Stensötavägen C1001

Svärtinge, Norrköping Se på karta

2 498 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Avgift
5 265 kr/mån
Driftkostnad
12 684 kr/år
Pris/m²
24 980 kr/m²
Nyproduktion 

Eksjöhus Bostad satsar nu på ett unikt flerbostadsprojekt för Svärtinge Skogsbacke, vill du bo bekvämt och modernt med bästa utsikten är Brf Utsikten något för dig!
Brf Utsikten är ett boende för alla - oavsett om du söker din första lägenhet eller om du har funderingar på att sälja din villa.
Med Brf Utsikten har vi tagit fasta på alla de fina värden som platsen har i sig själv. Området består av fyra flerbostadshus med 52 lägenheter i form av 1–4 rum o kök som vänder sina balkonger mot sjön i sydväst. Lägenheterna är välstuderade och ytsmarta med fina utblickar och vackert ljusspel vilket genomsyrar hela projektet. Varje våningsplan innehåller tre lägenheter med varierande storlek och gemensamma kvalitéer som fönsterpartier ner till golv ut mot den generösa balkongen och utsikten. I våra lägenheter är standarden hög - redan från början. Vi erbjuder material och utrustning från välkända leverantörer som trägolv från Tarkett, kök från Vedum och vitvaror med låg energiförbrukning. Dessutom kakel och klinker i våtutrymmen och vid entrén.
På den gröna angöringsgatan med parkering som förbinder och löper längs hela projektet finns bostadskomplement i form av cykelförråd och miljöhus med sedumtak som skiftar vackert med årstiderna samt projektets egen lilla lekplats.
Ett boende lite utöver det vanliga om vi får säga det själva.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping