Mäklare Malin Banger

Malin Banger

Om mig

Stark drivkraft och långsiktighet! Jag som mäklare vill arbeta långsiktigt och skapa varaktiga relationer. Med stark drivkraft är mitt mål att överträffa dina förväntningar och göra dig så nöjd att du rekommenderar mig till dina nära och kära, både som säljare och köpare. Jag tror att nyckeln till en lyckad bostadsaffär är att med mitt arbetssätt skapa trygghet för både säljare och köpare genom hela förmedlingsprocessen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Malma ringväg 39 B, Norby, Uppsala kommun

Malma ringväg 39 B

Villa
Norby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
5 800 000 kr
171 m²
6 rum
254,4 m² tomt

Välkommen till Malma Ringväg 39 B. Innanför den pittoreska gatan når du via gränden denna stora villa som erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ert drömboende. Med generösa sociala ytor och flera sovrum finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Hjulaxelvägen 224, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 224

Radhus
Gunsta, Uppsala kommun
BoKlok Housing AB
2 795 000 kr
118 m²
5 rum
vån 2/2
5 995 kr/mån
23 686 kr/m²

Ett välplanerat ljust radhus med solceller och grästäppa, ett perfekt boende för många olika skeden i livet. Hallen är rymlig välkomnande med ett slitstarkt klinkergolv. Härifrån når du det stora, ljusa badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är även förberett för torktumlare. Intill ligger köket med diskmaskin, inredning från IKEA och plats för ett stort matbord för både vardag som festligheter. De stora fönsterna med sitt härliga ljusinsläpp leder dig vidare till vardagsrummet. Här ryms både soffa och ett extra matbord och bokhylla, eller en läshörna om du så vill. Altandörren öppnar upp för utomhusaktiviteter och plats för odling på en lite större grästäppa med plats för mycket. En trappa upp har du alla sovrummen samlade och ett rymligt allrum som kan fungera som TV-rum eller kanske en arbetshörna. Här finns också ett badrum, vilket förenklar morgonrutinerna för alla.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Kungsgatan 93 E, Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun

Kungsgatan 93 E

Lägenhet
Industristaden/Kungsängen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 595 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/8
3 155 kr/mån
48 056 kr/m²

Bo kvadratsmart i ett hus byggt så sent som 2018. Fastigheten erbjuder hiss från markplan och här är det bara att flytta in och slippa allt vad renovering innebär! Stadslivet här är fantastiskt med sitt utbud av caféer, restauranger och butiker inom gångavstånd. Dessutom finns det underbara grönområden längs Fyrisån och i Stadsparken, perfekta för avkopplande promenader eller picknickar. En av höjdpunkterna är stadsträdgården som under sommartid är platsen för konserter. Bostaden är belägen på våning 3 med stor balkong in mot gården som ger er ett extra rum under sommaren. Genomgående är det en stilren modern stil som präglar denna 2:a och på golvet ligger ett parkettgolv i ek till de enfärgat målade väggarna. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning till varandra och gör det till en perfekt social yta och som detalj har man valt att sätta en avgränsande modern svart spaljé från hallen. På de 54 kvadratmetrarna inryms även ett sovrum där ni kan placera en bekväm dubbelsäng och intill hittar ni det rymliga helkaklade badrummet med dusch och egen tvättavdelning. Från bostaden har du direkt närhet för pendling, grönområden och Fyrisån samt in till stadens kärna för shopping. Detta stadsnära läge ger tillgång till Uppsalas vackra stadspark och härliga promenadstråk utmed Fyrisån. Vidare är det ett mycket kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör detta till ett utmärkt läge för pendlaren. Mataffären Willys finner du i närområdet och Citys breda utbud av nöjen, shopping, kultur och restauranger finns inom bekvämt promenadavstånd. Utöver en stor matbutik finns bland annat gym, restauranger och skönhetssalonger i området. Inom gångavstånd når ni även Studenternas IP. Varmt välkommen att kontakta mig för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Fyrislundsgatan 32, Årsta, Uppsala kommun

Fyrislundsgatan 32

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 595 000 kr
45 m²
1 rum
vån 1/6
2 868 kr/mån
35 444 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och stora 1:a om 45kvm med harmonisk känsla. På Fyrislundsgatan 32 bor du i en stor förening med god och stabil ekonomi. Föreningen har en låg belåningsgrad med väl underhållna fastigheter som även ger tillgång till en samlingslokal, två tvättstugor, en bastu samt hobbyrum Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Kansliskrivargatan 20, Norra Rosendal, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Kansliskrivargatan 20

Lägenhet
Norra Rosendal, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 895 000 kr
38 m²
2 rum
vån 3/5
2 520 kr/mån
49 868 kr/m²

Här har du nu möjligheten att bo kvadratsmart i en ytterst modern fastighet där materialen är valda med omsorg. Precis utanför dörren har du även grönskande natur och trevliga promenadstråk och löparspår, samtidigt som du har stadens puls på nära avstånd! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Hjulaxelvägen 174 lgh 1101, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 174 lgh 1101

Lägenhet
Gunsta, Uppsala kommun
BoKlok Housing AB
2 550 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
4 293 kr/mån
30 000 kr/m²

Välplanerad gavelfyra om 85 kvm med stor och solig balkong! Prisvärda och energieffektiva inflyttningsklara lägenheter med solceller. Här bor du bra med naturen runt knuten och goda kommunikationer in till Uppsala.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Energieffektiv
Hjulaxelvägen 226, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 226

Radhus
Gunsta, Uppsala kommun
BoKlok Housing AB
3 145 000 kr
118 m²
5 rum
vån 2/2
5 995 kr/mån
26 653 kr/m²

Ljust kvadratsmart gavelradhus med rymlig grästäppa. Detta radhus i två plan med solceller på taket är ett perfekt boende för många olika skeden i livet. Hallen välkomnar såväl blöta väderlekar och smuts som vardagens stoj, tack vare ett slitstarkt klinkergolv och den rymliga ytan. Härifrån når du det stora, ljusa badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är även förberett för torktumlare. Intill ligger köket med diskmaskin, inredning från IKEA och plats för ett stort matbord för både vardag som festligheter. De stora fönsterna med sitt härliga ljusinsläpp leder dig vidare till vardagsrummet. Här ryms både soffa och ett extra matbord och bokhylla, eller en läshörna om du så vill. Altandörren öppnar upp för utomhusaktiviteter och plats för odling på en lite större grästäppa med plats för mycket. En trappa upp har du alla sovrummen samlade och ett rymligt allrum som kan fungera som TV-rum eller kanske en arbetshörna. Här finns också ett badrum, vilket förenklar morgonrutinerna för alla.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Funbo Klockhammaren 50, Funbo, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Funbo Klockhammaren 50

Villa
Funbo, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
6 495 000 kr
202 m²
8 rum
1 405 m² tomt

Välkommen till denna vackra tvåplansvilla i den fridfulla byn Funbo, skapad för den stora familjen! Med sex sovrum och två rymliga allrum erbjuder denna bostad en rymd, skräddarsydd för varje familjemedlem. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Hjulaxelvägen 174 lgh 1102, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 174 lgh 1102

Lägenhet
Gunsta, Uppsala kommun
BoKlok Housing AB
2 095 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
3 745 kr/mån
29 097 kr/m²

Ljus och välplanerad trea med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, och hela vägen ut på den stora soliga balkongen. Det rymliga förrådet och garderoben i hallen ger gott om förvaringsmöjligheter. Det stora badrummet med dusch är utrustat med tvättmaskin och det är förberett för en torktumlare. Precis som all inredning i BoKloks bostäder kommer det vita moderna köket från IKEA, och är öppet mot vardagsrummet och hela vägen ut till balkongen. På varsin sida av vardagsrummet ligger de två rummen. Ett lite större med gott om plats för dubbelsäng. Och ett lite mindre med garderober som kan bli ett arbetsrum, ett barnrum eller kanske ett hobbyrum?

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Energieffektiv
Hjulaxelvägen 222, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 222

Radhus
Gunsta, Uppsala kommun
BoKlok Housing AB
2 795 000 kr
118 m²
5 rum
vån 2/2
5 995 kr/mån
23 686 kr/m²

Dags för ett bekymmersfritt boende? Då ska du flytta in i detta radhus på två plan och med solceller på taket och med en egen grästäppa. Hallen välkomnar såväl blöta väderlekar och smuts som vardagens stoj, tack vare ett slitstarkt klinkergolv och den rymliga ytan. Härifrån når du det stora, ljusa badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är även förberett för torktumlare. Intill ligger köket med diskmaskin och inredning från IKEA och plats för ett stort matbord för både vardag som festligheter. De stora fönsterna med sitt härliga ljusinsläpp leder dig vidare till vardagsrummet. Här ryms både soffa och ett extra matbord och bokhylla, eller en läshörna om du så vill. Altandörren öppnar upp för avkoppling utomhus på en liten grästäppa. En trappa upp har du alla sovrummen samlade. Det största sovrummet har plats för både dubbelsäng, garderober. De tre sovrummen leder ut till ett rymligt allrum som kan fungera som TV-rum eller kanske en arbetshörna. Här finns också ett extra badrum, vilket förenklar morgonrutinerna för alla.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Svartbäcksgatan 103 C, Svartbäcken, Uppsala kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Svartbäcksgatan 103 C

Lägenhet
Svartbäcken, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 995 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 005 kr/mån
39 505 kr/m²

Denna ljusa inbjudande 2:a med balkong i omtyckta Svartbäcken kan nu bli din! Här får du en lägenhet med genomgående ljusa ytskikt, ekparkett och lättmöblerade rum. Dessutom i en 40-talsförening som genomsyras av god ekonomi och med en låg belåningsgrad - endast 1 816 kr/m² (årsredovisning 22/23). Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Hjulaxelvägen 192, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 192

Lägenhet
Gunsta, Uppsala kommun
BoKlok Housing AB
2 310 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/2
3 745 kr/mån
32 083 kr/m²

Kvadratsmart ljus markplanslägenhet med både altan och stor gräsmatta i perfekt solläge. En välplanerad nyproducerad trerummare med social och öppen planlösning och generöst badrum. Energieffektiva lägenheter utrustade med solceller

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Uteplats
Hjulaxelvägen 244, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 244

Radhus
Gunsta, Uppsala kommun
BoKlok Housing AB
2 875 000 kr
118 m²
5 rum
vån 2/2
5 995 kr/mån
24 364 kr/m²

Få tid över i kvadratsmart ljust radhus i tvåplan med egen grästäppa och solceller på taket. Hallen välkomnar såväl blöta väderlekar och smuts som vardagens stoj, tack vare ett slitstarkt klinkergolv och den rymliga ytan. Härifrån når du det stora, ljusa badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är även förberett för torktumlare. Intill ligger köket med diskmaskin och inredning från IKEA och plats för ett stort matbord för både vardag som festligheter. De stora fönsterna med sitt härliga ljusinsläpp leder dig vidare till vardagsrummet. Här ryms både soffa och ett extra matbord och bokhylla, eller en läshörna om du så vill. Altandörren öppnar upp för avkoppling utomhus på en liten grästäppa. En trappa upp har du alla sovrummen samlade. Det största sovrummet har plats för både dubbelsäng, garderober. De tre sovrummen leder ut till ett rymligt allrum som kan fungera som TV-rum eller kanske en arbetshörna. Här finns också ett badrum, vilket förenklar morgonrutinerna för alla.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hjulaxelvägen 164 lgh 1104, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 164 lgh 1104

Lägenhet
Gunsta, Uppsala kommun
BoKlok Housing AB
2 495 000 kr
85 m²
4 rum
vån 2/2
4 293 kr/mån
29 353 kr/m²

Nyproducerad gavelfyra på 85 kvm med en stor balkong i bästa solläge! Här bor du bra med naturen runt knuten och goda kommunikationer in till Uppsala. Social och öppen planlösning med modernt kök från IKEA, rymligt badrum, tre välplanerade sovrum och en stor klädkammare. Föreningen består av 40 energieffektiva lägenheter med solceller.

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
Stabby Allé 11 E, Stabby/Luthagen, Uppsala kommun

Stabby Allé 11 E

Lägenhet
Stabby/Luthagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 595 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/4
2 843 kr/mån
51 452 kr/m²

Söker du den första egna lägenheten eller en bra planerad övernattningslägenhet? I Brf Living finns nu en kvadratsmart 1:a till salu i fint skick, med möblerbar uteplats tack vare lägenhetens placering i slutet av loftgången! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
Hjulaxelvägen 246, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 246

Radhus
Gunsta, Uppsala kommun
BoKlok Housing AB
3 150 000 kr
118 m²
5 rum
vån 2/2
5 995 kr/mån
26 695 kr/m²

Ljust kvadratsmart gavelradhus med rymlig grästäppa. Detta radhus i två plan med solceller på taket är ett perfekt boende för många olika skeden i livet. Hallen välkomnar såväl blöta väderlekar och smuts som vardagens stoj, tack vare ett slitstarkt klinkergolv och den rymliga ytan. Härifrån når du det stora, ljusa badrummet med bekvämligheter som handukstork, tvättmaskin och det är även förberett för torktumlare. Intill ligger köket med diskmaskin, inredning från IKEA och plats för ett stort matbord för både vardag som festligheter. De stora fönsterna med sitt härliga ljusinsläpp leder dig vidare till vardagsrummet. Här ryms både soffa och ett extra matbord och bokhylla, eller en läshörna om du så vill. Altandörren öppnar upp för utomhusaktiviteter och plats för odling på en lite större grästäppa med plats för mycket. En trappa upp har du alla sovrummen samlade och ett rymligt allrum som kan fungera som TV-rum eller kanske en arbetshörna. Här finns också ett badrum, vilket förenklar morgonrutinerna för alla.

  • Nyproduktion
  • Våren 2025
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Albert Engströmsgatan 2 H, Gränby, Uppsala kommun

Albert Engströmsgatan 2 H

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 750 000 kr
48,5 m²
2 rum
vån 13/16
4 106 kr/mån
36 082 kr/m²

Välkommen till denna ljusa gavellägenhet på Albert Engströmsgatan med en inglasad balkong som bjuder på en fantastisk utsikt. Här möts ni av genomgående vita målade väggar och vackert parkettgolv, vilket ger er en neutral bas att sätta er personliga prägel på. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
BoKlok Ryttaren, Gunsta, Uppsala kommun
  • 4 lediga bostäder

BoKlok Ryttaren

Lägenhet
Gunsta, Uppsala kommun
BoKlok Housing AB
fr. 2 095 000 kr
72-85 m²
3-4 rum
3 745 kr/mån

Sjätte gången gillt! Nu kommer vi tillbaka till Gunsta med fler prisvärda lägenheter, precis intill våra tidigare vagn-kvarter. BoKlok Ryttaren och tidigare bostäder har nämligen fått sina namn inspirerade från det vagnmakeri som tidigare fanns här i Gunsta. Här bor du i ett lugnt grannkvarter med naturen inpå knuten och har många möjligheter till ett rikt friluftsliv. I närheten av bostadsområdet ligger Funbosjön och Upplandsleden. Samtidigt ligger Uppsala Centrum inte allt för långt bort. Här hoppas vi att du ska trivas och bo länge.

  • Nybyggnadsprojekt
BoKlok Vagnsmakaren, Gunsta, Uppsala kommun
  • 5 lediga bostäder

BoKlok Vagnsmakaren

Radhus
Gunsta, Uppsala kommun
BoKlok Housing AB
fr. 2 795 000 kr
118 m²
5 rum
5 995 kr/mån

Nya radhus med solceller i natursköna Gunsta. Vi är tillbaka med ett nytt kvarter av kvadratsmarta radhus i lantliga och hemtrevliga Gunsta, bara 20 minuter från storstadspulsen i Uppsala. Här bor du i ett lugnt och familjevänligt kvarter med naturen inpå knuten och massor av möjligheter till fritidsaktiviteter. Förutom den nya idrottsplatsen vid skolan, har du nära till Fjällnora, Funbosjön och Upplandsleden som bjuder in till bad, fiske och härliga promenader året runt. Samtidigt ligger Uppsala Centrum och stadens service och utbud inte allt för långt bort. Här är det lätt att bo och trivas, länge!

  • Nybyggnadsprojekt
Luthagsesplanaden 12 B, Luthagen, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr

Luthagsesplanaden 12 B

Lägenhet
Luthagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
3 495 000 kr
87,9 m²
3 rum
vån 1/5
3 584 kr/mån
39 761 kr/m²

Välkommen till denna smakfulla 3:a med fint läge och bra planering - här kan ni i princip ställa in era möbler och göra er hemmastadda på en gång! Lägenheten om tre rum och kök är genomgående renoverad 2018 och erbjuder ett boende av hög klass. Den praktiska planlösningen fördelar sig på ett smakfullt kök med mycket skåpförvaring, inrett med fingertoppskänsla! Vidare ett fantastiskt lyxigt badrum med hotellkänsla, två rymliga sovrum belägna mot den lugna innergården samt ett stort vardagsrum med plats för både matsalsgrupp och soffgrupp. Från allrummet når ni den inglasade balkongen. Lägenheten är genomgående praktiskt inredd med gott om förvaringslösningar samt ytterligare förvaring i form av två förråd som lägenheten disponerar över. Bostaden ligger bekvämt en halvtrappa upp, men nås också utan trappor från innergården. Bostadsrättshavaren av denna lägenhet får dessutom garanterad garageplats med laddplats för elbil till ett förmånligt pris om 600 kr/mån (förbrukning av el tillkommer)! Som boende i BRF Åsvid får du tillgång till gemensamma utrymmen såsom tvättstugor, hobbyrum, bastu, gym, övernattningsrum, cykelrum, garage, soprum och lusthus. Bostadsrättsföreningen har en god ekonomi med låg belåning om 1 946 kr/kvm och en låg nettoskuldsättning. I Främre Luthagen har ni som boende nära till det mesta som kan behövas! Med endast några minuters promenadavstånd nås ICA Luthagen Livs ,en välsorterad livsmedelsbutik med generösa öppettider, känt för sina populära chark- och delikatessdiskar. Vidare på Sysslomansgatan startar ett stråk av välbesökta restauranger och caféer för alla olika tillfällen. För studenten ligger Ekonomikum nära och på ett bekvämt gångavstånd från bostaden nås många av Universitetets nationer. Det är goda kommunikationer längs Luthagsesplanaden med stadsbuss 5 som trafikerar bl. a. till Centralstationen, men även med regionbussarna till bl. a. Enköping och Västerås. Det populära området erbjuder dessutom mycket fina promenadstråk längs Fyrisån!

  • Plus
  • Hiss
Fyrislundsgatan 34, Årsta, Uppsala kommun
Fyrislundsgatan 34, Årsta, Uppsala kommun, bild 2
Fyrislundsgatan 34, Årsta, Uppsala kommun, bild 3

Fyrislundsgatan 34

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 925 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 4/6
4 018 kr/mån
30 315 kr/m²

Trivsam gavellägenhet om 2 rum och kök med balkong i härligt västerläge med bästa kvällssolen! Här bor ni i ett trivsamt område med närhet till service vid Årsta Centrum, Gränby Centrum samt Boländernas och Fyrislunds handelsområde men samtidigt med närhet till flera trevlig parker och grönområden. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Meteorvägen 26, Fullerö Hage, Uppsala kommun

Meteorvägen 26

Lägenhet
Fullerö Hage, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 695 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/4
4 461 kr/mån
31 981 kr/m²

**FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN!** Kontakta ansvarig mäklare för mer info och visning! Här finner du en smakfull och rymlig tvårummare med en stor uteplats i pendlarvänliga Fullerö. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
  • Hiss
Dekangatan 10 (2-1202), Norra Rosendal, Uppsala kommun

Dekangatan 10 (2-1202)

Lägenhet
Norra Rosendal, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
3 495 000 kr
82 m²
4 rum
vån 3/6
5 008 kr/mån
42 622 kr/m²

Välkommen hem till en ljus och rymlig gavel-4:a som bjuder på en bekväm vardag på populära Dekangatan 10, en Svanenmärkt lägenhet i Norra Rosendal. Med 4 välplanerade rum och 82 kvadratmeter boarea erbjuder denna bostad allt du behöver för att trivas och känna dig hemma. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Kvarntorget 1 B, Kvarngärdet, Uppsala kommun

Kvarntorget 1 B

Lägenhet
Kvarngärdet, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 850 000 kr
50,5 m²
2 rum
36 634 kr/m²

Upptäck denna nyproducerade 2:a med egen uteplats i det eleganta Skiffertornet! Med närheten till centralstationen och Uppsalas stadskärna, kan du njuta av en bekväm livsstil med bara fem minuters cykling till dessa platser. Välkommen till din perfekta bostad i hjärtat av staden! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Länna Bruksgata 8, Länna, Uppsala kommun

Länna Bruksgata 8

Lägenhet
Länna, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
895 000 kr
36 m²
1 rum
vån 1/2
2 301 kr/mån
24 861 kr/m²

**FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN!** Kontakta ansvarig mäklare för mer info och visning! Drömmer du om att bo i en naturskön miljö med en idyllisk sjö inpå knuten? Då har vi den perfekta lägenheten för dig! Här kan du njuta av årstidernas skiftningar, från grönskande somrar till vackra höstlandskap. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar 1 - 25 av 26