Gullberna Park - Kedjehus nr 8

Karlskrona Karta & restider

2 695 000 kr
Bostadsrätticon_brf_inactive Nyproduktion 

På Gullberna Park planerar nu Trivselhus för att bygga 10 moderna och välplanerade kedjehus som säljs som bostadsrätter. Samtliga har öppen planlösning med 3-4 sovrum, och möjligheterna är stora att forma en personlig bostad genom olika materialval och tillval. Huset är på 136 kvadratmeter och är sammanbyggt med en carport och utvändigt förråd. Uteplats i söder.

För byggnads- och rumsbeskrivning, se Beskrivning Kedjehus under Dokument. Notera att de bilder som visas är exempel och att husen ännu inte är uppförda.

Gullberna Park är ett område som erbjuder livskvalitet för alla åldrar och här bor man lugnt och avskilt med bok- och ekskog runt husknuten, dessutom endast ca 6 km in till Karlskrona centrum. Njut i fridfull natur med lövskog, trevliga motionsspår och direkt närhet till havet. I området är det gångavstånd till skolor, förskolor och busskommunikationer in till Karlskrona centrum samt cykelavstånd till Lyckeby med Amiralen köpcentrum som har ett stort serviceutbud.

Beräknad inflyttning 28 mars 2018 för hus 6-9 och 25 april 2018 för hus 10-15.

Försäljning pågår och bostadsrätterna säljs enligt principen "först till kvarn". Varmt välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information gällande husen samt försäljningsprocessen.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
136 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
5 995 kr/mån
Pris/m²
19 816 kr/m²
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Gullberna Park - Kedjehus nr 8 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 695 000 kr
Avgift/månad
5 995 kr/mån

Statistik

2 821
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 134 dagar sedan, den 14 februari 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips