Bjurfors Luleå

Bjurfors Luleå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Varvsgatan 55, Centrum, Luleå kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00

Varvsgatan 55

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 095 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/4
1 494 kr/mån
40 556 kr/m²

I centralt belägen förening finner du denna charmiga 1:a om 27 kvm med en genomgående hemtrevlig känsla. Här möts du av ett stort och luftigt allrum med fint ljusinsläpp från stora fönster med vacker originalfönsterbänk i sten. Här finns bra plats för sängen tillsammans med utrymme för både soffa samt annat möblemang. Hall med avhängning via hatthylla, här delas utrymmet med köket som är ett snyggt och modernt kök med vita högblanka luckor från -18. Bostaden har en genomgående ljus färgsättning på väggarna och fina golv varav ett slittåligt klinkergolv i hallen och parkettgolv i allrummet. Låg månadsavgift om 1494 kr där värme, vatten och kollektivt bostadsrättstillägg ingår. Möjlighet till bilplats finns i dagsläget. Föreningen ligger bra till med både kort promenadavstånd in till centrumkärnan, livsmedelsbutik och fina promenadstråk längs vattnet. I närheten finns busshållplats med direktbuss till både flygplatsen & Luleå Tekniska Universitet. Välkommen att anmäla dig på visning!

  • Plus
Toppgatan 13C, Västra Skurholmen, Luleå kommun

Toppgatan 13C

Lägenhet
Västra Skurholmen, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 395 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/2
4 440 kr/mån
22 683 kr/m²

2:a med radhuskänsla på Västra Skurholmen! Bostaden ligger bekvämt belägen på entréplan med fina uteplatser på både entrésidan samt baksidan, uteplatserna har sol från morgon till kvällen och intill uteplatserna finns möjlighet till planteringar/odlingar. Lägenheten ger ett fint intryck med snyggt vitpigmenterat parkettgolv och genomgående ljus färgsättning på väggarna. Trivsam planlösning med ljust kök med plats för matbord för 4 personer och tilltaget vardagsrum med utgång till stensatt och lummig uteplats. Sovrummet har gott om plats för dubbelsäng och bra med förvaring i garderober längs ena väggen. Lägenheten har ett stort badrum som är utrustat med tvättmaskin som bidrar till en smidig vardag. Brf Västerstranden är en förening på Västra Skurholmen om 70 lägenheter fördelade på 10 byggnader där alla lägenheterna har egen ingång från markplanet. Inom föreningen finns gemensam tvättstuga (Toppgatan 10) samt samlingslokal som kan användas för privata fester och kalas för föreningens medlemmar. Nära intill finns även ett kallförråd som denna bostadsrätt disponerar. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats
Stationsgatan 16B, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 16B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 095 000 kr
42 m²
1 rum
3 290 kr/mån
26 071 kr/m²

Mycket trivsam och ljus 1:a om 42 m² med öppna ytor. Lägenheten har ett centralt men ändå lugnt läge på Stationsgatan och erbjuder ett rymligt boende samt låg månadsavgift. Allrummet är ljust och luftigt med fönsterpartier längs lägenhetens långsida som ger stor trevnad till bostaden. Öppen planlösning in mot kökshörnan som är inredd med ljus köksinredning och fullstor kyl & frys. Rymligt helkaklat badrum med golvvärme & egen tvättmaskin. Bostaden har en rofylld sovalkov med plats för säng upp till 160 cm samt en praktisk klädkammare med effektivt hyllsystem. Bra avgift om 3.290 kr där bredband ingår. Brf Luleåhus nr 5 är en centralt belägen förening med mycket fina gemensamma utrymmen. Förråd som disponeras av denna lägenhet finns lättillgängligt i husets källare där även föreningens bastu/relax och samlingsrum finns. Inom föreningen finns även tvättstugor i varje huskropp, hobbyrum samt cykelförråd. Föreningen ligger bra till med både kort promenadavstånd in till centrumkärnan och till Varvets fina grönområde med sandstränder på sommaren och isvägen på vintern. Stor fördel för området är att det, under hösten -19, har öppnat en ny livsmedelsbutik i nybyggd fastighet endast ett stenkast från denna bostad. Runt knuten finns busshållplats med direktbuss till både flygplatsen & LTU. Inom bara några 100 meter från bostaden finns flera restauranger samt en bensinmack som är öppet dygnet runt. Varmt välkommen att boka dig på visning via Bjurfors hemsida!

Stationsgatan 16B, Centrum, Luleå kommun
  • Mån 29 jul kl 12:00

Stationsgatan 16B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
995 000 kr
44 m²
1 rum
3 447 kr/mån
22 614 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga etta med sovalkov, praktiskt belägen på markplan. I den avskilda hallen finns avhängningsmöjligheter via hatthylla men även ingången till bostadens klädkammare, som ger gott om plats för förvaring. Ett kliv ned finns det rymliga allrumet som öppnar upp för olika möbleringsmöjligheter, här finns plats för både soffgrupp och matgrupp. Invid allrummet finns sovalkoven där man har satt upp en vägg som avgränsar och ger extra avskildhet för sängplatsen. Det stora fönsterpartiet ger ett trevligt ljusinsläpp i hela bostaden. I den ena endan finns bostadens kök med full utrustning och gott om förvaring. Till sist finns det väl tilltagna badrummet som är helkalklat i stilrena kulörer. Bostaden har genomgående ljusa golv och väggar. Brf Luleåhus nr 5 är en centralt belägen förening med god ekonomi och mycket fina gemensamma utrymmen. I källaren finns tillhörande förråd, här finns även tvättstuga, bastu/relax och samlingsrum. I föreningen finns även hobbyrum samt cykelförråd. Föreningen ligger bra till med både kort promenadavstånd in till centrumkärnan och till Varvets fina grönområde med sandstränder. Runt knuten finns busshållplats med direktbuss till både flygplatsen & LTU. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Lingonstigen 16, Kallkällan, Luleå kommun

Lingonstigen 16

Lägenhet
Kallkällan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 495 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 078 kr/mån
18 344 kr/m²

Välplanerad och mycket rymlig 3:a, bekvämt belägen en halvtrappa upp! Lägenheten är genomgående i huset vilket ger ett fint ljusinsläpp med fönster i två väderstreck. Bostaden består av ett kök med gott om förvaring genom både över- och underskåp samt en trevlig angränsande matplats invid fönsterparti som ger ett trevligt ljusinsläpp till köket och med utsikt mot innergården. Rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp och annat möblemang, härifrån nås även bostadens inglasade balkong. Två sovrum i bra storlek och badrum från föreningens stambyte, separat gäst-wc finns i hallen. Utöver det finns även en praktisk klädkammare för förvaring och garderober. Bostaden är i äldre skick med fin potential och goda möjligheter att sätta sin egen prägel på boendet. I husets källare finns två förråd som denna lägenhet disponerar (ett vanligt källarförråd samt ett mindre sk matkällarförråd). Brf Kallkällan är en stor och välskött HSB-förening på det populära och stadsnära området Kallkällan/Bergviken. Bostaden har kort avstånd till Coops nybyggda livsmedelsbutik och även närhet till både universitetet och Centrum. Föreningen har under åren hållit ett gediget underhåll av fastigheterna och bland annat bytt samtliga lägenhetsdörrar, renoverat fasaderna, utfört fönsterbyte, relining m.m. I husets källare finns tvättstuga och på området finns även gott om parkeringsplatser (fördelas enligt separat kölista). Det finns också gemensamma utrymmen såsom bastu och samlingslokal inom föreningen. Varmt välkommen att boka dig på visning !

  • Balkong
Genvägen 16C, Lövskatan, Luleå kommun
Genvägen 16C, Lövskatan, Luleå kommun, bild 2
Genvägen 16C, Lövskatan, Luleå kommun, bild 3

Genvägen 16C

Lägenhet
Lövskatan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 745 000 kr
72 m²
3 rum
5 131 kr/mån
24 236 kr/m²

Välkommen till denna lägenhet med radhuskänsla som erbjuder ett trevligt boende i två plan med fräsch källare. På entréplan finns hallen med praktisk klinkergolv och vidare det arbetsvänliga köket med full maskinell utrustning. Köksön ger dessutom både extra arbetsyta och förvaring. Vidare nås vardagsrummet som idag inrymmer en rejäl matgrupp men även ytterligare möblemang får plats om så önskas. Här finns utgång till den stora altanen på baksidan av huset med utrymme för både soffgrupp och matplats. På övre plan finns två bra sovrum varav det ena med garderobslänga. Hela övre plan har fint enhetligt vinylgolv. Badrummet är nyrenoverat i modernt utförande. Övervåningen har även två klädkammare som ger möjlighet till ytterligare förvaring. I källaren (ej inkluderat i boarean) finns riktigt bra biutrymmen med förråd och ytterligare ett helkaklat badrum med badkar och tvättstuga. Uteplats finns även på framsidan av huset där du kan njuta av solen från lunchtid till sent inpå kvällen. Brf Freja 2 består av sex radhuslängor med 36 lägenheter. Lägenheterna är i två plan med källare i mysig radhusmiljö. Föreningen har gott om parkeringar, 64 st carportplatser med förråd samt 5 st motorvärmarplatser. Carport finns tillgänglig att hyra för framtida köpare. I föreningen finns även gemensam tvättstuga och cykelförråd där man kan vinterförvara sina cyklar. Lövskatan är ett trevligt och stadsnära område med gångavstånd till centrum. Här finns blandad bebyggelse bestående av både lägenheter och villor. Närhet till området Örnäset där bekvämligheter såsom skola, förskola, matvarubutik, restauranger och vårdcentral m.m. finns. Kort promenad-och cykelavstånd in till centrala Luleå. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Premium
  • Uteplats
Sandviksgatan 36G, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 36G

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 795 000 kr
68 m²
2 rum
vån -1/4
3 311 kr/mån
26 397 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla 2:a som har ett bekvämt läge på markplan med egen ingång och bilplats reserverad just utanför lägenheten. Hall med grått klinkergolv och golvvärme som sedan möts av ett tilltaget kök och vardagsrum i öppen planlösning, här finns gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Fräscht kök i u-form som praktiskt bildar en trevlig miljö, här finns ljus inredning med ljusgrå laminatbänkskiva samt snyggt kakel som stänkskydd. Vidare finns ett rymligt helkaklat badrum i stilrena kulörer med golvvärme för skön komfort, samt ett stort sovrum som inrymmer goda förvaringsmöjligheter i form av garderober. Samtliga rum är försedda med djupa fönsterbänkar i vacker sten. Bostaden ligger på lugn återvändsgata i Centrum med kort promenad in till absoluta Centrum och Varvets gröna strövområden runt knuten. Brf 36:an är en förening innehållande 65 bostadsrätter med fina gemensamma utrymmen; tvättstuga, fin bastu/relax, hobbyrum, gym samt övernattningsrum som kan hyras för 150 kr/natt. Tillhörande förråd finns uppe på vinden. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Hiss
Björkgatan 19, Bergviken, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björkgatan 19

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 645 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 3/3
2 648 kr/mån
30 183 kr/m²

Mycket fin 2:a i populära Brf Nejlikan! Bostaden håller genomgående trevlig standard med fint kök med vit inredning. Tilltaget vardagsrum som ger möjlighet till både stor soffgrupp men även ytterligare möblemang om så skulle önskas. I anslutning till vardagsrummet finns bostadens härliga inglasade balkong som har ett soligt läge och utsikt över föreningens mysiga innergård. Stilfullt helkaklat badrum med golvvärme och trivsamt sovrum som har klädförvaring i form av en stor garderob. Enhetligt golv löper tröskelfritt i lägenheten och väggarna är målade i sobra kulörer. Brf Nejlikan är en omtyckt och mycket välskött förening med fina gemensamma utrymmen så som en fin bastu med relax och ett otroligt välutrustat gym. Tillhörande förråd finns bekvämt beläget i husets källare där även tvättstuga finns. Flertalet uteplatser och lekplatser som är mycket uppskattade bland föreningens medlemmar. Här finns gott om parkeringsplatser och föreningen kan vanligtvis erbjuda nyinflyttade en p-plats inom en månad. Bostaden ligger bra till i början av Bergviken med närhet till både centrum, Luleå Tekniska Universitet och matbutiker. Busshållplats finns nära intill. Populärt café, matvarubutik, apotek m.m. finns på promenadavstånd. Även badplats finns några minuters promenad bort på grannområdet Klintbacken där även fina promenadstråk längs vattnet finns. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

  • Balkong
Sörövägen 120, Brändön, Luleå kommun

Sörövägen 120

Fritidshus
Brändön, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
945 000 kr
54 m²
2 841 m² tomt

Med ett idylliskt och lugnt läge med bara ca 20 minuters bilväg till centrala Luleå ligger detta trivsamma fritidshus! Här möts du av ett gemytligt ställe längst in på vägen, vilket ger en mycket trevligt, insynsskyddad och privat känsla där man kan röra sig fritt. Huvudstugan är i bra storlek med ett rymligt kök med matplats. Härlig öppen planlösning vidare mot vardagsrummet som har flertalet stora fönster i riktning mot vattnet vilket därmed erbjuder en riktigt fin utsikt. Mellan kök och vardagsrum finns en mysig braskamin som blir som hjärtat av detta utrymme. Utöver det finns två rum för sovmöjligheter varav en försedd med våningssäng och ett utrymme med handfat. Utöver huvudstugan finns flera andra fina byggnader såsom bastubyggnad med gästrum och garagedel/skotergarage samt ett gulligt utedass och förrådsbyggnad. Tomten med hörnläge är väl tilltagen och består av 2841 kvm så här finns gott om utrymme för både lek och rekreation. Välkommen att boka dig för visning!

Köpmangatan 16, Centrum, Luleå kommun
Köpmangatan 16, Centrum, Luleå kommun, bild 2
Köpmangatan 16, Centrum, Luleå kommun, bild 3

Köpmangatan 16

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 895 000 kr
86 m²
3 rum
vån 2/3
4 739 kr/mån
33 663 kr/m²

Välkommen till denna unika och pampiga sekelskifteslägenhet som är genomgående i huset vilket ger ett rikligt ljusinsläpp från de stora höga fönsterna i två väderstreck. En rad fina sekelskiftesdetaljer finns bevarade såsom takrosetter, vackra trägolv, djupa fönsterbänkar, en dekorativ kakelugn och framför allt en känsla av rymd med den väl tilltagna takhöjden om ca 2,9 meter. Bostaden består av 86 kvm fördelade på 3 rum varav 1 sovrum, med härliga öppna sällskapsytor med både matsal och vardagsrum. Klassiskt och fint kök med vita köksluckor med överskåp som når hela vägen upp till tak, vilket ger gott om förvaring och förhöjer känslan av den generösa takhöjden. Intill köket finns ett utrymme som i dagsläget nyttjas som kontor och vidare möts man av matsalen där du har utrymme för en större matgrupp för ca 6 personer. Utöver det finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Från lägenheten nås även en mysig balkong med fint solläge, utöver det har man tillgång till föreningens takterass med en gemensam yta som delas av föreningens medlemmar där utemöbler finns att nyttja. BRF Sparven 12 är en trivsam förening i en mycket vacker fastighet. På källarplan finns föreningens tvättstuga där även lägenhetens tillhörande förråd finns. Cykelförvaring finns både på entréplan och i källaren. Här har du chansen att förvärva ett mycket attraktivt boende med ett lugnt men centralt läge med direkt närhet till Luleå centrum med dess restauranger och stadens utbud av butiker. Här har du även närhet till fina promenadstråk samt varvets matvaruhandel!

  • Premium
  • Balkong
Backgatan 13, Östermalm, Luleå kommun

Backgatan 13

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 695 000 kr
92 m²
3 rum
vån 2/3
6 462 kr/mån
18 424 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och stilrena 3:a med fint gavelläge i huset som ger ett fantastiskt ljusinsläpp och känsla av rymd tillsammans med den välplanerade och öppna planlösningen. Bostaden om 92 kvadratmetrar har ett tjusigt vinkelkök med tidlös köksinredning bestående av både över- och underskåp vilket ger gott om förvaring samt rejält med bänkyta. Intill köket finns även en praktisk köksö som ger ytterligare arbetsyta och extra förvaring. Intill köket finns gott om utrymme för större matplats som med enkelhet inrymmer bord för 6-8 personer. Lättmöblerat vardagsrum ligger med öppen planlösning mot köket och har härligt ljusinsläpp från stora fina fönster i tre väderstreck samt utgång till bostadens balkong som har ett fördelaktigt solläge. Utöver detta finns två tilltagna sovrum, en praktisk entréhall med golvvärme och garderober samt ett stort helkaklat badrum med egen tvättmaskin för en smidig vardag. Lägenheten har genomgående fina ytskikt och parkettgolv i alla rum. Bostadsrättsföreningen Almen bildades 2009 och består idag av 6 lägenheter i en vacker gul byggnad som tillsammans skapar en trivsam förening. I husets källare finns ett förråd som denna lägenhet disponerar och här finns även föreningens gemensamma tvättstuga och bastu. På föreningens innergård finns flera parkeringsplatser där en ledig plats finns möjlig att hyra för blivande köpare. På gården finns även en gemensam uteplats för medlemmarna att disponera. Östermalm är ett lugnt och stadsnära område försett med goda busskommunikationer och kort cykel/promenadavstånd in till stan. Här finns närhet till fina och omtyckta strövområden som bland annat Hälsans stig längs med Skurholmsfjärden med flertalet fina viloplatser och vacker utsikt över vattnet. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Furufjärdsvägen 174, Furufjärden / Bodön, Luleå kommun

Furufjärdsvägen 174

Villa
Furufjärden / Bodön, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 495 000 kr
75 m²
2 rum
2 463 m² tomt

Med ett högt och fint läge finns detta smultronställe beläget, omringad av vacker natur och rofylld utsikt mot Furufjärden. Du välkomnas av en tilltagen uppfart med plats för flertalet bilar samt ett friliggande garage som inrymmer ytterligare en bil. Den grusade gången upp till byggnaderna omges av vackra blomrabatter och längre upp finns stenplattsättning som leder fram till bostaden. Huvudbyggnaden har en stor trädäckad altan i anslutning och här finns härligt uppvärmt spabad samt inglasat uterum som förlänger säsongen. Väl inne i huset möts du av en social planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum och här finns stora fönster som ger fint ljusinsläpp samt en värmande braskamin med insats. Köket har full maskinell utrustning och plats för en större matgrupp alldeles intill. Bostaden har ett sovrum med plats för dubbelsäng och klädkammare samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin, dusch och golvvärme. Den ursprungliga byggnaden nyttjades enbart som fritidshus men efter utbyggnaden av tidigare ägare 2006 har huset rustats upp och nyttjas därefter som permanent året runt-bostad. På gården finns en trevlig gäststuga som ger extra sovutrymme. Här finns även en bastu med aggregat som alltid är redo för ett bastubad samt ett badrum med dusch och förbränningstoalett. Separat förrådsdel finns även i ena delen av gäststugan. I övrigt på gården finns garage, friggebod, äldre lekstuga, vedbod samt en jordkällare. Väl omhändertagen tomt om rymliga 2 463 kvm som ligger på en liten höjd. Här finns gräsmatta och fina planteringar samt vilda hallonsnår och åkerbär runt husknuten. Inom kort promenadavstånd finns en strand där man kan bada samt ett mindre gemensamt båthus som delas med sex andra hushåll i området. Samma hushåll delar även på en gemensam brygga där det finns möjlighet till båtplats (servitut hör till fastigheten). I dagsläget är bryggan dock inte sjösatt pga avsaknaden av båtar men det är fritt fram att ta bryggan i bruk om så önskas. Furufjärden / Bodön är ett fritidshusområde med blandad bebyggelse och omgivande landsbygd. Här bor du inom bekvämt pendlingsavstånd från Luleå centrum och med närhet till naturen, skoterleder, fiske på Furufjärden, svampplockning i skogen och fina promenadstråk. Närmsta matbutik finns i Örarna, ca 5 minuter bort med bil. Varmt välkommen att boka dig på visning via Bjurfors hemsida!

Tjärhovsgatan 18A, Gültzaudden, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tjärhovsgatan 18A

Lägenhet
Gültzaudden, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 695 000 kr
70 m²
3 rum
vån 1/3
5 341 kr/mån
24 214 kr/m²

Central 3:a om 70 m² belägen på lugna och omtyckta Gültzaudden! Här kan du njuta av vackra vyer över vattnet i Norra Hamn och närheten till natursköna promenadstråk. Lägenheten har en trivsam boyta med rymligt och fint vardagsrum som inrymmer både soffa och matgrupp. Stort fönster i vinkel ger fint ljusinsläpp till rummet och bjuder på en härlig vattenutsikt. Bostaden har ett arbetsvänligt kök med utgång till balkongen som ligger fint placerad i soligt läge med utsikt mot föreningens innergård. I övrigt finns två sovrum som ligger åtskilda från varandra varav ett större med plats för dubbelsäng. Badrummet finns placerat invid hallen. Bostaden har en härlig atmosfär med bra planlösning, trägolv i alla rum samt god förvaring i form av två klädkammare och två stora dubbelgarderober i ena sovrummet. Brf Kniparen är en förening om 12 lägenheter som har bra med parkeringsplatser för föreningens medlemmar. Innergården har en solig uteplats som är uppskattad av medlemmarna och i husets källare finns tvättstuga, torkrum, hobbyrum. Lägenhetsförråd som denna bostad disponerar finns lättillgängligt i husets källare. Föreningen ligger på lugna Gültzaudden och har därmed nära till mycket omtyckta strövområden och badplats. Vintertid finns den populära isvägen nära intill. Promenadslingan runt ”udden” leder vidare till Varvet och resten av centrums fina strandpromenad. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Bryggargatan 5, Gültzaudden, Luleå kommun

Bryggargatan 5

Villa
Gültzaudden, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
12 500 000 kr
232 + 109 m²
6 rum
1 090 m² tomt

Unikt tillfälle att förvärva en av Luleås vackraste fastigheter. På idylliska Gültzaudden nära stadskärnan återfinns denna ståtliga villa, unik i sitt slag. Villan har aldrig tidigare varit ute till salu, utan ägarskifte har skett via arv eller utanför den öppna marknaden. Villan har en spännande historia. Fastigheten, som i grunden är ett stående timmerhus, har ursprungligen stått uppställd i Sandskär (kurort i Kalix skärgård) men flyttades till Luleå och färdigställdes 1929. På Gültzaudden nära vattnet finns denna underbara och unika bostad som renoverats varsamt och med känsla av nuvarande ägare under de senaste åren. Väl inne i huset får besökaren uppleva en fantastisk genomgående rymd och optimal planlösning för den större familjen. Alla rummen badar i ljus, boytan är fördelad på två rymliga plan plus massor av yta med biutrymmen i källaren och en tilltagen råvind med ståhöjd. Bostaden besitter många tidsenliga detaljer som vackra trägolv med fiskbensparkett i flera av rummen, spröjsade original-fönster, väggar med dekorativt tegel, platsbyggd förvaring och högt i tak. Sällskapsdelarna kök och vardagsrum innehar en underbar sekelskifteskänsla som måste upplevas på plats. Villan har ett otroligt vackert kök från Kvänum med fina detaljer och marmorbänkskiva. Angränsande matplats inrymmer med enkelhet ett matbord för 10-12 personer. Här finns också en trivsam access till utemiljön via glasade pardörrar som leder ut till verandan och vidare ut på den rymliga tomten. Bostaden har 5 fina sovrum som alla ligger lugnt till på övre plan, där dubbelsäng kan inrymmas i flera av dem. I källaren finns fina förvaringsutrymmen, en bastu, en extra tvättstuga med maskiner utöver den som finns på entréplan, vinkällare och ett väl tilltaget allrum som idag fungerar som biorum/arbetsrum. Uppvärmning via fjärrvärme och fiber via Lunet. Fastigheten erbjuder en lummig hörntomt om 1090kvm som vackert omgärdas av tidsenligt staket målat i en vacker grön kulör som återfinns i detaljer på huset. Här finns en vacker privat känsla med en välarbetad utemiljö som inrymmer både veranda och tilltagna gräsmatteytor för lek & bus. Området är mycket stadsnära med kort cykel/promenadavstånd in till absoluta Centrum och närhet till fina och omtyckta strövområden utmed vattnet och badplats. Välkommen att anmäla ditt intresse för denna bostad, visning bokas via ansvaring mäklare.

Åsgatan 4, Östermalm, Luleå kommun
Åsgatan 4, Östermalm, Luleå kommun, bild 2
Åsgatan 4, Östermalm, Luleå kommun, bild 3

Åsgatan 4

Villa
Östermalm, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
6 800 000 kr
205 + 94,6 m²
7 rum
686 m² tomt

En riktig sekelskiftespärla på Östermalm ska nu få hitta sin nya ägare. Villan fyller 100 år och andas 20-tal med bland annat fem eldningsbara kakelugnar, trägolv och originaldörrar, vissa med originalmålningar. Det är en rymlig bostad om hela 205 kvm med källare om 95 kvm samt vind. Villan har varit i denna familjs ägo i över 50 år. Vackra originalträgolv som slipats genom åren i alla rum undantaget köket där ett nytt trägolv lades 2022. I samtliga rum har tapeter och färger valts med omsorg för att ta tillvara på husets anda. Villans unika karaktär och takhöjd möts du av redan i den charmiga hallen som nås via en lika charmig kallfarstu med gedigen snickarbyggd ytterdörr. Entréplanet har fokus på socialt umgänge där kök, matsal, sal och allrum är belägna. Köket platsbyggdes här på 1980-talet med massiva luckor i trä som sträcker sig ända upp till tak (ca 3 meter i takhöjd!). Matsalen intill köket är ombonad och mysig med kakelugn. Skjutdörr tar dig vidare till den fantastiska salen med burspråk och pampig kakelugn. Därefter finner du det ljusa allrummet som vetter mot husets trädgård. Även här finns kakelugn. På övre planet finns ytterligare ett allrum som fungerar väl som ateljé tack vare ljusinsläppet från flertalet fönster. Bägge allrummen är möjliga att dela av om behov av ytterligare sovrum finns. De tre sovrummen är även de belägna på övre planet, två av dem med platsbyggda garderober och eldningsbara kakelugnar, trägolv och ljusa tapeter. En wc på entréplanet och en på övre planet. I källaren finns duschmöjlighet, tvättmaskin och väl tilltagna utrymmen som ger goda möjligheter att inreda med t.ex. bastu och relax. Östermalm är ett lugnt och stadsnära område försett med goda busskommunikationer samt kort cykel/promenadavstånd in till absoluta stadskärnan. Här bor du med närhet till fina och omtyckta strövområden, bland annat ”Hälsans stig” längs med Skurholmsfjärden där flertalet fina viloplatser med vacker utsikt över vattnet erbjuds. Villan är förbesiktigad via Anticimex och kommer av säljaren försäkras mot dolda fel. Det är svårt att med ord beskriva själen hos denna villa, välkommen att uppleva Åsgatan 4 på plats!

  • Premium
Köpmangatan 28, Centrum, Luleå kommun

Köpmangatan 28

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 350 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/4
3 686 kr/mån
30 682 kr/m²

Välplanerad 2:a belägen ett stenkast från centrum! Öppen planlösning med fina sociala ytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns gott om plats för både matbord och större soffa. Köket är stilrent med vit högblank köksinredning. Bostaden har även en mysig uteplats i markplan som bjuder på ett härligt solläge under större delen av dagen. I övrigt finns ett fint sovrum i bra storlek där dubbelsäng och tre inbyggda garderober får plats samt ett tidlöst badrum med badkar. Brf Ibisen är en centralt belägen förening med hiss i huset och riktigt fina gemensamma utrymmen i husets källare; renoverad tvättstuga, bastu/relax, samlingslokal med bardel och kök samt övernattningsrum med dubbelsäng som kan hyras för övernattande gäster. Föreningen har utöver sin uteplats på innergården även tre gemensamma balkonger som nås från trapphuset. Lägenheten disponerar ett förråd som finns lokaliserat i husets källare och som nås smidigt via hissen. På innergården finns carportplatser som fördelas enligt separat kösystem. Föreningen har under de senaste åren utfört fönsterbyte samt byte av ytterdörrar till nya säkerhetsdörrar. Kontakta ansvarig mäklare för bokning av visning. Varmt välkommen!

  • Uteplats
  • Hiss
Rektorsgatan 36C, Östermalm, Luleå kommun

Rektorsgatan 36C

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 695 000 kr
57,7 m²
2 rum
vån 2/4
3 615 kr/mån
29 376 kr/m²

Välkommen till denna fina 2:a som nyproducerades 2018 i populära Brf Seminariet 1. Lägenheten har ett mycket trevligt ljusinsläpp tack vare de höga fina fönsterna som vetter ut mot grannskapets villor! Lägenheten har genomgående stilrena materialval med bänkskiva och stänkskydd i Carrara-marmor i det eleganta köket från Ballingslöv, klinker av marmor i badrummet och enhetligt snyggt parkettgolv samt en fantastisk tilltagen takhöjd med synliga takbjälkar. Bostaden har en ljus och luftig planlösning bestående av en praktisk hall med avhängningsmöjlighet samt garderob. Direkt efter välkomnas du av ett snyggt kök med gråblå köksluckor, gott om bänkyta och förvaring med både över och underskåp samt en fin angränsande matplats med gott om utrymme för matbord som går i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här inryms soffgrupp och annat möblemang, om så önskas. I anslutning finns ett väl tilltaget sovrum med plats för både dubbelsäng och sidomöbler samt god plats för förvaring i inbyggda garderober. Till sist finns ett mycket smakfullt inrett badrum med behaglig golvvärme. I månadsavgiften (inkl obligatoriska tillägg) ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband & bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Brf Seminariet 1 äger fastigheten Seminariet 1 där det finns 3 byggnader uppförda 1907, 1915 och 1970 med totalt 66 lägenheter som är helrenoverade och ombyggda till några av Luleås mest påkostade bostäder med fantastiskt fina materialval och mäktig takhöjd. I källaren finns föreningens gemensamma tvättstuga och tillhörande lägenhetsförråd, både tvättstugan och förrådet nås via hissen. Östermalm är ett lugnt och stadsnära område försett med goda busskommunikationer och kort cykel/promenadavstånd in till stan och närhet till fina och omtyckta strövområden bland annat hälsans stig längs med Skurholmsfjärden med flertalet fina viloplatser med vacker utsikt över vattnet. Varmt välkommen att boka dig på visning. Bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

  • Plus
  • Hiss
Måttsund 12:48, Måttsund, Luleå kommun

Måttsund 12:48

Tomt
Måttsund, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
495 000 kr
1 448 m² tomt

Välkommen till denna fina möjlighet att förvärva en trevlig och rymlig tomt i populära och fina Måttsund. Tre olika rymliga tomter finns att välja bland i ett storleksspann av 1448-1808 kvm omgärdade av fin natur och med utsikt över ängar. Måttsund är ett barnvänligt och populärt område med fina ströv- och grönområden med närhet till bland annat Måttsundsbacken, elljusspår och Brukshundsklubben. I området finns både förskola och skola F-6.

  • Plus
Sunderbyvägen 155, Södra Sunderbyn, Luleå kommun
  • Mån 5 aug kl 17:00

Sunderbyvägen 155

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
4 995 000 kr
175 + 48 m²
5 rum
2 550 m² tomt

Välkommen till denna rymliga 1½-plansvilla som utmärks av sin vackra exteriör med det brutna röda taket, på stor och generös tomt med både dubbelgarage och fristående kallgarage, där både trädgårdsmöbler och maskiner inryms. Villan är av typen Vittjärvshus och är uppförd 2006, där övervåningen tillkom 2009. Villan inrymmer 3 sovrum(möjlighet till 4) sovrum. I entrén möts du av en härlig luftig hall. I direkt anslutning nås ett klassiskt kök med träluckor som går i en halvöppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Köket ramas in av en praktisk köksö. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp och en braskamin som pryder rummet. Härifrån, via altandörr når du altanen där du kan njuta av vackra vyer med sol från förmiddag till sen kväll. Här finns både badtunna och vedeldad bastu lättillgängligt. I entréplan finns ett sovrum, badrum med dusch, tvättstuga, groventré samt det vidbyggda garaget som inrymmer två bilar. På övre plan finns ett luftigt allrum och ytterligare två sovrum(detta rum går till sin fördel att dela av för att få ytterligare ett sovrum). Här finns även trivsam bastu med dusch, relax och wc. Vattenburen golvvärme i hela entréplan, uppvärmning med jordvärme. Fiber finns indraget. Södra Sunderbyn är en populär och barnvänlig by ca 1,5 mil från Luleå centrum och med Sunderby sjukhus på cykelavstånd. Här finns lågstadieskola (F-6), högstadieskola, förskolor, ishall, sporthall, fotbollsplaner samt restaurang, pizzeria och kiosk. Mycket nära till förskola och lågstadieskola. Villan är besiktad av Anticimex och kommer av säljarna att försäkras mot dolda fel. Varmt välkommen att uppleva detta fina hus på plats!

  • Plus
Munkebergsgatan 72, Mjölkudden, Luleå kommun

Munkebergsgatan 72

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 225 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 078 kr/mån
20 248 kr/m²

Bekvämt belägen på våning 2 med insynsskyddat och fint läge finns denna trivsamma 2:a om 60,5 m². Fräscht marbodalkök med vit inredning med utgång till bostadens mysiga balkong med trevlig utsikt över innergården där lekplats finns. Riktigt stort vardagsrum som ger fina möbleringsalternativ såsom t.ex soffa och ett extra matbord. Bostaden har ett rofyllt sovrum och här finns också gott om förvaring via inbyggda garderober i både sovrum samt hall. Badrum som praktiskt försetts med tvättmaskin. Genomgående fina golv och ljus färgsättning på väggarna i hela lägenheten. Brf Matrosen är en stor förening med 193 bostadsrätter som ligger fint till i början av Mjölkudden. Området har omtyckta strövområden längs vattenlinjen där badvikar finns och på vintern ansluts även Mjölkudden till isvägen som plogas upp runt Centrum. Mjölkudden har promenad och cykelavstånd in till centrum och på området finns matbutik, gym och restauranger. Föreningen har tvättstugor på nr 52 & 82 samt en bastu som finns på nr 84 (tvättstuga och bastu finns på samma gård som denna lägenhet ligger på). Tillhörande förråd samt ett mindre sk "matkällarförråd" finns på entréplan. Föreningen har gott om parkeringsplatser fördelade på både garage och p-platser som fördelas enligt kö-system.

