Mäklare Donika Bujupi

Donika Bujupi

Om mig

Som person är jag målinriktad, vet vad jag vill, vart jag är på väg och hur jag ska ta mig dit. Det var ingen slump att jag valde att arbeta som mäklare. Jag arbetar hårt för varje affär för att ge dig som kund den allra bästa service. På Svensk Fastighetsförmedling har jag tillgång till alla de vassaste verktygen för att vi tillsammans ska uppnå våra satta mål. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Pantarholmskajen 4A, Pantarholmen, Karlskrona kommun
  • Idag kl 14:00
Pantarholmskajen 4A, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 2
Pantarholmskajen 4A, Pantarholmen, Karlskrona kommun, bild 3

Pantarholmskajen 4A

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
995 000 kr
35 m²
1 rum
vån 1/3
3 287 kr/mån
28 429 kr/m²

Att ha ett allrum med sovalkov och havsutsikt, samt ett rymligt kök med plats för matbord med utsikt över havet är en dröm för många! Denna enrummare kombinerar det bästa av både avslappnad atmosfär och praktisk användning av utrymmet. Att kunna njuta av måltider medan man blickar ut över det blåa havet ger en känsla av lugn och frid som är svårslagen. Att ha tillgång till denna boende på första plan ger också fördelen av enkel åtkomst och möjliggör en mer omedelbar upplevelse av havet och dess skönhet över Långöbron och Borgmästarefjärden. Tvättstuga och två källarförråd gör vardagen mer bekväm och smidig samtidigt som det ger extra utrymme och möjligheter till förvaring. Bostadsrättsföreningen Pantarholmen är en mindre förening med 27 lägenheter som strävar efter att erbjuda en bekväm och trivsam boendemiljö för sina medlemmar. På Pantarholmen bor du mitt mellan högskolan och Trossö centrum. Här ligger flera matvarubutiker, pizzeria, café och nära till bra kommunikationer med flera busshållplatser och en kort promenad till tågstationen. Vackra strövområden längs med havet och här har du 5 minuters promenadavstånd längs med strandpromenaden in till Trossö och affärscentrum. Välkommen på visning! Välkommen hem till din nya bostad.

  • Premium
Hantverkaregatan 27, Trossö, Karlskrona kommun
  • Lör 4 maj kl 15:00
Hantverkaregatan 27, Trossö, Karlskrona kommun, bild 2
Hantverkaregatan 27, Trossö, Karlskrona kommun, bild 3

Hantverkaregatan 27

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 800 000 kr
116 m²
4 rum
vån 1/4
5 502 kr/mån
24 138 kr/m²

Stor fyrarummare med öppen spis på Hantverkaregatan! Denna bostad andas ljus och öppenhet med fönster i två väderstreck. Lägenhetens rymd tillsammans med en bra planlösning gör denna bostad till en riktigt efterlängtad pärla. Varje kvadratmeter tas tillvara på och lägenheten erbjuder gott om sällskapsytor, dels genom det sociala vardagsrummet där ljuset flödar in och förstärks av den öppna spisen som sprider värme och mys men också genom det rymliga nyrenoverade köket med plats för stora middagar med nära och kära. Bostaden har hela tre stycken rymliga sovrum varav den ena med walk in closet och inglasad balkong mot innergården. Smakfullt renoverat duschrum och gästtoalett med kakel och klinkers samt golvvärme i de stora duschrummet. Det centrala läget gör att du har gångavstånd till vad Karlskrona har att erbjuda av butiker, nöjen och service. Behöver ni en paus från stadspulsen kan ni nyttja föreningens nyrenoverade gård med flera uteplatser eller ta en kort promenad till Fisktorget och skärgårdsbåtarna som tar dig ut i Karlskronas skärgård. Föreningen är välskött med god ekonomi, låg belåning där stora renoveringar så som fönsterbyte och stambyte är gjort - vilket gör boendet tryggt och stabilt. I fastigheten finns garage -separat kösystem tillämpas samt övernattningslägenhet. Varmt välkomna på visning !

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Vallgatan 28A, Trossö, Karlskrona kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Vallgatan 28A

Lägenhet
Trossö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
950 000 kr
38 m²
1 rum
vån 1/5
2 000 kr/mån
25 000 kr/m²

