SkandiaMäklarna Helsingborg

SkandiaMäklarna Helsingborg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Veckogatan 84, 25664 Helsingborg, Adolfsberg, Helsingborgs kommun
Veckogatan 84, 25664 Helsingborg, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 2
Veckogatan 84, 25664 Helsingborg, Adolfsberg, Helsingborgs kommun, bild 3

Veckogatan 84, 25664 Helsingborg

Radhus
Adolfsberg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 995 000 kr
105 m²
4 rum
6 712 kr/mån
19 000 kr/m²

104 kvm med tre sovrum samt ett vardagsum Ekparkett golv nytt i vardagsrum+ nya lister,  Nymålat nederplan och ovanplan och fönster , Heltäckningmatta i trapp,  Nytt dörrlås och nycklar,

 • Premium
 • Uteplats
Järnåldersvägen 2, Åstorp, Åstorps kommun
 • Sön 21 apr kl 13:00
Järnåldersvägen 2, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Järnåldersvägen 2, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Järnåldersvägen 2

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 395 000 kr
118 m²
3 rum
2 047 m² tomt

Välkommen till Järnåldersvägen 2 i Åstorp! Denna charmiga enplansvilla, belägen på omtyckta Björnås, är mer än bara ett hem. Med sin generösa tomt på 2 047 kvadratmeter erbjuder detta hus en perfekt balans mellan privatliv och närhet till naturen. Vid ankomsten möts du av en fridfull atmosfär då huset är beläget i en återvändsgränd, omgivet av en frodig skogstomt. Här kan du verkligen känna dig avskild från stadens brus och istället omfamnas av naturens lugn. Närområdet är fyllt av härliga grönområden, pittoreska promenadstråk och hästhagar. Dessutom finns det en grundskola (årskurs F-6) i närheten vilket gör detta till ett mycket familjevänligt område. Huset, som uppfördes år 2002, välkomnar dig med sina rymliga och öppna sociala ytor. När du kliver in genom ytterdörren möts du av 118 kvadratmeter fördelade över tre rum och kök. För närvarande finns det två sovrum, men det finns möjlighet att skapa ett tredje sovrum om så önskas. Vidare in i huset finner vi ett stort och helkaklat badrum, tvättstuga, kök och vardagsrum. Köket, som behåller sin ursprungliga charm, har dock uppdaterats med nya vitvaror och erbjuder gott om arbetsytor samt plats för ett generöst matbord och stolar. Vardagsrummet är utan tvekan det centrala samlingsrummet i detta fantastiska hem, här välkomnas både familj och vänner att samlas och trivas. De stora fönsterpartierna låter det naturliga ljuset flöda och man får en känsla av ljus och rymd, braskaminen adderar en extra dimension av värme och charm. Från vardagsrummet öppnar sig dörrarna mot den förtjusande altanen på baksidan av huset med en underbar vy över den grönskande trädgården. Det är som att träda in i en lugn oas av natur och stillhet, perfekt för avkoppling och njutning av utomhuslivet. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

 • Premium
Rosenkransgatan 7, Gustavslund, Helsingborgs kommun
 • Lör 20 apr kl 10:30
Rosenkransgatan 7, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 2
Rosenkransgatan 7, Gustavslund, Helsingborgs kommun, bild 3

Rosenkransgatan 7

Villa
Gustavslund, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
5 795 000 kr
125 + 7 m²
4 rum
474 m² tomt

Här presenteras en nyproducerad enplansvilla med en härlig premiumkänsla på omåttligt populära Gustavslund! Känslan av rymd och ljus går ingen obemärkt förbi, öppna och sociala ytor i kombination med ett stort vardagsrum med öppet upp i nock ger en exklusiv känsla direkt innanför dörren. När bostaden uppfördes år 2019 lämnades inget åt slumpen, samtliga materialval harmoniserar fint och är noga utvalda med stort fokus på kvalitet. Genom nästan hela bostaden löper ett läckert parkettgolv som nyligen blivit slipat och betsat i en ljusare nyans. Kök och vardagsrum ligger i en öppen men elegant separerad planlösning där en stilfull köksö klädd i Carraramarmor på ett naturligt sätt avgränsar dem åt. Köket från Vedum med uppgraderade luckor i en behaglig antracitgrå kulör harmoniserar fint med bänkskiva och stänkskydd i påkostad Carraramarmor. Vardagsrummet sträcker sig över hela 43kvm med en generös takhöjd och stora fönster som släpper in ljus från alla väderstreck. Här kan enkelt möbleras med både en stor matgrupp och en väl tilltagen soffgrupp utan att tappa känslan av rymd och öppenhet. Lämnar vi den sociala delen av bostaden finns tre sovrum, samtliga av bra storlek och gott om inbyggd förvaring i husets andra ände. Master Bedroom mäter hela 16kvm och ligger längst ner i huset. Ett av bostadens sovrum används i dagsläget som en walk in closet. Förutom sociala ytor och gott om sovrum hittar vi även ett modernt och helkaklat badrum, gäst wc, grovkök/tvättstuga samt klädkammare. På husets mysiga baksida finns ett härligt trädäck med spabad samt plats för både loungemöbler och grill. En lättskött gräsmatta löper från husets baksida vidare längs med husets långsida. På husets framsida finns uppställningsplats för flera bilar där man med fördel kan bygga antingen garage eller carport (bygglov krävs). Ett stort plus för alla som kör laddbar bil är att en laddbox redan finns installerad på uppfarten intill det isolerade förrådet om ca. 7kvm. Sammanfattningsvis erbjuds ett välplanerat och påkostat enplanshus i ett barnvänligt och populärt område. Gustavslund är beläget i östra delen av Helsingborg, ungefär 3 kilometer från stadens centrum och gränsar till det vidsträckta åkerlandskapet i öst. Inom några minuters gångavstånd finns välsorterade ICA Gustavslund, Nordic Wellness, vårdcentral samt BVC. I området hittar vi även omtyckta Gustavslundsskolan som erbjuder årskurs F-9. Ramlösa tågstation erbjuder förbindelser till Malmö i söder och Ängelholm i norr och ligger bara en kort cykeltur bort, cirka 5 minuter. Dess närhet till Österleden gör också området bekvämt för bilburna resenärer. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna!

 • Premium
 • Uteplats
Linnégatan 40, Kvidinge, Åstorps kommun
 • Mån 22 apr kl 16:30
Linnégatan 40, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 2
Linnégatan 40, Kvidinge, Åstorps kommun, bild 3

Linnégatan 40

Villa
Kvidinge, Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 300 000 kr
205 + 60 m²
7 rum
1 091 m² tomt

Drömbostad där varje detalj andas extra allt! Ett mästerverk från 2005, redo att välkomna en ny familj till ett liv av lyx och komfort. Detta hem är inte bara ett hus, det är en oas av elegans och praktiskt design. Med en enastående tomt på 1091 kvm, är detta hem ett sant paradis för alla som värdesätter utrymme och naturlig skönhet. Dess isolerade dubbelgarage är inte bara en plats för bilar, det är en fristad för dina fordon från väder och vind. Steg in i det öppna hjärtat av huset, där magiska takhöjder möter en smakfullt utformad planlösning. Kök och vardagsrum smälter samman i en harmonisk symfoni av utrymme och ljus, perfekt för både intima middagar och storslagna sammankomster. Det fullt utrustade köket är en dröm för alla matälskare, med moderna apparater och gott om förvaringsmöjligheter & arbetsyta. Bottenvåningen erbjuder även två välbemängda sovrum, varav master bedroom är en fristad av lugn och avskildhet med sitt eget badrum. En trappa upp väntar fyra generösa sovrum och ett allrum som bjuder in till avkoppling och gemenskap. Badrummet, komplett med bastu, erbjuder en fristad för avkoppling och återhämtning. Utanför väntar en trädgård som inte bara är vacker, den är en förlängning av ditt hem - med en välskött gräsmatta, en lugnande damm och ett stort trädäck som bjuder in till sommarkvällar fyllda med skratt och glädje. Detta är mer än ett hus, det är en livsstil - och den väntar på att välkomna dig hem.

 • Premium
 • Uteplats
Piongatan 3, Åstorp, Åstorps kommun

Piongatan 3

Villa
Åstorp, Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
4 295 000 kr
136 + 9 m²
4 rum
818 m² tomt

In på en av Åstorps lugna och barnvänliga gator kan vi nu presentera detta välplanerade 1-planshus beläget på riktigt bra tomt. Ett gediget stenhus uppfört 2023 med god disponering, påkostade detaljer och riktigt fin finish. Vi välkomnas in till 136 väldisponerade kvadratmeter med goda ytor för familjen att trivas riktigt bra i. Invändigt finner man ett luftigt modernt IKEA-kök med köksö, fullutrustad maskinpark och påkostade detaljer. Köket ligger öppet mot matplats och vardagsrum, vilket skapar en social miljö med plats för stora sällskap. Huset erbjuder tre lättmöblerade sovrum, varav ett master-bedroom med eget helkaklat badrum. Vidare finner man ett badrum närmast entrén, ett litet tv-rum öppet mot hallen samt en separat groventré med tvättmaskin och torktumlare. Huset ombonas av stenlagd uppfart, trädäck och goda möjligheter för den trädgårdsintresserade. På uppfarten ryms upp till två bilar och i anslutning finner vi carport. Samtliga innerväggar är slätspacklade och på golvet vilar ett enhetligt 1-stavsparkett från Kährs. Åstorp är en hemtrevlig tätort beläget i nordvästra Skåne. Det ligger mellan jordbruk, bebyggelse och friluftslivet ständiga närvaro. Närheten till Söderåsen, Ängelholm och Helsingborg möjliggör goda förbindelser till allt man kan önska sig i sin vardag. Här finns bra service med restauranger, livsmedelsbutiker, affärer och bibliotek. För barnfamiljen finner vi flertalet lekplatser, aktiviteter, förskolor och en skola upp till årskurs 9. För pendlaren finns goda kommunikation med tåg och buss, och för bilpendlaren ligger E4/E6 inom nära räckhåll. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse. Välkommen Hem.

 • Uteplats
Oktobergatan 2, Sofieberg, Helsingborgs kommun

Oktobergatan 2

Villa
Sofieberg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 495 000 kr
123 + 29 m²
5 rum
561 m² tomt

Varmt välkomna till Oktobergatan 2, en fin 1-plans villa med enorma möjligheter som både är förbesiktigad och försäkrat mot dolda fel! Detta underbara hus beläget på omtyckta och mycket populära Sofieberg erbjuder allt du kan önska dig för en bekväm och trivsam vardag. Här erbjuds en praktisk planlösning som inkluderar tre rymliga sovrum, perfekta för familjen. Två badrum bidrar ytterligare till ett bekvämt boende. Vardagsrummet rymmer både en matgrupp samt en större soffgrupp för umgänge och avkoppling tillsammans. Köket nås direkt till vänster från entren. Tvättstugan som du når ifrån köket är en praktisk bonus för effektiv hantering av hushållssysslor. Hela fastigheten är försedd med vattenburen golvvärme (fjärrvärme) vilket ger en behaglig värme och låga driftskostnader under årets kallare månader. Det är den perfekta basen för en trivsam och varm atmosfär! När du vill förlänga sommarkvällarna har du dessutom ett rejält uterum i direkt anslutning till vardagsrummet. Här kan du njuta av härliga kvällar med familj och vänner! På husets framsida finns en stor parkeringsuppfart som ger plats åt en bil både ute och en i garaget vilket gör parkeringen enkel och bekväm. Men det är utomhusområdet på huset baksida som verkligen imponerar. Den lagom stora och mysiga trädgården erbjuder massor av potential för lek och utomhusaktiviteter. Sofieberg som är känt för sitt trevliga läge i staden med närhet till flertalet förskolor, grundskolor och gymnasium skapar en trygghet för barnfamiljen. Inom gångavstånd når du ett stort serviceutbud med bibliotek, matbutiker, vårdcentral och mängder av olika aktiviteter. Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

Astergatan 11, Bårslöv, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 16:00
Astergatan 11, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 2
Astergatan 11, Bårslöv, Helsingborgs kommun, bild 3

Astergatan 11

Villa
Bårslöv, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 995 000 kr
160 m²
6 rum
540 m² tomt

Välkommen till Astergatan, där vi äntligen kan erbjuda en komplett bostad som passar perfekt för hela familjen. Denna charmiga egendom bjuder in till en härlig livsstil med en trevlig tomt som inkluderar gräsmatta och trädäck, perfekt beläget i soligt läge. Här kan du avnjuta underbara sommarkvällar tillsammans med dina nära och kära, samtidigt som barnen har gott om plats att leka och umgås. Astergatan kännetecknas även av sin lugna och trygga miljö med minimal trafik tack vare den praktiska vändzonen. Med endast ca 10 minuters bilfärd till Centrala Helsingborg och 5 minuter till Råå är detta hus svårslaget när det kommer till läge och bekvämlighet. För de som pendlar utanför Helsingborg ligger E6 bara några sekunder bort, vilket ger enkel och snabb tillgång till omkringliggande områden. På bottenvåningen möts du av generösa sociala ytor, inklusive ett rymligt vardagsrum som enkelt kan anpassas efter dina behov och önskemål. Köket är både fräscht och fullt av charmiga originaldetaljer, med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. Här finns även plats för familjens trevliga middagar vid matbordet. Bottenvåningen erbjuder dessutom två väl tilltagna sovrum, inklusive ett master bedroom, ett badrum och en praktisk tvättstuga. På övre våningen väntar ytterligare bekvämligheter med ett allrum, ett extra badrum samt tre sovrum var av ett större som erbjuder gott om plats och komfort för hela familjen. Sammanfattningsvis erbjuder denna bostad på Astergatan en perfekt kombination av bekvämlighet, charm och utrymme för hela familjen att trivas och skapa minnen tillsammans. Bårslöv erbjuder förskolor, grundskola, affärer och butiker. Råå centrum har stort utbud av affärer såsom Ica Maxi, Lidl, Systembolaget, apotek, Plantagen & mycket mer.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hövitsmansgatan 8, Olympia, Helsingborgs kommun
 • Lör 20 apr kl 11:00
Hövitsmansgatan 8, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 2
Hövitsmansgatan 8, Olympia, Helsingborgs kommun, bild 3

Hövitsmansgatan 8

Lägenhet
Olympia, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 695 000 kr
125 m²
4 rum
vån 2/3
8 354 kr/mån
29 560 kr/m²

I denna vackra fastigheten från tidigt 1900-tal på populära Olympia stoltserar denna förtjusande sekelskiftesdröm med en balkong som bjuder in till avkopplande stunder och en garanterad parkeringsplats för din bekvämlighet. Det här är inte bara ett hem, det är en resa tillbaka i tiden där varje detalj berättar sin egen historia. Bostaden har senaste åren genomgått omfattande renoveringar med varsam hand och fokus på att bevara husets ursprungliga charm. De imponerande detaljerna från sekelskiftet, som de 3,2m höga taken med stuckaturer och takrosetter, de vackra fönsterpartierna, dubbeldörrarna och den klassiska fiskbensparketten, ger en atmosfär som tilltalar de flesta. Med en boyta på 125 kvadratmeter erbjuder detta hem generösa utrymmen för både avkoppling och fina stunder för den stora familjen. Här finner du två generösa och rogivande sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter, ett modernt och funktionellt kök med alla önskvärda bekvämligheter samt ett stilfullt helkaklat badrum med golvvärme. Utöver badrummet så finns även en gäst-wc som nås från hallen. Matsalen, som är av storslagen karaktär med vackert burspråk bjuder in till minnesvärda middagar med familj och vänner. För den som önskar går det smidigt att göra om rummet till ett ytterligare sovrum. Det rymliga och sociala vardagsrummet blir naturligtvis en central plats för familjens sammankomster och gemenskap. Här får du plats med både en stor soffgrupp och annat tänkbart möblemang. I det historiska Jugendkvarteret på Olympia, befinner du dig på en rofylld och stillsam plats med en enkelriktad gata som skyddar dig från omringande trafik. Utöver fastighetens parkeringar finner du flertalet parkeringsmöjligheter i området utan någon extra kostnad. Här bor man på ett av stadens absolut mest centrala lägen och med närhet till allt av det goda som staden har att erbjuda. Nästa ägare har nöjet att inom gångavstånd nå Helsingborgs bästa restauranger, affärer och uteliv. Helsingborg C ligger ca 10 minuter gång från porten och möjliggör snabba förbindelser för pendlaren. Varmt välkommen på visning med oss på SkandiaMäklarna! Info: -P-plats garanterad (500kr/mån) - Kök från Kvik 2015 - Badrum renoverat 2019 - Ny ugn 2023 - Ny kyl/frys 2024

 • Premium
 • Balkong
Piongatan 42, Åstorp, Åstorps kommun
Piongatan 42, Åstorp, Åstorps kommun, bild 2
Piongatan 42, Åstorp, Åstorps kommun, bild 3

Piongatan 42

Lägenhet
Åstorp, Åstorps kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 050 000 kr
116 m²
4 rum
vån 0
7 573 kr/mån
9 052 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 4:an på 116 kvm, belägen i Åstorp. Boendet har ett optimalt läge med bekvämt gångavstånd till områdets huvudpunkter och en snabb bilresa till E4:an, vilket är perfekt för de som pendlar regelbundet till sina arbeten. Bostadens första intryck är en rymlig hall, perfekt för att ta emot gäster och ge utrymme för att hänga av sig sina ytterkläder. Till vänster om hallen kommer man till det generösa vardagsrummet, en perfekt plats för sociala tillställningar eller avkoppling framför en bra film. Från vardagsrummet leder vägen vidare till ett allrum, som kan användas både som kontor eller gästrum. Det stilrena köket i tidlösa färger kompletterar bostaden perfekt. Här finns gott om plats för matlagning och utrustningen inkluderar kyl/frys (Samsung), ugn (Electrolux), fläkt, mikrovågsugn och diskmaskin. En trappa upp från hallen väntar övervåningen med två rymliga rum. Master bedroom och det andra rummet, som nuvarande ägare har omvandlat till ett avkopplande utrymme, erbjuder flexibilitet och möjligheter. Bostaden har två badrum, ett på varje våning. Det första badrummet på entréplanet, om än något mindre, erbjuder toalett, handdukshållare, handfat och spegel. Det andra badrummet på övervåningen är större och utrustat med toalett, handdukshållare, badkar, handfat och spegel. Från köket leder dörren ut till trädgården, där en liten uteplats väntar. Här kan du njuta av god mat eller dryck under sena sommarkvällar. Den rymliga gräsmattan ger extra utrymme. Bostaden har också en fördelaktig funktion i form av ett garage, vilket är särskilt välkommet under vintern för att skydda bilen från kylan. Piongatan har en välskött förening som grundades 1988, med endast 5 466 kr/kvm i lån. Föreningen har valt att binda sina lån på längre perioder, vilket ger trygghet och undanröjer oron för oväntade kostnader. Här finns en möjlighet att bo i ett harmoniskt och välskött hem med närhet till både bekvämligheter och natur.

 • Premium
 • Uteplats
Lundsbäcksgatan 22B, Fredriksdal/ Vasatorp, Helsingborgs kommun
Lundsbäcksgatan 22B, Fredriksdal/ Vasatorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Lundsbäcksgatan 22B, Fredriksdal/ Vasatorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Lundsbäcksgatan 22B

Lägenhet
Fredriksdal/ Vasatorp, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 295 000 kr
68 m²
3 rum
vån 2/2
5 152 kr/mån
33 750 kr/m²

Nu kan vi erbjuda denna nyproducerade lägenhet, uppförd 2019 av Götenehus, i omtyckta Vasatorp. Bostaden fördelar sina 68 kvm på tre rum och kök, med öppen och social planlösning. Bostaden är planerad med omsorg och erbjuder gott om förvaringsutrymme i form av klädkammare och garderober. Allrummet som innefattar kök, matplats och vardagsrum, möjliggör härliga tillställningar med balkong i anslutning. Master-bedroom med egen klädkammare, rymmer plats för dubbelsäng samt eventuellt annat tänkbart sovrumsmöblemang. Intill finner vi även ett mindre kontorsrum/gästrum. På golvet vilar ett genomgående träparkettgolv, slätspacklade och vitmålade väggar, riktigt snyggt fullutrustat kök från Vedum samt ett helkaklat badrum med duschhörna, tvättmaskin och torktumlare. Till bostaden ingår ett förråd samt en p-plats i avgiften. Till bostaden har det installera en luft/luft-värmepump, vilket ger hög komfort årets varmaste dagar. Här bor man med närhet till grönområden, natur och aktiviteter. Filborna Arena, närbutiker och serviceutbud ligger inom gångavstånd. Med buss tar vi oss till centrum på mindre än 15 minuter. Sammantaget en bostadsrätt med god standard för köparen som vill bo riktigt bekvämt. Välkommen att anmäla ditt intresse till oss på SkandiaMäklarna!

 • Premium
 • Balkong
Bjäregatan 13, Eneborg, Helsingborgs kommun
Bjäregatan 13, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Bjäregatan 13, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Bjäregatan 13

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
895 000 kr
65 m²
2 rum
vån 5/5
4 946 kr/mån
13 769 kr/m²

Välkommen till denna trevliga lägenhet på Bjäregatan 13 i Eneborg. Denna charmiga bostad är belägen på 5 av 5 våningen i en byggnad med hiss. Här bor du nära och bra till allt, med ca 10 minuters gång till centrum. När du stiger in via entrén, möts du av ett rymligt vardagsrum, där du både får plats med en soffgrupp och matbord. Här har du tillräckligt med utrymme för att bjuda hem nära och kära på middag eller lite spelkvällar. Från balkongen har du en fantastisk utsikt över taktopparna. Här kan du njuta av sena sommarkvällar eller mysa ner dig i soffan en vinterkväll och kolla ut på taktopparna som täcks med snö. Köket i lägenheten har en tidlös karaktär som ger det en speciell charm. Även om det inte är moderniserat, har du alla de bekvämligheter som behövs i ett kök. Det finns tillräckligt med arbetsyta och förvaringsskåp för att göra matlagningen bekväm och praktisk. Badrummet är utrustat med ett bekvämt badkar, vilket ger möjlighet till att kunna koppla av efter en lång dag. Badrummet är kaklat på väggarna och har en plastmatta på golvet. Badrummet är även utrustat med handdukshållare och förvaring av handdukar. Sovrummet är rymligt och pryds av vackra och färgglada tapeter som ger rummet en personlig touch. Här finns gott om plats för en stor säng. Ljuset från fönstret fyller rummet av dagsljus och skapar en trivsam atmosfär. Sammanfattningsvis är denna 65 kvadratmeter stora lägenhet på femte våningen med hiss och balkong en härlig plats att bo. Den kombinerar en tidlös charm med bekvämligheter och erbjuder en fridfull atmosfär med en fantastisk utsikt över taktopparna från balkongen. Det perfekta stället att kalla hemma!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Sadelmakaregatan 5A, Eneborg, Helsingborgs kommun
 • Lör 20 apr kl 10:00
Sadelmakaregatan 5A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Sadelmakaregatan 5A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Sadelmakaregatan 5A

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
750 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/4
2 589 kr/mån
22 727 kr/m²

Varmt välkommen till Sadelmakaregatan 5A och till denna välplanerade 1:a på populära Eneborg! Här finner ni en trivsam lägenhet där ljusinsläppet är lika påtagligt som den genomtänkta planlösningen. Förgyll upp vardagen med en härlig balkong i soligt väst. Bostaden har fått enormt mycket kärlek i form av renovering av nuvarande ägare! Du kliver in i rymlig en hall med nya garderober. Köket är totalrenoverat där varje detalj är genomtänkt. Den maskinella delen består av kyl/frys, ugn, spis, integrerad micro,fläkt samt diskmaskin med wifi-uppkoppling. Till sist också en tillagd arbetsbänk i köket som optimerar utrymmet och funktionaliteten. Vardagsrummet är rymligt och ljust med äkta parkettgolv och även detta rum har fått mycket tid och kärlek av ägaren. Akustikpaneler av ek och ljudisolering som skapar en behaglig akustisk upplevelse. Här finns plats att möblera med både soffgrupp & tv samt en sovalkov där du kan njuta av en god natts sömn. Badrummet har nytt badrumsskåp och spegel. Värt att nämna också är att lägenheten erbjuder moderna digitala strömbrytare som kan styras trådlöst via mobil samt en digital display som kan kopplas till de flesta trådlösa enheter i hemmet. Sammanfattningsvis kan man säga att denna lägenhet utmärker sig genom sin genomtänkta planlösning och funktionella boendemiljö! Föreningen erbjuder en privat innergård med grillmöjligheter, för de som har gäster över finns det möjlighet att hyra besökslägenheter till ett billigt pris. Fastigheten erbjuder även gemensamma utrymmen som strykrum, bastu, gym och ett hobbyrum där man kan låna verktyg för egna projekt. På Eneborg bor man med närhet till Campus, stadsbiblioteket, söderpunkten samt flertalet restauranger och närbutiker. Stadskärnan och Helsingborg C når du inom 10-15 minuters gång. Med andra ord ett bekvämt boende belägen med gångavstånd till stadens breda utbud. En utmärkt och billig bostad som man bara kan flytta rätt in i! Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

 • Premium
 • Balkong
Ättekullagatan 6, Ättekulla, Helsingborgs kommun
 • Tor 18 apr kl 17:00
Ättekullagatan 6, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 2
Ättekullagatan 6, Ättekulla, Helsingborgs kommun, bild 3

Ättekullagatan 6

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 150 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 2/6
3 749 kr/mån
22 772 kr/m²

Varmt välkommen till Ättekullagatan 6 och denna fantastiska tvåa med låg avgift! Hela lägenheten har genomgått en omfattande renovering, och varje detalj strålar av nytänkande och kvalitet. Det moderna köket utgör hjärtat i hemmet med sina eleganta svarta luckor och moderna bekvämligheter. Alla ytskikt, från väggarna till golven, är helt nya och underlättar för nästa köpare att sätta sina detaljer. Bostaden har generösa ytor som inkluderar ett mysigt sovrum och ett helkaklat badrum i väldigt fint skick. Den stora, inglasade balkongen i sydvästläge ger en vy över den gemensamma innergården och blir en underbar plats att njuta av vardagslivet eller att bjuda in vänner och familj. Föreningen är mycket välskött och ordningsam, med bekvämligheter som hiss. Ättekulla är ett lugnt och trivsamt område med närhet till motionsspår och vackra promenadstigar, vilket gör detta boende till en perfekt match för både den yngre och äldre generationen. Med närhet till matbutiker, trevliga restauranger och goda kommunikationer till centrum, erbjuder Ättekullagatan 6 en idealisk plats att kalla hem. Välkomna på visning och upptäck denna unika pärla! - P-plats: 86kr/Mån - Garage: 330kr/Mån

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Tis 23 apr kl 17:00
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Helmfeltsgatan 7

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5/5
4 615 kr/mån
36 583 kr/m²

Endast en 600 meter härlig promenad ner till havet och svalkande morgondopp, nybakade frallor från caféet runt hörnet och knappa kilometern in till citykärnan och det utbud av såväl restauranger som shopping som väntar - ja, det kan bli din vardag i denna fantastiska bodröm! På förstklassigt läge kan vi nu stolt presentera en ytterst smakfull och rymlig bostad med 2 rum om 60kvm. Högst upp i fastigheten finner vi denna fantastiska lägenhet. Redan när vi kliver innanför dörren nås vi av en härlig känsla av öppenhet och rymd som genomsyrar hela lägenheten. De charmiga snedtaken med härlig takhöjd i kombination med de stora fönsterpartierna genererar ett mycket trevligt ljusinsläpp. Tack vare att lägenheten ligger högst upp i fastigheten är bostaden mer eller mindre helt fri från insyn. I stora delar av lägenheten har den för byggåret tidstypiska parketten bevarats vilket tillsammans med andra tidstypiska detaljer bidrar till lägenhetens fantastiska charm. I entren finner vi en garderob med gott om förvaring. Det kaklade badrummet med en härlig golvvärme erbjuder förutom dusch, handfat och toalett även en egen tvättmaskin. Köket ger ett fräscht intryck och har all nödvändigt utrustning som kyl/frys, spis samt ugn. Vardagsrummet inbjuder även det, med sin rymliga yta, till sociala sammanhang. Här finns gott om plats för en större soffa med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet tar vi oss vidare in i det väl tilltagna sovrummet där du hur enkelt som helst får plats med en dubbelsäng i kombination med mycket annat. Dessutom finner du gott om plats för förvaring i garderoberna. Ett stort plus är den fantastiska balkongen som tillhör lägenheten. Här erbjuds en grym utsikt över innergården samt sol ifrån tidig eftermiddag till sen kväll på sommaren så här spenderar du fördelaktigt sommarkvällarna tillsammans med familj och vänner i en skön loungesoffa och något gott på grillen. Skulle det vankas större tillställningar finns även förmånen att disponera föreningens välskötta och gemensamma uteplats med gott om plats för större sällskap. Föreningen har även ett eget garage med separat kö. Det finns också gott om parkeringsplatser längs med gatorna i området. Letar du efter ett boende som har allt som önskas, genomgående hög standard och närhet till såväl city som stranden - då har du hittat rätt! Till Hemfeltsgatan 7 är det bara att flytta in och njuta av livskvalité när det är som bäst! Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kaprifolvägen 40, Viken, Höganäs kommun
 • Lör 20 apr kl 10:30
Kaprifolvägen 40, Viken, Höganäs kommun, bild 2
Kaprifolvägen 40, Viken, Höganäs kommun, bild 3

Kaprifolvägen 40

Radhus
Viken, Höganäs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 695 000 kr
129 + 12 m²
5 rum
266 m² tomt

Välkommen till Kaprifolvägen 40 och detta ljuvliga kedjehus i gavelläge, beläget på ett plan i det eftertraktade området Viken! Med 129 kvm fördelade över fyra rum och kök erbjuder denna bostad en trivsam och praktisk planlösning. Redan vid tröskeln till huset möts du av en oemotståndlig välkomnande känsla. Genomtänkta detaljer och en harmonisk färgpalett skapar en direkt anslutning mellan entrén och resten av bostaden. Det naturliga ljuset som strömmar in välkomnar dig in i varje hörn och förstärker den öppna och inbjudande atmosfären. Det mest anmärkningsvärda draget i detta hem är den exceptionella öppna planlösningen som smidigt förenar kök, matplats och vardagsrum. Här har varje detalj utformats för att skapa den perfekta miljön för sociala tillställningar och gemensamma stunder. För den som älskar att laga mat är detta kök en sann fröjd. Med moderna vitvaror, välskapade arbetsytor och en social köksö blir matlagningen i köket till en upplevelse. I anslutning till köket finner vi matplatsen som välkomnar stora sällskap i en ombonad och avslappnad miljö, den öppna spisen adderar en extra dimension av värme och charm. Välkommen vidare in i detta hem och det charmiga vardagsrummet med enorm karaktär, beläget i ett valv som utgör själva hjärtat av huset. Genom vardagsrummet når du en av altandörrarna som leder ut till oasen på baksidan, där en uteplats och trädäck väntar med utsikt över den grönskande ängen. Utöver detta finns tre rymliga sovrum, badrum, toalett och tvättstuga. Med andra ord erbjuder detta hem en fantastisk möjlighet att flytta in direkt! I ett omtyckt och famijevänligt område, beläget nära skolor, förskolor och matbutiker. Dessutom goda kommunikationsmöjligheter och snabb tillgång till 111:an. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

 • Premium
Ronnebygatan 29, Husensjö, Helsingborgs kommun
 • Idag kl 17:00
Ronnebygatan 29, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 2
Ronnebygatan 29, Husensjö, Helsingborgs kommun, bild 3

Ronnebygatan 29

Villa
Husensjö, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 895 000 kr
108 + 40 m²
3 rum
415 m² tomt

På barnvänliga Husensjö finns nu en fantastisk möjlighet att bli ägare till ett lagom stort hus som erbjuder en inredd area på 108m2 totalt (68 boyta + 40 biyta), ett magiskt uterum samt belägen på en härlig hörntomt i soligt läge! Du välkomnas av en rejäl carport som erbjuder en alldeles nyinstallerad laddbox. Väl inne på trädgården så är det omöjligt att missa den vackra inramning av grönska av varierande sort som denna fastighet erbjuder. Här kan du skapa ditt eget lilla paradis i trädgården som för övrigt är mycket lättskött med tanke på dess sköna storlek. En halv trappa upp tar dig in till huset och vid första kliv in i huset så märks den sköna 20-tals-känslan av genom vackra bröstpaneler, väggstuckaturer samt takrosetter. Entreplan innehåller ett vardagsrum och kök i öppen planlösning vilket skapar den härliga sociala känslan man vill ha i sin hemmaborg. En trappa upp finner du två fina sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Nere på källarplan finns det stora badrummet som har allt du behöver, samt ett stort rum som idag används som sovrum, men utan problem skulle kunna göras om till ett tv-rum/vardagsrum. Uterummet som byggdes till 2014 gör sommaren längre och denna plats används flitigt av säljarna idag, vilket är förståeligt! Väl ute på baksidan av tomten så finns dessutom en isolerad gäststuga på 9 kvm som perfekt kan nyttjas när ni får besök. Vad som gör denna fastighet problemfri är de stora renoveringar som genomförts genom åren, och för att nämna några; - Nytt tak 2015 - Dragit om all el 2020 - Samtliga ytskikt sågs över 2020 - Installation av solceller och laddbox 2023 Fastigheten är dessutom förbesiktigad av säljarna samt försäkrad mot dolda fel! Här kommer du bo på ett familjevänligt och centralt läge med närhet till bland annat grönområden, matbutiker, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Olympiahallen ligger i närheten, Fredriksdals trädgårdar en kort promenad bort och Helsingborgs centrum nås enkelt med en kort cykeltur. En fastighet perfekt för dem vill leva ett problemfritt villa-liv!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Hjälmshultsgatan 15, Tågaborg, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 17:00
Hjälmshultsgatan 15, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Hjälmshultsgatan 15, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Hjälmshultsgatan 15

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 095 000 kr
99 m²
3 rum
vån 5/5
5 893 kr/mån
31 263 kr/m²

Välkommen till en riktigt charmig lägenhet i hjärtat på Tågaborg! Här erbjuds du en välplanerad premiumbostad om generösa 99 kvadratmeter fördelat på två plan. Du välkomnas av ett vackert granitgolv i hallen som leder dig rätt in i vardagsrummet samt köket med en öppen och härlig planlösning. Här blir matlagning en njutning! När solen lyser med sin glans så erbjuds här ett fantastiskt ljusinsläpp. Som en extra finess, finns också en liten mat/vinkällare i vardagsrummet. Det stora sovrummet erbjuder plats för en dubbelsäng som genererar en god natts sömn och här har man dessutom målat en stjärnhimmel som framträder på nätterna eller när det är riktigt mörkt i rummet. I det fräscha badrummet med golvvärme har du både tvättmaskin och torktumlare. Under de kalla vintermånaderna så erbjuder bostaden dessutom en kamin som värmer upp hela bostaden för att skapa lite extra mys, inte illa! Vidare uppför den charmiga spiraltrappan når vi övre plan. Här är det charmiga bjälkar i taket och här finns också stora fönster från Velux, vilket blir takbalkonger när de öppnas, med andra ord, när solen lyser på så har du första parkett till lite extra dos med D-vitamin! Bostadens andra badrum finns här tillsammans med det andra sovrummet. BRF Hjälmhultsgatan 15 är en mycket välskött och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. I avgiften på 5893kr så ingår värme, vatten samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen. Föreningen erbjuder p-plats på innergården, tillgång till tvättstuga och eget källarförråd. Det bör nämnas att det finns lediga parkeringsplatser, vilket innebär att parkeringsproblemet är löst för nästa ägare. Jag upprepar, du är garanterad en parkeringsplats! Här bor du i en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar. Du har promenadavstånd både till stranden, stadskärnan men också till omtyckta Pålsjöskog, med andra ord ett problemfritt boende. En bostad som helt enkelt bör upplevas på plats! Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

 • Premium
 • Hiss
Plutogatan 16B, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Plutogatan 16B

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 549 kr/mån
23 545 kr/m²

Välkommen till denna genomgående tvårummare med en lockande balkong och närhet till en rad bekvämligheter i Ödåkra. Belägen i en nybyggd fastighet från 2019, som är uppförd av BoKlok, erbjuder denna lägenhet en modern och fräsch atmosfär med vita väggar och ek-mönstrad laminatparkett. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till social samvaro och gemenskap, perfekt för att laga mat tillsammans medan man njuter av varandras sällskap eller slappar i soffan. Matlagningen blir en fröjd tack vare det välutrustade Ikea-köket och de högkvalitativa Electrolux-vitvarorna. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den stora balkongen, där man kan njuta av frisk luft och den vackra utsikten över det omgivande grönområdet. I det generösa sovrummet finns det gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande garderober. Badrummet fortsätter trenden med bekvämlighet och stil med fräsch design utrustat med både badkar, dusch och tvättmaskin (och plats för en torktumlare också). För den som prioriterar närhet till faciliteter och service finns ett varierat utbud av matbutiker, skolor och förskolor inom bekvämt gångavstånd. Dessutom når man Väla Centrum, ett populärt shopping- och nöjescentrum, på bara en kort promenad. Upplev harmonin mellan modern komfort och naturskön omgivning, som gör denna bostad till ett perfekt val för den som söker både bekvämlighet och livskvalitet. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

 • Energieffektiv
Hjälmgatan 10, Gunnarstorp, Bjuvs kommun
Hjälmgatan 10, Gunnarstorp, Bjuvs kommun, bild 2
Hjälmgatan 10, Gunnarstorp, Bjuvs kommun, bild 3

Hjälmgatan 10

Villa
Gunnarstorp, Bjuvs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 295 000 kr
140 + 20 m²
6 rum
1 097 m² tomt

Välkommen till Hjälmgatan 10, ett rymligt och elegant hus, som ligger i ett lugnt villaområde omgivet av frodig grönska som ger en känsla av fridfullhet. Här har du gångavstånd till närmsta lekplats för ungarna och bara några minuter med bil in till Bjuvs centrum, där du har allt du behöver som livsmedelsbutiker och restauranger. Huset har sex rum, varav 3 sovrum, vilket ger tillräckligt med utrymme för en familj att trivas och växa. Köket är en pärla i detta hem med modern design och gott om arbetsyta. Köket är utrustat med alla de bekvämligheter man behöver för att laga kvällsmat, utöver detta finns det även gott om förvaringsutrymme. Det kaklade badrummet är utrustat med ett bekvämt badkar, perfekt för avkopplande bad efter en lång dag. I vardagsrummet finner du en mysig eldstad. Här kan du mysa ner dig i en filt och kolla på hur elden dansar och sprakar under de kalla vinterkvällarna. Sovrummet med synliga takbjälkar bidrar till en rustik och charmig atmosfär. Här får du en god natt sömn efter en lång dags arbete. Den stora trädgården är verkligen det som sticker ut med detta fina hus. Den är prydligt underhållen och omgiven av grönska som ger en avkopplande atmosfär. Här kan man leka med barnen eller bara njuta av naturens skönhet. Uteplatsen är en perfekt plats att koppla av och umgås med vänner och familj. Den är rymlig nog för grillkvällar eller att sitta ute och njuta av sommarkvällarna. Förutom det kaklade badrummet inomhus finns det även en utomhusdusch, perfekt för att skölja av sig efter trädgårdsarbete eller en dag på stranden. Det finns även ett uterum som man kan gå in och varma sig i när det börjar bli kallare ute. På fastigheten finns även ett garage som har plats för en bil. På uppfarten till huset kan du även parkera ytterligare 3 bilar. Garaget är även utrustat med laddningsbox till elbilar. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för att ta steget närmare ert nya hem! - Ny eldragning är gjord i hela huset 2023 (Förberett för Plejd belysningstyrning) - Vattenberedare från Juni 2023 - Toa(uppe) 2023 - Köket från 2020 - Trädäck och poolhuset renoverades 2019

 • Premium
 • Uteplats
Sturegatan 26, Högaborg, Helsingborgs kommun
Sturegatan 26, Högaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Sturegatan 26, Högaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Sturegatan 26

Lägenhet
Högaborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 550 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/4
4 839 kr/mån
19 375 kr/m²

Varmt välkommen till Sturegatan 26 och denna centralt belägna 3-rumslägenhet! När du kliver över tröskeln möts du av en noggrant omhändertagen bostad på tredje våningen i den omtyckta föreningen Brf Tegelstenen. Under årens lopp har bostaden genomgått varsamma renoveringar som har gett bostaden en modern och stilren touch. Det praktiska IKEA-köket, det stilfullt helkaklade badrummet, samt de två rymliga sovrummen med smarta förvaringslösningar genom inbyggda garderober - allt visar på en omsorgsfull uppgradering. Dessutom har bostaden nya ytskikt och genomgående laminatgolv som följer lägenhetens alla rum. Här finns även en underbar balkong i söderläge, perfekt för soliga dagar. Söder är en stadsdel som erbjuder många fördelar, och särskilt området södercity i de södra delarna av centrum har mycket att erbjuda. Här finns ett brett utbud av bekvämligheter och goda kommunikationer, inklusive mataffärer, biograf, gym, simhall, kyrka, Campus och flera busslinjer. Den vackra Furutorpsparken ligger inom bekvämt avstånd, och du når centrum med sina butiker och underhållning till fots. Välkommen till ditt nya hem!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Baltzars gränd 3, Oceanhamnen, Helsingborgs kommun

Baltzars gränd 3

Lägenhet
Oceanhamnen, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 495 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/6
3 991 kr/mån
52 955 kr/m²

Äntligen kan vi presentera denna väldisponerade trea om 66 kvadratmeter på attraktiva Oceanhamnen. Ett läckert boende uppfört 2020 med egenskaper och bekvämligheter som inte bara skapar magi i vardagen, utan även får den mest medvetna köparen att stortrivas. Ta tillfället i akt och kliv in i denna drömtrea! Hiss från markplan tar oss smidigt upp till våning två. Väl innanför dörrarna möts vi av enhetlighet där stilrena materialval går i en röd tråd. Fullutrustat kök från Vedum med gråa köksluckor, matchande bänkskiva i antracit, svarta handtag och vit matt kakel som stänkskydd. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, köksfläkt, induktionshäll, ugn, micro och diskmaskin. Samtliga vitvaror från Bosch. Vidare har man vardagsrum som ligger öppet mot kök och matplats, vilket skapar en ljus och social miljö med balkongen i anslutning. Bostaden erbjuder två sovrum med goda ytor för förvaring och möblemang. Mellan sovrummen finner man ett helkaklat badrum med exklusivt kakel, modern inredning, tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och duschhörna. På golvet vilar ett påkostat 2-stavs ekparkett, mattlackad från Kährs, matchande trösklar i ek, släta vita innerdörrar samt ett snyggt industriglasparti till ena sovrummet. Slutligen, värt att nämna finner man härliga detaljer så som stora fönsterpartier, balkong mot kanalen samt en möblerbar loftgång mot den mysiga innergården. Föreningens medlemmar har tillgång till en bilpoolsbil, underjordiskt garage, gemensam innergård, två takterrasser med vacker utsikt samt en brygga mot kanalen. Utöver detta har varje bostadsrätt varsitt förråd i källarplan samt tillgång till cykelrum samt miljörum. Här bor man i en ny stadsdel som ingår i ett långsiktigt stadsprojekt (H+). Kajpromenad med caféer och restauranger, gång/cykel-väg, hamn och centrum ska knytas ihop med spännande bostäder, lokaler och kontor som överträffar förväntningar. Läs mer på: https://hplus.helsingborg.se/etapper/oceanhamnen/ Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och svar på frågor!

 • Plus
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Skogsgatan 26, Miatorp, Helsingborgs kommun
 • Tor 18 apr kl 16:00
Skogsgatan 26, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 2
Skogsgatan 26, Miatorp, Helsingborgs kommun, bild 3

Skogsgatan 26

Radhus
Miatorp, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 495 000 kr
115 m²
5 rum
7 783 kr/mån
30 391 kr/m²

