Grenljusbacken 15

Gröndal, Stockholm Karta & restider

4 395 000 kr
LägenhetLägenhet

Varmt välkommen till denna unika och härlig gavelfyra med modern delvis öppen planlösning & en inglasad uteplats om ca 18 kvm, varifrån man har direkt access till gården!

Här bjuds man på en mycket gemytlig atmosfär tack vare fönster i gavelläge i kombination med den delvis öppna planlösningen. Bostadens disponering är mycket effektiv och har goda förvaringsmöjligheter tack vare flertalet garderober och en walk-in-closet med ELFA system (även ett stort källarförråd som disponeras av bostaden samt ett kallförråd i anslutning till uteplatsen), stort badrum, sociala sällskapsytor samt en underbar och unik uteplats om ca 18 kvm. Från denna har man direkt access ut på den populära och inhägnade gården. Interiören utgörs av genomgående ljusa golv, kaklat badrum med golvvärme, bytta dörrblad samt ljust inrett kök.

Stabil Brf med 5% sänkt avgift - 14, bastu, relaxavdelning, gästlägenhet, motionslokal, tvättstuga, garage och källsortering.

Gröndal är som en småstad precis utanför tullarna. Runt husknuten finns det gott om mysiga promenadstråk och badmöjligheter i såväl Mälaren som Trekanten, med kiosk och faciliteter, där du även kan åka skridskor på vintern. En bit bort ligger Gröndals båtklubb med charmig hamnmiljö & möjlighet till båtplats. Ett stenkast från bostaden finns Sannadalsparken med klätterställning, gungor, sandlåda m.m. Utöver denna finns även ett flertal andra närliggande och välutrustade lekparker. Här finns även mataffärer, restauranger med uteservering, apotek, bibliotek, bageri, florist och mycket mer. Ett brett utbud av skolor och förskolor finns inom promenadavstånd för barn i alla åldrar. För den idrottsintresserade finns även stora Liljeholmshallarna, Vintervikens sporthall samt fotbollsplan med konstgräs. Kommunikationerna är mycket goda med ett antal bussar samt Tvärbana till bl.a. Solna och Liljeholmen. Väl i Liljeholmen finner man kompletterande bussar, t-bana, 4 mataffärer samt galleria med ca 90 butiker & en mängd övrig service.

Varmt välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
83,5 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 467 kr/mån
Pris/m²
52 635 kr/m²
Byggår
1985
Räkna på boendet
Förening
HSB:s BRF Kandelabern nr 269 i Stockholm
Om föreningen
Visningsinformation
Notar

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Grenljusbacken 15 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 395 000 kr
Avgift/månad
4 467 kr/mån

Billigare och bättre boende

Om HSB:s BRF Kandelabern nr 269 i Stockholm

Antal lägenheter
153
Registreringsår
1984
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

3 860
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 9 dagar sedan, den 9 november 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips