Bjurfors Luleå

Bjurfors Luleå

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Stationsgatan 16A, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 16A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 195 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 384 kr/mån
34 031 kr/m²

På andra våningen finner du denna kvadratsmarta 3:a som är genomgående i huset vilket ger fint ljusflöde i hela lägenheten. Här totalrenoverades allt 2018 och nu erbjuds ett smakfullt boende med tidlösa materialval! Du välkomnas av en välplanerad hall med förvaringsmöjligheter i form av hatthylla samt garderober. Halvöppen planlösning mellan kök, hall och vardagsrum. Det påkostade köket kommer från Sentense och erbjuder luckor i klassisk stil med vita luckor med speglar, fina bänkskivor och köksön ger både extra arbetsyta och förvaring. Trivsam matplats vid burspråk med fina fönsterbänkar. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum som lämnar utrymme för både soffa och annat möblemang, härifrån nås även den mysiga inglasade balkongen som har installerad infravärme. Det smakfulla badrummet är helkaklat och här finns både el-golvvärme och egen tvättmaskin. I bostaden finns två sovrum i bra storlek. Lägenheten disponerar även ett stort källarförråd och ett mindre matkällarförråd. I källaren finns föreningens bastu/relax och samlingsrum. Inom föreningen finns även tvättstugor i varje huskropp, hobbyrum samt cykelförråd. Föreningen ligger bra till med både kort promenadavstånd in till centrumkärnan och till Varvets fina grönområde med sandstrand. Livsmedelsbutik finns nära intill bostaden, likaså bensinstation och restauranger. Runt knuten finns även busshållplats med direktbuss till både flygplatsen & Luleå Tekniska Universitet. Välkommen att boka dig på visning!

 • Balkong
Dalagatan 3, Östermalm, Luleå kommun
 • Mån 11 mar kl 16:45

Dalagatan 3

Villa
Östermalm, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
4 195 000 kr
107 + 56 m²
4 rum
596 m² tomt

Högt belägen i området finner du denna utbyggda 1-plansvilla med källare. Villan är uppförd 1940 och sedan utbyggd i två omgångar. Nu erbjuds ca 107 välplanerade kvadratmeter samt källare om ca 56 kvm. Du välkomnas av en hall med klinkergolv och vidare kommer du till den inre hallen där enstavigt parkettgolv tar vid. Här finns garderober och utrymme för hatthylla och annat hallmöblemang. På din vänstra sida finns det charmiga köket med vackert trägolv och vit inredning. Två sovrum varav ett är ett genomgångsrum finns nära köket, bägge med fina trägolv, ljusa tapeter och inbyggda garderober. Gäst-wc med klinkergolv. Vidare kommer du till de utbyggda delarna där det finns ett elegant och modernt badrum som färdigställdes för ett par år sedan med smakfulla val av kakel och klinker. Ett etage ned finns det härliga vardagsrummet med härlig rymd, högt i tak och stora fönster samt helglasade dubbeldörrar och en braskamin som ett fint inslag i rummet. Det tredje sovrummet finns också i denna del, detta med enstavigt parkettgolv och utgång till sidan av huset. Vattenburen golvvärme i vardagsrum, badrum och sovrum 3. Källaren erbjuder tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, gillestuga med öppen spis, bastu med dusch och toalett samt förrådsutrymmen. Kallgarage finns på gården. Uppvärmning med fjärrvärme och fiber finns indraget. Östermalm är ett lugnt och stadsnära område försett med goda busskommunikationer och kort cykel/promenadavstånd in till stan och närhet till fina och omtyckta strövområden bland annat Hälsans stig längs med Skurholmsfjärden med flertalet fina viloplatser med vacker utsikt över vattnet. Villan är förbesiktigad via Anticimex och kommer av säljaren försäkras mot dolda fel. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

 • Plus
Edvägen 130, Kallax, Luleå kommun

Edvägen 130

Villa
Kallax, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
4 495 000 kr
107 m²
4 rum
1 478 m² tomt

Välkommen till denna fina enplansvilla högt belägen utan insyn och med en strålande utsikt över vattnet! Bostaden fördelar sig på öppna och luftiga sociala ytor med ett vardagsrum med rejäl takhöjd och stora fönsterpartier med vacker utsikt över vattnet, vilket även kan upplevas från nästan alla rum i huset. Modernt och socialt utformat HTH-kök med gott om plats för ett rejält matbord i direkt anslutning till köket. Köket är stilrent inrett med snygg vit köksinredning och mörk bänkskiva av sten och erbjuder bra med förvaring tack vare både skåp och den praktiska köksön. Snyggt inrett badrum med fina val av kakel och klinker. Utöver det finns tre möjliga sovrum och en praktiskt tvättstuga med egen groventre. Smakfulla och tidlösa materialval med fina klinkergolv och ljusa väggar genomgående i hela bostaden med behaglig vattenburen golvvärme via bergvärmen. Här är det bara att flytta in. På den rymliga tomten om 1478 kvm så möts du av en vacker utemiljö med fina stensättningar och växtlighet. Här finns även flertalet fina byggnader så som garage med relax och bastu ovanför, förråd samt ytterligare en bastustuga med tillhörande badtunna utanför. Utöver de fina stensättningarna så består stora delar av tomten av trädäckade altaner i olika etapper som gör att man enkelt kan följa solens rörelse över dagen. Huset är förbesiktat av Anticimex. Välkommen att boka dig på visning.

Forskarvägen 63, Porsön, Luleå kommun

Forskarvägen 63

Lägenhet
Porsön, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 095 000 kr
68 m²
2 rum
vån 1/2
4 310 kr/mån
16 103 kr/m²

Varmt välkommen till Porsön och denna trevliga 2:a med uteplats och egen ingång. Lägenhetens välplanerade 68 kvm fördelas på rymligt sovrum, dubbla klädkamrar med otroligt gott om förvaring och förråd just utanför ytterdörren. Vidare erbjuds rymligt vardagsrum med plats för både soffa och annat möblemang om så önskas. Praktiskt kök med bra arbetsytor och släta luckor. Trivsamt badrum med dusch och tvättmaskin som ligger i direkt anslutning till den praktiska hallen med hatthylla, garderob samt två rymliga förråd. Brf Forskarvägen är en bostadsrättsförening med 10 byggnader om 126 lägenheter varav några fortfarande upplåts med hyresrätt (framtida intäkt för föreningen). Som boende i föreningen har man tillgång till gemensam bastu samt flertalet tvättstugor. Här bor du med direkt närhet till Luleå tekniska universitet och Porsö-centrum där livsmedelsbutik, vårdcentral samt restauranger finns. Mycket goda bussförbindelser med Luleå centrum. Välkommen på visning!

 • Uteplats
Östra Villavägen 25, Bergnäset, Luleå kommun

Östra Villavägen 25

Lägenhet
Bergnäset, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
3 195 000 kr
83 m²
3 rum
5 684 kr/mån
38 494 kr/m²

Välkommen till första parkett på Bergnäset! I ”glashuset” närmast vattnet finns denna ljusa gavel 3:a om 83 m² som erbjuder mäktig utsikt. Här kan Du njuta av glittrande sommardagar, gnistrande vårvintern & alla årstider däremellan. Kök och vardagsrum har öppen och social planlösning med snyggt och stilrent kök med kvalitetsinredning från Storsjökök. Två åtskilda sovrum inryms, i det större sovrummet vaknar Du upp till den fina utsikten som detta hem bjuder på och dessutom har rummet en tilltagen walk in closet i anslutning. Bostaden har ett helkaklat badrum i tidlöst utförande som är inrett med klädvårdsavdelning med arbetsbänk och tvättmaskin. Enhetligt vinylgolv är nylagt i hall, kök, vardagsrum och sovrummen och väggarna har genomgående fin färgsättning. Lägenheten ligger bekvämt belägen på entréplan och har möjlighet till att möblera med egna utemöbler på trädäckad uteplats framsidan. Byggnaden går i souterräng och denna lägenhet är mittenlägenhet med högre takhöjd i delar av lägenheten vilket gör att glaspartierna mot vattensidan är extra höga. Brf Villavägen ligger vackert belägen, med stor gräsmattetomt, intill vattnet där fina strövområden och badplats med sandstrand finns. Vintertid finns den mycket omtyckta isvägen nästan direkt utanför fönstret. I nedre souterräng har föreningen en bastu/relaxavdelning med fin utsikt, gemensam tvättstuga finns även i anslutning till relaxen. Föreningen har förrådsbyggnad på gården där medlemmarna delar på gemensam yta för tex cyklar/trädgårdsredskap och inne i denna byggnad finns även separata kallförråd (ett disponeras av denna bostadsrätt). P-plats med motorvärmare kommer kunna erbjudas till köparen. På promenad- och cykelavstånd återfinns Bergnäsets mycket omtyckta badplats Trolltjärn som även har flera uppskattade idrottsplaner och anslutning till de fina elljusspåren kring Höträsket finns även vid Trolltjärn. Bergnäset har ett rikt och engagerat föreningsliv med flera sportanläggningar och området har flera för- och grundskolor både i kommunal och privat regi samt ett centrum med välsorterad matbutik, vårdcentral samt apotek. Välkommen att anmäla ditt intresse!

 • Uteplats
Repslagargatan 27B, Centrum, Luleå kommun
 • Idag kl 12:00

Repslagargatan 27B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 995 000 kr
96 m²
3 rum
vån 3/4
4 476 kr/mån
31 198 kr/m²

Trivsam och mycket fint renoverad gavel 4:a som av nuvarande ägare gjort om till en 3:a, för att få en mer social planlösning, med bra läge i lugn del av Centrum! Lägenheten genomgick omfattande renovering under 2022 där det lades ett snygg klinkersten på golvet i hallen (med golvvärme) som sedan möter ett enhetlig laminatgolv i fiskbensparkett-imitation i hela lägenheten, undantaget från ena sovrummet där det ligger en heltäckningsmatta. Alla väggar målades om i sobra färger och det fjärde rummet revs och planlösning öppnades upp mellan kök och vardagsrum, för att få en mer social känsla. Stilfullt kök som genomgått en light-renovering under 2023 med nya bänkskivor, diskho, blandare och handtag, samt ny diskmaskin och spis/ugn. Detta för att ge lägenheten en mer enhetlig känsla. I anslutning till köket i den härliga öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum finns en naturlig plats för matbord, invid fönsterparti, för det större sällskapet. Vardagsrummet har ett mycket fint ljusinsläpp och pryds även av en vacker eldningsbar öppen spis. Framför inryms en större soffa och soffbord ledigt. Från vardagsrummet finns även balkongen som har ett utmärkt solläge med sol från lunch till sena kvällen samt trevlig utsikt över grannskapet och vidare ner mot vattnet. I övrigt inrymmer bostaden två tilltagna sovrum, som ligger åtskilda från varandra, följt av ett helkaklat badrum med golvvärme och öppningsbart fönster. Brf Falken i Luleå är en äldre bostadsrättsförening bestående av 53st lägenheter och flertalet eftersökta gemensamhetsutrymmen. Lättillgängligt i husets källare finns tvättstuga med torkrum och inom föreningen finns bastu med relaxavdelning, hobbyrum, föreningslokal samt gästlägenhet. På innergården finns uteplatser med grill. Här bor du i en lugn och omtyckt del av stan med närhet till fina promenadstråk och stor badplats på Gültzaudden. Om vintrarna finns den mycket omtyckta isvägen på kort avstånd och några av stans populäraste restauranger finns inom ett par minuters promenad. Tillhörande förråd återfinns på vinden, ett rymligare och ett lite nättare, samt en sk. matkällare i husets källare. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

 • Plus
 • Balkong
Residensgatan 5C, Centrum - Varvet, Luleå kommun

Residensgatan 5C

Lägenhet
Centrum - Varvet, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 645 000 kr
54 m²
2 rum
vån 3/3
3 231 kr/mån
30 463 kr/m²

Charmig gavel 2:a belägen högst upp våning 3 med stor inglasad balkong i bästa sydväst-läge och med trevlig vattenutsikt. Lägenheten besitter en otrolig charm och känsla som är sällsynt för lägenheter i vår stad. Högt i tak med närmare 2,70 m i alla rum, vackra trägolv och bevarade originalfönsterbänkar i sten är detaljer som bidrar till lägenhetens trevliga intryck. Mycket trivsamt vardagsrum med hörnläge i huset vilket ger ett extra fönster. Vardagsrummet har utgång till den soliga balkongen som blir en förlängning på sällskapsdelarna under de varma månaderna. Sovrum med lugnt hörnläge i huset, här finns gott om klädförvaring i både inbyggda originalgarderober samt fristående garderob. Möblerbar hall med bra förvaringsmöjligheter i klädkammare samt helkaklat badrum i tidlös färgsättning och skön el-golvvärme. Brf Oskarsvarv 1 är en förening om 38 lägenheter fördelat på två byggnader. Föreningen har en grön innergård med gemensam uteplats som föreningens medlemmar disponerar. I samma hus som denna lägenhet är belägen finns tvättstuga, samlingslokal, bastu, uthyrningsrum (100 kr /dygn) och cykelförråd. I huset intill finns hobbyrum. Denna lägenhet disponerar ett stort vindsförråd samt ett mindre källarförråd. Som boende på Varvet bor du med närhet till badstränder, fina promenadstråk, den populära isvägen om vintern, restauranger, café och att en fin livsmedelsbutik ligger i en av de närmsta byggnaderna. Området har kort promenadavstånd till centrum och busshållplats som trafikeras med bussar som går direkt till både LTU och Kallax flygplats finns nära intill. Välkommen att uppleva detta trivsamma boende på visning!

 • Plus
 • Balkong
Höjdgatan 2, Skurholmen, Luleå kommun

Höjdgatan 2

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 511 kr/mån
25 962 kr/m²

Välkommen till denna smakfullt och modernt renoverade 2:a på Skurholmen! Bekvämt belägen en halv trappa upp finns denna riktigt fina bostad som genomgått omfattande renovering under 2018. Här finns idag ett mycket stilfullt och välutrustat kök med slät köksinredning i vitt som även utrustats med fina vitvaror. Stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong som via trappa har access ner till föreningens härliga trädgård. Rofyllt sovrum med gott om klädförvaring via platsbyggda garderober. Badrummet är snyggt renoverat 2018 i ett helkaklat utförande och med skön el-golvvärme. Bostaden har enhetligt golv och genomgående behaglig färgsättning på väggarna. Goda möjligheter till bilplats då föreningen i dagsläget har lediga p-platser. Brf Filaren 16 består av totalt 8 lägenheter, 7 är upplåtna med bostadsrätt och en ägs av föreningen och planeras att säljas när hyresgästen flyttar ut. Föreningen har en mysig gård med gemensam uteplats och lättillgängligt i källaren finns en mycket fin bastu/relax och den gemensamma tvättstugan. Bostaden disponerar även två förråd, ett beläget i källaren där även gemensamt cykelförråd finns och det andra återfinns uppe på vinden. Här bor du i ett populärt område med Ringgatans Jourlivs runt hörnet, goda bussförbindelser och närhet till Skurholmsberget med fina promenadstråk. På Skurholmen finns LM-skola (F-6), förskolor samt ett vård- och omsorgsboende. Här finns också vårdcentral, folktandvård, restauranger och närhet till Coop matvarubutik vid Örnäsets centrum. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Balkong
Sandviksgatan 59, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 59

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 495 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 163 kr/mån
24 711 kr/m²

Här bor du med ett mycket centralt läge på lugn gata med ett stenkast från centrumkärnan. Bostaden är belägen en trappa upp i huset, hiss finns. Lägenheten har genomgått viss renovering under senare år med bl.a. nytt badrum 2024 och delvis nya ytskikt i övriga delar av bostaden. Mycket trivsam planlösning om 60,5 m² med smart planering. I hallen finns goda förvaringsmöjligheter i form av fyra garderober. Vidare finns ett välhållet kök med vita luckor och plats för matbord för 4 personer. Stort vardagsrum finns intill köket, här finns utrymme för både stor soffa och annat möblemang samt utgång balkongen. Badrummet har genomgått renovering 2024 och har ny våtrumsmatta på väggar och golv. Rymligt sovrum med lugnt läge in mot innergården. Bostaden har genomgående ljusa väggar och nyare golv. Förråd som denna lägenhet disponerar finns på vinden i samma trappuppgång. Inom föreningen finns två gemensamma tvättstugor, soprum, cykelförvaring samt en bastu som nyligen har genomgått renovering. Mycket välskött och trivsam innergård med fina uteplatser för föreningens medlemmar. Föreningen har garage som smidigt nås via hissen, platserna fördelas enligt separat kö. Föreningen månar om sina medlemmar och har köpt in en hjärtstartare som sitter på fasaden/innergården. 2023 byttes alla fönster i fastigheten. Brf Siken ligger centralt med restauranger, livsmedelsaffärer och övrig service inom kort promenadavstånd. Från Smedjegatan finns goda bussförbindelser till i princip hela Luleå. Ingång till detta trapphus (Sandviksgatan 59) finns från innergården, port till innergården finns mellan Folksamhuset och gaveln på Sandviksgatan 57. Välkommen att boka visning!

 • Balkong
 • Hiss
 • Energieffektiv
Majvägen 19, Bergviken, Luleå kommun

Majvägen 19

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 495 000 kr
55,5 m²
2 rum
vån 2/3
2 256 kr/mån
26 937 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade 2:a belägen på populära och omtyckta Bergviken på våning 2. Bostaden består av totalt 55,5 välplanerade kvadratmeter fördelade på en praktisk hall med avhängningsmöjlighet samt förvaringsmöjligheter i skjutdörrsgarderober samt god plats för annat möblemang. Köket nås från hallen och har ljusa kulörer samt full maskinell utrustning samt plats för nättare matgrupp. Tidlöst badrum med våtrumsmatta i stilrena kulörer. Sovrum i bra storlek med plats för dubbelsäng och sängbord, här finns inbyggda garderober på två ställen, som utger bra förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet, med sitt välbevarade och vackra originalparkettgolv som pryder rummet fint, har god plats för soffgrupp men även matgrupp om så önskas. Från vardagsrummet finns utgång till lägenhetens rymliga inglasade balkong som ligger i bästa solläget. Här har du möjlighet att njuta av solen redan strax före lunchtid till sena kvällen! RB BRF Luleåhus nr 9 är en bostadsrättsförening om 111 st lägenheter med låga avgifter. I husets källare finns tillhörande lägenhetsförråd samt en av föreningens tvättstugor och gemensamt cykelförråd. Föreningens rymliga bastu/relax samt tvättstuga finns i samma hus. Bergviken är ett populärt område med närhet till både centrumkärnan och Luleå tekniska universitet. Här bor du med närhet till matbutik samt goda bussförbindelser till både centrum och LTU. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Balkong
Lingonstigen 20, Kallkällan, Luleå kommun

Lingonstigen 20

Lägenhet
Kallkällan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 845 000 kr
84,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 175 kr/mån
21 834 kr/m²

