Hägerneholmsvägen 8B

Hägerneholm, Arninge-Ullna, Täby Se på karta

3 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
78 m²
Byggår
2018
Förening
BRF Klubbhusen 1
Om föreningen
Avgift
3 948 kr/mån
Driftkostnad
7 300 kr/år
Pris/m²
44 808 kr/m²

Accepterat pris!
Varmt välkomna till denna ljusa och nyproducerade lägenhet i attraktiva Hägerneholm. Lägenheten var färdig i början på året och står nu redo för nästa ägare, det vill säga inflyttning väldigt flexibelt. Huset ritades av arkitektfirman Sandellsandberg, förutom en mycket funktionell planlösning som både ger möjlighet till en fyrarummare eller en stor trerummare har man genom gavelläget samt balkongens placering optimerat ljusinsläppet. Utförandet på lägenheterna håller en hög standard. Vi skulle benämna den sobert smakfullt inredd. Säljaren anpassar antal rum efter köparens behov.

Här bor ni med ett välutrustat kök, stort vardagsrum samt möjlighet till tre sovrum, helkaklat badrum med tvättmöjligheter samt en stor balkong i söderläge med många soltimmar.

Här bor ni även med direkt närhet till grönområden och natur, goda kommunikationer samt livsmedelsaffärer och shopping i Arninge Centrum. Vid frågor tveka inte att kontakta ansvariga mäklare Fredrik Lagerkrantz på 070-141 24 29 eller Elin Gyltefors på 073-364 57 07.
Vi ses på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Täby