Skyttevägen 15B

Solsidan, Nacka Karta & restider

5 495 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till denna otroligt vackra och soliga etagelägenhet. Lägenheten har utöver vardagsrum, kök och två rejäla sovrum ett öppet etage som enkelt kan göras om till ett tredje sovrum med eget takfönster. En perfekt fyra för den stora barnfamiljen alternativt en luftig trea för paret som flyttar från villan. Lägenheten är registrerad som en trea hos föreningen. Södervänd balkong mot föreningens innergård. Här bjuds vi på fint ljusinsläpp från två väderstreck. Genomgående vita väggar och parkettgolv. Bra förvaringsmöjligheter i hela bostaden. Lyxigt kök och exklusivt badrum med vitkaklade väggar och Carraramarmor. Detta är en lägenhet för den kräsne och medvetna köparen som söker något extra!

Solterrassen i Solsidan är bara en kort promenad ifrån det mesta. Tvärs över gatan har du en direktlinje in till Slussen genom Saltsjöbanan. Bara några hundra meter söderut har du bad och promenadstråk och i princip alla väderstreck finns natur och omgivningar för all möjlig typ av både land- och vattensport, för den som uppskattar ett aktivt liv. Skola och förskola finns också inom några minuters promenad.

Solterrassens moderna bostäder är noggrant utformade för att göra din vardag så enkel och trivsam som möjligt, både när det gäller det praktiska och funktionella och när det gäller det estetiskt vackra. Varje bostad utformad med en generös och luftig planlösning med största möjliga ljusinsläpp och soliga uteplatser i direkt söderläge.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
95 m²
Antal rum
4 rum
Avgift/månad
4 193 kr/mån
Pris/m²
57 842 kr/m²
Driftkostnad
8 544 kr/år
Räkna på boendet
  • Söndag 25 feb kl 13:30-14:00 Spara
  • Måndag 26 feb kl 18:15-18:45 Spara
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Nacka

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skyttevägen 15B och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 495 000 kr
Avgift/månad
4 193 kr/mån
Driftkostnad
8 544 kr/år

Statistik

1 349
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 5 dagar sedan, den 13 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips