OBOS i Sverige

OBOS i Sverige

Mäklare

Biodlargatan 12, Rosendal, Uppsala kommun

Biodlargatan 12

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
OBOS i Sverige
1 449 000 kr
75 m²
3 rum
2 253 kr/mån
19 320 kr/m²

Vad sägs om att bo i en hel 3:a men betala för en halv i urbana Rosendal? I Rosendals Trädgård har du chansen att köpa en 3:a med boköpsmodellen OBOS Deläga. Du köper alltså halva bostaden (eller mer om du vill) men bor i hela. För resten av bostaden betalar du en samäganderättsavgift på 6 525 kr/mån till OBOS. Vartefter du köper fler andelar så sjunker samäganderättsavgiften. Läs mer om OBOS Deläga på obos.se/delaga. Lagom till nästa jul kan du flytta in i 75 välplanerade kvadratmetrar med fönster åt två håll och en härlig hörnbalkong. I huset finns en gemensam takterass på 73 kvadratmeter (perfekt för tårtkalaset och champagnefrukosten), övernattningslägenhet för gäster som blivit kvar och en mysig grönskande innergård med lekyta. Föreningen kommer att ha en egen cykelpool med elcyklar, cykelrum och cykelmek inomhus och du har tillgång till en bilpool. Dessutom så finns allt du behöver precis runt knuten, naturreservat (Stadsskogen och Kronparken), motionsspår, utegym, idrottsplats, lekplatser och parker, bland annat Siegbahnsparken och Solvallsparken. Här finns matbutiker, cafeer, gym, restauranger och en busshållplats som tar dig in till stadskärnan om du inte vill cykla på de snabba cykelvägarna. Välkommen på visning i OBOS visningsbod, i korsningen Torgny Segerstedts allé och Lydia Wahlströms Gata.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Hällmarksvägen 34A, null, Västerviks kommun

Hällmarksvägen 34A

Radhus
Västerviks kommun
OBOS i Sverige
3 095 000 kr
115 m²
5 rum
395 m² tomt

Bostaden är utrustad med solceller värda cirka 75 000 kr. Genom att producera din egen el minskar du dina månadskostnader och gör en smart investering för en grönare och mer ekonomisk framtid! Och du bor dessutom med en trygg månadsavgift fram till 2028. Välkommen till ditt drömboende i paradiset – Brf Havsbrisen i Västervik. Här erbjuder vi ett hem omgivet av fantastisk natur, och där skärgården blir din vardag. Naturens skönhet ligger bokstavligt talat runt hörnet, med möjligheter till skogspromenader, golfrundor och uppfriskande båtturer. Här kan du även njuta av sköna dopp i havet, bara en kort promenad från din dörr. Trots den idylliska närheten till naturen är du ändå bara tio minuters bilresa från Västerviks stadspuls. Här finns alla bekvämligheter och service du kan tänkas behöva. Denna rymliga bostad på 115 kvadratmeter är planerad med omsorg och med kvalitet i fokus. Köket har valts ut noggrant och är utrustat med högkvalitativa vitvaror. Det finns dessutom en rymlig arbetsyta för matlagning och umgänge – en ren fröjd för hobbykocken. I huset finner du också tre sovrum, samt ett ljust och luftigt allrum. Detta ger dig gott om plats för avkoppling och trivsel. Bostaden rymmer även två badrum, varav ett är utrustat med tvättmaskin och torktumlare – en praktisk lösning som underlättar vardagen. Uteplatsen bjuder in till avkoppling och härliga stunder utomhus, och med en egen carport finns alltid en bekväm parkering för din bil. Vill du uppleva detta skärgårdsnära paradis på nära håll? Kontakta mäklare Tobias för att boka en visning och få mer information.

 • Nyproduktion
Norrvägen , null, Vetlanda kommun

Norrvägen

Radhus
Vetlanda kommun
OBOS i Sverige
2 550 000 kr
121 m²
5 rum
5 553 kr/mån
21 074 kr/m²

NY TID, NYA PRISER, Just nu har vi ett erbjudande som innebär att vi har sänkt priset på bostaden med 200 000 kr. Det nya priset gäller de fyra första som tecknar avtal i våra tvåplanshus och är eller blir OBOS-medlemmar. Dessutom får du en trygg månadsavgift fram till 2029. Kontakta oss idag så berättar vi mer. Välkommen in! Vi sätter nyckeln i ytterdörren och kliver in i en välkomnande entré med praktiskt klinkergolv. Här kan vi antingen välja att smita direkt in i köket, eller fortsätta rakt in i härligheten: husets fantastiska sällskapsytor. Men innan vi gör det noterar vi också ett par praktiska detaljer: här har vi nämligen ingång till husets separata tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, och husets ena badrum med WC och dusch. Utrymme för att leva livet Den stora, öppna vardagsrumsdelen går att möblera på flera olika sätt. Oavsett hur du vill ha det finns gott om plats för hela familjen och många fler – det här huset är perfekt för dig som gillar att ha gäster! Härifrån kliver du också direkt ut på din egen altan. Den är beredd på alla tänkbara trevligheter: från familjefrukostar till släktkalas och grillkvällar med vännerna. Ett kök för alla smaker Det moderna köket är öppet mot vardagsrumsdelen och har all utrustning du behöver för dina matlagningsäventyr, inklusive gott om arbetsyta. Här finns också en ljus och trevlig matplats mot entrésidan, med plats för hela familjen vid bordet. Tre trivsamma sovrum Nu fortsätter vi upp för trappan. Här finns hemmets mer privata utrymmen med tre trivsamma sovrum. Övervåningen bjuder också på ett badrum med dusch och WC, föredrar familjen badkar går det fint att sätta in ett sådant som tillval. Här finns även ett stort härligt allrum – perfekt för både filmkvällar och tv-spelande – och en praktisk klädkammare. Behöver familjen ett extra sovrum? Då går det att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Läs mer om det i tillvalsbroschyren. Här får du • 3-4 sovrum • Härliga sällskapsytor • Fullutrustat kök • 2 badrum • Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare • Stor altan • Carport och förråd Välkommen att ta kontakt med Mia för mer information om bostaden och bokning av visning!

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Lydia Wahlströms Gata, Rosendal, Uppsala kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00

Lydia Wahlströms Gata

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
OBOS i Sverige
1 798 000 kr
35 m²
1.5 rum
2 286 kr/mån
51 371 kr/m²

Flytta in i en av Rosendals nybyggda drömbostäder lagom till julen 2024! Här kommer du att kunna leva hållbart på ett enkelt sätt. Vad sägs om sedum och solceller på taket, en stor gemensam takterass på 73 kvadratmeter (perfekt för tårtkalaset och champagnefrukosten), övernattningslägenhet för gäster som blivit kvar och en mysig grönskande innergård? Föreningen kommer att ha en egen cykelpool med elcyklar, cykelrum inomhus och du har tillgång till en bilpool. Dessutom så finns allt du behöver precis runt knuten, naturreservat (Stadsskogen och Kronparken), motionsspår, utegym, idrottsplats, lekplatser och parker, bl a Siegbahnsparken och Solvallsparken. Här finns matbutiker, cafeer, gym, restauranger och en busshållplats som tar dig in till stadskärnan om du inte vill cykla på de snabba cykelvägarna. OBOS har så klart ett trygghetspaket med möjlighet till flexibelt tillträde! Du hittar samtliga lediga bostäder på obos.se/rosendals-tradgard

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Balkong
 • Hiss
Björnbärsgatan 04-1001, Skuggan, Sala kommun
 • Ons 6 dec kl 17:15

Björnbärsgatan 04-1001

Radhus
Skuggan, Sala kommun
OBOS i Sverige
2 350 000 kr
137 m²
6 rum
5 348 kr/mån
17 153 kr/m²

NYA TIDER, NYA PRISER! Just nu har vi sänkt priset på bostäderna med 200 000 kr. Vi erbjuder även trygg månadsavgift fram till 2027. Utöver dessa erbjudanden bjuder OBOS på halva månadsavgiften i 24 månader från inflyttning. Detta gäller de som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta oss idag så berättar vi mer. Radhus 137 kvm – för dig som vill ha lite mer av allt det goda Det här är huset för dig som vill ha lite mer plats att leva livet på. Lika ljust och välplanerat som sitt mindre syskon, men med lite mer av allt det goda. Fyra sovrum, två badrum, extra gott om förvaring – och härliga sällskapsytor, såklart. Inte minst i form av ljuvliga uteplatser. Kliv in – och känn dig som hemma! Innan vi kliver in stannar vi till en stund på den mysiga uteplatsen på entrésidan. Kanske blir det här du njuter av morgonkaffet framöver? Precis innanför dörren hittar vi sedan ingången till ett trivsamt sovrum. Perfekt för gäster, eller familjens tonåring som vill ha ett lite mer privat krypin. Om du inte behåller det själv som ditt hemmakontor, förstås. I anslutning till entrén finns också husets ena badrum med WC och dusch, liksom tvättmaskin och torktumlare för bekvämlighetens skull. Ytan under trappan används på ett smart sätt: med ett förråd. Och bredvid trappan finns även en praktisk klädkammare. Sedan kommer vi rakt in i husets hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Kök för vardagsmat och festmiddagar Det moderna köket är utrustat för såväl snabbnudlar som festmiddagar. Här finns fullstor kyl och frys, ugn, glaskeramikhäll, mikrovågsugn, diskmaskin och rejäla arbetsytor. Köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen – förutom en inbjudande liten bardisk som blir en perfekt sittplats när du vill hålla kocken sällskap. Gott om plats för trevliga stunder I den ljusa och luftiga vardagsrumsdelen får du enkelt plats med både matbord och soffa. Perfekt för både vardag och fest! Härifrån kliver du också ut på din härliga altan som står redo för allt från vårens första utefika till sensommarens kräftskiva – och alla långa sommarkvällar där emellan. Här är det gott att leva! Gott om rum för privatlivet Nu tar vi trappan upp till familjens privata oas. Här kan alla hitta sin egen vrå i tre sköna sovrum, ett av dem med fransk balkong mot entrésidan. Här uppe finns också ett mysigt allrum, som passar lika bra för familjens myskvällar som för kidsens kompishäng. Även från allrummet öppnar en balkongdörr upp till en fin fransk balkong, och vill familjen ha ett femte sovrum går det fint att göra om allrummet till ett sådant som tillval. Alla planlösningsalternativ hittar du i tillvalsbroschyren. Och till sist, men verkligen inte minst, bjuder övervåningen på praktisk vardagslyx i form av hela tre klädkammare samt ett badrum med WC och dusch. Här får du • 4 sovrum som standard, möjlighet till 5 • Härliga öppna sällskapsytor • Dubbla uteplatser • Fullutrustat kök • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare • Gott om förvaringsyta • Förråd och parkeringsplats

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
Davids väg, Björröd, Härryda kommun

Davids väg

Radhus
Björröd, Härryda kommun
OBOS i Sverige
5 025 000 kr
130 m²
5 rum
4 947 kr/mån
38 654 kr/m²

TRYGG MÅNADSAVGIFT! För att ge dig som köpare i Brf Björrödsbäcken en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift fram till 2028. Det ger dig friheten att planera din ekonomi flera år framåt. Kontakta oss idag så berättar vi mer. Vad sägs om ett energieffektivt kedjehus på en återvändsgata i barnvänliga och natursköna Björröd? Dessutom endast en kvarts bilresa från centrala Göteborg. Det här är huset för dig som inte vill kompromissa med en endaste detalj. Här finns otroligt fina sällskapsytor, inklusive en altan och en terrass, och ett härligt kök. Men också tre sovrum som standard och massor av praktiska godbitar. Dessutom solceller på köpet. Ett hus för det goda livet, helt klart. I barnvänliga Björröd, Landvetter, bjuder Brf Björrödsbäcken på nybyggda hus i bekväm bostadsrättsform med riktigt bra standard redan från början. Här bor du granne med naturen, en cykeltur från service och aktiviteter och har smidig pendling in till Göteborg med bil eller buss. Välj mellan härliga hus i två olika modeller och storlekar: kedjehus i suterräng om 130 ljusa och välplanerade kvadratmetrar eller parhus om 106 smarta sådana. Båda har fina sociala ytor, gott om plats för privatlivet i 2-4 sovrum – och naturligtvis ljuvliga uteplatser att njuta av livet på. Välkommen till en lite härligare vardag! Välkommen in! Här kliver vi in i en ljus och välkomnande entré med praktiskt klinkergolv, plats för avhängning och en extra garderob. Rakt fram kommer vi direkt in i husets hjärta: kök, matplats och vardagsrum. Men vi börjar med att ta en titt på husets praktiska kronjuveler: tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare, det fina badrummet kakel och klinker, WC och dusch – och ett smidigt förråd. Ett kök för finsmakare Här serveras ett modernt kök från HTH som är både snyggt och smart planerat med gott om arbetsyta. Dessutom är det utrustat för alla tänkbara matlagningsäventyr med vitvaror från Siemens – inklusive diskmaskin. Köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en fin bardisk som blir en trevlig sittplats såväl för minglande middagsgäster som för familjemedlemmar som vill ha lite hjälp med matteläxan. Rum för trevliga stunder I vardagsrumsdelen ryms matbord för många, utan att för den skull försaka plats för soffan. Här kan alla vara med och umgås! Vill du göra vardagsrummet lite extra trevligt kan du uppgradera med en mysig braskamin som tillval. Men trivsamt är det redan från start, med stora fönsterpartier som släpper in ljuset. Härifrån kliver du också ut på din härliga altan. Var det någon som sa grilla? Privat oas med det lilla extra En våning upp väntar familjens privata oas med tre trivsamma sovrum. Det största av dem med en rejäl skjutdörrsgarderob som extra vardagslyx. Allrummet bjuder lika gärna in till filmkvällar som tv-spelsturneringar. Härifrån når du husets ljuvliga terrass som står redo för alla tänkbara trevligheter, den når du förresten även utifrån via en trappa vid entrén. Övervåningen bjuder också på en perfekt plats för din hemarbetsplats – och sist, men inte minst, ett fräscht badrum med kakel och klinker, dusch och WC. Är ni nöjda med två sovrum går det fint att ta bort ett sådant till förmån för ett större allrum som tillval. Här får du • 3 sovrum, möjlighet till 2 • Fullutrustat kök • Fina sällskapsytor • 2 badrum • Separat tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare • Fin altan och stor terrass • Förråd + parkeringsplats för två bilar • Solceller på köpet Boyta 130 kvm varav 26,2 kvm är biyta.

 • Nyproduktion
Tråsättravägen 62, Margretelund, Österåkers kommun

Tråsättravägen 62

Villa
Margretelund, Österåkers kommun
OBOS i Sverige
5 400 000 kr
158 m²
7 rum
7 700 kr/mån

NYA TIDER, NYA PRISER! Just nu erbjuder vi 300 000 kr i rabatt på bostäderna i Brf Blåbärsbacken. Rabatten är avdragen i prislistan. Dessutom får du halverad månadsavgift i 24 månader från inflyttning. Erbjudandet gäller ett begränsat antal som är eller blir OBOS-medlemmar. Det här huset har allt: härliga sällskapsytor, fint kök och fyra fina sovrum + ett mindre rum som passar perfekt som hemmakontor. Men här finns också gott om praktiska detaljer, som separat klädvårdsutrymme med tvättmaskin och torktumlare, och gott om förvaringsytor. Här får du • 4 sovrum som standard • Stora öppna sällskapsytor • Ljuvlig altan • Fullutrustat kök • 2 badrum, ett med badkar • Separat klädvårdsrum med tvättmaskin och torktumlare • Förråd och parkering

 • Nyproduktion
Lydia Wahlströms Gata, Rosendal, Uppsala kommun

Lydia Wahlströms Gata

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
OBOS i Sverige
3 798 000 kr
92 m²
4 rum
5 262 kr/mån
41 283 kr/m²

Flytta in i en av Rosendals nybyggda drömbostäder lagom till julen 2024! Här kommer du att kunna leva hållbart på ett enkelt sätt. Vad sägs om sedum och solceller på taket, en stor gemensam takterass på 73 kvadratmeter (perfekt för tårtkalaset och champagnefrukosten), övernattningslägenhet för gäster som blivit kvar och en mysig grönskande innergård? Föreningen kommer att ha en egen cykelpool med elcyklar, cykelrum inomhus och du har tillgång till en bilpool. Dessutom så finns allt du behöver precis runt knuten, naturreservat (Stadsskogen och Kronparken), motionsspår, utegym, idrottsplats, lekplatser och parker, bl a Siegbahnsparken och Solvallsparken. Här finns matbutiker, cafeer, gym, restauranger och en busshållplats som tar dig in till stadskärnan om du inte vill cykla på de snabba cykelvägarna. OBOS har så klart ett trygghetspaket med möjlighet till flexibelt tillträde! Du hittar samtliga lediga bostäder på obos.se/rosendals-tradgard

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Uteplats
 • Hiss
Lydia Wahlströms Gata, Rosendal, Uppsala kommun

Lydia Wahlströms Gata

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
OBOS i Sverige
1 948 000 kr
45 m²
2 rum
2 939 kr/mån
43 289 kr/m²

Flytta in i en av Rosendals nybyggda drömbostäder lagom till julen 2024! Här kommer du att kunna leva hållbart på ett enkelt sätt. Vad sägs om sedum och solceller på taket, en stor gemensam takterass på 73 kvadratmeter (perfekt för tårtkalaset och champagnefrukosten), övernattningslägenhet för gäster som blivit kvar och en mysig grönskande innergård? Föreningen kommer att ha en egen cykelpool med elcyklar, cykelrum inomhus och du har tillgång till en bilpool. Dessutom så finns allt du behöver precis runt knuten, naturreservat (Stadsskogen och Kronparken), motionsspår, utegym, idrottsplats, lekplatser och parker, bl a Siegbahnsparken och Solvallsparken. Här finns matbutiker, cafeer, gym, restauranger och en busshållplats som tar dig in till stadskärnan om du inte vill cykla på de snabba cykelvägarna. OBOS har så klart ett trygghetspaket med möjlighet till flexibelt tillträde! Du hittar samtliga lediga bostäder på obos.se/rosendals-tradgard

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Balkong
 • Hiss
Lydia Wahlströms Gata, Rosendal, Uppsala kommun

Lydia Wahlströms Gata

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
OBOS i Sverige
2 098 000 kr
54 m²
2 rum
3 527 kr/mån
38 852 kr/m²

Flytta in i en av Rosendals nybyggda drömbostäder lagom till julen 2024! Här kommer du att kunna leva hållbart på ett enkelt sätt. Vad sägs om sedum och solceller på taket, en stor gemensam takterass på 73 kvadratmeter (perfekt för tårtkalaset och champagnefrukosten), övernattningslägenhet för gäster som blivit kvar och en mysig grönskande innergård? Föreningen kommer att ha en egen cykelpool med elcyklar, cykelrum inomhus och du har tillgång till en bilpool. Dessutom så finns allt du behöver precis runt knuten, naturreservat (Stadsskogen och Kronparken), motionsspår, utegym, idrottsplats, lekplatser och parker, bl a Siegbahnsparken och Solvallsparken. Här finns matbutiker, cafeer, gym, restauranger och en busshållplats som tar dig in till stadskärnan om du inte vill cykla på de snabba cykelvägarna. OBOS har så klart ett trygghetspaket med möjlighet till flexibelt tillträde! Du hittar samtliga lediga bostäder på obos.se/rosendals-tradgard

 • Nyproduktion
 • Vintern -24/25
 • Balkong
 • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags-Näsby, Täby kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags-Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 134, Roslags-Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 134

Lägenhet
Roslags-Näsby, Täby kommun
OBOS i Sverige
2 495 000 kr
45 m²
2 rum
4 233 kr/mån
55 444 kr/m²

Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet. Denna bostad går att köpa med OBOS Deläga, vilket innebär att du börjar med att äga minst hälften av hemmet själv, för resten betalar du en avgift till OBOS. Du kan välja att köpa 50 -90% av bostaden, OBOS behåller den del du inte köper. För att köpa med OBOS Deläga behöver du vara medlem hos OBOS. Optimalt planerad bostad med fullt utrustat kök och balkong i soligt läge. Bra kök med tilltagna arbetsytor och god förvaring. I en öppen planlösning mot vardagsrum erbjuds en social planlösning där det rymliga vardagsrummet kan möbleras med en rymlig matplats samt soffgrupp. I anslutning till vardagsrummet når du en solig balkong på ca 7 kvm som kan möbleras efter önskemål. Sovrum med plats för dubbelsäng samt skjutdörrsgarderob. Ett rymlig badrum som har en duschhörna, handdukstork samt kombimaskin.  Du väljer mellan våra designstilar - Sommar, Höst eller Vinter.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Ester Kvarnströms g 9, Munktellstaden, Eskilstuna kommun

Ester Kvarnströms g 9

Lägenhet
Munktellstaden, Eskilstuna kommun
OBOS i Sverige
1 698 000 kr
51 m²
2 rum
3 235 kr/mån
33 294 kr/m²

Våren 2024 kan du flytta in i OBOS andra etapp, Brf Bolinder i populära Munktellstaden. Rymliga balkonger/uteplatser, en grönskande och trivsam innergård med skyddat läge, växthus och plats för umgänge. Garageplatser (varav ett antal med laddstolpe) under ena huset och cykelförråd i källare och även paviljonger för cyklar på innergården. Närhet till bussar, fina promenader i parken utmed ån, butiker, träning, evenemang. Om bostaden: Gaveltvåa med fönster i två väderstreck Helkaklat wc/dusch med kombimaskin Kök och vardagsrum i öppen planlösning Sovrum med rymlig förvaring Indragen balkong i söderläge Miljöbyggnad silver – kan hjälpa dig att få ett grönt lån! Blir du dessutom medlem i OBOS så får du en mängd fina erbjudanden och även möjlighet till ett trygghetspaket som kan hjälpa dig när det närmar sig inflyttning och du kanske inte får din nuvarande bostad såld. Se samtliga lediga lägenheter och läs mer på obos.se/bolinder

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Pedagogen Park, Pedagogen Park, Mölndals kommun

Pedagogen Park

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
OBOS i Sverige
1 224 000 kr
47 m²
2 rum
1 506 kr/mån
26 043 kr/m²

Vill du bo med bästa läget i populära Pedagogen Park? Nu har du chans att flytta in i en välplanerad tvåa från mars 2024 som du kan köpa med OBOS Deläga*. Rymlig uteplats, en grönskande och trivsam gård med växthus, boulebana och plats för umgänge. Gemensamt gym och cykelförråd i källaren. Det mesta som du behöver i din vardag har du riktigt nära, t.ex fina promenadstråk i Änggårdsbergen, bageri, butiker, restauranger, vårdcentral, bussar, träningsmöjligheter och evenemang. Din nya lägenhet: Välplanerad tvåa i markplan Uteplats mot gården i söderläge Helkaklat wc/dusch med tvättmaskin och torktumlare *Köp med Deläga Den här bostaden är möjlig att köpa via vår boköpmodell Deläga. När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss genom att betala en samäganderättsavgift på 5 300 kr. Du kan välja att köpa 50, 60, 70, 80 eller 90% av bostaden, medan OBOS behåller ägarandelen av den del av bostaden du inte köper. Miljöbyggnad silver – kan dessutom hjälpa dig att få ett grönt lån! Blir du även medlem i OBOS så får du en mängd fina erbjudanden och även möjlighet till ett trygghetspaket som kan hjälpa dig när det närmar sig inflyttning och du kanske inte får din nuvarande bostad såld.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Pedagogen Park, Pedagogen Park, Mölndals kommun

Pedagogen Park

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
OBOS i Sverige
1 399 000 kr
56 m²
2 rum
1 794 kr/mån
24 982 kr/m²

Vill du bo med bästa läget i populära Pedagogen Park? Nu har du chans att flytta in i en välplanerad tvåa från mars 2024 som du kan köpa med OBOS Deläga*. Rymliga balkonger/uteplatser, en grönskande och trivsam gård med växthus, boulebana och plats för umgänge. Gemensamt gym och cykelförråd i källaren. Det mesta som du behöver i din vardag har du riktigt nära, t.ex fina promenadstråk i Änggårdsbergen, bageri, butiker, restauranger, vårdcentral, bussar, träningsmöjligheter och evenemang. Din nya lägenhet: - Välplanerad tvåa med öppen planlösning - Stort sovrum med förvaring i skjutdörrsgarderob - Rymlig balkong - Helkaklat wc/dusch med kombimaskin *Köp med Deläga Den här bostaden är möjlig att köpa via vår boköpmodell Deläga. När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss genom att betala en samäganderättsavgift. Äger du halva lägenheten betalar du en samäganderättsavgift på 5 850 kr. Du kan välja att köpa 50, 60, 70, 80 eller 90% av bostaden, medan OBOS behåller ägarandelen av den del av bostaden du inte köper. Läs mer på hemsidan. Miljöbyggnad silver – kan dessutom hjälpa dig att få ett grönt lån! Blir du även medlem i OBOS så får du en mängd fina erbjudanden och även möjlighet till ett trygghetspaket som kan hjälpa dig när det närmar sig inflyttning och du kanske inte får din nuvarande bostad såld.

 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Kungsvägen i Edsviken, Edsviken, Sollentuna kommun
 • 6 lediga bostäder

Kungsvägen i Edsviken

Radhus
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
fr. 7 595 000 kr
137-142 m²
5-6 rum
7 696 kr/mån

I lummiga Edsviken planerar vi för Kungsvägen – ett mysigt kvarter som kommer att bestå av 12 fina bostadsrätter. Townhouses i tre plan med egen ingång. Här får du en lättskött bostad på 5 eller 6 rum och kök med terrass och uteplats. Husen har en spännande arkitektur och genomtänkta designval som präglas av naturmaterial. Välkommen! Townhousen i Kungsvägen är lättskötta bostadsrätter med radhuskänsla. På bottenplan möts du av husets hjärta – köket – samt ett luftigt vardagsrum. Plan två och tre består av sovrum och allrum alternativt vardagsrum. Planlösningarna varierar mellan bostäderna – 3 eller 4 sovrum, övre plan med sovrum eller vardagsrum och olika planlösningar i entréplan. Viss variation finns i husen men du har uteplats och terrass i olika väderstreck i vilket du än väljer. Alla hus har två våtutrymmen varav ett har plats för badkar. Garageplats kan hyras av närliggande Strandvägen. Edsviken är ett levande samhälle med en trivsam och lummig blandning av villor, småhus och flerbostadshus. Här, bara ett par minuter från det glittrande vattnet kommer Kungsvägen kvarter att ligga. Runt hela Edsviken finns fantastiska cykel- och löpvägar med badplatser och båtbryggor. En kort promenad från vårt kvarter ligger Sollentuna centrum och in till Stockholm city tar det 17 minuter med pendeltåg.

 • Nybyggnadsprojekt
Gamla Norrtäljevägen 128, Roslags-Näsby, Täby kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00
Gamla Norrtäljevägen 128, Roslags-Näsby, Täby kommun, bild 2
Gamla Norrtäljevägen 128, Roslags-Näsby, Täby kommun, bild 3

Gamla Norrtäljevägen 128

Lägenhet
Roslags-Näsby, Täby kommun
OBOS i Sverige
7 995 000 kr
118 m²
5 rum
7 923 kr/mån
67 754 kr/m²

Erbjudande - 12 månaders avgiftsfritt! Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet! Näst högst upp finner du denna genomgående bostad i hörnläge med dubbla balkonger och rymliga sällskapsytor. Fullt utrustat kök med högskåp i öppet läge mot vardagsrummet. Rymligt vardagsrum som kan möbleras efter önskemål och rymmer såväl en stor matplats som en soffgrupp. Lägenheten har två våtutrymmen varav ett gästbadrum finns i anslutning till hallen och ett större badrum i anslutning till bostadens master bedroom. Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng, dubbla skjutdörrsgarderober samt utgång till en härlig balkong. Utöver det stora sovrummet finns tre sovrum som alla rymmer säng, garderob samt övrigt möblemang.   Välj kostnadsfritt mellan våra tre designstilar - Sommar, Höst eller Vinter.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Hiss
Brf Dahlia, Tygelsjö Väster, Malmö kommun
 • Imorgon kl 13:00
Brf Dahlia, Tygelsjö Väster, Malmö kommun, bild 2
Brf Dahlia, Tygelsjö Väster, Malmö kommun, bild 3

Brf Dahlia

Radhus
Tygelsjö Väster, Malmö kommun
OBOS i Sverige
3 795 000 kr
100 m²
4 rum
3 927 kr/mån
37 950 kr/m²

TRYGG MÅNADSAVGIFT! För att ge dig som köpare i Brf Dahlia en stabil start erbjuder vi en trygg månadsavgift fram till 2029. Det ger dig friheten att planera din ekonomi flera år framåt. Kontakta oss idag så berättar vi mer. I Brf Dahlian flyttar du in i ett energieffektivt radhus i två plan med en riktigt välplanerad planlösning. Dessutom får du solceller på taket! Här det enkelt att njuta av det ljuva livet på landet – i superbekvämt bostadsrättsformat. Du kan leva huslivet med allt vad det innebär av grillkvällar och trädgårdspyssel i det lite mer behändiga formatet. Här slipper du en stor vildvuxen tomt att ta hand om, perfekt för dig som vill lägga tid på annat än trädgårdsskötsel. Njuta i det gröna kan du göra ändå – för här bor du granne med en fin liten park. Radhus och parhus för livskvalitet Vårt kvarter tar vara på bykänslan och skapar hemtrevnad med sina tegelfasader i varma röda och gula toner. Husen i två plan på 100 kvadratmeter lockar med härliga sällskapsytor, både inomhus och utomhus. Tomterna får antingen söder- eller västerläge vilket skapar perfekta förutsättningar för långa middagar med kvällssol. En innemiljö med plats för hela livet Lättskött, ljust och trivsamt – med en fantastiskt fin planlösning. De här husen är fulla av kvadratsmarta lösningar för att du ska kunna leva så bekvämt som möjligt, och här finns gott om rum för såväl det sociala livet som för privatlivet. För dig som vill kunna sitta ostört och arbeta hemma finns en smart arbetshörna redo. På dessa 100 kvadratmeter ryms helt enkelt allt du behöver - även det där lilla extra som förgyller vardagen, som ett härligt badkar i badrummet på övervåningen. Hög standard från början Såväl inredning som utrustning i ditt nya hem håller en bra standard. Alla materialval är utvalda med omsorg för att hålla stilen i många år framöver, och samtidigt låta din egen stil få ta plats. Vi har heller inte glömt de praktiska detaljerna i tillvaron, som att alla hus får ett eget förråd och tillgång till parkering. Och självklart finns fiber indraget när du flyttar in.

 • Premium
 • Nyproduktion
Kungsvägen 6C, Edsviken, Sollentuna kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00
Kungsvägen 6C, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 2
Kungsvägen 6C, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 3

Kungsvägen 6C

Radhus
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
9 295 000 kr
140 m²
6 rum
7 864 kr/mån
66 393 kr/m²

Välkommen till ett unikt townhouse i närhet till Edsvikens villaområde. Adress Kungsvägen 6C. Ett boende i tre plan med egen ingång. Sex rum och kök. Designlinje Höst som går i jordiga toner. Bostaden har en boarea på ca 140 kvm som följs upp med en stor och härlig takterrass på hela ca 24 kvadratmeter mot Edsvikens villaområde. Utöver bostadens generösa ytor och takterrass, omges bostaden av ca 45 kvm upplåten mark. Entréplan: Här välkomnas du av en entré med klinkergolv (30x30 cm) som följs upp med en rymlig hall. Skjutdörrsgarderob samt städskåp. Ett av bostadens två våtutrymmen med badkar, tvättmaskin och torktumlare. Entréplanets moderna och genomtänkta planlösning ger fantastiskt öppna och sociala ytor tillsammans med den imponerande takhöjden på drygt 3,5 meter. Här ligger köket och vardagsrummet i anslutning till varandra. Linnebeige kök från Vedum med bänkskivor i natursten, rostfria vitvaror, hel kyl och frys, induktionshäll och högskåp med ugn och micro. Plan 2: Trappan från entréplan för dig vidare till bostadens andra plan. Här finns vardagsrum/allrum och tre sovrum samt duschrum. Plan 3: Här välkomnas du av ett vardagsrum med en takhöjd på hela 3 meter. Utgång till takterrass. Från den stora takterrassen har du trevlig utsikt mot Edsvikens charmiga villaområde. Bostadens tredje plan har även ett förråd med fönster. Detta moderna och stilfulla hus har en spännande arkitektur och genomtänkta designval som präglas av naturmaterial. Verkligen en bostad utöver det vanliga. Huset är placerat längs östra sidan av Strandvägens innergård med orangeri och odlingsmöjligheter och mot Edsvikens charmiga och lugna villaområde. Bara ett par minuter från det glittrande vattnet och någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar. Garageplats kan hyras av Brf Strandvägen i Edsviken 4.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Sollentunavägen 132B, Edsviken, Sollentuna kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00
Sollentunavägen 132B, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 2
Sollentunavägen 132B, Edsviken, Sollentuna kommun, bild 3

