Mäklare Malin Banger

Malin Banger

Om mig

Stark drivkraft och långsiktighet! Jag som mäklare vill arbeta långsiktigt och skapa varaktiga relationer. Med stark drivkraft är mitt mål att överträffa dina förväntningar och göra dig så nöjd att du rekommenderar mig till dina nära och kära, både som säljare och köpare. Jag tror att nyckeln till en lyckad bostadsaffär är att med mitt arbetssätt skapa trygghet för både säljare och köpare genom hela förmedlingsprocessen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Väderkvarnsgatan 32 B, Fålhagen, Uppsala kommun

Väderkvarnsgatan 32 B

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 195 000 kr
46,1 m²
2 rum
vån 1/4
2 735 kr/mån
47 614 kr/m²

Här finns nu ett optimalt planerat hem för dig som söker ett charmigt och centralt boende, i en äldre fastighet i populära Höganäs. Lägenheten, som ursprungligen är en 1:a har varsamt förvandlats till en yteffektiv 2:a som erbjuder renoverat kök, stort sovrum och vardagsrum med mysig balkong. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
Västgötaresan 46, Sävja, Uppsala kommun

Västgötaresan 46

Lägenhet
Sävja, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 750 000 kr
83,5 m²
3 rum
vån 2
6 062 kr/mån
20 958 kr/m²

Fin gavel-3:a med genomgående fina ytskikt, ekparkett och där både kök och badrum är renoverade. I HSB brf 81 Västgötaresan bor ni i ett omtyckt område med närhet till naturen men också med närhet till stadens bekvämligheter. Bostaden erbjuder öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum som tillsammans med det goda ljusinsläppet skapar en härlig rymd! Köket har vita moderna skåpluckor som kombinerats med mörkade kakel och bänkskiva som ger en fin kontrast. Den maskinella utrustningen har bla kyl, frys och diskmaskin som gör att dessa smälter samman med resten av köksinredningen. Mellan kök och vardagsrum kan ni placera ett matbord för ca 4 personer och det är ett mycket trivsamt och socialt rum tack vare den öppna ytan. Från vardagsrummet, som kan möbleras med soffgrupp, når ni balkongen som ger er ett extra rum under sommaren. Bostaden erbjuder också två sovrum i bra storlekar samt ett helkaklat badrum i modern sober färgsättning där man inrett med duschväggar i glas. Västgötaresan är belägen i Sävja där ni aldrig är långt ifrån naturen! Med ett lugnt boende alldeles intill naturen gör detta till ett perfekt boende för både för unga vuxna, seniorer eller barnfamiljer då det finns flertalet lekplatser i området! Beläget endast 7 km söder om Uppsala kan du njuta av stadens puls på avstånd! Från området tar man sig enkelt med buss in till centrala Uppsala, för den som föredrar bilen tar detta endast 15 minuter. Fina cykelvägar sträcker sig även hela vägen in till centrum. Sävja erbjuder god service i from av matbutiker, apotek, café, ett flertal förskolor samt en skola för årskurs F-9. Med anledning av covid-19 håller vi endast bokade visningar, varmt välkomna!

Vaksalagatan 38 A, Höganäs, Uppsala kommun

Vaksalagatan 38 A

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 495 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/4
3 897 kr/mån
40 242 kr/m²

Centralt belägen i högt fritt läge finns nu denna fint inredda 2:a med stor gavelbalkong till salu! Här bor ni i en stabil förening med ytterst god ekonomi med gemensamhetslokal, tvättstuga och cykelrum. På innergården finns det en härlig grillplats att nyttja för medlemmarna. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
Körvelgatan 34 A, Årsta, Uppsala kommun

Körvelgatan 34 A

Lägenhet
Årsta, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 995 000 kr
72,3 m²
3 rum
vån 2/2
4 073 kr/mån
27 593 kr/m²

Mycket trivsam 3:a med renoverat kök och badrum samt balkong! Här bor ni i omtyckta området Årsta med direkt närhet till natur och grönområden vid bl.a. Årstaparken. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
Kungsgatan 66 B, Centrum/Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
 • Sön 24 sep

Kungsgatan 66 B

Lägenhet
Centrum/Kungsängen/Industristaden, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 895 000 kr
35 m²
1 rum
vån 2/7
2 484 kr/mån
54 143 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem, en mycket välplanerad 1:a med balkong och perfekt pendlarläge! Från bostaden har du både närhet till Resecentrum samt till E4:ans påfart. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Regnmolnsvägen 6 F, Fullerö Hage, Uppsala kommun

Regnmolnsvägen 6 F

Lägenhet
Fullerö Hage, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 195 000 kr
81 m²
4 rum
vån 2/2
5 372 kr/mån
27 099 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade fyrarumslägenhet i gavelläge, i slutet av loftgången och med rymlig balkong i västerläge! Här erbjuds ett modernt boende i en välskött bostadsrättförening, lugnt belägen på en höjd! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
Stabby Allé 11 E, Luthagen/Stabby, Uppsala kommun
 • Sön 1 okt

Stabby Allé 11 E

Lägenhet
Luthagen/Stabby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 595 000 kr
31 m²
1 rum
vån 3/4
2 409 kr/mån
51 452 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och stilrena 1:a belägen i slutet av en loftgång vilket möjliggör möblering med en mysig sittgrupp utan förbipasserande grannar. Bostaden är perfekt för dig som söker ett studentboende, den första egna lägenheten eller om du letar en modern övernattningslägenhet! Bostaden är belägen på andra våningen och har en genomgående hög standard samt är utrustad med både diskmaskin samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bostadens planlösning delar på ett naturligt sätt av köksdelen och allrummet som rymmer plats för både matbord, soffa och säng. Tack vare fönster i tre väderstreck har denna bostad också ett gott ljusinsläpp, vilket skapar en känsla av rymd. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, bredband (100 Mbit) och TV (grundutbud). Bostadsrättsinnehavaren disponerar ett vindsförråd. Är du trött på att leta efter en plats att parkera cykeln? Inga problem - här har du en märkt plats som tillhör lägenheten! Som boende i Stabby/Luthagen finns det mycket att njuta av. Området är uppskattat för dess lugn, samtidigt som City och stadens puls ligger inom ett bekvämt avstånd. Runt hörnet ligger Stabbyskogen med gångvägar, upplyst motionsslinga och grillplatser. Även Tegnérparken erbjuder plats för picknickar och umgänge. För studenten ligger Ekonomikum ca 5 minuters promenad bort samt busshållplats med täta avgångar via stads- och regionbussarna. Mimmi Ekholms plats erbjuder all service du behöver med ICA-butik, apotek, vårdcentral, gym, frisör och restauranger. Coop Konsum finns inom 5 minuters promenadavstånd och önskas ett större utbud ligger butiken Nelins nära tillhands. Varmt välkommen att boka visning!

 • Plus
 • Hiss
Solhagavägen 10 B, Knivsta, Knivsta kommun

Solhagavägen 10 B

Radhus
Knivsta, Knivsta kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
3 250 000 kr
110 m²
5 rum
4 995 kr/mån
29 545 kr/m²

BOSTADEN SÄLJS TILL FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN! KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Välkommen till Solhagavägen 10 B och detta nybyggda bostadsrättsradhus i populära Knivsta! Radhuset är klart för inflyttning! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Uteplats
Stratusvägen 33, Fullerö Hage, Uppsala kommun

Stratusvägen 33

Radhus
Fullerö Hage, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
3 995 000 kr
148 m²
7 rum
4 928 kr/mån
26 993 kr/m²

BOSTADEN SÄLJS TILL FAST PRIS! FÖRST TILL KVARN! I den största modellen av hus i Brf Hussvalan bor ni på tre välfördelade våningsplan med gott om plats för den större familjen. Radhuset är smakfullt inrett med spännande arkitektur, stora sociala ytor och påkostade materialval. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong
 • Uteplats
Alriksgatan 6 A, Höganäs, Uppsala kommun

Alriksgatan 6 A

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 900 000 kr
39,5 m²
1 rum
2 554 kr/mån
48 101 kr/m²

Denna mysiga 1:a är belägen på en lugn återvändsgata intill Höganäsparken. Lägenheten finns på andra våningen med en balkong som vetter mot söder. Här bor du med närhet till stadens puls men ändå i lugnt område med gröna innergårdar. Missa inte denna pärla! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

 • Balkong

Visar alla 10