Rymlig 3:a med högt och soligt läge i populära Brf Kallkällan! Bostaden är i mycket gott skick med bland annat enhetliga parkettgolv, färgval på väggarna, nya innerdörrar och ett stiligt kök med fina vitvaror. Lägenheten om 84,5 m² fördelar sig på en ljus och luftig hall som direkt ger ett trevligt och rymligt intryck. Köket är trevligt utformat med gott om förvaring och trivsam rymd pga inga överskåp. Tilltagen matplats som rymmer ett rejält matbord för större bjudningar och med lättmöblerat vardagsrum i nära anslutning. Utöver det har bostaden två rymliga sovrum, varav det ena sovrummet har utgång till bostadens härliga inglasade balkong med fritt och soligt läge. Stor fördel är att bostaden inrymmer både ett badrum med tvättmaskin och en separat toalett. Förvaring finns i inredd klädkammare och i husets källare finns två förråd som denna lägenhet disponerar (ett vanligt källarförråd samt ett sk matkällarförråd). Brf Kallkällan är en stor och eftertraktad HSB-förening som hållit ett gediget underhåll av fastigheterna. Under de senaste åren har man bland annat bytt samtliga lägenhetsdörrar, låtit utföra renovering av fasaderna och fönsterbyte m.m. Tillhörande lägenhetsförråd finns lättillgängligt i husets källare där även gemensam tvättstugan finns. Inom föreningen finns också gemensamma utrymmen såsom övernattningsrum, bastu och samlingslokal. Föreningen ligger i området Kallkällan/Bergviken som är ett trevligt och populärt område med närhet till både universitetet och centrum. Denna lägenhet ligger nära parkeringar och p-hus samt kort avstånd till matbutiken på området. Välkommen att anmäla ditt intresse för denna fina bostad!

 • Balkong
Repslagargatan 27B, Centrum, Luleå kommun
 • Mån 4 mar kl 16:15

Repslagargatan 27B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 550 000 kr
55 m²
2 rum
vån 3/4
3 026 kr/mån
28 182 kr/m²

I högt läge, högst upp i huset finns denna bostad om 55 m² som med sin generösa takhöjd upplevs rymligare än sina angivna kvadrat. Ljust kök med gott om bänkyta och bra förvaring i lådor och skåp. Här finns plats för nätatre matbord. Praktisk hall med avhängningsmöjligheter samt förvaring i klädkammare. Stort vardagsrum som kan inredas med både matgrupp samt soffhörna om så önskas och i anslutning till vardagsrummet finns balkongen som har ett utmärkt solläge. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i fristående garderob. Badrum som genomgått en renovering 2023 i tidlöst utförande i sobra färger och fin inredning. Bostaden har en trivsam känsla med fina detaljer som bevarande fönsterbänkar i sten och fina förvaringsmöjlgiheter. Brf Falken i Luleå är en äldre bostadsrättsförening bestående av 53st lägenheter och flertalet eftersökta gemensamhetsutrymmen. Lättillgängligt i husets källare finns tvättstuga med torkrum och inom föreningen finns bastu med relaxavdelning, hobbyrum, föreningslokal samt gästlägenhet. På innergården finns uteplatser med grill. Här bor du i en lugn och omtyckt del av stan med närhet till fina promenadstråk och stor badplats på Gültzaudden. Om vintrarna finns den mycket omtyckta isvägen på kort avstånd och några av stans populäraste restauranger finns inom ett par minuters promenad. Tillhörande förråd återfinns på vinden, ett rymligare och ett lite nättare, samt en sk. matkällare i husets källare. Varmt välkommen på visning!

 • Plus
 • Balkong
Munkebergsgatan 72, Mjölkudden, Luleå kommun

Munkebergsgatan 72

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 395 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 078 kr/mån
23 058 kr/m²

Bekvämt belägen på våning 2 med insynsskyddat och fint läge finns denna trivsamma 2:a om 60,5 m². Fräscht marbodalkök med vit inredning med utgång till bostadens mysiga balkong med trevlig utsikt över innergården där lekplats finns. Riktigt stort vardagsrum som ger fina möbleringsalternativ såsom t.ex soffa och ett extra matbord. Bostaden har ett rofyllt sovrum och här finns också gott om förvaring via inbyggda garderober i både sovrum samt hall. Badrum som praktiskt försetts med tvättmaskin. Genomgående fina golv och ljus färgsättning på väggarna i hela lägenheten. Brf Matrosen är en stor förening med 193 bostadsrätter som ligger fint till i början av Mjölkudden. Området har omtyckta strövområden längs vattenlinjen där badvikar finns och på vintern ansluts även Mjölkudden till isvägen som plogas upp runt Centrum. Mjölkudden har promenad och cykelavstånd in till centrum och på området finns matbutik, gym och restauranger. Föreningen har tvättstugor på nr 52 & 82 samt en bastu som finns på nr 84 (tvättstuga och bastu finns på samma gård som denna lägenhet ligger på). Tillhörande förråd samt ett mindre sk "matkällarförråd" finns på entréplan. Föreningen har gott om parkeringsplatser fördelade på både garage och p-platser som fördelas enligt kö-system.

 • Balkong
Kompanivägen 21 vån 6, Kronan, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Kompanivägen 21 vån 6

Lägenhet
Kronan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 895 000 kr
90 m²
3 rum
vån 6/16
5 096 kr/mån
32 167 kr/m²

Med fint läge på 6:e våningen med hiss finner du denna nyproducerade 3:a från 2017. Lägenheten är även möjlig att disponera som en 4:a, se alternativ planlösning. Denna bostad badar i ett fint ljusinsläpp tack vare gavel-läget. Från den rymliga inglasade balkongen får du en ombonad känsla med trädtopparna utanför och från både vardagsrummet och sovrummet har du fin utsikt mot staden. Lägenheten är ytterst välplanerad med ett sobert kök från Marbodal med ljusgrå luckor med vitrin som en fin detalj. Ny inbyggd ugn, microvågsugn och diskmaskin från 2022. Matplatsen är belägen mot balkongen med ett trivsamt ljusinsläpp och öppen planlösning mot vardagsrummet. Två sovrum som bägge inrymmer dubbelsäng, det ena disponeras idag som en generös walk in closet med platsbyggd förvaring (garderob med skjutdörrar samt fristående garderob och städskåp finns bevarade i förrådet). Vidare finns både kaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en gäst-wc för en bekväm vardag. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammaren som finns i direkt anslutning till hallen. Klinkergolv i entrén och i övrigt enhetliga parkettgolv, vitmålade väggar och fönsterbänkar i granit. Kallförråd tillhörande lägenheten finns på gården. Goda möjligheter till garageplats. HSB Brf Arenan består av 98 lägenheter fördelade på två hus. I föreningen finns ett enklare gym, bastu, samlingslokal, grovtvättstuga samt ett övernattningsrum som föreningens medlemmar har möjlighet att hyra. Kronan är en växande stadsdel med blandade boendeformer. Här planeras ett eget centrum med butiker och restauranger. På Kronan finns två förskolor, skola (F-6), företagsverksamhet, café m.m. Närhet till fina motions-och rekreationsområdet så som Ormberget, Östra länken och Lulsundsbadet. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sandviksgatan 50E, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 50E

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 175 000 kr
74,5 m²
3 rum
3 234 kr/mån
29 195 kr/m²

Välkommen till Sandviksgatan 50E och denna centralt belägna lägenhet med lugnt läge och egen ingång i markplan. Eftertraktad förening med låg belåning & låga månadsavgifter. Lägenheten erbjuder trevliga sällskapsytor med halvöppen planlösning mellan vardagsrum, kök och matplats. Från vardagsrummet finns utgång till lägenhetens inglasade balkong med vidare utgång till öppen uteplats, båda belägna i sydväst och vetter in mot föreningens gröna innergård. Bostaden har två sovrum där dubbelsäng inryms i ett av rummen. Från inre hall finns en rymlig klädkammare som är inredd med hyllplan, klädstång, två garderober och byrå. Rymligt badrum som inrymmer tvättmaskin och torktumlare för en enkel vardag. Förråd som denna bostad disponerar finns beläget i husets källare och nås smidigt via hissen i porten intill. Föreningen har bastu med relax, hobbyrum, tvättstugor, gym, uthyrningsrum samt gott om garageplatser! I månadsavgiften ingår det mesta: värme, vatten, hushållsel, kabel-tv grundutbud, bredband, IP-telefoni samt bostadsrättstillägg till hemförsäkringen. Föreningen har fler garageplatser än lägenheter och hyr även ut garageplatser externt i mån av plats, köparen av denna bostadsrätt kommer enligt ordförande kunna överta nuvarande ägares garageplats om så önskas. Välkommen att boka visning av denna trevliga bostad, bokning sker via Bjurfors hemsida.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Västra Varvsgatan 20B, Centrum - Varvet, Luleå kommun

Västra Varvsgatan 20B

Lägenhet
Centrum - Varvet, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/4
4 730 kr/mån
24 904 kr/m²

Välkommen till denna fina och välplanerade 2:a belägen på våning 2 med en fantastisk fri utsikt mot vattnet och isbrytarna! Bostaden är på välplanerade 52 kvm med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, varifrån du når lägenhetens härliga balkong i soligt söderläge och med en vacker vy. Rymligt sovrum med gott om förvaring via flertalet garderober längs med ena väggen, samt ett tilltaget halvkaklat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Bostaden är i fint skick med enhetligt parkettgolv och Marbodal-kök från 2006 då huset byggdes om till bostäder. Brf Varvet-Hägern i Luleå erbjuder ett mycket bekvämt boende med möjlighet hyra garageplats (separat kö) i stort garage under huskroppen. Där finns även tvätthallar och från garaget kan du också ta hissen direkt upp till lägenheten. Varvet är ett lugnt och naturskönt område med direkt närhet och gångavstånd till centrumkärnan. Som boende på Varvet bor du med närhet till badstrand, fina promenadstråk och vintertid den populära isvägen. Området har även restauranger, café och en matbutik som finns på kort gångavstånd från lägenheten. Tvättstuga och tillhörande lägenhetsförråd finns i husets källare och nås smidigt via hissen. Inom föreningen finns även bastu, friskvårdsrum, hobbyrum, samlingslokal som kan hyras för 100kr/tillfälle samt uthyrningsrum & uthyrningslägenhet som kan hyras för 200kr/natt respektive 500kr/natt. Välkommen att anmäla dig på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Såningsvägen 22, Södra Sunderbyn, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Såningsvägen 22

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
4 695 000 kr
169 m²
6 rum
1 193 m² tomt

Välkommen till södra Sunderbyn och denna trivsamma bostad som byggdes 2009. Huset har byggts ut i två omgångar där en praktisk entréhall tillkom 2013 med golvvärme. Husets fina uterum tillfördes 2016, vilket nuvarande ägare har använt flitigt stora delar av året! Det första du möts av är just den utbyggda entrén med perfekt avhängning för kläder. Direkt till höger från hallen finns köket som ramas in med en fin köksö och har härligt ljusinsläpp från två fönster. Här finns gott om plats för förvaring samt plats för mindre matbord. Vidare från köket nås bostadens vardagsrum som är väl tilltaget och inrymmer både större soffgrupp och matgrupp för 6-8 personer. Härifrån nås även det omtalade uterummet som nuvarande ägare verkligen brukat och uppskattat. Vidare på entréplan finns två rymliga sovrum, ett stort badrum med kakel, klinker och golvvärme samt en tvättstuga med praktiskt groventré! Övre plan tillkom 2010/2011 och nås via en ursnygg trapp just invid hallen. Väl uppe finns ett stort allrum som passar som ett extra vardagsrum eller umgängesyta! Här finns två sovrum i varierande storlek på vardera kortsida av huset. Till sist finns ett superfint badrum med kakel, klinker golvvärme och en mycket trevlig bastu med glasvägg. Hela huset har genomgående ljusa väggar och parkettgolv. Fiber finns indraget och på tomten står en förvaringsbod, ett garage med praktisk vidbyggd carport. Tomten är fint placerad på ett lugnt kvarter med häck runt om. Huset är besiktat via Anticimex och försäkras mot dolda fel av säljaren. Varmt välkommen att lämna ditt intresse redan idag!

Skomakargatan 16, Centrum, Luleå kommun

Skomakargatan 16

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 375 000 kr
87 m²
3 rum
vån 2/4
4 951 kr/mån
27 299 kr/m²

Stilfull 3:a, med våningskänsla, mitt i Centrum på Skomakargatan 16 med hiss i huset! Bostaden har fönster i två väderstreck och har modern och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Lägenheten ger ett mycket fint intryck och har genomgående enhetligt parkettgolv samt målade väggar i lugn färgsättning. Socialt utformat kök med vidbyggd köksö som har överhäng på bänkskivan vilket ger möjlighet till sittplatser mittemot spishällen. Matplatsen är tack vare den öppna planlösningen väldigt rymlig och inrymmer matbord för 6-8 personer. Lättmöblerat vardagsrum med gott om plats för soffa, här finns även den franska balkongen med dubbeldörrar som ger ett fint ljusinsläpp till de sociala ytorna. Två fina sovrum i bra storlekar och nära intill sovrummen finns en praktisk klädkammare med flera garderober. Bostaden har ett rymligt helkaklat badrum i tidlöst utförande som är försett med golvvärme för skön komfort. Brf Rudan 11 är en otroligt centralt belägen förening med närhet till allt vad centrum har att erbjuda, men i ett lugnt läge utan biltrafik intill fastigheten. Föreningen har en skyddad och trivsam innergård med gemensamt uterum/inglasning som kan bokas av föreningens medlemmar, grillplats och utemöbler under sommartid. De gemensamma utrymmen som finns är fin bastu & relax, samlingsrum, barnvagnsrum, cykelförråd och tvättstuga. Möjlighet finns även att hyra förråd inom föreningen (separat kö, för närvarande finns lediga förråd). Varmt välkommen att boka visning av denna trivsamma bostad, bokning sker via Bjurfors hemsida.

