Bjurfors Luleå

Bjurfors Luleå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Burströmsvägen 80, Skurholmen, Luleå kommun

Burströmsvägen 80

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

950 000 kr

65 m²

2 rum

4 214 kr/mån

14 615 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa 2:a om rymliga 65 m². Bostaden är fördelad på ett ljust kök med gott om lådor och skåp, ett trivsamt vardagsrum med balkong i anslutning, ett rofyllt sovrum med både inbyggda garderober och även en fristående garderob, en otroligt rymlig hall som utger goda förvaringsmöjligheter med plats för en lite mindre arbetsyta om så önskas. Till sist ett helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättmaskin. Lägenheten har laminatgolv och tapetserade väggar. Brf Gärdan är en stor och välskött förening belägen på området Skurholmen som är ett stadsnära område med promenadavstånd till centrum samt med goda bussförbindelser. Området har vackra promenadstråk längs Skurholmsfjärden och uppe på Ormbergets friluftsområde finns omtyckta elljusspår. Föreningen har flertalet fina gemensamma utrymmen; två övernattningslägenheter, bastu, festlokal, hobbyrum, motionslokal. Föreningen har flera tvättstugor i området och en av dem ligger i ett av grannhusen. Tillhörande förråd finns bekvämt beläget i trapphuset, precis utanför ytterdörren till lägenheten. Föreningen har även en trevlig utemiljö med bärbuskar o planterings/odlingsmöjligheter på området samt en hundrastgård med grillplats som får nyttjas av föreningens medlemmar. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Styckjunkargatan 12, Lulsundet, Luleå kommun
 • Tor 8 jun kl 12:15

Styckjunkargatan 12

Villa
Lulsundet, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

3 295 000 kr

100 m²

5 rum

818 m² tomt

Mycket trevlig 1-plansvilla på eftertraktade Lulsundet! Villan har en luftig och härlig planlösning belägen på en grönskande och mysig tomt. Via en prydlig entré med härlig eftermiddagssol välkomnas du in till den praktiska hallen med klinker närmst ytterdörren som sedan möter parkettgolvet som löper enhetligt i hela huset, undantaget från ett av sovrummen och tvättstugan. Köket är i ett smakfullt utförande och erbjuder gott om yta för matlagning och förvaring. Fullt utrustat med kyl, frys, ugn och mikrovågsugn, induktionshäll, fläkt och diskmaskin. Smart placerad invid köket står en eldningsbar kamin. I anslutning till köket återfinns vardagsrummet som inrymmer både soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet nås det fina inglasade uterummet, som via skjutdörrar når den lilla altanen utanför. Villan erbjuder tre rymliga sovrum med trägolv och målade/tapetserade väggar. Ekonomidelen är numera omgjord och inrymmer förutom ett praktiskt förråd även ett rymligt sovrum med egen ingång. I anslutning till denna del av huset finns en klädvårdsavdelning med tvättmaskin, ho och förvaringsskåp. Till sist finns ett smakfullt renoverat badrum från 2020 med våtrumsmatta och tapet. Villan värms upp med fjärrvärme och fiber finns indraget. Trivsam och grönskande tomt som ligger i ett insynsskyddat läge och har en friliggande förvaringsbod. Uteplatser återfinns både på framsidan, en fristående uteplats på baksidan samt ett uterum med intilliggande altan, perfekt för att kunna förflytta sig efter solen. Lulsundet är ett populärt och stadsnära område med fina strövområden och badplats nära till. Ormbergets friluftsanläggning med fina motionsspår, och under vintertid både skidspår och slalombacke. Bra bussförbindelser och både förskola och skola i närliggande områden. Villan är förbesiktigad via Anticimex och kommer av säljaren försäkras mot dolda fel. Varmt välkommen att boka visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

 • Plus
Avans byaväg 23, Avan, Luleå kommun

Avans byaväg 23

Villa
Avan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

4 795 000 kr

260 m²

8 rum

4,5 ha tomt

Välkommen till denna unika och välbevarade gård från svunna tider. Här finns mycket fina detaljer och flertalet av renoveringarna är i tidstypisk anda. I hjärtat av Avan uppfördes denna - på den tiden påkostade fastighet ca 1893 av familjen Fabricius med rymligt tomt om 4,4 hektar och vy ner mot älven. Bostaden består av totalt 260 kvm som fördelar sig på två plan och ger möjlighet för nästa ägare att antingen nyttja som ett enfamiljshus, men här finns också goda möjligheter för uthyrning, generationsboende eller som hästgård. Huset har två fullstora kök ett på vardera våning båda inredda och renoverade med en vacker lantlig känsla som passar väl in i bostaden. I huset finns även en uthyrningsdel med mindre kök, badrum försedd med tvättmaskin och sovrum som enkelt går att hyra ut då detta utrymme har egen ingång. I huset finns väldigt ljusa och luftiga öppna ytor och det är en riktig upplevelse att få passera igenom detta hus då resan genom svunna tider är ständigt närvarande. Här har nuvarande ägare låtit uppdatera och förädla vidare fastigheten med samma känsla och själ som huset. Här återfinns bland annat flertalet rum med vackert framträdande timmerväggar med delar kvar av tapeterna från då huset uppfördes. Fungerade vedspisar i båda köken och helt fantastiska trägolv från byggåret i flertalet utrymmen av bostaden. Tillsammans med uthyrningsutrymmet finns det totalt 8 rum varav 6 sovrum, två badrum återfinns också varav det ena är försett med tvättmaskin. Källaren som byggdes till på senare tid är i mycket enkelt skick och håller praktiskt både värmesystem samt en enklare tvättstuga. Denna gård har en väl tilltagen tomt om ca 4,4 hektar som fördelar sig med ca 1,3 hektar intill huset med vacker omgivning och härlig vy ner mot älven samt ca 3,1 hektar genom skifte. På tomten finns flertalet byggnader utöver bostadshuset bestående av en ladugårdslänga fördelat på bland annat garagedel, förråd, stall med 3 boxar med inhägnade ängsmark intill. Utöver det finns växthus, friggeboda och ett gammalt soldattorp som var det första som bebyggdes på tomten. Fastigheten kommer låta förbesiktas av Anticimex i samband med försäljningen.

Stationsgatan 63A, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 63A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 495 000 kr

43 m²

2 rum

2 484 kr/mån

34 767 kr/m²

Med centralt läge finner du denna kvadratsmarta bostad belägen på tredje våningen. Lägenheten är i fint skick med charmigt originalkök, nyrenoverat badrum och fina golv. Du välkomnas av en bred hall med djupa garderober och krokar för avhängning. På din högra sida finns det ljusa vardagsrummet med fönster i två väderstreck, parkettgolv och utgång till den mysiga inglasade balkongen med högt söderläge. Sovrummet inrymmer en enkelsäng och har grå heltäckningsmatta och målade väggar. Köket är i originalutförande med charmiga vita skjutdörrar med trädetaljer. Nyrenoverat badrum 2022 med stilrent utförande i form av grå våtrumsmatta på väggar och golv. Stort vindsförråd och mindre källarförråd finns att disponera. Brf Laxen är en välskött förening med bra månadsavgifter där värme, vatten, bredband samt bostadsrättstillägg ingår. Om köparen av denna lägenhet har en bil finns möjlighet att ta över säljarens motorvärmarplats. I föreningen finns fina och väl omhändertagna gemensamhetsytor i form av gästrum, bastu/relax , tvättstuga, torkrum, mangelrum samt hobbyrum. Ett par minuters promenad tar dig till buss- och tågstation, shoppinggator samt nöjen. Södra Hamnen med småbåtshamn, skärgårdsturbåtar och den vackra strandpromenaden ligger även den på bekvämt gångavstånd. Varmt välkommen att uppleva denna charmiga pärla på plats, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

 • Balkong
Batterivägen 20, Lulsundet, Luleå kommun

Batterivägen 20

Villa
Lulsundet, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

3 995 000 kr

94 m²

4 rum

697 m² tomt

Hemtrevlig villa om 94 kvm boyta och 86 kvm biyta med härlig souterrängtomt på Lulsundet! Den soliga tomten erbjuder asfalterad uppfart, fina plattsättningar och mur. Vackert äppelträd framför huset ger massor av frukt. Här välkomnas du av en utbyggd hall med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Vidare finns det rymliga köket med gott om arbetsyta och utrymme för större matbord. Det fina badrummet renoverades 2015 i ett smakfullt utförande. Här finns också tre sovrum, samtliga med originalparkettgolv. Vardagsrummet är ljust och trivsamt med fint ljusinsläpp. I källaren finns gott om utrymmen i form av inrett utrymme (har av nuvarande ägare använts som ett sovrum), mysig gillestuga med eldningsbar öppen spis, bastu, toalett, tvättstuga med dusch, matkällare och förråd. Villan värms upp med fjärrvärme (ny central 2022) och fiber finns indraget. Vind tilläggsisolerad av tidigare ägare. Yttertaket byttes 2014 och fasaden målades 2015. Mestadels nyare fönster i entréplan. Lulsundet är ett populärt och stadsnära område med fina strövområden och badplats nära till. Ormbergets friluftsanläggning med fina motionsspår, och under vintertid både skidspår och slalombacke. Bra bussförbindelser och både förskola och skola i närliggande områden. Villan är förbesiktigad via Anticimex och kommer av säljaren försäkras mot dolda fel. Varmt välkommen att boka visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

Källgatan 5, Bergviken, Luleå kommun

Källgatan 5

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 795 000 kr

71,5 m²

3 rum

3 896 kr/mån

25 105 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och moderna gavellägenhet på omtyckta Bergviken! Bostaden är bekvämt belägen en trappa upp i huset och består av 71,5 ljusa kvadratmeter fördelade på ett snyggt och rejält kök med gott om förvaring tack vare både över- och underskåp samt bra med utrymme för en angränsande matplats. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med stort fönsterparti längs ena långsidan. Två fina sovrum som ligger åtskilda från varandra, det ena med utgång till balkongen och det andra med rymlig skjutdörrsgarderob. Bostaden har även ett stilrent helkaklat badrum med snygg badrumsinredning och tvättmaskin. Brf Snöklockan är en HSB-förening med låga avgifter och fina gemensamma utrymmen såsom flera tvättstugor varav en finns i källaren i samma hus, grovtvättstuga, fin bastu med relax samt hobbyrum. Föreningen har både garage samt p-platser med motorvärmare som fördelas enligt separat kö. I källaren finns två förråd om disponeras av denna bostad varav ett är ett mindre s.k matkällarförråd. Bergviken är ett ständigt populärt område med närhet till både Luleå centrum och Luleå Tekniska Universitet. Närhet till matbutik och goda bussförbindelser till både centrum och LTU. Varmt välkommen att boka visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

 • Balkong
Sjögatan 7A, Bergviken, Luleå kommun

Sjögatan 7A

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 045 000 kr

33,5 m²

1 rum

2 087 kr/mån

31 194 kr/m²

Här möts du av en mysig och välplanerad etta med rymlig sovalkov belägen på populära Bergviken. Lägenheten består av 33,5 kvm som fördelar sig på ett luftigt allrum med plats för både soffa och matbord för ca 4 personer. I anslutning till allrummet finns lägenhetens rymliga sovalkov som inrymmer en något större säng samt gott om inbyggd garderobsförvaring. I anslutning till matplatsen som är invid stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp nås den praktiska kokvrån som erbjuder förvaring via både skåp och lådor. En mycket mysig lägenhet på populärt område. Lägenheten är belägen insynsskyddat till högst upp i huset, i en välskött förening med låga avgifter. Brf Snöklockan är en HSB-förening med låga avgifter och fina gemensamma utrymmen. I husets källare finns en välutrustad tvättstuga och ett tillhörande lägenhetsförråd, utöver det finns det inom föreningen grovtvättstuga, fin bastu med relax, hobbyrum. Föreningen har både garage samt p-platser med motorvärmare som fördelas enligt separat kö. Endast några minuters promenad bort till grannområdet, Klintbacken, där det finns en badplats och även fina promenadstråk längs vattnet. Ica Kvantum ligger även inom gångavstånd samt närhet till LTU.

Hedbackavägen 116, Björsbyn, Luleå kommun

Hedbackavägen 116

Villa
Björsbyn, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

2 495 000 kr

150 m²

4 rum

1 464 m² tomt

Ca 8 km från Luleå Centrum finner du denna 1½-plansvilla i Björsbyn. Här bor du på ytterslinga med skog och ängar på husets baksida. Villan har en utbyggd hall med klinkergolv med golvvärme och garderober. Vidare i den inre hallen finns en värmande kamin som är godkänd att elda i . På din högra sida finns det väl tilltagna köket med både köksö och rymlig matplats. Från köket nås det inglasade uterummet. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till altan på husets baksida. Rymligt sovrum med skjutdörrsgarderober nås från vardagsrummet. I entréplanet finns också tvättstuga, badrum och förråd. Övre planet inreddes 2016 och här finns nu två stora och ljusa sovrum med mysigt snedtak samt en toalett och klädkammare. Om behov finns av fler sovrum så är det möjligt att dela av något av dessa två sovrum och/eller återställa sovrummet som i dagsläget fungerar som matplats invid köket. Tomten är ca 1464 kvm och har stor grusad uppfart samt ett stort garage som delas med grannen. På tomten finns också friggebod och vidbyggt förråd. Björsbyn är en trivsam by som trafikeras av lokaltrafiken och genom regional busstrafik. Området har "på landet -känsla" med fina omgivningar och stall som finns i närheten. Björsbyn är beläget med närhet till Porsön och Porsö centrum där livsmedelsbutik, förskolor, skola, universitet, vårdcentral samt restauranger finns. Villan är förbesiktigad via Anticimex och kommer av säljaren försäkras mot dolda fel. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

Rutvikssundsvägen 33, Rutvik, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Rutvikssundsvägen 33

Villa
Rutvik, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 795 000 kr

147 m²

5 rum

1 598 m² tomt

Renoveringsobjekt med stor potential i Rutvik! På fastigheten finns, förutom det rymliga bostadhuset, både en bilverkstad samt två garage vilket gör fastigheten perfekt för den motorintresserade. Bostadhuset är i grunden ett enplanshus (Älvsbyhus) som på 80-talet tillbyggdes med ovanvåning. Villan inrymmer 4 stora sovrum, vardagsrum med kamin, kök, badrum, två toaletter, tvättstuga samt fd bastu. På tomten finns även ett timrat gårdshus, inrett med allrum/kök samt ett badrum med tvättmaskin, som lämpar sig perfekt för gäster eller uthyrning. Villan har uppvärmning via bergvärme samt är ansluten till fiber via Lunet. Rutvikssund ligger intill byn Rutvik som är ett barnvänligt och populärt område ca 15 min från Centrum (till Rutvikssund ca 10 min). I byn finns både förskola och skola. Utöver det finns pizzeria, handelsträdgård, byahus och golfbana med restaurang. Villan är förbesiktigad via Anticimex och kommer av säljaren dolda fel-försäkras. Varmt välkommen att boka visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

Sandnäsetvägen 308, Bälinge, Luleå kommun

Sandnäsetvägen 308

Villa
Bälinge, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 595 000 kr

100 m²

2 rum

1 112 m² tomt

I natursköna och lugna Sandnäset, endast en kort bilfärd från stan, finns detta mysiga boende med närhet till vattnet. Bostaden är en idag en 1-plansvilla med loft om 100 kvm boyta som lämpar sig utmärkt som permanentboende men även för den som önskar en stadsnära stuga med året runt-standard. Bostaden har byggts ut i omgångar och inrymmer idag en ljus planlösning som fördelas på vardagsrum med halvöppen planlösning mot köket som renoverades 2010. Sovrum med plats för dubbelsäng och flera garderober, ett kontor/sovalkov, badrum med tvättmaskin och bastu samt ett loft för extra sovutrymme. Trädgården är en tilltagen gräsmattetomt om 1112 m² med vyer ut över vattnet från delar av tomten. Fyra uteplatser finns runt om huset för att att kunna flytta med solen från morgon till kväll. Infart med plats för bil finns intill huset och längre in på tomten finns förvaring i förrådsboda. Fastigheten är ansluten till fiber. Besiktning via Anticimex är utförd och säljaren kommer teckna dolda fel försäkring - Välkommen att boka visning!

Prinsvägen 1C, Centrum - Varvet, Luleå kommun

Prinsvägen 1C

Lägenhet
Centrum - Varvet, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 650 000 kr

57 m²

2 rum

3 425 kr/mån

28 947 kr/m²

Varmt välkommen till Prinsvägen 1C och denna mycket ljusa och trivsamma lägenhet för dig som bara vill flytta in! Enhetligt ljust golv i hela lägenheten och ljusa väggar. Lägenheten är ombyggd från 3:a till 2:a vilket ger ett rymligt och välplanerat kök med rejäl matplats. Prydligt HTH-kök med ljusa luckor och praktisk köksö som ger extra arbetsyta och förvaring. Badrum med kakel och klinker. Stort vardagsrum med inglasad balkong i bästa solläget med utsikt mot vattnet. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av garderober i sovrum och hall samt två förråd (ett i källaren och ett på vinden). HSB Brf Oskarsvarv 2 är en förening med mycket god ekonomi och låga månadsavgifter. I källaren finns föreningens gemensamma tvättstuga och hobbyrum. Tillhörande förråd finns i källaren samt ett på vinden. Grönskande och solig innergård med utemöbler som får nyttjas av föreningens medlemmar. Som boende på omtyckta Varvet bor du med närhet till badstrand, fina promenadstråk och vintertid den populära isvägen. Området har även restauranger, café och en matbutik som finns på kort gångavstånd från denna lägenhet. På kort avstånd från lägenheten finns busshållplats med direktbuss till både flygplatsen och LTU. Mycket ljus och trivsam lägenhet för dig som bara vill kunna flytta in och njuta direkt! Varmt välkommen att boka in dig på någon utav visningarna!

 • Balkong
Vallvägen 1, Gammelstad, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Vallvägen 1

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

4 495 000 kr

159 m²

6 rum

1 052 m² tomt

På ett barnvänligt kvarter i Gammelstad finns denna fina och rymliga 1-plansvilla i vinkel som genomgått större renoveringar under de senare åren. Huset har under åren genomgått både om- och utbyggnad från originalutförande och har idag mycket fina sällskapsytor med socialt utformat kök som inbjuder till stora bjudningar. Köket, från 2011, har stilren inredning med stor köksö och tilltagen matplats. Bostaden har fyra fina sovrum samt ett stort allrum med mysig öppenspis, renoverad tvättavdelning som kombineras med bastu/dusch -11, helkaklat badrum med stort hörnbadkar samt gästtoalett. Bostaden har genomgående fin färgsättning samt enhetligt parkettgolv från Kährs i alla rum. Solig och tilltagen hörntomt med härliga uteplatser för sol från tidig morgon till sena kvällen. Vidbyggt garage med innanförliggande förråd som även kan disponeras som hobbyrum om så önskas. Extra förvaring finns i timring på tomten. Huset har nytt plåttak från 2017, ny fasadpanel 2020, nya 3-glasfönster -01/-20 samt uppvärmning via fjärrvärme. Vallvägen 1 ligger ypperligt till på lugn gata i Gammelstad där naturen finns nära inpå med kort avstånd till badmöjligheter nere vid Snickarstrand där även liten båthamn finns. Nära intill kvarteret finns gångväg som leder mot omtyckta strövområden omkring badplatsen Storsand och vidare mot Storheden handelsområde. Villan är besiktad av Anticimex & kommer av säljarna att dolda fel-försäkras. Välkommen på visning av denna fina villa!

Snövägen 503, Björkskatan, Luleå kommun

Snövägen 503

Radhus
Björkskatan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

4 200 000 kr

143 m²

5 rum

554 m² tomt

På barnvänligt område utan genomfartstrafik på Björkskatan finner du detta fina parhus i två plan med luftiga sociala ytor i entréplanet! Du välkomnas av en öppen och luftig hall med klinkergolv med elgolvvärme och garderob med skjutdörrar. Från hallen nås det alldeles nyrenoverade badrummet med bastu, renoverat i ett klassiskt och tidlöst utförande 2023. Vidare finns det påkostade Schmidt-köket från 1999 med rejäla luckor och bänkskivor i sten. Köket har utrymme för större matgrupp och utgång till altanen på husets baksida. Innanför köket finns tvättstuga och från denna når man det vidbyggda garaget med fjärrstyrd port. I entréplanet finns också ett stort och ljust vardagsrum med fönster i tre väderstreck. På övre planet finns ett allrum och tre rymliga sovrum samt kaklat badrum med badkar. Den trivsamma tomten är friköpt och ramas in av grönskande häck. Asfalterad uppfart och fin plattsättning utanför entrén. Villan värms upp med fjärrvärme och har låga driftkostnader. Fiber finns indraget. Björkskatan är ett populärt bostadsområde med goda bussförbindelser till både centrum och Södra Sunderbyn, cykelavstånd till Luleå Tekniska Universitet. I Björkskata centrum finns livsmedelsaffärer, bibliotek, restauranger, apotek, gym, idrottsplats och vårdcentral. I Björkskatan finns två LM-skolor (F-6), en H-skola (7-9) och en friskola (F-9). Här finns också fem förskolor samt ett vård- och omsorgsboende. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

Sandgatan 16, Svartöstaden, Luleå kommun

Sandgatan 16

Lägenhet
Svartöstaden, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 245 000 kr

77,4 m²

3 rum

5 962 kr/mån

16 085 kr/m²

Stilsäker och välrenoverad 3:a om 77,4 m² i mysiga Svartöstan, endast ca 10 minuter med cykel från Centrum! Garage på samma gård eller p-plats med motorvärmare kommer kunna erbjudas till köparen. Lägenheten har ett ostört gavelläge på våning 2 med trevlig planlösning där ljuset strålar in från tre väderstreck. Tjusigt kök med kvalitetsinredning från Marbodal och utgång till balkong i soligt söderläge. Två tilltagna sovrum varav ett med egen klädkammare. Snyggt helkaklat badrum i tidlös färgskala med golvvärme och egen tvättmaskin (kombinerad med torktumlare) för en bekväm vardag. Bostaden har fin färgsättning och enhetligt parkettgolv i alla rum och i hallen ligger praktiskt klinker direkt vid entrén. Brf Svartöstaden 1 i Luleå är en större förening (114 lägenheter) belägen i en väldigt fin och gemytlig miljö med närhet till båthamn, sandstränder och fina promenadstråk längs vattnet. Denna byggnad uppfördes 1992 och består endast av 4 lägenheter, på gården finns gemensam uteplats samt förråds/garagelänga där kallförråd som denna lägenhet disponerar finns. Inom föreningen finns även bastu/relax och tvättstugor som får nyttjas av föreningens medlemmar. Svartöstadens förskola samt fristående grundskolan Nya Läroverket Svartöstaden (F-6) finns nära intill denna bostad. Välkommen att boka visning av denna tjusiga bostad!

 • Balkong
Snövägen 323, Björkskatan, Luleå kommun

Snövägen 323

Lägenhet
Björkskatan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 195 000 kr

75,5 m²

3 rum

3 716 kr/mån

15 828 kr/m²

Välkommen till Snövägen 323 med egen ingång och dubbla stenlagda uteplatser. Bostaden har genomgående nymålade väggar och tak, äldre men trivsamt kök och badrummet är utrivet och redo att renoveras. Det ljusa köket erbjuder gott om förvaring via både över-och underskåp samt en naturlig plats avsedd för matbord invid stort fönster. Vardagsrummet är rymligt och har plats för både soffgrupp och annat möblemang, härifrån nås även den stenlagda uteplatsen. Två sovrum varav det ena har tillgång till rymlig klädkammare. HSB Brf Björkskatan är en stor förening med 48 flerfamiljshus fördelat på 12 gårdar, alla med mysiga innergårdar med lekplatser. Föreningen har kvartersgård med samlingslokal och bastu. Övernattningslägenhet i källaren på Snövägen 177-193. Det finns även ett litet snickeri/hobbyrum som kan nyttjas av medlemmar. Flertalet tvättstugor och grovtvättstugor. Björkskatan är ett populärt bostadsområde med goda bussförbindelser och närhet till Luleå Tekniska Universitet. I Björkskata centrum finns livsmedelsaffärer, pizzeria, apotek, gym, idrottsplats och vårdcentral. I Björkskatan finns två LM-skolor (F-6), en H-skola (7-9) och en friskola (F-9). Här finns också fem förskolor samt ett vård- och omsorgsboende. Möjlighet till snabbt tillträde. Kontakta mäklaren för visningsbokning via mail eller telefon.

 • Uteplats
Söruddsvägen 120, Lövskär, Luleå kommun

Söruddsvägen 120

Villa
Lövskär, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

4 495 000 kr

75 m²

4 rum

1 624 m² tomt

Välkommen till detta moderna boende som erbjuder ett naturnära läge med vackra vyer i Lövskär. Här njuter man av utsikt mot vattnet, solens strålar från tidig morgon till sena kvällen och naturens lugn. Bostaden är en lösvirkesvilla från 2008 (utbyggd 2015) och håller mycket hög standard med golvvärme i hela entréplan. Tilltagna altaner är byggda runt större delen av huset för att kunna njuta av solen och utsikten under alla soltimmar. Villan har öppen planlösning med fokus på de sociala delarna, de vackra fönsterpartierna med dess magiska utsikt i kombination med den fria takhöjden ger en mäktig känsla. Rymlig inglasning blir som en förlängning på sällskapsdelarna under de varma månaderna. Stilrent kök i vitt & svart utförande som är inrett med köksö och fina vitvaror som bl.a. kyl & frys med is & vattenmaskin samt vinkyl. Vacker och värmande eldstad står fint placerad för att kunna avnjutas från de sociala ytorna. Villan har ett sovrum på entréplan och en trappa upp finns öppet loft med både sovplats, kontorshörna och längst in mot det fina fönsterpartiet finns ett allrum med underbara vyer. På entréplan finns även ett helkaklat badrum med golvvärme. Intill bostadshuset finns ett riktigt fint gårdshus med samma byggår om ca 20 m² som även det håller hög standard och inrymmer bastu/dusch/wc samt relaxdel och tvättstuga. På gårdshusets vind finns ett lågt loft som lämpar sig väl som sovplats för övernattande gäster. Relaxdelen har stora fönsterpartier med utgång till altanen för att enkelt kunna ta ett dopp i spabadet under bastubadandet. Stor fin gräsmattetomt och tilltagen grusad infart med plats för flera bilar. Extra förvaring finns i en enklare förrådsbyggnad samt en fin friggebod. I Lövskärs hamn har nyligen en obemannad närbutik öppnat som erbjuder bassortiment med dygnet runt tillgänglighet. Villan har fiber, enskilt avlopp (3-kammarbrunn) och vatten från egen borrad brunn. Villan är besiktigad via Anticimex och kommer dolda fel-försäkras av säljarna. Varmt välkommen på visning av detta trevliga boende dit du tar dig på ca 15 minuter från Luleå Centrum!

Gäddviksvägen 20, Gammelstad, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Gäddviksvägen 20

Villa
Gammelstad, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

3 295 000 kr

150 m²

5 rum

1 779 m² tomt

Varmt välkommen till Gäddviksvägen 20 och denna trivsamma enplansvilla belägen på en väl tilltagen tomt om hela 1 779 m² i solsäkert läge endast ett stenkast från både Snickars båthamn, badplats, förskola samt grund -och högstadieskola. Huset erbjuder gott om plats för förvaring både via garderober, i hobbyrummet med tillhörande förråd, uppe på vinden samt i det stora dubbelgaraget. Väl inne i huset möts du av en yta perfekt för den större matgruppen som angränsar i öppen planlösning till vardagsrum och kök. Rummen har härlig rymd och ett otroligt fint ljusinsläpp tack vare stora fönster i tre väderstreck! Från entrén möts av är en praktisk hall med plats för avhängningsmöjlighet och i anslutning finns en nättare gäst-wc. Huset har även en groventré som nyttjats flitigt av nuvarande ägare. Härifrån nås husets bastu med duschutrymme men även dubbelgaraget där det med enkelhet ryms två bilar. Bergvärmepumpen står även placerad här. Utöver det har bostaden 4 sovrum i varierande storlekar där två av dem har inbyggda garderober som utger bra med förvaring. Från det största sovrummet via altandörr nås stenläggningen och den enorma trädgårdstomten som är en barnfamiljs dröm. Huset står bra placerat på tomten vilket gör att gräsytan på baksidan kan nyttjas maximalt. Huset har en bred asfalterad uppfart med plats för flertalet bilar om det så önskas. Rymligt dubbelgarage med ett hobbyrum i anslutning, som nuvarande ägare har nyttjat som extra sovplatser. Detta utrymme har även en dörr som når baksidan och stenläggningen. På baksidan finns ett stort jordgubbsland, äppelträd, vinbärsbuskar och krusbär. Gäddviksvägen 20 ligger i populära och barnvänliga Gammelstad. Från denna adress kan barnen med enkelhet ta sig till skolorna i närområdet. Här finns fina ströv- och grönområden samt ett eget centrum med bekvämligheter såsom matvarubutik, vårdcentral samt restaurang. Området har fina idrottsmöjligheter med bland annat sporthall, badhus och elljusspår. I Gammelstad finns även flertalet skolor och förskolor samt närhet till Storhedens handelsområde. Villan är besiktad av Anticimex och kommer att försäkras mot dolda fel av säljaren. Varmt välkommen att boka dig på någon utav visningarna!

Residensgatan 4A, Centrum - Varvet, Luleå kommun
 • Borttagen före visning
Residensgatan 4A, Centrum - Varvet, Luleå kommun, bild 2
Residensgatan 4A, Centrum - Varvet, Luleå kommun, bild 3

Residensgatan 4A

Lägenhet
Centrum - Varvet, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 695 000 kr

69 m²

3 rum

4 313 kr/mån

24 565 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Seminariegatan 12A, Östermalm, Luleå kommun
 • Ons 7 jun kl 17:30

Seminariegatan 12A

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

4 495 000 kr

121,1 m²

4 rum

6 898 kr/mån

37 118 kr/m²

Unik 4:a i en av Luleås ståtligaste byggnader på lugna och trevliga Östermalm! Denna 4:a nyproducerades 2018 och går i en vacker sekelskiftetsstil. Bostaden erbjuder mäktig takhöjd på nästan 4 meter, öppen planlösning och härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Genomgående smakfulla materialval så som vacker fiskbensparkett i samtliga rum och Carrara-marmor i både kök, badrum och gäst-wc. I entrén möts du av en praktisk hall med garderober och utrymme för avhängning. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i den stora klädkammaren. Fantastiska sociala ytor i form av kök och vardagsrum i öppen planlösning. Här slås du genast av den härliga rymden och takhöjden samt de stora vackra fönstren med extra breda fönsterbänkar som ger rikligt med ljusinsläpp till hela bostaden. Köket med tillhörande köksö kommer från Ballingslöv och har luckor i färgen Lindblomsgrön. Här finns gott om förvaring och med tillhörande stege når du skåpen högst upp. Bostaden har tre sovrum i varierande storlekar varpå det största har garderober och inrymmer dubbelsäng. De två mindre sovrummen har båda sovloft för att maximera golvytan (loften går att montera ner om så önskas). Fantastiskt fint badrum med egen tvättmaskin, torktumlare och golvvärme samt en nättare gäst-wc vid entréhallen. Båda går i samma fina stil med dekorativ marmor på golvet, vitt kakel och övre delen av väggarna samt taket målat i en vacker grön färg. Lägenheten är belägen på våning 2 med hiss i huset och från de sociala delarna har du utsikt över föreningens fridfulla innergård. I källaren finns ett rymligt förråd som lägenheten disponerar samt föreningens fina tvättstuga. Östermalm är ett lugnt och stadsnära område försett med goda busskommunikationer och kort cykel/promenadavstånd in till stan. Här finns närhet till fina och omtyckta strövområden som bland annat Hälsans stig längs med Skurholmsfjärden med flertalet fina viloplatser och vacker utsikt över vattnet. En bostad med unik karaktär som bör upplevas på plats. Välkommen på visning!

 • Plus
 • Hiss
Kårvägen 1, Lulsundet, Luleå kommun

Kårvägen 1

Villa
Lulsundet, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

6 925 000 kr

200 m²

6 rum

732 m² tomt

Nu finns tillfälle att förvärva denna otroligt fina villa som är uppförd 2006/2007. Villan har genomgående tidlösa och smakfulla materialval, här är det bara att flytta in! Bostadshuset är hela 200 kvm och erbjuder en pampig och ombonad känsla redan från start, då du möts av en öppen och luftig planlösning med ett stort vardagsrum där vackra fönsterpartier ger ett fint ljus i hela entréplanet. I både hall, kök, tvättstuga och i badrummet på övre planet ligger vackert kalkstensgolv. Entréplan består av en härligt öppen yta mellan kök, vardagsrum och matplats. Köket från HTH har ett sobert utförande med vita luckor med speglar och och bänkskivor i granit. Matplatsen har öppen planlösning mot vardagsrummet där en vacker kakelugn finns, den är godkänd att elda i och är ett vackert inslag i rummet. Vidare på entréplan finns ett sovrum i bra storlek, en groventré och tvättstuga i ett och samma samt ett helkaklat badrum med WC och dusch. På övre planet finns ett rymligt allrum och ytterligare tre sovrum. Samtliga sovrum har parkettgolv utom ett som har laminat. Övre planet erbjuder också ett kaklat badrum med bastu. Fristående garage om ca 55 kvm med förråd. Både villa och garage värms upp med fjärrvärme och fiber finns indraget. Komfortabel vattenburen golvvärme i hela entréplanet och badrummen. Kopparrör för vatten och värme, fast installerat larmsystem och taket är extra isolerat. Mysig trädgårdstomt (friköpt) med stenlagd uppfart, tre plattbelagda uteplatser samt plattbelagda gångar. Grusbelagd yta vid sidan av infart. Gräsbevuxen tomt med fina planteringar av träd, buskar, rabatter och vitmålat staket. Odlingslådor med bl.a. bärplantor och bärbuskar. Platsbyggd förvaring för tex. ved och redskap. Villan är förbesiktigad via Anticimex och kommer av säljaren försäkras mot dolda fel. Välkommen att uppleva detta smakfulla boende, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

Sandgatan 30, Svartöstaden, Luleå kommun

Sandgatan 30

Lägenhet
Svartöstaden, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 195 000 kr

77,4 m²

3 rum

5 962 kr/mån

15 439 kr/m²

Ljus och modern trerummare med renoverat kök och badrum! Lägenheten ligger belägen på våning 2 och har ett trivsamt gavelläge i huset med balkong i soliga söder. Trevlig planlösning med fint ljusinsläpp via fönster i tre väderstreck. Stilrent kök med vit köksinredning från -14 och full maskinell utrustning. Vardagsrummet är rymligt och här finns gott om plats för både soffa och matgrupp. Bostaden har även ett snyggt renoverat badrum -20 med kombinerad tvättmaskin & torktumlare. I övrigt finns två fina sovrum i bra storlek varav ett med praktisk klädkammare samt en välkomnade hall med förvaringsmöjligheter. Bostaden har fin färgsättning och enhetligt golv som löper tröskelfritt i hela lägenheten. Brf Svartöstaden 1 i Luleå är en större förening (114 lägenheter) belägen i en väldigt fin och gemytlig miljö med närhet till båthamn, sandstränder och fina promenadstråk längs vattnet. Denna byggnad uppfördes -93 och består endast av 4 lägenheter, på gården finns gemensam uteplats samt förråds/garagelänga där tillhörande lägenhetsförråd finns. Inom föreningen finns även bastu/relax och tvättstugor som får nyttjas av föreningens medlemmar. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Balkong
Ängesbyvägen 494, Ängesbyn, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Ängesbyvägen 494

Fritidshus
Ängesbyn, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 095 000 kr

40 m²

2 rum

1 901 m² tomt

Trivsamt och prydligt fritidshus som till viss del kan användas under vinterhalvåret. Huvudstugan består av en stor inglasning som möter en trätrall som går längs ena långsidan av byggnaden, här är ett förträffligt solläge. Väl inne finns en praktisk hall med plats för avhängning, just invid finns ett utrymme med separett och handfat. Vidare finns ett trivsamt allrum som har halvöppen planlösning till köket. Allrummet har stora fönster som bidrar till ett mycket fint ljusinsläpp, detta rum pryds av en härlig kamin. En luftvärmepump är även placerad i detta rum. Till sist finns ett sovdel, med förvaringsdel i anslutning. Här inryms ryms säng och sängbord. På tomten står ett större förråd/garage med två portar, som inrymmer gott om plats för förvaring. Även en trivsam gäststuga som via ena dörren nås bastu och dusch samt ett inglasat rum som kan användas som till exempel relax. Via den andra dörren finns även en rymlig sovdel som får plats för både dubbelsäng eller våningssängar, beroende efter önskemål . I tvättstugan/bastu är det framdraget för tvättmaskin med året runt vatten och el. Här finns även en varmvattenberedare. Fiber finns även indraget. Vattnet delas med 3 grannar och pumphuset står på en utav grannarnas tomt. Carport står utanför tomten på samfälld mark men har nyttjats av säljaren. OBS. Lekstugan kommer ej ingå i köpet. Varmt välkommen att anmäla dig till någon utav visningarna!

Lulsundsgatan 50, Östermalm, Luleå kommun

Lulsundsgatan 50

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 795 000 kr

62,5 m²

2 rum

5 207 kr/mån

28 720 kr/m²

Med ett högt läge mot vattnet finner du denna rymliga 2:a belägen på tredje våningen med hiss i huset. Lägenheten har ett bra gavelläge med inglasad balkong och vidsträckt utsikt mot Skurholmsfjärden. Fint ljusinsläpp i hela lägenheten från stora fönster. Praktiskt och arbetsvänligt kök med ljusa köksluckor och plats för matgrupp invid fönster. Tilltaget vardagsrum med plats för både matgrupp, soffa och ytterligare möblemang. Här finns utgång till bostadens fantastiska balkong. Lägenhetens trivsamma sovrum skiljs av med skjutdörrar och har ett stort fönster i vinkel. Här finns plats för dubbelsäng och garderober för god klädförvaring. I hallen finns ytterligare förvaring via garderober samt hatthylla för avhängning. I anslutning till hallen finns ett helkaklat badrum med duschhörna, dubbelskåp och kommod. Bostaden disponerar även ett lägenhetsförråd belägen på våning 4 i huset. Riksbyggen Brf Sundshusen äger Sundshusen 2 med tre stycken bostadshus i fyra våningar samt en kvartersgård. Totalt finns 54 lägenheter. Byggnaderna är uppförda 1993 med adress Lulsundsgatan 46-50. Till medlemmarnas förfogande finns gemensamma tvättstugor, en grovtvättstuga samt en fin kvartersgård med uteplats på baksidan. Vidare finns en bastu, samlingslokal, uthyrningsrum och cykelförråd. Det finns även ett flertal aktiviteter inom föreningen, bl.a. har de stavgång, Qi-Gong, matlagning, snickeri och akvarell-/glasmålning mm. Östermalm är ett stadsnära område med goda busskommunikationer. Kort cykel/promenadavstånd in till absoluta Centrum och närhet till fina och omtyckta strövområden utmed vattnet, mysig park och lekplats. Välkommen att uppleva denna trivsamma bostad på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Munkebergsgatan 24, Mjölkudden, Luleå kommun

Munkebergsgatan 24

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 895 000 kr

78,5 m²

3 rum

3 766 kr/mån

24 140 kr/m²

Med ett lugnt gavel- och insynsfritt läge på våning 2 finns denna snyggt renoverade bostad om 78,5 m². Bostaden är smakfullt renoverad under 2022 med vitt kök från Epoq, helkaklat badrum i mycket tjusigt utförande och med vattenburen golvvärme för skön komfort, nya enhetliga vinylgolv, målade innertak samt genomgående ljusa väggar. Bostaden har stort vardagsrum med utgång till en den inglasade balkongen. Lägenheten har idag 2 sovrum som ligger åtskilda från varandra och där båda inrymmer dubbelsäng. I anslutning till vardagsrummet finns även en mycket användbar yta som många väljer att disponera som kontor alt extra matplats. Lägenheten disponerar ett förråd som finns lättillgängligt beläget på husets entréplan. Föreningen har gott om parkeringar (totalt 93 platser fördelat på garage, carport och p-platser) och i skrivande sund finns några lediga p-platser, föreningen har även ett antal gästplatser för besökande. Brf Båtsmannen består av totalt 96 lägenheter uppförda 1962. Inom föreningen finns bastu (Munkebergsgatan 24) och ett gym (Munkebergsgatan 28) samt tre tvättstugor. På Munkebergsgstan 28 finns även föreningens övernattningsrum som medlemmar kan boka för 300 kr/natt för övernattande gäster. Mjölkudden är ett populärt och stadsnära område med promenadavstånd till centrum och natursköna promenadstråk alldeles runt knuten. De flesta bekvämligheter finns nära till i området såsom matvarubutik, gym, restaurang och vårdcentral. Välkommen att besöka denna fina lägenhet på visning!

 • Balkong
Sandviksgatan 17, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 17

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 745 000 kr

55,5 m²

2 rum

2 848 kr/mån

31 441 kr/m²

Stilfull gavellägenhet med högt & fint läge på våning 4 i hus med hiss! Lägenheten är smakfullt renoverad under 2015-2016 med nytt kök och stilrent badrum, genomgående snygga golv och fina tapeter i behaglig färgsättning. Bra planlösning med bl.a. rymlig hall med praktisk klädkammare, vardagsrum med vy mot vackra Domkyrkan och utgång till den inglasade balkongen som bjuder på utsikt både mot kranen i Södra Hamn och isbrytarna. Rofyllt sovrum som vetter in mot innergården. Bra avgift om 2.848 kr där bredband ingår. Brf Luleåhus nr 5 är en centralt belägen förening med fina gemensamma utrymmen. I källaren på 3 våningshuset intill finns föreningens bastu/relax och samlingsrum. I varje huskropp finns tvättstuga. Förråd som denna lägenhet disponerar finns i husets källare. Föreningen ligger bra till med både kort promenadavstånd in till centrumkärnan och till Varvets fina grönområde med sandstränder. Stor fördel för området är att det, under 2019, har öppnat en ny livsmedelsbutik i nybyggd fastighet endast ett stenkast från denna bostad. Runt knuten finns busshållplats med direktbuss till både flygplatsen & LTU. Välkommen att uppleva denna trivsamma bostad på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Burströmsvägen 54, Skurholmen, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Burströmsvägen 54

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 150 000 kr

65 m²

2 rum

4 214 kr/mån

17 692 kr/m²

Välkommen till denna ljusa 2:a om rymliga 65 m². Snyggt och välutrustat kök från 2016 med vita luckor, fina vitvaror och bra utrymme för matbord framför fönster. Bostaden har trivsamt vardagsrum av större slag med utgång till balkong samt rofyllt sovrum med garderobsinredning. Hallen har ett mycket praktiskt förråd som av många boende i föreningen nyttjas som mindre kontor. Fräscht helkaklat badrum med golvvärme och egen tvättmaskin. Bra avgift inkl. hushållsel! Brf Gärdan är en stor och välskött förening belägen på området Skurholmen som är ett stadsnära område med promenadavstånd till centrum samt med goda bussförbindelser. Området har vackra promenadstråk längs Skurholmsfjärden och uppe på Ormbergets friluftsområde finns omtyckta elljusspår. Föreningen har flertalet fina gemensamma utrymmen; två övernattningslägenheter, bastu, festlokal, hobbyrum, motionslokal. Föreningen har flera tvättstugor i området och en av dem ligger i ett av grannhusen. Tillhörande förråd finns bekvämt beläget i trapphuset, precis utanför ytterdörren till lägenheten. Föreningen även en trevlig hundrastgård med grillplats som får nyttjas av föreningens medlemmar. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Backgatan 11, Östermalm, Luleå kommun

Backgatan 11

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 895 000 kr

105 m²

4 rum

6 915 kr/mån

18 048 kr/m²

Välkommen till denna härliga gavellägenhet i lugna och stadsnära Östermalm! Lägenheten är unik i sitt slag med pampigt högt i tak, stora sociala ytor, fönster i flera väderstreck och en eldningsbar öppen spis. Lägenheten består av 105 kvm fördelade på fantastiska sällskapsytor som fylls av ljus och rymd. Arbetsvänligt kök med både över och underskåp med plats för ett nättare bord. Ett separat matsalsrum med utrymme för en gedigen matplats för ca 8 personer samt annat möblemang. Matsalrummet badar i ljus tack vare gavelläget och har flertalet stora fönster i två väderstreck med insynsskyddat läge och trevlig vy över grönområde med fin lekpark. I fil med matsalen ligger vardagsrummet, rummen skiljs åt av ståtliga skjutdörrar. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffa och annan inredning. Utöver det finns två fina sovrum, båda med lugna lägen in mot innergården, ett badrum från ca 97-98 och en mindre WC. Från ena sovrummet nås en mysig balkong. I bostaden finns flertalet smarta förvaringsutrymmen vilket ger gott om plats för klädförvaring. Brf Almen 7 är en nybildad förening med totalt 10 lägenheter. I källaren finns väldigt fräscha gemensamma utrymmen som bastu med dusch och relax samt tvättstuga. På gården finns en friggebod för cykelförvaring och en gemensam uteplats. Området är stadsnära och försett med goda busskommunikationer. Kort cykel/promenadavstånd in till stan och närhet till fina och omtyckta strövområden utmed vattnet och över gatan finns mysig park med lekplats.

 • Balkong
Barrgatan 1C, Bergviken, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Barrgatan 1C

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 695 000 kr

53,5 m²

2 rum

2 340 kr/mån

31 682 kr/m²

Med ett högt och insynsfritt läge mitt på Bergviken finns denna yteffektiva och mycket fina 2:a. Tack vare det höga läget och fönster i två väderstreck upplevs bostaden otroligt ljus. Snyggt & välutrustat kök med snygga vitvaror och rymligt vardagsrum som kan inrymma både soffgrupp och matbord. Bostadens sovrum inrymmer dubbelsäng och har klädförvaring i stor garderob. Riktigt tjusigt & rymligt badrum som är renoverat i tidlös färgsättning och försett med vattenburen golvvärme. Bostaden har en trevlig och solig balkong som har fin vy över grannskapet och vattnet i Norra Hamn glimtar fram på avstånd. Låg avgift om 2.340 kr där hushållsel ingår! Brf Gullvivan är en mycket välmående och obelånad HSB-förening om 25 bostadsrätter med mycket låga avgifter och trevliga gemensamma utrymmen i husets källare med fint gym, bastu med relaxavdelning, tvättstuga och hobbyrum. Föreningen har en grönskande innergård med omtyckta uteplatser. Bostaden disponerar ett vindsförråd samt att det i källaren finns gemensamt cykelförråd. Förening har gott om parkeringar utan långa köer till p-plats med motorvärmare. Föreningen har ett bra läge på Bergviken med närhet till både Centrum, LTU och matbutik. Nära intill finns både busshållspats, som har goda kommunikationer till centrum och universitetet, samt det omtyckta och hyllade caféet Lilla Skafferiet. Badplats finns endast några minuters promenad bort på grannområdet Klintbacken där även fina promenadstråk längs vattnet finns. Välkommen att uppleva denna fina lägenhet på visning!

 • Balkong
Kungsgatan 6 A, Centrum, Luleå kommun

Kungsgatan 6 A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 595 000 kr

70 m²

2 rum

5 193 kr/mån

22 786 kr/m²

Bekvämt belägen på våning 2 finner du denna pampiga och luftiga 2:a om hela 70 kvm. Lägenheten har högt i tak vilket bidrar ännu mer till den luftiga känslan. Hemmet ger ett modernt intryck och är renoverad i en stil som passar husets byggår. Du välkomnas av en modern hall med klinkergolv och golvvärme, ribbpanel och platsbyggd förvaring. Vidare finner du köket som har omlackerade skåpluckor i grå kulör, nytt kakel och nytt golv i fiskbenslaminat. Sovrummet bjuder på hotellkänsla med heltäckningsmatta och väggar i dova färger. Vardagsrummet är väl tilltaget och inrymmer både större soffa och annat möblemang, golvet består av enstavigt parkettgolv. Badrummet är kaklat med golvvärme och rymligt med förvaring i badrumsskåp. Förråd finns att disponera i husets källare där även föreningens fina bastu och relax finns samt tvättstuga. Carport följer med lägenheten om så önskas och kostar 700 kr/månad. Här bor du med ett centralt läge med goda bussförbindelser till bland annat Luleå Tekniska Universitet och Sunderby Sjukhus. Kort promenadavstånd in till absoluta centrumkärnan och även till Södra Hamn. Här finns vackra promenadstråk längs vattnet och stor matvarubutik ligger snett över gatan. Varmt välkommen att boka visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

Burströmsvägen 38, Skurholmen, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Burströmsvägen 38

