Mäklare Katarina Wiksell

Katarina Wiksell

Om mig

Efter många år som fastighetsmäklare trivs jag fortfarande otroligt bra med mitt yrke. Att få hjälpa till i en så pass viktig affär i livet ser jag som ett stort förtroende och jag ser varje affär som en ny utmaning. Jag har arbetat som mäklare sedan 2005 och med mig som fastighetsmäklare får du ett stort engagemang, kunskap och tillgänglighet under hela processen, faktorer som är avgörande för att nå det högsta slutpriset. Jag är informativ, tydlig, lyhörd och driven men på ett ödmjukt sätt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Götgatan 1, Centrum/Främre Luthagen, Uppsala kommun
 • Borttagen före visning
Götgatan 1, Centrum/Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 2
Götgatan 1, Centrum/Främre Luthagen, Uppsala kommun, bild 3

Götgatan 1

Lägenhet
Centrum/Främre Luthagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 795 000 kr
46 m²
2 rum
vån 6/8
1 982 kr/mån
60 761 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kvarntorget 1B, Kvarntorget, Uppsala kommun

Kvarntorget 1B

Lägenhet
Kvarntorget, Uppsala kommun
Nordr Sverige AB, Region Stockholm
2 175 000 kr
49,5 m²
2 rum
3 461 kr/mån
43 939 kr/m²

Central och inflyttningsklar tvåa med 8 kvm balkong. Här väntar en ytterst välplanerad tvåa på 49,5 kvadrat med stor balkong och tillgång till takterrass. Sovrummet kommer komplett med förråd på 4 kvm och ligger lugnt mot kvarterets innergård. Det helkaklade badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Och som bonus får du som boende i Skiffertornet dessutom tillgång till den gemensamma takterrassen. Skiffertornet har ett eget garage där det även finns plats för 150 cyklar. Och här är det lätt att vara cykelburen du bor på ett av Uppsalas finaste lägen, bara fem minuter på cykeln från både Centralstationen och Ekonomikum. Denna lägenhet är inredd i inredningsstilen Kristall. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Läs mer om att köpa nyproduktion på nordr.se.

 • Nyproduktion
 • Juni 2024
 • Balkong
 • Hiss
Kvarntorgsgatan 2C, Kvarntorget, Uppsala kommun

Kvarntorgsgatan 2C

Lägenhet
Kvarntorget, Uppsala kommun
Nordr Sverige AB, Region Stockholm
3 495 000 kr
95,5 m²
4 rum
6 133 kr/mån
36 597 kr/m²

I denna väldisponerade gavelfyra finns ett härligt ljust kök som kombineras med ett vardagsrum i delvis öppen planlösning. Från vardagsrummet nås balkongen som är belägen i sydostläge och tack vare att bostaden har fönster i tre väderstreck ges ett mycket fint ljusflöde. De tre sovrummen ligger lugnt belägna mot innergården. Förvaring finns i flertalet fristående garderober och ett separat förråd finns att tillgå från ett av sovrummen som även vid behov kan nyttjas som hemmakontor då det är inrett med fönster. I lägenheten finns både ett rymligt badrum med tvättmöjligheter och en praktisk gäst-WC. Denna lägenhet kommer att inredas i inredningsstilen Kristall. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Läs mer om att köpa nyproduktion på nordr.se.

 • Nyproduktion
 • November 2024
 • Balkong
 • Hiss
Kvarntorgsgatan 2B, Kvarntorget, Uppsala kommun

Kvarntorgsgatan 2B

Lägenhet
Kvarntorget, Uppsala kommun
Nordr Sverige AB, Region Stockholm
2 095 000 kr
52,5 m²
2 rum
3 645 kr/mån
39 905 kr/m²

Central tvåa med balkong i sydvästläge. Välkommen till en välplanerad tvåa på 52,5 kvadrat med fönster i två väderstreck och gemensam takterrass. Den här lägenheten kan skryta med ett socialt kök och vardagsrum i öppen planlösning. De sociala ytorna öppnar upp mot en generös balkong i sydväst och stadslivet på Torkelsgatan. Sovrummet ligger vilsamt mot innergården och det helkaklade badrummet är utrustat med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Som bonus får boende i Skiffertornet dessutom tillgång till kvarterets stora takterrass. Skiffertornet är ett ovanligt centralt nybyggnadsprojekt. Du bor på ett av Uppsalas finaste lägen, bara fem minuter på cykeln från både Centralstationen och Ekonomikum. Denna lägenhet kommer att inredas i inredningsstilen Kristall. Den här bostaden omfattas av Nordrs räntegaranti, som är en förstärkning av Nordrs redan omfattande trygghetspaket. Månadsavgiften som anges i annonsen är med Nordrs räntegaranti på 3,25%. Läs mer om att köpa nyproduktion på nordr.se.

 • Nyproduktion
 • Juni 2024
 • Balkong
 • Hiss
Storgatan 22d, Höganäs / Centrum, Uppsala kommun

Storgatan 22d

Lägenhet
Höganäs / Centrum, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 495 000 kr
66,2 m²
2 rum
vån 2/4
3 893 kr/mån
37 689 kr/m²

Centralt i Uppsala finner ni denna rymliga 2:a med balkong och perfekt pendlarläge ett par minuters promenad från Resecentrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
 • Hiss
Kvarntorgsgatan 2C, Kvarntorget, Uppsala kommun

Kvarntorgsgatan 2C

Lägenhet
Kvarntorget, Uppsala kommun
Nordr Sverige AB, Region Stockholm
1 950 000 kr
49 m²
2 rum
3 450 kr/mån
39 796 kr/m²

Välplanerad 2:a i fint gavelläge som ger bostaden ett fint ljust vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Avgift enl Nordrs räntegaranti.

 • Nyproduktion
 • November 2024
 • Hiss
Hässle 116 och 118, Dalby/Hässle, Uppsala kommun

Hässle 116 och 118

Villa
Dalby/Hässle, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 995 000 kr
155 m²
8 rum
3 085 m² tomt

Välkommen till idyllen i Mälarnära Dalby-Hässle med äppelträd och bärbuskar och den vackra panoramavyn däremellan. Här har ni möjlighet att skapa ert drömboende. Fastigheten består av två bostadshus som båda har charmig potential och väntar på att få nytt liv. Drömmer du om att bo nära naturen men med mindre än 30 minuter in till Uppsala centrum så är detta den perfekta platsen för dig. På den generösa tomten om cirka 3085 m² finns många möjligheter där endast fantasin kan sätta sina gränser. Anlägg din egen trädgård, odla dina egna grönsaker eller skapa en härlig uteplats för sommarkvällar med familj och vänner. Här finns stora gräsytor, flertalet äldre äppelträd, rabarber och bärbuskar – en sann dröm för den odlingsintresserade. En grusad uppfart och vändplan leder er upp till de två husen. Det ena huset om ca 80 m² består av vardagsrum, kök, allrum, badrum och två sovrum. Huset har omfattande skador och en besiktningsrapport finner ni under ”Dokument”. I det andra huset om ca 75 m² finns ett vardagsrum och kök samt dusch och tvättstuga på entréplan. På det övre planet finns ett allrum och två sovrum. Även här föreligger ett genomgående renoveringsbehov. Fastighetsägaren har fått ett åläggande att avloppet inte får tas i bruk efter den 1 oktober 2025. En uppskattad offert finns hos mäklaren. Med två bostadshus finns möjligheter för den händige. Kanske vill du skapa ett generationsboende, erbjuda dina gäster ett eget utrymme eller varför inte hyra ut det ena huset och dryga ut hushållskassan. Denna fastighet erbjuder den händige med rätt vision och renovering möjlighet att förverkliga en dröm. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Välkommen att boka er på visning!

Skiffertornet, Uppsala, Kvarntorget, Uppsala kommun
 • 8 lediga bostäder

Skiffertornet, Uppsala

Lägenhet
Kvarntorget, Uppsala kommun
Nordr Sverige AB, Region Stockholm
fr. 1 950 000 kr
49-133 m²
2-5 rum
2 590 kr/mån

Nu växer Uppsalas nya landmärke fram på gränsen mellan Höganäs och Kvarngärdet - klätt i skimrande grön skiffer och bara minuter från Vaksala torg. Med sina 12 våningar kommer Skiffertornet att höja sig över den omgivande bebyggelsen och bli ett av de högsta husen så centralt i staden. För dig som bor här väntar några av Uppsalas vackraste vyer, med obruten sikt mot slottet och domkyrkans torn. När det står klart kommer Skiffertornet att rymma 80 lägenheter i olika storlekar och utföranden - från ettor till rymliga femmor - byggda för ett modernt och citynära boende. Samtliga lägenheter får till exempel generösa balkonger eller uteplatser och egen tvättmaskin - och tre våningar upp kan alla som bor här njuta av en stor, sommarsolig och social takterrass. Mot Torkelsgatan gör vi plats för en rad spännande butiker och kaféer, och i kvarterets sydöstra del skapar vi ett helt nytt och grönt torg. Välkommen hem - vi tror att du kommer att trivas här!

 • Nybyggnadsprojekt
Läby-Österby Kristineberg 381, Läby/Vadbacka, Uppsala kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Läby-Österby Kristineberg 381

Villa
Läby/Vadbacka, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
4 295 000 kr
137 m²
6.5 rum
5 500 m² tomt

Kontakta mäklaren för privatvisning! Ca 5 minuter från Stenhagen finner ni denna fastighet med stora möjligheter för generationsboende eller för den egna företagaren. Fastigheten om hela 5 500 m² består av två bostadshus, ett garage, en friggebod, en mindre bod och en loge med förvaring och gästrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
Gränbyvägen 4 D, Gränby, Uppsala kommun

Gränbyvägen 4 D

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 450 000 kr
76 m²
3 rum
vån 3/3
4 640 kr/mån
32 237 kr/m²

Fast pris - först till kvarn! Kontakta ansvarig mäklare för att boka in tid för visning. Mycket trivsam 3:a med balkong som vetter mot Gränbys hagar i härligt fritt läge där ni kan njuta av solen från tidig eftermiddag till solnedgång under sommarmånaderna. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Almunge-Söderby 70C, Almunge-Söderby, Uppsala kommun
 • Tis 25 jun

Almunge-Söderby 70C

Villa
Almunge-Söderby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
3 750 000 kr
102 + 55 m²
3 rum
3 176 m² tomt

Nybyggd 1,5-plansvilla med härligt vardagsrum med stora fönsterpartier, ryggåstak och braskamin. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet och är inrett med rostfria vitvaror. Två sovrum med möjlighet att inreda vinden för att få ytterligare ca 55 m² som ger ytterligare två sovrum och badrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Energieffektiv

Visar alla 11