Mäklare Madeleine Colliander Müller

Madeleine Colliander Müller

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Skandiavägen 29, null, Danderyds kommun

Skandiavägen 29

Lägenhet
Danderyds kommun
SkandiaMäklarna Danderyd
8 900 000 kr
94 m²
3 rum
vån 2/2
6 806 kr/mån
94 681 kr/m²

Brf Grendel har ett unikt läge längst in i Framnäsviken. De fem bostadshusen är byggda som en hästsko kring en grön innergård. Vår bostad ligger på 1 tr i det enda huset med hiss. Stor trea om 94 kvm med ett av föreningens bästa lägen. Strålande utsikt över Framnäsviken från bostadens samtliga rum. Rymlig hall som öppnar upp mot bostadens sällskapsrum. Stort trivsamt vardagsrum med plats för flera olika sittgrupper. Flera fönster mot Framnäsviken och utsikt mot densamma. Öppnar man upp mot rummet intill får man två sällskapsrum i fil mot vattnet. Köket är rymligt och har plats för ett större matbord. Stora fönsterpartier mot balkong i sydväst och utgång till densamma. Av bostadens två sovrum kan ett med fördel disponeras arbetsrum eller tv-rum el. dyl då det ligger vägg-i-vägg med vardagsrummet. Det andra sovrummet ligger avskilt i bostadens andra ände med stor klädkammare i anslutning. Rymligt, helkaklat badrum från 2006 med dusch och tvättmaskin/torktumlare. På Skandiavägen har man nära till de fina promenadstråken längs Värtan både norr- och söderut. Via den gamla banvallen når man, utan störande biltrafik, Djursholms Torgs trevliga utbud av restauranger och butiker. Vid Norrängsgården finns såväl Djursholms Tennisklubb som Djursholms IP. Med buss 601 kan man ta sig såväl till Djursholms Torg som till tunnelbanan vid Mörby Centrum /Danderyds Sjukhus. På promenadavstånd finns Altorps station, varifrån Roslagsbanan går in till stan. I närområdet finns även förskola (Altorp, Äventyret), grundskola och mellanstadium (Elevverket och Vasaskolan). Här finns även populära Viktor Rydbergs högstadieskola och gymnasium.

  • Plus
  • Hiss
Björkstigen 4, null, Danderyds kommun

Björkstigen 4

Villa
Danderyds kommun
SkandiaMäklarna Danderyd
23 500 000 kr
266 + 84 m²
7 rum
1 102 m² tomt

På lugn återvändsgränd och med ett högt och soligt läge ligger denna fina 60-tals villa. Villan har de senaste åren genomgripande renoverats och är i ett mycket fint skick. Smakfulla sociala ytor med vardagsrum, matsal och kök i anslutning till varandra. Vardagsrummet har en öppen spis och ett stort öppningsbart glasparti mot terrass och trädgård i söder. Genomgående vacker fiskbensmönstrad parkett. På samma våningsplan finns två sovrum (ursprungligen tre) samt ett badrum med dusch. Det övre planet består av ett stort allrum med inbyggd bokhylla och plats för tv samt ett stort master bedroom (ursprungligen två sovrum). Klädkammare och badrum med dusch och badkar i anslutning. Suterrängvåningen har förutom diverse förrådsutrymmen, pingisrum och stor avdelning för klädvård även en uthyrningsdel. Uthyrningsdelen har egen entré samt litet kök, badrum och separat wc. Stort rum med plats både för säng och soffa. Garage om ca 25 kvm. Fint anlagd trädgårdstomt med grusad uppfart och gång. Grindstolpar och kantsten av granit. Fin uteplats intill huvudentrén samt på terrassen framför entrén. Här sitter man helt skyddad från insyn och ser ut över trädtopparna nedanför. I anslutning till vardagsrummet finns en stor terrass med öppen spis och plats både för matbord och solstolar. Plana gräsytor i anslutning och fina rabatter kring huset. Björkstigen har ett bra centralt läge med endast 15 minuters bilväg till stan samtidigt som man har naturen kring knuten. I skogen som ligger väster om fastigheten finns fina motionsslingor och nedanför ligger Stocksunds IP med både fotbollsplan och ishall. För den som vill ha vattenkontakt finns fina promenadstråk längs Värtan både norr- och söderut. Såväl förskolor som skolor i närområdet.

Gudmundvägen 3A, Djursholms Torg, Danderyds kommun

Gudmundvägen 3A

Lägenhet
Djursholms Torg, Danderyds kommun
SkandiaMäklarna Danderyd
7 500 000 kr
121 m²
3 rum
7 920 kr/mån
61 983 kr/m²

Elegant bostadsätt om 121 kvm fördelade på tre rum i fastighet uppförd 2008. Trivsam, delvis öppen planlösning med stora, öppningsbara glaspartier mot väster och uteplatsen. Stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Delvis öppen planlösning mot köket. Öppen spis placerad i vägg mellan två av sällskapsrummen så att man kan njuta av den från två håll. Nuvarande ägare använder det andra sällskapsrummet som ett kombinerat tv- och arbetsrum. Även här är de stora glaspartierna öppningsbara. I den andra änden av bostaden finns ett sovrum med plats för dubbelsäng. I anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare och ett badrum med dusch samt tvättpelare. Bostadens entré har klinkergolv samt ett kapprum i anslutning och en gästtoalett. Genomgående enhetliga parkettgolv och ljust målade väggar. Bostaden upplevs fortfarande vara i nyskick. Vattenburen golvvärme. P-plats. På Djursholms Torg har Du nära till allt. Det finns flertalet bra restauranger och ett stort utbud av butiker. Direktbuss till tunnelbanan vid Danderyds Sjukhus/Mörby Centrum. Underbara promenadstråk längs Värtan både åt söder och norr. 15 minuter med bil till stan.

Ekebyvägen 1, Djursholm Ekeby, Danderyds kommun

Ekebyvägen 1

Lägenhet
Djursholm Ekeby, Danderyds kommun
SkandiaMäklarna Danderyd
6 250 000 kr
78 m²
3 rum
4 780 kr/mån
80 128 kr/m²

Mycket tilltalande och välplanerad bostadsrätt i sekelskiftesvilla anno 1907. Via huvudentrén kommer man in i en elegant hall med en sobert randig tapet och avhängning till vänster. Bostadens planlösning möjliggör att man kan röra sig runt, genom kök, arbetsrum/sovrum och vardagsrum, vilket skapar en fin rymdkänsla. Såväl vardagsrum som arbetsrum/sovrum har utgång till stor altan i sydost. Från altanen når man också trädgården. I vardagsrummet har man plats för såväl matplats som soffgrupp. Arbetsrummet har platsbyggda bokhyllor med infälld belysning. Genomgående fina parkettgolv och enhetliga elementskydd. Smakfullt kök från 2010 i sobra grå nyanser med matchande rutigt köksgolv. Arbetsbänk i natursten. Rymlig matplats invid fönster mot trädgården. Praktisk köksentré gör att man smidigt kommer ut på den södervända gräsmattan. Stilrent badrum från 2010 i vitt och grått med dusch. Välordnad förening och välskött fastighet. Ekebyvägen 1 ligger centralt i Djursholms Ekeby. På bara någon minuts promenadavstånd finns Roslagsbanans tågstation. Motsvarande nära till hållplats för buss mot Mörby Centrum och tunnelbanan. Natursköna promenadstråk runt områdets två sjöar; Ekebysjön och Ösbysjön. Invid den senare kan man bada sommartid och på vintern plogas skridskobana, om vädret tillåter. Trevligt serviceutbud på Djursholms Torg med flertalet bra restauranger, mataffär och fina butiker.

Visar alla 4