I ett av Helsingborgs nyare område kan vi äntligen presentera detta bostadsrättsradhus på två plan. Spårvagnshallarna är namnet på kvarteret och beläget i södra Helsingborg där ni når pulsen i centrum inom bekvämligt avstånd. Med doften från Öresund på en blåsig dag och doften från bark i närmiljön bor du i ett lugnt och fridfullt område. Utöver den natursköna omgivningen och blandade bebyggelsen finns dessutom skola, förskola, aktiviteter, Råå småbåtshamn, mataffärer och service inom nära räckhåll. En perfekt kombination för familjen! Huset fördelar sina 115 kvadratmeter på två plan med fem rum och utöver finner ni även två stycken helkaklade badrum, ett på vardera våningsplan. Stig in genom ytterdörren där du hänger av dig ytterkläderna bekvämt i en stor hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare in i bostaden finner man ett allrum som innefattar kök, matplats och vardagsrum öppet i ett. Köket erbjuder hög standard med bra arbetsytor och förvaring. Planlösningen på entréplan gör det enkelt att antingen bjuda över vänner och familj på middag eller arrangera ett barnkalas. Med stora fönsterpartier och en glasdörr får köket & vardagsrummet ett fint ljusinsläpp. Kliv ut genom glasdörren och njut av uteplatsen som med sitt västerläge bjuder på många soltimmar. En trappa upp presenteras tre stycken sovrum av generös storlek, vidare finns det även ett allrum som enkelt kan göras till ett fjärde sovrum samt en klädkammare och ytligare ett helkaklat badrummet. Huset uppfördes under -22 med en grundidé om att kombinera tidlös design med hållbara materialval. På taket vilar installerade solceller vilket ger låga driftkostnader. Huset är utrustat med flera smidiga Smart-Home funiktioner, bland annat digital titthål från entrédörren och ett kamerasystem som går att följa via mobilapp. Till varje bostad finns det en egen uppfart med plats för egen bil, uteplats på fram- och baksida samt två stycken förråd av generös storlek där cyklar och trädgårdsredskap enkelt får plats. Detta är en chans som ni inte vill missa, Välkommen Hem.

 • Premium
 • Uteplats
Sockengatan 16 B, Rosengården, Helsingborgs kommun
 • Tor 18 apr kl 17:00

Sockengatan 16 B

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 095 000 kr
44 m²
2 rum
vån 3/3
3 595 kr/mån
24 886 kr/m²

Det stilrena köket är fullt utrustat med moderna apparater, vilket gör vardagens matlagning både enkel och effektiv. I anslutning till köket öppnar sig det stora vardagsrummet, som rymmer både matgrupp och soffgrupp. Detta skapar en trivsam och social atmosfär i bostaden. Bostaden fortsätter att imponera med ett rymligt sovrum och en praktisk klädkammare, vilket ger gott om förvaringsmöjligheter. Den inglasade balkongen är en extra bonus, perfekt för avkoppling och sociala stunder med vänner eller familj. Sammanfattningsvis är detta en bekväm bostad, klockren för dig som letar efter ett bekymmersfritt boende. Läget på Sockengatan 16B är perfekt för dig som uppskattar närhet till natur och grönområden samtidigt som du har enkel tillgång till stadens bekvämligheter och kommunikationer. Närområdet erbjuder livsmedelsbutik, skola i alla åldrar, vårdcentral och variation av olika aktiviteter. Gym och simhall, fotbollsplaner med mera. Dessutom är föreningen välskött och stabil.

 • Plus
 • Balkong
Västergårdsgatan 9, Västergård, Helsingborgs kommun
 • Imorgon kl 18:00
Västergårdsgatan 9, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 2
Västergårdsgatan 9, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 3

Västergårdsgatan 9

Lägenhet
Västergård, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
995 000 kr
70 m²
2 rum
vån 4/4
5 678 kr/mån
14 214 kr/m²

Välkommen till en ovanligt stor tvåa om 70kvm, belägen på Västergård. Här erbjuds en bostad med rymliga och väl fördelade utrymmen. Lägenheten känns ljus och inbjudande, i gott skick. Utgång till en stor och härlig balkong från både sovrum och vardagsrum. Här har du sol från förmiddag till sen eftermiddag! Stort kök med bra förvaring bakom luckor och plats för matbordsmöblemang. Stor diskmaskin insatt 2020. Nuvarande ägare bytte även kyl och frys förra året! Charmiga fönsterpartier och glasdörr som släpper in ljusstrålarna. Vardagsrummet är lättmöblerat och generös i storlek. Badrum i tidlösa materialval med badkar. Ny tvättmaskin i badrummet! Rymligt sovrum med gott om förvaring samt ett separat utrymme för klädförvaring. Bra och ordningssam förening. Bekvämt avstånd till centrum, skolor och förskolor alldeles i närheten, bra sportanläggningar och fritidsaktiviteter i närområdet samt närbutik. Mycket goda bussförbindelser och smidig anslutning till både väg 111 och motorväg. Föreningen erbjuder parkeringsplats för 175kr per månad, alternativt garageplats för 250kr per månad. Laddstolpar finns! Missa inte chansen att förvärva denna rymliga tvåa! Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Torekovsgatan 1B, Wilson Park, Helsingborgs kommun
Torekovsgatan 1B, Wilson Park, Helsingborgs kommun, bild 2
Torekovsgatan 1B, Wilson Park, Helsingborgs kommun, bild 3

Torekovsgatan 1B

Lägenhet
Wilson Park, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
995 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/4
3 513 kr/mån
23 140 kr/m²

Välkommen till denna fräscha och ljusa 1:a på hela 43 kvm med ett splitternytt kök på Wilson Park! Denna lägenhet på tredje våningen har stora fönster åt sydväst med fransk balkong i både vardagsrum och kök, vilket ger ett fint ljusinsläpp som lyser upp rummen samt ger en härlig utsikt över området, där man till och med kan se en skymt av Öresund och Danmark. De båda rummen har även parkettgolv vilket ytterligare ökar på den mysiga känslan i rummen. Lägenheten presenterar ett helt nytt kök från IKEA med stor matplats som ger en naturlig plats att samlas för trivsamma middagar eller njuta av lugna kaffestunder - ett rum där man vill vara. Köket har bl.a. integrerad diskmaskin och ny kyl och frys från Samsung. Vidare in i bostaden finner vi det stora kombinerade och lättmöblerade sov- och vardagsrummet med ett fint äkta fiskbensmönstrat parkettgolv. Rummet har gott om plats för både säng och soffa. I hallen intill finns en stor klädkammare med gott om utrymme för förvaring. Det helkaklade badrummet erbjuder det man behöver inklusive en tvättmaskin som underlättar i vardagen. Denna lägenhet kombinerar smarta och stilrena detaljer och praktiska lösningar vilket skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Ett perfekt hem för den som söker det lilla extra i vardagen! Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 3 är en mycket välskött förening med låg avgift per kvm, och stark ekonomi! Till lägenheten tillgår även ett källarförråd. Wilson Park är ett av de populäraste områdena att bo på i Helsingborg. Området erbjuder gångavstånd till både city och Olympia. De smala gamla gatorna ger ett lugn utan störande trafik, detta i kombination med den varierande och charmiga bebyggelsen har genom åren lockat många människor att slå sig till ro här. Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

 • Premium

Visar 1 - 25 av 63