Här finns en möjlighet att flytta in i en lägenhet om ett rum och kök med ljusinsläpp, sociala ytor och praktisk förvaring som du kommer uppskatta! Lägenheten är nyrenoverad och välplanerad samt har genomgående fräscha ytskikt Lägenheten har en stor, trevlig och inbjudande hall, kök, badrum och vardagsrum som inkluderar sovdel. Här har man bygd en glasvägg för att skilja vardagsrummet mot sovdelen och lägenheten upplevs därför som en 2:a. I det rymliga, sociala och välplanerade vardagsrummet och sovdelen finns det gott om dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor och härliga umgängesytor. Det ljusa, charmiga rummet har vita väggar och nytt vackert laminatgolv genom hela lägenheten. Inbyggda garderober som rymmer gott om förvaring. Helt nytt IKEA kök med diskbänk, vita vitvaror och nytt laminatgolv. Här får det plats med ett litet barbord med stolar. Badrummet är stort, fräscht och smakfullt med toalett, dusch, handfat, badrumsskåp. På Vallgatan har ni ett centralt läge på Trossö med intilliggande parker och promenadavstånd både till badplats och centrum. Här bor du även i en mycket välvårdad förening som har genomgått flertalet stora renoveringar som ex, takbyte och fönsterbyte. Trevlig innergård med möjlighet för umgänge och lekplats. Gästlägenhet att hyra om besök kommer. Gångavstånd till centrum och badplats. Busskommunikation utanför huset. Varmt välkommen på visning !

  • Hiss
Lotskåsavägen 1205, Pukavik, Sölvesborgs kommun
Lotskåsavägen 1205, Pukavik, Sölvesborgs kommun, bild 2
Lotskåsavägen 1205, Pukavik, Sölvesborgs kommun, bild 3

Lotskåsavägen 1205

Fritidshus
Pukavik, Sölvesborgs kommun
Svensk Fastighetsförmedling Kristianstad
2 350 000 kr
74 + 16 m²
4 rum

Välkommen till denna enastående möjlighet att äga en exklusiv arrendestuga med en oöverträffad placering i vackra Pukavik. Denna pärla vid havet är en dröm som går i uppfyllelse för den som längtar efter ett avkopplande och fridfullt boende med en magisk utsikt över havet. Stugan är belägen på en generös havstomt, vilket innebär att du har direkt tillgång till Östersjön och kan njuta av spektakulära solnedgångar och lugnande ljudet av vågorna som slår mot kusten. Oavsett om du vill simma, fiska eller bara koppla av vid vattnet, är detta den perfekta platsen för det. Stugan erbjuder tre mysiga sovrum, vilket ger gott om utrymme för familj och vänner att komma och besöka. Den öppna planlösningen mellan vardagsrummet och köket ger en luftig känsla, och det generösa vardagsrummet är perfekt för avkoppling. Köket är fullt utrustat med moderna apparater och har en fantastisk utsikt över havet. Ett rymligt trädäck sträcker sig längs framsidan av stugan och erbjuder en idealisk plats att njuta av måltider utomhus, umgås med vänner eller bara koppla av medan du tar in den hisnande utsikten över havet. Det är en plats där minnen skapas och där vardagens stress försvinner. Med stugan ingår även en mindre båt som du enkelt kan ta ner i havet och nyttja! Båten är av märket Crescent, längd 4,65 från 70-talet. Motorn är en utombordare, Mercury 4-taktare på 15 hkr, från ca 2005. Båtsläpet är obromsat 30-släp och ungefär lika gammalt som motorn. Denna unika möjlighet att äga en stuga vid havet i Pukavik kommer inte att vara tillgänglig länge. Om du längtar efter ett fridfullt och naturskönt boende med havet som din närmsta granne, så är detta din dröm som går i uppfyllelse! Anmäl ditt intresse för att hålla dig uppdaterad, här kan du skapa minnen som varar livet ut!

  • Premium
Åbygatan 4, Bromölla, Bromölla kommun

Åbygatan 4

Villa
Bromölla, Bromölla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Bromölla
1 395 000 kr
98 + 20 m²
5 rum
1 022 m² tomt

Åbygatan 4 i Bromölla är en charmig 1,5-plans villa med en inbjudande känsla och praktiskt utrymme fördelat över källare, bottenvåning och övervåning. Dess strategiska läge gör det till en idealisk bostad med närhet till tågstationen, stormarknader och alla bekvämligheter som Bromölla har att erbjuda. Denna trevliga villa imponerar med sitt renoverade kök och golv, som ger en modern och fräsch atmosfär. Köket är hjärtat i hemmet, utformat med tanke på funktionalitet och estetik. De renoverade golven bidrar till en enhetlig och stilfull inredning i huset. Med en källare, bottenvåning och övervåning erbjuder hemmet gott om utrymme för både familjeliv och privata stunder. Dessutom finns fibernätverk installerat, vilket möjliggör snabb och pålitlig internetanslutning för arbete och nöje. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul. Åbygatan 4 är en bostad som kombinerar modern bekvämlighet med närhet till allt Bromölla har att erbjuda. Oavsett om det är den praktiska platsen, de renoverade utrymmena eller närheten till vardagliga bekvämligheter, är detta hem en idealisk plats att skapa minnen och njuta av livet i en välmående och växande samhälle. Ni är välkomna att anmäla er till visningen!

  • Uteplats

Visar alla 5