Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Hörnebergsvägen 17, Nättraby, Karlskrona kommun
  • Sön 5 maj kl 11:00

Hörnebergsvägen 17

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 300 000 kr
112 + 29 m²
5 rum
1 198 m² tomt

Varmt välkomna till detta välplanerade hus beläget med ett skyddat och lummigt läge på Hörnebergsvägen 17, Nättraby. Villan är disponerad i 1.5 plan med en trevlig kombination av boende och sociala ytor. Planlösningen är planerad med entré och hallpassage med klinkergolv och god yta för avhängning. Intill hallen finns hobbyrum/syrum, bastu och access till uterum som vetter mot tomtens baksida. Vidare på bottenplan finns badrum/tvätt, sovrum och den sociala delen med kök-matplats och vardagsrum med utgång till den södra altanen i soligt läge. Rummen är separerade men erbjuder också en trevlig öppenhet mellan varandra. Tar vi trappan upp till övre plan finns allrum/tv-rum, Wc samt sovrum. Önskas ett tredje sovrum så kan man enkelt avgränsa del av allrummet till sovrum. Genomgående har huset bevarade originaldetaljer samt är badrummet renoverat början av 2000-talet. Till huset hör carport och garage med förrådsdel samt en plan gräsyta på framsidan och en lummig och insynsskyddad baksida. Perfekt yta för lek och avkoppling. På baksidan finns även fina möjligheter för odling och planteringar i lummigt läge. I närområdet finns en trevlig lekplats, förskolor och promenadstråk. Gångavstånd till busshållplats med bra bussförbindelse till Karlskrona centrum. Cykelavstånd till vårdcentral, mataffärer, Nättrabyskolan, Nättraby idrottsplats och fina badplatser så som Sjuhalla och Tallholmen. Vackra promenadstråk runt Marielund eller Orrekulle längs vattnet. Sommartid kan man genom några minuters promenad ta sig till Nättrabyån och Axelbåten som erbjuder en rogivande skärgårdstur in till centrala Karlskrona. Bra cykelvägar finns in till Karlskrona centrum. Detta är den perfekta villan i barnvänligt område för alla er som söker ett boende i Nättraby att trivas i många år framöver! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Träsmedsvägen 41, Torhamn, Karlskrona kommun
  • Ons 1 maj kl 16:15

Träsmedsvägen 41

Fritidshus
Torhamn, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 495 000 kr
75 m²
3 rum
876 m² tomt

Varmt välkomna till denna villan belägen med ett härligt läge i Torhamn med insynsskyddat tomt och granne med naturen. Senaste två åren har större delen av byggnaden renoverats samt har tomten anlagts med både växter, gångar, uteplats och dammar i olika storlekar och funktion. Bostaden erbjuder en planlösning med hall, sovrum/allrum, badrum samt en sovalkov/sovrum. Vidare i planlösning har vi den öppna och sociala ytan med kök, matplats och vardagsrum. Invändigt ytskikten samt inredning är valda med omsorg för att passa fint ihop och skapa ett unik boende. Till huset hör en skyddad tomt om 876 kvadratmeter med större altandäck och uteplats, förrådsyta samt separat gäststuga. Fastigheten är helt inflyttningsklar och kan nyttjas hela året. Här bor ni med familjevänligt läge med närhet till bland annat fina grönområden, havet, matbutik, skola, lekplatser, idrottsanläggningar samt kollektivtrafik. Här bor man med ca 10 minuter till Jämjö och ca 25 minuter till Karlskrona centrum. Detta är en bostad med perfekt läge i Torhamn. Välkomna att anmäla er för visning.

  • Plus
Pantarholmskajen 4A, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Sön 28 apr kl 14:00
Pantarholmskajen 4A, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Pantarholmskajen 4A, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Pantarholmskajen 4A

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
3 287 kr/mån
28 429 kr/m²

Att ha ett allrum med sovalkov och havsutsikt, samt ett rymligt kök med plats för matbord med utsikt över havet är en dröm för många! Denna enrummare kombinerar det bästa av både avslappnad atmosfär och praktisk användning av utrymmet. Att kunna njuta av måltider medan man blickar ut över det blåa havet ger en känsla av lugn och frid som är svårslagen. Att ha tillgång till denna boende på första plan ger också fördelen av enkel åtkomst och möjliggör en mer omedelbar upplevelse av havet och dess skönhet över Långöbron och Borgmästarefjärden. Tvättstuga och två källarförråd gör vardagen mer bekväm och smidig samtidigt som det ger extra utrymme och möjligheter till förvaring. Bostadsrättsföreningen Pantarholmen är en mindre förening med 27 lägenheter som strävar efter att erbjuda en bekväm och trivsam boendemiljö för sina medlemmar. På Pantarholmen bor du mitt mellan högskolan och Trossö centrum. Här ligger flera matvarubutiker, pizzeria, café och nära till bra kommunikationer med flera busshållplatser och en kort promenad till tågstationen. Vackra strövområden längs med havet och här har du 5 minuters promenadavstånd längs med strandpromenaden in till Trossö och affärscentrum. Välkommen på visning! Välkommen hem till din nya bostad.

  • Premium
Arkitektgatan 8, Långö, Karlskrona kommun
Arkitektgatan 8, Långö, Karlskrona kommun, bild 2
Arkitektgatan 8, Långö, Karlskrona kommun, bild 3

Arkitektgatan 8

Lägenhet
Långö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 495 000 kr
51 m²
2 rum
vån 4/7
3 498 kr/mån
29 314 kr/m²

På fjärde våningen på Arkitektgatan 8 har du vacker utsikt över havet och Karlskrona skärgård från lägenhetens alla fönster. Från den härliga balkongen i västerläge kan du njuta av både utsikten och solen från tidig morgon till sena kvällen. Genomgående ljus planlösning med stora fönster med fint ljusinsläpp. Nyrenoverat stilrent kök i grått från Ikea 2022. Helkaklat fräscht duschrum med tvättmaskin. Bostadsrättsföreningen Lärkträdet har god ekonomi med stora renoveringar så som stambyte och fönsterbyte bakom sig. I föreningen har du tillgång till fina tvättstugor, två övernattningsrum, pingisrum samt gym och bastu. Föreningen har en stor innergård med utsikt över havet och med både lekplats och grillplats. På Långö har du lyxen att bo centralt men nära naturen. Lugn atmosfär med vacker havsnära miljö med fina promenadstråk längs med havet och ett par minuters promenad till Långö badplats med både sandstrand och klippor, sommartid kan du spela både beachvolleyboll och minigolf på området. Busshållplats i området med goda kommunikationer med Karlskrona stadskärna som ligger ca. 1,2 km från Långö. Här bor du även nära högskola, sjukhus och Gräsviks företagscenter. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Karlstorpsvägen 34, Lyckeby, Karlskrona kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Karlstorpsvägen 34

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 300 000 kr
86 + 86 m²
5 rum
695 m² tomt

Villan som ligger söder om Östra Torp har inte bara ett rikt naturliv att erbjuda i anslutning med vackra naturreservat och vandringsleder. Det ligger även i närheten till köpcentrum, handelsområde m.m. nere i Lyckeby cirka 2,7 km. F-6 skolan Östra Torpskolan cirka 4 min promenad norr ut, Lyckeby Kunskapscenter(LKC) F-9 cirka 8min med cykel. Villan ligger i ett lugnt område med mindre trafik.

  • Plus
Hallarnavägen 41, Hasslö, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår

Hallarnavägen 41

Villa
Hasslö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 100 000 kr
3 rum
4 930 m² tomt

Vackert beläget på Hallarnavägen erbjuds nu detta hus om 1 ½ plan med ett skyddat och havsnära läge. Till huset hör en sjöbod nere vid havet samt en brygga/stenpir som man enkelt når med en kort promenad eller cykeltur. Huset är disponerat med entréplan där hall, vardagsrum och kök med matplats finns. En trappa upp finns först en passage och ett större sovrum. Fastigheten har en plan och stor tomt om 4930 kvadratmeter med tillhörande lada, förråd samt byggnad med förberett avlopp som har fina möjligheter att bli en komplett gäststuga. Perfekt bostad som har stor potential till att åter igen bli en pärla på denna fina kuststräcka! Närhet till den bästa Hasslö har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man centralt med ett bekvämt avstånd till matbutiker, restauranger, golfklubb, gästhamnar och bra kommunikationer till Karlskrona centrum, enbart ca 50 meter till närmaste busshållsplats. Välkomna att anmäla er för visning.

  • Uteplats
Halsjövägen 17, Kallinge, Ronneby kommun
  • Budgivning pågår

Halsjövägen 17

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 250 000 kr
119 m²
5 rum
2 125 m² tomt

Välkomna till Halsjövägen 17 och detta 2-planshus belägen med en stor och skyddad tomt med hörnläge. Husets planlösning är disponerad med hall där det finns goda avhängningsmöjligheter samt flertalet garderober, stort och socialt vardagsrum med gott om ljusinsläpp samt access till ytterligare ett mysigt allrum med öppen spis. Vidare på entréplan finns wc med tvättstuga samt ett väldisponerat kök och matplats med gott om förvarings och arbetsytor. Tar vi trappen upp till övre plan finns totalt tre sovrum, varav ett större, badrum med dusch samt ett allrum centralt placerat mellan sovrummen. Huset står på en härlig trädgårdstomt med fina gräsytor, flertalet planteringar, gedigen och asfalterad uppfart med garage samt trevliga uteplatser med plats för grill och utemöblemang i soligt läge. Här bor ni med närhet till natur, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Mycket trevlig gemenskap i området, där det bor många barnfamiljer. Anmäl ert intresse för visning redan idag. Välkomna!

  • Plus
  • Uteplats
Blomvägen 4, Rödeby, Karlskrona kommun
  • Mån 29 apr kl 16:15
Blomvägen 4, Rödeby, Karlskrona kommun, bild 2
Blomvägen 4, Rödeby, Karlskrona kommun, bild 3

Blomvägen 4

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 595 000 kr
119 + 118 m²
4 rum
977 m² tomt

Trivsam Hjältevadsvilla i 2-plan i etage med underhållsfri tegelfasad. Ljust och stort vardagsrum i vinkel med öppen spis och utgång till stort altandäck i soligt söderläge. Nyrenoverat badrum och gästtoalett med fina ljusa ytskikt 2023/2024. Kök med lackad kökslucka och plats för matbord. Tre sovrum på översta planet och ytterligare ett rum på mellanplanet. Här finns också ett mysigt allrum med öppen spis med insats. Källare med flera bra förrådsutrymmen, bastu mm. Luft-vattenvärmepump installerad 2012 vilket ger låga driftskostnader ihop med den öppna spisen. Huset har genomgått flertalet renoveringar såsom badrumsrenovering, gästtoalett, dränering, fönsterbyte, nya dörrar och asfaltering garageuppfart med plats för flera bilar. Lättskött uppvuxen trädgårdstomt. Garage med förråd även detta med tegel. Bostaden är attraktivt belägen på en lugn gata med närhet till det bästa Rödeby har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer, affärer, Rödebyskolan, förskola finns i området, simhall både inom- och utomhus. Här finns allt! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Västra Kvarngatan 4B, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Mån 29 apr kl 16:15
Västra Kvarngatan 4B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Västra Kvarngatan 4B, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Västra Kvarngatan 4B

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 150 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/5
4 200 kr/mån
34 677 kr/m²

Dags för nytt boende? En stilren välplanerad 2-rumslägenhet finns nu tillgänglig på 3:e våningen med stor balkong i härligt söderläge med havsglimt. Lägenheten är ljus och modern med genomgående ekparkettgolv med vita väggar. Här har man bra med förvaring i form av skjutdörrsgarderober med inredning från Elfa. I köket finner vi ett vitt stilrent kvalitetskök med köksinredning från Vedum. Vitvaror från Siemens och spotlights under köksskåpen som ger bra med belysning. I anslutning till köket har man en ljus och fin matplats och vardagsrum med utgång till balkongen. Fräscht helkaklat dusch/-kombinerat tvättrum med både tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva över som ger bra med avställningsyta. I föreningen finns en trivsam gemensam innergård med inglasat uterum med kök och toalett i anslutning samt en lekplats för de mindre barnen. Gästlägenhet finns att hyra samt garageplatser med separat kösystem. På Pantarholmen bor du mitt mellan högskolan och Trossö centrum. Här ligger flera matvarubutiker såsom Willys i fastigheten intill, pizzeria, café och det är närhet till bra kommunikationer med flera busshållplatser i området och en kort promenad till Karlskrona centralstation. Du har även nära till Blekingssjukhuset. Här finns vackra strövområden längs med havet och här bor du nära flera badplatser och endast 10 minuters promenadavstånd längs med strandpromenaden in till Trossö och affärscentrum. Varmt välkommen på visning !

  • Premium
  • Hiss
Ringvägen 18, Bergåsa, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Ringvägen 18, Bergåsa, Karlskrona kommun, bild 2
Ringvägen 18, Bergåsa, Karlskrona kommun, bild 3

Ringvägen 18

Villa
Bergåsa, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
5 195 000 kr
143 + 63 m²
6 rum
811 m² tomt

Varmt välkomna till Ringvägen 18 och denna moderna villa med toppläge på Bergåsa/Västra mark. Huset ligger på lugn återvändsgata med direkt närhet till badplats, grönområde och motionsspår. Övre plan bjuder på ett stort härligt vardagsrum med öppen spis med insats som ger en behaglig värme kalla höstkvällar. I anslutning ligger kök och matplats som helrenoverades 2010-2012. Vit modern köksinredning från Kvik med praktisk köksö med sittplatser samt gott om bänkyta med plats för bak. Vattenburen golvvärme finns i kök och vid matplats - för bästa komfort. Helkaklat badrum med både dusch och bubbelbadkar, spotlights i taket och bra med förvaring, elburen golvvärme. Utgång från vardagsrum till stor insynsskyddad uteplats i västerläge. Trädgården är härligt lummig i ett soligt och vindskyddat läge. På tomten finns flera vackra och ovanliga träd och buskar och ett stort växthus med indragen el. Entréplan med två sovrum, duschrum, bastu, kök mm vilket gör att man har goda uthyrningsmöjligheter i entréplan! Huset har genomgått renoveringar från 2004-2023. Uppvärmning sker via luft-vattenvärmepump och solcellspaneler som håller driftskostnaden på en låg nivå. Fiber finns självklart. Här bor ni med centralt och havsnära läge, närhet till bland annat vackra promenadstråk, fina grönområden, bad- och båtplats. Studentviken ligger precis runt hörnet, tåg- och busskommunikationer en kort promenad bort och Karlskrona centrum nås enkelt med cykel. Detta är en bostad med perfekt läge. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hantverkaregatan 27, Trossö, Karlskrona kommun
  • Lör 4 maj kl 15:00
Hantverkaregatan 27, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Hantverkaregatan 27, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Hantverkaregatan 27

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 800 000 kr
116 m²
4 rum
vån 1/4
5 502 kr/mån
24 138 kr/m²

Stor fyrarummare med öppen spis på Hantverkaregatan! Denna bostad andas ljus och öppenhet med fönster i två väderstreck. Lägenhetens rymd tillsammans med en bra planlösning gör denna bostad till en riktigt efterlängtad pärla. Varje kvadratmeter tas tillvara på och lägenheten erbjuder gott om sällskapsytor, dels genom det sociala vardagsrummet där ljuset flödar in och förstärks av den öppna spisen som sprider värme och mys men också genom det rymliga nyrenoverade köket med plats för stora middagar med nära och kära. Bostaden har hela tre stycken rymliga sovrum varav den ena med walk in closet och inglasad balkong mot innergården. Smakfullt renoverat duschrum och gästtoalett med kakel och klinkers samt golvvärme i de stora duschrummet. Det centrala läget gör att du har gångavstånd till vad Karlskrona har att erbjuda av butiker, nöjen och service. Behöver ni en paus från stadspulsen kan ni nyttja föreningens nyrenoverade gård med flera uteplatser eller ta en kort promenad till Fisktorget och skärgårdsbåtarna som tar dig ut i Karlskronas skärgård. Föreningen är välskött med god ekonomi, låg belåning där stora renoveringar så som fönsterbyte och stambyte är gjort - vilket gör boendet tryggt och stabilt. I fastigheten finns garage -separat kösystem tillämpas samt övernattningslägenhet. Varmt välkomna på visning !

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Västra Kyrkvägen 16, Fridlevstad, Karlskrona kommun

Västra Kyrkvägen 16

Villa
Fridlevstad, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 795 000 kr
112 + 112 m²
4 rum
717 m² tomt

Nu har jag nöjet att presentera en välskött villa belägen med ett härligt läge i Fridlevstad! Här erbjuds en renoverad och fräsch villa som det bara flytta in i, perfekt för familjen eller paret som söker efter ett fint hem med trevlig disponerad planlösning samt öppna ytor för socialt umgänge! Planlösningen erbjuder hall, kök med köksö samt matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Vidare på entréplan finns tre sovrum varav ett större föräldrasovrum samt badrum. Tar vi oss ner till källarplan (dränerat) finns finns en mysig gillestuga med kamin, wc, bastu och en stor tvättstuga med dusch. Vidare i källaren finns även flera förrådsrum som går att nyttja till olika användningsområden. Till huset hör en plan och fin trädgårdstomt med skyddat och soligt hörnläge. Vid husets infart finns även garage med plats för en bil och förvaring. Här bor man med ett bekvämt avstånd till både Rödeby centrum (ca 5 minuter) samt Karlskrona (ca 15 minuter). Välkomna att anmäla er för visning!

  • Plus
  • Uteplats
Lomvägen 20, Trummenäs, Karlskrona kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30

Lomvägen 20

Villa
Trummenäs, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 475 000 kr
140 m²
5 rum
1 200 m² tomt

Varmt välkomna till denna idyll belägen med ett trevligt läge på Trummenäs med både utsikt och närhet till hav och bad. Här erbjuds villa för åretruntbruk. Väldisponerad planlösning i ett plan med en fin kombination av sociala ytor i en öppen planlösning. Bostaden är planerad med en ljus och öppen entré med fin siktlinje in mot vardagsrum och matplats med eldstad. Intill entrén finns badrum samt kök med matplats och utgång till altan. Vidare erbjuds ytterligare ett badrum samt tre sovrum i varierad storlek, varav ett sovrum med utgång till ett inglasat uterum. Till huset hör en plan och skyddad tomt med flertalet uteplatser för att kunna fånga solen under hela dagen. På baksidan av tomten finns förråd/friggebod och på framsidan finns flertalet vackra planteringar och växter samt uppfart med plats för två bilar i bredd. Trummenäs är ett attraktivt och barnvänligt område i Karlskronas östra skärgård, ca 1,5 mil från stadskärnan. Här bor man med närhet till Trummenäs skola, förskola, till hav, grönområde, golfbana, padelbana, camping och golfrestaurang. Med kort promenadavstånd från bostaden finns även trevligt naturbad. Välkomna att anmäla er till visning.

  • Plus
  • Uteplats
Lösen 2:35, 2:36, 2:37, Lösen, Karlskrona kommun
Lösen 2:35, 2:36, 2:37, Lösen, Karlskrona kommun, bild 2
Lösen 2:35, 2:36, 2:37, Lösen, Karlskrona kommun, bild 3

Lösen 2:35, 2:36, 2:37

Tomt
Lösen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
850 000 kr
2 062 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus med ett underbart högt läge vid Fäjövägen ! Härliga tomter om lite drygt 2000 kvm. Det kommer att byggas tre hus bredvid varandra med en fin vy över åker och ängar. Pris från 850 000kr, 950 000kr, 1050 000 kr. Här ute på Knipehall bor man i ett vackert natur- och havsnära läge med en härlig utsikt. Gångavstånd till badplats och ca 5 km till Amiralen köpcentrum där det finns ett stort serviceutbud. Kommunalt V/A, el och fiber finns i området för anslutning. Detta betalas av köparen. Positivt förhandsbesked finns för ett 2-våningshus med garage. Ej detaljplanelagt område. Fastigheterna är avstyckade. Se fastighetskarta. Välkommen att anmäla ert intresse!

  • Premium
Ottilia Adelborgs gata 6C, Pottholmen, Karlskrona kommun
  • Tor 2 maj kl 12:00
Ottilia Adelborgs gata 6C, Pottholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Ottilia Adelborgs gata 6C, Pottholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Ottilia Adelborgs gata 6C

Lägenhet
Pottholmen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 950 000 kr
55 m²
2 rum
vån 1/6
4 434 kr/mån
35 455 kr/m²

Med havsutsikt kan ni nu förvärva en nyproducerad lägenhet 2021 på en av Karlskronas finaste lägen - Pottholmen! Innanför dörren möts du direkt av en generös takhöjd på 3 m som ger en härlig rymd. 55 välplanerade kvm med balkong med havsutsikt över Borgmästerefjärden i söderläge. Entréhall med skjutdörrsgarderober. Helkakalt stort kombinerat tvätt- och duschrum med tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovanpå. Ljus öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här har vi ett modernt och fräscht kök från HTH med vit stilren kökslucka, rostfria vitvaror samt plats för matsalsbord och soffa. Sovrum med praktisk klädkammare. Genomgående hög kvalitet på inredning och fina materialval. Trivsam och välplanerad lägenhet. Förråd finns på samma plan. Lägenheten ligger i centrala Karlskrona med ett av stans bästa lägen med närhet till havet, centrum och vacker strandpromenad. Här finns det restaurang precis intill, promenadavstånd till tågstation och bra bussförbindelse intill fastigheten samt endast fem minuters gångavstånd till Trossö centrum. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
  • Energieffektiv
Flyetvägen 34, Jämjö, Karlskrona kommun

Flyetvägen 34

Villa
Jämjö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 795 000 kr
200 + 10 m²
7 rum
3 216 m² tomt

Charmigt belägen fastighet med fina boendeytor, insynsskyddad och mysig tomt med både garage, lada, förråd och skjul. Perfekta boendet för er som söker ett stort hus med lantlig tomt och närhet till färskesjön, skärgården samt skogen. Huset är om sju rum och kök varav fem sovrum. På bottenplan erbjuds en stor hall med central placering, kök med plats för matbord samt vardagsrum med fint ljusinsläpp, plats för både soffgrupp och matbord. Vidare på bottenplan finns två sovrum i god storlek, badrum samt en väl tilltagen tvättstuga. Tar vi trappen upp till övre plan finns allrum, badrum, handkammare, två klädkammare samt tre sovrum i god storlek. Till huset hör ett isolerat garage och separat förråd. Till garagebyggnaden finns en större vind där egen trapp finns, perfekt som extra rum eller gäststuga. Garage ink förråd är om ca 54 kvadratmeter. På tomten finns även en mindre lada, hönshus, lekstuga stenkällare och fina förvaringsmöjligheter. Här bor man med ett bra läge och en mysig tomt om 3 216 kvadratmeter som erbjuder både lek och avkoppling! Till Jämjö tar det ca 10 minuter med bil - 5 minuter till populära Färskesjön eller skärgården och ca 25 minuter till centrum i Karlskrona. Varmt välkommen att anmäla er för visning!

  • Uteplats
Vallgatan 28A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vallgatan 28A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
950 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/5
2 000 kr/mån
25 000 kr/m²

Här finns en möjlighet att flytta in i en lägenhet om ett rum och kök med ljusinsläpp, sociala ytor och praktisk förvaring som du kommer uppskatta! Lägenheten är nyrenoverad och välplanerad samt har genomgående fräscha ytskikt Lägenheten har en stor, trevlig och inbjudande hall, kök, badrum och vardagsrum som inkluderar sovdel. Här har man bygd en glasvägg för att skilja vardagsrummet mot sovdelen och lägenheten upplevs därför som en 2:a. I det rymliga, sociala och välplanerade vardagsrummet och sovdelen finns det gott om dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor och härliga umgängesytor. Det ljusa, charmiga rummet har vita väggar och nytt vackert laminatgolv genom hela lägenheten. Inbyggda garderober som rymmer gott om förvaring. Helt nytt IKEA kök med diskbänk, vita vitvaror och nytt laminatgolv. Här får det plats med ett litet barbord med stolar. Badrummet är stort, fräscht och smakfullt med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp. På Vallgatan har ni ett centralt läge på Trossö med intilliggande parker och promenadavstånd både till badplats och centrum. Här bor du även i en mycket välvårdad förening som har genomgått flertalet stora renoveringar som ex, takbyte och fönsterbyte. Trevlig innergård med möjlighet för umgänge och lekplats. Gästlägenhet att hyra om besök kommer. Gångavstånd till centrum och badplats. Busskommunikation utanför huset. Varmt välkommen på visning !

  • Hiss
Aktervägen 7, Listerby, Ronneby kommun

Aktervägen 7

Villa
Listerby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 895 000 kr
122 m²
5 rum
757 m² tomt

Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter som är disponerad med 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Villan är helt inflyttningsklar samt kommer tomten vara anlagd med matjord och sådd gräsmatta. Vidare på tomten är det även förberett med hårdpackad yta för altan samt planerade ytor för stenläggning. Allt för att ni ska ha ett ombonat hem redan i år! Här får du ett hus med fyra sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med så kallade "lyxkök" från Smålandsvillan. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror samt rostfri frihängande fläkt. Det stora badrummet är inrett med våtrumsmatta duschväggar, vit kommod och takdusch. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta, duschhörn med vikbara dörrar och vit kommod. Till huset hör en plan trädgårdstomt med fina möjligheter samt en garage. Här bor man i ett populärt område med närhet till hav, bad, lekplats fina vandringsstråk samt kommunikationer. OBOS-medlemmar får förtur och fina förmåner Våra medlemmar får förtur till att köpa OBOS bostäder och tomter, och den som varit medlem längst har fördel. OBOS-medlemmar får också tillgång till vårt trygghetspaket. Liksom fina rabatter och erbjudanden som gör att man snabbt tjänar in medlemsavgiften. Se länk i annons till: OBOS Medlem. Välkommen att anmäla ert intresse och boka er för visning.

Kastanjevägen 11, Lyckeby, Karlskrona kommun

Kastanjevägen 11

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
4 395 000 kr
250 m²
9 rum
949 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en stor familjevilla med härliga sociala ytor på 250 kvm. Huset är beläget på ett eftertraktat högt läge i fantastiska Lyckeby. Denna tegelvilla från 1978 är totalrenoverad 2012 och framåt och erbjuder bland annat 9 rum varav 6 sovrum med fint ljusinsläpp och fräscha ytskikt. Stort härligt vardagsrum och allrum i fil samt öppen planlösning till köket. Modern vit köksinredning från Ikea, allt renoverat 2012. Utgång till inbyggd altan i härligt söderläge mot insynsskyddad baksida. Helt nybyggt övre plan 2016 med ett ljust fint allrum med balkong i soligt västerläge. Stort helkaklat badrum samt 4 bra sovrum. Här kan du bara flytta in och börja njuta direkt av alla bekvämligheter i ett modernt hem med underhållsfri fasad. Låg driftskostnad kan vi också erbjuda med frånluftsvärmepump från 2016 och värmande Cronspis som kan avnjutas från kök, matsal och vardagsrum. Lättskött trädgårdstomt som angränsar mot skogspartiet på baksidan samt med friggebod på tomten. Detta är ett perfekt läge för din familj med närhet till bland annat vackra promenadstråk i Naturreservatet Prästamarken. Amiralen och Slottsbacken köpcentrum ligger nära och här finns mataffärer, butiker, restauranger, apotek mm. På cykel tar du dig lätt till fint havsbad på Ringö badplats. Skola, förskola och lekpark finns i området samt idrottsanläggningar. Åker du kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Karlskrona centrum. Detta är en bostad som är perfekt för dig som bara vill börja bo direkt! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Skansvägen 9, Karlskrona, Karlskrona kommun

Skansvägen 9

Villa
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 295 000 kr
29 + 11 m²
2 rum
1 184 m² tomt

Nu finns en unik chans att förvärva en charmig fastighet med underbar tomt och skyddat västerläge på en populär del på Hästö! På Skansvägen 9 erbjuds nu en sällsynt fastighet med fina möjlighet att ordna ett året runt boende. Detaljplanerat område som ger möjlighet till ny/tillbyggnad. Kommunalt v/a är indraget till tomt samt förrådslänga. Byggnad är disponerad på bottenplan med veranda, kök med vedspis och allrum med eldstad. I huset finns även en inredd vind med plats för tre sängar. Tomten till huset är om 1184m2 och erbjuder ett väl insynsskyddat läge med flertalet vackra planeringar, flertalet träd och en lummighet i kombination av plana gräsytor, perfekt för lek och avkoppling. På tomten finns även en större länga där vi har utedass (inkopplat till kommunalt) samt två förrådsbodar. Med access från tomten finns även en mindre källare som kan nyttjas som skafferi. Här bor du i ett lugnt och tryggt område utan någon större väg utanför samt med fina promenadstråk intill. Med enbart några minuter på cykel finns Hästö herrgårdsbutik samt med gångavstånd har man nära till både hav, lekpark och natur. Bra kommunikationer och enbart ca 3 km till stan. Välkomna att anmäla er för visning.

  • Uteplats
Ellen Klemans Gata 5, Pottholmen, Karlskrona kommun

Ellen Klemans Gata 5

Lägenhet
Pottholmen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/6
2 457 kr/mån
40 469 kr/m²

Här på Pottholmen hittar ni denna väldisponerad och moderna 1an belägen åt sydost med utsikt mot båthamnen! Lägenheten är nyproducerad 2021 på trivsamma Pottholmen i föreningen BRF Skärgården. Här erbjuds en trevlig och öppen planlösning om 32 kvadratmeter med genomgående ekparkettgolv och stilren vit köksinredning från HTH samt fullutrustad med vitvaror från Siemens. Vidare erbjuds bra med förvaring i hall med skjutdörrsgarderober samt ett väl tilltaget badrum och tvättrum (helkaklat och inredning från Svedberg). Bostaden ligger i centrala Karlskrona med ett av stans bästa lägen med närhet till havet, centrum och strandpromenad. Här finns det restaurang precis intill, promenadavstånd till tågstation och bra bussförbindelse intill fastigheten samt endast fem minuters gångavstånd till Trossö centrum. Här finns allt man kan önska sig i huset, förråd och cykelrum med gott om plats. Allt för att underlätta och göra ditt boende till det mest moderna i Karlskrona. Varmt välkomna på visning!.

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Långgatan 6, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Långgatan 6

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 195 000 kr
50,3 m²
2 rum
vån 1/5
2 907 kr/mån
23 757 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade lägenhet om 50 kvadratmetrar med centralt läge på Pantarholmen. Välskött lägenhet med trevliga ytor och goda förvaringsmöjligheter. Planlösningen utgörs av hall med flertalet garderober, duschrum som är renoverat i samband med stambyte i fastigheten 2002, kakel och klinkergolv samt tvättmaskin, kök i äldre stil och bra skick med diskmaskin, plats för matbord samt förvaring. Vidare i bostaden erbjuds ett ljust och socialt vardagsrum samt ett större sovrum intill. Lägenheten är belägen mot innergård vilket ger ett skyddat lugnt läge. Här bor man i en stabil och äldre bostadsrättsförening med hiss, två förråd, tvättstuga och där det stora renoveringarna så som stambyte, fönsterbyte och ventilation redan är gjorda. Bekvämt även med hiss i huset. På Pantarholmen bor du mitt mellan högskolan och Trossö centrum. Här ligger flera matvarubutiker, pizzeria, café och närhet till bra allmänna kommunikationer och med enbart en kort promenad till tågstationen. Här bor du med vackra strövområden längs med havet, flera badplatser och 10 minuters promenadavstånd längs med strandpromenaden in till Trossö och affärscentrum. Välkomna att boka er för visning!

  • Hiss
Grönadalsvägen 27B, Nättraby, Karlskrona kommun
  • Tor 2 maj kl 16:15

Grönadalsvägen 27B

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 350 000 kr
92 m²
3 rum
3 651 m² tomt

Charmigt hus byggt 1930 som har genomgått en helrenovering de senaste åren såsom yttertak, fasad, fönster, kök mm. Stort kök med köksö och utgång till altandäck i soligt läge med havsutsikt. Till huset finns också en stor härlig trädgårdstomt med många möjligheter. Här finns ett nybyggt Attefallshus med altandäck - perfekt för övernattande gäster. Snickarbod och förråd finns också. Huset ligger på ett högt fint läge, baksidan gränsar naturskönt mot skogen. Här bor ni med familjevänligt läge med närhet till bland annat vackra promenadstråk, badplats och förskola. Badplatsen ligger precis runt hörnet och mataffär nås enkelt med bil. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Karlskrona centrum eller Ronneby centrum. Detta är en bostad med perfekt läget på Grönadalsvägen strax utanför Nättraby. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
HASSLÖ 5:222 Tångaviksvägen, Karlskrona, Karlskrona kommun

HASSLÖ 5:222 Tångaviksvägen

Tomt
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
850 000 kr
1,4 ha tomt

Nu erbjuds en trevlig tomt och mark med bra läge på Hasslö. Tomternas areal är totalt om 14 270 kvadratmeter. Fastigheten är fördelad i två skiften. Skifte 1: Ca 2000 kvadratmeter belägen längst med Tångenviksvägen. I närområdet finns bebyggelse och skulle passa utmärkt som en fin villatomt med naturen som granne! Kommunalt V/A finns för anslutning. Anslutningsavgift samt förhandsbesked och bygglov söks och bekostas av köparen. Skifte 2: Strax över 1,2ha som sträcker sig ner till havet. Här finns rätt till sjöfågeljakt som det tidigare användes till. Marken består av blandskog och är relativt kuperad. Möjligheter vad man får göra med marken kontrolleras av köparen. Lantmäterikartor gällande markens gränser är bifogade i annonsen. Tomten är belägen i närheten av hav och natur. I närområdet finns lekplats fina vandringsleder och gångavstånd ner till havet. Kontakta ansvarig mäklare för intresse . Välkommen!

Björkerydsvägen 56, Fridlevstad, Karlskrona kommun

Björkerydsvägen 56

Villa
Fridlevstad, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
795 000 kr
68 + 39 m²
4 rum
920 m² tomt

Villa med enbart 15 minuter från Karlskrona centrum. Här erbjuds en fastighet i ett plan med en större vind. Lämplig för både året runt eller fritidsbostad där man har en lugn omgivningen med vacker natur. Planlösningen är disponerad med kök, matplats, vardagsrum, duschrum och två sovrum. Här finns även en vind med god takhöjd med fina inredningsmöjligheter. Till huset hör en plan och relativt skyddad tomt om 920 kvadratmeter med tillhörande komplementbyggnad och uteplats. Från fastigheten är det enbart 5 minuter till förskola och skola som finns i Fridlevstad. Välkomna att anmäla er för visning.

  • Plus
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 35