Mäklare Dennis Sjöberg

Dennis Sjöberg

Om mig

Med min bakgrund inom idrott så har jag genom åren fått lära mig vad som är viktigt när man jobbar mot ett gemensamt mål - Hårt jobb, struktur, driv och kommunikation. Bostadsaffären är en av våra störta affärer vi gör i livet och för mig som mäklare så är det superviktigt att du ska vara nöjd och känna att vi uppnått det gemensamma målet. Så funderar du på att sälja och vill ha en mäklare som gör det lilla extra, kontakta mig så bokar vi ett möte! Tel: 0733881016

Mäklarens försäljning på Hemnet
Molngatan 12, Gränby, Uppsala kommun

Molngatan 12

Lägenhet
Gränby, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

2 095 000 kr

77,5 m²

3 rum

4 259 kr/mån

27 032 kr/m²

Välkommen till denna fina 3 rummare belägen på andra våningen med en inglasad balkong i bästa solläget sydväst. Som boende i HSB Brf 47 Blixten bor ni i en ekonomiskt stabil förening med närhet till både centrum samt Gränby köpcentrum. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Villebrådsgatan 1 D, Aliske, Knivsta kommun

Villebrådsgatan 1 D

Lägenhet
Aliske, Knivsta kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

2 295 000 kr

83 m²

4 rum

5 866 kr/mån

27 651 kr/m²

Välkommen till denna 4:a-rummare belägen i den eftertraktade stadsdelen Alsike i Knivsta! Denna rymliga och moderna lägenhet med både balkong och terrass är det perfekta stället att kalla erat egna. Med stora fönsterpartier, tilltagen takhöjd och moderna bekvämligheter är detta det perfekta boendet. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong

Visar alla 2