömmer om att bo på bästa läget i Ekeby, har du hittat helt rätt. Välkommen till denna enastående enplansvilla som erbjuder något utöver det vanliga. Här pratar vi om ett fenomenalt läge, läge, läge. Med fullständig avskildhet och ingen insyn, kan du njuta av en befriande känsla och total integritet. Trädgården är lättskött och badar i solsken tack vare sitt optimala läge, vilket ger många sköna soltimmar. Utsikten från denna bostad är enastående och måste upplevas på plats. Inomhus fördelar sig 120 kvm på en plan, vilket ger en luftig och rymlig atmosfär. Den öppna planlösningen mellan kök, hall och vardagsrum skapar en inbjudande och social miljö. Här är det enkelt att möblera och skapa ett hem som passar din personliga stil och smak. Köket är välutrustat med alla nödvändiga vitvaror som förenklar din vardag, och den stora köksön erbjuder både extra arbetsyta och serveringsyta. Praktisk tvättstuga med förvaringsmöjligheter och tvättmaskiner för enklare vardag. Villan har tre generösa sovrum, inklusive ett master bedroom, samt två fräscha badrum som är utrustade med allt du behöver. Den nylagda biluppfarten rymmer 4-5 bilar utan problem, och det isolerade garaget (ca 40 kvm) är en dröm för alla med en hobby. Garaget är inrett och utrustat med förvaring samt en luft/luft värmepump, vilket gör det perfekt för alla typer av hobbyverksamhet, kontorsrum eller tonårsrum. Garageinredning kan tänkas att säljas med huset mot ett litet tillägg om så önskas. Sammanfattningsvis, detta är en bostad som måste upplevas på plats! Välkommen till ditt drömhem i Ekeby, där komfort, stil och perfekt läge möts i harmoni.

  • Premium
  • Uteplats
Bröderna Pihls gränd 7, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
  • Tis 30 jul kl 17:00
Bröderna Pihls gränd 7, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 2
Bröderna Pihls gränd 7, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun, bild 3

Bröderna Pihls gränd 7

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
5 495 000 kr
85 m²
3 rum
vån 5/6
4 907 kr/mån
64 647 kr/m²

På förstklassigt läge högt upp i huset på våning fem kan man inget annat än häpnas över den fantastiska utsikten som erbjuds. Dag som natt kan man följa allt från stora kryssningsfartyg till mindre fiskebåtar som passerar förbi i Öresund, för att en stund senare försvinna bort i horisonten. När solen går ned och kvällen tar vid, förvandlas sundet och Helsingörs upplysta kust till ett magiskt skådespel, vilket skapar en helt otrolig atmosfär. Denna underbara vy blir aldrig tråkig! När vi stiger in bostaden möts vi direkt av en känsla av ljus och rymd. Från de stora och vikbara fönsterpartierna erbjuds en hänförande vy över Öresund som ständigt påminner om vilket fantastiskt läge man bor på. En läcker vitpigmenterad 1-stavs ekparkett löper genom hela bostaden och harmoniserar fint med övriga materialval. Vardagsrum och kök möts i en öppen och social planlösning där en praktisk köksö elegant separerar dem åt. Det fullutrustade köket från HTH har luckor i en behaglig och jordnära nyans i kombination med en snygg bänkskiva i ljus natursten. Samtliga vitvaror är från Electrolux. Rummets stora och öppningsbara fönsterpartier suddar på ett naturligt sätt ut gränsen mellan inomhus och utomhus. Förutom de sociala ytorna finns också två rymliga sovrum som båda enkelt rymmer en dubbelsäng, platsbyggda garderober (HTH) samt övrigt möblemang. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, vägghängd wc, kommod, förvaringsskåp samt tvättmaskin och torktumlare. En rymlig och möblerbar terass i sydväst som är delvis inglasad säkerställer en underbar utsikt över Öresund där man dessutom stora delar av dagen kan njuta av solen. Fastigheten är belägen i en del av Oceanhamnen där det inte finns några planer på att uppföra någon bebyggelse direkt framför. Sammanfattningsvis erbjuds här ett boende som sätter livskvalitet i fokus, med en modern design och ett oslagbart läge mellan Helsingborgs centrum och Öresunds kust. Missa inte chansen att bli stolt ägare till detta exklusiva hem! E-styling: Vissa av bilderna är ett fotomontage. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Lilla Möllevångsgatan 3B, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 12:00
Lilla Möllevångsgatan 3B, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Lilla Möllevångsgatan 3B, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Lilla Möllevångsgatan 3B

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 795 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/6
3 316 kr/mån
34 519 kr/m²

Varmt välkommen Lilla Möllevångsgatan 3B och till denna genomgående tvåa med balkong i fritt västerläge! Här möts du av fina ytskikt och bra materialval, samt en hög trivselfaktor i ett lummigt läge nära allt vad staden har att erbjuda. Lägenheten ligger på andra våningen och nås enkelt med hiss. När du kliver in genom dörren, möts du av ett ljust och inbjudande intryck tack vare den genomgående planlösningen och ljusa inredningen. Hallen erbjuder praktisk förvaring i form av garderober och gott om plats för avhängning. Till höger från hallen hittar du det ljusa och moderna köket, här finner du släta vita luckor med matchande laminatskiva och vitt stänkskydd. Gott om arbetsyta och förvaring samt moderna vitvaror som underlättar vardagen (ny häll och diskmaskin från 2022). Köket och sovrummet ligger i nära anslutning till varandra. Sovrummet är tillräckligt rymligt för en dubbelsäng samt har garderober för förvaring. Vardagsrummet är välplanerat och stort nog för både en rejäl soffhörna och ett större matsalsmöblemang. Från vardagsrummet når du den trevliga balkongen i västerläge, perfekt för soliga eftermiddagar och kvällar. Badrummet är generöst tilltaget och modernt, utrustat med en stor och lyxig dusch samt helkaklade väggar och golv som ger en stilrendkänsla. Huset är beläget i ett lugnt och grönt område med gångavstånd till all tänkbar närservice. Du hittar livsmedelsbutiker, caféer och gym i närheten, samt landborgspromenaden och city en kort promenad bort. Detta är den perfekta bostaden för dig som vill bo centralt men också lummigt i en stabil och välskött förening. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Volontärsgatan 13B, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Volontärsgatan 13B

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 295 000 kr
63 m²
2 rum
vån 3/3
4 126 kr/mån
20 556 kr/m²

När du renoverar för dig själv blir resultatet alltid bäst. Här presenterar vi en totalrenoverad tvåa belägen på det mest attraktiva läget på Volontärsgatan. Denna lägenhet har allt du kan önska dig och lite till. Bostaden erbjuder en härlig balkong utan insyn, perfekt för avkoppling med kvällssol. Det stambytta, helkaklade badrummet är utrustat med en modern tvättmaskin, vilket gör vardagen både bekvämare och smidigare. Lägenhetens genomgående ljusa golv förstärker den lyxiga känslan och bidrar till en harmonisk atmosfär. Köket är en dröm för alla som älskar att laga mat. Med ett komplett maskinpaket och generösa arbetsytor, har du allt du behöver för att skapa kulinariska mästerverk. Köket är utformat med både funktion och stil i åtanke, vilket gör det till hemmets naturliga samlingspunkt. Du kommer att bo i en mycket välskött bostadsrättsförening som värnar om både fastigheten och de boendes trivsel. Föreningen har stabil ekonomi och välskötta gemensamma utrymmen, vilket bidrar till en trygg och behaglig boendemiljö. Sammanfattningsvis, denna tvåa på Volontärsgatan är ett hem där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa bästa möjliga boendekvalitet. Missa inte chansen att uppleva denna pärla – här kan du njuta av livet på bästa sätt.

  • Balkong
Svarvaregatan 1, null, Åstorps kommun
  • Ons 31 jul kl 16:30
Svarvaregatan 1, null, Åstorps kommun, bild 2
Svarvaregatan 1, null, Åstorps kommun, bild 3

Svarvaregatan 1

Villa
Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 495 000 kr
137 m²
5 rum
454 m² tomt

Välkommen till en villa där varje detalj har genomgått en smakfull och påkostad renovering, allt utfört i världsklass. Om du söker ett hem som är totalrenoverat med premiummaterial och stilrena inslag i varje hörn, har du kommit rätt. Denna renovering har inte lämnat något åt slumpen. Gamla delar har ersatts med toppkvalitativa material, vilket gör detta hus till ett måste att uppleva på plats. När du kliver in möts du av en magisk öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns generösa ytor för sociala sammanhang och stilfull inredning. Köket är läckert utformat i ljusgrått med svarta detaljer och en elegant vit stenbänkskiva. Det är utrustat med dubbel ugn/mikro, fullutrustad ugn, extra stor induktionshäll, fläkt och diskmaskin. En snygg köksö gör matlagningen och förvaringen enkel och effektiv. Vardagsrummet erbjuder plats för stora soffgrupper och matbord, och en fungerande kamin bidrar till en mysig atmosfär. Samtlig belysning kan styras via din telefon via Plejd. Från vardagsrummet når du ett inbjudande uterum, en extra social yta som leder vidare till den privata trädgården med trädäck, jacuzzi och gräsmatta. Master bedroom är en klass för sig, inrett med garderober och anslutet till ett lyxigt badrum med allt du behöver. De två andra rummen är rymliga nog för dubbelsängar och garderober efter önskemål. Dessutom finns ytterligare ett badrum i samma stilrena färgskala och en praktisk tvättstuga med förvaring och egen ingång, maskiner från Bosch. I anslutning till tvättstugan finns ett matförråd med hyllor för extra förvaring. Detta hus är skapat för att njutas av och upplevas, ditt nya drömhem väntar på dig!

  • Premium
  • Uteplats
Skaragatan 17, Rosengården, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 14:00
Skaragatan 17, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 2
Skaragatan 17, Rosengården, Helsingborgs kommun, bild 3

Skaragatan 17

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
995 000 kr
46,5 m²
2 rum
vån 1/3
3 946 kr/mån
21 398 kr/m²

Välkommen till Skaragatan 17 och denna välplanerade tvårummare med en generös uteplats! Här erbjuds en mycket trivsam bostad med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med ljus. Lägenheten ligger på en lugn gata utan genomfartstrafik, i en stabil bostadsrättsförening. Vi kliver in i en öppen och härlig planlösning som enkelt leder oss runt till bostadens alla delar. Köket är fräscht och snyggt med bra förvaringsutrymmen och ett stilrent laminatgolv som löper genom hela bostaden. Det är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, mikrovågsugn, ugn, fläkt och häll. Det rymliga vardagsrummet har gott om plats för en större soffgrupp och annan tänkbar inredning. Samtliga ytskikt, golv och väggar i bostaden har nyligen renoverats, vilket ger en genomgående hög standard. Sovrummet är lättmöblerat och har gott om plats för garderober eller andra förvaringslösningar.Från sovrummet når du den härliga uteplatsen som vetter mot väster, perfekt för sociala tillställningar under soliga dagar. Slutligen har vi badrummet som nyligen nymålats och uppfräschats tillfälligt då föreningen planerar ett stambyte. Detta innebär att nästa ägare kommer ha ett nytt badrum att se framemot. Bostadens läge i området är utmärkt med nära till tvättstuga, förråd, soprum, parkering och garage. Dessutom ingår bredband genom tele2, två parkeringsplatser och två gästkort som gäster kan använda vid besök. Här bor du i en välskött och stabil bostadsrättsförening. I närområdet finns flera närbutiker, förskolor, skolor för årskurserna 1-9, kollektivtrafik och diverse aktiviteter. Filborna arena ligger bara ett stenkast bort och centrum når du på cirka 10 minuter med cykel. För pendlaren är det smidigt att ta sig till både Österleden och motorvägen. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Höstgatan 21, Västergård, Helsingborgs kommun
  • Sön 4 aug kl 14:00
Höstgatan 21, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 2
Höstgatan 21, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 3

Höstgatan 21

Lägenhet
Västergård, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
995 000 kr
100 m²
4 rum
vån 4/5
8 408 kr/mån
9 950 kr/m²

Välkommen till Höstgatan 21 och denna fantastiska fyrarummare om 100 kvm! Här erbjuds en öppen och rymlig hörnlägenhet där solljuset flödar in och fyller lägenheten med värme och ljus. Bostaden är i fint skick och passar perfekt för en större familj som letar efter både utrymme och livskvalité. Lägenheten erbjuder tre rymliga sovrum, en praktisk toalett och ett helkaklat badrum. Det toppmoderna köket har gott om arbetsytor, förvaring och en härlig matplats i anslutning. Det trivsamma sällskapsrummet är idealiskt för familjemys och sociala tillställningar. Dessutom finns en tvättstuga bekvämt belägen på samma våningsplan som lägenheten. Balkongen är verkligen pricken över i:et, med en fantastisk utsikt över grönskan som skapar en rofylld atmosfär där man kan koppla av en härlig eftermiddag eller kväll. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe, läsa en bok eller bara ta in den utsikten. Området kring Höstgatan erbjuder en rad bekvämligheter som gör vardagen enklare och mer trivsam. Här finns fotbollsplaner, skolor, förskolor och livsmedelsbutiker inom nära räckhåll. För den som pendlar eller vill utforska Helsingborg erbjuder området gott om bussförbindelser som snabbt tar dig in till stadens centrum. Dessutom finns det härliga promenadstråk i närheten, perfekt för avkopplande promenader och friluftsliv. Välkommen på visning, välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Kyrkogatan 6, null, Åstorps kommun
  • Imorgon kl 12:15
Kyrkogatan 6, null, Åstorps kommun, bild 2
Kyrkogatan 6, null, Åstorps kommun, bild 3

Kyrkogatan 6

Villa
Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 695 000 kr
120 + 17 m²
6 rum
926 m² tomt

Välkommen till Kyrkogatan 6 i Åstorp och denna charmiga villa från 1909! Med en boyta på 120 kvm och tillhörande annex är detta röda trähus en pärla som bjuder på en magnifik utsikt över det omgivande grönskande landskapet och rapsfält. På en tomt om 926 kvm utspelar sig en sagolik potential för den som söker en idyllisk livsstil. Med sina historiska anor bär huset på en berättelse som sträcker sig över generationer. När du kliver in genom ytterdörren välkomnas du av en rymlig hall som fungerar som navet som tar oss till resten av huset. Direkt till vänster finner vi det helkaklade badrummet. Längre in i huset når vi dess mer sociala delar. Ett mysigt vardagsrum, komplett med en kamin, bjuder in till avkoppling och gemenskap. Det lantliga köket fortsätter att charma med sin rustika elegans och praktiska utformning. Med en tillhörande matplats blir detta område inte bara en plats för matlagning utan också för gemensamma måltider för hela familjen. På nedervåningen finner vi även ett stort sovrum med altandörrar som leder ut till baksidan av tomten och i anslutning till sovrummet finns en imponerande walk-in closet. En trappa upp väntar ytterligare två generösa sovrum, dessa rum är rymliga och erbjuder gott om plats för både förvaring och möblemang. Utöver sovrummen finner vi ett allrum/TV-rum och en toalett. Det tillhörande annexet på tomten, det lilla röda huset, är perfekt för familjemedlemmen som vill ha sitt eget utrymme, här finns ett stort sovrum och tvättstuga. Åstorp är en hemtrevlig tätort beläget i nordvästra Skåne, med närhet till Ängelholm och Helsingborg möjliggör goda förbindelser till allt man kan önska sig i sin vardag. Här finns bra service med restauranger, livsmedelsbutiker, affärer och bibliotek. För barnfamiljen finner vi flertalet lekplatser, aktiviteter, förskolor och en skola upp till årskurs 9. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

  • Premium
Erik Dahlbergs gata 43, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Erik Dahlbergs gata 43, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Erik Dahlbergs gata 43, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Erik Dahlbergs gata 43

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 395 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/5
2 661 kr/mån
43 594 kr/m²

Varmt välkommen till Erik Dahlbergs gata 43 och denna välplanerade 1:a i renoverat skick med en rymlig sovalkov och en härlig balkong. Compact living när det är som bäst! Belägen endast cirka 8 minuters promenad från stadens hjärta finner du det charmiga området Tågaborg och Erik Dahlbergs gata. Nu har du chansen att förvärva denna väldisponerade 1:a med en generös sovalkov som rymmer en säng upp till 140 cm. Trots sin begränsade yta upplevs lägenheten rymlig och luftig, delvis tack vare den smarta planlösningen men även på grund av de stora fönsterpartierna som öppnar upp mot balkongen. Och ja, du läste rätt, det finns även en balkong här, och den är dessutom i ett perfekt västerläge, vilket garanterar sol från tidig lunch till sen kväll. En perfekt extrayta under de varma sommarmånaderna. Detta är helt enkelt en bra förstabostad för den som värdesätter kvalitet i en av Helsingborgs mest eftertraktade områden. Här bor du i en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar, Tågaborg. Här bor du med endast några minuters promenad till såväl stranden som Pålsjö skog. Ett par kvarter ifrån finner du vackra Landborgspromenaden, perfekt för morgonpromenaden eller dagens alla promenader med hunden. Med gångavstånd till stadskärnans rika utbud av service, kultur och nöjen har du alltid nära hem. - Det ingår ett vindsförråd samt källarförråd I BRF FlemmingKronan bor du i en välskött och stabil förening med god ekonomi. Länk till föreningens hemsida: https://flemmingkronan.hsbbrfwebb.se/ Föreningen erbjuder 5 garageplatser och 6 carportar för sina medlemmar. Det finns en gemensamt innergård som medlemmarna får nyttja, föreningen har grill och andra tillbehör som kan lånas.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Lindforsgatan 30, Ramlösa, Helsingborgs kommun
Lindforsgatan 30, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 2
Lindforsgatan 30, Ramlösa, Helsingborgs kommun, bild 3

Lindforsgatan 30

Radhus
Ramlösa, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
4 295 000 kr
139 + 75 m²
5 rum
156 m² tomt

Upplev ett mycket barnvänligt kvarter med begränsad biltrafik. Tryggt och säkert för dina barn. Här bor du bara ett stenkast från den populära Ramlösa Brunnspark som erbjuder charmiga naturpromenader. Bostaden har gått igenom en del renoveringar. Fastigheten har förbesiktigat & dolda fel försäkring är tecknad för en tryggare affär! Steg in i denna fantastiska bostad med en total boyta på hela 139 kvadratmeter fördelade på två plan. Bottenvåningen erbjuder generösa ytor som skapar en härlig och social atmosfär. Den rymliga hallen kan möbleras efter smak och behov. Köket är läckert designat med noggrant valda färger som ger en lyxig känsla och är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, fläkt, vägghängd ugn och mikrovågsugn. Köksön ger extra förvaring och serveringsyta. Det tilltagna vardagsrummet är lätt att möblera efter dina önskemål och leder till den fantastiska uteplatsen med uterum – perfekt för avkoppling eller sociala tillställningar. På övervåningen finner du fyra sovrum, inklusive ett rymligt master bedroom samt ett badrum. Källaren på 75 kvm tillför ännu mer sociala ytor med ett stort allrum och generösa förvaringsutrymmen. Denna bostad erbjuder det bästa av bekvämlighet och stil i en trygg och naturskön miljö. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem här! Fastigheten har genomgått en förbesiktning. Dolda fel försäkring är tecknad. Nya golv bottenvåning och stora delar av ovanvåning Nymålat Fönster 2008 Renoverades badrummet på övervåningen 2012 Renoverades tvättstugan i källaren 2020 Renoverades köke 2023 Ny el-central

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Diamantvägen 17D, Hyllinge, Åstorps kommun
  • Ons 7 aug kl 17:00
Diamantvägen 17D, Hyllinge, Åstorps kommun, bild 2
Diamantvägen 17D, Hyllinge, Åstorps kommun, bild 3

Diamantvägen 17D

Radhus
Hyllinge, Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 195 000 kr
122 + 3,8 m²
4 rum
6 452 kr/mån
17 992 kr/m²

Välkommen till framtidens boende! På Diamantvägen i Hyllinge färdigställs just nu 26 radhus uppförda i bostadsrättsform. Radhusen präglas av högkvalitativa materialval i en genomtänkt och elegant planlösning - designad med hållbarhet i fokus. Miljötänket är genomgående i allt från solcellerna på taket, den vattenburna uppvärmningen (som ger låga driftskostnader), träfasaden och den egna p-platsen med laddstolpe för elbilen. Bostäderna erbjuder 122 kvadratmeter fördelade på två plan, för alla att trivas i, såväl barnfamiljer som pensionärer. Besökaren här möts av en snyggt stenlagd uppfart med förråd och gott om utrymme för en liten köksträdgård och bivänliga blommor i krukor. Den som öppnar ytterdörren och tar steget in i den rymliga hallen, välkomnas av en ljus, arkitektoniskt lugn miljö där siktlinjen leder ut mot baksidan och trädgårdens grönska. Den genomgående trestavs-parketten leder gärna fötterna åt samma håll och till ett stort öppet, socialt vardagsrum med plats för både rymligt matsalsbord och mysig soffdel att vila i. Vardagsrummet är genom stora glasfönster och -dörr sammanbundet såväl med uteplatsens inbjudande träterrass, som den toppmoderna köksdelen. Det smakfulla köket från Marbodal är utfört i lugna grå nyanser, matchade med bänkskivor i hållbar kvartskomposit. Här på nedre våningen finns också ett helkaklat badrum med vackra grå kakelplattor i stort format och inbyggd tvättstuga. En elegant trätrappa leder upp i vinkel till nästa våning, där det väntar tre ljusa sovrum, två klädkammare och badrum med badkar. Återigen är kulörvalen lugnt vita och gråtonade för att ge en smakfullt avskalad fond där du själv kan addera accentfärger helt efter egen smak. Mysiga Hyllinge ligger på bekvämt pendlingsavstånd från Helsingborg; det tar cirka 15 minuter med bil, 20 minuter med busslinjerna 520 och 250. Området har förskola, skola 1-9, en aktiv fotbollsförening och fritidsgård. Här finns ICA Maxi, Willys. Matkedjor som Max Burgers och McDonalds ligger nära, liksom byggvaruhandelns Bauhaus och även Nordens största lekpark för barn: Funplays. I Hyllinge ligger även den eleganta golfklubben Lydinge Resort som erbjuder sina besökare en lantlig atmosfär mitt i naturen med faciliteter som restaurang, konferensrum, hotell, golf, padel och spabad. Inflytt kan ske omgående! Varmt välkommen på visning för mer information!

  • Premium
  • Uteplats
Domaregatan 13A, Elineberg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 10:00
Domaregatan 13A, Elineberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Domaregatan 13A, Elineberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Domaregatan 13A

Lägenhet
Elineberg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 425 000 kr
68,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 512 kr/mån
20 803 kr/m²

Välkommen till Domaregatan 13A och denna fantastiska bostad med en rymlig balkong i en skuldfri förening! Med sina 68,5 kvadratmeter och en låg avgift erbjuder denna välplanerade bostad ett prisvärt och bekvämt boende i en av Helsingborgs mest attraktiva bostadsrättsföreningar. Vid entrén möts av ett härligt ljusinsläpp och en väl tilltagen hall som tar oss till lägenhetens samtliga rum. Direkt till höger om hallen finner du de två stora sovrummen, vilka rymmer dubbelsängar och ytterligare möbler. Det tidlösa köket ligger längre in i lägenheten och erbjuder gott om arbetsyta samt utrymme för matbord. Vardagsrummet, som ligger intill köket, ger generöst utrymme för en stor soffgrupp, tv-bänk och annan inredning. Den förtjusande inglasade balkongen lockar till avkopplande stunder med sol och utsikt. Slutligen finns det helkaklade badrummet i neutrala färger, utrustat med tvättmaskin, för extra bekvämlighet. HSB Brf Ängslyckan är en välskött och stabil förening med god ekonomi och erbjuder sina medlemmar tillgång till gym och gästrum. Dessutom kan du kostnadsfritt boka festlokal för sociala tillställningar. Domaregatan är centralt belägen med närhet till Ramlösa station (400 m), olika träningsanläggningar som gym och padel samt ett urval av matvarubutiker som Coop, Ica Maxi, Willys och Lidl. För naturälskare erbjuder området fina promenadstråk som Ramlösa Brunnspark och Jordbodalen. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Hagavägen 21, Arild, Höganäs kommun
  • Idag kl 10:00
Hagavägen 21, Arild, Höganäs kommun, bild 2
Hagavägen 21, Arild, Höganäs kommun, bild 3

Hagavägen 21

Villa
Arild, Höganäs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
35 000 000 kr
551 m²
13 rum
2 146 m² tomt

Uppför backen på Hagavägen i Arild, endast ett stenkast från havet med magnifika vyer över Skälderviken kan vi presentera ett boende för den som söker något alldeles unikt. Här samspelar gammalt och nytt på ett närmast magiskt sätt, en sann idyll kombineras med modern lyx och bjuder på en minst sagt förtrollande atmosfär - välkommen till Arildsgården, ett genuint drömboende utöver det vanliga! I en anrik och pittoresk miljö på en lugn återvändsgata har Arildsgården med anor från 1860 genomgått en totalrenovering präglad av smakfulla och kvalitativa materialval där varje detalj är noga genomtänkt. Det unika boendet med sina generösa och öppna ytor är perfekt för sociala tillställningar, samtidigt som de lugna och privata delarna av huset erbjuder en enkel och bekväm reträtt för familj och vänner. De stora och vackra fönsterpartierna suddar stundtals ut gränsen mellan inom- och utomhus och fyller alla rum med ett fantastiskt ljusinsläpp, inte minst på ovanvåningen där omgivningen av hav och grönska ständigt är närvarande och blir en naturlig del av rummet. Den ytterst välplanerade ytan på hela 551 kvadratmeter fördelas över flera generösa sällskapsytor med fantastiska havsvyer, en ateljé, fem sovrum (majoriteten med eget badrum), två kök, fem badrum, gäst-wc, bastu med dusch samt mycket goda förvaringsmöjligheter. Den äldre delen av bostaden kan enkelt separeras från den nybyggda delen, vilket underlättar för exempelvis uthyrning, generationsboende eller om man vill bedriva verksamhet. Denna del har en egen ingång, kök, två sovrum med plats för flera sängar, stora sociala ytor samt badrum. Förutom imponerande interiöra ytor erbjuder Arildsgården en fantastisk och levande utemiljö. Mellan huskropparna, som formar sig som ett U, ligger en stenlagd uteplats som är både vind- och insynsskyddad och erbjuder en trevlig utsikt över havet. Med direkt access från köket på övre plan finns ytterligare en stenlagd uteplats i soligt söderläge, även här med vackra vyer över havet. Vidare finns en väl uppvuxen och lummig trädgård med generösa ytor och oändliga möjligheter. Möjlighet till parkering finns på båda sidor om huset och för den som önskar finns även plats för att bygga ett garage, vilket är delvis förberett. Arild är en charmig och pittoresk sommarby med aktiviteter som sol och bad, golf på S:t Arild GK, fiske, tennis på Arilds TK, segling och dykning. Här finns även populära hotell och matställena Rusthållargården och Strand hotell. Byn ligger vid Kullabergs sydöstra ände, med ett nät av vandringsstigar som leder till Himmelstorp, Håkull, Kullagården och Kullens fyr. Utmed Skäldervikens strand finner du Klötet och Nabbens naturreservat. En vandringsstig tar dig till Skäret, där Flickorna Lundgrens kaffeservering och restaurangen Rut på Skäret väntar. Sammanfattningsvis erbjuds ett ytterst välbalanserat boende av sällan skådad karaktär på Arilds troligtvis bästa läge! De publicerade bilderna visar bara en begränsad del av bostaden och är delvis digitalt stylade, fler bilder skickas gärna på begäran. Kontakta ansvarig mäklare Elias Backe för mer information och privat visning. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Uteplats
Grepgatan 15B, Mariastaden, Helsingborgs kommun
Grepgatan 15B, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 2
Grepgatan 15B, Mariastaden, Helsingborgs kommun, bild 3

Grepgatan 15B

Radhus
Mariastaden, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 875 000 kr
108 m²
4 rum
4 950 kr/mån
26 620 kr/m²

