Stjärnvägen 20D

Skälby, Järfälla Karta & restider

4 695 000 kr
RadhusRadhus

Varmt välkommen till detta rymliga och mycket fina parhus i 3 plan! Parhuset är beläget i hjärtat av Skälby som är ett idylliskt villaområde i Järfälla. Ett unikt boende för er som söker ett bekymmersfritt och härligt boende med omedelbar närhet till rekreation, grönområden och en välrenommerad förskola runt knuten. ett högkvalitativt boende för er som värderar fina materialval, goda förvaringsutrymmen, smarta planlösningar, generösa sällskapsytor, plats för två bilar, trädäckad uteplats och plats för lek och spring. Stora fönsterpartier ger ett fantastiskt ljusinsläpp.

Här finns allt du kan tänkas behöva, närheten till natur, fira midsommar och gå på julmarknad på närliggande Skälby Gård, gå fotbollsplan en bit fram på gatan, kommunikationer, shopping, mataffärer och allehanda service men också närhet till rekreation. Helt enkelt ett bekvämt avstånd till det mesta i mysiga Skälby!

Järfälla kommun är en expansiv kommun med välordnad infrastruktur. För den golfintresserade finns Viksjö golfbana bara några minuters bilfärd bort. Det finns även naturreservat, motionsspår, skidbacke. Förskolor och skolor på korta avstånd från bostaden.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Bostadsrätt
Boarea
143 m²
Antal rum
6 rum
Avgift/månad
6 325 kr/mån
Driftkostnad
11 100 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stjärnvägen 20D och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 695 000 kr
Driftkostnad
11 100 kr/år

Statistik

2 796
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 31 dagar sedan, den 18 januari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra radhus som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips