Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Fyrislundsgatan 46, Årsta, Uppsala kommun

Fyrislundsgatan 46

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 895 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 5/6
3 496 kr/mån
22 695 kr/m²

Välkommen till populära Årsta och till ett av punkthusen som omgärdas av luftiga gröna gårdar, närhet till Årsta centrum och givetvis den grönskande Årstaparken. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
 • Hiss
Torgny Segerstedts Allé 9, Södra Rosendal, Uppsala kommun

Torgny Segerstedts Allé 9

Lägenhet
Södra Rosendal, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 995 000 kr
53 m²
2 rum
vån 4/6
3 852 kr/mån
37 642 kr/m²

Här finns nu en yteffektiv 2:a med balkong till salu i området Rosendal som är känt för sina vackra grönområden och närhet till olika naturområden. Här kan du utforska och njuta av promenadstråk samt ta del av den fridfulla miljön. Området har också närhet till flera institutioner. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
 • Hiss
Dragarbrunnsgatan 31, Centrum, Uppsala kommun
 • Tis 25 jun
Dragarbrunnsgatan 31, Centrum, Uppsala kommun, bild 2
Dragarbrunnsgatan 31, Centrum, Uppsala kommun, bild 3

Dragarbrunnsgatan 31

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 850 000 kr
67 m²
4 rum
vån 3/4
4 086 kr/mån
42 537 kr/m²

Varmt välkommen till denna kvadratsmarta 4:a mitt i city! Lägenheten är belägen högst upp i huset med vacker vy över domkyrkans två torn. Bostaden lämpar sig optimalt för er som vill bo med absolut närhet till gallerior, restauranger, caféer och gym! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kansliskrivargatan 16, Norra Rosendal, Uppsala kommun

Kansliskrivargatan 16

Lägenhet
Norra Rosendal, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 1/4
3 411 kr/mån
42 447 kr/m²

Välkommen till en välplanerad bostad i modern fastighet med fina materialval. Boendet erbjuder en bekväm och enkel vardag med grönskande natur, trevliga promenadstråk och löparspår utanför dörren samtidigt med stadens puls på nära avstånd! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Hiss
 • Energieffektiv
Gimogatan 5 B, Norra Luthagen, Uppsala kommun
 • Mån 24 jun kl 18:30
Gimogatan 5 B, Norra Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Gimogatan 5 B, Norra Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Gimogatan 5 B

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 630 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 559 kr/mån
36 629 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 2:a i Norra Luthagen – en pärla där grönområden och stadsliv möts harmoniskt. Med närheten till gröna parker och samtidigt ha alla stadens bekvämligheter inom räckhåll ! Den yteffektiva planlösningen med genomgående vitpigmenterat parkettgolv och vitmålade väggar är öppen och inbjudande . Här erbjuds ett fullutrustat kök och en rymlig vardagsrumsdel med stort fönster som ger maximalt ljusinsläpp. Ett extra plus för spottarna med dimmer i taket som följer hela lägenheten från hall, vardagsrum, kök till sovrum! Det finns gott om förvaringsmöjligheter i flertalet skjutdörrsgarderober och det rymliga sovrummet har plats för både dubbelsäng och kontorsdel. Badrummet är modernt inrett och har försetts med både dusch och tvättmaskin. Den välkomnande uteplatsen vid entrén är möblerbar och sol mestadels av dagen, önskas svalka erbjuds en härlig altan mot innergården. Föreningen erbjuder sina medlemmar en trevlig samlingslokal med bastu och relax, denna är belägen i källaren mellan trapphuset i Gimogatan 5 A och 5 B. Dessutom finns tllgång till en tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Tvättstugan ligger i bottenvåningen Gimogatan 5 B Som boende i Norra Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som City och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Runt hörnet ligger Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser. Även Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge. Studenten når Ekonomikum på några minuter med cykel samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. Mimmi Ekholms plats erbjuder all service du behöver med ICA-butik, apotek, vårdcentral, gym, frisör och restauranger. Coop Konsum finns inom 5 minuters promenadavstånd och önskas ett större utbud ligger den välbesökta livsmedelsbutiken Nelins rakt över gatan.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Åskärrets väg 20, null, Norrtälje kommun
 • Sön 30 jun kl 11:00
Åskärrets väg 20, null, Norrtälje kommun, bild 2
Åskärrets väg 20, null, Norrtälje kommun, bild 3

Åskärrets väg 20

Fritidshus
Norrtälje kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 295 000 kr
40 m²
3 rum
2 611 m² tomt

Varmt välkommen till denna nyrenoverade fastighet som erbjuder ett boningshus, ett större och ett mindre gästhus samt ett växthus idylliskt belägen i Söderbykarl ca 20 minuter från Norrtälje och 15 minuter från Älmsta. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Götgatan 1, Centrum/Främre Luthagen, Uppsala kommun
 • Borttagen före visning
Götgatan 1, Centrum/Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Götgatan 1, Centrum/Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Götgatan 1

Lägenhet
Centrum/Främre Luthagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 6/8
1 982 kr/mån
60 761 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Eda bergsväg 29, Eda, Knivsta kommun
 • Sön 30 jun kl 13:30

Eda bergsväg 29

Fritidshus
Eda, Knivsta kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 095 000 kr
50 + 10 m²
3 rum
2 359 m² tomt

I ett insynsskyddat och sjönära idylliskt läge och som sista hus längs gatan omgärdad av naturen är detta en privat del av Eda stugområde. Här finner ni ett välrustat och vinterbonat hus med en större trädgårdstomt som angränsar mot skogen i söder. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Stövarvägen 1 C, Norby, Uppsala kommun
 • Sön 30 jun kl 14:00

Stövarvägen 1 C

Lägenhet
Norby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 395 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/3
6 075 kr/mån
28 176 kr/m²

Välkommen till Stövarvägen 1c! Här bor du i en välplanerad 3a med en härlig uteplats i ett lugnt och omtyckte område! Bostaden erbjuder en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor samt garderober för förvaring. Vidare finner du ett rymligt vardagsrum med plats för en större soffgrupp, tv och tv-bänk. Från vardagsrummet nås uteplatsen som vetter mot föreningens innergård. Uteplatsen är delvis insynsskydd och utrustad med markiser. Vidare erbjuder bostaden ett kök utrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin samt fristående kyl och frys. I köket finns utrymme för matgrupp för 4-6 personer, ytterligare förvaringsmöjligheter i kökets fyra garderober. Vidare finner du bostadens två sovrum. I det större sovrummet får du plats med en större säng och sidobord, garderober samt klädkammare för förvaring. I de andra sovrummet ryms en säng och skrivbord. Detta kan nyttjas som sovrum, gästrum, arbetsrum eller som hobbyrum så som det nyttjats idag. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, handfat med kommod och spegelskåp samt badkar med dusch. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Bostadsinnehavaren disponerar över ett källarförråd, som enkelt kan nås med hiss ner till källaren. I HSB Brf 96 Jakthunden bor ni i ett lugnt och omtyckt område i en lagom stor förening där man värnar om trevliga miljöer och en god gemenskap. Många väljer att bo här länge! Gemensamma utrymmen består av tvättstuga, samlingslokal och övernattningsrum. Föreningen tillhandahåller även utemöbler och grill omgiven av fina planteringar. Det är ett kort promenadavstånd till närservice vid Svamptorget som bland annat erbjuder matbutik, bageri, pizzeria och dansstudio. Utmed Norbyvägen trafikerar buss nr 7, som bland annat tar er till Stora Torget. På Stövarvägen bor ni i hjärtat av Norby med promenadavstånd till natur och rekreation i både Hågadalen och Stadsskogen. Välkommen att boka dig på visning!

 • Plus
 • Uteplats
 • Hiss
Bellmansgatan 22, Bellman, Uppsala kommun
 • Mån 1 jul
Bellmansgatan 22, Bellman, Uppsala kommun, bild 2
Bellmansgatan 22, Bellman, Uppsala kommun, bild 3

Bellmansgatan 22

Lägenhet
Bellman, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 995 000 kr
136 m²
5 rum
vån 3/3
8 049 kr/mån
22 022 kr/m²

Väldisponerad 5:a med en uthyrningsdel om 2 rok med egen entré möjliggör för extra inkomstmöjligheter. Bostaden ligger på kort promenadavstånd når ni till flera matbutiker, restauranger och gym. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
 • Balkong
Rasbokil Örkulla 14, Rasbo, Rasbokil, Uppsala kommun
 • Ons 26 jun kl 18:30
Rasbokil Örkulla 14, Rasbo, Rasbokil, Uppsala kommun, bild 2
Rasbokil Örkulla 14, Rasbo, Rasbokil, Uppsala kommun, bild 3

Rasbokil Örkulla 14

Villa
Rasbo, Rasbokil, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
3 995 000 kr
170 m²
4 rum
2 173 m² tomt

Välkomna till detta idylliska röda 1,5-planshus med gula knutar belägen på en stor härlig tomt i ett fritt och insynsskyddat läge. Huset går i lantlig stil och för den intresserade finns fina möjligheter att vidareutveckla denna pärla. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Kungsgatan 7 B, Centrum, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kungsgatan 7 B

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 795 000 kr
45 m²
1 rum
vån 4/5
2 959 kr/mån
39 889 kr/m²

Välkomna till denna rymliga 1:a högst upp i huset (hiss finns) i genomgående mycket gott skick med balkong mitt i City! Här bor ni med ett suveränt läge med allt vad City har att erbjuda! Kontakta oss nu för att få chansen att uppleva denna bostad på plats! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Killingevägen 268, Killinge/Holmen, Sigtuna kommun
 • Tis 25 jun

Killingevägen 268

Villa
Killinge/Holmen, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
4 350 000 kr
93 m²
3 rum
2 958 m² tomt

På en höjd i Sigtuna kommuns fagra natur med vidunderlig utsikt över åkrar, ängar och Mälaren ligger denna villa om 93 kvm på 3 r o k. Fastigheten byggdes ursprungligen 1991 men är till viss del om- och utbyggd 2008-2009. Runt villan löper generösa träaltaner, delvis under tak, där man kan finna sol eller skugga i stort sett hela dagen. Fastighetens tomt uppmäter nästan 3 000 kvm och är till stora delar bevuxen med gräs, prydnadsträd och buskar samt en vacker ek. Det finns goda möjligheter att odla. Inuti huset finns ett vardagsrum med braskamin och generösa fönsterpartier samt altandörrar i två väderstreck. I resten av huset återfinns ett modernt kök som totalrenoverades och byggdes ut 2009, ett större sovrum med egen altandörr, ett mindre sovrum, ett förråd, badrum samt en mindre tvättstuga. Golvvalen pendlar mellan trä, laminat och klinker. Väggarna är ömsom målade eller tapetserade. Badrummet är från byggåret. Till fastigheten hör även ett garage (vinterbonat) med arbetsbänk, förråd, tvättstuga, bastu, dusch samt en separat WC. Bredvid garaget finns även en carport. På tomten återfinns även en enklare gäststuga med en trevlig jordkällare en trappa ner. För hästägaren finns lediga boxplatser i ridanläggningen precis nedanför fastigheten med modernt stall, utebana samt nybyggt ridhus. Läget för huset är sällsynt bra, det ligger enskilt uppe på en höjd, helt insynsskyddat. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

 • Plus
 • Uteplats
Torkelsgatan 27 D, Kvarngärdet, Uppsala kommun

Torkelsgatan 27 D

Lägenhet
Kvarngärdet, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
39 022 kr/m²

