Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Drottninggatan 52, Trossö, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 16:15
Drottninggatan 52, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Drottninggatan 52, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Drottninggatan 52

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 550 000 kr
57 m²
2 rum
vån 3/6
3 891 kr/mån
27 193 kr/m²

Fin tvårumslägenhet med härligt ljusinsläpp och generös takhöjd belägen på 3:e våningen med 57 välplanerade kvadratmetrar. Genomgående planlösning med balkong i österläge med härlig morgonsol och fin utsikt över hamnen och havet. Modernt kök renoverat 2018 med klassisk inredning i vitt från IKEA där utrymmena utnyttjats väl för maximal förvaring. Stort vardagsrum med plats för både soffa och matbord för den som önskar och med ett fint ljusinsläpp från stora fönster i västerläge. Fräscha ljusa ytskikt i hela lägenheten. Fräscht duschrum renoverat ca -10. Bra förvaringsmöjligheter. Till lägenheten hör ett förråd nere i källaren. Trevlig innergård med möjlighet att umgås och grilla på härliga sommarkvällar. Här bor ni ett stenkast från Handelshamnen och med närhet till stadskärnan som erbjuder all typ av service så som restauranger, shopping och caféer. Cykelavstånd till BTH, och med gångavstånd till centralstationen och Stumholmen med badplats och trevliga promenadstråk. Varmt välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Vallgatan 28A, Trossö, Karlskrona kommun

Vallgatan 28A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
950 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/5
2 000 kr/mån
25 000 kr/m²

Här finns en möjlighet att flytta in i en lägenhet om ett rum och kök med ljusinsläpp, sociala ytor och praktisk förvaring som du kommer uppskatta! Lägenheten är nyrenoverad och välplanerad samt har genomgående fräscha ytskikt Lägenheten har en stor, trevlig och inbjudande hall, kök, badrum och vardagsrum som inkluderar sovdel. Här har man bygd en glasvägg för att skilja vardagsrummet mot sovdelen och lägenheten upplevs därför som en 2:a. I det rymliga, sociala och välplanerade vardagsrummet och sovdelen finns det gott om dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor och härliga umgängesytor. Det ljusa, charmiga rummet har vita väggar och nytt vackert laminatgolv genom hela lägenheten. Inbyggda garderober som rymmer gott om förvaring. Helt nytt IKEA kök med diskbänk, vita vitvaror och nytt laminatgolv. Här får det plats med ett litet barbord med stolar. Badrummet är stort, fräscht och smakfullt med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp. På Vallgatan har ni ett centralt läge på Trossö med intilliggande parker och promenadavstånd både till badplats och centrum. Här bor du även i en mycket välvårdad förening som har genomgått flertalet stora renoveringar som ex, takbyte och fönsterbyte. Trevlig innergård med möjlighet för umgänge och lekplats. Gästlägenhet att hyra om besök kommer. Gångavstånd till centrum och badplats. Busskommunikation utanför huset. Varmt välkommen på visning !

  • Hiss
Patrullvägen 4, Karlskrona, Karlskrona kommun
  • Tor 21 mar kl 16:15

Patrullvägen 4

Villa
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 995 000 kr
138 m²
6 rum
1 040 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade 1-plansvilla byggd 2008 i populära Bastasjö med 6 rum varav 4 sovrum (vattenburen golvvärme i samtliga rum) Här erbjuds en trevligt och socialt disponerad planlösning med hall som har stor yta klinkergolv och god plats för avhängning av ytterkläder. I öppning från entrén erbjuds en härlig siktlinje in mot vardagsrum med matplats i vinkel, vacker eldstad samt tomtens baksida i skyddat läge. Från vardagsrum finns en access till två sovrum samt badrum med kakel och klinkergolv. Vidare i planlösningen finns ett stort kök med matplats, ytterligare två sovrum, allrum, wc samt tvättstuga med groventré. Till huset hör en härlig och plan tomt med flera uteplatsmöjligheter i soligt läge, både morgonsol och kvällssol. Inhägnad del på baksidan och på tomtens framsida finns bred stenlagd infart och garage med tillhörande redskapsbod. På andra sidan finns ytterligare en infart som passar väl till för parkering av husbil/vagn eller båt. Bastasjö ligger i ett populärt bostadsområdet med närhet till sjöar, skogen och naturen för härliga höstpromenader. Härifrån tar du dig lätt med buss in till Karlskrona centrum och Lyckeby centrum. Gång-/cykelavstånd till flera förskolor, skolor och Ica. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Grytstigen 6, Verkö, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Grytstigen 6

Villa
Verkö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 295 000 kr
134 m²
4 rum
869 m² tomt

Hjärtligt välkomna till Grytstigen 6! Här erbjuds ett välplanerat hus i ett plan med källare, bastu , garage samt tillhörande insynsskyddad trevlig tomt. Planlösningen är disponerad i ett plan med källare. Entréplan rymmer kök, tre sovrum, badrum, gästtoalett samt ett större vardagsrum med utgång till tomtens baksida och uteplats. Tar vi trappen ner till källaren har vi en välskött gillestuga, tvättstuga, bastu samt flera stora rum/utrymmen som kan användas som hobbyrum / aktivitets rum eller förvaringsrum. Till huset hör en tomt med uteplats på baksidan i skyddat läge. Garage som rymmer en bil och gått om plats för verktyg. Runt huset finns även fina gräsytor som lämpar sig perfekt för lek och avkoppling. Här bor ni med familjevänligt läge med närhet till bland annat fina grönområden, badplats, lekplats, förskola, båthamn och busshållplats. Fin natur ligger precis runt hörnet, havet en kort promenad bort och Amiralen köpcentrum nås enkelt med cykel eller promenad. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Karlskrona centrum. Detta är en bostad med perfekt läge på Verkö i Lyckeby. Välkommen på visning! Välkommen till ditt nya hem!

  • Uteplats
Anna Fischerströms gata 9, Pottholmen, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 16:15

Anna Fischerströms gata 9

Lägenhet
Pottholmen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 875 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/6
4 270 kr/mån
38 265 kr/m²

På 3:e våningen ligger din nya drömbostad med sina 49 välplanerade kvm och dessutom på en av Karlskronas finaste lägen - Pottholmen! Lägenheten har en stor balkong med fin havsutsikt över Borgmästerefjärden och Handelshamnen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Här har vi ett ljust och fräscht kök från HTH med vit stilren kökslucka, vita vitvaror samt plats för matsalsbord och soffa. Helkakalt stort kombinerat tvätt- och duschrum med tvättmaskin med bänkskiva ovanpå. Sovrum i anslutning till förråd/walk-in-closet. Genomgående hög kvalitet på inredning och fina materialval. Trivsam välplanerad lägenhet. Lägenheten ligger i centrala Karlskrona med ett av stans bästa lägen med närhet till havet, centrum och vacker strandpromenad. Här finns det restaurang precis intill, promenadavstånd till tågstation och bra bussförbindelse intill fastigheten samt endast fem minuters gångavstånd till Trossö centrum. Brf Styrmannen är byggd som ett u-format flerbostadshus på sju våningar, med totalt 71 bostadsrätter. I föreningen ingår också två lokaler för verksamheter i gatuplan. Lägenheternas storlekar varierar från 1–4 rum och kök och från 33–97 kvm. Här planeras en lummig oas med träd, buskar och planteringar. Gården kommer att delas med en annan bostadsrättsförening och genom öppningen ut mot kajpromenaden kan kvällssolens strålar nå in. Här finns flera sittgrupper, bland annat en bänk med utblick mot fjärden. Det finns också plats att parkera cykeln på gården, alternativt i ett cykelrum. Bilpool erbjuds i föreningen - allt för att underlätta och göra ditt boende till det mest moderna i Karlskrona. Här har du lyxen av att ha eget förråd i lägenheten. I föreningen finns dessutom extra förrådsutrymme att hyra. Varmt välkommen på visning !

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Blomvägen 4, Rödeby, Karlskrona kommun
Blomvägen 4, Rödeby, Karlskrona kommun, bild 2
Blomvägen 4, Rödeby, Karlskrona kommun, bild 3

Blomvägen 4

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 750 000 kr
119 + 118 m²
4 rum
977 m² tomt

Trivsam Hjältevadsvilla i 2-plan i etage med underhållsfri tegelfasad. Ljust och stort vardagsrum i vinkel med öppen spis och utgång till stort altandäck i soligt söderläge. Nyrenoverat badrum och gästtoalett med fina ljusa ytskikt 2023/2024. Kök med lackad kökslucka och plats för matbord. Tre sovrum på översta planet och ytterligare ett rum på mellanplanet. Här finns också ett mysigt allrum med öppen spis med insats. Källare med flera bra förrådsutrymmen, bastu mm. Luft-vattenvärmepump installerad 2012 vilket ger låga driftskostnader ihop med den öppna spisen. Huset har genomgått flertalet renoveringar såsom badrumsrenovering, gästtoalett, dränering, fönsterbyte, nya dörrar och asfaltering garageuppfart med plats för flera bilar. Lättskött uppvuxen trädgårdstomt. Garage med förråd även detta med tegel. Bostaden är attraktivt belägen på en lugn gata med närhet till det bästa Rödeby har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man centralt med kort promenadavstånd till kommunikationer, affärer, Rödebyskolan, förskola finns i området, simhall både inom- och utomhus. Här finns allt! Välkommen på visning!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Vintervägen 17, Sturkö, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Vintervägen 17, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 2
Vintervägen 17, Sturkö, Karlskrona kommun, bild 3

Vintervägen 17

Villa
Sturkö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 195 000 kr
145 m²
5 rum
7 207 m² tomt

Drömmen om ett eget skärgårdsställe ute på öarna i Karlskronas vackra natur kan nu bli sann. Med en areal om 7 207kvm stor tomt får ni verkligen ett läge som bjuder in till lugn och ro. Mellan de glesa träden på tomten ser man havet ifrån såväl bostadshuset som trädgården. Genom en kort promenad genom trädgården når man den egna Sjöboden samt två båtplatser (med tillhörande båtuppläggningsplats) via servitut. Sandbotten gör det badvänligt i havet och stegen på bryggan inbjuder till såväl sena kvällsdop som vinterbad! Bostadshuset är renoverat i båda planen så här går det utmärkt att bara flytta rakt in i huset och inreda sitt nya hem. Direkt i entréplan finns ett ljust och modernt kök ifrån Ballingslöv med generösa arbetsytor och utrymme för matplats samt umgänge. Vidare finns även ett större badrum, tvättstuga och ett extra sovrum/arbetsrum. Övre plan finns två sovrum, varav ett större samt ett väl tilltaget allrum med en magisk vy. Allrummet kan även avgränsas till extra sovrum om så önskas. Missa inte chansen att bli nästa ägare till denna pärla! Varmt välkommen till visning!

  • Premium
  • Uteplats
Ärkilsmåla 118, Holmsjö, Karlskrona kommun
  • Fre 22 mar kl 15:00

Ärkilsmåla 118

Villa
Holmsjö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 995 000 kr
127 m²
7 rum

Charmig och unik hästgård som erbjuder en härlig atmosfär i kombination med hög funktionalitet och fina arealer beläget med naturen som granne! Här möts man av en infart med en väl tilltagen gårdsplan. Från gårdsplanen finns access till huset, stuga, stallbyggnad samt garagebyggnader. Boningshuset är disponerad i två boendeplan. På bottenplan möts vi av en renoverad hall, nyrenoverat badrum med dusch och tvättstuga, sovrum, toalett samt ett funktionellt kök i god storlek med skafferi intill. Vidare på bottenplan finns matrum med rörspis, vardagsrum med öppen spis samt en mysig veranda som vetter mot framsidan av tomten. Tar vi trappen upp till övre plan finns allrum centralt placerat samt fyra sovrum. Övre plan inreddes 2011. Till huset hör en stor stallbyggnad och verkstadslänga med 52 solceller på taket. Invändigt finns totalt 3st fullstora stallplatser, isolerad och låsbar sadelkammare samt god verkstadsyta, Perfekt för djurhållning. Intill huset finns även en länga med vedförvaring, bakstuga, cykelförråd, samt verkstad med låsbart utrymme. Fastighetens areal är om 5 601 kvadratmeter och ytterligare 4,4 ha via arrende med hagar för hästhållning som är möjligt att överta (6600kr/år). På tomten finns även en altan på baksidan med plats för sittmöbler och grill samt en plan tomt med fina gräsytor, perfekt för lek och avkoppling. Här bor man ca 25minuter till Lyckeby och 30 minuter till Karlskrona centrum. Från fastigheten tar det enbart ca7 minuter till Holmsjö med affär, skola samt tågstation med krösatåget till Karlskrona och Emmaboda. Varmt välkommen att anmäla er för visning!

  • Plus
  • Uteplats
Hantverkaregatan 27, Trossö, Karlskrona kommun
  • Tor 21 mar kl 16:45
Hantverkaregatan 27, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Hantverkaregatan 27, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Hantverkaregatan 27

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 800 000 kr
116 m²
4 rum
vån 1/4
5 502 kr/mån
24 138 kr/m²

Stor fyrarummare med öppen spis på Hantverkaregatan! Denna bostad andas ljus och öppenhet med fönster i två väderstreck. Lägenhetens rymd tillsammans med en bra planlösning gör denna bostad till en riktigt efterlängtad pärla. Varje kvadratmeter tas tillvara på och lägenheten erbjuder gott om sällskapsytor, dels genom det sociala vardagsrummet där ljuset flödar in och förstärks av den öppna spisen som sprider värme och mys men också genom det rymliga nyrenoverade köket med plats för stora middagar med nära och kära. Bostaden har hela tre stycken rymliga sovrum varav den ena med walk in closet och inglasad balkong mot innergården. Smakfullt renoverat duschrum och gästtoalett med kakel och klinkers samt golvvärme i de stora duschrummet. Det centrala läget gör att du har gångavstånd till vad Karlskrona har att erbjuda av butiker, nöjen och service. Behöver ni en paus från stadspulsen kan ni nyttja föreningens nyrenoverade gård med flera uteplatser eller ta en kort promenad till Fisktorget och skärgårdsbåtarna som tar dig ut i Karlskronas skärgård. Föreningen är välskött med god ekonomi, låg belåning där stora renoveringar så som fönsterbyte och stambyte är gjort - vilket gör boendet tryggt och stabilt. I fastigheten finns garage -separat kösystem tillämpas samt övernattningslägenhet. Varmt välkomna på visning !

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Lösen 2:35, 2:36, 2:37, Lösen, Karlskrona kommun
Lösen 2:35, 2:36, 2:37, Lösen, Karlskrona kommun, bild 2
Lösen 2:35, 2:36, 2:37, Lösen, Karlskrona kommun, bild 3

Lösen 2:35, 2:36, 2:37

Tomt
Lösen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
850 000 kr
2 062 m² tomt

Nu har du möjlighet att bygga ditt drömhus med ett underbart högt läge vid Fäjövägen ! Härliga tomter om lite drygt 2000 kvm. Det kommer att byggas tre hus bredvid varandra med en fin vy över åker och ängar. Pris från 850 000kr, 950 000kr, 1050 000 kr. Här ute på Knipehall bor man i ett vackert natur- och havsnära läge med en härlig utsikt. Gångavstånd till badplats och ca 5 km till Amiralen köpcentrum där det finns ett stort serviceutbud. Kommunalt V/A, el och fiber finns i området för anslutning. Detta betalas av köparen. Positivt förhandsbesked finns för ett 2-våningshus med garage. Ej detaljplanelagt område. Fastigheterna är avstyckade. Se fastighetskarta. Välkommen att anmäla ert intresse!

  • Premium
Kungsbron 7, Trossö, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kungsbron 7, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Kungsbron 7, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Kungsbron 7

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
5 450 000 kr
110 m²
4 rum
vån 2/5
5 689 kr/mån
49 545 kr/m²

Färdig för inflytt! Nyproducerad fantastisk 4:a med två stora terrasser och dubbla duschrum. 110 välplanerade kvadratmetrar med smakfulla detaljer med hög standard gör bostaden till något speciellt att längta hem till. Lägenheten är unik i sin utformning med modern planlösning. Arkitekten har lagt stor omsorg kring detaljer och hantverk, med materialval som andas kvalitet. Här får du eleganta och tidlösa ytskikt som är gjorda för att hålla i många år. Lägenhetens öppna planlösning mellan kök och vardagsrum ger generösa sociala ytor som gör det smidigt att umgås med familj och vänner samtidigt som middagen står på spisen. Kök med stilren köksinredning från kvalitetssäkra Vedum med praktisk köksö och vitvaror från Husqvarna. Två fräscha helkaklade duschrum komb tvättrum med inredning från IFÖ. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten ger en skön komfort. Brf Smörasken består av 13 lägenheter fördelat på fem våningar. I husets entréplan finns låsta utrymmen för cyklar, lägenhetsförråd samt möjlighet att hyra garageplatser med färdiga laddmöjligheter. Första bostadsplanet börjar en våning upp på plan 2, vilket skapar en trygg och insynsskyddat miljö för boende i föreningen. På detta plan finner du även en gemensam innergård. I ett glittrande läge nere på Kungsbron 7 inne i centrala Karlskrona och med bara 5 minuters promenad till Trossö centrum. Eller varför inte promenera i Stumholmens vackra område längs havet? Brf Smörasken ligger på ett av Karlskronas absoluta bästa lägen med en fantastisk utsikt över havet och härifrån ser man även flera av Karlskronas vackra skärgårdsöar. Vill du också bo på ett av Karlskronas bästa lägen med havet alldeles inpå knuten? Varmt välkommen på visning av din nya drömbostad!

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Södra Torprundan 16, Senoren, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår
Södra Torprundan 16, Senoren, Karlskrona kommun, bild 2
Södra Torprundan 16, Senoren, Karlskrona kommun, bild 3

Södra Torprundan 16

Villa
Senoren, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
4 495 000 kr
132 + 13 m²
6 rum
1 075 m² tomt

På Södra Torprundan i hjärtat av Senoren, erbjuds chansen att förvärva hemmet ni alltid drömt om. Väldisponerad 1.5-plansvilla byggd 2006. Välkomna till ett sjönära hus med oslagbar utsikt och access till område om ca 800 kvadratmeter med tillhörande brygga och sjöbod. Välplanerat hus med en stor entré som ger goda förvaringsytor, kök med köksö och groventré samt vardagsrum och matplats i öppen planlösning från kök. I denna sociala delen kan man njuta av en fantastiskt utsikt ner mot havet men också härliga middagar via det kopplade uterummet och altanen. Vidare på bottenplan finns nyrenoverat badrum samt två sovrum i god storlek. Tar vi trappen upp till övre plan finns trevligt planerad yta med allrum, modernt duschrum, två stora sovrum samt klädkammare. Till huset hör infart med plats för flera bilar samt en plan tomt med fina gräsytor samt gäststuga, pentry (kommunalt v/a). Gäststugan är även förberett för byggnation av badrum. Nere vid havet på servitut finns även en sjöbod med indragen el, tralldäck, utedusch och brygga med båtplats och fina badmöjligheter. Perfekt tomt för lek och avkoppling i en underbar och sjönära miljö! Senoren ligger cirka 20 min från Karlskrona centrum. I närområdet finns även flertalet badplatser, Ica Senoren, båtpendel (MS Flaggskär, Sturkö - Karlskrona) samt allmänna kommunikationen, skola och förskola. I det direkta närområdet finns även en mysiga promenadslingor och ca fem minuter bort finns Trummenäs med förskola, skola, golfklubb, restaurang, badplats och även här båtpendel in till Karlskrona city! Varmt välkomna på visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Tyfongatan 37, Hässlegården, Karlskrona kommun
  • Imorgon kl 16:15

Tyfongatan 37

Villa
Hässlegården, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 795 000 kr
152 + 56 m²
6 rum
280 m² tomt

Varmt välkomna till detta väldisponerade radhus om 2-plan som är beläget med ett härligt läge på Tyfongatan, Hässlegården. Bostaden erbjuder både ett lättskött och välskött hem med fin standard och trevligt planerade ytor i båda våningsplanen, här är det bara att flytta in! Planlösningen är disponerad med hall som har fina avhängningsmöjligheter samt tvättstuga och groventré intill med access till garaget. Vidare på bottenplan finns duschrum, modernt kök i öppning mot vardagsrum och matplats. Från matplatsen finns också utgång till det vinterisolerade uterummet och vidare till altan och trädgårdens baksida. Tar vi trappen upp till övre plan finns nyrenoverat badrum med badkar/dusch, klädkammare, ljust och socialt allrum samt tre sovrum, varav ett större sovrum med utgång till balkong. Från detta våningsplan finns även en stor vind med god takhöjd samt fina förvaringsytor. Perfekt yta om man önskar att inreda en studiolägenhet eller extra rum. Till huset hör en stenlagd uppfart med plats för två bilar i bredd samt garage med plats till bil och förvaring. Garaget är utrustad med elektrisk garageport samt finns två separata ingångar via både groventré och altan. Vidare på tomten finns en väl utnyttjad tomt med en härlig kombination av uteplats med morgonsol på framsidan och altan samt uterum på tomtens baksida med ett skyddat söderläge som ger sol hela dagen och sent in på kvällen. På tomten finns även plana gräsytor och praktisk förrådsbod, härlig kombination av lek och avkoppling! Närområdet är mycket lugnt och bostaden är belägen mot ett skogsområde, perfekt för barnfamiljen. Här bor man i ett mysigt område med fina promenadstråk men också centralt till service och kommunikationer. Med enbart några minuter finns både skola, förskola och affärer. Välkomna att anmäla er för visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Aktervägen 7, Listerby, Ronneby kommun

Aktervägen 7

Villa
Listerby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 895 000 kr
122 m²
5 rum
757 m² tomt

Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter som är disponerad med 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Villan är helt inflyttningsklar samt kommer tomten vara anlagd med matjord och sådd gräsmatta. Vidare på tomten är det även förberett med hårdpackad yta för altan samt planerade ytor för stenläggning. Allt för att ni ska ha ett ombonat hem redan i år! Här får du ett hus med fyra sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med så kallade "lyxkök" från Smålandsvillan. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror samt rostfri frihängande fläkt. Det stora badrummet är inrett med våtrumsmatta duschväggar, vit kommod och takdusch. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta, duschhörn med vikbara dörrar och vit kommod. Till huset hör en plan trädgårdstomt med fina möjligheter samt en garage. Här bor man i ett populärt område med närhet till hav, bad, lekplats fina vandringsstråk samt kommunikationer. OBOS-medlemmar får förtur och fina förmåner Våra medlemmar får förtur till att köpa OBOS bostäder och tomter, och den som varit medlem längst har fördel. OBOS-medlemmar får också tillgång till vårt trygghetspaket. Liksom fina rabatter och erbjudanden som gör att man snabbt tjänar in medlemsavgiften. Se länk i annons till: OBOS Medlem. Välkommen att anmäla ert intresse och boka er för visning.

Ottilia Adelborgs Gata 6c, Pottholmen , Karlskrona kommun
  • Idag kl 16:30

Ottilia Adelborgs Gata 6c

Lägenhet
Pottholmen , Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 350 000 kr
69 m²
2 rum
vån 3/5
5 236 kr/mån
48 551 kr/m²

Lägenheten ligger i centrala Karlskrona med ett av stans bästa lägen med närhet till havet, centrum och den vackra strandpromenaden. Här finns det restaurang precis intill, promenadavstånd till tågstation och bra bussförbindelse intill fastigheten samt endast fem minuters gångavstånd till Trossö centrum. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Ljust och fräscht kök från HTH med vita stilrena köksluckor och vitvaror från Siemen. I köksdelen har vi även den sociala delen intill planerad med plats för matbord, soffa och tv. Här finns även utgång till den inglasade balkongen om 11 m2 med en fantastiskt havsutsikt och fina vyer över bland annat Borgmästarefjärden, Brändaholm och Dragsö. Vidare i lägenheten finns helkakalt kombinerat tvätt- och duschrum med tvättmaskin och torktumlare samt bänkskiva ovanpå. Sovrummet är i anslutning till badrummet med rymlig skjutgarderob samt passage intill med ytterligare två garderober. Trivsam och välplanerad lägenhet med en genomgående hög kvalitet! Brf Skärgården erbjuder bilpool, gratis hyra av 2 st elcyklar, cykelrum, snickerboa/hobbyrum samt en mysig innergård med fina planteringar och sittmöjligheter. Varmt välkommen att anmäla er för visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kastanjevägen 11, Lyckeby, Karlskrona kommun
  • Tor 21 mar kl 16:00

Kastanjevägen 11

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
4 395 000 kr
250 m²
9 rum
949 m² tomt

Nu har du chansen att förvärva en stor familjevilla med härliga sociala ytor på 250 kvm. Huset är beläget på ett eftertraktat högt läge i fantastiska Lyckeby. Denna tegelvilla från 1978 är totalrenoverad 2012 och framåt och erbjuder bland annat 9 rum varav 6 sovrum med fint ljusinsläpp och fräscha ytskikt. Stort härligt vardagsrum och allrum i fil samt öppen planlösning till köket. Modern vit köksinredning från Ikea, allt renoverat 2012. Utgång till inbyggd altan i härligt söderläge mot insynsskyddad baksida. Helt nybyggt övre plan 2016 med ett ljust fint allrum med balkong i soligt västerläge. Stort helkaklat badrum samt 4 bra sovrum. Här kan du bara flytta in och börja njuta direkt av alla bekvämligheter i ett modernt hem med underhållsfri fasad. Låg driftskostnad kan vi också erbjuda med frånluftsvärmepump från 2016 och värmande Cronspis som kan avnjutas från kök, matsal och vardagsrum. Lättskött trädgårdstomt som angränsar mot skogspartiet på baksidan samt med friggebod på tomten. Detta är ett perfekt läge för din familj med närhet till bland annat vackra promenadstråk i Naturreservatet Prästamarken. Amiralen och Slottsbacken köpcentrum ligger nära och här finns mataffärer, butiker, restauranger, apotek mm. På cykel tar du dig lätt till fint havsbad på Ringö badplats. Skola, förskola och lekpark finns i området samt idrottsanläggningar. Åker du kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Karlskrona centrum. Detta är en bostad som är perfekt för dig som bara vill börja bo direkt! Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Skansvägen 9, Karlskrona, Karlskrona kommun

Skansvägen 9

Villa
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 295 000 kr
29 + 11 m²
2 rum
1 184 m² tomt

Nu finns en unik chans att förvärva en charmig fastighet med underbar tomt och skyddat västerläge på en populär del på Hästö! På Skansvägen 9 erbjuds nu en sällsynt fastighet med fina möjlighet att ordna ett året runt boende. Detaljplanerat område som ger möjlighet till ny/tillbyggnad. Kommunalt v/a är indraget till tomt samt förrådslänga. Byggnad är disponerad på bottenplan med veranda, kök med vedspis och allrum med eldstad. I huset finns även en inredd vind med plats för tre sängar. Tomten till huset är om 1184m2 och erbjuder ett väl insynsskyddat läge med flertalet vackra planeringar, flertalet träd och en lummighet i kombination av plana gräsytor, perfekt för lek och avkoppling. På tomten finns även en större länga där vi har utedass (inkopplat till kommunalt) samt två förrådsbodar. Med access från tomten finns även en mindre källare som kan nyttjas som skafferi. Här bor du i ett lugnt och tryggt område utan någon större väg utanför samt med fina promenadstråk intill. Med enbart några minuter på cykel finns Hästö herrgårdsbutik samt med gångavstånd har man nära till både hav, lekpark och natur. Bra kommunikationer och enbart ca 3 km till stan. Välkomna att anmäla er för visning.

  • Uteplats
Ellen Klemans Gata 5, Pottholmen, Karlskrona kommun
  • Idag kl 16:30

Ellen Klemans Gata 5

Lägenhet
Pottholmen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/6
2 457 kr/mån
40 469 kr/m²

Här på Pottholmen hittar ni denna väldisponerad och moderna 1an belägen åt sydost med utsikt mot båthamnen! Lägenheten är nyproducerad 2021 på trivsamma Pottholmen i föreningen BRF Skärgården. Här erbjuds en trevlig och öppen planlösning om 32 kvadratmeter med genomgående ekparkettgolv och stilren vit köksinredning från HTH samt fullutrustad med vitvaror från Siemens. Vidare erbjuds bra med förvaring i hall med skjutdörrsgarderober samt ett väl tilltaget badrum och tvättrum (helkaklat och inredning från Svedberg). Bostaden ligger i centrala Karlskrona med ett av stans bästa lägen med närhet till havet, centrum och strandpromenad. Här finns det restaurang precis intill, promenadavstånd till tågstation och bra bussförbindelse intill fastigheten samt endast fem minuters gångavstånd till Trossö centrum. Här finns allt man kan önska sig i huset, förråd och cykelrum med gott om plats. Allt för att underlätta och göra ditt boende till det mest moderna i Karlskrona. Varmt välkomna på visning!.

  • Plus
  • Hiss
  • Energieffektiv
Långgatan 6, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Långgatan 6

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 195 000 kr
50,3 m²
2 rum
vån 1/5
2 907 kr/mån
23 757 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade lägenhet om 50 kvadratmetrar med centralt läge på Pantarholmen. Välskött lägenhet med trevliga ytor och goda förvaringsmöjligheter. Planlösningen utgörs av hall med flertalet garderober, duschrum som är renoverat i samband med stambyte i fastigheten 2002, kakel och klinkergolv samt tvättmaskin, kök i äldre stil och bra skick med diskmaskin, plats för matbord samt förvaring. Vidare i bostaden erbjuds ett ljust och socialt vardagsrum samt ett större sovrum intill. Lägenheten är belägen mot innergård vilket ger ett skyddat lugnt läge. Här bor man i en stabil och äldre bostadsrättsförening med hiss, två förråd, tvättstuga och där det stora renoveringarna så som stambyte, fönsterbyte och ventilation redan är gjorda. Bekvämt även med hiss i huset. På Pantarholmen bor du mitt mellan högskolan och Trossö centrum. Här ligger flera matvarubutiker, pizzeria, café och närhet till bra allmänna kommunikationer och med enbart en kort promenad till tågstationen. Här bor du med vackra strövområden längs med havet, flera badplatser och 10 minuters promenadavstånd längs med strandpromenaden in till Trossö och affärscentrum. Välkomna att boka er för visning!

  • Hiss
Grönadalsvägen 27B, Nättraby, Karlskrona kommun

Grönadalsvägen 27B

Villa
Nättraby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 350 000 kr
92 m²
3 rum
3 651 m² tomt

Charmigt hus byggt 1930 som har genomgått en helrenovering de senaste åren såsom yttertak, fasad, fönster, kök mm. Stort kök med köksö och utgång till altandäck i soligt läge med havsutsikt. Till huset finns också en stor härlig trädgårdstomt med många möjligheter. Här finns ett nybyggt Attefallshus med altandäck - perfekt för övernattande gäster. Snickarbod och förråd finns också. Huset ligger på ett högt fint läge, baksidan gränsar naturskönt mot skogen. Här bor ni med familjevänligt läge med närhet till bland annat vackra promenadstråk, badplats och förskola. Badplatsen ligger precis runt hörnet och mataffär nås enkelt med bil. Åker man kommunalt eller kör bil går det snabbt att ta sig till Karlskrona centrum eller Ronneby centrum. Detta är en bostad med perfekt läget på Grönadalsvägen strax utanför Nättraby. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
HASSLÖ 5:222 Tångaviksvägen, Karlskrona, Karlskrona kommun

HASSLÖ 5:222 Tångaviksvägen

Tomt
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
850 000 kr
1,4 ha tomt

Nu erbjuds en trevlig tomt och mark med bra läge på Hasslö. Tomternas areal är totalt om 14 270 kvadratmeter. Fastigheten är fördelad i två skiften. Skifte 1: Ca 2000 kvadratmeter belägen längst med Tångenviksvägen. I närområdet finns bebyggelse och skulle passa utmärkt som en fin villatomt med naturen som granne! Kommunalt V/A finns för anslutning. Anslutningsavgift samt förhandsbesked och bygglov söks och bekostas av köparen. Skifte 2: Strax över 1,2ha som sträcker sig ner till havet. Här finns rätt till sjöfågeljakt som det tidigare användes till. Marken består av blandskog och är relativt kuperad. Möjligheter vad man får göra med marken kontrolleras av köparen. Lantmäterikartor gällande markens gränser är bifogade i annonsen. Tomten är belägen i närheten av hav och natur. I närområdet finns lekplats fina vandringsleder och gångavstånd ner till havet. Kontakta ansvarig mäklare för intresse . Välkommen!

Björkerydsvägen 56, Fridlevstad, Karlskrona kommun

Björkerydsvägen 56

Villa
Fridlevstad, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
795 000 kr
68 + 39 m²
4 rum
920 m² tomt

Villa med enbart 15 minuter från Karlskrona centrum. Här erbjuds en fastighet i ett plan med en större vind. Lämplig för både året runt eller fritidsbostad där man har en lugn omgivningen med vacker natur. Planlösningen är disponerad med kök, matplats, vardagsrum, duschrum och två sovrum. Här finns även en vind med god takhöjd med fina inredningsmöjligheter. Till huset hör en plan och relativt skyddad tomt om 920 kvadratmeter med tillhörande komplementbyggnad och uteplats. Från fastigheten är det enbart 5 minuter till förskola och skola som finns i Fridlevstad. Välkomna att anmäla er för visning.

  • Plus
  • Uteplats
Bokavägen 4, Lyckeby, Karlskrona kommun
Bokavägen 4, Lyckeby, Karlskrona kommun, bild 2
Bokavägen 4, Lyckeby, Karlskrona kommun, bild 3

Bokavägen 4

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
7 000 000 kr
344 m²
7 rum
8 087 m² tomt

På Bokavägen 4, möts man av en stor trädgård med vackra bokar som står i slänten ner mot Lyckebyån. Från de stora grindarna nere vid vägen tar man sig över till bryggan som är tillhörande fastigheten. Boningshuset på sina 344kvm som ger ett pampigt bemötande med sin välkommande entré. Inne i huset finner vi stora rum med högt i tak och stuckaturer som ger liv till rummet. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och låter en ta del av den trevliga utsikten som är åt väster. I vardagsrummet finner vi även en vackert utsmyckad kakelugn. På ovanvåningen har man gjort en eldstad med stensättning och stor kopparhuv i allrummet vilket ger en fräck känsla. De finns även två balkonger, en i respektive sovrum. På vardera plan finns toalett och duschrum. Från ovanvåningen i korridoren leder en trapp upp i på huset, detta är utrymmet inrett till bar. Vill ni se detta i verkligenheten så tveka inte på att anmäla er till visning eller kontakta mäklaren för att boka en tid som passar er!

  • Premium
Gamla Karlshamnsvägen 1, Ronneby, Ronneby kommun

Gamla Karlshamnsvägen 1

Villa
Ronneby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
4 200 000 kr
335 m²
704 m² tomt

Centralt hyreshus i Ronneby med fem lägenheter som har egna ingångar från gårdsplan eller trapphus. Här erbjuds en fastighet med bra läge och lägenheter med bra disponerad planlösning. Nedan finns lägenhetsfördelningen. Stora huset Lägenhet 1 (Övre plan): 4ROK, 110m2: 8600kr/månaden. Lägenhet 2 (Bottenplan): 5ROK, 120m2: 9400kr/månaden. ------- Lägenhet 3 (Högs upp): 1ROK, 30m2: 3040kr/månaden. Lägenhet 4 (Mitten): 1ROK, 35m2: 3900kr/månaden. Lägenhet 5 (Längs ner): 1ROK, 39m2: 4400kr/månaden. Det finns källarförråd till alla lägenheter. Tvättmöjligheter finns i lägenhet 2. Resterande lägenheter har gemensam tvättstuga. Totalt per år: 352 080kr Perfekt fastighet som lämpar sig bra som en ren hyresfastighet men fungerar även lika fint att ha som sin egna bostad och hyra ut resterande ytor för att få god boendeekonomi. Till huset hör en trevlig tomt med uteplats samt en källardel där tvättstugan är. Gårdsplanen erbjuder även plats till parkering för 4 bilar. Varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan så kontaktar jag dig/ er.

  • Uteplats
Gängletorpsvägen 45, Ramdala, Karlskrona kommun

Gängletorpsvägen 45

Villa
Ramdala, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 500 000 kr
98 m²
3 rum
2 329 m² tomt

Boningshuset som tidigare varit missionshus ger en välkomnande och rymlig känsla med sin generösa takhöjd i allrummet. Huset erbjuder i dag ett sovrum och ett sov loft på entréplan. Praktiskt kök i ljust trä. På entréplan finner vi även badrum med bubbelbadkar. På ovanvåningen finner vi ett sovrum/allrum, öppen eldstad samt toalett .Fastigheten har en insynsskyddad trädgård i och med planket mot vägen. På baksidan finns uteplats och två redskaps/vedbodar. Dubbelgaraget är ihopbyggt med boningshuset och dubbla garagetportar i anslutning till gårdsplanen samt bakdörr mot baksidan.

  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 31