Hyllie vattenparksgata

Hyllie, Malmö Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
111 m²
Avgift
5 989 kr/mån
Pris/m²
33 288 kr/m²
Nyproduktion 

Med perfekt läge i markplan och utsikt mot föreningens innergård i söder ligger detta townhouse i markplan. De sociala ytorna som kök och vardagsrum finns i entréplan i anslutning till de trevliga uteplatserna.

På övre plan finns en privat sovrumsavdelning med tre sovrum varav master bedroom med egen balkong samt ett potentiellt allrum. Här finns även två badrum varav ett med tvättmöjligheter – praktiskt belägna på respektive våningsplan. En kul detalj är sittnischerna i de stora fönstren i både vardagsrum och kök, en riktig favorit!

Lägenheten har genomgående 3-stavsparkett av vitpigmenterad ek, vitmålade väggar och fönsterbänkar i grå sten för att passa alla stilar, oavsett om du vill inreda minimalistiskt med svart och vitt eller maxa med en färgexplosion. Innerdörrarna är släta och vita, och de flesta innerdörrar har överljus som låter det ljuset flöda igenom bostaden.

Köket från Ballingslöv är i standardutförandet i en varmgrå nyans med rostfria handtag. För att skapa industrikänsla har kakel i storleken 10x30 liggande och med mörka fogar. Vitvarorna är inbyggda och från Cylinda som består av induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, kyl, frys samt diskmaskin. Genom hela projektet har vi valt vitvaror med hög energiklass.

Badrummet har grått klinkergolv och helkaklade vita väggar. På väggen har vi en extra stor infälld spegel. Inredningen är i standardutförande i varmgrå nyans med kommod och tvättställ, duschvägg/duschdörrar samt en yteffektiv handdukstork. Här finns också en energisnål tvättmaskin och torktumlare från Cylinda. När det är lätt att tvätta kan det till och med bli lite roligt, tänker vi. Vissa badrum har möjlighet att välja till badkar, se tillvalsprogrammet.

I Hyllie och Solkvarteret bor ni nära det mesta som är behövs i vardagen. Precis intill huset kommer den nya dagvattenparken att ligga. Den skapar ett härligt och grönt område som knyter an med både Vattenparken och Tygelsjöstigen som visar vägen till Hyllie Stadsdelspark som kommer att vara i storlek med Folkets park. Inom en tre minuters radie finns förskolor, Hyllievångsskolan, bussförbindelser, tågkommunikationer, shoppingcentrat Emporia, gym. Tågen går precis utanför mot Köpenhamn och världen! Välkomna till Malmös nya framtidsområde!
framtidsområde!

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad