Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Munkegärdegatan 212, Munkegärde, Kungälvs kommun

Munkegärdegatan 212

Radhus
Munkegärde, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 995 000 kr
115 m²
4 rum
7 905 kr/mån
26 043 kr/m²

Mysigt radhus i populär förening med gångavstånd till Kungälv centrum. Välplanerade fyra rum och kök i två plan med tre sovrum, klädkammare och separat tvättstuga utöver ett helkaklat badrum och en toalett. Mysig lättskött trädgård i ett attraktivt barnvänligt område med fina gemensamma gårdar och lekplatser. Två uteplatser, en rymlig altan på baksidan samt en uteplats vid entrén. Bra extra utrymmen genom ett förråd och vind. Föreningen har flera goda fördelar som bergvärme, fiber och garageplats i länga. BRF Jättens Gömme är en mycket omtyckt stabil SBC förening som ligger i ett lugnt och barnvänligt område strax intill Kungälv centrum. Man tar sig smidigt ner till Kungälv centrum via gång och cykelbana. Kongähälla och resecentrum ligger ca 1,4 kilometer ifrån radhuset. Närhet till enastående naturupplevelser, motionsslinga och fina promenadstråk. Gångavstånd till skola, samt förskolor, fotbollsplaner och lekplatser. Kommunikationerna är goda till Kungälv, Göteborg, Ytterby samt Kareby med express- och lokalbussar.

  • Uteplats
BRF Kyrkskolan, null, Kungälvs kommun
  • 14 lediga bostäder

BRF Kyrkskolan

Lägenhet
Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
fr. 1 495 000 kr
33-74 m²
1-3 rum
1 889 kr/mån

Nu har ni möjligheten till en lägenhet mitt i centrala Ytterby. Här njuter du av det enkla livet med gångavstånd till det mesta. 32 st nyproducerade moderna lägenheter med hög kvalitet och fina materialval. Alla lägenheter har en rymlig balkong eller uteplats. Fina kök från Marbodal, genomgående ekparkett, helkaklade badrum med golvvärme, samt spotlights i badrum. Det bästa av allt är att ni redan kan flytta in er nya lägenhet december 2024. Bostadsrättföreningen har en låg belåningsgrad för att vara en nyproducerad förening. Tack vare att huset är i underhållsfritt material av betong ger detta föreningen låga kommande underhållskostnader. På första plan när du kommer in i trappuppgången finner ni ert postfack, här finns också ett barnvagns- och rullstolsförråd. Ingången intill huvudentrén finner vi ett miljörum med källsortering. På gården finns ett cykel förråd. Alla tvåor och treor får en garanterad parkering övriga parkeringar till ettorna går via kösystem. Från lägenheten tar det ett par minuters promenad så är du på buss och tågstationen. Här går det direkttåg intill Göteborg, det tar endast 17 min. Ytterby torg har även ett mysigt bageri, City Gross som är en stor välsorterad matbutik, Friskis och Svettis, frisörsalonger, ett par restauranger, apotek, vårdcentral och tandläkare. Ytterby skolan ligger också ett stenkast i från lägenheterna. Till centrala Kungälv är det endast 4 kilometer här finner vi ett stort köpcenter och flertal restauranger. Anmäl ditt intresse redan nu, bokningarna av lägenheterna är i full gång för att få inbjudan till vår VIP-kväll där vi kommer informera om hela projektet samt ge er chans att boka er lägenhet innan den stora säljstarten.

  • Nybyggnadsprojekt
Kongahällagatan 44B, Komarken, Kungälvs kommun
Kongahällagatan 44B, Komarken, Kungälvs kommun, bild 2
Kongahällagatan 44B, Komarken, Kungälvs kommun, bild 3

Kongahällagatan 44B

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 190 000 kr
39 m²
1 rum
vån 2/5
3 055 kr/mån
30 513 kr/m²

Välkommen till denna kvadratsmarta 1:a, den perfekta lägenheten för den pendlande studenten, förstagångs köpare eller för det mindre hushållet. Bostaden har ett fint ljusinsläpp, separat renoverat kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum med tvättmaskin och gott om förvaring. En lägenhet som erbjuder en sammanlagt bra boendekostnad och kanonfina pendlingsmöjligheter. Ett klockrent centralt boende nära Kungälvs nya stadskärna som växt fram vid Kongahälla. "Kongahälla center" ett köpcentra på hela 37 000 kvm finns på nära gångavstånd. Bredvid detta finns även stadens resecentrum, för dig som pendlar finns direktbuss till Göteborg med täta avgångar! BRF Komarken är en mycket ekonomiskt stabil förening med otroligt låg belåningsgrad och en välplanerad ekonomi! Föreningen erbjuder allt från välutrustat gym, föreningslokal, boulebana, till bastu och jacuzzi. Bra möjligheter att använda olika biutrymmen och inte bara den egna bostaden. Det perfekta boendet för den som söker enkelhet, trygghet och god ekonomi! Kontakta oss för mer information och tid för visning! Välkomna!

  • Premium
  • Hiss
Duvesjön 180, Romelanda, Kungälvs kommun
Duvesjön 180, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 2
Duvesjön 180, Romelanda, Kungälvs kommun, bild 3

Duvesjön 180

Fritidshus
Romelanda, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 195 000 kr
47 m²
2 rum
1 650 m² tomt

Fritidshus med möjlighet till permanentboende med ett högt och avskilt läge skyddat från insyn och perfekta solmöjligheter med utsikt över sjön. Huset har smart fördelade kvadrat med ett stort sällskapsrum med såväl kök, matplats och plats för soffgrupp. Stora fönsterpartier och dubbeldörr ut mot altanen ger en fin kontakt med den mysiga naturen om omger huset. Den tidlösa inredningen med ett klassiskt vitt kök, ekparkett och vitmålade väggar tillsammans med ett helkaklat badrum i grått och vitt ger en neutral bas att inreda och sätta sin egen prägel på. Duvesjön är ett populärt område året om, där sommargäster samsas med permanentboende och delar på vackra omgivningar samtidigt som golfbana och populära friluftsområden i Svartedalens naturreservat finns nära tillhands. Skolbussen går även i området! I närliggande Diseröd hittar du service såsom mataffär, pizzeria och bibliotek samt täta bussförbindelser in mot Kungälv.

  • Premium
Runängsgatan 15, Ytterby, Kungälvs kommun

Runängsgatan 15

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 495 000 kr
33 m²
1 rum
vån 1/3
1 889 kr/mån
45 303 kr/m²

Nu har ni möjligheten till en lägenhet mitt i centrala Ytterby. Här njuter du av det enkla livet med gångavstånd till det mesta. 32 st nyproducerade moderna lägenheter med hög kvalitet och fina materialval. Alla lägenheter har en rymlig balkong eller uteplats. Fina kök från Marbodal, genomgående ekparkett, helkaklade badrum med golvvärme, samt spotlights i badrum. Det bästa av allt är att ni redan kan flytta in er nya lägenhet december 2024. Bostadsrättföreningen har en låg belåningsgrad för att vara en nyproducerad förening. Tack vare att huset är i underhållsfritt material av betong ger detta föreningen låga kommande underhållskostnader. På första plan när du kommer in i trappuppgången finner ni ert postfack, här finns också ett barnvagns- och rullstolsförråd. Ingången intill huvudentrén finner vi ett miljörum med källsortering. På gården finns ett cykel förråd. Alla tvåor och treor får en garanterad parkering övriga parkeringar till ettorna går via kösystem. Från lägenheten tar det ett par minuters promenad så är du på buss och tågstationen. Här går det direkttåg intill Göteborg, det tar endast 17 min. Ytterby torg har även ett mysigt bageri, City Gross som är en stor välsorterad matbutik, Friskis och Svettis, frisörsalonger, ett par restauranger, apotek, vårdcentral och tandläkare. Ytterby skolan ligger också ett stenkast i från lägenheterna. Till centrala Kungälv är det endast 4 kilometer här finner vi ett stort köpcenter och flertal restauranger. Byggnadbeskrivning: Grund: Betongplatta på mark Stomme: Betong Fasader: Betong Yttertak: Takpannor Fönster: 3-glas Balkonger/Uteplats: Ja till alla lägenheter Hiss: Ja Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburna radiatorer Elanslutning: Anslutning till elnät. Enskilda abonnemang till varje lägenhet. VA-anslutning: Kommunalt Varmvatten: Förbrukning av tappvarmvatten mäts via undermätare och debiteras Individuellt per lägenhet, s k IMD. Interiör: Gediget vitlaserat parkettgolv i hela lägenheten. Helkaklade badrum med ljusgrått klinker på golv samt vitt kakel på väggar. Marbodalkök utrustat med rostfria vitvaror från Vestfrost. Köken är utrustade med fläkt, diskbänk, induktionshäll, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Dom helkaklade badrummen är utrustade med dusch med glasväggar, vit kommod, spegelskåp, wc samt en tvätthörna med tvättmaskin/torktumlare. Badrummen har spotlights i tak och golvvärme.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Runängsgatan 15, Ytterby, Kungälvs kommun

Runängsgatan 15

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 995 000 kr
74,4 m²
3 rum
4 259 kr/mån
40 255 kr/m²

Nu har ni möjligheten till en lägenhet mitt i centrala Ytterby. Här njuter du av det enkla livet med gångavstånd till det mesta. 32 st nyproducerade moderna lägenheter med hög kvalitet och fina materialval. Alla lägenheter har en rymlig balkong eller uteplats. Fina kök från Marbodal, genomgående ekparkett, helkaklade badrum med golvvärme, samt spotlights i badrum. Det bästa av allt är att ni redan kan flytta in er nya lägenhet december 2024. Bostadsrättföreningen har en låg belåningsgrad för att vara en nyproducerad förening. Tack vare att huset är i underhållsfritt material av betong ger detta föreningen låga kommande underhållskostnader. På första plan när du kommer in i trappuppgången finner ni ert postfack, här finns också ett barnvagns- och rullstolsförråd. Ingången intill huvudentrén finner vi ett miljörum med källsortering. På gården finns ett cykel förråd. Alla tvåor och treor får en garanterad parkering övriga parkeringar till ettorna går via kösystem. Från lägenheten tar det ett par minuters promenad så är du på buss och tågstationen. Här går det direkttåg intill Göteborg, det tar endast 17 min. Ytterby torg har även ett mysigt bageri, City Gross som är en stor välsorterad matbutik, Friskis och Svettis, frisörsalonger, ett par restauranger, apotek, vårdcentral och tandläkare. Ytterby skolan ligger också ett stenkast i från lägenheterna. Till centrala Kungälv är det endast 4 kilometer här finner vi ett stort köpcenter och flertal restauranger. Byggnadbeskrivning: Grund: Betongplatta på mark Stomme: Betong Fasader: Betong Yttertak: Takpannor Fönster: 3-glas Balkonger/Uteplats: Ja till alla lägenheter Hiss: Ja Uppvärmning: Fjärrvärme, vattenburna radiatorer Elanslutning: Anslutning till elnät. Enskilda abonnemang till varje lägenhet. VA-anslutning: Kommunalt Varmvatten: Förbrukning av tappvarmvatten mäts via undermätare och debiteras Individuellt per lägenhet, s k IMD. Interiör: Gediget vitlaserat parkettgolv i hela lägenheten. Helkaklade badrum med ljusgrått klinker på golv samt vitt kakel på väggar. Marbodalkök utrustat med rostfria vitvaror från Vestfrost. Köken är utrustade med fläkt, diskbänk, induktionshäll, ugn, mikro, diskmaskin samt kyl/frys. Dom helkaklade badrummen är utrustade med dusch med glasväggar, vit kommod, spegelskåp, wc samt en tvätthörna med tvättmaskin/torktumlare. Badrummen har spotlights i tak och golvvärme.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
  • Hiss
Staby, Kärna, Kungälvs kommun

Staby

Villa
Kärna, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
4 991 000 kr
115,5 m²
4 rum
1 223 m² tomt

En av två tomter kvar! Nu har vi nöjet att erbjuda en tomt med ett perfekt lugnt och lantlig läge nära Kärna samhälle. En stor tomt med många möjligheter, högt fint läge. Tomten ligger dessutom utanför detaljplan vilket ger stort utrymme att helt kunna bygga efter egna önskemål. Ta chansen att skapa ditt drömboende med ett nyckelfärdigt hus från Dala Trähus. Vi har tagit fram ett exempel men går bra att välja fritt från Dala Trähus sortiment med flera olika husalternativ. www.dalatrahus.se Det går även att komma med egen ritning om man så önskar för offert. Prisexempel huspaketet med tomt och bil: Prisidé: 4 991 000 kr  I priset ingår: Hus ”Jorfors” 115,5 m2 totalentreprenad, el-anslutning, kommunalt VA i förening, byggström, KA, Bygglov, lagfart, fiber, bil-leasing 3 år.       Från att bygglov är beviljat och huset beställt är idag leveranstiden 35 arbetsveckor till inflyttning, så är man snabb på det firar man sommaren 2025 i sitt nya boende. Förenklad leveransdeklaration totalentreprenad: Platta på mark 300 mm kantelement, golvvärme, klinker i entré och tvätt, helkaklade badrum komplett inredda, kök från Ballingslöv, rostfria vitvaror från Siemens, golv Tarkett ekplank, gipsade fönstersmygar med fönsterbänk i sten, isolerade innerväggar med OSB bakom gipsen för att lätt kunna hänga upp saker, massiva innerdörrar, alu-beklädda fönster, råspont på tak. Leasing 36 månader (3 år) av en Citroën C3 Aircross från Hurtigs Bil ingår fritt i huspaketet. Närliggande Kärna erbjuder det ultimata boendet för barnfamiljen med all den omsorg man kan önska både vad gäller skolgång (F-6) och service med egen matbutik, vårdcentral och bensinstation. Pendlingsmöjligheterna är goda med promenadavstånd till bussen som stannar alldeles utanför området (från Ytterby tar pendeltåget sedan 17 min till Göteborg C). Närheten till både hela Kungälvs fina utbud med skolor och hand såväl som havet med båtliv och salta bad gör detta till ett svårslaget läge. Välkommen att kontakta oss för mer information - tomten säljs först till kvarn!

Ställets Bygata 24, Ytterby, Kungälvs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ställets Bygata 24

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 895 000 kr
86 m²
3 rum
vån 1/2
6 503 kr/mån
33 663 kr/m²

Varmt välkomna till Ställets bygata 24. Detta är ett riktigt fint hem med fantastiskt bra läge. Runtom huset löper en stor altan och det finns gott om gräsmatta som barnen kan leka på. Baksidan är helt insynsskyddad och väldigt härlig. Själva bostaden bjuder på välkomnande och möblerbar hall, ljust och fräscht kök, fint badrum med badkar samt egen välorganiserad tvättstuga och en klädkammare. Till detta adderar vi mysigt vardagsrum och två sovrum varav det ena enkelt kan göras om till två separata tack vare dubbla ingångar. Här kan ni bara flytta in och njuta av livet! Stället är ett barnvänligt område där alla trivs. Det finns gott om barn i området, flertalet lekplatser och förskolor intill. Nybyggda Sparråsskolan ligger bara en kort promenad härifrån. Pendlar du till Göteborg så är detta ett toppenläge då tåget från Ytterby tar ca 18 min in till Centralstationen.

  • Uteplats
Håffrekullen , null, Kungälvs kommun
  • 4 lediga bostäder

Håffrekullen

Tomt
Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
fr. 1 550 000 kr
1 899 m² tomt

En kort körsträcka längs trivsamma landsvägar ut mot Romelanda skapas nu ett helt nytt villaområde - Håffrekullen. Området som ligger precis utanför Diseröd kommer byggas upp till ett modernt och tilltalande villakvarter. I Håffrekullen finns möjligheten att bygga nytt hus tillsammans med A-hus där du är med och bestämmer utformningen. Priserna är framtagna för olika förslag på nyckelfärdiga hus inklusive tomt men det är fritt att välja andra husmodeller från A-hus och samtliga bilder ska ses som inspirationsbilder. En nyproducerad villa ger trygga ekonomiska förutsättningar med minimalt med underhåll, låga driftkostnader, fri från fastighetsavgift dem första 15 åren och möjlighet till amorteringsfrihet på bolånen! Bosätt dig i ett område där livet är enkelt. Praktiskt avstånd till allt som kan önskas samtidigt som du har naturen precis inpå, underbart! Diseröd centrum finns inom promenadavstånd och här byggs det för framtiden. Nya bostäder, skolan byggs ut och renoveras, bussförbindelser förbättras och livsmedelsbutiken Tempo välkomnar dig i sin renoverade lokal. Här kan du helt enkelt bo i ett mycket trivsamt område. Från Håffrekullen kan du ta bussen tar till Kungälv resecentrum på endast 15 minuter och det finns även cykelväg hela vägen till Kungälv. I närområdet finner vi bland annat golfbana, badsjöar och Svartedalen naturreservat. Romelanda UF är en omtyckt och engagerad ungdomsförening i området som erbjuder massvis med olika idrottsaktiviteter för barn och unga! Håll dig uppdaterad om vad som händer i ett av Kungälvs mest intressanta och familjära område. Anmäl ditt intresse redan idag för att få löpande information om projektet.

  • Nybyggnadsprojekt
Hansagatan 19, Centralt, Kungälvs kommun

Hansagatan 19

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 450 000 kr
81 m²
3 rum
vån 3/7
5 760 kr/mån
42 593 kr/m²

Varmt välkomna till Hansagatan 19 och denna helt nya genomgångstrea som är belägen på vån 3/5. Här får ni hall med bra förvaring, separat kök med ljus matplats, två sovrum, badrum med egen tvättstuga, gäst-wc och ombonat vardagsrum. Balkongen nås från vardagsrummet och är 8kvm stor. I föreningen finns förråd, trevlig gemensamhetslokal med uteplats, övernattningslägenhet, hobbyrum, 2 cykelrum, 4 barnvagn/rullstolsrum. Det finns flera mobilitetslösningar som tillgång till bilpool samt cykelpool där det erbjuds både 3 vanliga elcyklar och 2 lådcyklar. Parkering för medlemmarnas egna cyklar blir i husets cykelförråd. Paketboxar i varje trapphus.

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss
Prästvägen, Kareby, Kungälvs kommun

Prästvägen

Tomt
Kareby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 995 000 kr
1 370 m² tomt

I utkanten av samhället med ett fritt och härligt läge hittar du denna tomt på cirka 1300 kvm. Det finns förhandsbesked för byggnation av enbostadshus samt ett garage om ca 50 kvm och fastigheten ligger utanför detaljplanerat område. Geoteknisk undersökning är utförd och gett godkänt för byggnation. Här får du möjligheten att utforma ditt drömboende och när allt är klart har du tillgång till ett praktisk boende med både skola, fritidsaktiviteter och nya vänner på ett lagom avstånd. I Kareby råder en skön framtidsanda och ett nytt villaområde växer fram, här finns en välsorterad livsmedelsbutik och skola som tillsammans med nybyggarandan utgör en levande puls i samhället. Kungälv med köpcenter, restauranger och ett rikt utbud med fritidsaktiviteter för stora och små når du på mindre än 10 minuter med bil. Från Kareby går bussar till resecentrum där du enkelt kan ta dig vidare in mot Göteborg.

Envägen 4, Diseröd, Kungälvs kommun

Envägen 4

Lägenhet
Diseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 795 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/6
6 097 kr/mån
30 054 kr/m²

Välkomna till Envägen 4! Här stiger du in i en inbjudande och praktisk hall med stor klädkammare samt förvaring i garderob. Från hallen kommer ni vidare in till ett rymligt, ljust och socialt vardagsrum. Köket är stilrent, välplanerat såväl praktiskt. Två väl tilltagna badrum ett i hallen och ytterligare ett i samband med största sovrummet. Boendet erbjuder två rymliga sovrum (kan delas av till tre sovrum). Ni finner även en härlig inglasad balkong med fri utsikt. Här bor ni i ett mysigt familjärt område med bland annat närhet till naturen, förskolor-/skola åk 1-6, affär, golfbana och bra bussförbindelser till Kungälv C. Diseröd centrum växer mycket inom de närmsta åren vilket medför ett fint investeringsläge för framtiden, såväl Kungälvs växande stadskärna som bidrar till en spännande stad under utveckling.

  • Balkong
  • Hiss
Tronnum, Kärna, Kungälvs kommun

Tronnum

Tomt
Kärna, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 375 000 kr
1 439 m² tomt

Välkommen till Tronnum och denna vackra tomt i lantlig miljö utanför detaljplan, med fri byggrätt. Här bor du på landet med soligt läge och flera nybyggda hus som närmsta grannar, tillsammans med både äldre bebyggelse av villor och gårdar. Med fantastisk utsikt över den omgivande naturen är tomten lättillgänglig för byggnation, rofylld och det finns dessutom möjlighet att ansluta både till kommunalt-VA samt fiber i området. Tomten ligger utanför detaljplanerat område vilket ger dig en stor frihet kring vad som kan uppföras på tomten. Tronnum ligger endast några minuter från Kärna centrum, längs vägen ut mot Överön. Närhet till havet och fin natur, service och bra skolor i Kärna. Den bekväma och smidiga vägen till Göteborg via närliggande Kornhalls färja är ytterligare en stor fördel. Idylliska Marstrand och Tofta är heller inte långt borta med bad, segling, ridning och flera golfbanor.

  • Plus
Bastubäcksvägen 44, Rörtången/Ödsmålsmosse, Kungälvs kommun
  • Tor 1 aug kl 11:00

Bastubäcksvägen 44

Fritidshus
Rörtången/Ödsmålsmosse, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 595 000 kr
60 m²
2 rum
1 563 m² tomt

Nu kan vi presentera denna lilla pärla med promenadavstånd till hav och bad. Långt in på återvändsgatan ligger denna lilla mysiga fritidsstuga fri från insyn i ett skyddat och gott läge. Här erbjuds stort vardagsrum med direkt anslutning till terrassen med lättmöblerade ytor som erbjuder plats för både grill, matplats samt för loungesoffor eller härliga solstolar för avkoppling. Denna mysiga fritidsstuga bjuder på allt man kan önska sig. Stort vardagsrum som med enkla medel kan delas av om man önskar ytterligare rum, matplats, praktiskt arbetskök, sovrum, badrum med dusch och tvättmaskin, stort och rymligt sovloft med plats för många. Som extra bonus finns det ytterligare byggnader på tomten i form av två fristående byggnader med terrass, isolerad förrådsbyggnad och gäststuga. På Ödsmålsmosse bor man nära naturen med vackra promenadstråk utanför dörren. Bebyggelsen blandas med fritidshus och permanentboenden om vartannat med många barnfamiljer i området där även skolbussen går i närheten. Lyxen att kunna promenera ned till morgondoppet eller båten, samtidigt som Kodes fina service, pendling och omsorg finns på ett behändigt nära avstånd är få förunnat! Golfaren kan även glädjas av att omtyckta golfbanor finns i närområdet. För ytterligare information kontakta ansvarig mäklare. Välkommen på visning!

  • Plus
Prästvägen, Kareby, Kungälvs kommun
Prästvägen, Kareby, Kungälvs kommun, bild 2
Prästvägen, Kareby, Kungälvs kommun, bild 3

Prästvägen

Tomt
Kareby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 600 000 kr
1 617 m² tomt

Två lättbyggda tomter som ligger högt, fritt och soligt med ett perfekt läge precis i utkanten av Kareby. Angränsande mot natur och fina strövområden. Tomterna är inte knutna till någon husleverantör och inga begränsningar eller uttalade riktlinjer finns uttalade kring byggnation då platsen ligger utanför detaljplan. Förhandsbesked för bygglov av enbostadshus finns. Vardera tomt blir ca 1600 kvm och annonserat pris avser en tomt. Vatten och avlopp anläggs lokalt på tomterna i enskild lösning och fibernät finns i området. Det går bra att besöka platsen på egen hand när det passar, tomterna är belägna innan Prästvägen 320. Karebys med sin fina service, bra kommunikationer, barnomsorg, skola, bageri och affär. Fin natur, närhet till badsjö och 10 km till havet. Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för intresseanmälan, mer information och visning. Arntorp 2:48 1617 kvm Arntorp 2:49 1607 kvm

  • Premium
Alekärr 123, Diseröd, Kungälvs kommun

Alekärr 123

Villa
Diseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
4 995 000 kr
166 m²
6 rum
2 398 m² tomt

Huset är idylliskt beläget i en grönskande och lantlig miljö med både ängar, hästhagar och skog som närmsta grannar och på kort promenadavstånd ligger Romesjön som om sommaren är uppskattad badsjö och om vintern är det skridskorna som får snöras på och kaffetermosen som får packas i fikakorgen... Detta 1-planshus har välutnyttjade ytor och kan antigen bjuda på hela fem sovrum eller fyra om du så önskar och då få ett extra allrum utöver det stora vardagsrum med en öppen planlösning in mot köket som finns redan idag. Det lättmöblerade vardagsrummet har en härlig braskamin som ger både skön komfort och en uppskattad mysfaktor! Själva köket är klassiskt vitt och bjuder på fina arbetsytor och en köksö som delar av mot vardagsrummet. Praktiska ytor såsom de två badrummen, hall och tvättstuga är väl tilltagna för att klara vardagslivet för hela familjen. Hela Romelanda bjuder på underbar natur med fina ridvägar, närhet till både sjöar och skog i Svartedalens naturreservat och Lysegårdens golfklubb. För den fiskeintresserade erbjuder Svartedalens naturreservat flertalet utmärkta fiskevänliga små sjöar eller varför inte bara ströva runt eller plocka svamp i den underbara miljön, då Svartedalen är känt för sin storslagna natur. Diseröd som ligger på promenadavstånd är ett trivsamt samhälle som växer och det råder en positiv anda där antalet invånare växer, förskolan, centrumhus med mataffär, pizzeria och bibliotek byggdes nytt för några år sedan. Skolbussen går vid tomtgränsen. Det tar ca 10 minuter med bil in till centrala Kungälv från Diseröd, reguljär bussförbindelse och fin cykelbana mellan Diseröd och Kungälv ger ytterligare alternativ. I Kungälv finns all service du behöver med ett stort nybyggt köpcenter, Kongahälla, med ca 100 butiker och restauranger.

  • Plus
Lundby, Kareby, Kungälvs kommun

Lundby

Tomt
Kareby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 650 000 kr
1 124 m² tomt

Välkommen till två fina plana tomter i Kareby nära Ingetorpssjön. Nu finns en av två tomter kvar. En fin attraktiv tomt redo för byggnation utanför detaljplanerat område, där positivt förhandsbesked finns för uppförande av enbostadshus med garage/carport. Det soliga sydvästläget är något utöver det vanliga, rofyllt läge med vacker vy och natur runt omkring samt aktivt djurliv. Kort promenad från badsjö och vacker natur. Tomtstorleken är dessutom generös och skapar alla möjligheter för att få plats utan kompromisser. I förhandsbeskedet har man ansökt om enskilt vatten och gemensamt avlopp. För dig som önskar bo i ett trevligt område med vacker natur med närhet till Kareby och Kungälv centrum, barnomsorg, hav, badsjöar och golfbana! Området är populärt bland barnfamiljer, omtyckt mysig skola och aktiv idrottsförening. Kareby centrum ligger endast ca fem kilometer från Kungälvs centrum en stadsdel som växer, nu står även det nya köpcentrum klart. Ingetorpssjön är en populär fin badsjö som ligger på kort avstånd samt Svartedalens naturreservat. Kareby har ett utbud av matbutik, bageri, pizzeria, skola upp till årskurs sex. Bussen tar ca 15 minuter från Kareby in till centrala Kungälv och det finns även cykelväg in till Kungälvs centrum från Kareby. Tomten är inte knuten till någon husleverantör men det finns husförslag och kostnadskalkyl att få på förfrågan.

Ställets Bygata 44, Stället, Kungälvs kommun

Ställets Bygata 44

Lägenhet
Stället, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 550 000 kr
83 m²
3 rum
vån 2/2
6 120 kr/mån
30 723 kr/m²

Fräsch trea med trevligt hörnläge! Ljusinsläpp i tre olika väderstreck. Ni finner mycket välplanerade kvadrat, bostaden kan enkelt göras om från trea till en fyra tack vare en smart uppdelning av ett utav sovrummen. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd och carport beläget strax utanför. Här bor ni i en mycket omtyckt och välskött förening med mysig innergård. Familjärt område med trevliga grannar i blandande åldrar. Skola och förskola finns på kort gångavstånd. Utomordentligt bra kommunikationer med buss och tåg. Till GBG går tåget kontinuerligt utan någon mellanliggande hållplats. Närmaste busshållplats ligger ca 100 meter från bostaden.

  • Balkong
Östra Porten 35, Ytterby, Kungälvs kommun

Östra Porten 35

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 495 000 kr
87,2 m²
3 rum
vån 1/2
6 761 kr/mån
28 612 kr/m²

Områdets bästa läge! Här ser ni en härlig trea i markplan med fint gavelläge och vältilltagen altan i soligt sydväst. Väl disponerad planlösning med möjlighet att skapa fler "sovrum" än de två som finns, renoverat kök, badrum med badkar, separat tvättstuga och ett fint ljusflöde från hela tre väderstreck. Belägen i centrala Ytterby med endast ett par minuters promenad till bra kommunikationer. Härifrån tar tåget endast 17 minuter in till Göteborg, perfekt för den som pendlar. Föreningen erbjuder garageplats eller p-plats. Ett plus i kanten är att det finns tillgång till både föreningslokal och gemensam grillplats samt att odla. Ett perfekt läge för dig som uppskattar närhet till goda kommunikationer, natur och stad. Ett mysigt och familjärt område samt en bostad med härlig radhuskänsla. Ett riktigt bra boende som bör upplevas på plats!

  • Uteplats
Ingegatan 4P, Komarken, Kungälvs kommun

Ingegatan 4P

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 495 000 kr
42 m²
1 rum
vån 2/2
2 891 kr/mån
35 595 kr/m²

Välkomna till Ingegatan 4P! En hemtrevlig 1:a med uteplats på loftgången, egen entré, ombonat kök, möjlighet till sovalkov, högt i tak och låg avgift. Både kök och vardagsrum har snedtak vilket ger fantastisk rymd. Kaklat badrum med badkar. Med närhet till både centrum och natur har bostaden ett helt perfekt läge, på några minuter når ni centrumkärnan och nya Kongahälla. Runt om i närområdet finns fina strövområden och vackra promenadstråk längs älven. Närmsta busshållplats är nästan rakt utanför dörren och på kort gångavstånd når ni Kungälvs resecentrum. Här finns även möjlighet till p-plats eller garage. Föreningen erbjuder förråd, cykelförråd och tvättstuga. Flexibelt tillträde!

  • Plus
  • Balkong
Oxelvägen 78, Diseröd, Kungälvs kommun

Oxelvägen 78

Radhus
Diseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 995 000 kr
103 m²
4 rum
320 m² tomt

VISNING inom kort - Kontakta mäklaren för närmare information/ intresse! Välplanerade parhus med carport och mycket trevlig solläge. Huset har genomgått en hel del renoveringar sedan nuvarande ägare övertagit bostaden. Bland annat har den ett helt nytt och stilrent kök där man även låtit öppna upp planlösningen mellan kök och vardagsrum med fint nytt parkettgolv. Vardagsrummet har till följd delats av för att skapa ett extra sovrum på entréplan också det med parkett. Modernt och socialt planerat med totalt tre sovrum, två badrum, kök med utrymme för matplats och separat tvättstuga med egen groventré. Ett bekvämt och lättskött hus med praktiska utrymmen och gott om förvaring. Ny altandörr, vardagsrumsfönster och sovrumsfönster (ej insatt) ingår i köpet. Plan gräsmatta med plats för lek och odling på både fram- och baksida. Skyddat med uteplats i soligt sydväst läge. Intill huset finns även carport och förråd. Huset ligger långt in på lugn återvändsgata i populära och barnvänliga Diseröd. I detta charmiga parhus kan du skapa ditt nya drömboende och sätta din helt egna prägel på resterande rum. Nuvarande ägare har lagt en god grund för en ny ägare att ta vid. Lägesmässigt ligger huset perfekt för dig som önskar bo centralt men ändå värdesätter att bo in på en lugn gata, lite i utkanten av centrum. På gångavstånd från bostaden når du en lekplats, förskola, skola, livsmedelsbutik och pizzeria. Denna fastighet är besiktigad. Besiktningsprotokollet som finns tillgängligt hos mäklaren ger viss information om fastighetens skick och är en viktig del i de överväganden en köpare ska göra. Som slutgiltig köpare har du också möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Denne kan svara på frågor och redogöra för besiktningens alla delar. Vill du ha en genomgång på plats i huset så kan du få det mot en mindre kostnad. Romelanda och Diseröd är en centralort strax utanför Kungälv. Här är det nära till både stad och natur där Romesjöns badplats med både sandstrand och bryggor ligger endast ett par minuter från samhället. För den fiskeintresserade erbjuder Svartedalens naturreservat flertalet små sjöar eller varför inte bara ströva runt i den underbara naturen. Mellan Diseröd och Kungälv finns en ny cykelväg så att man kan ta sig skyddat fram både via cykel och till fots. Det finns regelbundna bussförbindelser till Kungälv och dess nya centrumkärna med stor handelsplats och resecentrum, varefter man enkelt tar sig in till Göteborg på ca 30 minuter.

Oxelvägen 94, Diseröd, Kungälvs kommun

Oxelvägen 94

Villa
Diseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
4 195 000 kr
139 m²
5 rum
391 m² tomt

VISNING inom kort - Kontakta gärna mäklaren för närmare information/ intresse! Mysigt hus med kamin och garage på lugn återvändsgata i populära och barnvänliga Diseröd. Huset ligger på en av områdets soligaste tomter med möjlighet att njuta av de varma strålarna från tidig morgon ända in på kvällarna! Titta även på besiktningsprotokollet som visar ett friskt hus med mindre anmärkningar. Här är det bara att flytta in och bo! På entréplan kommer du in i en hall med god plats för förvaring, badrum med dusch, ett stort sovrum, ett nyrenoverat kök med öppen planlösning in mot ett luftigt vardagsrum samt groventré/ tvättrum. På andra våningen har du tre stycken sovrum, klädkammare, badrum med bubbelbadkar och ett allrum. Här bor ni i lugnt område med en lantlig miljö men med närhet till centrum där ni finner såväl förskola, skola, pizzeria och en välsorterad matbutik. Oxelvägen ligger i ett tryggt område och man behöver inte korsa trafikerade vägar för att gå till skolan. Naturen är nära och det finns motionsslingor som ligger endast 700 meter från huset. Motionsslingorna är upplyst fram till kl. 21 på kvällarna med 2,6 km och 1,6 km spår. Klicka på länken nedan så får du se en FILM på det fina huset. Denna fastighet är besiktigad. Besiktningsprotokollet som finns tillgängligt hos mäklaren ger viss information om fastighetens skick och är en viktig del i de överväganden en köpare ska göra. Som slutgiltig köpare har du också möjlighet att få en kostnadsfri genomgång av protokollet på telefon med besiktningsmannen. Denne kan svara på frågor och redogöra för besiktningens alla delar. Vill du ha en genomgång på plats i huset så kan du få det mot en mindre kostnad. Möjlighet till snabbt tillträde - men inget måste Kontakta Charlotte Arnet 0761 751212 för mer information och intresse. Diseröd är ett trivsamt samhälle omgivet av underbar natur med fina ridvägar, närhet till både sjöar och skog i Svartedalens naturreservat och Lysegårdens golfklubb. För den fiskeintresserade erbjuder Svartedalens naturreservat flertalet utmärkta fiskevänliga små sjöar eller varför inte bara ströva runt eller plocka svamp i den underbara miljön, då Svartedalen är känt för sin storslagna natur. Sommartid är Romesjöns badplats med både sandstrand och bryggor ett populärt utflyktsmål. Samhället växer och det råder en positiv anda där antalet boende ökar och sedan en tid tillbaka finns ett helt nybyggt centrumhus med mataffär, pizzeria och bibliotek. Det finns tre förskolor/skolor i området. Förskolan Lammet (kyrkans förskola) samt Tyfter förskola och Diseröds skola (kommunala). Det byggs en helt ny idrottshall nere i Diseröd. Romelanda UF är mycket omtyckt i området och föreningen erbjuder både fotboll och barngymnastik. Det tar ca 10 minuter med bil in till centrala Kungälv från Diseröd, reguljär bussförbindelse och fin cykelbana mellan Diseröd och Kungälv ger ytterligare alternativ. I Kungälv finns all service du behöver med ett stort nybyggt köpcenter, Kongahälla, med ca 100 butiker och restauranger.

Envägen 2, Diseröd, Kungälvs kommun

Envägen 2

Lägenhet
Diseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 495 000 kr
93 m²
4 rum
vån 6/6
6 556 kr/mån
37 581 kr/m²

Här stiger du in i en inbjudande och praktisk hall med stor klädkammare samt förvaring med skåp , och vidare in till ett rymligt och socialt vardagsrum. Köket är stilrent, välplanerat och praktiskt och lägenhetens badrum är helkaklat och fräscht. Boendet erbjuder två sovrum & stor inglasad balkong med utsikt & dubbla badrum med golvärme. Här bor ni i ett mysigt familjärt område med bland annat närhet till naturen, förskolor-/skola åk 1-6, affär, golfbana och bra bussförbindelser till Kungälv C. Diseröd centrum växer mycket inom de närmsta åren vilket medför ett fint investeringsläge för framtiden, såväl Kungälvs växande stadskärna som bidrar till en spännande stad under utveckling.

  • Balkong
  • Hiss
Östra porten 25, Ytterby, Kungälvs kommun

Östra porten 25

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 275 000 kr
86,4 m²
3 rum
vån 2/2
6 823 kr/mån
26 331 kr/m²

Fin bostad med generösa ytor i mysigt område några minuter från stationen i Ytterby där tåget går som tar dig till Gbg på bara 17 minuter. Här erbjuds nyrenoverat kök i grå ton från danska Kvik med gott om arbetsyta och förvaring, rymligt vardagsrum med gott om plats för både soff-, och matsalsgrupp. Två rejäla sovrum och egen tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Önskar man fler sovrum så kan vardagsrummet delas av med sovalkov. Balkongen ligger i soliga sydväst. Detta är det bekväma boendet precis intill allt du behöver i form av mataffär, vårdcentral, skolor, tandläkare, fin natur och riktigt bra kommunikationer. Vill ni läsa mer om trevliga Brf Östra porten så finns mer info på http://www.brfostraporten.se/ Planerad visning i mars men ring gärna redan nu vid intresse.

  • Balkong
Åkerhög 352, Kärna kustremsa. Överön, Glose, Glöskär, Brunnefjäll, Vedhall & Åkerhög., Kungälvs kommun

Åkerhög 352

Tomt
Kärna kustremsa. Överön, Glose, Glöskär, Brunnefjäll, Vedhall & Åkerhög., Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 495 000 kr
1 293 m² tomt

I detta havsnära och omtyckta område ligger en tomt för byggnation av villa. Det finns förhandsbesked för enbostadshus fördelat på två plan. Tomten är inte knuten till någon specifik bostadsleverantör utan du kan själv planera för ditt framtida boende. På gångavstånd tar du dig ner till havet och närbelägna Vedhall och Lilla Fjellsholmen för om sommaren härliga bad. På cykelavstånd tar du dig även till omtyckta badplatser så som Sundhammar och Kovikshamn. I Vedhalls båthamn finns båtplatser att hyra. Tar du bilen når du Kärna med mataffär, skola och service på ca 10 min och på 20 minuter är du inne i centrala Kungälv med såväl köpcenter, aktiviteter, restauranger som busstation med täta förbindelser mot Göteborg. I Ytterby finns dessutom tågstation med pendelparkering i anslutning.

Visar 1 - 25 av 26