Bli den första med att flytta in i denna 2:a med egen ingång och uteplats mot gården som ger dig extra kvadratmetrar under den varmare tiden på året. På cykelsadeln trampar du till Vaksala Torg på tre minuter, du har fem minuter till tåget och nio till universitet. Tillträde planeras i juni 2024. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Uteplats
 • Hiss
Storgatan 22d, Höganäs / Centrum, Uppsala kommun

Storgatan 22d

Lägenhet
Höganäs / Centrum, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 495 000 kr
66,2 m²
2 rum
vån 2/4
3 893 kr/mån
37 689 kr/m²

Centralt i Uppsala finner ni denna rymliga 2:a med balkong och perfekt pendlarläge ett par minuters promenad från Resecentrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
 • Hiss
Storstensvägen 29, Lindbacken, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Storstensvägen 29

Radhus
Lindbacken, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
3 295 000 kr
100 m²
4 rum
4 940 kr/mån
32 950 kr/m²

I trivsamma Lindbacken säljs nu detta fina bostadsrättsradhus i ett våningsplan och med uteplats på både fram- och baksida av radhuset. Den stora stenbelagda uppfarten med plats för två bilar direkt utanför entrén gör det också smidigt när ni kommer hem med barnen och matkassarna! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Uteplats
 • Energieffektiv
Portalgatan 80, Kapellgärdet, Uppsala kommun
 • Ons 26 jun
Portalgatan 80, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 80, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 80

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
4 795 000 kr
151 m²
5 rum
vån 1/5
7 728 kr/mån
31 755 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Portalgatan 4 A, Kapellgärdet, Uppsala kommun
 • Ons 26 jun kl 17:00
Portalgatan 4 A, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 4 A, Kapellgärdet, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 4 A

Lägenhet
Kapellgärdet, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 645 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/6
5 618 kr/mån
30 756 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 3-rumslägenhet med en rymlig balkong mot föreningen innergård! Här bor ni med promenadavstånd till Centralstationen och Centrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Morängatan 62c, Alsike, Knivsta kommun
 • Ons 26 jun
Morängatan 62c, Alsike, Knivsta kommun, bild 2
Morängatan 62c, Alsike, Knivsta kommun, bild 3

Morängatan 62c

Lägenhet
Alsike, Knivsta kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
4 195 000 kr
129 m²
5 rum
6 079 kr/mån
32 519 kr/m²

På Morängatan 62C i Knivsta finner ni detta charmiga och stilfullt inredda bostadsrättshus. Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med närhet till flera skolor och förskolor. I anslutning till huset finns en lekpark där barnen kan leka tryggt på egen hand. Huset ligger på en lugn återvändsgata, vilket innebär minimal trafik och ett lugnt boende. Bostadsrättsföreningen erbjuder hus i två storlekar, och detta är den större modellen. De extra kvadratmeterna och den genomtänkta planlösningen gör detta till ett idealiskt hem för både par och större familjer. På entréplanet möts ni av en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Intill hallen finns en praktisk tvättstuga med groventré, perfekt för att snabbt kunna ta hand om leriga kläder efter en dag utomhus. Från hallen når ni även det välutrustade köket med en inbjudande köksö som fungerar som en naturlig samlingspunkt mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har en öppen och social planlösning och leder ut till en härlig altan som med fördel möbleras med en lounge grupp. Övre planet utgör husets mer privata del med fyra sovrum, ett badrum och en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Ytterligare förvaring finns i det externa förrådet intill groventrén. Hela nedre planet och båda badrummen är utrustade med golvvärme för extra komfort. På uppfarten finns det gott om plats för parkering av bilen samt så har det här installerats en laddbox till den som har elbil. Alsike är en strategiskt välplacerad ort för dig som vill ha enkel tillgång till Stockholm, Arlanda och Uppsala, men samtidigt vill bo i ett lugnt och naturnära område. Från tågstationen i Knivsta tar det endast 28 minuter till Stockholm Central och 9 minuter till Uppsala Centralstation. För den som föredrar att lämna bilen hemma finns en busshållplats bara några minuters promenad från bostaden. I närområdet finns flera skolor, förskolor, en pizzeria, motionsspår och skogsområden. Coop och gymmet STC ligger endast cirka 400 meter från bostaden. Knivsta Centrum erbjuder all tänkbar service såsom matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek och simhall. På andra sidan Gredelbyleden finns elljusspår för längdskidåkning på vintern, en MTB-bana och en BMX-bana. För barnfamiljer finns ett rikt utbud av barn- och ungdomsidrott med bland annat Alsike IF (fotboll för alla åldrar), Vassunda IF (handboll) och Knivsta Cykelklubb. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Citrinvägen 22, Stenhagen, Uppsala kommun
 • Tis 25 jun
Citrinvägen 22, Stenhagen, Uppsala kommun, bild 2
Citrinvägen 22, Stenhagen, Uppsala kommun, bild 3

Citrinvägen 22

Lägenhet
Stenhagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 995 000 kr
66 m²
3 rum
vån 2/2
5 640 kr/mån
30 227 kr/m²

Nu saluförs denna underbara 3:a om 66 kvm som erbjuder en unik kombination av lägenhetsboende och radhuskänsla. Här får du egen ingång, privat takterrass i söderläge utrustad med ett spabad, perfekt för avkoppling och njutning under alla årstider. Det bästa av allt, det ingår även parkering! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Premium
Fullerö Lilla Skärna 840, Storvreta, Uppsala kommun

Fullerö Lilla Skärna 840

Villa
Storvreta, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
6 450 000 kr
240 m²
6 rum
6 631 m² tomt

På stor fastighet om drygt 6600 kvm ligger denna charmiga 1,5-plansvilla, med Fyrisån som närmaste granne. Denna villa är perfekt för dig som söker en god balans mellan det natursköna och moderna bekvämligheter. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Fyrislundsgatan 26, Årsta, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fyrislundsgatan 26

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 395 000 kr
85,5 m²
3 rum
vån 3/6
4 916 kr/mån
28 012 kr/m²

Varmt välkommen till Fyrislundsgatan 26 och denna lägenhet som erbjuder stilrent kök med all tänkbar maskinell utrustning man kan behövas, ett smakfullt helkaklat badrum och i direkt anslutning till hallen finns en bekvämlig separat WC. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Hiss
Kantarellvägen 32, Norby, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Kantarellvägen 32

Radhus
Norby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
5 985 000 kr
218 + 121 m²
8 rum
311 m² tomt

Här finns nu möjlighet att förvärva ett mycket välplanerat gavelradhus högst upp på återvändsgata i lugnt läge. Huset har byggts ut i två plan med bland annat poolrum med stora fönsterpartier, inbjudande och rymligt kök, arbetsrum och väl tilltaget hobbyrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Uteplats
Vagnmakarvägen 6, Gunsta, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Vagnmakarvägen 6

Villa
Gunsta, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
3 795 000 kr
92 m²
4 rum
1 283 m² tomt

Med en fin insynsskyddad trädgård, inglasat uterum, stort möblerbart växthus och pizzaugn i barnvänliga Funbo blir detta en pärla! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Snömolnsvägen 10, Fullerö Hage, Uppsala kommun

Snömolnsvägen 10

Radhus
Fullerö Hage, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 795 000 kr
113 m²
5 rum
4 969 kr/mån
24 735 kr/m²

Här finns möjligheten att flytta in i detta nybyggda väldisponerade tvåvåningsradhus om 5 rum och kök. På entréplanet finns det sociala utrymmet, medan den mer privata delen återfinns en trappa upp. Interiören präglas av genomgående högkvalitativa materialval i sobra nyanser. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Uteplats

Visar 1 - 25 av 63