Mäklare Mikael Petersson

Mikael Petersson

Om mig

På Svensk Fastighetsförmedling har jag hjälp av branschens starkaste varumärke och ett flertal unika produkter och tjänster som skapar de allra bästa förutsättningarna för att vi ska nå fler potentiella köpare till just din bostad. Nyckeln till att just din bostadsaffär ska bli framgångsrik är att välja en mäklare som drivs av utmaningar, är engagerad och som lägger stort fokus på just dina behov och önskemål i processen – vilket är självklara egenskaper hos mig. Välkommen att kontakta mig!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hallarnavägen 41, Hasslö, Karlskrona kommun

Hallarnavägen 41

Villa
Hasslö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 100 000 kr
3 rum
4 930 m² tomt

Vackert beläget på Hallarnavägen erbjuds nu detta hus om 1 ½ plan med ett skyddat och havsnära läge. Till huset hör en sjöbod nere vid havet samt en brygga/stenpir som man enkelt når med en kort promenad eller cykeltur. Huset är disponerat med entréplan där hall, vardagsrum och kök med matplats finns. En trappa upp finns först en passage och ett större sovrum. Fastigheten har en plan och stor tomt om 4930 kvadratmeter med tillhörande lada, förråd samt byggnad med förberett avlopp som har fina möjligheter att bli en komplett gäststuga. Perfekt bostad som har stor potential till att åter igen bli en pärla på denna fina kuststräcka! Närhet till den bästa Hasslö har att erbjuda - perfekt för er som ställer höga krav på er boendemiljö! Här bor man centralt med ett bekvämt avstånd till matbutiker, restauranger, golfklubb, gästhamnar och bra kommunikationer till Karlskrona centrum, enbart ca 50 meter till närmaste busshållsplats. Välkomna att anmäla er för visning.

 • Uteplats
Halsjövägen 17, Kallinge, Ronneby kommun
 • Idag kl 16:15

Halsjövägen 17

Villa
Kallinge, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 250 000 kr
119 m²
5 rum
2 125 m² tomt

Välkomna till Halsjövägen 17 och detta 2-planshus belägen med en stor och skyddad tomt med hörnläge. Husets planlösning är disponerad med hall där det finns goda avhängningsmöjligheter samt flertalet garderober, stort och socialt vardagsrum med gott om ljusinsläpp samt access till ytterligare ett mysigt allrum med öppen spis. Vidare på entréplan finns wc med tvättstuga samt ett väldisponerat kök och matplats med gott om förvarings och arbetsytor. Tar vi trappen upp till övre plan finns totalt tre sovrum, varav ett större, badrum med dusch samt ett allrum centralt placerat mellan sovrummen. Huset står på en härlig trädgårdstomt med fina gräsytor, flertalet planteringar, gedigen och asfalterad uppfart med garage samt trevliga uteplatser med plats för grill och utemöblemang i soligt läge. Här bor ni med närhet till natur, skolor, förskolor och bra kommunikationer. Mycket trevlig gemenskap i området, där det bor många barnfamiljer. Anmäl ert intresse för visning redan idag. Välkomna!

 • Plus
 • Uteplats
Västra Kyrkvägen 16, Fridlevstad, Karlskrona kommun
 • Mån 22 apr kl 16:30

Västra Kyrkvägen 16

Villa
Fridlevstad, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 795 000 kr
112 + 112 m²
4 rum
717 m² tomt

Nu har jag nöjet att presentera en välskött villa belägen med ett härligt läge i Fridlevstad! Här erbjuds en renoverad och fräsch villa som det bara flytta in i, perfekt för familjen eller paret som söker efter ett fint hem med trevlig disponerad planlösning samt öppna ytor för socialt umgänge! Planlösningen erbjuder hall, kök med köksö samt matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Vidare på entréplan finns tre sovrum varav ett större föräldrasovrum samt badrum. Tar vi oss ner till källarplan (dränerat) finns finns en mysig gillestuga med kamin, wc, bastu och en stor tvättstuga med dusch. Vidare i källaren finns även flera förrådsrum som går att nyttja till olika användningsområden. Till huset hör en plan och fin trädgårdstomt med skyddat och soligt hörnläge. Vid husets infart finns även garage med plats för en bil och förvaring. Här bor man med ett bekvämt avstånd till både Rödeby centrum (ca 5 minuter) samt Karlskrona (ca 15 minuter). Välkomna att anmäla er för visning!

