Mäklare Fredrik Sahlin

Fredrik Sahlin

Om mig

En bostadsaffär är en av de största och viktigaste händelserna i ditt liv, därför är valet av mäklare inget som ska lämnas åt slumpen. Du ska ställa höga krav och vara kräsen i ditt val. Min ambition - inför varje uppdrag jag åtar mig, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån din unika situation och din bostad oavsett vilken marknad som råder. Tillsammans med Svensk Fastighetsförmedlings unika produkter och tjänster skapar det de allra bästa förutsättningarna för en lyckad affär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlstorpsvägen 34, Lyckeby, Karlskrona kommun
  • Sön 28 apr kl 12:30

Karlstorpsvägen 34

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 300 000 kr
86 + 86 m²
5 rum
695 m² tomt

Villan som ligger söder om Östra Torp har inte bara ett rikt naturliv att erbjuda i anslutning med vackra naturreservat och vandringsleder. Det ligger även i närheten till köpcentrum, handelsområde m.m. nere i Lyckeby cirka 2,7 km. F-6 skolan Östra Torpskolan cirka 4 min promenad norr ut, Lyckeby Kunskapscenter(LKC) F-9 cirka 8min med cykel. Villan ligger i ett lugnt område med mindre trafik.

  • Plus
Bokavägen 4, Lyckeby, Karlskrona kommun
Bokavägen 4, Lyckeby, Karlskrona kommun, bild 2
Bokavägen 4, Lyckeby, Karlskrona kommun, bild 3

Bokavägen 4

Villa
Lyckeby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
7 000 000 kr
344 m²
7 rum
8 087 m² tomt

På Bokavägen 4, möts man av en stor trädgård med vackra bokar som står i slänten ner mot Lyckebyån. Från de stora grindarna nere vid vägen tar man sig över till bryggan som är tillhörande fastigheten. Boningshuset på sina 344kvm som ger ett pampigt bemötande med sin välkommande entré. Inne i huset finner vi stora rum med högt i tak och stuckaturer som ger liv till rummet. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp och låter en ta del av den trevliga utsikten som är åt väster. I vardagsrummet finner vi även en vackert utsmyckad kakelugn. På ovanvåningen har man gjort en eldstad med stensättning och stor kopparhuv i allrummet vilket ger en fräck känsla. De finns även två balkonger, en i respektive sovrum. På vardera plan finns toalett och duschrum. Från ovanvåningen i korridoren leder en trapp upp i på huset, detta är utrymmet inrett till bar. Vill ni se detta i verkligenheten så tveka inte på att anmäla er till visning eller kontakta mäklaren för att boka en tid som passar er!

  • Premium
Gängletorpsvägen 45, Ramdala, Karlskrona kommun

Gängletorpsvägen 45

Villa
Ramdala, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 500 000 kr
98 m²
3 rum
2 329 m² tomt

Boningshuset som tidigare varit missionshus ger en välkomnande och rymlig känsla med sin generösa takhöjd i allrummet. Huset erbjuder i dag ett sovrum och ett sov loft på entréplan. Praktiskt kök i ljust trä. På entréplan finner vi även badrum med bubbelbadkar. På ovanvåningen finner vi ett sovrum/allrum, öppen eldstad samt toalett .Fastigheten har en insynsskyddad trädgård i och med planket mot vägen. På baksidan finns uteplats och två redskaps/vedbodar. Dubbelgaraget är ihopbyggt med boningshuset och dubbla garagetportar i anslutning till gårdsplanen samt bakdörr mot baksidan.

  • Uteplats
Prel. adress Matvikshamnsvägen, Karlshamn, Karlshamns kommun
Prel. adress Matvikshamnsvägen, Karlshamn, Karlshamns kommun, bild 2
Prel. adress Matvikshamnsvägen, Karlshamn, Karlshamns kommun, bild 3

Prel. adress Matvikshamnsvägen

Tomt
Karlshamn, Karlshamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlshamn
Pris saknas
1 604 m² tomt

Här får ni avskildhet och ro i en underbar lummiga lövskog som Västra Bokö erbjuder, hör får ni även möjlighet att skapa något helt nytt och eget i ett starkt men begränsat etablerings område med stora möjlighet, bara det är unikt. Inbäddat i lövskogen finner vi idag fastigheten Bokö 1:31 med en äldre sten gärdesgård i norr, berghäll i öst och med plan mark centralt på tomten. Med blicken vänd mot söder kan vi idag se vattnet mellan träden, önskar köparen mer havsutsikt eller mer kvällssol i väst finns goda möjlighet att vara med och påverka i samråd med markägaren. Vid vattenbrynet möts vi av fina badplatser inbäddat i den lummiga lövskogen. I anslutning till tomten finns en brygga att tillgå som delas med två andra tomter. Möjlighet till nyttjanderätt mellan strand och Bokö 1:31 finns även för köpare vid intresse, Även goda tillgångar med fyllnadsmaterial finns inom, som såväl i direkt anslutning till Bokö 1:31. Med ett generöst förhandsbesked om 115 kvm + Attefallshus (30kvm Max) finns goda möjligheter att bygga mindre som stort. Västra Bokö kan idag erbjuda Kommunalt VA året om, Fiber så att du kan jobba hemifrån stugan, god elförsörjning och goda förutsättningar för hög kvalité på eget vatten vid valet att borra. Samtliga tillstånd som krävs finns för uppförande av fritidshus och ger dig som köpare en enkel byggprocess. Nuvarande fastighetsägare har möjlighet att ombesörja hjälp på fastigheten om köparen så önskar. Västra Bokö ligger utanför detaljplan och omfattas av landskapsbildskydd och utökat strandskydd. Tomten är undantagen från strandskyddet och innehar landskapsbildskydd och förhandsbesked. Vid byggnation krävs endast en bygglovsansökan och startbesked. Med ett avstånd om ca 5 min båtfärd från Västra Bokö in till Matvikshamn finner vi företaget ”Tärnöbolagen”. Företaget erbjuder transport och byggnationer i Blekinges skärgård och är behjälpliga vid byggnation i skärgården. Info Karlshamns skärgård består av flera mindre öar med litet avstånd mellan. Här tar ni er inomskärs mellan öarna på några få minuter med egen båt eller med skärgårdstrafiken. Längst ut i skärgården finner ni Tärnö. Där har ni möjlighet att äta, promenera, bada m.m. Sätter ni istället kurs österut från Västra Bokö kommer ni till den välbesökt ön Tjärö med nyrenoverad restaurang, boende, promenadstråk, badmöjligheter och flera sevärdheter. Karlshamns skärgård är Sveriges sydligaste skärgård och är en skärgård värd att uppleva.

  • Premium

Visar alla 4