  • Plus
  • Balkong
Munkebergsgatan 88, Mjölkudden, Luleå kommun

Munkebergsgatan 88

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
850 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 258 kr/mån
25 373 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 1:a om hela 33,5 m²! Bostaden ligger insynsskyddat till på våning 2 med trevlig utsikt mot grönområde och glimtar mot vattnet. Lägenheten har stora fönster, vilket ger ett rikligt ljusflöde. Bostaden fördelar sig på en praktisk hall, ett ljust kök med vita luckor och kakel. Här finns plats för en mindre matplats invid fönster. Köket har gott om förvaring via både över och underskåp samt diskmaskin. Följt av finns ett rymligt och lättmöblerat allrum med förvaring i garderobslänga med fint ljusinsläpp och trevliga originaldetaljer med fönsterbänkar av sten. Från allrummet har du en otroligt fin vy mot grönområde och glimtar av vattnet. I allrummet inryms både säng och soffgrupp om så önskas. Utöver det finns ett badrum med våtrumsmatta och tapet i ljusa färgval. Hela lägenheten har plastmatta på golv och tapetserade väggar. Tillhörande förråd finns på entréplan. Brf Matrosen är en stor förening med 193 lägenheter som ligger fint till i början av Mjölkudden. Området har omtyckta strövområden längs vattenlinjen där badvikar finns och vintertid ansluts även Mjölkudden till isvägen som plogas upp runt Luleå centrum. Mjölkudden har behagligt promenad och cykelavstånd in till stan och på området finns matbutik, gym, restauranger samt förskolor och skola. Föreningen har tvättstugor på nummer 52 & 82, upprustat gym samt en bastu som finns på nummer 84. Här erbjuds gott om parkeringsplatser fördelade på både garage och p-platser som fördelas enligt separat kö-system, i skrivande stund finns parkeringsplats ledigt. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Möjlighet till husbygge i barnvänliga och naturnära Kallax!, Kallax, Luleå kommun

Möjlighet till husbygge i barnvänliga och naturnära Kallax!

Tomt
Kallax, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
750 000 kr
2 592 m² tomt

Välkommen till denna möjlighet att välja mellan två fina och rymliga tomter i populära och naturnära Kallax. Den ena tomten (Kallax 4:31) är ca 2592 kvm och den andra (Kallax 4:32) är ca 2774 kvm. Tomterna har ett fint läge och består av gräs och skog. Elanslutning, vatten- och avloppslösning bekostas av köparen. Här bor du i ett lugnt och mysigt läge, med närhet till busshållplats och den nya fina cykelvägen som sträcker sig ända till Bergnäset och vidare till centrum. Kallax är en utpräglad fiskeby och här finns Kallax hamn för de som har båt intresse och vill ha möjlighet till båtplats. Tomterna ligger i skyddat läge med omedelbar anslutning till skoterled samt runt knuten finns mycket skog, mark och stigar hela vägen till Måttsund att utforska beroende på intresse - Bär/svamp/jakt/skoter/cykel. Här bor du mysigt till med bara ca 15 minter till centrum. Fastigheten förmedlas tillsammans med husbygge via Kotelo hus som är en lokal aktör där flertalet husmodeller finns att välja på samt helt egna önskemål går att tillgodose. Tomten ligger utanför detaljplan vilket ger större valfrihet kring husbyggnationen. För frågor om fastigheten kontakta Therese Backman. För information och frågor om huset och entreprenaden förmedlas kontakt vidare. Priset är 750 000 kr per tomt. Kostnad med husbygge, exempel nyckelfärdigt Villa Umeå, hamnar på ca 4 200 000 kr inklusive tomt, VA och kommunala avgifter. Garage ej inkluderat. För fler detaljer förmedlas kontakt vidare.

Sundomsvägen 782, Sundom, Luleå kommun

Sundomsvägen 782

Tomt
Sundom, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
295 000 kr
2 435 m² tomt

En kort bilfärd från hjärtat av Sundom finner du denna tomt om hela 2 435 kvm. Tomten har ett lugnt och naturskönt läge omringad av skog och med närhet till vatten. Kostnaden för elanslutning, vatten-och avloppslösning bekostas av köparen. Sundom är en populär by för barnfamiljer. Byn ligger ca 3 mil norr om Luleå centrum och här finns bygdegård och fiskehamn. Skolbuss till grannbyn Persön där det finns skola F-6 , förskola och bensinstation. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus
Rysskatavägen 116, null, Luleå kommun

Rysskatavägen 116

Tomt
Luleå kommun
Bjurfors Luleå
295 000 kr
2 148 m² tomt

Här finns möjlighet att förvärva en rymlig tomt om 2148 kvm med fint och vattennära läge i Vallen. Här finns servitut för båtplats. Fin omgivning med strövområden och vintertid finns goda möjligheter för skoterkörning nere på vattnet. Tillstånd för enskilt avlopp finns men kostnad för upprättande av avlopp står köparen för. Till fastigheten finns en avskiljande bom som det krävs nyckel till. Vid intresse att titta på fastigheten kontakta ansvarig mäklare för vidare information kring detta.

Björkövägen 258, Bensbyn, Luleå kommun

Björkövägen 258

Tomt
Bensbyn, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
495 000 kr
2 992 m² tomt

Med ett fint läge på höjden ligger denna rymliga tomt om 2992 kvm med en strålande vattenutsikt på Björkön. Björkön ligger naturskönt till utanför detaljplanelagt område med blandad bebyggelse av både fritidshus och året-om-boende. Området ligger en bit från Bensbyn som är ett populärt och barnvänligt område där både förskola och skola finns. Där finns också bland annat en hockeyrink och möjlighet till flertalet andra sportaktiviteter. Elanslutning, vatten- och avloppslösning bekostas av köparen (för kostnad och information, kontakta Luleå Energi samt Luleå Kommuns VA-rådgivare).

Visar 1 - 25 av 28