Norevägen 55

Djursholm - Ösby, Danderyd Karta & restider

11 900 000 kr
LägenhetLägenhet

Välkommen till välskötta bostadsrättsföreningen Ösby Park och denna eleganta våning om 146 kvm i ett plan. Bostaden disponeras idag som 5 rok, men kan göras om till 6 rok för den som önskar ytterligare ett sovrum. Stort vardagsrum med plats för flera sittytor och utgång till den stenlagda uteplatsen som sträcker sig runt huset - från söder till väster. Öppen planlösning mot kök och matplats/matsal. Genomgående vitmålade väggar, vitvaxade parkettgolv och spotlightbelysning. Avskild avdelning med sovrum och två helkaklade badrum med dusch. Heltäckningsmatta i 100% ull i sovrumsavdelningen i en ljusbeige färg "Highland". P-plats i garage i huset följer med bostadsrätten.

Mycket goda kommunikationer tack vare det centrala läget vid Djursholms Ösbys tågstation. Man är inne i city på 10 minuter. Nära också till förskolor och skolor och till trevliga Djursholms torgs stora serviceutbud.

För de som uppskattar en aktiv fritid erbjuder Djursholm ett stort utbud av aktiviteter. Inom en radie av bara några kilometer finns golfbana, tennishall, gym och idrottsplats samt ridskola och segelskola. Altorpsskogen, intill Djursholms golfbana, har motionsspår av varierande längd. Vintertid görs fina spår på golfbanan för längdskidåkning och på andra sidan Driving rangen finns en kvällsupplyst pulkabacke - Eddabacken. I Djursholm finns även två insjöar. Kring Ekebysjön finns ett trevligt promenadstråk och ett synnerligen rikt djurliv. Invid Ösbysjön finns två badplatser, en mer barnvänlig med liten sandstrand och på den södra sidan det s.k. dambadet med bryggor och ombyteshytt. För den som föredrar bad i Värtan finns strand- och klippbad vid Germaniaviken.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
146 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
3 639 kr/mån
Pris/m²
81 507 kr/m²
Byggår
2013
Räkna på boendet
Förening
BRF Ösby Park
Om föreningen

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Norevägen 55 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
11 900 000 kr
Avgift/månad
3 639 kr/mån

Billigare och bättre boende

NYHET: Om BRF Ösby Park

Antal lägenheter
36
Registreringsår
2008
Status
Äkta förening

Källa: All information om bostadsrättsföreningen kommer från allabrf.se.

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

7 706
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 103 dagar sedan, den 16 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips