Mäklare Lovisa Lorentzon

Lovisa Lorentzon

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Klostervägen 4F, Klippan, Klippans kommun
  • Lör 4 maj kl 10:30
Klostervägen 4F, Klippan, Klippans kommun, bild 2
Klostervägen 4F, Klippan, Klippans kommun, bild 3

Klostervägen 4F

Lägenhet
Klippan, Klippans kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
650 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 314 kr/mån
12 621 kr/m²

Välkommen till Klostervägen 4F och möjligheten att direkt flytta in i en modern och välplanerad tvårummare i en stabil och välskött förening! Denna lägenhet, helt nyrenoverad år 2024, hälsar dig varmt välkommen när du kliver in genom ytterdörren. Här möts du av ett hem där varje rum badas i naturligt ljus och varje detalj är noga utformad. Det moderna köket, elegant utformat med microcement tillför inte bara praktiska lösningar utan skapar även en stilfull touch. I köket finns det även plats för ett mindre matbord för upp till fyra personer. Sovrummet är rymligt med garderober till förvaring av kläder samt gott om plats för en dubbelsäng. Badrummet utstrålar elegans med microcement i en varm beige färg och de svarta detaljerna tillför en modern prägel. Slutligen kommer vi till hjärtat av lägenheten, vardagsrummet. De stora fönsterpartierna släpper in naturligt ljus över de vita väggarna medan de charmiga glasdörrarna ger rummet karaktär. Härifrån har du även direkt tillgång till den stora inglasade balkongen som fungerar som en naturlig förlängning av vardagsrummet, en idealisk plats för avkoppling och sociala stunder. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

  • Premium
  • Balkong
Parkgatan 8A, Landskrona, Landskrona kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30
Parkgatan 8A, Landskrona, Landskrona kommun, bild 2
Parkgatan 8A, Landskrona, Landskrona kommun, bild 3

Parkgatan 8A

Lägenhet
Landskrona, Landskrona kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/4
4 150 kr/mån
36 583 kr/m²

Välkommen till denna exklusiva och stilrena tvåa i hjärtat av Landskrona! En pärla belägen i den historiska gamla Tvålfabriken, där klassisk charm möter modern elegans. Denna fantastiska bostad är det perfekta hemmet för dig som uppskattar en kombination av tradition och modernitet, med närhet till både stadspulsen och havet. När du kliver in genom ytterdörren möts du av en lägenhet på 60 kvm fördelat över två rum och kök. Redan från första ögonblicket slår det dig - den imponerande takhöjden och de stora svarta fönsterpartierna med spröjs. Ljust parkettgolv skapar en vacker kontrast mot de vita väggarna och du känner omedelbart en känsla av rymlighet och stilfullhet. Lägenheten erbjuder alla de bekvämligheter du behöver för en bekväm och modern livsstil. Det stora, helkaklade badrummet är en fröjd för ögat och utrustat med både dusch och en praktisk kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Köket är en central del av bostadens charm och fungerar som kronan på verket för den industriella atmosfären. Ett modernt, svart kök från HTH ger ett exklusivt intryck och är fullt utrustat med allt du behöver för din matlagning. Från köket kan du öppna upp balkongdörrarna till den franska balkongen som vetter ut mot den mysiga innergatan. Bostaden har utrymme för ett matbord för fyra personer och i vardagsrummet finns det även plats för en mindre soffgrupp där du kan koppla av och njuta efter en lång arbetsdag. Sovrummet är rymligt och erbjuder inbyggda garderober som ger gott om plats för förvaring. Välkommen till en tvåa där varje detalj är noggrant genomtänkt. Välkommen hem.

