Mäklare Sandra Nothin

Sandra Nothin

Om mig

♥️-ligt välkommen att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte! Med mina elva år som fastighetsmäklare är jag erfaren, lyhörd och har arbetat på både medgångs- och motgångsmarknad och känner mig trygg med det. Se gärna mina fina Recos - så glad att ha så härliga säljare och köpare! Har arbetat som flygvärdinna i femton år och omskolade mig sedan och är nu franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling i Järfälla tillsammans med min make och numera en till härlig kollega. Hoppas vi ses!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lädersättravägen 105, Kallhäll, Järfälla kommun

Lädersättravägen 105

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 745 000 kr
81 m²
3 rum
vån 6
6 409 kr/mån
21 543 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNINGSBOKNING! Varmt välkommen till eftertraktad 3:a med stambytt badrum. Trevligt kök och matplats för ca 4 personer. Ljust vardagsrum med stora sällskapsytor och generösa fönsterpartier. Stabil HSB-förening i populära kvarter. Kort gångavstånd till Kallhäll C med allehanda butiker och pendeltåget som tar dig till Odenplan på ca 21 minuter. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Balkong
 • Hiss
Margaretavägen 17, Jakobsberg, Järfälla kommun

Margaretavägen 17

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 695 000 kr
60 m²
2 rum
4 008 kr/mån
28 250 kr/m²

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR TIDSBOKNING! Perfekt planerad 2:a i lugnt läge med mysig innergård. Närhet till allt, affärer, allehanda service, pendeltåg samt bussar! Härlig bostad med fint kök, rymligt vardagsrum och sovrum i lugnt läge. Stambytt badrum. I samband med stambytet byttes även elcentralen. Generös balkong med gott om plats för balkongmöbler. Välordnad förening med god ekonomi. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och välkommen på visning!

 • Balkong
Vibblabyvägen 2, Jakobsberg, Järfälla kommun

Vibblabyvägen 2

Lägenhet
Jakobsberg, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 745 000 kr
89 m²
4 rum
vån 4
8 671 kr/mån
19 607 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning. Välkommen till denna fina och välplanerade gavel-4:a med inglasad balkong i soligt läge. Här bor man centralt med omedelbar närhet till centrum, pendeltåg, bussar, förskolor samt skolor. Fönster i tre väderstreck ger ett härligt ljusinsläpp i lägenheten. Lägenheten har tre bra sovrum, generöst badrum med plats för tvättpelare om så önskas. Fin gäst-WC finns i bostaden. Härligt kök och vardagsrum med fransk balkong. Inglasad ostörd balkong med ostört läge. Goda förvaringsmöjligheter finns i lägenheten. Generös klädkammare. Välordnad HSB-förening med egen takterrass och bastu för föreningens medlemmar.

 • Balkong
 • Hiss
Rödluvevägen 43, Kallhäll, Järfälla kommun

Rödluvevägen 43

Radhus
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
3 750 000 kr
134 m²
5 rum
189 m² tomt

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkommen till detta fina och rymliga gavel-radhus med friköpt tomt. Huset är beläget i ett lugnt och barnvänligt område. Mysig trädäckad uteplats med plats för utemöbler och grill, här kan du njuta av solen under större delen av dagen. Köket och matrummet är en stor och härlig umgängesavdelning som har gott om plats för vänner och familj. Två badrum och tre bra sovrum. Fin boulebana och gungplats runt hörnet. Läget kan inte vara bättre med gångavstånd till Kallhäll Centrum med affärer, allehanda service, förskolor, skolor samt pendeltågsstation. Med pendeltåget från Kallhäll station till Odenplan tar det ca 21 minuter. I närområdet finns både naturreservat samt Mälarbad. Sällan till salu, hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och hjärtligt välkommen på visning!

 • Plus
 • Uteplats
Kallhällsleden 10, Järfälla, Järfälla kommun

Kallhällsleden 10

Lägenhet
Järfälla, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
2 045 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3
5 625 kr/mån
27 450 kr/m²

Mycket eftertraktad 3:a på populära Kallhällsleden, lägenheten är belägen på 3 och 4 våningen. Insynsskyddad bostad med samtliga fönster i sydost, med utsikt över hustak och grönska. Fina ytor fördelade på 74.5 kvadratmeter som känns mycket väl utnyttjade. Här erbjuds ni ett mycket trevligt boende i en stabil förening med god ekonomi. Härligt kök med plats för många och ett ljust och fint vardagsrum med fransk balkong. Rymlig klädkammare. Helkaklat och rymligt badrum med badkar på tassar. Svängd trappa leder upp till det övre planet som bjuder på ett fantastiskt stort rum som enkelt kan delas av om så önskas. I dagsläget används detta rum som ett sovrum. Lägenheten är centralt belägen med omedelbar närhet till Kallhäll Centrum samt pendeltåg - perfekt läge med närhet till allt! Mälarbad och naturreservat på kort gångavstånd från bostaden. Hjärtligt välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Källtorpsvägen 11, vån 15/15, Kallhäll, Järfälla kommun

Källtorpsvägen 11, vån 15/15

Lägenhet
Kallhäll, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
2 095 000 kr
51 m²
2 rum
vån 15/15
3 940 kr/mån
41 078 kr/m²

Varmt välkommen till en eftertraktad, fantastisk och påkostad 2:a i hjärtat av Kallhäll centrum endast ett stenkast från mycket goda kommunikationer (pendeltåget tar dig till Odenplan på endast 21 minuter) affärer samt centrum-liv. Denna bostad måste upplevas på plats! Rymlig balkong med sjöutsikt högst upp i huset på våning 15/15. Här bor du med en optimal planlösning, extra stort sovrum stora fönsterpartier med ett härligt ljusinsläpp samt närhet till allt! Narurreservat och Mälarbad på korta gångavstånd. Väl inne i lägenheten möts du av genomgående hög standard på materialval och med en välkomnande entré med goda förvaringsmöjligheter, ett härligt sällskapskök med öppen planlösning, helkaklat påkostat badrum med egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare, tidlösa färger och material som skapar ett luftigt intryck, rogivande sovrum samt en härlig balkong med fantastisk utsikt och plats för umgänge under sommarhalvåret. Vackert ljust ekparkettgolv i hela lägenheten och genomtänkt och modern arkitektur i hjärtat av Kallhäll! Endast bokade visningar, välkommen att kontakta ansvarig mäklare för tidsbokning.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Axvägen 3, Viksjö, Järfälla kommun

Axvägen 3

Lägenhet
Viksjö, Järfälla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Järfälla
1 095 000 kr
22 m²
1 rum
vån 1
2 449 kr/mån
49 773 kr/m²

VÄLKOMMEN ATT KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNINGSBOKNING! Perfekt första lägenhet eller övernattningslägenhet! Nyrenoverad och stambytt 1:a med kokvrå, helkaklat badrum med golvvärme, fin förvaring i hall och stora fönsterpartier. Vackert nytt ekparkettgolv och vitmålade väggar. Hela bostaden har genomgått en varsam renovering under 2023. Välordnad HSB-förening med härligt läge i Viksjö. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och välkommen på visning!

Visar alla 7