Mäklare Dennis Sjöberg

Dennis Sjöberg

Om mig

Med min bakgrund inom idrott så har jag genom åren fått lära mig vad som är viktigt när man jobbar mot ett gemensamt mål - Hårt jobb, struktur, driv och kommunikation. Bostadsaffären är en av våra största affärer vi gör i livet och för mig som mäklare så är det superviktigt att du ska vara nöjd och känna att vi uppnått det gemensamma målet. Så funderar du på att sälja och vill ha en mäklare som gör det lilla extra, kontakta mig så bokar vi ett möte! Tel: 0733881016

Mäklarens försäljning på Hemnet
Morängatan 62c, Alsike, Knivsta kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Morängatan 62c, Alsike, Knivsta kommun, bild 2
Morängatan 62c, Alsike, Knivsta kommun, bild 3

Morängatan 62c

Lägenhet
Alsike, Knivsta kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
4 195 000 kr
129 m²
5 rum
6 079 kr/mån
32 519 kr/m²

På Morängatan 62C i Knivsta finner ni detta charmiga och stilfullt inredda bostadsrättshus. Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med närhet till flera skolor och förskolor. I anslutning till huset finns en lekpark där barnen kan leka tryggt på egen hand. Huset ligger på en lugn återvändsgata, vilket innebär minimal trafik och ett lugnt boende. Bostadsrättsföreningen erbjuder hus i två storlekar, och detta är den större modellen. De extra kvadratmeterna och den genomtänkta planlösningen gör detta till ett idealiskt hem för både par och större familjer. På entréplanet möts ni av en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Intill hallen finns en praktisk tvättstuga med groventré, perfekt för att snabbt kunna ta hand om leriga kläder efter en dag utomhus. Från hallen når ni även det välutrustade köket med en inbjudande köksö som fungerar som en naturlig samlingspunkt mellan kök och vardagsrum. Vardagsrummet har en öppen och social planlösning och leder ut till en härlig altan som med fördel möbleras med en lounge grupp. Övre planet utgör husets mer privata del med fyra sovrum, ett badrum och en klädkammare med goda förvaringsmöjligheter. Ytterligare förvaring finns i det externa förrådet intill groventrén. Hela nedre planet och båda badrummen är utrustade med golvvärme för extra komfort. På uppfarten finns det gott om plats för parkering av bilen samt så har det här installerats en laddbox till den som har elbil. Alsike är en strategiskt välplacerad ort för dig som vill ha enkel tillgång till Stockholm, Arlanda och Uppsala, men samtidigt vill bo i ett lugnt och naturnära område. Från tågstationen i Knivsta tar det endast 28 minuter till Stockholm Central och 9 minuter till Uppsala Centralstation. För den som föredrar att lämna bilen hemma finns en busshållplats bara några minuters promenad från bostaden. I närområdet finns flera skolor, förskolor, en pizzeria, motionsspår och skogsområden. Coop och gymmet STC ligger endast cirka 400 meter från bostaden. Knivsta Centrum erbjuder all tänkbar service såsom matbutiker, apotek, gym, systembolag, restauranger, bibliotek och simhall. På andra sidan Gredelbyleden finns elljusspår för längdskidåkning på vintern, en MTB-bana och en BMX-bana. För barnfamiljer finns ett rikt utbud av barn- och ungdomsidrott med bland annat Alsike IF (fotboll för alla åldrar), Vassunda IF (handboll) och Knivsta Cykelklubb. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
Hjalmar Brantingsgatan 8b, Fålhagen, Uppsala kommun

Hjalmar Brantingsgatan 8b

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 295 000 kr
20 m²
1 rum
vån 1/4
1 745 kr/mån
64 750 kr/m²

Välkommen till denna mysiga 1:a om 20 kvm på Hjalmar Brantingsgatan 8B, perfekt för dig som är student och söker efter din första bostad eller till dig som önskar en övernattningslägenhet. Här bor du i en smart utformad lägenhet med ett fint renoverat badrum och genomtänkta förvaringslösningar som maximerar användningen av varje kvadratmeter. När du kliver in i bostaden möts du av ett stort kök sätt till bostadens storlek, med köksö som erbjuder både extra förvaring och en smidig matplats. Köket är utformat för att vara praktiskt och funktionellt, vilket gör matlagningen till en ren glädje. Allrummet är välplanerat och ger plats för både säng och övrigt möblemang. Här kan du enkelt anpassa inredningen efter dina behov och skapa ditt eget mysiga krypin. Bostadens helkaklade badrum är en riktig pärla, fint renoverat med vikbara duschväggar i glas, vita väggar och ett mörkt golv som ger en modern och stilren känsla. Här finns allt du behöver för att trivas och njuta av en bekväm vardag. Till bostaden hör även två stycken förråd, ett stort vindsförråd och en matkällare. Som boende i brf Linnéa bor du i en välskött förening om 28st bostadsrätter med god ekonomi och en belåningsgrad på låga 2501 kr/kvm enligt 2023 års årsredovisning. Hjalmar Brantingsgatan 8B erbjuder inte bara ett praktiskt boende utan även närhet till allt du kan behöva i form av shopping, restauranger och grönområden. I området finner du både matbutiker och servicebutiker, perfekt för att underlätta vardagen. Gallerian Kvarnen, som ligger inom gångavstånd, erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer samt en stor mataffär, vilket gör det enkelt att uträtta ärenden och njuta av stadens utbud. Uppsalas stadskärna och Resecentrum ligger bara en kort promenad bort, vilket gör pendlingen smidig och enkel. Välkommen!

Portalgatan 75, null, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 12:30
Portalgatan 75, null, Uppsala kommun, bild 2
Portalgatan 75, null, Uppsala kommun, bild 3

Portalgatan 75

Lägenhet
Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 795 000 kr
41 m²
1 rum
2 813 kr/mån
43 780 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 1 med sovalkov, belägen i omtyckta Kapellgärdet. Denna bostad erbjuder en härlig kombination av funktionalitet och komfort, med en stor uteplats mot innergården som förlänger boendeytan under sommarhalvåret! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Hiss
Gamla Börjevägen 42, Husbyborg, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 15:00
Gamla Börjevägen 42, Husbyborg, Uppsala kommun, bild 2
Gamla Börjevägen 42, Husbyborg, Uppsala kommun, bild 3

Gamla Börjevägen 42

Villa
Husbyborg, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
7 750 000 kr
150 + 56 m²
8 rum
5 482 m² tomt

Välkommen till Gamla Börjevägen 42, en unik fastighet som erbjuder enastående möjligheter för den som drömmer om att kombinera boende och verksamhet på samma plats eller för den som önskar ett generationsboende. Med en imponerande tomt om hela 5482 kvm och flera byggnader, är detta en fastighet som verkligen sticker ut. Huvudbyggnaden på 150 kvm boyta plus 56 kvm biyta fördelar sig över två våningar och erbjuder generöst med utrymme. På entréplanet finner du ett funktionellt kök, ett rymligt vardagsrum, två sovrum och ett helkaklat badrum. Övervåningen rymmer fyra sovrum, ett allrum och ytterligare ett badrum, vilket gör detta hem idealiskt för en större familj. På tomten finns också ett gästhus i form av en mysig timmerstuga, perfekt för besökande gäster eller som extra boende. De två inredda ladorna erbjuder ytterligare utrymmen för verksamhet, hobby eller förvaring, vilket gör denna fastighet särskilt attraktiv för egenföretagare som vill ha sin verksamhet nära hemmet. Dessutom har garaget, som är sammanbyggt med huvudbyggnaden, omvandlats till ytterligare en bostad – perfekt för äldre barn eller som uthyrningsmöjlighet. Den stora tomten ger gott om utrymme för utomhusaktiviteter, odling eller ytterligare utveckling. Här kan du skapa din egen oas, med plats för både avkoppling och produktivitet. De natursköna omgivningarna ger en känsla av lugn och avskildhet, samtidigt som du har bekvämt avstånd till Uppsalas stadskärna och dess breda utbud av service och bekvämligheter. Välkommen!

  • Premium
  • Uteplats
Marielundsgatan 3C, Fålhagen, Uppsala kommun
  • Imorgon kl 13:30

Marielundsgatan 3C

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 095 000 kr
43 m²
1.5 rum
vån 1/3
3 592 kr/mån
48 721 kr/m²

I omtyckta Fålhagen upptäcker du denna omsorgsfullt designade och lockande 1,5a på 43 kvadratmeter, med en oslagbar närhet till Resecentrum och stadens puls! Här erbjuds mycket av den äldre charmen i originaldetaljer som bevarats såsom trägolv, stora fönster och en takhöjd om 2,7m! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Fålhagsleden 3A, Fålhagleden, Uppsala kommun

Fålhagsleden 3A

Lägenhet
Fålhagleden, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 995 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/4
2 822 kr/mån
52 500 kr/m²

Letar du efter en charmig och välplanerad etta i hjärtat av Uppsala? Då har du hittat rätt! Denna ljusa och rymliga lägenhet om 38 kvm erbjuder allt du behöver för en bekväm och trivsam vardag. Med en solig balkong där du kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen, är detta hemmet ett perfekt hem! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Hjulaxelvägen 146, Gunsta, Uppsala kommun

Hjulaxelvägen 146

Lägenhet
Gunsta, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
1 850 000 kr
72 m²
3 rum
vån 2/2
5 102 kr/mån
25 694 kr/m²

Kontakta för visning! På Hjulaxelvägen 146 saluförs nu denna rymliga 3:a om 72kvm med balkong, byggd 2022. Detta är en välplanerad bostad med gott om förvaringsmöjligheter, öppen planlösning och två generösa sovrum. Här bor ni i ett lugn område beläget strax utanför Uppsala med naturen nära inpå. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Energieffektiv
Kvarntorgsgatan 2B, Höganäs, Uppsala kommun

Kvarntorgsgatan 2B

Lägenhet
Höganäs, Uppsala kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 995 000 kr
68 m²
3 rum
vån 3/5
44 044 kr/m²

Nu finns chansen att överta denna nyproducerade 3:a om 68 välplanerade kvadratmeter med balkong i fina Skiffertornet. Här bor du mitt i grönskande kvarter, i ett centralt beläget hus klätt i en skimrande grön skiffer med närheten till centralstationen och Uppsalas stadskärna. Denna bostad har en månadsavgift om 6 233 kr/mån enligt den ekonomiska planen. Lägenhet omfattas dock av Nordrs räntegaranti vilket innebär att för det fall bostadsrättsföreningens lån slutplaceras till en ränta som överstiger 3,25% står Nordr för den överstigande räntekostnaden. För den här lägenheten innebär det en preliminär avgift på 4 533kr/månaden. Räntegarantin gäller från första tillträde i projektet till och med 3 år efter att bostadsrättsföreningens lån har slutplacerats. För med information om räntegarantin, se dokument "Överenskommelse om räntegaranti" Hemmet är inrett enligt det innovativa konceptet "Kristall" från Nordr. Ett elegant kök från Vedum med vita skåpluckor prytt med inslag av rostfritt stål välkomnar dig, komplett med en sofistikerad grå bänkskiva. Köket ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet och det är även härifrån ni når den 11 kvm stora balkongen. Väggarna är målade i en modern palett och golvet pryds av en ljus ekparkett som lyfter rummets atmosfär. Badrummet är helkaklat och är utrustat med en genomskinlig duschvägg och en egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare för att underlätta i vardagen. Förvaringsutrymmen finns gott om, med garderober i båda sovrummen varav det ena även har en klädkammare. Det finns även plats för avhängning av ytterkläder i hallen, samt ett separat förråd om 3kvm i källaren för att hålla ditt hem organiserat och prydligt. Samtliga vitvaror är från Siemens och lika så den kombinerade tvättmaskinen & torktumlaren. Brf Skiffertornet återfinns på gränsen mellan Höganäs och Kvarngärdet – klätt i skimrande grön skiffer och bara minuter från city och Resecentrum. Med de 12 våningarna kommer Skiffertornet att höja sig över den omgivande bebyggelsen och bli ett av de högsta husen så centralt i staden. Mot Torkelsgatan görs plats för ett par butiker och ett kafé, och i kvarterets sydöstra del skapas ett helt nytt och grönt torg. På cykelsadeln trampar du till Vaksala Torg på tre minuter, du har fem minuter till tåget och nio till universitet. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info!

  • Balkong
  • Hiss
ÖSTHAMMAR GRÄSÖ 1:371, Gräsö, Östhammars kommun

ÖSTHAMMAR GRÄSÖ 1:371

Tomt
Gräsö, Östhammars kommun
Mäklarhuset Uppsala & Knivsta
2 800 000 kr
1,6 ha tomt

Har ni en dröm om att köpa en stor tomt nära havet och med bra förbindelser? Se då hit! Med en imponerande yta och en mångfald av potential erbjuder denna tomt en drömliknande chans att skapa ditt alldeles egna paradis. Det bästa av allt, den ligger enbart 3 minuter söder om Gräsö Färjeläget! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Visar alla 9