Brf Bränninge Vidder

Bränninge, Habo Karta & restider

2 450 000 kr
RadhusRadhus Nyproduktion 

Endast 4 st kedjehus kvar! Av totalt 18 kedjehus är nu 14 sålda. Av radhusen finns 5 st kvar! För status av bostäderna, följ länken: https://www.obos.se/sok-bostad/brf-branninge-vidder/ och klicka vidare till "Hitta Bostad"

För visning av visningshus - Ring mäklare Gustav på 0708-446648 eller maila [email protected]

I Habo, Bränninge, planerar OBOS för 28 moderna bostadsrätter på 107-120 m² i form av kedjehus och radhus med tillhörande förråd och färdig trädgård. Ett naturskönt och modernt boende, nära service och bekvämligheter. Välkommen till Brf Bränninge Vidder!

I din nya bostadsrätt i Bränninge kommer du att kunna njuta av en lugn och harmonisk miljö där du samtidigt har närhet till det mesta som är viktigt i livet. Kommunikationerna till exempelvis Jönköping är goda och det finns gott om både handel, skolor och barnomsorg i Habo.

Gott om förskolor och skolor
I Habo kommun finns det fyra skolområden och de flesta skolorna ligger i tätorten. På Bränningeområdet finns Bränningeskolan som är en låg- och mellanstadieskola. Högstadiet går eleverna i Hagabodaskolan som ligger i Habo centrum. Det finns också gott om förskolor i kommunen; i närheten av Bränningeområdet ligger Solhöjdens förskola, Bränninge förskola, Bäckgatans förskola samt Solstrålens förskola som är fristående. Dessutom byggs det en helt ny förskola precis intill bostadsområdet.

"Mysigt med nära till allt"
Centrum i Habo uppfattas av många som litet och mysigt med nära till allt. Här finns livsmedelsbutik, kläd- och inredningsbutiker, systembolag, frisörer, bokhandel, bageri, bibliotek, bank, med mera. Även på Kärrsområdet vid södra infarten till Habo finns det en hel del handel, t ex byggvaruhus och sportbutik. I Habo finns det en vårdcentral som tillhör landstingets egna vårdcentraler Bra Liv. I angränsning till vårdcentralen finns det också ett apotek.

Läge för en aktiv fritid
I området finns det närhet till skog och natur, samt bra idrottsmöjligheter för barn och ungdomar. Perfekt för barnfamiljen som tycker om när det händer saker.

Ta tåget en gång i timmen
I Habo är vi bortskämda med bra kommunikationer. I stort sett varje timme går det ett tåg i vardera riktningen mot Nässjö och mot Skövde. Från Habo busstation går det också halvtimmestrafik in mot Jönköping med linje 101. För att komma till Mullsjö väljer du antingen tåget eller linje 116.

Start Living 107 m²
I Brf Bränninge Vidder finns tio radhus med en boarea på 107 m² och 4 rum och kök. Färdig trädgård och förråd ingår. Bostäderna har en öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor i entréplanet. I hallen används ytan under trappan på ett bra sätt med ett förråd. Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och härliga stora bänkytor som dessutom kompletteras av en köksö. På övervåningen finns den privata delen med två sovrum och en mysig läshörna. Här finns även ett allrum som vid behov kan göras om till ännu ett sovrum.

Start Living 120 m²
I Brf Bränninge Vidder finns 18 kedjehus med en boarea på 120 m² och 5 rum och kök. Färdig trädgård, carport och förråd ingår. Bostäderna har en öppen planlösning där sambandet mellan kök och vardagsrum ger härliga ytor i entréplanet. I hallen används ytan under trappan på ett bra sätt med ett förråd. Köket är välutrustat med fullstor kyl och frys, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin och härliga stora bänkytor som dessutom kompletteras av en köksö. I Start Living 120 finns ett sovrum i anslutning till entrén. På övervåningen finns den privata delen med två sovrum och en mysig läshörna. Här finns även ett allrum som vid behov kan göras om till ännu ett sovrum.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
120 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
4 905 kr/mån
Driftkostnad
14 112 kr/år
Byggår
2019
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Jönköping

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Brf Bränninge Vidder och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 450 000 kr
Driftkostnad
14 112 kr/år

Statistik

1 237
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 16 dagar sedan, den 7 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips