Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Claes-Johan Olsson

Claes-Johan Olsson

Om mig

Jag har arbetat inom fastighetsbranschen i 13 år varav snart 9 år som mäklare i Kungälv. Jag har erfarenhet av flera hundra bostadsförsäljningar. Hur jag gör affärer: Jag gör allt med fast beslutsamhet, visar målmedvetenhet och ihärdighet. Jag låter inte tillfälliga motgångar bli permanenta ursäkter och till sist använder jag misstag och problem som möjligheter att bli bättre och inte som skäl till att sluta. Väljer ni att sälja med mig så kommer ni att vara nöjda!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tvetgatan 217, Tveten, Kungälvs kommun
 • Kommande

Tvetgatan 217

Lägenhet
Tveten, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 875 000 kr
65,5 m²
2 rum
vån 2/5
28 626 kr/m²

Väldisponerad tvåa om 65,5 kvm i populära Tveten. Detta mysiga hem erbjuder snyggt och välutrustat kök, renoverat badrum, stor balkong som vetter mot det trevliga villaområdet. Från köket är ni nära lummig skog och natur, från den stora balkongens (ca12kvm) härliga västerläge erbjuds ni en fantastisk utsikt över bostads- och grönområde. När vädret tillåter kan ni njuta ni av solen från sen lunch till vackra solnedgångar i norr! I anslutning till Tveten ligger naturområdet Fontins välbesökta och fina motionsslingor, utegym, temalekplats och nybyggda "Kotten" som erbjuder bastu, omklädningsrum samt café. Några minuter bort ligger välsorterade närbutiken ICA Skafferiet och centrala Kungälv nås på ett skönt promenadavstånd. Vid Kongahällatomten har ett helt nytt resecentrum precis slagit upp dörrarna, som en ny samlad knutpunkt för Kungälvs kollektivtrafik. Intill detta byggs även ett helt nytt köpcentrum "Kongahälla Shopping" som kommer att ge staden ett riktigt fint lyft i i form av affärsutbud, restauranger och service.

 • Balkong
 • Hiss
Fridhemsgatan 18A, Centrum, Kungälvs kommun
 • Kommande

Fridhemsgatan 18A

Lägenhet
Centrum, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 695 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/7
2 943 kr/mån
42 911 kr/m²

Här tittar ni på en fantastisk etta i populära BRF Violen. Välplanerad rumsfördelning som ger er en kvadratsmart etta med rum och kök fördelat på ca 40 kvadratmeter. Här finner ni ett T-kök med gott om förvaring, arbetsytor och med en fin matplats intill fönsterpartiet med utsikt mot skogen. Fräscht badrum, klädkammare, stort vardagsrum, nya golv och neutral färgsättning på väggarna. Välskött förening med hög trivselfaktor och fint underhåll av fastigheten. Utöver själva bostaden finns övernattningslägenhet, föreningslokal, fina tvättstugor och förvaring i förråd. Mycket centralt läge med närhet till Kungälvs nya stadskärna som nu inspirerande växer fram vid Kongahälla. Runt husknuten ligger ICA Skafferiet och i närområdet finns mycket vacker natur och fina promenadstråk/löparspår. Dessutom ligger utmärkta kommunikationer via nya resecentrum endast en kort promenad bort. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information, tider för visning m.m.

 • Hiss
Selma lagerlöfs gata 6, Centralt, Kungälvs kommun
 • Kommande

Selma lagerlöfs gata 6

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 890 000 kr
84 m²
3 rum
vån 1/4
6 413 kr/mån
34 405 kr/m²

En modernn trea i Kungälvs heta expansiva stadskärna. Bostaden har en en trivsam halv-öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med tvättmaskin och torktumlare, två sovrum samt inglasad balkong i söderläge. Invändigt är standarden hög med klinker och kakel i badrummet, välutrustat kök, och ekparkett är några av alla fina materialval. För att maximera ljusinsläppet och känslan av rymd finns fönster i samtliga rum. utöver allt detta så har bostaden också två stycken klädkammare varav den ena enkelt kan användas som kontor. En riktigt läcker bostad i en av de först sålda kvarteren på Kongahälla, vilket självfallet ger ett oerhört bra läge. Här finner ni shopping, fina promenadstråk, ett stenkast från vårt nya resecentrum som har oerhört bra kommunikationer. Önskar ni pendla går nästintill samtliga bussar ett stenkast från dörren, plats även för bil i garage under huset eller möjlighet till gemensam bilpool. Kvarteret är som gjort för en hållbar livsstil och för att skapa en bra balans mellan liv, arbete och lek. En bekväm vardag, en aktiv fritid och massor av tid över till annat! Möjlighet finns till snabb inflytt!

 • Balkong
 • Hiss
Ytterby Torg 13, Ytterby, Kungälvs kommun
 • Kommande

Ytterby Torg 13

Lägenhet
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 885 000 kr
46,5 m²
1 rum
vån 2/5
2 821 kr/mån
40 538 kr/m²

Bostaden bjuder på stort kök och badrum med egen tvättstuga samt vardagsrum med litet sovalkov. Bekvämt boende precis intill allt du behöver i form av mataffär, vårdcentral, skolor, tandläkare, fin natur och riktigt bra kommunikationer. Tåg in till Gbg tar ca 18 minuter samt så går grön express med täta turer. Möjlighet till garageplats under huset.

 • Hiss
Ställets Bygata 53, Stället, Kungälvs kommun
 • Kommande

Ställets Bygata 53

Lägenhet
Stället, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 895 000 kr
106 m²
4 rum
vån 2/2
7 074 kr/mån
27 311 kr/m²

Nu erbjuds ni en totalrenoverad fyra om hela 106 kvadratmeter på populära Ställets Bygata! Här njuter ni av ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Fyra rum och kök fördelat på rymliga kvadrat i ett och samma plan, till detta adderar ni en härlig balkong i skyddat läge utan insyn och med många soltimmar. Bostaden har genomgående renoverats under senare åren med moderna och påkostade materialval. Samtliga rum är i fint skick! Lägenheten ligger med gavelläge vilket ger fint ljusinsläpp i hela tre väderstreck. Här bor man i ett familjärt område med mycket barn i alla åldrar och trevliga grannar. I närområdet finns flertalet lekplatser och förskolor. Nybyggda Sparråsskolan ligger bara en kort promenad härifrån. Pendlar du till Göteborg så är detta ett toppenläge då tåget från Ytterby tar ca 18 min in till Centralstationen utan någon mellanliggande hållplats. Närmaste busshållplats ligger endast några hundra meter från bostaden. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd och carport beläget strax utanför.

 • Balkong
Envägen 4, Diseröd, Kungälvs kommun
 • Kommande

Envägen 4

Lägenhet
Diseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 195 000 kr
62 m²
2 rum
vån 1/7
4 690 kr/mån
35 403 kr/m²

Här stiger du in i en inbjudande och praktisk hall med stor klädkammare samt förvaring och vidare in till ett rymligt och socialt vardagsrum. Köket är stilrent, välplanerat och praktiskt och lägenhetens badrum är helkaklat och fräscht. Boendet erbjuder rymligt sovrum & stor inglasad uteplats med utsikt mot naturen. Här bor ni i ett mysigt familjärt område med bland annat närhet till naturen, förskolor-/skola åk 1-6, affär, golfbana och bra bussförbindelser till Kungälv C. Diseröd centrum växer mycket inom de närmsta åren vilket medför ett fint investeringsläge för framtiden, såväl Kungälvs växande stadskärna som bidrar till en spännande stad under utveckling.

 • Uteplats
 • Hiss
Inlandsgatan 7, Centralt, Kungälvs kommun
 • Kommande

Inlandsgatan 7

Lägenhet
Centralt, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 595 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/5
4 297 kr/mån
47 182 kr/m²

En toppmodern bostad i Kungälvs nya heta stadskärna. Bostaden har en en trivsam öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, badrum med tvätt/torktummlare, sovrum, samt stor balkong. Invändigt är fönstersättningar och siktlinjer noga planerade för att maximera ljusinsläppet och känslan av rymd. Här finner ni shopping, fina promenadstråk, ett stenkast från vårt nya resecentrum som har oerhört bra kommunikationer. Önskar ni pendla går nästintill samtliga bussar ett stenkast från dörren, plats även för bil i garage under huset eller möjlighet till gemensam bilpool. Kvarteret är som gjort för en hållbar livsstil och för att skapa en bra balans mellan liv, arbete och lek. En bekväm vardag, en aktiv fritid och massor av tid över till ett magnifikt liv!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Västerhöjdsvägen 49, Kärna, Kungälvs kommun
 • Kommande

Västerhöjdsvägen 49

Radhus
Kärna, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 345 000 kr
96 m²
3 rum
vån 1
4 458 kr/mån
34 844 kr/m²

Välkomna till ett fantastiskt bra radhus i gavel! på 96 välplanerade kvadratmeter som enkelt går att göra om till en fyra om så önskas. Här erbjuds ni en bostad med allt från 2018 och med mycket exklusiva materialval, enhetliga kulörer, fina ytskikt och påkostat kök! Lägenheten har ett riktigt bra läge vilket ger ett ljuvligt ljusinsläpp med fönster i två olika väderstreck! Här finner ni två sovrum, två stora badrum, kök och vardagsrum i en öppen planlösning samt stor uteplats med bubbelpool i härligt syd/västläge! De sociala öppna ytorna bjuder på möjligheten till härligt umgänge med vänner och familj. På Västerhöjden kommer du bo i ett nyproducerat barnvänligt och havsnära bostadsområde med god grannsämja och fin gemenskap. En skön och skyddad oas med villor och bostadsrätter som samsas i ett soligt upphöjt läge precis väster om centrala Kärna. Kärna erbjuder det ultimata boendet för barnfamiljen med all den omsorg man kan önska både vad gäller skolgång (F-6) och service med egen matbutik, vårdcentral och bensinstation. Pendlingsmöjligheterna är goda med ett kort promenadavstånd till busstationen (från Ytterby tar pendeltåget sedan 17 min till Göteborg C). Med Kornhallsfärjan tar du dig också enkelt och smidigt över till Göteborg, från bostaden är avståendet till centrala stan endast ca 2 mil. Närheten till Kungälvs nu växande centrum såväl som havet med bara 5 km till båthamn och bad gör detta till ett svårslaget läge.

 • Uteplats
Kongahällagatan 48B, Komarken, Kungälvs kommun
 • Kommande

Kongahällagatan 48B

Lägenhet
Komarken, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 525 000 kr
39 m²
1 rum
vån 6/6
2 897 kr/mån
39 103 kr/m²

En bostad i centralt läge med fräscha ytskikt, moderna kulörer, bra materialval, högt upp i huset, ball utsikt och väldisponerade rum. En lägenhet som erbjuder en sammanlagt låg boendekostnad, grymt bra pendlingsmöjligheter och ett kanonfint investeringsläge då området är beläget mycket nära Kungälvs nya stadskärna med helt nytt köpcentrum och resecentrum på Kongahällatomten. Föreningen erbjuder allt från välutrustat gym, föreningslokal, boulebana, till bastu och jacuzzi. Bra möjligheter att använda olika biutrymmen och inte bara den egna bostaden. En fantastisk kombination till en etta! Det perfekta boendet för den som söker enkelhet, trygghet och god ekonomi!

 • Plus
 • Hiss

Visar alla 9