Skyttelgatan 10 A

Industristaden / Kungsängen, Uppsala Karta & restider

4 295 000 kr
BostadsrättBostadsrätt

Välkommen till en mycket fräsch fyra belägen på våning 5 av 6 med takhöjd om hela 2,60 m, i fastighet som stod klar sommaren 2016. Till lägenheten hör två stora balkonger varav den ena är inglasad. Den inglasade balkongen nås från vardagsrummet och är belägen i sydvästligt läge vilket betyder att ni här avnjuter härlig eftermiddags- och kvällssol. Den andra balkongen erbjuder morgon- och förmiddagssol och nås från det största sovrummet som även är utrustat med klädkammare/walk-in-closet om hela 5 kvm. I bostaden finns två helkaklade och fräscha badrum varav det ena är utrustat med duschväggar i glas och det andra har badkar, tvättmaskin och torktummlare. Fantastiskt vardagsrum med stor fönsteryta samt semi-öppen planlösning mot det fräscha köket. Köket har gott om arbetsyta, bra förvaring samt maskinell utrustning som består av diskmaskin, spishäll, integrerad mikrovågsugn, självrengörande ugn med ångfunktion samt kyl och frys i fullhöjd. I bostaden finns gott om garderober och i källaren finns ett till lägenheten hörande källarförråd om ca 5 kvm.

Föreningen har beslutat låta sänka månadsavgiften med 15 % från 2018-01-01 vilket för den här bostaden motsvarar ca 847 kr/mån. Det sista kvartalet under 2017 har även beslutats vara avgiftsfritt. Föreningen består av totalt 68 lägenheter och den vackra parkliknande innergården delas med övriga kringliggande bostadsrättsföreningar. Under gården finns ett garage där föreningen disponerar 48 platser. I nuläget står 3 personer i kö till parkering och en plats frigörs när nuvarande ägare flyttar. I källaren finns även lägenhets-, barnvagns- och cykelförråd. På gården står ett gemensamt växthus där man kan sitta i sällskap eller exempelvis hämta färska örter.

I attraktiva Kungsängen/Industristaden bor ni med kort promenadavstånd till det allra mesta som exempelvis tågstationens södra entré samt Uppsala stadskärna. Med den nya bron över Fyrisån når man Stadsparken och Studenternas på bara några få minuter. Stor livsmedelsbutik, apotek, gym, salladsbar, frisörsalong samt Anna Petrus Park är alla belägna innom några hundra meters avstånd.

Här finns möjlighet till snabbt tillträde!

Välkommen hem!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
107 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
5 651 kr/mån
Pris/m²
40 140 kr/m²
Driftkostnad
6 000 kr/år
Byggår
2016
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skyttelgatan 10 A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 295 000 kr
Avgift/månad
5 651 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år

Statistik

1 400
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 26 dagar sedan, den 17 november 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips