Trapetsgatan 34b

Fridhem, Ängelholm

LägenhetLägenhet Nyproduktion 

Äntligen är lanseringen för Ängelholms nya stadsdel Fridhem igång och vi är mycket stolta att få möjligheten att presentera projektet. Det första spadtaget är taget och just i detta nu planeras utemiljön in i minsta detalj.

Ängelholms kommun etablerar ett nytt bostadsområde beläget söder om Ängelholms IP, mellan Kullavägen och Helsingborgsvägen, vid namn Fridhem. Området kommer att bestå av ca 400-600 st bostäder i en härlig blandning av bostadsrätter och hyresrätter. Fridhem har gott om boendekvalitéter med ett lugnt läge nära till såväl stadspuls som natur. Tänk dig möjligheten att bli den första att bo i ett nytt urbant kvarter, som med sin framträdande arkitektoniska siluett kommer att bli Ängelholms senaste tillskott.

Från området når man enkelt kollektivtrafik och Ängelholms mysiga stadskärna med sin uppskattade gågata, Rönne å, butiker, restauranger och service. Med endast 4 km från havet och 1,5 km till Kronoskogen är det inte långt till natursköna omgivningar. Kronoskogens gröna stråk och många motionsslingor löper längs med havet och skapar en grön skyddande inbäddning av staden. I den nya stadsdelen kommer förskola och centrumhandel uppföras vilket skapar ytterligare urbanitet och en känsla av att tillhöra staden.

Murum har tillsammans med JKAB arkitekter fått äran att skapa 38 st attraktiva kvalitetshem med genomtänkt boendemiljö, smarta lösningar och ett tydligt miljötänk. Murums vision för platsen har varit att skapa en grön oas och bostäder av högsta klass med moderna materialval, ny teknik och innovativa boendelösningar att trivas i. Med det sagt kommer bostädernas exteriör präglas av ett naturskönt intryck med fasader klädda i skiffer och ha ett FTX-system som återvinner ventilationen.

Bostäderna kommer att tillhöra Bostadsrättsföreningen Fridhem Fotbollen och bestå av sex fastigheter i två plan, samtliga med egen ingång i markplan med invändig trappa till ovanvåningen. Generösa uteplatser och balkonger erbjuds i populära väderstreck som ebbar ut mot gemensamma ytor med samlingsplatser, grill, odlingar och grön växtlighet. Till varje bostad medföljer en p-plats på bekvämt avstånd.

Tillträde från våren 2020. Bilder utgör datorillustrationer och kan avvika från verkligt utförande.

För mer information om varje specifik bostad och dess placering se www.murumholding.se under flik "Bostäderna". Varmt välkomna att ta kontakt med Fastighetsmäklaren.

Läs mer om bostaden
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
108,5 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 950 kr/mån
Pris/m²
28 737 kr/m²
Driftkostnad
5 400 kr/år
Byggår
2020
Räkna på boendet
3etage Fastighetsmäklare

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Trapetsgatan 34b och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 118 000 kr
Avgift/månad
5 950 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

796
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 33 dagar sedan, den 15 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips