Mäklare Claes-Johan Olsson

Claes-Johan Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Helgonagatan 86, Munkegärde, Kungälvs kommun

Helgonagatan 86

Lägenhet
Munkegärde, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 295 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/2
5 927 kr/mån
27 988 kr/m²

Nu har ni ett unikt tillfälle till en renoverad lägenhet i populär förening med gångavstånd till Kungälv centrum. Välplanerade tre rum och kök i ett plan med två sovrum, klädkammare och badrum med klädvård. Mysig lättskött trädgård i ett attraktivt barnvänligt område med fina gemensamma gårdar och lekplatser. Två uteplatser, en rymlig altan på baksidan samt en uteplats vid entrén. Förening ligger i ett lugnt och barnvänligt område strax utanför Kungälv centrum. Man tar sig smidigt ner till Kungälv centrum via gång och cykelbana. Nya Kongähälla och resecentrum ligger ca 1,6 kilometer ifrån lägenheten. Närhet till enastående naturupplevelser, motionsslinga och fina promenadstråk. Gångavstånd till skola, samt förskolor, fotbollsplaner och lekplatser. Kommunikationerna är goda till Kungälv, Göteborg, Ytterby samt Kareby med express- och lokalbussar.

 • Uteplats
Hagenvägen 25, Kareby, Kungälvs kommun

Hagenvägen 25

Lägenhet
Kareby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 695 000 kr
76 m²
2 rum
vån 1/1
5 700 kr/mån
22 303 kr/m²

Nu har vi nöjet att presentera detta fantastiskt fina parhus som förutom att det har två stora och härliga uteplatser inkluderar även carport i avgiften. klädkammare som kan fungera som extra sovrum om behov finns samt två uteplatser. I den välmående föreningen Brf Lyckan bor man på bilfria gårdar i en välskött omgivning och fina lekplatser. Den varierande omgivningen bjuder även på mycket natur, fina promenadsträckor och varierad bebyggelse av villor, radhus och lägenheter. Ett familjärt område med närhet till de mesta. Välkomna till området och dess charmiga idyll. Brf Hagen är en stabil förening som vänder sig till dig som är 50+. Föreningen genomsyras av stabil ekonomi och god gemenskap med grannarna. Kareby är en tätort i cirka fem kilometer norr om Kungälv, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Matbutik, pizzeria, skola, förskola samt bilverkstad/ bilförsäljning finns samlade kring Kareby korsväg. Härifrån tar du dig västerut mot Rörtången vid havet med härliga bad, österut mot Kringledammen, en handgrävd sjö c:a 3 km öster om Kareby korsväg, och Romelanda/Diseröd och norrut mot Kode samt söderut mot Kungälv/Göteborg. Cykelväg finns hela vägen från Kungälvs centrum till Kareby.

 • Uteplats
Tvetgatan 197, Tveten, Kungälvs kommun

Tvetgatan 197

Lägenhet
Tveten, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 945 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/5
5 649 kr/mån
29 695 kr/m²

Väldisponerad genomgångs tvåa om ca 65 kvm i populära Tveten. Detta mysiga hem erbjuder snyggt och välutrustat kök, helkaklat badrum, stor balkong med underbart solläge och utsikt. I anslutning till Tveten ligger naturområdet Fontins välbesökta och fina motionsslingor, utegym, temalekplats och nybyggda "Kotten" som erbjuder bastu, omklädningsrum samt café. Några minuter bort ligger välsorterade närbutiken ICA Skafferiet och centrala Kungälv nås på ett skönt promenadavstånd. Vid Kongahällatomten har ett helt nytt resecentrum precis slagit upp dörrarna, som en ny samlad knutpunkt för Kungälvs kollektivtrafik. Intill detta finns även köpcentrum "Kongahälla Shopping" som kommer att ge staden ett riktigt fint lyft i i form av affärsutbud, restauranger och service.

 • Balkong
 • Hiss
Envägen 2, Diseröd, Kungälvs kommun

Envägen 2

Lägenhet
Diseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 495 000 kr
93 m²
4 rum
vån 6/6
6 556 kr/mån
37 581 kr/m²

Här stiger du in i en inbjudande och praktisk hall med stor klädkammare samt förvaring med skåp , och vidare in till ett rymligt och socialt vardagsrum. Köket är stilrent, välplanerat och praktiskt och lägenhetens badrum är helkaklat och fräscht. Boendet erbjuder två sovrum & stor inglasad balkong med utsikt & dubbla badrum med golvärme. Här bor ni i ett mysigt familjärt område med bland annat närhet till naturen, förskolor-/skola åk 1-6, affär, golfbana och bra bussförbindelser till Kungälv C. Diseröd centrum växer mycket inom de närmsta åren vilket medför ett fint investeringsläge för framtiden, såväl Kungälvs växande stadskärna som bidrar till en spännande stad under utveckling.

 • Balkong
 • Hiss
Älvebacken 6, Centralt, Kungälvs kommun

Älvebacken 6

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 495 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/5
4 428 kr/mån
39 603 kr/m²

En toppmodern tvåa i Kungälvs nya heta expansiva stadskärna. En helt nyproducerad lägenhet med många fördelar. Här bor ni mitt i händelsernas centrum med ett härligt urbant liv mellan husen och närhet till allt vad staden har att erbjuda. Bostaden har en en trivsam halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, sovrum samt uteplats mot den härliga innergården! Invändigt är standarden hög med klinker och kakel i badrummet, takdusch i badkar, vitt kök, designfläkt och ekparkett är några av alla fina materialval. För att maximera ljusinsläppet och känslan av rymd finns fönster i samtliga rum. En riktigt läcker bostad i en av de först sålda kvarteren på Kongahälla, vilket självfallet ger ett oerhört bra läge. Här finner ni shopping, fina promenadstråk, ett stenkast från vårt nya resecentrum som har oerhört bra kommunikationer. Önskar ni pendla går nästintill samtliga bussar ett stenkast från dörren, plats även för bil i garage under huset eller möjlighet till gemensam bilpool. Kvarteret är som gjort för en hållbar livsstil och för att skapa en bra balans mellan liv, arbete och lek. En bekväm vardag, en aktiv fritid och massor av tid över till annat! Möjlighet finns till snabb inflytt!

 • Uteplats
 • Hiss
Envägen 4, Diseröd, Kungälvs kommun

Envägen 4

Lägenhet
Diseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/7
4 690 kr/mån
35 403 kr/m²

Här stiger du in i en inbjudande och praktisk hall med stor klädkammare samt förvaring och vidare in till ett rymligt och socialt vardagsrum. Köket är stilrent, välplanerat och praktiskt och lägenhetens badrum är helkaklat och fräscht. Boendet erbjuder rymligt sovrum & stor inglasad uteplats med utsikt mot naturen. Här bor ni i ett mysigt familjärt område med bland annat närhet till naturen, förskolor-/skola åk 1-6, affär, golfbana och bra bussförbindelser till Kungälv C. Diseröd centrum växer mycket inom de närmsta åren vilket medför ett fint investeringsläge för framtiden, såväl Kungälvs växande stadskärna som bidrar till en spännande stad under utveckling.

 • Uteplats
 • Hiss
Porsholmsvägen 58, Tjuvkil, Kungälvs kommun

Porsholmsvägen 58

Lägenhet
Tjuvkil, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 095 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/2
4 981 kr/mån
44 214 kr/m²

Tänk dig att bo granne med glittrande hav, salta bad och intagande kustlinjer. Landskapet blandar böljande åkerholmar och lummiga träd med bohuslänsk karghet. Allt detta vackra omsluts och skyddas av praktfulla bergsformationer. Paradiset på jorden? Området kallas Tjuvkils Ängar och ligger runt 16 kilometer väster om Kungälv och endast 9 kilometer från seglarmetropolen Marstrand. Här erbjuds en stilren och öppen gavellägenhet som är välplanerad. I denna nyligen producerade lägenhet kan du fokusera på att umgås med familj och vänner - här behöver du inte byta ut något på många år. I den välplanerade och praktiska hallen i denna lägenhet finns klädhängare och inbyggda garderober. Vidare har vi ett öppet och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på mycket dagsljus, fin utsikt och plats för soffa och matgrupp. Det sociala, öppna och stilrena köket med påkostade material, köksö och rejäl köksbänk lämnar inte något övrigt att önska. Utöver det finns ett stort och harmoniskt sovrum med rymliga garderober, fint ljusinsläpp och plats för stor säng och ett övriga sovrum. Badrummet är fräscht och stort med toalett, duschvägg, badrumsskåp, förvaringsskåp, tvättmaskin, torktumlare och handfat. Att ha uteplats i lägenheten är något som uppskattas av många, och den här bostaden erbjuder inte bara en uteplats utan två. Den ena är stor och underbar med trätrall, sol hela dagen och plats för matbord och stolar. Den andra, som ligger i hallen, är mysig och bjuder på plats för ett mindre bord. Detta fridfulla, mysiga och populära område i Porsholmsvägen är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo havsnära och vackert. Här har du nära till allt vardagen kräver – badbrygga, busshållplats och strandpromenad. Välkommen!

 • Uteplats
Vendergatan 3, Centralt, Kungälvs kommun

Vendergatan 3

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 395 000 kr
79 m²
3 rum
vån 2/5
4 973 kr/mån
42 975 kr/m²

Bostaden har en en trivsam öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, två riktigt bra sovrum, samt stor balkong med fri utsikt. Invändigt är fönstersättningar och siktlinjer noga planerade för att maximera ljusinsläppet och känslan av rymd. Bostaden har hög standard och har dessutom utrustats med fina val! En riktigt läcker bostad i ett av det först sålda kvarteret på Kongahälla, vilket självfallet ger ett oerhört bra och lugnt läge i mitten av området. BRF Borggården kännetecknas av genomtänkta planlösningar, låga avgifter, ett medvetet miljötänk och fina innergårdar. Här finner ni shopping, fina promenadstråk, ett stenkast från vårt nya resecentrum som har oerhört bra kommunikationer. Önskar ni pendla går nästintill samtliga bussar ett stenkast från dörren, plats även för bil i garage under huset eller möjlighet till gemensam bilpool. Kvarteret är som gjort för en hållbar livsstil och för att skapa en bra balans mellan liv, arbete och lek. En bekväm vardag, en aktiv fritid och massor av tid över till ett magnifikt liv! Varmt välkomna att kontakta mig för mer information.

 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 8