  • Premium
  • Hiss
Sockengatan 36A, 25277 Helsingborg, Rosengården, Helsingborgs kommun
  • Borttagen före visning

Sockengatan 36A, 25277 Helsingborg

Lägenhet
Rosengården, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
850 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
5 106 kr/mån
11 333 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

Handelsmansgatan 1A, Eneborg, Helsingborgs kommun
Handelsmansgatan 1A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Handelsmansgatan 1A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Handelsmansgatan 1A

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 275 000 kr
69,7 m²
3 rum
vån 1/4
5 778 kr/mån
18 293 kr/m²

Välkommen till Handelsmansgatan 1A på populära Eneborg! Denna hörnlägenhet med ljusinsläpp från tre olika väderstreck välkomnar dig till ett hem fyllt av ljus och charm med en genomtänkt planlösning på generösa 69,7 kvm. Belägen på första plan, en halv trappa upp, erbjuder lägenheten en bekväm boendemiljö. Under 2023 genomgick lägenheten en omfattande uppfräschning med nymålade väggar och ett nytt enhetligt golv i samtliga rum förutom golvet i vardagsrummet där man slipat original parketten. I hjärtat av lägenheten finner du ett stort vardagsrum, vars ljusa färger skapar en inbjudande atmosfär. Från vardagsrummet öppnar sig dörrarna mot den rymliga balkongen i västerläge, vilket ger möjlighet att njuta av solnedgångar och trevliga stunder utomhus. Vidare har vi köket som inte bara är funktionellt utan även estetiskt tilltalande, nyligen uppdaterat med nymålade köksluckor och beslag, ny blandare och uppdaterad köksbänk. De stora fönsterpartierna släpper in naturligt ljus och skapar en ljus och trivsam plats för matlagning och umgänge. Här finns även plats för ett mindre matbord och stolar, vilket gör det till en idealisk plats för måltider och sociala sammanhang. De två sovrummen i lägenheten skiljer sig åt i storlek och funktion vilket ger olika möjligheter. För närvarande används det mindre sovrummet som ett kontor och avslappningsrum. Master bedroom, å andra sidan, är rymligt och erbjuder gott om plats för en dubbelsäng. Med sina inbyggda garderober ger det också generöst med förvaringsutrymme för kläder och personliga tillhörigheter. Slutligen har vi badrummet som är fräscht och helkaklat och utrustat med dusch (ny duschblandare 2023). Ett stort plus med denna lägenhet är att tvättstugan är bekvämt belägen endast en trappa ner i källaren samt väl tilltaget förråd (finns även stort vinds förråd) Handelsmansgatan 1A är belägen på en populär adress med nära tillgång till en mängd olika restauranger och matbutiker men även härliga promenadstråk och grönområden. Här finns även utmärkta kommunikationsmöjligheter och endast en kort promenad når du pulsen i Helsingborgs centrum. Sammanfattningsvis erbjuder denna lägenhet inte bara en trivsam och modern boendemiljö utan även bekvämligheter som gör vardagen enklare. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

  • Premium
Plutogatan 16B, Ödåkra, Helsingborgs kommun

Plutogatan 16B

Lägenhet
Ödåkra, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 295 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/2
3 549 kr/mån
23 545 kr/m²

Välkommen till denna genomgående tvårummare med en lockande balkong och närhet till en rad bekvämligheter i Ödåkra. Belägen i en nybyggd fastighet från 2019, som är uppförd av BoKlok, erbjuder denna lägenhet en modern och fräsch atmosfär med vita väggar och ek-mönstrad laminatparkett. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum bjuder in till social samvaro och gemenskap, perfekt för att laga mat tillsammans medan man njuter av varandras sällskap eller slappar i soffan. Matlagningen blir en fröjd tack vare det välutrustade Ikea-köket och de högkvalitativa Electrolux-vitvarorna. Från vardagsrummet leder en dörr ut till den stora balkongen, där man kan njuta av frisk luft och den vackra utsikten över det omgivande grönområdet. I det generösa sovrummet finns det gott om plats för en dubbelsäng och tillhörande garderober. Badrummet fortsätter trenden med bekvämlighet och stil med fräsch design utrustat med både badkar, dusch och tvättmaskin (och plats för en torktumlare också). För den som prioriterar närhet till faciliteter och service finns ett varierat utbud av matbutiker, skolor och förskolor inom bekvämt gångavstånd. Dessutom når man Väla Centrum, ett populärt shopping- och nöjescentrum, på bara en kort promenad. Upplev harmonin mellan modern komfort och naturskön omgivning, som gör denna bostad till ett perfekt val för den som söker både bekvämlighet och livskvalitet. Varmt välkommen på visning, välkommen hem!

  • Energieffektiv

Visar alla 5