Mäklare Claes-Johan Olsson

Claes-Johan Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Fridhemsgatan 18A, Centralt, Kungälvs kommun

Fridhemsgatan 18A

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

1 495 000 kr

55 m²

2 rum

3 876 kr/mån

27 182 kr/m²

Väldisponerad tvåa om ca 55 kvadratmeter som är belägen med syd/öst-läge i huset på Fridhemsgatan 18A. Hemmet bjuder på badrum, kök som erbjuder gott om förvaring och arbetsyta. Bra förvaring tack vare flertalet garderober. Från balkongen som vetter mot skogen kan ni njuta av naturen om området runtikring. Med denna bostaden kan man verkligen skapa något helt eget då priset är väldigt bra. Perfekt centralt läge med kort gångavstånd till nya centrum och resecentrum med riktigt bra kommunikationsmöjligheter. Precis runt hörnet finner ni Ica Skafferiet. Runt om bostaden finns vacker natur och fina promenadstråk bl.a. i Fontin som ligger i skogen precis intill.

 • Balkong
 • Hiss
Vendergatan 3, Centralt, Kungälvs kommun

Vendergatan 3

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

3 595 000 kr

79 m²

3 rum

4 515 kr/mån

45 506 kr/m²

Bostaden har en en trivsam öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, två riktigt bra sovrum, samt stor balkong med fri utsikt. Invändigt är fönstersättningar och siktlinjer noga planerade för att maximera ljusinsläppet och känslan av rymd. Bostaden har hög standard och har dessutom utrustats med fina val! En riktigt läcker bostad i ett av det först sålda kvarteret på Kongahälla, vilket självfallet ger ett oerhört bra och lugnt läge i mitten av området. BRF Borggården kännetecknas av genomtänkta planlösningar, låga avgifter, ett medvetet miljötänk och fina innergårdar. Här finner ni shopping, fina promenadstråk, ett stenkast från vårt nya resecentrum som har oerhört bra kommunikationer. Önskar ni pendla går nästintill samtliga bussar ett stenkast från dörren, plats även för bil i garage under huset eller möjlighet till gemensam bilpool. Kvarteret är som gjort för en hållbar livsstil och för att skapa en bra balans mellan liv, arbete och lek. En bekväm vardag, en aktiv fritid och massor av tid över till ett magnifikt liv! Varmt välkomna att kontakta mig för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Ängsgatan 12C, Centralt, Kungälvs kommun

Ängsgatan 12C

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

3 495 000 kr

81,5 m²

4 rum

6 096 kr/mån

42 883 kr/m²

Varmt välkomna till Ängsgatan 12C ! Ett fantastiskt fint renoverat och kvadratsmart radhus mitt i centrala Kungälv. Här erbjuds ni ca 110 välplanerade kvadratmeter samt altan och lättskött trädgård i ett perfekt läge. På entréplan finner ni de sociala ytorna med både kök och vardagsrum i följd. Här finns även en gäst-toalett. Från vardagsrummet kliver ni ut på altanen, här njuter ni av ett härligt syd/öst läge som ger fina solchanser under både morgon- såväl eftermiddag. Vindskyddat och fritt från biltrafik med läge mot innergården. Här får ni plats med utemöbler och grill. Intill altanen finns öven en mindre trädgård/gräsmatta för er med gröna fingrar. På övre plan finns tre sovrum och ett stilrent påkostat badrum. Nedre plan erbjuder idag ett stort extra vardagsrum/tv-rum med fönster samt ett till inrett rum som kan användas som gästrum eller förråd. Parkeringsplats ingår i avgiften och är belägen precis utanför en den egna entrén. Ytterligare p-plats kan hyras mot mindre kostnad på bekvämt avstånd. Föreningen har mycket god ekonomi med låg belåningsgrad, framförhållning gällande underhåll och ett modernt miljötänk! Investeringar har gjorts i bland annat uppvärmningssystem med solhybrid och bergvärme. Ni erbjuds gemensamma utrymmen som bastu, samlingslokal, tvättstuga samt övernattningslägenhet. Gemenskapen i området är familjär, ni finner tvåa stycken innergårdar med olika lekplatser och grönytor. Mycket förmånlig avgift med näst intill allt inkluderat, värme, vatten, p-plats, fiber samt kabel-tv. Här bor ni i en trevlig miljö med blandad bebyggelser av villor, radhus och lägenheter. Centralt läge med närhet till Kungälvs nya stadskärna som nu inspirerande växer fram vid Kongahälla. Runt husknuten ligger ICA Skafferiet och i närområdet finns mycket vacker natur och fina promenadstråk/löparspår. Dessutom ligger utmärkta kommunikationer via nya resecentrum endast en kort promenad bort. Anmäl ert intresse redan idag för att inte missa möjligheten att kika på ett av de absolut finaste radhusen i BRF Vårlöken!

 • Uteplats
Rådmansgatan 46, Centralt, Kungälvs kommun

Rådmansgatan 46

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

2 695 000 kr

72 m²

3 rum

3 846 kr/mån

37 431 kr/m²

Välkomna till en riktigt häftig trea i hjärtat utav Kungälv. En bostad med fina ytskikt och stil. Gamla bevarade detaljer finns kvar, vilket möter upp snyggt mot de lite nyare moderna stuket med unik attityd. Lägenheten har ett härligt genomgångsljus som sprider sig mellan rummen. Balkongen ligger i rakt söderläge och vetter mot den gröna "Rådmansparken". Lägenheten är utrustat med kök, badrum och två sovrum. Rådmansgatan är perfekt beläget med närhet till precis allt vad Kungälv centrum har att erbjuda. Stadskärnan har växt något enormt under de senaste åren, det finns ett nytt köpcentrum med ca 100 butiker samt ett resecentrum på Kongahällatomten. Runt om den härliga "oasen" vid Rådmansgatan bildas nu den nya staden på många håll! Ett riktigt kanonläge! Så kom och kika på bostaden ni bara inte får missa...

 • Balkong
Selma lagerlöfs gata 1, Centralt, Kungälvs kommun

Selma lagerlöfs gata 1

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

3 250 000 kr

107 m²

3 rum

6 845 kr/mån

30 374 kr/m²

Nu presenterar vi en riktigt bra trea med stor inglasad balkong i söderläge och öppen bostad om tre rum och kök! Här erbjuds ni ett hem om 107 kvadratmeter med riktigt bekvämt och centralt läge. Under huset erbjuds ni även en garageplats i varmgarage. I BRF Kungsparken är det sällan något till salu. vilket speglar trivseln i huset! Här njuter ni av bekvämligheten som en bostadsrättsförening erbjuder samtidigt som ni huserar över en yta likt en mindre villa. Lägenheten har ett riktigt bra hörnläge vilket ger ett riktigt fint ljusinsläpp med fönster i två olika väderstreck. Här finner ni två sovrum, helkaklat badrum med klädvård, kök och vardagsrum som är i väl tilltagen storlek med plats för både soffgrupp, matsalsmöbel och läshörna. Härifrån når ni den inglasade balkongen. De stora öppna ytorna bjuder på möjligheten till härligt umgänge med vänner och familj. Bostaden ligger fördelaktigt med närhet till allt vad centrum har att erbjuda och en stadskärna som växer så det knakar inom det närmsta åren. Nya Kongahälla köpcenter ligger några minuter bort intill det nya resecentrumet. Husen är också belägna med fin närhet till naturen. Populära motionsområdet "Fontin" ligger på gångavstånd.

 • Balkong
 • Hiss
Åkergatan 13, Centralt, Kungälvs kommun

Åkergatan 13

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

2 150 000 kr

61,5 m²

2 rum

4 729 kr/mån

34 959 kr/m²

Här har ni ett smakprov av Åkergatan 13! En riktigt fin och trevlig bostad om två rum och kök. Här är många ytskikt renoverade med omsorg och med bra materialval. Från bostaden har ni en trevlig fri utsikt över villa och grönområde i syd/väst-läge. Samtliga rum är helt skyddade från insyn. Här erbjuds ni ett stort och härligt kök med plats att duka ut till långbord med familj och vänner, praktiskt badrum med tvättmaskin, rymligt vardagsrum med tillhörande balkong. BRF Skogsbrynet kännetecknas utav god ekonomi, framförhållning, trygghet och gemenskap. Åkergatan har ett centralt läge med närhet till Kungälvs nya stadskärna som nu inspirerande växer fram vid Kongahälla. Runt husknuten ligger ICA Skafferiet och i närområdet finns mycket vacker natur och fina promenadstråk/löparspår. Dessutom ligger utmärkta kommunikationer via nya resecentrum endast en kort promenad bort.

 • Balkong
 • Hiss
Inlandsgatan 7, Centralt, Kungälvs kommun

Inlandsgatan 7

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

2 395 000 kr

52 m²

2 rum

3 567 kr/mån

46 058 kr/m²

Nu har ni möjligheten att köpa en underbar tvåa i centrala Kungälv! En toppmodern bostad i Kungälvs heta stadskärna. Bostaden har en en trivsam öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, sovrum, samt stor uteplats. Invändigt är fönstersättningar och siktlinjer noga planerade för att maximera ljusinsläppet och känslan av rymd. Bostaden har hög standard och kvalitet. Här finner ni shopping, fina promenadstråk, ett stenkast från vårt nya resecentrum som har oerhört bra kommunikationer. Önskar ni pendla går nästintill samtliga bussar ett stenkast från dörren, plats även för bil i garage under huset eller möjlighet till gemensam bilpool. Kvarteret är som gjort för en hållbar livsstil och för att skapa en bra balans mellan liv, arbete och lek. En bekväm vardag, en aktiv fritid och massor av tid över till ett magnifikt liv!

 • Uteplats
 • Hiss
Odlingsgatan 195, Ytterby, Kungälvs kommun

Odlingsgatan 195

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

2 895 000 kr

72 m²

3 rum

4 800 kr/mån

40 208 kr/m²

Inte långt från Kungälv ligger detta nybyggda område som omges av natur, djur, fina promenadvägar och en rofylld känsla. Här erbjuds två sovrum, helkalat badrum/klädvård med golvvärme, snyggt kök med rostfria vitvaror och öppen planlösning mot vardagsrummet. Utöver detta har ni två balkonger varav en över området och en mot ängarna. Vacker enstavig ekparkett, många fönster i olika storlekar och fina fönsterbänkar som ger detta hem "det lilla extra" Inte långt härifrån ligger Sparråsskolan och busshållplatsen nås på ett par minuter. Det går också fort att ta cykeln till Ytterby för att sedan hoppa på tåget till Göteborg eller Stenungsund. Gång/cykelbana hela vägen.

 • Balkong
Brynjegatan 15, Komarken, Kungälvs kommun

Brynjegatan 15

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

1 745 000 kr

78 m²

3 rum

5 626 kr/mån

22 372 kr/m²

Här kikar ni på en välplanerad bostad med genomgående uppdaterade och renoverade ytskikt samt ett nyrenoverat badrum 2020. Ni erbjuds ett badrum med klinker och kakel i neutrala färger, ett charmigt kök, fina färgval, samt inglasad balkong i fritt läge och grönområde. Planlösningen ger ett genomgående ljusinsläpp och rummen är i väl tilltagen storlek. Här bor ni i en stabil och välmående förening med fina gemensamma utrymmen som gästlägenhet och föreningslokal. Lummiga bilfria gårdar med lekplatser, fina grönytor och grillplatser. Ett klockrent boende precis intill Kungälvs nya stadskärna som växer fram med stormsteg på Kongahällatomten. "Kongahälla shopping" är ett köpcentra på hela 37 000 kvm i tre plan. Sveriges just nu största köpcentrums-projekt. Bredvid detta finns även stadens nya resecentrum, för dig som pendlar finns direktbuss till Göteborg! Väster ut promenerar ni i natur, längs älven och landsbygden, helt klart beläget med varierande miljö! Det perfekta boendet för den som söker enkelhet, trygghet och god ekonomi. En riktig trevlig investeringsmöjlighet för framtiden!

 • Balkong

Visar alla 9