Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Morängatan 62c, Alsike, Knivsta kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Morängatan 62c, Alsike, Knivsta kommun, bild 2
Morängatan 62c, Alsike, Knivsta kommun, bild 3

Morängatan 62c

Lägenhet
Alsike, Knivsta kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
4 195 000 kr
129 m²
5 rum
6 079 kr/mån
32 519 kr/m²

På Morängatan 62C i Knivsta finner ni detta charmiga och stilfullt inredda bostadsrättshus. Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med närhet till flera skolor och förskolor. I anslutning till huset finns en lekpark där barnen kan leka tryggt på egen hand. Huset ligger på en lugn återvändsgata, vilket innebär minimal trafik och ett lugnt boende. Bostadsrättsföreningen erbjuder hus i två storlekar, och detta är den större modellen. De extra kvadratmeterna och den genomtänkta planlösningen gör detta till ett idealiskt hem för både par och större familjer. På entréplanet möts ni av en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Intill hallen finns en praktisk tvättstuga med groventré, perfekt för att snabbt kunna ta hand om leriga kläder efter en dag utomhus. Från hallen når ni även det välutrustade köket med en inbjudande köksö som fungerar som en naturlig samlingspunkt mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har en öppen och social planlösning och leder ut till en härlig altan som med fördel möbleras med en lounge grupp. Övre planet utgör husets mer privata del med fyra sovrum, ett badrum och en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Ytterligare förvaring finns i det externa förrådet intill groventrén. Hela nedre planet och båda badrummen är utrustade med golvvärme för extra komfort. På uppfarten finns det gott om plats för parkering av bilen samt så har det här installerats en laddbox till den som har elbil. Alsike är en strategiskt välplacerad ort för dig som vill ha enkel tillgång till Stockholm, Arlanda och Uppsala, men samtidigt vill bo i ett lugnt och naturnära område. Från tågstationen i Knivsta tar det endast 28 minuter till Stockholm Central och 9 minuter till Uppsala Centralstation. För den som föredrar att lämna bilen hemma finns en busshållplats bara några minuters promenad från bostaden. I närområdet finns flera skolor, förskolor, en pizzeria, motionsspår och skogsområden. Coop och gymmet STC ligger endast cirka 400 meter från bostaden. Knivsta Centrum erbjuder all tänkbar service såsom matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek och simhall. På andra sidan Gredelbyleden finns elljusspår för längdskidåkning på vintern, en MTB-bana och en BMX-bana. För barnfamiljer finns ett rikt utbud av barn- och ungdomsidrott med bland annat Alsike IF (fotboll för alla åldrar), Vassunda IF (handboll) och Knivsta Cykelklubb. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Gimogatan 5 B, Norra Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 11 aug kl 13:00
Gimogatan 5 B, Norra Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Gimogatan 5 B, Norra Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Gimogatan 5 B

Lägenhet
Norra Luthagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 595 000 kr
44,5 m²
2 rum
vån 1/5
3 559 kr/mån
35 843 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 2:a i Norra Luthagen – en pärla där grönområden och stadsliv möts harmoniskt. Med närheten till gröna parker och samtidigt ha alla stadens bekvämligheter inom räckhåll ! Den yteffektiva planlösningen med genomgående vitpigmenterat parkettgolv och vitmålade väggar är öppen och inbjudande . Här erbjuds ett fullutrustat kök och en rymlig vardagsrumsdel med stort fönster som ger maximalt ljusinsläpp. Ett extra plus för spottarna med dimmer i taket som följer hela lägenheten från hall, vardagsrum, kök till sovrum! Det finns gott om förvaringsmöjligheter i flertalet skjutdörrsgarderober och det rymliga sovrummet har plats för både dubbelsäng och kontorsdel. Badrummet är modernt inrett och har försetts med både dusch och tvättmaskin. Den välkomnande uteplatsen vid entrén är möblerbar och sol mestadels av dagen, önskas svalka erbjuds en härlig altan mot innergården. Föreningen erbjuder sina medlemmar en trevlig samlingslokal med bastu och relax, denna är belägen i källaren mellan trapphuset i Gimogatan 5 A och 5 B. Dessutom finns tllgång till en tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel. Tvättstugan ligger i bottenvåningen Gimogatan 5 B Som boende i Norra Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som City och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Runt hörnet ligger Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser. Även Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge. Studenten når Ekonomikum på några minuter med cykel samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. Mimmi Ekholms plats erbjuder all service du behöver med ICA-butik, apotek, vårdcentral, gym, frisör och restauranger. Coop Konsum finns inom 5 minuters promenadavstånd och önskas ett större utbud ligger den välbesökta livsmedelsbutiken Nelins rakt över gatan.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Apelgatan 7 D, Salabacke, Uppsala kommun
  • Sön 4 aug
Apelgatan 7 D, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Apelgatan 7 D, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Apelgatan 7 D

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 295 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 472 kr/mån
32 553 kr/m²

I omtyckta Salabacke, på Apelgatan 7 D, finns nu denna fina hörnlägenhet om 70.5 kvadratmeter till salu! Bostaden utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en mycket välplanerad yta. Ljusinsläppet från tre olika väderstreck bidrar till en öppen känsla i hela bostaden och det är lätt att trivas här! Innanför entrédörren möts ni av en luftig ljus hall där det går att möblera med tex en byrå samt att det finns gott om förvaring i de inbyggda garderoberna. Köket nås till höger från entrén sett och är modernt med en rymlig matplats för fyra. Från köket och vardagsrummet i denna bostad når ni den mysiga balkongen där ni kan luta er tillbaka och koppla av i både vår- och sommarsolen. Denna utomhusoas erbjuder sol under eftermiddag och kväll sommartid. I Vardagsrummet möblerar ni enkelt med favoritsoffan men även en matsalsmöbel om så önskas. De två sovrummen är väl tilltagna och är målade i sobra harmoniska färger, det större sovrummet har dessutom en rejäl garderob. Badrummet är helkaklat med duschväggar och ytterligare förvaringsmöjligheter finns i två externa förråd. I avgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv grundutbud, bredband och bostadsrättstillägg. Flera gemensamhetsutrymmen finns såsom tvättstuga, bastu, cykelförråd, snickarbod, festlokal och boulebana, men ni har även tillgång till föreningens lummiga innergårdar med utemöbler och grillplatser. Lägenheten är belägen i ett attraktivt läge i hjärtat av Salabacke med närhet till det mesta; restaurang Ragusa, Lejon Bageri, förskolor och skolor. Brantingstorg med livsmedelsaffär, apotek, bageri, frisör, pizzeria m.m. Intill huset finns en fin park med plats för avkoppling samt lekplats för de minsta. I närheten finns Årsta Centrum med mataffär och vårdcentral och Gränby Centrum med allt tänkbart utbud. Ett stenkast bort finns också busshållplats som tar er till city på några minuter. Pendlar du finns E4:ans på- och avfart nära till hands. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information!

  • Premium
  • Balkong
Storstensvägen 29, Lindbacken, Uppsala kommun

Storstensvägen 29

Radhus
Lindbacken, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
3 295 000 kr
100 m²
4 rum
4 940 kr/mån
32 950 kr/m²

I trivsamma Lindbacken säljs nu detta fina bostadsrättsradhus i ett våningsplan och med uteplats på både fram- och baksida av radhuset. Den stora stenbelagda uppfarten med plats för två bilar direkt utanför entrén gör det också smidigt när ni kommer hem med barnen och matkassarna! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ekoxvägen 20, Ultuna, Uppsala kommun

Ekoxvägen 20

Lägenhet
Ultuna, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 395 000 kr
79 m²
3 rum
vån 3/5
5 920 kr/mån
30 316 kr/m²

Med naturnära läge och gemensamma rum blir denna trea ett hem att trivas i. Här möts miljösmarta lösningar och praktiska ytor. Dessutom kan det ena sovrummet delas, och ditt hem kan bli en fyra. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
  • Energieffektiv
Hjalmar Brantingsgatan 8b, Fålhagen, Uppsala kommun

Hjalmar Brantingsgatan 8b

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 295 000 kr
20 m²
1 rum
vån 1/4
1 745 kr/mån
64 750 kr/m²

Välkommen till denna mysiga 1:a om 20 kvm på Hjalmar Brantingsgatan 8B, perfekt för dig som är student och söker efter din första bostad eller till dig som önskar en övernattningslägenhet. Här bor du i en smart utformad lägenhet med ett fint renoverat badrum och genomtänkta förvaringslösningar som maximerar användningen av varje kvadratmeter. När du kliver in i bostaden möts du av ett stort kök sätt till bostadens storlek, med köksö som erbjuder både extra förvaring och en smidig matplats. Köket är utformat för att vara praktiskt och funktionellt, vilket gör matlagningen till en ren glädje. Allrummet är välplanerat och ger plats för både säng och övrigt möblemang. Här kan du enkelt anpassa inredningen efter dina behov och skapa ditt eget mysiga krypin. Bostadens helkaklade badrum är en riktig pärla, fint renoverat med vikbara duschväggar i glas, vita väggar och ett mörkt golv som ger en modern och stilren känsla. Här finns allt du behöver för att trivas och njuta av en bekväm vardag. Till bostaden hör även två stycken förråd, ett stort vindsförråd och en matkällare. Som boende i brf Linnéa bor du i en välskött förening om 28st bostadsrätter med god ekonomi och en belåningsgrad på låga 2501 kr/kvm enligt 2023 års årsredovisning. Hjalmar Brantingsgatan 8B erbjuder inte bara ett praktiskt boende utan även närhet till allt du kan behöva i form av shopping, restauranger och grönområden. I området finner du både matbutiker och servicebutiker, perfekt för att underlätta vardagen. Gallerian Kvarnen, som ligger inom gångavstånd, erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer samt en stor mataffär, vilket gör det enkelt att uträtta ärenden och njuta av stadens utbud. Uppsalas stadskärna och Resecentrum ligger bara en kort promenad bort, vilket gör pendlingen smidig och enkel. Välkommen!

Vaksalagatan 42B, Höganäs/Fålhagen, Uppsala kommun

Vaksalagatan 42B

Lägenhet
Höganäs/Fålhagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 795 000 kr
27 m²
1 rum
vån 4/4
2 084 kr/mån
66 481 kr/m²

Välkommen till Vaksalagatan och denna ljusa enrumslägenhet belägen på bekvämt avstånd till service, stadspuls och goda kommunikationer! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Drottninggatan 6C, Centrum, Uppsala kommun

Drottninggatan 6C

Lägenhet
Centrum, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 750 000 kr
51,3 m²
2 rum
vån 2/4
2 779 kr/mån
53 606 kr/m²

Belägen i hjärtat av Uppsala, erbjuder denna 30-talslägenhet en unik kombination av stil, komfort och bekvämlighet mitt i stadens puls! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Ritargatan 5, Salabacke, Uppsala kommun

Ritargatan 5

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 485 000 kr
42,1 m²
1.5 rum
vån 4/8
2 849 kr/mån
35 273 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och optimalt planerade 1,5 rok med låg avgift som erbjuder en perfekt balans mellan bekvämlighet och livskvalitet. Med Gränbystaden bara en kort promenad bort, får du tillgång till ett brett utbud av shopping, restauranger och service. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
Murargatan 12, Salabacke, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 11:30

Murargatan 12

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 295 000 kr
23,4 m²
1 rum
vån 3/3
1 903 kr/mån
55 342 kr/m²

Välkommen till Murargatan 12! Nu har du möjlighet att bli ägare till denna 1:a i Salabacke, perfekt för dig som student, förstagångsköpare eller för dig som söker en övernattningslägenhet! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Portalgatan 75, null, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:30
Portalgatan 75, null, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 75, null, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 75

Lägenhet
Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 795 000 kr
41 m²
1 rum
2 813 kr/mån
43 780 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 1 med sovalkov, belägen i omtyckta Kapellgärdet. Denna bostad erbjuder en härlig kombination av funktionalitet och komfort, med en stor uteplats mot innergården som förlänger boendeytan under sommarhalvåret! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Hiss
Gamla Börjevägen 42, Husbyborg, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 15:00
Gamla Börjevägen 42, Husbyborg, Uppsala kommun, bild 2
Gamla Börjevägen 42, Husbyborg, Uppsala kommun, bild 3

Gamla Börjevägen 42

Villa
Husbyborg, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
7 750 000 kr
150 + 56 m²
8 rum
5 482 m² tomt

Välkommen till Gamla Börjevägen 42, en unik fastighet som erbjuder enastående möjligheter för den som drömmer om att kombinera boende och verksamhet på samma plats eller för den som önskar ett generationsboende. Med en imponerande tomt om hela 5482 kvm och flera byggnader, är detta en fastighet som verkligen sticker ut. Huvudbyggnaden på 150 kvm boyta plus 56 kvm biyta fördelar sig över två våningar och erbjuder generöst med utrymme. På entréplanet finner du ett funktionellt kök, ett rymligt vardagsrum, två sovrum och ett helkaklat badrum. Övervåningen rymmer fyra sovrum, ett allrum och ytterligare ett badrum, vilket gör detta hem idealiskt för en större familj. På tomten finns också ett gästhus i form av en mysig timmerstuga, perfekt för besökande gäster eller som extra boende. De två inredda ladorna erbjuder ytterligare utrymmen för verksamhet, hobby eller förvaring, vilket gör denna fastighet särskilt attraktiv för egenföretagare som vill ha sin verksamhet nära hemmet. Dessutom har garaget, som är sammanbyggt med huvudbyggnaden, omvandlats till ytterligare en bostad – perfekt för äldre barn eller som uthyrningsmöjlighet. Den stora tomten ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter, odling eller ytterligare utveckling. Här kan du skapa din egen oas, med plats för både avkoppling och produktivitet. De natursköna omgivningarna ger en känsla av lugn och avskildhet, samtidigt som du har bekvämt avstånd till Uppsalas stadskärna och dess breda utbud av service och bekvämligheter. Välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Stabby Allé 7 B, Luthagen / Stabby, Uppsala kommun
  • Imorgon

Stabby Allé 7 B

Lägenhet
Luthagen / Stabby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 045 000 kr
55,7 m²
2 rum
vån 3/3
3 503 kr/mån
36 715 kr/m²

Välkommen till Stabby Allé 7B! Nu saluförs denna välplanerade 2a med balkong i sydvästläge. Här bor du i ett lugnt och omtyckt område i en välskött förening med god ekonomi. Planlösningen erbjuder en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor, i hallen finns även två garderober för förvaring. Vidare finner du köket med generösa arbetsytor och gott om plats för förvaring, i köket finns det plats för en matgrupp för 4 personer. Köket är utrustat med spis, ugn, diskmaskin samt delad kyl/frys. Vardagsrummet har utrymme för en större soffa, tv och tv-bänk. Från vardagsrummet nås den härliga balkongen som är utrustad med markis, här kan du njuta av sommarens soliga dagar med dina nära och kära! Sovrummet vetter mot den lugna innergården, i det rymliga sovrummet finns det plats för en dubbelsäng och annat möblemang som skrivbord. I sovrummet finner du tre garderober med överskåp. Lägenhetens badrum är utrustat med toalett, handfat, spegel, badkar med dusch, handdukstork samt tvättmaskin. Bostadsinnehavaren disponerar över ett vindsförråd. I Brf Myhrmarken bor du i en välskött förening som genom åren utfört flera större renoveringar och underhåll, föreningen har en låg belåningsgrad om endast 1429 kr/kvm (Årsredovisning 2023). Som medlem i föreningen har du tillgång till en stor och lummig innergård med odlingslådor, uteplats och lekplats. I föreningen finns tvättstuga och torkrum. I månadsavgiften är det mesta inkluderat; uppvärmning, kall- och varmvatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg och i närområdet finns all tänkbar service. Luthagen/Stabby är ett lugnt och attraktivt område med närhet till bland annat restauranger, kaféer och fina grönområden och promenadstråk. På promenadavstånd nås det trevliga årummet och med hjälp av Uppsalabons bästa vän, cykeln, tar du dig snabbt in till stadskärnan som bjuder på en mängd butiker, biografer och andra nöjen. I city finner du även merparten av Uppsalas universitetsinstitutioner samt de populära nationerna. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Balkong
Marielundsgatan 3C, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 13:30

Marielundsgatan 3C

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 095 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 592 kr/mån
48 721 kr/m²

I omtyckta Fålhagen upptäcker du denna omsorgsfullt designade och lockande 1,5a på 43 kvadratmeter, med en oslagbar närhet till Resecentrum och stadens puls! Här erbjuds mycket av den äldre charmen i originaldetaljer som bevarats såsom trägolv, stora fönster och en takhöjd om 2,7m! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Vårdsätravägen 3 B, Rosendal, Uppsala kommun

Vårdsätravägen 3 B

Lägenhet
Rosendal, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 095 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/6
2 471 kr/mån
61 618 kr/m²

Varmt välkommen till Vårdsätravägen 3 B och denna fantastiskt välplanerade etta med generös takhöjd, påkostade materialval samt mysigt loft med ståhöjd om ca, 1,9 meter. Här bor du i en ljus lägenhet med stora fönsterpartier som skänker ett fint ljusinsläpp och skapar en rymlig känsla. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
Fålhagsleden 3A, Fålhagleden, Uppsala kommun

Fålhagsleden 3A

Lägenhet
Fålhagleden, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 995 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
2 822 kr/mån
52 500 kr/m²

Letar du efter en charmig och välplanerad etta i hjärtat av Uppsala? Då har du hittat rätt! Denna ljusa och rymliga lägenhet om 38 kvm erbjuder allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Med en solig balkong där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen, är detta hemmet ett perfekt hem! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Norrtäljegatan 3 A, Centrum/Fålhagen, Uppsala kommun

Norrtäljegatan 3 A

Lägenhet
Centrum/Fålhagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 950 000 kr
36 m²
1 rum
vån 2/4
2 869 kr/mån
54 167 kr/m²

Varmt välkommen till Norrtäljegatan 3 A och denna 1.a i populära Fålhagen enbart ett stenkast från centralstationen. Här bor du i en en förening med god eknomi, hiss ner till föreningens garage och med en balkong som vetter ut mot Norrtäljegatan. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Fyrislundsgatan 23B, Salabacke, Uppsala kommun
  • Imorgon
Fyrislundsgatan 23B, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Fyrislundsgatan 23B, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Fyrislundsgatan 23B

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 350 000 kr
64 m²
2 rum
vån 3/7
4 601 kr/mån
36 719 kr/m²

Välkommen till denna öppna och sociala nyproducerade 2:a i Salabacke. Bostaden har en öppen och social planlösning med en harmonisk atmosfär och stilfull design. Ta chansen att förvärva denna perfekta bostad med ljusa ytor, toppmodernt kök och genomgående generösa rum. Välkomna hem! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ritargatan 6 B, Salabacke, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:00
Ritargatan 6 B, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Ritargatan 6 B, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Ritargatan 6 B

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 650 000 kr
50,9 m²
1.5 rum
vån 2
2 602 kr/mån
32 417 kr/m²

- KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING - Denna bostad erbjuder dig ett ljust och modernt kök, stort vardagsrum, sovalkov, helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt inglasad balkong med utsikt över Källparken. På köpet får du en låg avgift och välskött förening. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
Sköldungagatan 30 B, Svartbäcken, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 10:45

Sköldungagatan 30 B

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 785 000 kr
41 m²
1 rum
vån 1/3
2 617 kr/mån
43 537 kr/m²

Ljus och välkomnande bostad med ett attraktivt och centralt läge i omtyckta Svartbäcken. Härligt läge med balkong mot grönskande innergård. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Fyrislundsgatan 23B, Salabacke, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 16:00
Fyrislundsgatan 23B, Salabacke, Uppsala kommun, bild 2
Fyrislundsgatan 23B, Salabacke, Uppsala kommun, bild 3

Fyrislundsgatan 23B

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 350 000 kr
34 m²
1 rum
vån 3/7
3 209 kr/mån
39 706 kr/m²

- KONTAKTA MÄKLAREN FÖR PRIVATVISNING - Välkommen till denna välplanerade etta som är belägen på tredje våningen med egen balkong som vetter mot föreningens grönskande innergård! Här bor du bekvämt med hiss direkt från markplan och med närhet till kommunikationer. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Stövarvägen 1 C, Norby, Uppsala kommun
  • Tor 1 aug kl 16:30

Stövarvägen 1 C

Lägenhet
Norby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 395 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/3
6 075 kr/mån
28 176 kr/m²

Välkommen till Stövarvägen 1c! Här bor du i en välplanerad 3a med en härlig uteplats i ett lugnt och omtyckte område! Bostaden erbjuder en rymlig hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor samt garderober för förvaring. Vidare finner du ett rymligt vardagsrum med plats för en större soffgrupp, tv och tv-bänk. Från vardagsrummet nås uteplatsen som vetter mot föreningens innergård. Uteplatsen är delvis insynsskydd och utrustad med markiser. Vidare erbjuder bostaden ett kök utrustat med spis, ugn, fläkt, diskmaskin samt fristående kyl och frys. I köket finns utrymme för matgrupp för 4-6 personer, ytterligare förvaringsmöjligheter i kökets fyra garderober. Vidare finner du bostadens två sovrum. I det större sovrummet får du plats med en större säng och sidobord, garderober samt klädkammare för förvaring. I de andra sovrummet ryms en säng och skrivbord. Detta kan nyttjas som sovrum, gästrum, arbetsrum eller som hobbyrum så som det nyttjats idag. Badrummet är helkaklat och utrustat med wc, handfat med kommod och spegelskåp samt badkar med dusch. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Bostadsinnehavaren disponerar över ett källarförråd, som enkelt kan nås med hiss ner till källaren. I HSB Brf 96 Jakthunden bor ni i ett lugnt och omtyckt område i en lagom stor förening där man värnar om trevliga miljöer och en god gemenskap. Många väljer att bo här länge! Gemensamma utrymmen består av tvättstuga, samlingslokal och övernattningsrum. Föreningen tillhandahåller även utemöbler och grill omgiven av fina planteringar. Det är ett kort promenadavstånd till närservice vid Svamptorget som bland annat erbjuder matbutik, bageri, pizzeria och dansstudio. Utmed Norbyvägen trafikerar buss nr 7, som bland annat tar er till Stora Torget. På Stövarvägen bor ni i hjärtat av Norby med promenadavstånd till natur och rekreation i både Hågadalen och Stadsskogen. Välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss
Killingevägen 268, Killinge/Holmen, Sigtuna kommun

Killingevägen 268

Villa
Killinge/Holmen, Sigtuna kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
4 350 000 kr
93 m²
3 rum
2 958 m² tomt

På en höjd i Sigtuna kommuns fagra natur med vidunderlig utsikt över åkrar, ängar och Mälaren ligger denna villa om 93 kvm på 3 r o k. Fastigheten byggdes ursprungligen 1991 men är till viss del om- och utbyggd 2008-2009. Runt villan löper generösa träaltaner, delvis under tak, där man kan finna sol eller skugga i stort sett hela dagen. Fastighetens tomt uppmäter nästan 3 000 kvm och är till stora delar bevuxen med gräs, prydnadsträd och buskar samt en vacker ek. Det finns goda möjligheter att odla. Inuti huset finns ett vardagsrum med braskamin och generösa fönsterpartier samt altandörrar i två väderstreck. I resten av huset återfinns ett modernt kök som totalrenoverades och byggdes ut 2009, ett större sovrum med egen altandörr, ett mindre sovrum, ett förråd, badrum samt en mindre tvättstuga. Golvvalen pendlar mellan trä, laminat och klinker. Väggarna är ömsom målade eller tapetserade. Badrummet är från byggåret. Till fastigheten hör även ett garage (vinterbonat) med arbetsbänk, förråd, tvättstuga, bastu, dusch samt en separat WC. Bredvid garaget finns även en carport. På tomten återfinns även en enklare gäststuga med en trevlig jordkällare en trappa ner. För hästägaren finns lediga boxplatser i ridanläggningen precis nedanför fastigheten med modernt stall, utebana samt nybyggt ridhus. Läget för huset är sällsynt bra, det ligger enskilt uppe på en höjd, helt insynsskyddat. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

  • Plus
  • Uteplats
Torkelsgatan 27 D, Kvarngärdet, Uppsala kommun

Torkelsgatan 27 D

Lägenhet
Kvarngärdet, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
39 022 kr/m²

Bli den första med att flytta in i denna 2:a med egen ingång och uteplats mot gården som ger dig extra kvadratmetrar under den varmare tiden på året. På cykelsadeln trampar du till Vaksala Torg på tre minuter, du har fem minuter till tåget och nio till universitet. Tillträde planeras i juni 2024. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
  • Hiss
Storgatan 22d, Höganäs / Centrum, Uppsala kommun

Storgatan 22d

Lägenhet
Höganäs / Centrum, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 495 000 kr
66,2 m²
2 rum
vån 2/4
3 893 kr/mån
37 689 kr/m²

Centralt i Uppsala finner ni denna rymliga 2:a med balkong och perfekt pendlarläge ett par minuters promenad från Resecentrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar 1 - 25 av 41