Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Matilda  Lindström

Matilda Lindström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Alekärr 123, Diseröd, Kungälvs kommun
  • Ons 1 maj kl 13:00

Alekärr 123

Villa
Diseröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
5 195 000 kr
166 m²
6 rum
2 398 m² tomt

Huset är idylliskt beläget i en grönskande och lantlig miljö med både ängar, hästhagar och skog som närmsta grannar och på kort promenadavstånd ligger Romesjön som om sommaren är uppskattad badsjö och om vintern är det skridskorna som får snöras på och kaffetermosen som får packas i fikakorgen... Detta 1-planshus har välutnyttjade ytor och kan antigen bjuda på hela fem sovrum eller fyra om du så önskar och då få ett extra allrum utöver det stora vardagsrum med en öppen planlösning in mot köket som finns redan idag. Det lättmöblerade vardagsrummet har en härlig braskamin som ger både skön komfort och en uppskattad mysfaktor! Själva köket är klassiskt vitt och bjuder på fina arbetsytor och en köksö som delar av mot vardagsrummet. Praktiska ytor såsom de två badrummen, hall och tvättstuga är väl tilltagna för att klara vardagslivet för hela familjen. Hela Romelanda bjuder på underbar natur med fina ridvägar, närhet till både sjöar och skog i Svartedalens naturreservat och Lysegårdens golfklubb. För den fiskeintresserade erbjuder Svartedalens naturreservat flertalet utmärkta fiskevänliga små sjöar eller varför inte bara ströva runt eller plocka svamp i den underbara miljön, då Svartedalen är känt för sin storslagna natur. Diseröd som ligger på promenadavstånd är ett trivsamt samhälle som växer och det råder en positiv anda där antalet invånare växer, förskolan, centrumhus med mataffär, pizzeria och bibliotek byggdes nytt för några år sedan. Skolbussen går vid tomtgränsen. Det tar ca 10 minuter med bil in till centrala Kungälv från Diseröd, reguljär bussförbindelse och fin cykelbana mellan Diseröd och Kungälv ger ytterligare alternativ. I Kungälv finns all service du behöver med ett stort nybyggt köpcenter, Kongahälla, med ca 100 butiker och restauranger.

  • Plus
Gamla Kungälvsvägen 10, Grinden, Kungälvs kommun
  • Ons 1 maj kl 11:00

Gamla Kungälvsvägen 10

Villa
Grinden, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
4 295 000 kr
59 + 59 m²
4 rum
974 m² tomt

I en uppväxt trädgård med knotiga äppleträd och fina planeringar ligger detta charmiga hus med fin utsikt över området. Huset upplevs litet och nätt från utsidan med de välplanerade ytorna ger plats för 2-3 sovrum, ett välplanerat kök samt ett ljust och trivsamt vardagsrum. Det finns två badrum, ett placerat på vart plan i huset och källaren ger dessutom smarta förvaringsutrymmen. I anslutning till huset ligger en stor nybyggd altan där det finns rum för såväl grill, matplats som sköna solmöbler. På baksidan huset ligger den delen av altanen som har ett skyddande tak vilket är skönt om sommaren både de dagar det är lite osäkert väder och för att slippa släpa dynor ut och in.... Området är detaljplanelagt och det finns utrymme kvar för att bygga ut huset eller kanske det står ett garage på önskelistan.... På en kort promenad når du de centrala delarna av staden och den nya gallerian Kongahälla center. Det stora utbudet med butiker och restauranger erbjuder något för alla. Vill du ändå ta dig vidare mot Göteborg finns här ett nytt Resecentrum på promenadavstånd och ett stenkast bort finns busshållplats och vill du ta tåget i Ytterby når du det på kort cykelavstånd. I den direkta närheten finner du både skola, förskola och matbutik och i såväl Kungälv som Ytterby finns mängder med aktiviteter med både träningsanläggningar, ishall och simbad. Grinden angränsar mot ett stort naturområde med fin motionsslinga som är upplyst till 22.30 och på lagom avstånd finner du även älven med fina promenadstråk.

  • Plus
Tegskiftegatan 46, Ytterby, Kungälvs kommun
  • Imorgon kl 13:00
Tegskiftegatan 46, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 2
Tegskiftegatan 46, Ytterby, Kungälvs kommun, bild 3

Tegskiftegatan 46

Villa
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
6 695 000 kr
184 + 54 m²
8 rum
865 m² tomt

Välkommen till en stor tvåplansvilla på totalt 234 kvm i populära Tega i Ytterby som bjuder på en helt unik arkitektur, en takhöjd utöver det vanliga och stora härliga fönsterpartier med fri utsikt över området. I huset finns en separat lägenhet som går att nyttja för uthyrning! Huset har välplanerade ytor, där ovanvåningen bjuder på 3 sovrum med nyrenoverade ytskikt i fin finish och badrum i egen flygel, kök, matplats och vardagsrum i öppen planlösning med fantastisk rymd som tillsammans utgör en perfekt yta för umgänge och familjeliv. Att dessutom ha ljusinsläpp från tre väderstreck och en vacker utsikt att vila blicken på gör detta till något unikt! Från vardagsrummet nås en stor altan i sydvästläge, perfekt för grillning på eftermiddagen, medan köket har en glasad dörr mot balkong i östlig riktning med härlig morgonsol. Souterrängplan är uppdelat i två delar, där ena delen består är av en stor välkomnande huvudentré med gott om förvaringsutrymme, ett allrum, en tvättstuga och ett stort förråd. Andra delen är upplagd som en lägenhet som nås antingen via den egna ingången. Perfekt att hyra ut om man vill dryga ut hushållskassan eller driver egen verksamhet! Önskar man kan man även integrera denna ytan med övriga huset genom att enkelt öppna upp i den stora hallen på entréplan. Lägenhetsdelen består av kök, sovrum, gillestuga/allrum, WC, Dusch och Tvätt, förråd och pump/maskinrum. Huset har låga driftskostnader med både bergvärme och solenergi och kommer med ett stort uppvärmt dubbelgarage på 42 kvm med vatten, avlopp och el. Huset bjuder på många möjligheter, generationsboende eller egen verksamhet eller kanske bara stora ytor för den stora familjen. Bo i ett av Ytterbys mest attraktiva områden där grönområden, lekplatser, tennisbana och vackra promenadvägar finns direkt utanför dörren. På gångavstånd når du såväl flera förskolor som Sparråsskolan. På kort cykelavstånd finns ytterligare två skolor samt service såsom vårdcentral, apotek och matvaruaffär. I från Ytterby finns enastående kommunikationer där pendeltåget tar 17 minuter till Göteborg C.

  • Premium
Granvägen 7, Ytterby, Kungälvs kommun

Granvägen 7

Villa
Ytterby, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
4 995 000 kr
93 + 54 m²
3 rum
623 m² tomt

Med ett högt och härligt läge på omtyckta Enekullen i centrala Ytterby hittar du detta charmiga och välvårdade hus fördelat på tre plan om tillsammans ca 145 kvm. Här är de större renoveringarna gjorda såsom tak, värmesystem och dränering. Nyrenoverat kök med fin utsikt över området, vardagsrum i vinkel med utgång till stor altan samt två sovrum med möjlighet till tre. Bra biutrymmen i källaren med tvättstuga, duschrum och fina hobby- eller förvaringsutrymmen. Mysig trädgård med möjlighet till både odling, lek för barnen och avkoppling! Stor härlig altan delvis under tak där det finns gott om plats för både matgrupp och solmöbler. Bakom huset ligger ett uppskattat grönområde med fina promenadvägar, skridskodamm som är uppskattad vintertid och om sommaren vacker grönska att ta en joggingtur i eller en skogspromenad med barnen. Skola och förskola ligger på kort promenadavstånd liksom övrig service. I Ytterby finns välsorterad matbutik, bageri, apotek, vårdcentral, tandläkare etc Kommunikationerna är samtidig mycket goda, där det bara är 10 minuter promenad från huset till både tågstation och direktbussar in till Göteborg. Tåget tar endast 17 minuter vilket gör att du kan ta dig från hemmet till centrala Göteborg på bara ca 30 min. Enekullen ligger i nära anslutning till Kungälv, det är bara ett grönområde skiljer områdena åt.

Rubinvägen 7, Kode, Kungälvs kommun

Rubinvägen 7

Villa
Kode, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
3 995 000 kr
96 + 63 m²
4 rum
1 421 m² tomt

Mitt i ett barnvänligt område ligger denna välhållna bostad med en stor härlig trädgård. En genomtänkt planlösning som är fördelad på två bostadsplan samt med en praktisk källare där utöver. Entréplanet bjuder på generösa sällskapsytor med direkt anslutning till en stor altan. Här finns även ett sovrum samt ett läckert helkaklat badrum. På ovanvåningen ligger två stora sovrum samt en nyrenoverad toalett. Källarplanet rymmer bra förvaringsmöjligheter, tvättstuga samt plats för hobbyrum. Här bor man i hjärtat av Kode med god grannsämja, många barnfamiljer och fina lekplatser. Dessutom med omedelbar närhet till samhällets hela utbud av omtyckta skolor, mataffär, fritidsaktiviteter och riktigt fina pendlingsmöjligheter. Kode ligger 12 km norr om Kungälv, passeras av E6 och har hållplats på Bohusbanan med 26 min till Göteborg C. Både vid buss- och tågstopp finns det bra pendelparkeringar. Kode erbjuder mycket god barnomsorg med tre kommunala och två fristående förskolor, samt skolgång upp till sjätte klass i Tunge skola. Allt i en vacker lantlig miljö med en av Västsveriges finast skolgårdar, där eleverna har tillgång till en stor fruktträdgård, ängsmark och bergsknallar. Kode ligger också med närhet till kusten där det erbjuds härliga salta bad med ett flertal badplatser. Ett drömboende för den som vill bo naturskönt och rogivande i en barnvänlig miljö, men ändå kunna ta del av allt som Kungälv, Göteborg och Stenungsund har att erbjuda!

  • Plus
Broberg 150, Tjuvkil, Kungälvs kommun
  • Ons 1 maj kl 15:30

Broberg 150

Villa
Tjuvkil, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
5 195 000 kr
160 m²
7 rum
2 090 m² tomt

Strax innan Tjuvkil, mot Marstrand, ligger det vackert lummiga området Broberg, där detta härliga 1-planshus är beläget. En imponerande rymd och vackra ryggåstak skapar stora tilltagna rum med möjligheten till många sovrum är resultatet då en arkitekt konsulterades för ett stor om- och tillbyggnation som skedde 2009. Både husets yttre och inre fick en helt ny kostym samtidigt som huset utökades väsentligt. Lägg därutöver till en vacker täljstenskamin som ger mysfaktor, en nyinstallerad värmepump med golvvärme, två kompletta helkaklade badrum och stor separat tvättstuga. Baksidan är i en klass för sig med sitt raka söderläge med berg och natur som granne, där en tilltagen uteplats ligger skyddad både från blåst och insyn. Här bor man lugnt och rofyllt med naturen som granne, skyddat från trafik, samtidigt som hela Kungälvs fina utbud med salta bad, golfbanor, service och omsorg aldrig finns långt borta. Dessutom nås riktigt bra kommunikationer bara en kort promenad bort där Marstrandsexpressen snabbt och smidigt kan ta en raka vägen till centrala Göteborg.

  • Plus
Norra Arödsvägen 40, Aröd, Kungälvs kommun
  • Imorgon kl 11:00

Norra Arödsvägen 40

Villa
Aröd, Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
2 975 000 kr
55 m²
3 rum
1 584 m² tomt

Detta välskötta hus ligger med ett högt och härligt läge med utsikt över de vackra omgivningarna och med en privat baksida där du får vara helt för dig själv! Huset upplevs nätt från utsidan men rymmer både ett ljus och härligt vardagsrum med kamin, kök med matplats samt två sovrum och ett badrum. Huset kan mycket väl fungera som permanentboende och fiber finns anslutet. Till huset hör även ett gästhus som uppskattas av övernattande besökare. Sommartid vistas du nästa lika mycket på den härliga altan som omger huset som du gör på insidan. De generösa altanytorna bjuder både på vedeldat spa-bad, plats för sköna loungemöbler och utrymme för en stor matgrupp där alla vänner och familj kan samlas över goda grillmiddagar sommaren lång.... Den rofyllda och vackra miljön som omger huset bjuder på såväl fina skogspromenader som närhet till havet där det sommartid kan erbjudas både bad- och båtliv. Omgivningarna är minst sagt idylliska där en fin blandning av fritids- och åretruntboende tillsammans med mindre gamla gårdar samsas och skapar en fin landskapsbild. Skolbuss och i viss mån lokaltrafik passerar området, samtidigt som Kode har ett stort utbud av service, omsorg och goda kommunikationer med långtids- och pendelparkering på behändigt avstånd. Både direktbussar och pendeltåg gör det möjligt att ta sig till Gbg på mindre än 30 minuter. Båtplatsmöjligheter finns i området och den golfintresserade lär heller inte missa Kungälv-Kode GK som passeras på vägen ut och som dessutom serverar uppskattade luncher. Stor, härlig natur- och trädgårdstomt i ett insynsskyddat och upphöjt soligt läge med inslag av berg. Huset är väldisponerat med två bra sovrum och fina gemensamma utrymmen. Nyinstallerad luftvärmepump tillsammans med en braskamin skapar goda förutsättningar för låga driftskostnader i en välunderhållen och lättskött bostad. Fiber finns! Bad- och båtliv på promenadavstånd och vackra naturstråk utanför dörren.

  • Plus
Åkerhög 352, Kärna kustremsa. Överön, Glose, Glöskär, Brunnefjäll, Vedhall & Åkerhög., Kungälvs kommun

Åkerhög 352

Tomt
Kärna kustremsa. Överön, Glose, Glöskär, Brunnefjäll, Vedhall & Åkerhög., Kungälvs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv
1 495 000 kr
1 293 m² tomt

I detta havsnära och omtyckta område ligger en tomt för byggnation av villa. Det finns förhandsbesked för enbostadshus fördelat på två plan. Tomten är inte knuten till någon specifik bostadsleverantör utan du kan själv planera för ditt framtida boende. På gångavstånd tar du dig ner till havet och närbelägna Vedhall och Lilla Fjellsholmen för om sommaren härliga bad. På cykelavstånd tar du dig även till omtyckta badplatser så som Sundhammar och Kovikshamn. I Vedhalls båthamn finns båtplatser att hyra. Tar du bilen når du Kärna med mataffär, skola och service på ca 10 min och på 20 minuter är du inne i centrala Kungälv med såväl köpcenter, aktiviteter, restauranger som busstation med täta förbindelser mot Göteborg. I Ytterby finns dessutom tågstation med pendelparkering i anslutning.

Visar alla 8