Klostergatan 1

Komarken, Kungälv

2 275 000 kr
LägenhetLägenhet

Här ges en oerhört fin och sällsynt möjlighet till osedvanliga 122 kvm i en rymlig femma (ursprunglig sexa) med ett fritt och attraktivt gavvelläge, bekvämt belägen på markplan! Ljus och tilltalande bostad som erbjuder en skyddad västervänd balkong i kvällssol, bra planlösning med fyra sovrum och genomgående enhetliga och välskött ytor. Rymligt kök angränsande till stort matrum, där det utöver en separat toalett också finns ett helkaklat badrum med bekvämligheten att ha en egen tvättmaskin. I bostaden finns det mycket gott om förvaring med flertalet garderober och separata klädkammare. Som om det inte är nog finns även källarförråd och gemensam välutrustad tvättstuga att nyttja.

Brf Storken är en populär och mycket välmående HSB-förening med gröna välskötta gårdar och fin gemenskap. Läget är riktigt centralt och kan knappast bli bättre, då Kongahällatomtens nya stadskärna växer fram i ett rasande tempo med bostäder, hundratalet nya butiker och restauranger (37 000 kvm köpcentrum!). Däröver erbjuds ett helt nytt resecentrum med perfekta pendlingsmöjligheter, vilket enkelt nås bara en kort promenad bort. Motionsslingor och fina promenadstråk mot älven och landsbygden finns dessutom utanför dörren.

Ett perfekt boende även för den större familjen med bekvämlighet och trygghet från en stabil förening med god ekonomi. Missa heller inte att en inre reparationsfond om drygt 10 000 kr finns att ta över!

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0760172805 för visningsanmälan och mer information.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrättslägenhet
Boarea
122 m²
Antal rum
5 rum
Avgift/månad
6 596 kr/mån
Pris/m²
18 648 kr/m²
Driftkostnad
3 600 kr/år
Byggår
1962
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Klostergatan 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 275 000 kr
Avgift/månad
6 596 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år

Statistik

1 285
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 14 dagar sedan, den 11 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra bostadsrätter som sålts.

Guider & Tips