Stig in genom dörren och upplev den rymliga hallen där du bekvämt kan hänga av dig ytterkläderna, utrustat med ett slitstarkt klinkergolv och bra förvaring som gör vardagen enklare. Vidare kommer du in i en öppen planlösning som förenar ett rymligt kök med plats för en större matgrupp och ett vardagsrum som öppnar upp till en generös altan. Köket har en tidlös design med stilrena färger och gott om förvaringsutrymmen samt arbetsytor för den enkla vardagen eller festbjudningen. Vardagsrummets storlek möjliggör flera möbleringsalternativ efter dina önskemål och erbjuder sociala ytor i anslutning till altanen som har ett nordvästligt läge. Kliv ut på trädäcket genom altandörren och njut av soliga dagar, ljuvliga sommarkvällar och härliga stunder med vänner och familj! På entréplanet finns även ett stort helkaklat badrum med tvätt- och torkmöjligheter. Sammanfattningsvis är entréplanet av hög kvalitet, där det genomgående parkettgolvet med golvvärme tillsammans med det generösa ljusinsläppet från stora fönsterpartier skapar en känsla av rymd. På övervåningen finner du tre väl tilltagna sovrum, varav ett större rum med en tillhörande klädkammare enligt ritningen. Här finns även ett rymligt badrum. Området Maria Park erbjuder en perfekt kombination av lugn och närhet till centrum. Här finns grönområden, lekplatser och bekvämligheter som gör vardagen enkel och behaglig. I närområdet finns även förskola, skola för årskurs 1-9, matbutik, restauranger och mycket mer. Efter några minuters promenad når du även den mysiga Pålsjö skog, där du kan promenera och jogga längs slingrande stigar eller helt enkelt njuta av den vackra naturen. (Observera att driftkostnaderna baseras på nuvarande förbrukning med elbil och laddhybrid.) Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för visning!

  • Premium
  • Uteplats
Violgatan 18, Bjuv, Bjuvs kommun
  • Imorgon kl 12:15
Violgatan 18, Bjuv, Bjuvs kommun, bild 2
Violgatan 18, Bjuv, Bjuvs kommun, bild 3

Violgatan 18

Villa
Bjuv, Bjuvs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 200 000 kr
90 m²
5 rum
824 m² tomt

HUSET ÄR FÖRBESIKTIGAT SAMT TÄCKT AV DOLDA FEL FÖRSÄKRING!! Charmig 1930-talsvilla i lugna Bjuv - Möjlighet till att skapa din bodröm Välkommen till denna karaktärsfulla 1930-talsvilla, belägen i ett lugnt och trevligt villakvarter i Bjuv. Detta hem erbjuder en fantastisk möjlighet för dig som vill skapa ditt drömhem från grunden, med renoveringsmöjligheter som låter dig sätta din egen prägel. Huset om 90 kvm är fördelat på 1,5 plan och rymmer fem rum, inklusive ett sovrum på bottenvåningen och två på övre plan. I öppen anslutning finner vi vardagsrum, matplats och kök, vilket erbjuder gott om sociala ytor. På ovanvåningen finns dessutom större sällskapsytor samt en wc och ett badrum, perfekt för både familjeliv och umgänge. Njut av de varma sommardagarna i den stora och lummiga trädgården. Här finns både en altan i anslutning till huset, en mindre uteplats och ett större förråd med tvättstuga. På baksidan av huset hittar du en större uppfart som rymmer flera bilar, vilket underlättar för både familj och gäster. Bara några hundra meter från bostaden finns en förskola för de mindre barnen och inom säkert cykelavstånd finns en skola för årskurserna 1-9. I närheten finns också ett populärt friluftsbad och en skatepark, uppskattade av de yngre invånarna i området. Helsingborg och andra destinationer är lättillgängliga via buss eller tåg från Bjuv C, och bilresan till Helsingborg tar bara cirka 15 minuter. Bjuv centrum ligger några minuter bort och erbjuder faciliteter som vårdcentral, matbutiker, systembolag och andra fritidsaktiviteter. Missade inte chansen att förvandla detta charmiga hem till ditt drömhus. Boka en visning idag och upptäck alla möjligheter som denna 1930-talsvilla har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
Regnbågsgatan 7, Ödåkra, Helsingborgs kommun
Regnbågsgatan 7, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Regnbågsgatan 7, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Regnbågsgatan 7

Villa
Ödåkra, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 500 000 kr
140 m²
5 rum
608 m² tomt

RENOVERINGSCHANS MED OBEGRÄNSADE MÖJLIGHETER OCH ENORM POTENTIAL! Upptäck ditt drömhem i det eftertraktade och barnvänliga Ödåkra! Denna charmiga villa på en hörntomt i ett lugnt villakvarter erbjuder generösa ytor och en mysig atmosfär som väntar på att bli ert. Med sina 140 kvm fördelade på 1,5 plan, har detta hus allt ni behöver: tre sovrum, två stora vardagsrum som enkelt kan omvandlas till fler rum på ovanvåningen, ett kök, ett praktiskt grovkök/tvättstuga, en wc och ett badrum. Detta hem är perfekt för familjen som vill sätta sin egen prägel på sitt boende. Njut av de varma sommardagarna i den lummiga trädgården som omger huset både fram och bak, perfekt för avkoppling och lek. På uppfarten finns ett garage/förråd och plats för flera bilar. Detta är en unik möjlighet för barnfamiljen som söker ett tryggt och rofyllt område med närhet till skolor, förskolor och Ödåkras breda utbud. Här kan ni skapa ert perfekta familjehem med alla möjligheter att anpassa detaljerna efter era drömmar och behov. Ödåkra, bara åtta kilometer från Helsingborg, har nära till det prisbelönta shoppingcentret Väla med både internationella kedjor och lokala butiker. Här hittar ni också det populära utflyktsmålet Spritan med sina butiker, restauranger och padelhall. Med förskolor, skolor (ÅK1-9) och utmärkta kommunikationer med både tåg och buss inom gångavstånd, är detta det ideala läget för familjen. HUSET ÄR FÖRBESIKTIGAT SAMT TÄCKT AV DOLDA FEL FÖRSÄKRING!! Missa inte chansen att förvärva detta fantastiska hem och skapa era bästa minnen i ett av Ödåkras mest attraktiva områden.

  • Premium
  • Uteplats
Tranemansgatan 21B, Eneborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 10:45
Tranemansgatan 21B, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Tranemansgatan 21B, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Tranemansgatan 21B

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
770 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/4
4 326 kr/mån
17 500 kr/m²

Välkommen till Tranemansgatan 21B och denna välplanerade 2:a på 44 kvm! Två trappor upp finner vi denna charmiga, välskötta tvårummare som utstrålar stil och bekvämlighet. Med en genomtänkt planlösning ger denna bostad en känsla av rymlighet och funktionalitet som passar perfekt för dig som letar efter ett hem i toppskick. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en rymlig hall med gott om plats för att hänga av dina ytterkläder i den praktiska garderoben. Lägenheten erbjuder ett sovrum med plats för dubbelsäng, ett helkaklat badrum i tidlösa färger, stort och ljust vardagsrum och ett välskött, praktiskt kök med plats för ett mindre matbord. Från vardagsrummet når vi balkongen som ligger i västerläge där det finns gott om plats för häng en härlig sommardag! Här bor man i en trivsam och välskött förening med närhet till diverse serviceutbud, mataffärer och kollektivtrafik. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kadettgatan 72B, Västra Berga, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 14:30
Kadettgatan 72B, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 2
Kadettgatan 72B, Västra Berga, Helsingborgs kommun, bild 3

Kadettgatan 72B

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 395 000 kr
87 m²
3 rum
vån 3/3
6 081 kr/mån
16 034 kr/m²

Välkommen till denna härliga lägenhet på Kadettgatan 72B, belägen högst upp i fastigheten och erbjuder en trivsam miljö. Vi stiger in i bostaden och möts av en rymlig hall där du enkelt kan hänga av dig dina ytterkläder. Till vänster om hallen tar man sig in till det första rummet, som för nuvarande används som ett hemmakontor. Rummet kan även användas som ett extra sovrum/gästrum. Vidare in i bostaden tar du till master bedroom som är i nära anslutning till vardagsrummet. I master bedroom får du enkelt plats med en dubbelsäng, nattduksbord, förvaring samt annat möblemang. Vardagsrummet är bostadens höjdpunkt som upplevs stort och luftigt. Här får man enkelt plats med en soffa samt ett större matbord. Köket är i toppskick och färgvalet passar perfekt in i bostaden, utrustat med kyl/frys, mikrovågsugn, ugn, spis och diskmaskin. Här får även plats med ett mindre matbord. En perfekt plats helt enkelt för att bjuda hem nära och kära på en god kvällsmiddag. Från köket tar du dig ut till den inglasade balkongen, där du får plats med utemöbler. Här kan du njuta av en god kopp kaffe på morgonkvisten eller njuta av kvällssolen under de varmare månaderna. Föreningen har utfört stambyte (2018). Badrummet är helkaklat i snygga färgval och är utrustat med handfat, WC, dusch, tvättmaskin samt förvaringsmöjligheter. På Västra Berga har du nära till allt. Här bor du med goda kommunikationsförbindelser både med tåg och buss. Närheten till city, E4/E6 samt väg 111 skapar goda möjligheter för pendlaren. I närområdet finner vi flertalet förskolor, skolor 1-9, Pålsjöskog, bibliotek, service och aktiviteter. Ett utmärkt område för den lilla familjen, paret eller för köparen som bara vill bo bekvämt!

  • Premium
  • Balkong
Saturnusgatan 119, Ödåkra, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 12:00
Saturnusgatan 119, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 2
Saturnusgatan 119, Ödåkra, Helsingborgs kommun, bild 3

Saturnusgatan 119

Radhus
Ödåkra, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 295 000 kr
116 m²
4 rum
6 176 kr/mån
19 784 kr/m²

Välkommen till barnvänliga Ödåkra, där vi har nöjet att erbjuda ett riktigt fint radhus om 116kvm. Bostaden fördelar sig på två plan och erbjuder totalt upp tre bra sovrum med gott om förvaringsmöjligheter, öppet vardagsrum med separat matplats för 6-10 personer, två badrum samt ett arbetsvänligt kök med utrustat maskinpark och delvis uppdaterade vitvaror. Praktiskt entréplan med både grovkök och utgång till den inglasade uterummet som är byggt 2023. Bostaden erbjuder en lättskött trädgård i västerläge som är insynsskyddad. Här bor man med ett härligt läge och med närhet till grönområden, serviceutbud, skolor och kommunikation. Gångavstånd till ett av Sveriges största köpcentrum - Väla, som erbjuder ett hundratals butiker och restauranger. I avgiften ingår garage, p-plats, bredband (100/10mbit) samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen. Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Uteplats
Hammarbergsgatan 2, Ringstorp, Helsingborgs kommun
  • Ons 31 jul kl 17:00
Hammarbergsgatan 2, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Hammarbergsgatan 2, Ringstorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Hammarbergsgatan 2

Lägenhet
Ringstorp, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 595 000 kr
78 m²
3 rum
vån 6/12
5 827 kr/mån
33 269 kr/m²

Välkommen till denna moderna och välplanerade trerummare, belägen i det eftertraktade området Ringstorp. Fastigheten färdigställdes under 2018 och har fortfarande den underbara känslan av nyproduktion! När du kliver in genom dörren möts du genast av en rymlig och inbjudande hall. Här har du möjlighet att hänga av dig ytterkläder och skor innan du stiger in lägenheten. Vardagsrummet är integrerat med köket i en öppen planlösning och pryds av stora fönsterpartier som släpper in generöst med naturligt ljus. En perfekt plats för att bjuda hem nära och kära på middag eller spelkvällar. Köket är välutrustat med ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl/frys, spis och fläkt. Från vardagsrummet/köket når du en av de rymliga balkongerna som är riktad mot väst, en utmärkt plats att njuta av soliga sommardagar. Vidare finner du ett sovrum/kontor, ett stilrent badrum och en gäst-wc. Badrummet är av modern design och hög standard med tidlösa kakelval. Utrustningen inkluderar dusch, wc, handfat, spegelskåp samt tvättmaskin/torktumlare. Du har även tillgång till master bedroom med utgång till en egen balkong. Denna bostad har alltså förmånen att ha två balkonger som man kan använda. Sätt dig och ät en god frukost till morgonsolen på den inglasade balkongen, för att sedan gå över senare på kvällen till den andra balkongen från sovrummet där du kan njuta av kvällssolen med vacker utsikt över sundet. Föreningen har en separat kö för garageplats (902 kr/mån) och parkering. Det här boendet ger dig en bekväm vardag med närhet till natur, grönområden, skolor, gym och ett flertal mataffärer. Fredriksdals friluftsmuseum och Pålsjö skog ligger bara några minuters promenad bort, vilket ger dig möjlighet att uppleva naturen och kulturen i närområdet. För pendlaren finns kollektivtrafik inom bekvämt räckhåll, och med bil når du snabbt E4/E6. Tveka inte att kontakta mäklaren för att boka tid för visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Sturegatan 26, Högaborg, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 11:00
Sturegatan 26, Högaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Sturegatan 26, Högaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Sturegatan 26

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
4 839 kr/mån
18 688 kr/m²

Varmt välkommen till Sturegatan 26 och denna centralt belägna 3-rumslägenhet! När du kliver över tröskeln möts du av en noggrant omhändertagen bostad på tredje våningen i den omtyckta föreningen Brf Tegelstenen. Under årens lopp har bostaden genomgått varsamma renoveringar som har gett bostaden en modern och stilren touch. Det praktiska IKEA-köket, det stilfullt helkaklade badrummet, samt de två rymliga sovrummen med smarta förvaringslösningar genom inbyggda garderober - allt visar på en omsorgsfull uppgradering. Dessutom har bostaden nya ytskikt och genomgående laminatgolv som följer lägenhetens alla rum. Här finns även en underbar balkong i söderläge, perfekt för soliga dagar. BRF-Tegelstenen är en stabil och välskött förening med låg belåning. Fastigheterna har varsamt tagits hand om och ständigt underhållits. Varje bostad har ett eget förråd och utöver detta finns det gemensamma cykelförråd, barnvagnsrum, samlingslokal och tvättstuga. Utanför fastigheten finns det även en gemensam innergård för föreningens medlemmar att nyttja. Garageplats - 350kr/mån (Separat kö) P-Plats: 250kr/mån (Separat kö) Söder är en stadsdel som erbjuder många fördelar, och särskilt området södercity i de södra delarna av centrum har mycket att erbjuda. Här finns ett brett utbud av bekvämligheter och goda kommunikationer, inklusive mataffärer, biograf, gym, simhall, kyrka, Campus och flera busslinjer. Den vackra Furutorpsparken ligger inom bekvämt avstånd, och du når centrum med sina butiker och underhållning till fots. Välkommen till ditt nya hem!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Mäster Ernsts gata 12, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Ons 31 jul kl 18:00
Mäster Ernsts gata 12, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 2
Mäster Ernsts gata 12, Slottshöjden, Helsingborgs kommun, bild 3

Mäster Ernsts gata 12

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 140 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/5
3 256 kr/mån
30 811 kr/m²

Välkommen till denna renoverade och moderna 1:a, belägen på bottenplan i eftertraktade området Slottshöjden. Här har du en boendemiljö som erbjuder allt du behöver inom bekvämt avstånd. Utforska den fina Olympia-parken genom en rogivande promenad eller unna dig en läcker bakelse på något av de charmiga närliggande caféerna. Dessutom har du goda bussförbindelser till stadens utbud. När du kliver in genom dörren möts du av en ljus och fräsch atmosfär i hela lägenheten. I hallen finns skjutdörrar på båda sidor, perfekta för förvaring av ytterkläder. Vidare in i bostaden kliver man in i det rymliga vardagsrummet, upplyst av naturligt ljus genom de generösa fönstren. Här kan du koppla av i soffan, följa din favoritserie eller välkomna nära och kära att umgås. Den enhetliga, ljusa golvet sträcker sig genom alla rum och bidrar till en enhetlig känsla. Köket, från välkända Ikea, präglas av tidlösa färger och är en perfekt passform för bostaden. Här kan du enkelt tillaga dina favoriträtter med bekvämligheter som kyl/frys, diskmaskin, kombiugn och induktionsspis. Badrummet är helkaklat och erbjuder bekvämligheter som toalett, handfat, dusch och förvaringsmöjligheter i form av skåp. På Mäster Ernsts Gata 12 finner du en äldre och välskött förening med en låg belåningsgrad på endast 4 503 kr/kvm. Föreningen har låst in de flesta lånen för en längre period, vilket ger en extra trygghet och minskar risken för oförutsedda utgifter. Denna adress är det perfekta valet för den som önskar centralt boende samtidigt som man kan njuta av en lugn tillvaro lite utanför Helsingborgs stadspuls. Missa inte chansen att ta del av detta attraktiva boende – kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning! Varmt välkommen!

  • Premium
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 61