Mäklare Claes-Johan Olsson

Claes-Johan Olsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Trollhättevägen 16F, Centralt, Kungälvs kommun
 • Kommande

Trollhättevägen 16F

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

2 295 000 kr

54 m²

2 rum

Välkomna till en välplanerad bostad på våning 1 i huset med hög standard! Här erbjuds ni en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier och balkongdörr, stort helkaklat badrum och gott om förvaringsmöjligheter. Lyxigt nog finner ni även en klädkammare i sovrummet. Ett centralt boende med allt man kan önska. Lugnt och tyst i nybyggt hus från 2016 med all den bekvämlighet som erbjuds av att bo i stadskärnan Kungälv. Stadens centrum växer så det knakar under det närmsta åren, helt nyöppnade Kongahälla Center med ca hundra butiker samt ett nytt resecentrum nås på några minuters promenad från bostaden. Husen är också belägna med närhet till naturen. Populära motionsområdet "Fontin" ligger på gångavstånd. Ett attraktivt läge och en bostad med många härliga fördelar! Föreningen Kastellgården förvaltas av HSB och kännetecknas av låga avgifter och en mycket välmående förening med en engagerad styrelse.

 • Balkong
 • Hiss
Kongahällagatan 44A, Centralt, Kungälvs kommun
 • Kommande

Kongahällagatan 44A

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

1 545 000 kr

39 m²

1 rum

2 784 kr/mån

39 615 kr/m²

Bostaden ligger i centralt läge med grymt bra pendlingsmöjligheter från Kungälvs nya resecentrum! Perfekt för studenten eller den som pendlar. Fördelaktigt nära till Kongahälla Center och vår nya stadskärna som i detta nu växer upp på Kongahälla. Bostaden är belägen högst upp i huset på våning 5/5 vilket ger en vacker utsikt över både grönområde & historiska Bohus fästning. Köket i lägenheten är nyare i modern grå kulör. Den genomtänkta planlösningen erbjuder ett kök med plats för matlagning och bord med stolar för två till fyra personer, en rymlig hall med mycket gott om förvaringsmöjligheter, badrum med egen tvättmaskin samt vardagsrum/rum med rikligt ljusinsläpp och fin utsikt. Här finns även plats för sovalkov. Helt klart 39 mycket välplanerade kvadratmeter! Föreningen erbjuder allt fån välutrustat gym, föreningslokal, boulebana, till bastu och jacuzzi. Bra möjligheter att använda olika biutrymmen och inte bara den egna bostaden. En fantastisk kombination till en etta! Det perfekta boendet för den som söker enkelhet, trygghet och god ekonomi! Kontakta oss gärna för mer information, möjlighet till förhandsvisning m.m.

 • Hiss
Västerhöjdsvägen 41, Kärna, Kungälvs kommun
 • Kommande

Västerhöjdsvägen 41

Radhus
Kärna, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

3 350 000 kr

96 m²

4 rum

4 246 kr/mån

34 896 kr/m²

Vill ni bo lantligt men ändå bekvämt så är detta det ultimata hemmet för er! Hela bostaden är nyligen ommålad i en enhetlig färgskala, så väljer ni att bosätta er här kan ni flytta in och njuta av livet direkt. Uteplatsen som man får lov att nyttja är stor, här finns plats för både lekande barn och trevliga grillkvällar med vänner. Det finns pallkragar med planteringar och vill man fortsätta med växthus och andra odlingar så finns det inget som sätter stopp för det. Bilen parkeras smidigt intill huset och fler parkeringar finns i området. Från uteplatsen nås även ett isolerat förråd tillhörande bostaden. I hallen finns bra förvaring och på golvet ligger klinker. Badrummet på entréplan är helkaklat och utrustat med dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Vardagsrum och kök är i öppen planlösning och samtliga vitvaror är från Siemens. På övre plan finns en klädkammare, två sovrum samt ytterligare ett helkaklat badrum med badkar. Tack vare gavelläget blir bostaden extra ljus och härlig. På Västerhöjden kommer du bo i ett barnvänligt bostadsområde med god grannsämja och fin gemenskap. En skön och skyddad oas med villor och bostadsrätter som samsas i ett soligt upphöjt läge precis väster om centrala Kärna. Kärna erbjuder det ultimata boendet för barnfamiljen med all den omsorg man kan önska både vad gäller skolgång (F-6) och service med egen matbutik, vårdcentral, pizzeria och bensinstation. Pendlingsmöjligheterna är goda med ett kort promenadavstånd till busstationen (från Ytterby tar pendeltåget sedan 17 min till Göteborg C). Med Kornhallsfärjan tar du dig också enkelt och smidigt över till Göteborg, från bostaden är avståendet till centrala stan endast ca 2 mil. Närheten till Kungälvs nu växande centrum såväl som havet med båtliv och salta bad gör detta till ett svårslaget läge. Hör gärna av er vid intresse!

 • Uteplats
Gunnarsberg 8, Centralt, Kungälvs kommun
 • Kommande

Gunnarsberg 8

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

1 795 000 kr

34 m²

1 rum

2 629 kr/mån

52 794 kr/m²

Kvadratsmart etta med inglasad balkong i soligt läge, helkaklat badrum med egen tvätt/torktumlare och välutrustat grått kök. Här bor du med gångavstånd till allt Kungälv har att erbjuda i form av både natur och stadsliv. Kungälv resecentrum ligger precis intill och gör detta till en perfekt studentlägenhet eller boende för den som pendlar. Här har du chans att köpa en helt nybyggd bostad med inredningsval som ger bostaden "det lilla extra". Möjlighet till snabbt tillträde finns.

 • Hiss
Västerhöjdsvägen 49, Kärna, Kungälvs kommun
 • Kommande

Västerhöjdsvägen 49

Radhus
Kärna, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

3 495 000 kr

96 m²

3 rum

4 246 kr/mån

36 406 kr/m²

Välkomna till ett fantastiskt bra radhus i gavel! på 96 välplanerade kvadratmeter som enkelt går att göra om till en fyra om så önskas. Här erbjuds ni en bostad med allt från 2018 och med mycket exklusiva materialval, enhetliga kulörer, fina ytskikt och påkostat kök! Lägenheten har ett riktigt bra läge vilket ger ett ljuvligt ljusinsläpp med fönster i två olika väderstreck! Här finner ni två sovrum, två stora badrum, kök och vardagsrum i en öppen planlösning samt stor uteplats med bubbelpool i härligt syd/västläge! De sociala öppna ytorna bjuder på möjligheten till härligt umgänge med vänner och familj. På Västerhöjden kommer du bo i ett nyproducerat barnvänligt och havsnära bostadsområde med god grannsämja och fin gemenskap. En skön och skyddad oas med villor och bostadsrätter som samsas i ett soligt upphöjt läge precis väster om centrala Kärna. Kärna erbjuder det ultimata boendet för barnfamiljen med all den omsorg man kan önska både vad gäller skolgång (F-6) och service med egen matbutik, vårdcentral och bensinstation. Pendlingsmöjligheterna är goda med ett kort promenadavstånd till busstationen (från Ytterby tar pendeltåget sedan 17 min till Göteborg C). Med Kornhallsfärjan tar du dig också enkelt och smidigt över till Göteborg, från bostaden är avståendet till centrala stan endast ca 2 mil. Närheten till Kungälvs nu växande centrum såväl som havet med bara 5 km till båthamn och bad gör detta till ett svårslaget läge.

 • Uteplats
Kongahällagatan 48B, Komarken, Kungälvs kommun
 • Kommande

Kongahällagatan 48B

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

1 525 000 kr

39 m²

1 rum

2 897 kr/mån

39 103 kr/m²

En bostad i centralt läge med fräscha ytskikt, moderna kulörer, bra materialval, högt upp i huset, ball utsikt och väldisponerade rum. En lägenhet som erbjuder en sammanlagt låg boendekostnad, grymt bra pendlingsmöjligheter och ett kanonfint investeringsläge då området är beläget mycket nära Kungälvs nya stadskärna med helt nytt köpcentrum och resecentrum på Kongahällatomten. Föreningen erbjuder allt från välutrustat gym, föreningslokal, boulebana, till bastu och jacuzzi. Bra möjligheter att använda olika biutrymmen och inte bara den egna bostaden. En fantastisk kombination till en etta! Det perfekta boendet för den som söker enkelhet, trygghet och god ekonomi!

 • Plus
 • Hiss
Storskiftegatan 56, Övre Tega, Kungälvs kommun
 • Kommande

Storskiftegatan 56

Lägenhet
Övre Tega, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

2 995 000 kr

91 m²

4 rum

4 618 kr/mån

32 912 kr/m²

Varmt välkomna till Storskiftegatan 56! Ett fantastiskt fint totalrenoverat och kvadratsmart lägenhet i Ytterby. Här erbjuds ni ca 91 välplanerade kvadratmeter samt altan och lättskött trädgård i ett perfekt solläge. Bostaden har en modern öppen planlösning vilket ger stora sociala ytor och extra härlig rymd. Köket är ljust och har fina ytskikt och köksö för extra förvaring och arbetsyta. På samma plan finns tre smakfulla sovrum och ett stilrent påkostat badrum med allt man kan tänka sig. Brf Lispundet är en stabil förening med god grannsämja, fina grönytor, lekplatser samt gemensamma utrymmen som festlokal och bastu. I avgiften ingår garageplats och det finns gott om gemensamma parkeringar i området. Hör gärna av er för mer information.

 • Uteplats

Visar alla 7