 • Plus
 • Uteplats
Lomvägen 20, Trummenäs, Karlskrona kommun
 • Tis 23 apr kl 16:30

Lomvägen 20

Villa
Trummenäs, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 475 000 kr
140 m²
5 rum
1 200 m² tomt

Varmt välkomna till denna idyll belägen med ett trevligt läge på Trummenäs med både utsikt och närhet till hav och bad. Här erbjuds villa för åretruntbruk. Väldisponerad planlösning i ett plan med en fin kombination av sociala ytor i en öppen planlösning. Bostaden är planerad med en ljus och öppen entré med fin siktlinje in mot vardagsrum och matplats med eldstad. Intill entrén finns badrum samt kök med matplats och utgång till altan. Vidare erbjuds ytterligare ett badrum samt tre sovrum i varierad storlek, varav ett sovrum med utgång till ett inglasat uterum. Till huset hör en plan och skyddad tomt med flertalet uteplatser för att kunna fånga solen under hela dagen. På baksidan av tomten finns förråd/friggebod och på framsidan finns flertalet vackra planteringar och växter samt uppfart med plats för två bilar i bredd. Trummenäs är ett attraktivt och barnvänligt område i Karlskronas östra skärgård, ca 1,5 mil från stadskärnan. Här bor man med närhet till Trummenäs skola, förskola, till hav, grönområde, golfbana, padelbana, camping och golfrestaurang. Med kort promenadavstånd från bostaden finns även trevligt naturbad. Välkomna att anmäla er till visning.

 • Plus
 • Uteplats
Flyetvägen 34, Jämjö, Karlskrona kommun

Flyetvägen 34

Villa
Jämjö, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 795 000 kr
200 + 10 m²
7 rum
3 216 m² tomt

Charmigt belägen fastighet med fina boendeytor, insynsskyddad och mysig tomt med både garage, lada, förråd och skjul. Perfekta boendet för er som söker ett stort hus med lantlig tomt och närhet till färskesjön, skärgården samt skogen. Huset är om sju rum och kök varav fem sovrum. På bottenplan erbjuds en stor hall med central placering, kök med plats för matbord samt vardagsrum med fint ljusinsläpp, plats för både soffgrupp och matbord. Vidare på bottenplan finns två sovrum i god storlek, badrum samt en väl tilltagen tvättstuga. Tar vi trappen upp till övre plan finns allrum, badrum, handkammare, två klädkammare samt tre sovrum i god storlek. Till huset hör ett isolerat garage och separat förråd. Till garagebyggnaden finns en större vind där egen trapp finns, perfekt som extra rum eller gäststuga. Garage ink förråd är om ca 54 kvadratmeter. På tomten finns även en mindre lada, hönshus, lekstuga stenkällare och fina förvaringsmöjligheter. Här bor man med ett bra läge och en mysig tomt om 3 216 kvadratmeter som erbjuder både lek och avkoppling! Till Jämjö tar det ca 10 minuter med bil - 5 minuter till populära Färskesjön eller skärgården och ca 25 minuter till centrum i Karlskrona. Varmt välkommen att anmäla er för visning!

 • Uteplats
Aktervägen 7, Listerby, Ronneby kommun

Aktervägen 7

Villa
Listerby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 895 000 kr
122 m²
5 rum
757 m² tomt

Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter som är disponerad med 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Villan är helt inflyttningsklar samt kommer tomten vara anlagd med matjord och sådd gräsmatta. Vidare på tomten är det även förberett med hårdpackad yta för altan samt planerade ytor för stenläggning. Allt för att ni ska ha ett ombonat hem redan i år! Här får du ett hus med fyra sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med så kallade "lyxkök" från Smålandsvillan. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror samt rostfri frihängande fläkt. Det stora badrummet är inrett med våtrumsmatta duschväggar, vit kommod och takdusch. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta, duschhörn med vikbara dörrar och vit kommod. Till huset hör en plan trädgårdstomt med fina möjligheter samt en garage. Här bor man i ett populärt område med närhet till hav, bad, lekplats fina vandringsstråk samt kommunikationer. OBOS-medlemmar får förtur och fina förmåner Våra medlemmar får förtur till att köpa OBOS bostäder och tomter, och den som varit medlem längst har fördel. OBOS-medlemmar får också tillgång till vårt trygghetspaket. Liksom fina rabatter och erbjudanden som gör att man snabbt tjänar in medlemsavgiften. Se länk i annons till: OBOS Medlem. Välkommen att anmäla ert intresse och boka er för visning.

Skansvägen 9, Karlskrona, Karlskrona kommun

Skansvägen 9

Villa
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 295 000 kr
29 + 11 m²
2 rum
1 184 m² tomt

Nu finns en unik chans att förvärva en charmig fastighet med underbar tomt och skyddat västerläge på en populär del på Hästö! På Skansvägen 9 erbjuds nu en sällsynt fastighet med fina möjlighet att ordna ett året runt boende. Detaljplanerat område som ger möjlighet till ny/tillbyggnad. Kommunalt v/a är indraget till tomt samt förrådslänga. Byggnad är disponerad på bottenplan med veranda, kök med vedspis och allrum med eldstad. I huset finns även en inredd vind med plats för tre sängar. Tomten till huset är om 1184m2 och erbjuder ett väl insynsskyddat läge med flertalet vackra planeringar, flertalet träd och en lummighet i kombination av plana gräsytor, perfekt för lek och avkoppling. På tomten finns även en större länga där vi har utedass (inkopplat till kommunalt) samt två förrådsbodar. Med access från tomten finns även en mindre källare som kan nyttjas som skafferi. Här bor du i ett lugnt och tryggt område utan någon större väg utanför samt med fina promenadstråk intill. Med enbart några minuter på cykel finns Hästö herrgårdsbutik samt med gångavstånd har man nära till både hav, lekpark och natur. Bra kommunikationer och enbart ca 3 km till stan. Välkomna att anmäla er för visning.

 • Uteplats
Ellen Klemans Gata 5, Pottholmen, Karlskrona kommun
 • Fre 19 apr kl 13:45

Ellen Klemans Gata 5

Lägenhet
Pottholmen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 295 000 kr
32 m²
1 rum
vån 4/6
2 457 kr/mån
40 469 kr/m²

Här på Pottholmen hittar ni denna väldisponerad och moderna 1an belägen åt sydost med utsikt mot båthamnen! Lägenheten är nyproducerad 2021 på trivsamma Pottholmen i föreningen BRF Skärgården. Här erbjuds en trevlig och öppen planlösning om 32 kvadratmeter med genomgående ekparkettgolv och stilren vit köksinredning från HTH samt fullutrustad med vitvaror från Siemens. Vidare erbjuds bra med förvaring i hall med skjutdörrsgarderober samt ett väl tilltaget badrum och tvättrum (helkaklat och inredning från Svedberg). Bostaden ligger i centrala Karlskrona med ett av stans bästa lägen med närhet till havet, centrum och strandpromenad. Här finns det restaurang precis intill, promenadavstånd till tågstation och bra bussförbindelse intill fastigheten samt endast fem minuters gångavstånd till Trossö centrum. Här finns allt man kan önska sig i huset, förråd och cykelrum med gott om plats. Allt för att underlätta och göra ditt boende till det mest moderna i Karlskrona. Varmt välkomna på visning!.

 • Plus
 • Hiss
 • Energieffektiv
Långgatan 6, Pantarholmen, Karlskrona kommun

Långgatan 6

Lägenhet
Pantarholmen, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
1 195 000 kr
50,3 m²
2 rum
vån 1/5
2 907 kr/mån
23 757 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade lägenhet om 50 kvadratmetrar med centralt läge på Pantarholmen. Välskött lägenhet med trevliga ytor och goda förvaringsmöjligheter. Planlösningen utgörs av hall med flertalet garderober, duschrum som är renoverat i samband med stambyte i fastigheten 2002, kakel och klinkergolv samt tvättmaskin, kök i äldre stil och bra skick med diskmaskin, plats för matbord samt förvaring. Vidare i bostaden erbjuds ett ljust och socialt vardagsrum samt ett större sovrum intill. Lägenheten är belägen mot innergård vilket ger ett skyddat lugnt läge. Här bor man i en stabil och äldre bostadsrättsförening med hiss, två förråd, tvättstuga och där det stora renoveringarna så som stambyte, fönsterbyte och ventilation redan är gjorda. Bekvämt även med hiss i huset. På Pantarholmen bor du mitt mellan högskolan och Trossö centrum. Här ligger flera matvarubutiker, pizzeria, café och närhet till bra allmänna kommunikationer och med enbart en kort promenad till tågstationen. Här bor du med vackra strövområden längs med havet, flera badplatser och 10 minuters promenadavstånd längs med strandpromenaden in till Trossö och affärscentrum. Välkomna att boka er för visning!

 • Hiss
HASSLÖ 5:222 Tångaviksvägen, Karlskrona, Karlskrona kommun

HASSLÖ 5:222 Tångaviksvägen

Tomt
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
850 000 kr
1,4 ha tomt

Nu erbjuds en trevlig tomt och mark med bra läge på Hasslö. Tomternas areal är totalt om 14 270 kvadratmeter. Fastigheten är fördelad i två skiften. Skifte 1: Ca 2000 kvadratmeter belägen längst med Tångenviksvägen. I närområdet finns bebyggelse och skulle passa utmärkt som en fin villatomt med naturen som granne! Kommunalt V/A finns för anslutning. Anslutningsavgift samt förhandsbesked och bygglov söks och bekostas av köparen. Skifte 2: Strax över 1,2ha som sträcker sig ner till havet. Här finns rätt till sjöfågeljakt som det tidigare användes till. Marken består av blandskog och är relativt kuperad. Möjligheter vad man får göra med marken kontrolleras av köparen. Lantmäterikartor gällande markens gränser är bifogade i annonsen. Tomten är belägen i närheten av hav och natur. I närområdet finns lekplats fina vandringsleder och gångavstånd ner till havet. Kontakta ansvarig mäklare för intresse . Välkommen!

Björkerydsvägen 56, Fridlevstad, Karlskrona kommun

Björkerydsvägen 56

Villa
Fridlevstad, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
795 000 kr
68 + 39 m²
4 rum
920 m² tomt

Villa med enbart 15 minuter från Karlskrona centrum. Här erbjuds en fastighet i ett plan med en större vind. Lämplig för både året runt eller fritidsbostad där man har en lugn omgivningen med vacker natur. Planlösningen är disponerad med kök, matplats, vardagsrum, duschrum och två sovrum. Här finns även en vind med god takhöjd med fina inredningsmöjligheter. Till huset hör en plan och relativt skyddad tomt om 920 kvadratmeter med tillhörande komplementbyggnad och uteplats. Från fastigheten är det enbart 5 minuter till förskola och skola som finns i Fridlevstad. Välkomna att anmäla er för visning.

 • Plus
 • Uteplats
Källvägen 4, Johannishus, Ronneby kommun

Källvägen 4

Villa
Johannishus, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
2 095 000 kr
146 + 40 m²
6 rum
1 022 m² tomt

Varmt välkomna till denna väldisponerade villan med optimalt läge i Johannishus. Villan präglas av öppna och sociala ytor i kombination med trevliga ytor och härlig uteplats. Planlösningen är planerad med hall med klinkergolv och förvaring, badrum, renoverat 2014 samt en stor öppen och social yta med vardagsrum och matplats. Vidare på bottenplan finns kök med matplats och köksö, sovrum samt tvättstuga, matkällare och pannrum. Tar vi trappen upp till övre plan finns wc, ytterligare tre sovrum, varav ett med tillhörande större klädkammare. Vid ena husets gavel finns ingång till en fullt inredd gäststuga/hobbyrum eller gym beroende vilket funktion som man önskar. Till huset hör en plan och skyddat tomt med dubbelgarage, förråd, fina gräsytor och en trevlig altan i västerläge med kvällssol. I altanen finns en nedsänkt terrasspool (vedeldad ). Här bor man i ett lungt område med fin omgivning och lekplats intill. Perfekta villan för en familj. Välkomna att boka er för visning!

 • Uteplats
Gamla Karlshamnsvägen 1, Ronneby, Ronneby kommun

Gamla Karlshamnsvägen 1

Villa
Ronneby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
4 200 000 kr
335 m²
704 m² tomt

Centralt hyreshus i Ronneby med fem lägenheter som har egna ingångar från gårdsplan eller trapphus. Här erbjuds en fastighet med bra läge och lägenheter med bra disponerad planlösning. Nedan finns lägenhetsfördelningen. Stora huset Lägenhet 1 (Övre plan): 4ROK, 110m2: 8600kr/månaden. Lägenhet 2 (Bottenplan): 5ROK, 120m2: 9400kr/månaden. ------- Lägenhet 3 (Högs upp): 1ROK, 30m2: 3040kr/månaden. Lägenhet 4 (Mitten): 1ROK, 35m2: 3900kr/månaden. Lägenhet 5 (Längs ner): 1ROK, 39m2: 4400kr/månaden. Det finns källarförråd till alla lägenheter. Tvättmöjligheter finns i lägenhet 2. Resterande lägenheter har gemensam tvättstuga. Totalt per år: 352 080kr Perfekt fastighet som lämpar sig bra som en ren hyresfastighet men fungerar även lika fint att ha som sin egna bostad och hyra ut resterande ytor för att få god boendeekonomi. Till huset hör en trevlig tomt med uteplats samt en källardel där tvättstugan är. Gårdsplanen erbjuder även plats till parkering för 4 bilar. Varmt välkomna att skicka in en intresseanmälan så kontaktar jag dig/ er.

 • Uteplats
Bokstigen 4, Ronneby, Ronneby kommun

Bokstigen 4

Villa
Ronneby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ronneby
1 295 000 kr
86 + 86 m²
3 rum
977 m² tomt

Nu har jag nöjet att presentera ett trevligt hus i ett plan med källare, bastu samt tillhörande trevlig tomt! Välkomna till detta välplanerade hus med hörnläge, perfekt för både paret och den mindre familjen! Planlösningen är disponerad i ett plan med källare. Entréplan rymmer kök, två sovrum, badrum samt ett större vardagsrum med utgång till tomtens baksida och uteplats. Tar vi trappen ner till källaren har vi en välskött gillestuga, tvättstuga, garage samt flera fina förrådsrum/utrymmen. Till huset hör en tomt med uteplats på baksidan i skyddat läge. Runt huset finns även fina gräsytor som lämpar sig perfekt för lek och avkoppling. Här bor man med ett centralt läge med enbart 5 minuter till centrum samtidigt som det är gångavstånd till havet och vackra vandringsstråk i naturen. Nuvarande ägare arrenderar båtplats från kommunen i Ronnebyån (ca 400 meter) som kan övertas om så önskas. Välkomna att anmäla er för visning.

 • Plus
 • Uteplats
Ekenäsvägen, Senoren, Karlskrona kommun

Ekenäsvägen

Tomt
Senoren, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
650 000 kr
1 500 m² tomt

1 tomt kvar. Nu finns en unik möjlighet att bygga sitt drömhus med bra läge på Senoren. Förhandsbesked finns och avstyckning hos Lantmäteriet är pågående. Förhandsbeskedet ger tillåtelse till enbostadshus med maximalt två våningsplan och byggyta om 200 kvadratmeter. Uppladdat under dokument i annonsen. Kommunalt V/A, EL och fiber finns i området för anslutning. Detta betalas av köparen. Tomten är knuten med byggnation via Vallsjöhus AB. Kontaktperson: Mats Nilsson: [email protected] , 070-671 01 99 Välkommen att anmäla ert intresse.

Råholmavägen, Nättraby, Karlskrona kommun

Råholmavägen

Tomt
Nättraby, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
695 000 kr
1 500 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att bygga sitt drömhus med bra läge i Färmanstorp. Förhandsbesked finns och avstyckning hos Lantmäteriet är pågående. Förhandsbeskedet ger tillåtelse till enbostadshus med maximalt två våningsplan och byggyta om 210 kvadratmeter. Kommunalt V/A, EL och fiber finns i området för anslutning. Detta betalas av köparen. Tomten är knuten med byggnation via Vallsjöhus AB. Kontaktperson: Mats Nilsson: [email protected] , 070-671 01 99 Välkommen att anmäla ert intresse.

Vrakekevägen 3, Listerby, Ronneby kommun

Vrakekevägen 3

Villa
Listerby, Ronneby kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
3 995 000 kr
1 200 m² tomt

Flytta in i nybyggd villa belägen på en tomt om 1 200 kvadratmeter med isolerat garage och planerad tomt. Villan är helt inflyttningsklar på bottenvåningen, och boytan kan enkelt mer än fördubblas genom att inreda den redan isolerade ovanvåningen. Fasaden ä rmålad i en grå nyans, tomten är färdigställd med matjord och utrullad gräsmatta, hårdpackade ytor för altandäck eller stenläggning samt gångar/uppfart. Allt för att ni ska ha ett ombonat hem redan i år. Nu har du chansen att förvärva ett hem där du blir den första att bo. Här erbjuds ett ljust och välplanerat hus med en boarea om 88 m2 på bottenplan — Med inredd övervåning hela 183 kvadratmeter. På bottenplan hittar vi tvättstuga med groventré, sovrum, badrum i god storlek samt ett öppet kök och vardagsrum med utgång till trädgårdens baksida. Tar vi trappen upp till övre plan som är placerat i vardagsrummet så erbjuds en öppen yta att sätta sin egen plan och prägel på med härliga ytor. Övre plan är tät, plastat, isolerat och glespanelat. Här får du möjlighet att flytta in i ett öppet hem med optimalt planerade ytor där man börjar med 2 rum och kök på 88 kvadratmeter, när behovet kommer inreder du övervåningen och utökar enkelt till totalt 7 rum och kök och dubblar boytan. Till huset hör en större plan trädgårdstomt med fina möjligheter samt en garage. Här bor man i ett populärt område med närhet till hav, bad, lekplats fina vandringsstråk samt kommunikationer. OBOS-medlemmar får förtur och fina förmåner Våra medlemmar får förtur till att köpa OBOS bostäder och tomter, och den som varit medlem längst har fördel. OBOS-medlemmar får också tillgång till vårt trygghetspaket. Liksom fina rabatter och erbjudanden som gör att man snabbt tjänar in medlemsavgiften. Se länk i annons till: OBOS Medlem. Välkommen att anmäla ert intresse och boka er för visning.

Säbyvallsvägen 4, Ramdala, trummenäs, Karlskrona kommun

Säbyvallsvägen 4

Villa
Ramdala, trummenäs, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
4 495 000 kr
122 m²
6 rum

Flytta in i nybyggd villa belägen på en tomt om 1 504 kvadratmeter med isolerat garage och planerad tomt. Villan är helt inflyttningsklar, målad (grå nyans) med fixade markytor och anlagd gräsmatta. Vidare på tomten är det även förberett med hårdpackad yta för altan samt planerade ytor för stenläggning. Allt för att ni ska ha ett ombonat hem redan i sommar! Välkommen till denna villa om 122 välplanerade kvadratmeter som är disponerad med 6 rum och kök med egen barn- och vuxenavdelning. Här får du ett hus med fyra sovrum, ett vardagsrum med plats för både mat- och soffgrupp, ett litet allrum till barnen, två badrum och ett väldisponerat kök med bardisk i direkt anslutning till vardagsrummet. Köket kommer från Vedum och är utrustat med så kallade "lyxkök" från Smålandsvillan. Här får du ett kök med höga överskåp, dämpade lådor, mjukstängande luckor, högskåp för inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, rostfria vitvaror samt rostfri frihängande fläkt. Det stora badrummet är inrett med kakel och klinker inkl. komfortvärme, duschväggar, vit kommod och takdusch. Det mindre badrummet är inrett med våtrumsmatta, duschhörn med vikbara dörrar och vit kommod. I vackra Trummenäs/säby får du en härlig blandning av skön sinnesro kombinerat av liv och rörelse. Här bor du mitt i den vackra naturen, på bekvämt promenad/cykelavstånd till både badplats och hamn! Trummenäs är familjärt och här finns något för alla familjemedlemmar - fina lekparker, grönområden och tillgång till massor av aktiviteter. Ta en promenad eller cykeln ner till golfbanan, padelbanorna eller den välbesökta badstranden. Vid sidan om ligger fotbollsplanen. Golfklubben har här även en egen restaurang och vid campingen finns en liten kiosk. Inhandling till middagsmaten finns ICA på Senoren eller Amiralen köpcentrum i Lyckeby. Även tre förskolor och skola hittar du inom ett bekvämt avstånd. Från Trummenäs pendlar du smidigt till Karlskrona, antingen bil eller med förbindelser med bussar, pendelbåt och cykelbanor. Varmt välkomna på visning!

KÄTTILSMÅLA 1:18 , Karlskrona, Karlskrona kommun

KÄTTILSMÅLA 1:18

Tomt
Karlskrona, Karlskrona kommun
Svensk Fastighetsförmedling Karlskrona
300 000 kr
2 000 m² tomt

Nu finns en möjlighet att bygga sitt drömhus med ett bra läge i Kättilsmåla! Här erbjuds en stor valfrihet gällande storlek och läge på tomt. Område 1: Härlig tomt om ca 2000m2. Asfalterad väg finns vid tomtgräns samt även kommunalt v/a, el och fiber för anslutning. Pris 300 000kr är prisbild för område 1 med en areal om 2000m2. Hela fastigheten har en totalareal om 36 309 kvadratmeter som är delat på tre områden. Se fastighetskarta. Område 2: Större tomt om ca 3000m2 med utsikt mot Lyckebyån. Arealen gör det möjligt att stycka av till två tomter. Kommunalt, v/a, el och fiber finns i området. Bra infartsmöjligheter. Område 3: Större markområde om ca 31 000m2 som gör det möjligt till avstyckning av flera tomter. Infart går att anordna samt finns kommunalt v/a, el och fiber i området. För område nr 2 och 3 tar vi separat dialog beroende hur stor areal som önskas köpa. Här bor man i ett centralt och barnvänligt område i Kättilsmåla med vacker natur, badplatser och enbart ca1 mil till Lyckeby med stort serviceutbud. Tomten är knuten med byggnation via Vallsjöhus AB. Kontaktperson: Mats Nilsson: [email protected] , 070-671 01 99 Välkommen att anmäla ert intresse. Förhandsbesked, avstyckning och bygglov kommer Mats Nilsson att vara behjälplig med. Kommunalt V/A, EL och fiber finns i området för anslutning. Detta betalas av köparen. Vid köpekontrakt erläggs 10% i handpenning av tomtpriset som deponeras fram tills att tomten är avstyckad och förhandsbesked för byggnation finns. Detta skapar trygghet för tomtköpare att plan om byggnation på tomten blir uppfylld. Välkommen att anmäla ert intresse.

Visar alla 19