Siknäsvägen 189

Siknäs, Kalix kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1,5 rum
Boarea
37 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
917 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
16 183 kr/år

På bekvämt avstånd från både Kalix och Luleå finner du detta nyproducerade fritidshus som färdigställts 2022. Här har du ett mycket fint läge mot vattnet och huset erbjuder moderna bekvämligheter så som gjuten platta med skön vattenburen golvvärme, tvättmaskin och smarthemsfunktioner för belysning, brandlarm och temperatur.

Du välkomnas av en hall med polerat granitklinkergolv och utrymme för avhängning. Vidare kommer du till det luftiga allrummet med ryggåstak och infällda spotlights. Här har du ett modernt kök med grå släta luckor, vita bänkskivor och marmorinspirerat kakel. Köket erbjuder otroligt gott om arbetsyta och förvaring. Allrummet har stora fönster med vattenutsikt och utgång finns till altan på sidan av huset. Sovalkoven inrymmer en våningssäng och dessutom finns ett sovloft. Det moderna badrummet erbjuder stilrena materialval av kakel och klinkers, tvättmaskin finns där också. I både kök, allrum och sovrum ligger ett vackert askgolv. Ett modernt och bekvämt fritidshus som måste upplevas på plats!

Siknäs är en trivsam by strax utanför Töre med goda pendlingsmöjligheter till både Luleå och Kalix. Här finns ett rikt förenings- och kulturliv. Under vintern ordnas caféer, byamiddagar, familjefester, teater- och musikarrangemang i bygdegården, och under sommarhalvåret nyttjas dansbanan nere vid Siknäs Hamn. Båda dessa lokaler kan även hyras för privata fester. Nere vid hamnen finns också Kustmuseum.

I Siknäs finns flera större aktiva föreningar. Fisk inplanteras årligen i Stjikuträsket, beläget intill badsjön Vitträsket. Havsbad finns också en bit utanför byn. Skidspår och skoterspår dras varje år.

Skärgården är vacker och örik och Siknäs har två småbåtshamnar med båtplatser. Närhet till Töre, där skola, barnomsorg, bibliotek, busstation, affärer och bensinstationer ligger.

Kontakta mäklaren för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Luleå

Kontakta mäklaren

Nina Kaewsit

Bjurfors Luleå
Mäklare Nina Kaewsit, Bjurfors Luleå
070-590 11 22