Sollentunavägen 132B

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
4 995 000 kr
89 m²
4 rum
6 563 kr/mån
56 124 kr/m²

Välkommen till lägenhet 4-1001 som är en genomgående och rymlig lägenhet med 4 rum och kök. Lägenheten är 89 kvm stor som följs upp med en härlig och rymlig uteplats på 14 kvm mot den lugna innergården. Luftig entré med goda förvaringsutrymmen. Badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt en gäst WC. Modern planlösning med fina sällskapsytor. 3 rymliga sovrum med extra kvaliteter varav två av sovrummen har tillgång till klädkammare samt utgång till den luftiga uteplatsen. Ett påkostat kök med bl.a. stenbänkskivor, rostfria vitvaror och induktionshäll. Inredningen går i jordiga toner, vilket återspeglas i den här designlinjen som vi har valt att kalla för Höst. Du får en lugn och neutral bas som ger en varm och ombonad känsla. Bänkskivan i köket är i grå natursten med matchande köksluckor i linnebeige. Färgen på väggarna är en varm gråbeigekulör, som passar fint ihop med bostadens brungrå klinker i hall och badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder ihop bostaden till en varm helhet. Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garage finns. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar.  Preliminärt tillträde mars 2024.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Vega Allé, Vega, Haninge kommun
 • Imorgon kl 11:00

Vega Allé

Lägenhet
Vega, Haninge kommun
OBOS i Sverige
2 300 000 kr
52 m²
2 rum
4 205 kr/mån
44 231 kr/m²

Hösten 2024 eller våren 2025 kan du flytta in i OBOS sista etapp i populära Vega. Svanenmärkt, luftigt kvarter med 3 och 4-våningshus. Fjärrvärme, rymlig balkong (eller generös altan), grön gård med grillplats, högt i tak och möjlighet att parkera fincykeln inomhus. Du får bekvämt gångavstånd till pendeln och Port 73, dessutom har du badplatser och vinteris i Drevviken inom räckhåll. Du har även natur, service och restauranger runt hörnet så klart! OBOS har ju redan hög standard som standard, men om du vill sätta en personlig stil på din drömlägenhet så har du en massa alternativ här. Och ja, man kommer att kunna ladda sin elbil, det finns några platser kvar! Dessutom kan du vara kolugn, OBOS har ett trygghetspaket med möjlighet till flexibelt tillträde, om det skulle köra ihop sig i slutet av affären. Du hittar samtliga lediga bostäder här: obos.se/vega-garden

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Sommaren 2024
 • Balkong
 • Hiss
Pedagogen Park, Pedagogen Park, Mölndals kommun
 • Ons 6 dec kl 12:00

Pedagogen Park

Lägenhet
Pedagogen Park, Mölndals kommun
OBOS i Sverige
2 748 000 kr
50 m²
2 rum
3 203 kr/mån
54 960 kr/m²

Vill du bo med bästa läget i populära Pedagogen Park? Nu har du chans att flytta in i en välplanerad lägenhet från mars 2024 som du kan köpa med OBOS Deläga*. I Brf Prefekten har vi fortfarande några fina och välplanerade bostäder kvar. Nu har du chans att flytta in i en välplanerad lägenhet från mars 2024 som du kan köpa med OBOS Deläga*. Rymliga balkonger/uteplatser, en grönskande och trivsam gård med växthus, boulebana och plats för umgänge. Gemensamt gym och cykelförråd i källaren. Det mesta som du behöver i din vardag har du riktigt nära tex fina promenadstråk i Änggårdsbergen, bageri, butiker, restauranger, vårdcentral, bussar, träningsmöjligheter och evenemang.   Miljöbyggnad silver – kan hjälpa dig att få ett grönt lån! Blir du dessutom medlem i OBOS så får du en mängd fina erbjudanden och även möjlighet till ett trygghetspaket som kan hjälpa dig när det närmar sig inflyttning och du kanske inte får din nuvarande bostad såld. *Köp med Deläga Den här bostaden är möjlig att köpa via vår boköpmodell Deläga. När du köper din bostad med OBOS Deläga börjar du med att äga minst hälften av hemmet själv, resten hyr du av oss genom att betala en samäganderättsavgift. Du kan välja att köpa 50, 60, 70, 80 eller 90% av bostaden, medan OBOS behåller ägarandelen av den del av bostaden du inte köper. Se samtliga lediga bostäder och läs mer på obos.se/prefekten

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Mars 2024
 • Balkong
 • Hiss
Kungsvägen 8E, Edsviken, Sollentuna kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00

Kungsvägen 8E

Lägenhet
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
4 995 000 kr
83 m²
4 rum
6 262 kr/mån
60 181 kr/m²

Sista 4:an i populära Brf Strandvägen! Preliminär inflyttning juli 2024. Bostaden (1-1001) kan köpas med OBOS Deläga. Genomgående markplanslägenhet med härliga sällskapsytor och en lugn uteplats mot gården på hela 13 kvm. Påkostat Vedumkök med bl.a. stenbänkskiva, rostfria vitvaror och induktionshäll. Välplanerad planlösning med en avskild sovrumsdel och en mer social sällskapsdel. Två badrum varav det ena med tvättmaskin och torktumlare. Inredningen (designlinje Höst) går i jordiga toner som skapar en neutral bas samt ger en ombonad känsla. Bänkskivan i köket är i grå natursten med matchande köksluckor i linnebeige. Kulören på väggarna är varm gråbeige som matchar bostadens brungrå klinker i såväl hall som badrum. Den vitlaserade ekparketten är inte bara mjuk att gå på utan binder även ihop bostaden till en varm helhet.  Lägenheterna samlas runt en gemensam grön innergård med orangeri och odlingsmöjligheter. Hiss ner till källarplan där både förråd och garageplatser finns. Någon minuts promenad till Sollentuna Centrum och pendeltåg/bussar.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Gamla Norrtäljevägen 132, Roslags-Näsby, Täby kommun
 • Sön 10 dec kl 11:00

Gamla Norrtäljevägen 132

Lägenhet
Roslags-Näsby, Täby kommun
OBOS i Sverige
5 795 000 kr
101 m²
4 rum
7 064 kr/mån
57 376 kr/m²

Just nu kan du som köper en bostad i Brf Roslagsporten få avgiftsfritt i 12 månader. Erbjudandet gäller ett begränsat antal kunder. Kontakta våra mäklare för att ta del av erbjudandet! Genomgående lägenhet med möjlig uthyrningsdel. Fullt utrustat kök med en rymlig matplats i anslutning till köket. Den luftiga planlösningen gör att du har kontakt med vardagsrummet. De tre sovrummen ligger i separata lägen vilket skapar en privat känsla. Uteplats om ca 14 kvm mot gård. Det ena sovrummet ligger i uthyrningsdelen där det är förberett för pentry (finns som möjligt tillval).  Två stilrena badrum med handdukstork och dusch - plats för badkar i ett av dem. Det största badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Du väljer kostnadsfritt mellan våra tre designlinjer – Sommar, Höst eller Vinter.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Uteplats
 • Hiss
Kungsvägen 8A, Edsviken, Sollentuna kommun
 • Sön 10 dec kl 12:00

Kungsvägen 8A

Radhus
Edsviken, Sollentuna kommun
OBOS i Sverige
7 795 000 kr
137 m²
5 rum
7 696 kr/mån
56 898 kr/m²

Välkommen hem till Kungsvägen 8A, ett attraktivt townhouse med fem rum och kök. Unikt boende i tre plan med egen ingång. Inredd i vår designlinje Höst som går i jordiga toner. Vitlaserad ekparkett och väggarna är målade i varm gråbeige kulör. Bostaden har en boarea på ca 137 kvm som följs upp med terrass på ca 18 kvm mot kvarterets öppna innergård. Utöver bostadens generösa ytor omges bostaden av ca 50 kvm upplåten mark. Från bostadens entréplan finner du utgången till den stora uteplatsen i skyddat läge. Entréplan: Genom bostadens egna ingång välkomnas du av en luftig entrédel med klinkergolv som följs upp med en rymlig hall. Här finner du bra förvaringsmöjligheter med en stor skjutdörrsgarderob samt en klädkammare. Ett av bostadens två våtutrymmen med badkar, tvättmaskin och torktumlare – placerade side by side. Entréplanets moderna och genomtänkta planlösning ger fantastiskt öppna och sociala ytor tillsammans med den imponerande takhöjden på drygt 3 meter. Här ligger köket och vardagsrummet i öppen lösning. Kök från Vedum i linnebeige med bl a bänkskivor i natursten, rostfria vitvaror, högskåp med ugn och micro, hel kyl och frys och induktionshäll. Från köket och vardagsrummet finner du utgången till den härliga och stora uteplatsen. Plan 2: På våning två möts du av en hall som ansluter till bostadens tre sovrum och duschrummet. Master bedroom är ca14 kvm med tillhörande klädkammare samt en fransk balkong. Plan 3: Högst upp i bostaden finner du husets tredje våningsplan. Här välkomnas du av ett allrum/vardagsrum med direkt utgång till husets magiska terrass. Bostadens tredje plan har även ett förråd. Detta fina townhouse har en spännande arkitektur och genomtänkta designval som präglas av naturmaterial. Helt enkelt en bostad utöver det vanliga. Huset är placerat längs östra sidan av Strandvägens innergård med orangeri och odlingsmöjligheter och mot Edsvikens charmiga och lugna villaområde. Bara ett par minuter från det glittrande vattnet. Någon minuts promenad till Sollentuna centrum och pendeltåg/bussar. Garage kan hyras av Brf Strandvägen i Edsviken 4.

 • Plus
 • Nyproduktion
 • Balkong
 • Uteplats
Carl Lewanders väg 65, null, Eskilstuna kommun
 • Tis 12 dec kl 17:00

Carl Lewanders väg 65

Radhus
Eskilstuna kommun
OBOS i Sverige
2 345 000 kr
107 m²
4 rum
4 995 kr/mån
21 916 kr/m²

NYA TIDER, NYA PRISER! Just nu har vi sänkt priset på bostäderna med 400 000 kr. Vi erbjuder även trygg månadsavgift fram till september 2026. Utöver dessa erbjudanden bjuder OBOS på halva månadsavgiften i 24 månader från inflyttning. Detta gäller de som är eller blir OBOS-medlemmar. Kontakta oss idag så berättar vi mer. Radhus och parhus 107 kvm – mycket huskänsla per kvadratmeter Längtar du efter en ljus och trevlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Lagom stort och lättstädat, med alla bekvämligheter? Då ska du titta lite extra på dessa härliga hus. Vill du ha lite extra villakänsla i tillvaron? Då väljer du ett av parhusen. Här får du • 2 sovrum som standard, möjlighet till 3 • Härliga öppna sällskapsytor • Fullutrustat kök • 2 badrum, ett med tvättmaskin och torktumlare • Dubbla uteplatser • Förråd och parkeringsplats (parhusen har plats för två bilar)

 • Plus
 • Nyproduktion

Visar 1 - 25 av 175