Mäklare Ola Hermansson

Ola Hermansson

Om mig

Med över 10 års erfarenhet inom försäljningsbranschen och ett imponerande resultat av både personlig försäljning och framgångsrikt ledarskap över andra säljare, är jag en engagerad och resultatorienterad mäklare som vet hur man får affärer att blomstra. Med mig som din mäklare kan du vara trygg med att du får en professionell och dedikerad partner som kommer att maximera värdet på din bostad och leverera en exceptionell kundupplevelse. Varmt välkommen om du går i säljtankar!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västergårdsgatan 9, Västergård, Helsingborgs kommun
  • Imorgon kl 09:50
Västergårdsgatan 9, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 2
Västergårdsgatan 9, Västergård, Helsingborgs kommun, bild 3

Västergårdsgatan 9

Lägenhet
Västergård, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
995 000 kr
70 m²
2 rum
vån 4/4
5 678 kr/mån
14 214 kr/m²

Välkommen till en ovanligt stor tvåa om 70kvm, belägen på Västergård. Här erbjuds en bostad med rymliga och väl fördelade utrymmen. Lägenheten känns ljus och inbjudande, i gott skick. Utgång till en stor och härlig balkong från både sovrum och vardagsrum. Här har du sol från förmiddag till sen eftermiddag! Stort kök med bra förvaring bakom luckor och plats för matbordsmöblemang. Stor diskmaskin insatt 2020. Nuvarande ägare bytte även kyl och frys förra året! Charmiga fönsterpartier och glasdörr som släpper in ljusstrålarna. Vardagsrummet är lättmöblerat och generös i storlek. Badrum i tidlösa materialval med badkar. Ny tvättmaskin i badrummet! Rymligt sovrum med gott om förvaring samt ett separat utrymme för klädförvaring. Bra och ordningssam förening. Bekvämt avstånd till centrum, skolor och förskolor alldeles i närheten, bra sportanläggningar och fritidsaktiviteter i närområdet samt närbutik. Mycket goda bussförbindelser och smidig anslutning till både väg 111 och motorväg. Föreningen erbjuder parkeringsplats för 175kr per månad, alternativt garageplats för 250kr per månad. Laddstolpar finns! Missa inte chansen att förvärva denna rymliga tvåa! Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Torekovsgatan 1B, Wilson Park, Helsingborgs kommun
  • Ons 8 maj kl 18:30
Torekovsgatan 1B, Wilson Park, Helsingborgs kommun, bild 2
Torekovsgatan 1B, Wilson Park, Helsingborgs kommun, bild 3

Torekovsgatan 1B

Lägenhet
Wilson Park, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
995 000 kr
43 m²
1 rum
vån 3/4
3 513 kr/mån
23 140 kr/m²

Välkommen till denna fräscha och ljusa 1:a på hela 43 kvm med ett splitternytt kök på Wilson Park! Denna lägenhet på tredje våningen har stora fönster åt sydväst med fransk balkong i både vardagsrum och kök, vilket ger ett fint ljusinsläpp som lyser upp rummen samt ger en härlig utsikt över området, där man till och med kan se en skymt av Öresund och Danmark. De båda rummen har även parkettgolv vilket ytterligare ökar på den mysiga känslan i rummen. Lägenheten presenterar ett helt nytt kök från IKEA med stor matplats som ger en naturlig plats att samlas för trivsamma middagar eller njuta av lugna kaffestunder - ett rum där man vill vara. Köket har bl.a. integrerad diskmaskin och ny kyl och frys från Samsung. Vidare in i bostaden finner vi det stora kombinerade och lättmöblerade sov- och vardagsrummet med ett fint äkta fiskbensmönstrat parkettgolv. Rummet har gott om plats för både säng och soffa. I hallen intill finns en stor klädkammare med gott om utrymme för förvaring. Det helkaklade badrummet erbjuder det man behöver inklusive en tvättmaskin som underlättar i vardagen. Denna lägenhet kombinerar smarta och stilrena detaljer och praktiska lösningar vilket skapar en harmonisk och inbjudande atmosfär. Ett perfekt hem för den som söker det lilla extra i vardagen! Riksbyggen BRF Helsingborgshus nr 3 är en mycket välskött förening med låg avgift per kvm, och stark ekonomi! Till lägenheten tillgår även ett källarförråd. Wilson Park är ett av de populäraste områdena att bo på i Helsingborg. Området erbjuder gångavstånd till både city och Olympia. De smala gamla gatorna ger ett lugn utan störande trafik, detta i kombination med den varierande och charmiga bebyggelsen har genom åren lockat många människor att slå sig till ro här. Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium
Erik Dahlbergs gata 29A, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Tis 7 maj kl 16:00
Erik Dahlbergs gata 29A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Erik Dahlbergs gata 29A, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Erik Dahlbergs gata 29A

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 850 000 kr
97 m²
4 rum
vån 5/5
5 355 kr/mån
29 381 kr/m²

- Lågt belånad förening, 5182kr i lån per kvm. - Smart planlösning med två badrum. - Högst upp i fastigheten med hiss. - Ekonomiskt stabil förening utan några aviserade avgiftshöjningar på gång framåt. Här erbjuds du en välplanerad premiumbostad om generösa 97 kvadratmeter fördelat över fyra rum och kök. Ett väldigt rymligt vardagsrum välkomnar dig och här får du utan problem plats med både en rejäl soffgrupp & matbord. Takhöjden på dryga tre meter märks av tydligt och ger den goa känslan som man vill ha i sitt hem. Ljusinsläppet är väl värt att nämnas också vilket mycket tydligt upplevs på plats. Vidare in i lägenheten har vi ett mycket trevligt helkaklat badrum i bra storlek som renoverades 2013 samt ytterligare ett badrum med tvättmaskin. Lägenhetens tre sovrum är alla i bra storlek med bra förvaringsmöjligheter i varje rum. Det rymliga köket som renoverades för tio år sedan erbjuder dig allt du behöver för att laga en fin middag. Kyl och frys är nyligen bytt. Det som gör denna bostad unik är blom-balkongen med sin speciella utgång ifrån köket. Utgången är genom fönstret. Utsikten sträcker sig över innergården och erbjuder sol ifrån tidig förmiddag till sen eftermiddag. Här kan du njuta av sol och värme under sommarmånaderna! BRF Kronan 18 är en mycket välskött förening med stark ekonomi. Inga planerade avgiftshöjningar framåt och i fastigheten finns hiss, cykelrum, tvättstuga, källarförråd och en fin trädgård. Här bor du i en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar. Du har promenadavstånd både till stranden, stadskärnan men också till omtyckta Pålsjöskog, med andra ord ett problemfritt boende! Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vikingsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 5 maj kl 17:00
Vikingsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Vikingsgatan 3, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Vikingsgatan 3

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
5 395 000 kr
131,5 m²
6 rum
vån 1/4
4 947 kr/mån
41 027 kr/m²

I de charmiga kvarteren, vid vackra Vikingsbergsparken, ligger denna smakfulla premiumbostad. Här kan ni njuta av en ostörd och fri utsikt ända ner till sundet med dess båttrafik och bort emot Danmark. Lägenheten erbjuder tre sovrum som är belägen i en egen liten del av bostaden. Här finns två nyrenoverade badrum som båda gjordes 2022. Köket är rejält och fräscht, med fönster mot innergården. Här får du utan problem plats med ett stort matbord för 8-10 personer. Vardagsrummet är placerat med fönster mot Vikingsparken. Väggen emellan vardagsrummen kan lätt tas ner för att skapa en härlig samlingsplats i bostaden! En varm sommardag kan antingen du ta den korta promenaden nerför Tågabacken till Gröningen och ta ett dopp i havet eller så spatserar du in på på föreningens mysiga innergård som erbjuder en soffgrupp med bord samt härliga olivträd som ger dig utomlandskänslan vi alla vill ha. Senare på kvällen nyttjar du föreningens "Rolls Royce-grill" (Weber givetvis) för en god bit grillat käk. Problemfritt, enkelt och bekvämt! Nu kan du förverkliga din dröm om ett liv i staden men ändå ett härligt lugn, generösa ytor där du har nära till hav, strand och natur. Vill du slippa det pulserande stadslivet för en dag, är du bara en cykeltur från Pålsjö Skog, som är ett av Helsingborgs populäraste skogsområden. Här finns bland annat en säsongsöppen våffelservering, upplysta motionsspår för den hurtige och sportaktiviteter. Är du sugen på en god bit mat så är Pålsjö Krog endast en kort promenad bort! BRF Mars är en mycket välmående förening med stark ekonomi och låg belåning. Många renoveringar är genomförda och inget större är planerat de kommande 5 åren. Ett nyckeltal man ofta ska kolla på är belåning per kvm, och i detta fall är siffran 5243kr vilket anses som riktigt bra. Sneglar man lite kort vad avgiften är för denna storslagna bostad så kan man ganska lätt räkna ut hur stark föreningen är. Här kommer du att trivas som fisken i vattnet! Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium
O D Krooks gata 74, Stattena, Helsingborgs kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
O D Krooks gata 74, Stattena, Helsingborgs kommun, bild 2
O D Krooks gata 74, Stattena, Helsingborgs kommun, bild 3

O D Krooks gata 74

Lägenhet
Stattena, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
1 695 000 kr
62 m²
2.5 rum
vån 3/4
3 963 kr/mån
27 339 kr/m²

Välkommen till O D Krooks gata 74! Här bor ni i en välskött och omtyckt förening på bästa läge i en fastighet ifrån 1932. Väl innanför portarna möts ni av ett mysigt trapphus varifrån ni tar trapporna upp till tredje plan för att stiga in i denna välskötta två-rummare. Den väldisponerade boytan om 62kvm erbjuder bland annat ett rymligt och rogivande sovrum av generös storlek med exemplariska förvaringsmöjligheter, ett fräscht och helkaklat badrum, ett rymligt och inbjudande kök, ett vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp samt en välkomnande hall. Vardagsrummet, köket och badrummet renoverades 2017. Här är det bara att flytta in och njuta! Brf Hattmakaren 20 är en lågt belånad förening vilket också avspeglar sig i den låga avgiften för nästa ägare. Till lägenhet hör dubbla förråd varav ett är i källaren, och ett på vinden. Föreningens innergård är jättemysig och här finner du både grillplats samt soffgrupp för långa kvällar med vänner och familj. Denna tvårummare är inte bara ett hem, den erbjuder en perfekt balans mellan funktion och estetik och passar idealiskt för den moderna livsstilen. Missa inte chansen och anmäl ditt intresse redan idag! Här på O D Krooks gata 74 bor ni på en eftertraktad adress i det omtyckta området Stattena. Ni får vardagen att gå ihop med goda förbindelser och service inom promenadavstånd. Bageri och härliga Pålsjöskog nås nära bostaden. Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium
Sadelmakaregatan 5A, Eneborg, Helsingborgs kommun
Sadelmakaregatan 5A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Sadelmakaregatan 5A, Eneborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Sadelmakaregatan 5A

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
750 000 kr
33 m²
1 rum
vån 2/4
2 589 kr/mån
22 727 kr/m²

Varmt välkommen till Sadelmakaregatan 5A och till denna välplanerade 1:a på populära Eneborg! Här finner ni en trivsam lägenhet där ljusinsläppet är lika påtagligt som den genomtänkta planlösningen. Förgyll upp vardagen med en härlig balkong i soligt väst. Bostaden har fått enormt mycket kärlek i form av renovering av nuvarande ägare! Du kliver in i rymlig en hall med nya garderober. Köket är totalrenoverat där varje detalj är genomtänkt. Den maskinella delen består av kyl/frys, ugn, spis, integrerad micro,fläkt samt diskmaskin med wifi-uppkoppling. Till sist också en tillagd arbetsbänk i köket som optimerar utrymmet och funktionaliteten. Vardagsrummet är rymligt och ljust med äkta parkettgolv och även detta rum har fått mycket tid och kärlek av ägaren. Akustikpaneler av ek och ljudisolering som skapar en behaglig akustisk upplevelse. Här finns plats att möblera med både soffgrupp & tv samt en sovalkov där du kan njuta av en god natts sömn. Badrummet har nytt badrumsskåp och spegel. Värt att nämna också är att lägenheten erbjuder moderna digitala strömbrytare som kan styras trådlöst via mobil samt en digital display som kan kopplas till de flesta trådlösa enheter i hemmet. Sammanfattningsvis kan man säga att denna lägenhet utmärker sig genom sin genomtänkta planlösning och funktionella boendemiljö! Föreningen erbjuder en privat innergård med grillmöjligheter, för de som har gäster över finns det möjlighet att hyra besökslägenheter till ett billigt pris. Fastigheten erbjuder även gemensamma utrymmen som strykrum, bastu, gym och ett hobbyrum där man kan låna verktyg för egna projekt. På Eneborg bor man med närhet till Campus, stadsbiblioteket, söderpunkten samt flertalet restauranger och närbutiker. Stadskärnan och Helsingborg C når du inom 10-15 minuters gång. Med andra ord ett bekvämt boende belägen med gångavstånd till stadens breda utbud. En utmärkt och billig bostad som man bara kan flytta rätt in i! Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Balkong
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Helmfeltsgatan 7, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Helmfeltsgatan 7

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
2 195 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5/5
4 615 kr/mån
36 583 kr/m²

Endast en 600 meter härlig promenad ner till havet och svalkande morgondopp, nybakade frallor från caféet runt hörnet och knappa kilometern in till citykärnan och det utbud av såväl restauranger som shopping som väntar - ja, det kan bli din vardag i denna fantastiska bodröm! På förstklassigt läge kan vi nu stolt presentera en ytterst smakfull och rymlig bostad med 2 rum om 60kvm. Högst upp i fastigheten finner vi denna fantastiska lägenhet. Redan när vi kliver innanför dörren nås vi av en härlig känsla av öppenhet och rymd som genomsyrar hela lägenheten. De charmiga snedtaken med härlig takhöjd i kombination med de stora fönsterpartierna genererar ett mycket trevligt ljusinsläpp. Tack vare att lägenheten ligger högst upp i fastigheten är bostaden mer eller mindre helt fri från insyn. I stora delar av lägenheten har den för byggåret tidstypiska parketten bevarats vilket tillsammans med andra tidstypiska detaljer bidrar till lägenhetens fantastiska charm. I entren finner vi en garderob med gott om förvaring. Det kaklade badrummet med en härlig golvvärme erbjuder förutom dusch, handfat och toalett även en egen tvättmaskin. Köket ger ett fräscht intryck och har all nödvändigt utrustning som kyl/frys, spis samt ugn. Vardagsrummet inbjuder även det, med sin rymliga yta, till sociala sammanhang. Här finns gott om plats för en större soffa med tillhörande möblemang. Från vardagsrummet tar vi oss vidare in i det väl tilltagna sovrummet där du hur enkelt som helst får plats med en dubbelsäng i kombination med mycket annat. Dessutom finner du gott om plats för förvaring i garderoberna. Ett stort plus är den fantastiska balkongen som tillhör lägenheten. Här erbjuds en grym utsikt över innergården samt sol ifrån tidig eftermiddag till sen kväll på sommaren så här spenderar du fördelaktigt sommarkvällarna tillsammans med familj och vänner i en skön loungesoffa och något gott på grillen. Skulle det vankas större tillställningar finns även förmånen att disponera föreningens välskötta och gemensamma uteplats med gott om plats för större sällskap. Föreningen har även ett eget garage med separat kö. Det finns också gott om parkeringsplatser längs med gatorna i området. Letar du efter ett boende som har allt som önskas, genomgående hög standard och närhet till såväl city som stranden - då har du hittat rätt! Till Hemfeltsgatan 7 är det bara att flytta in och njuta av livskvalité när det är som bäst! Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Hjälmshultsgatan 15, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Sön 12 maj kl 11:00
Hjälmshultsgatan 15, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 2
Hjälmshultsgatan 15, Tågaborg, Helsingborgs kommun, bild 3

Hjälmshultsgatan 15

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
3 095 000 kr
99 m²
3 rum
vån 5/5
5 893 kr/mån
31 263 kr/m²

Välkommen till en riktigt charmig lägenhet i hjärtat på Tågaborg! Här erbjuds du en välplanerad premiumbostad om generösa 99 kvadratmeter fördelat på två plan. Du välkomnas av ett vackert granitgolv i hallen som leder dig rätt in i vardagsrummet samt köket med en öppen och härlig planlösning. Här blir matlagning en njutning! När solen lyser med sin glans så erbjuds här ett fantastiskt ljusinsläpp. Som en extra finess, finns också en liten mat/vinkällare i vardagsrummet. Det stora sovrummet erbjuder plats för en dubbelsäng som genererar en god natts sömn och här har man dessutom målat en stjärnhimmel som framträder på nätterna eller när det är riktigt mörkt i rummet. I det fräscha badrummet med golvvärme har du både tvättmaskin och torktumlare. Under de kalla vintermånaderna så erbjuder bostaden dessutom en kamin som värmer upp hela bostaden för att skapa lite extra mys, inte illa! Vidare uppför den charmiga spiraltrappan når vi övre plan. Här är det charmiga bjälkar i taket och här finns också stora fönster från Velux, vilket blir takbalkonger när de öppnas, med andra ord, när solen lyser på så har du första parkett till lite extra dos med D-vitamin! Bostadens andra badrum finns här tillsammans med det andra sovrummet. BRF Hjälmhultsgatan 15 är en mycket välskött och stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och låga avgifter. I avgiften på 5893kr så ingår värme, vatten samt bostadsrättstillägget för hemförsäkringen. Föreningen erbjuder p-plats på innergården, tillgång till tvättstuga och eget källarförråd. Det bör nämnas att det finns lediga parkeringsplatser, vilket innebär att parkeringsproblemet är löst för nästa ägare. Jag upprepar, du är garanterad en parkeringsplats! Här bor du i en av Helsingborgs allra vackraste stadsdelar. Du har promenadavstånd både till stranden, stadskärnan men också till omtyckta Pålsjöskog, med andra ord ett problemfritt boende. En bostad som helt enkelt bör upplevas på plats! Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium
  • Hiss
Drottninggatan 76, Norr, Helsingborgs kommun
Drottninggatan 76, Norr, Helsingborgs kommun, bild 2
Drottninggatan 76, Norr, Helsingborgs kommun, bild 3

Drottninggatan 76

Lägenhet
Norr, Helsingborgs kommun
SkandiaMäklarna Helsingborg
4 495 000 kr
117 m²
4 rum
vån 1/3
5 497 kr/mån
38 419 kr/m²

Nu presenteras en sann bodröm på ett av Helsingborgs absolut mest attraktiva lägen. Gångavstånd både till havet, restauranger och city! Denna exklusiva 4-rumslägenhet som är belägen på eftertraktade Drottninggatan 76 har en oslagbar kombination av modern elegans och tidlös charm. Du välkomnas av en öppen hall med nylagd ekparkett och nymålade väggar ifrån 2021. Lägenheten erbjuder generösa 4 rum med en öppen och luftig planlösning som framhäver rymden på bästa sätt. De ljusa väggarna, tillsammans med de vackra ekparkettgolven, ger en känsla av ljus och välbefinnande i varje rum. Det fina köket är en dröm för den matintresserade! Med integrerade och rostfria vitvaror samt vinkyl ifrån Miele och en genomtänkt förvaringslösning är det en plats där matlagning blir en njutning. Två rymliga sovrum inger en oas av lugn och komfort så här garanteras en god natts sömn. Det större av dem, master bedroom har gott om plats för en dubbelsäng och erbjuder en trevlig utsikt över området. Det tredje sovrummet kan fungera utmärkt som gästrum eller hemmakontor, beroende på dina behov. Badrummet som är renoverat 2023 är en lyxig reträtt med moderna bekvämligheter. Golvvärme (justerbart via app), nya spotlights i taket, rundspegel med ljusterbart ljus, duschdörr Carbinex, två nya handdukstorkar INR samt nykaklat och kommod (Interni). Ska man renovera sitt badrum så ska man göra det med klass, det uppfylls här! Gäst-wc finns i anslutning till vardagsrummet. BRF Påls Drottning är en liten och väldigt välskött förening med stark ekonomi samt en välplanerad framtid för diverse behov, inga planerade avgiftshöjningar framåt. Fastigheten byggdes 1920 och funktionalismen märks tydligt i såväl trapphus som i bostaden. Lägenheten har tillgång till en gemensam innergård där du kan njuta av soliga dagar och trevliga stunder med grannar och vänner. Dessutom ingår ett förråd på vinden för extra förvaring samt cykelrum utanför tvättstugan i källaren. Du har ett gäng bra restauranger och barer utanför porten och beachen når du på en minut! Varmt välkommen på visning med SkandiaMäklarna!

  • Premium

Visar alla 9