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

945 000 kr

45,5 m²

1 rum

3 259 kr/mån

20 769 kr/m²

Ljus gavel 1:a om 45,5 m² med insynsskyddat läge på våning 2 av 3. Här finns ett väl tilltaget allrum med plats för dubbelsäng och gott om utrymme för soffa och ytterligare möblemang i resterande del. Rymligt kök med i fint utförande och gott om förvaring. Köket har bra utrymme för matbord invid stort fönsterparti. Köket har originalstommar och har uppfräschats med nya köksluckor, nya lådor/lådfronter och nya bänkskivor. Stilrent badrum med kakel och klinker som renoverades i samband med föreningens stambyte -05/06. Bra med förvaring i bostaden via garderober i hallen. Stort förråd som denna lägenhet disponerar finns lättillgängligt i husets källare där även tvättstuga finns. I månadsavgiften ingår både hushållsel, kabel-tv och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Brf Gärdan är en stor förening belägen på området Skurholmen som är ett stadsnära område med promenadavstånd till centrum samt med goda bussförbindelser. Området har vackra promenadstråk längs Skurholmsfjärden och uppe på Ormbergets friluftsområde finns omtyckta elljusspår. Föreningen har flertalet fina gemensamma utrymmen; två övernattningslägenheter, bastu, festlokal, hobbyrum, motionslokal. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Varvsgatan 33, Centrum, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Varvsgatan 33

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

3 495 000 kr

122 m²

4 rum

3 293 kr/mån

28 648 kr/m²

En chans som sällan kommer! I vackert belägna Brf Hamnen, där det sällan säljs någon av de större våningarna, finns nu denna gavelvåning om 122 m² som har ett eftersökt läge ut mot vattnet. Våningen har stora fönster mot söder med underbara vyer mot vattnet och en luftig och representativ planlösning med tilltagna sociala ytor som sällan återfinns i vår stad. Bostaden är i äldre skick och är i behov av renovering så här ges nästa ägare möjlighet att skapa ett mycket vackert boende. Vardagsrum med vacker öppen spis och utgång till inglasad balkong som vetter rakt ut mot vattnet. Separat matsal med skjutdörrar in mot vardagsrummet och i nära anslutning till arbetskök med inredning från Kvänum. Bostaden har två sovrum som ligger åtskilda från varandra och som båda inrymmer dubbelsäng samt inbyggda garderober. Helkaklat badrum samt gästtoalett, båda i äldre utförande. Våningen är belägen en trappa upp på våning 2, hiss finns. Brf Hamnen i Luleå är en vackert belägen förening, om 14 lägenheter, som har en fantastiskt gemensam uteplats med magisk vy ut över vattnet. Föreningen har gemensam tvättstuga samt bastu som finns högst upp i huset. I husets källare finns ett källarförråd samt ett matkällarförråd som denna lägenhet disponerar och på vinden finns ett vindsförråd. Föreningen har endast två parkeringsplatser inom föreningen, medlemmar inom föreningen hänvisas därmed vid behov av bilplats att hitta plats externt. Varmt välkommen att uppleva denna unika våning på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Blidvägen 44, Björkskatan, Luleå kommun

Blidvägen 44

Lägenhet
Björkskatan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 750 000 kr

85 m²

4 rum

5 614 kr/mån

20 588 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma 4:a med stor balkong om hela 20 m² i populära Brf Terrassen! Bostaden ligger bekvämt till på våning 1 och har ett mycket trevligt gavelläge intill skogsparti. Lägenheten har modern och öppen planlösning mellan de sociala sällskapsytorna samt upplevs väldigt ljus tack vare fönster i flera väderstreck. Via vardagsrummet nås den tilltagna balkongen som vetter mot soliga sydväst, vilket gör att solen kan avnjutas under både dag och kväll. Här finns även möjlighet till odling via stor blomlåda. Den välplanerade boytan bjuder på en trivsam vardagsrumsdel med kök och matplats i nära anslutning. Köket har klassisk vit köksinredning och matplatsen inrymmer ett större matbord invid fönster med utsikt mot balkongen. I övrigt har bostaden tre sovrum i varierande storlekar varpå ett av rummen inrymmer dubbelsäng samt ett stort badrum med tvättmaskin för en smidig vardag. För gäster finns en separat toalett invid hallen. Extra förvaring finns i klädkammare samt via tilltaget varmförråd som bostadsrätten disponerar. HSB:s Brf Terrassen är en omtyckt förening där trivsel och samvaro är viktigt. Fyra tvättstugor finns att disponera inom föreningen och gemensamhetsutrymmen i form av; samlingslokal som även ger möjlighet för övernattningsgäster om så önskas, bastu och tvättstation för bilar. Hela Björkskatan har flera fina cykelvägar, som gör det enkelt att ta sig till Luleå Centrum, Luleå Tekniska Universitet och ut i naturen. Ormbergets friluftsanläggning ligger inom promenadavstånd med utbud som slalombacke, elljusspår för längdskidåkning och löpning. Närhet till Björkskatans Centrum med bl.a. matvaruhandel, vårdcentral, restauranger, sporthall och idrottsplats. I området finns även förskola, grundskola samt vård- och omsorgsboende. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
Backgatan 21, Östermalm, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Backgatan 21

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 395 000 kr

54 m²

2 rum

3 651 kr/mån

25 833 kr/m²

Det första du möts av är de charmiga trägolven som löper fint igenom hela lägenheten och i vardagsrummet ligger ett snygg fiskbensparkett som pricken över i:et! En praktisk hall med plats för avhängning. Ett prydligt vitt kök som ligger i anslutning till hallen, full utrustat och har gott om bänkyta för en smidigare matlagning. Fint ljusinsläpp från fönster. Vidare finner du det luftiga och rymliga vardagsrummet där soffgrupp och matgrupp ryms med enkelhet, detta rum har ett rikligt med ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Både från hallen och vardagsrummet nås bostadens rymliga sovrum som inrymmer dubbelsäng och annat möblemang, i anslutning här finns även inbyggda garderober. Bostaden har till sist ett badrum med våtrumsmatta och tapet i stilrena kulörer. Bilplats med motorvärmarestolpe kommer finnas tillgängligt för nästa ägare. Bostadsrättföreningen Sälgen 13 äger och förvaltar fastigheten Sälgen 13 i Luleå kommun. På fastigheten finns 1 flerbostadsbyggnad som idag består av 7st lägenheter med adress Backgatan 21. Föreningen bildades 2016 och förvaltas ekonomiskt/administrativt av SBC och tekniskt i egen regi. Östermalm är ett lugnt och stadsnära område försett med goda busskommunikationer och kort cykel/promenadavstånd in till stan och närhet till fina och omtyckta strövområden bland annat hälsans stig längs med Skurholmsfjärden med flertalet fina viloplatser med vacker utsikt över vattnet. Varmt välkommen att anmäla dig till någon utav visningarna!

Fänriksgatan 49, Lulsundet, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fänriksgatan 49

Villa
Lulsundet, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

4 395 000 kr

163 m²

6 rum

871 m² tomt

Välkommen till detta gedigna arkitektritade lösvirkeshus belägen på populära Lulsundet! Denna bostad är en mycket trivsam enplansvilla från 60-talet och som varit i samma familjs ägo sedan start och nu erbjuds villan att förvaltas vidare av nästa familj. Villan har ett riktigt fint läge på gatan närmast vattnet och har utsikt mot Björkskatafjärden från flera av husets rum med endast en gång- och cykelväg mellan tomten och grönområdet ner mot vattnet. Invändigt består bostaden av rymliga 163 kvm fördelade på stora och ljusa sociala ytor med kök, matsalsdel och vardagsrum intill varandra där fina möjligheter finns till en modern planlösning med öppet mellan kök och matplats. Från vardagsrummet finns en glasad altandörr som leder en ut till den stora och lummiga trädgårdstomten där en stenlagd uteplats är belagd samt utsikt ner mot vattnet som glimtar mellan växtligheten. I bostaden återfinns 3 sovrum samt en "tonårsdel" där extra vardagsrum och sovutrymme finns, vilket även ger fina möjligheter att bygga om och göra en uthyrningsdel. Detta utrymme har tidigare utgjort garage och byggdes om 1972. Utöver det finns mycket goda förvaringsutrymmen, två badrum varav den ena med dusch och den andra inrett med både badkar och dusch. Här finns även WC, samt en tvättstuga med praktiskt utrymme intill med både avläggningsytor och förvaring. Villan har uppvärmning via fjärrvärme. Lulsundet är ett populärt och stadsnära område med fina strövområden och badplats nära till. Ormbergets friluftsanläggning med fina motionsspår, och under vintertid både skidspår och slalombacke. Bra bussförbindelser och både förskola och skola i närliggande områden.

Björkövägen 258, Bensbyn, Luleå kommun

Björkövägen 258

Tomt
Bensbyn, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

495 000 kr

2 992 m² tomt

Med ett fint läge på höjden ligger denna rymliga tomt om 2992 kvm med en strålande vattenutsikt på Björkön. Björkön ligger naturskönt till utanför detaljplanelagt område med blandad bebyggelse av både fritidshus och året-om-boende. Området ligger en bit från Bensbyn som är ett populärt och barnvänligt område där både förskola och skola finns. Där finns också bland annat en hockeyrink och möjlighet till flertalet andra sportaktiviteter. Elanslutning, vatten- och avloppslösning bekostas av köparen (för kostnad och information, kontakta Luleå Energi samt Luleå Kommuns VA-rådgivare).

Småbåtsgatan 8B, Centrum, Luleå kommun

Småbåtsgatan 8B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

2 795 000 kr

92,5 m²

3 rum

4 793 kr/mån

30 216 kr/m²

Välkommen till denna nyproducerade 3:a på våning 3 i Kuststad etapp 2. Bostaden erbjuder modern och öppen planlösning och två balkonger varav en av dem är inglasad och vetter mot vatten/södersidan som ger utsikt över innergården och vidare ut över ettans båthamn och Stadsfjärden. Planlösning är utformad för att ge både god förvaring och trevliga samvaroytor. Tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot matplatsen och kvalitetskök med vit inredning från Ballingslöv. Två åtskilda sovrum där de båda har god förvaring i garderober alternativt klädkammare. Snyggt helkaklat badrum med golvvärme och praktisk tvättavdelning med tvättmaskin & torktumlare. Genomgående behaglig färgsättning och enhetliga parkettgolv. Brf Kuststad 2 är andra etappen på detta eftertraktade område. Föreningen består av 104 lägenheter som står inflyttningsklara under dec -19 - feb -20. Tillhörande lägenhetsförråd och garageplatser finns i husets källare och nås smidigt med hissen (separat kö till garageplatserna, i skrivande stund finns lediga garageplatser). Föreningens fina gemensamma utrymmen består av bastu/relax, övernattningsrum samt tvättstuga. Brf Kuststad 2 ligger vackert belägen intill havet och ettans båthamn, kort promenadavstånd in till absoluta centrumkärnan. Vackra promenadstråk längs vattnet och stor matvarubutik ligger snett över gatan. Välkommen att besöka denna moderna bostad på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sandnäsetvägen 236C, Bälinge, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Sandnäsetvägen 236C

Fritidshus
Bälinge, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 395 000 kr

34 m²

1 rum

1 593 m² tomt

Välkommen till denna mysiga stuga med bra läge längst in på vägen med strålande utsikt mot älven och fina möjligheter till skoterkörning vintertid och badmöjligheter sommartid bara ett stenkast från tomten! På fastigheten finns tre byggnader bestående av en enklare huvudstuga med kokvrå försedd med sommarvatten från älven, öppet allrum med braskamin och plats för både säng, soffa samt matbord. Från huvudstugan har man en vacker vy vidare över tomten och ner mot älven. En fin gäststuga byggd 2020 isolerad för vinteranvändning med två sovrum och bastuutrymme med ett stort fönster ner mot vattnet samt en angränsande dusch försedd med varmvattenberedare. Utöver det finns en förrådsbyggnad i mycket enkelt skick med plats för förvaring samt avskild del med torrtoa. Rymlig tomt om 1593 kvm med fint läge och fri utsikt mot älven, hit tar du dig med en kort bilfärd från stan!

Tomter i Rutvik, Rutvik, Luleå kommun

Tomter i Rutvik

Tomt
Rutvik, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

975 000 kr

1 225 m² tomt

Välkommen till Rutvik där du nu har möjlighet att förvärva en riktigt bra tomt med centralt läge i byn. Den ena tomten (Rutvik 13:50) är ca 1481 kvm och den andra (Rutvik 13:51) är ca 1225 kvm. Båda tomterna ligger inom kommunens verksamhetsområde för kommunalt vatten och avlopp. Elanslutning, eventuellt fiber samt vatten- och avloppsanslutning bekostas av köparen (för kostnad och information, kontakta Luleå Energi, Lunet samt Lumire). Tomterna är belägna utanför detaljplanelagt område. Förhandsbesked finns och bifogas denna annons. Rutvik är ett barnvänligt och populärt område ca 15-20 min från Centrum. I byn finns både förskola och skola med kort gångavstånd. Utöver det finns restaurang, handelsträdgård och golfbanan nära intill. Priset är 975.000 kr per tomt.

Småbåtsgatan 8F, Centrum, Luleå kommun

Småbåtsgatan 8F

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

3 195 000 kr

89,5 m²

3 rum

4 638 kr/mån

35 698 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en fantastisk fin 3:a om 89 kvm i Kuststad etapp 2 med en av de finaste lägena i markplan. Bostaden har genomgående smakfulla tillval av material. Lägenheten är fint belägen med direkt anslutning mot kanalen, vilket ger en fantastisk närhet till vattnet tack vare läget i entréplan. Planlösningen är mycket socialt utformad med moderna samvaroytor med ett tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot köksdelen. Ett stilrent kvalitetskök med fin mörk köksinredning från Ballingslöv med tjusig bänkskiva i ek med underlimmad ho. Två fina sovrum varav det rymligare har inbyggda garderober som döljs snyggt bakom skjutdörrar samt tillgång till bostadens andra balkong. Mycket stilfullt helkaklat badrum i modernt utförande med vitt kakel på väggarna och klinkerplattor i stenlikt utförande på golvet. Här finns en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt en mysig bastu. Lägenheten erbjuder en genomgående behaglig färgsättning och enhetligt vitlaserat enstavigt ekparkettgolv. Brf Kuststad 2 är andra etappen på detta eftertraktade område. Föreningen består av 104 lägenheter som stod inflyttningsklara under december 2019 - februari 2020. Tillhörande lägenhetsförråd och garageplatser finns i husets källare och nås smidigt med hissen (separat kö till garageplatserna). Föreningens fina gemensamma utrymmen består av bastu/relax, övernattningsrum samt tvättstuga. Brf Kuststad 2 ligger vackert belägen intill havet och Ettans båthamn med kort promenadavstånd in till absoluta centrumkärnan. Här finns vackra promenadstråk längs vattnet, stor matvarubutik ligger snett över gatan och populär restaurang finns i kvarteret.

 • Balkong
 • Hiss
Måttsundsvägen 691, Måttsund, Luleå kommun
Måttsundsvägen 691, Måttsund, Luleå kommun, bild 2
Måttsundsvägen 691, Måttsund, Luleå kommun, bild 3

Måttsundsvägen 691

Tomt
Måttsund, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

850 000 kr

1 718 m² tomt

Mycket trevlig tomt med soligt läge i Måttsund. Tomten är 1718 kvm. Den ligger bra och barnvänligt till med en mysig skogsstig som leder till en tunnel som ger ett säkert sätt att ta sig till både skola och förskola. Tomten ligger även nära både busshållplats för smidig kommunikation till centrum och havet för den som är intresserad att med skoter eller båt ta sig ut i skärgården och ca 450 meter till Måttsunds badstrand en fin och barnvänlig badstrand (Såte). Gångavstånd till fotbollsplan och skidspår finns också i närheten. Det är ca 1 km till Måttsunds slalomanläggning samt ca 10 minuter med bil till Kallax flygplats och ca 15 min med bil in till Luleå centrum Förhandsbesked finns och ligger som en bilaga i annonsen.

 • Premium
Måttsunds byaväg Tomt 3 och 4, Måttsund, Luleå kommun
Måttsunds byaväg Tomt 3 och 4, Måttsund, Luleå kommun, bild 2
Måttsunds byaväg Tomt 3 och 4, Måttsund, Luleå kommun, bild 3

Måttsunds byaväg Tomt 3 och 4

Tomt
Måttsund, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

850 000 kr

3 232 m² tomt

Två mycket trevliga tomter att välja på med ett fint och soligt läge i Måttsund. Tomterna som finns att välja på är 3232 kvm respektive 3472 kvm. De ligger bra och barnvänligt till med en mysig skogsstig bakom tomterna som ger ett säkert sätt att promenera till både skola och förskola. Här finns även närhet till både busshållplats för smidig kommunikation till centrum och närhet till havet för den som är intresserad att med skoter eller båt ta sig ut i skärgården och ca 450 meter till Måttsunds badstrand en fin och barnvänlig badstrand (Såte). Gångavstånd till fotbollsplan och skidspår finns i närheten. Det är ca 1 km till Måttsunds slalomanläggning samt ca 10 minuter med bil till Kallax flygplats och ca 15 min med bil in till Luleå centrum Förhandsbesked finns och ligger som en bilaga i annonsen.

 • Premium

Visar alla 41