Mäklare Dennis Sjöberg

Dennis Sjöberg

Om mig

Med min bakgrund inom idrott så har jag genom åren fått lära mig vad som är viktigt när man jobbar mot ett gemensamt mål - Hårt jobb, struktur, driv och kommunikation. Bostadsaffären är en av våra största affärer vi gör i livet och för mig som mäklare så är det superviktigt att du ska vara nöjd och känna att vi uppnått det gemensamma målet. Så funderar du på att sälja och vill ha en mäklare som gör det lilla extra, kontakta mig så bokar vi ett möte! Tel: 0733881016

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dag Hammarskjölds Väg 15 C, Kåbo, Uppsala kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Dag Hammarskjölds Väg 15 C, Kåbo, Uppsala kommun, bild 2
Dag Hammarskjölds Väg 15 C, Kåbo, Uppsala kommun, bild 3

Dag Hammarskjölds Väg 15 C

Lägenhet
Kåbo, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 395 000 kr
27 m²
1 rum
2 869 kr/mån
51 667 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 1-rumslägenhet, en pärla som erbjuder den perfekta kombinationen av bekvämlighet och stil. Upptäck stadens shopping, restauranger och kulturella sevärdheter samtidigt som du kan njuta av lugnet och skönheten i stadsskogen, perfekt för avkoppling och frisk luft! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Hiss
Johan Marméns Väg 20, Alunda, Östhammars kommun

Johan Marméns Väg 20

Radhus
Alunda, Östhammars kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 095 000 kr
120,5 m²
5 rum
7 207 kr/mån
9 087 kr/m²

Nu saluförs detta charmiga parhus om 120,5 kvm beläget på Johan Marméns Väg 20 i omtyckta Alunda. Här har ni ett bekvämt boende med närhet till både busshållplats, skola, matbutik och café. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Uteplats
Kvarntorgsgatan 2B, Höganäs, Uppsala kommun

Kvarntorgsgatan 2B

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 995 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/5
44 044 kr/m²

Nu finns chansen att överta denna nyproducerade 3:a om 68 välplanerade kvadratmeter med balkong i fina Skiffertornet. Här bor du mitt i grönskande kvarter, i ett centralt beläget hus klätt i en skimrande grön skiffer med närheten till centralstationen och Uppsalas stadskärna. Denna bostad har en månadsavgift om 6 233 kr/mån enligt den ekonomiska planen. Lägenhet omfattas dock av Nordrs räntegaranti vilket innebär att för det fall bostadsrättsföreningens lån slutplaceras till en ränta som överstiger 3,25% står Nordr för den överstigande räntekostnaden. För den här lägenheten innebär det en preliminär avgift på 4 533kr/månaden. Räntegarantin gäller från första tillträde i projektet till och med 3 år efter att bostadsrättsföreningens lån har slutplacerats. För med information om räntegarantin, se dokument "Överenskommelse om räntegaranti" Hemmet är inrett enligt det innovativa konceptet "Kristall" från Nordr. Ett elegant kök från Vedum med vita skåpluckor prytt med inslag av rostfritt stål välkomnar dig, komplett med en sofistikerad grå bänkskiva. Köket ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet och det är även härifrån ni når den 11 kvm stora balkongen. Väggarna är målade i en modern palett och golvet pryds av en ljus ekparkett som lyfter rummets atmosfär. Badrummet är helkaklat och är utrustat med en genomskinlig duschvägg och en egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare för att underlätta i vardagen. Förvaringsutrymmen finns gott om, med garderober i båda sovrummen varav det ena även har en klädkammare. Det finns även plats för avhängning av ytterkläder i hallen, samt ett separat förråd om 3kvm i källaren för att hålla ditt hem organiserat och prydligt. Samtliga vitvaror är från Siemens och lika så den kombinerade tvättmaskinen & torktumlaren. Brf Skiffertornet återfinns på gränsen mellan Höganäs och Kvarngärdet – klätt i skimrande grön skiffer och bara minuter från city och Resecentrum. Med de 12 våningarna kommer Skiffertornet att höja sig över den omgivande bebyggelsen och bli ett av de högsta husen så centralt i staden. Mot Torkelsgatan görs plats för ett par butiker och ett kafé, och i kvarterets sydöstra del skapas ett helt nytt och grönt torg. På cykelsadeln trampar du till Vaksala Torg på tre minuter, du har fem minuter till tåget och nio till universitet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
Västersta 59, Lejsta, Uppsala kommun
Västersta 59, Lejsta, Uppsala kommun, bild 2
Västersta 59, Lejsta, Uppsala kommun, bild 3

Västersta 59

Tomt
Lejsta, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
975 000 kr
1 300 m² tomt

Drömmer ni om att bygga ert egna hus på en lantligt belägen tomt med vackra vyer, närhet till både förskola, skola, allmän service samt goda kommunikationer? Då är kanske detta något för er! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Gläntvägen 21B, Bergsbrunna, Uppsala kommun

Gläntvägen 21B

Villa
Bergsbrunna, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
6 595 000 kr
162 m²
6 rum
1 188 m² tomt

Nu finns chansen att överta denna vackra 1-plansvilla byggd 2017 som är belägen i utkanten av Bergsbrunna med Lunsen som närmaste granne! Här bor ni i en rymlig villa om 162kvm med ett inglasat uterum, carport samt fin stenläggning runt om huset. Bästa av allt, närheten till både natur och city! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
ÖSTHAMMAR GRÄSÖ 1:371, Gräsö, Östhammars kommun

ÖSTHAMMAR GRÄSÖ 1:371

Tomt
Gräsö, Östhammars kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 800 000 kr
1,6 ha tomt

Har ni en dröm om att köpa en stor tomt nära havet och med bra förbindelser? Se då hit! Med en imponerande yta och en mångfald av potential erbjuder denna tomt en drömliknande chans att skapa ditt alldeles egna paradis. Det bästa av allt, den ligger enbart 3 minuter söder om Gräsö Färjeläget! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 6