Mäklare Mikael Petersson

Mikael Petersson

Om mig

På Svensk Fastighetsförmedling har jag hjälp av branschens starkaste varumärke och ett flertal unika produkter och tjänster som skapar de allra bästa förutsättningarna för att vi ska nå fler potentiella köpare till just din bostad. Nyckeln till att just din bostadsaffär ska bli framgångsrik är att välja en mäklare som drivs av utmaningar, är engagerad och som lägger stort fokus på just dina behov och önskemål i processen – vilket är självklara egenskaper hos mig. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rödebyvägen 29, Rödeby, Karlskrona kommun
Rödebyvägen 29, Rödeby, Karlskrona kommun, bild 2
Rödebyvägen 29, Rödeby, Karlskrona kommun, bild 3

Rödebyvägen 29

Villa
Rödeby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
4 150 000 kr
125 + 95 m²
6 rum
1 174 m² tomt

Varmt välkomna detta nyrenoverade/nybyggda hus belägen med ett centralt läge i Rödeby. Energieffektivt hus med bergvärme för låga driftkostnader och energiklass B för grönt bolån. Väldisponerad villa om 1-plan med källare samt det kopplade dubbelgaraget. Total yta är hela 285 kvadratmeter som är helt genomgånget och renoverat 2023/2024, varav 125 kvadratmeter boarea utgörs av entréplan. Planlösningen är disponerad med: Hall, badrum, två sovrum varav ena sovrummet har egen klädkammare och ytterligare ett badrum. Vidare erbjuds den öppna och sociala delen med kök, matplats och vardagsrum i den nybyggda delen. Här är det en ljus känsla med flera fönster som vetter mot tomtens baksida. Källaren är planerad med gillestuga, två inredda rum, tvättstuga samt badrum. Kopplat till huset finns även isolerat dubbelgarage om 65 kvadratmeter Allt är nytt och uppbyggt upp från den befintliga källargrunden som fanns - Vattenburen golvvärme i hela entréplan. Från fastigheten har man smidigt avstånd med gång och cykel till service, mataffär, skola och kommunikationer. Till Karlskrona centrum är det ca 15 minuter. Varmt välkomna på visning.

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Madviksvägen 24, Aspö, Karlskrona kommun
  • Fre 9 aug kl 12:30

Madviksvägen 24

Villa
Aspö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 495 000 kr
92 m²
4 rum
1 056 m² tomt

Nu har jag det stora nöjet att presentera en trevlig hus med ett charmigt läge på Aspö. Här erbjuds ett boende i 1 plan med väldisponerade ytor om 92 kvadratmeter belägen på en härlig trädgårdstomt med uteplats i skyddat läge på baksidan och större gräsyta på framsidan. Planlösningen är planerad med hall, två sovrum, badrum och tvättstuga. Vidare i planlösningen finns en öppen och social del med matplats vardagsrum och kök med vedspis. Från denna delen finns även utgång till tomtens baksida och uteplats. Huset har även en väl tilltagen vind med god potential. På Aspö finner ni all önskvärd service såsom livsmedelsaffär, skola, restaurang samt bilfärja över till Karlskrona centrum. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
Smedvägen 10, Sturkö, Karlskrona kommun
  • Budgivning pågår

Smedvägen 10

Villa
Sturkö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 750 000 kr
132 m²
4 rum
1 165 m² tomt

Charmig fastighet med härligt läge på Smedvägen, närhet till skärgård och natur. Här erbjuds fina möjlighet till både permanentboende samt fritidshus. Här välkomnas man av en väldisponerad planlösning med hall, tre sovrum, kök med plats för ett matbord. Vidare i planlösningen finns badrum med dusch, tvätt och wc samt stort vardagsrum med en trevlig kamin och utgång till inglasat uterum. Till huset hör en stor och plan tomt med garage och gäststuga. Det här hemmet är mysigt beläget på Sturkö med närhet till härliga utflyktsmål. Här bor man granne med vacker natur, flertalet badplatser, båtpendel (MS Flaggskär, Sturkö - Karlskrona), allmänna kommunikationen samt skola och förskola. Detta är en gyllene chans att förverkliga en dröm. Varmt välkommen till visning!

Björkhagavägen 23, Hasslö, Karlskrona kommun

Björkhagavägen 23

Villa
Hasslö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 995 000 kr
89 m²
3 rum
3 808 m² tomt

Nu har jag nöjet att välkomna er till denna enplansvilla om tre rum och kök med ett underbart läge vid havet!. Denna villa från erbjuder 89 kvadratmeter som är väldisponerade och har en god funktion. Här får man ett praktiskt boende i ett plan med en stor hall, två sovrum, ljust och socialt vardagsrum som vetter mot tomtens baksida samt kök och matplats. Huset är belägen på en stor tomt om 3 808 kvadratmeter med bra läge. På tomten finns en redskapsbod samt en större förrådslänga och verkstadsdel med både carport och garage vid infarten till fastigheten. Från tomten och huset erbjuds en härlig utsikt ner mot havet samt med en kort promenad så finns rättigheter till både sjöbod och brygga med båtplats. För er som gillar lugn och ro och närhet till hav och grönområden är Björkhagavägen 23 verkligen mitt i prick! Här njuter ni av vatten, skog, och härliga promenadstråk.  Varmt välkomna!

  • Uteplats
Sjöbrisvägen 17, Ramdala, Karlskrona kommun

Sjöbrisvägen 17

Villa
Ramdala, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 900 000 kr
157 + 14 m²
5 rum
1 831 m² tomt

Varmt välkomna till Sjöbrisvägen. Här erbjuds en väldisponerad villa med ett härligt och lummigt läge nära både natur och hav! Inflyttningsklart hus med, generösa ytor, två garage samt nytt tak och solcellsanläggning 2023! Planlösningen utgörs av en stor hall med gott om förvaring, kök med matplats, sovrum, tvättstuga samt badrum. Vidare i planlösningen i anslutning till köket finns den öppna och sociala delen med vardagsrum och utgång till det gedigna och härliga uterummet i soligt och skyddat läge. Tar vi trappen upp till övre plan finns badrum samt totalt tre sovrum, varav ett med utgång till balkong och utsikt. Till huset hör två garage, var av ett är byggt 2010 och är fristående i västra delen av tomten. Vidare finns en tillbyggd del från groventrén som erbjuder fina möjligheter för förvaring av växer samt redskap. Tomten är både inspirerande och mysig med en mängd vackra planteringar, växter och uteplatser! Allt för att fånga det perfekta läget på tomten beroende på årstid/klockslag. Här finns även fina plana gräsytor, prefekt för lek och avkoppling. Välkomna att anmäla er för visning.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Långgatan 6, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Långgatan 6

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
995 000 kr
50,3 m²
2 rum
vån 1/5
2 907 kr/mån
19 781 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade lägenhet om 50 kvadratmetrar med centralt läge på Pantarholmen. Välskött lägenhet med trevliga ytor och goda förvaringsmöjligheter. Planlösningen utgörs av hall med flertalet garderober, duschrum som är renoverat i samband med stambyte i fastigheten 2002, kakel och klinkergolv samt tvättmaskin, kök i äldre stil och bra skick med diskmaskin, plats för matbord samt förvaring. Vidare i bostaden erbjuds ett ljust och socialt vardagsrum samt ett större sovrum intill. Lägenheten är belägen mot innergård vilket ger ett skyddat lugnt läge. Här bor man i en stabil och äldre bostadsrättsförening med hiss, två förråd, tvättstuga och där det stora renoveringarna så som stambyte, fönsterbyte och ventilation redan är gjorda. Bekvämt även med hiss i huset. På Pantarholmen bor du mitt mellan högskolan och Trossö centrum. Här ligger flera matvarubutiker, pizzeria, café och närhet till bra allmänna kommunikationer och med enbart en kort promenad till tågstationen. Här bor du med vackra strövområden längs med havet, flera badplatser och 10 minuters promenadavstånd längs med strandpromenaden in till Trossö och affärscentrum. Välkomna att boka er för visning!

  • Hiss
Träsmedsvägen 41, Torhamn, Karlskrona kommun
  • Fre 9 aug kl 15:00

Träsmedsvägen 41

Fritidshus
Torhamn, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 495 000 kr
75 m²
3 rum
876 m² tomt

Varmt välkomna till denna villan belägen med ett härligt läge i Torhamn med insynsskyddat tomt och granne med naturen. Senaste två åren har större delen av byggnaden renoverats samt har tomten anlagts med både växter, gångar, uteplats och dammar i olika storlekar och funktion. Bostaden erbjuder en planlösning med hall, sovrum/allrum, badrum samt en sovalkov/sovrum. Vidare i planlösning har vi den öppna och sociala ytan med kök, matplats och vardagsrum. Invändigt ytskikten samt inredning är valda med omsorg för att passa fint ihop och skapa ett unik boende. Till huset hör en skyddad tomt om 876 kvadratmeter med större altandäck och uteplats, förrådsyta samt separat gäststuga. Fastigheten är helt inflyttningsklar och kan nyttjas hela året. Här bor ni med familjevänligt läge med närhet till bland annat fina grönområden, havet, matbutik, skola, lekplatser, idrottsanläggningar samt kollektivtrafik. Här bor man med ca 10 minuter till Jämjö och ca 25 minuter till Karlskrona centrum. Detta är en bostad med perfekt läge i Torhamn. Välkomna att anmäla er för visning.

  • Plus
Flyetvägen 34, Jämjö, Karlskrona kommun

Flyetvägen 34

Villa
Jämjö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 495 000 kr
200 + 10 m²
7 rum
3 216 m² tomt

Charmigt belägen fastighet med fina boendeytor, insynsskyddad och mysig tomt med både garage, lada, förråd och skjul. Perfekta boendet för er som söker ett stort hus med lantlig tomt och närhet till färskesjön, skärgården samt skogen. Huset är om sju rum och kök varav fem sovrum. På bottenplan erbjuds en stor hall med central placering, kök med plats för matbord samt vardagsrum med fint ljusinsläpp, plats för både soffgrupp och matbord. Vidare på bottenplan finns två sovrum i god storlek, badrum samt en väl tilltagen tvättstuga. Tar vi trappen upp till övre plan finns allrum, badrum, handkammare, två klädkammare samt tre sovrum i god storlek. Till huset hör ett isolerat garage och separat förråd. Till garagebyggnaden finns en större vind där egen trapp finns, perfekt som extra rum eller gäststuga. Garage ink förråd är om ca 54 kvadratmeter. På tomten finns även en mindre lada, hönshus, lekstuga stenkällare och fina förvaringsmöjligheter. Här bor man med ett bra läge och en mysig tomt om 3 216 kvadratmeter som erbjuder både lek och avkoppling! Till Jämjö tar det ca 10 minuter med bil - 5 minuter till populära Färskesjön eller skärgården och ca 25 minuter till centrum i Karlskrona. Fastigheten saknar bilder inomhus men ni varmt välkomna att anmäla er för visning för att se helheten!

  • Uteplats
Aktervägen 7, Listerby, Ronneby kommun

Aktervägen 7

Villa
Listerby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 895 000 kr
122 m²
5 rum
757 m² tomt

Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter som är disponerad med 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Villan är helt inflyttningsklar samt kommer tomten vara anlagd med matjord och sådd gräsmatta. Vidare på tomten är det även förberett med hårdpackad yta för altan samt planerade ytor för stenläggning. Allt för att ni ska ha ett ombonat hem redan i år! Här får du ett hus med fyra sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med så kallade "lyxkök" från Smålandsvillan. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror samt rostfri frihängande fläkt. Det stora badrummet är inrett med våtrumsmatta duschväggar, vit kommod och takdusch. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta, duschhörn med vikbara dörrar och vit kommod. Till huset hör en plan trädgårdstomt med fina möjligheter samt en garage. Här bor man i ett populärt område med närhet till hav, bad, lekplats fina vandringsstråk samt kommunikationer. OBOS-medlemmar får förtur och fina förmåner Våra medlemmar får förtur till att köpa OBOS bostäder och tomter, och den som varit medlem längst har fördel. OBOS-medlemmar får också tillgång till vårt trygghetspaket. Liksom fina rabatter och erbjudanden som gör att man snabbt tjänar in medlemsavgiften. Se länk i annons till: OBOS Medlem. Välkommen att anmäla ert intresse och boka er för visning.

HASSLÖ 5:222 Tångaviksvägen, Karlskrona, Karlskrona kommun

HASSLÖ 5:222 Tångaviksvägen

Tomt
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
850 000 kr
1,4 ha tomt

Nu erbjuds en trevlig tomt och mark med bra läge på Hasslö. Tomternas areal är totalt om 14 270 kvadratmeter. Fastigheten är fördelad i två skiften. Skifte 1: Ca 2000 kvadratmeter belägen längst med Tångenviksvägen. I närområdet finns bebyggelse och skulle passa utmärkt som en fin villatomt med naturen som granne! Kommunalt V/A finns för anslutning. Anslutningsavgift samt förhandsbesked och bygglov söks och bekostas av köparen. Skifte 2: Strax över 1,2ha som sträcker sig ner till havet. Här finns rätt till sjöfågeljakt som det tidigare användes till. Marken består av blandskog och är relativt kuperad. Möjligheter vad man får göra med marken kontrolleras av köparen. Lantmäterikartor gällande markens gränser är bifogade i annonsen. Tomten är belägen i närheten av hav och natur. I närområdet finns lekplats fina vandringsleder och gångavstånd ner till havet. Kontakta ansvarig mäklare för intresse . Välkommen!

Gamla Karlshamnsvägen 1, Ronneby, Ronneby kommun

Gamla Karlshamnsvägen 1

Villa
Ronneby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
4 200 000 kr
335 m²
704 m² tomt

Centralt hyreshus i Ronneby med fem lägenheter som har egna ingångar från gårdsplan eller trapphus. Här erbjuds en fastighet med bra läge och lägenheter med bra disponerad planlösning. Nedan finns lägenhetsfördelningen. Stora huset Lägenhet 1 (Övre plan): 4ROK, 110m2: 8600kr/månaden. Lägenhet 2 (Bottenplan): 5ROK, 120m2: 9400kr/månaden. ------- Lägenhet 3 (Högs upp): 1ROK, 30m2: 3040kr/månaden. Lägenhet 4 (Mitten): 1ROK, 35m2: 3900kr/månaden. Lägenhet 5 (Längs ner): 1ROK, 39m2: 4400kr/månaden. Det finns källarförråd till alla lägenheter. Tvättmöjligheter finns i lägenhet 2. Resterande lägenheter har gemensam tvättstuga. Totalt per år: 352 080kr Perfekt fastighet som lämpar sig bra som en ren hyresfastighet men fungerar även lika fint att ha som sin egna bostad och hyra ut resterande ytor för att få god boendeekonomi. Till huset hör en trevlig tomt med uteplats samt en källardel där tvättstugan är. Gårdsplanen erbjuder även plats till parkering för 4 bilar. Varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan så kontaktar jag dig/ er.

  • Uteplats
Bokstigen 4, Ronneby, Ronneby kommun
  • Fre 16 aug kl 15:30

Bokstigen 4

Villa
Ronneby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 295 000 kr
86 + 86 m²
3 rum
977 m² tomt

Nu har jag nöjet att presentera ett trevligt hus i ett plan med källare, bastu samt tillhörande trevlig tomt! Välkomna till detta välplanerade hus med hörnläge, perfekt för både paret och den mindre familjen! Planlösningen är disponerad i ett plan med källare. Entréplan rymmer kök, två sovrum, badrum samt ett större vardagsrum med utgång till tomtens baksida och uteplats. Tar vi trappen ner till källaren har vi en välskött gillestuga, tvättstuga, garage samt flera fina förrådsrum/utrymmen. Till huset hör en tomt med uteplats på baksidan i skyddat läge. Runt huset finns även fina gräsytor som lämpar sig perfekt för lek och avkoppling. Här bor man med ett centralt läge med enbart 5 minuter till centrum samtidigt som det är gångavstånd till havet och vackra vandringsstråk i naturen. Nuvarande ägare arrenderar båtplats från kommunen i Ronnebyån (ca 400 meter) som kan övertas om så önskas. Välkomna att anmäla er för visning.

  • Plus
  • Uteplats
Ekenäsvägen, Senoren, Karlskrona kommun

Ekenäsvägen

Tomt
Senoren, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
650 000 kr
1 500 m² tomt

1 tomt kvar. Nu finns en unik möjlighet att bygga sitt drömhus med bra läge på Senoren. Förhandsbesked finns och avstyckning hos Lantmäteriet är pågående. Förhandsbeskedet ger tillåtelse till enbostadshus med maximalt två våningsplan och byggyta om 200 kvadratmeter. Uppladdat under dokument i annonsen. Kommunalt V/A, EL och fiber finns i området för anslutning. Detta betalas av köparen. Tomten är knuten med byggnation via Vallsjöhus AB. Kontaktperson: Mats Nilsson: [email protected] , 070-671 01 99 Välkommen att anmäla ert intresse.

Råholmavägen, Nättraby, Karlskrona kommun

Råholmavägen

Tomt
Nättraby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
695 000 kr
1 500 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att bygga sitt drömhus med bra läge i Färmanstorp. Förhandsbesked finns och avstyckning hos Lantmäteriet är pågående. Förhandsbeskedet ger tillåtelse till enbostadshus med maximalt två våningsplan och byggyta om 210 kvadratmeter. Kommunalt V/A, EL och fiber finns i området för anslutning. Detta betalas av köparen. Tomten är knuten med byggnation via Vallsjöhus AB. Kontaktperson: Mats Nilsson: [email protected] , 070-671 01 99 Välkommen att anmäla ert intresse.

Säbyvallsvägen 4, Ramdala, trummenäs, Karlskrona kommun

Säbyvallsvägen 4

Villa
Ramdala, trummenäs, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
4 495 000 kr
122 m²
6 rum

Flytta in i nybyggd villa belägen på en tomt om 1 504 kvadratmeter med isolerat garage och planerad tomt. Villan är helt inflyttningsklar, målad (grå nyans) med fixade markytor och anlagd gräsmatta. Vidare på tomten är det även förberett med hårdpackad yta för altan samt planerade ytor för stenläggning. Allt för att ni ska ha ett ombonat hem redan i sommar! Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter som är disponerad med 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med fyra sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med så kallade "lyxkök" från Smålandsvillan. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror samt rostfri frihängande fläkt. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker inkl. komfortvärme, duschväggar, vit kommod och takdusch. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta, duschhörn med vikbara dörrar och vit kommod. I vackra Trummenäs/säby får du en härlig blandning av skön sinnesro kombinerat av liv och rörelse. Här bor du mitt i den vackra naturen, på bekvämt promenad/cykelavstånd till både badplats och hamn! Trummenäs är familjärt och här finns något för alla familjemedlemmar - fina lekparker, grönområden och tillgång till massor av aktiviteter. Ta en promenad eller cykeln ner till golfbanan, padelbanorna eller den välbesökta badstranden. Vid sidan om ligger fotbollsplanen. Golfklubben har här även en egen restaurang och vid campingen finns en liten kiosk. Inhandling till middagsmaten finns ICA på Senoren eller Amiralen köpcentrum i Lyckeby. Även tre förskolor och skola hittar du inom ett bekvämt avstånd. Från Trummenäs pendlar du smidigt till Karlskrona, antingen bil eller med förbindelser med bussar, pendelbåt och cykelbanor. Varmt välkomna på visning!

KÄTTILSMÅLA 1:18 , Karlskrona, Karlskrona kommun

KÄTTILSMÅLA 1:18

Tomt
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
300 000 kr
2 000 m² tomt

Nu finns en möjlighet att bygga sitt drömhus med ett bra läge i Kättilsmåla! Här erbjuds en stor valfrihet gällande storlek och läge på tomt. Område 1: Härlig tomt om ca 2000m2. Asfalterad väg finns vid tomtgräns samt även kommunalt v/a, el och fiber för anslutning. Pris 300 000kr är prisbild för område 1 med en areal om 2000m2. Hela fastigheten har en totalareal om 36 309 kvadratmeter som är delat på tre områden. Se fastighetskarta. Område 2: Större tomt om ca 3000m2 med utsikt mot Lyckebyån. Arealen gör det möjligt att stycka av till två tomter. Kommunalt, v/a, el och fiber finns i området. Bra infartsmöjligheter. Område 3: Större markområde om ca 31 000m2 som gör det möjligt till avstyckning av flera tomter. Infart går att anordna samt finns kommunalt v/a, el och fiber i området. För område nr 2 och 3 tar vi separat dialog beroende hur stor areal som önskas köpa. Här bor man i ett centralt och barnvänligt område i Kättilsmåla med vacker natur, badplatser och enbart ca1 mil till Lyckeby med stort serviceutbud. Tomten är knuten med byggnation via Vallsjöhus AB. Kontaktperson: Mats Nilsson: [email protected] , 070-671 01 99 Välkommen att anmäla ert intresse. Förhandsbesked, avstyckning och bygglov kommer Mats Nilsson att vara behjälplig med. Kommunalt V/A, EL och fiber finns i området för anslutning. Detta betalas av köparen. Vid köpekontrakt erläggs 10% i handpenning av tomtpriset som deponeras fram tills att tomten är avstyckad och förhandsbesked för byggnation finns. Detta skapar trygghet för tomtköpare att plan om byggnation på tomten blir uppfylld. Välkommen att anmäla ert intresse.

Visar alla 16