 • Hiss
Stationsgatan 31C, Centrum, Luleå kommun
 • Mån 4 mar kl 17:30

Stationsgatan 31C

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
3 295 000 kr
108 m²
3 rum
vån 1/3
6 623 kr/mån
30 509 kr/m²

I vacker byggnad uppförd 1890 finner du denna sekelskiftesdröm som är unik i sitt slag. Lägenheten kännetecknas av det härliga ljusflödet från stora fönster i flera väderstreck, högt i tak, ekparkettgolv med vackra listverk och dekorativa pardörrar. Lägenheten är bekvämt belägen endast ½ trappa upp och har en trivsam planlösning med tilltagna sociala ytor, renoverat Kvänum-kök i tidlöst utförande samt ett alldeles nyrenoverat badrum med lyxigt kakel & klinker. Redan på innergården slås du av husets pampighet och charm. Väl innanför lägenhetsdörren möts du av en rymlig och luftig entréhall med fina trägolv och klädavhängning via hatthylla. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i närliggande klädkammare. I hallen finns även en nättare gästtoalett och stora pardörrar som leder in till vardagsrummet. Det fantastiska vardagsrummet bjuder på härlig takhöjd och fint ljusinsläpp. Vardagsrummet har fin utsikt bort mot Stadsfjärden via två stora fönster, höga golvlister samt tjusiga elementskydd. Även båda sovrummen har trevlig utsikt mot vattnet. Vackra dubbeldörrar leder in till det största sovrummet som inrymmer dubbelsäng och en stor skjutdörrsgarderob. Det pampiga köket renoverades 2013 har ljusgrå köksinredning från Kvänum med stilrena materialval och fin maskinell utrustning. Intill köket får en större matgrupp plats och även här finns höga fönster som ger rikligt med ljus till rummet. I övrigt erbjuder bostaden ett alldeles nyrenoverat badrum från 2023 med lyxiga materialval och tvättmaskin samt ytterligare ett sovrum med avskild placering längts in i bostaden. Brf Skärgårdarna är en central bostadsrättsförening med trivsam sammanhållning. Här bor du med närhet till fina promenadstråk och de mesta som centrum har att erbjuda. Gemensam tvättstuga finns lättillgängligt i huset källare där även ett förråd som lägenheten disponerar finns lokaliserat. Bastu finns i intilliggande gårdshus på innergården. På föreningens innergård finns även en gemensam uteplats med trädgårdsmöbler & grill för medlemmarnas förfogande. Cykelförråd och soprum finns också tillgängligt inom föreningen. En otroligt fin lägenhet som måste upplevas på plats, varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Plus
Tullgatan 27, Centrum, Luleå kommun

Tullgatan 27

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 495 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/5
2 620 kr/mån
29 029 kr/m²

Välkommen till en otroligt hemtrevlig 2:a som erbjuder en harmonisk känsla med moderna och stilfulla materialval. Enhetligt parkettgolv från 2017 i hela lägenheten och genomgående ljus färgsättning. Lägenheten har dessutom ett bekvämt läge på våning 1 med hiss i huset. Det stilsäkra köket renoverades 2017 i väl genomtänk utförande och här inryms även ett matbord invid trevligt fönster. Köket har vita släta luckor och snygg gråmelerad bänkskiva. Det rymliga vardagsrummet erbjuder fransk balkong och har fint ljusinsläpp från stort fönster. Entréhallen har plats för klädavhängning via hatthylla och i anslutning ligger badrummet samt ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Lägenheten disponerar även ett lättillgängligt förråd, beläget i husets entréplan. Brf Tryckeriet är en mycket välskött förening med välarbetad & lummig trädgård med flera uteplatser. Föreningen har ett bokningsbart uthyrningsrum (gästrum), en liten föreningslokal samt två hobbyrum. I övrigt finns det två tvättstugor, ett torkrum, fyra cykelrum samt en bastu med relax. Det finns också ett sophus där man källsorterar avfall. Här bor du i en lugn del av stan med närhet till fina promenadstråk, badplats på Gültzaudden, isvägen om vintern och några av stans populäraste restauranger. Varmt välkommen att boka dig på visning!

 • Plus
 • Hiss
Munkebergsgatan 90, Mjölkudden, Luleå kommun
 • Tis 5 mar kl 16:30

Munkebergsgatan 90

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 450 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 079 kr/mån
23 967 kr/m²

Med bekvämt läge en trappa upp finns denna renoverade 2:a om 60,5 m². Nya enhetliga laminatgolv i hela lägenheten 2022 och genomgående behagliga kulörer på väggarna. Hallen erbjuder gott om utrymme och förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober och hatthylla. Badrummet har tidigare renoverats i neutrala färger med ljusgrå våtrumsmatta på väggar och golv, här finns också en toppmatad tvättmaskin som installerades 2023. Fräscht kök med vit inredning och ny kyl och frys 2024. Från köket har du utgång till balkongen som vetter mot innergården. Riktigt stort vardagsrum med bra rymd och stort fönsterparti med viss utsikt mot vattnet. Bostaden har ett rofyllt sovrum med heltäckningsmatta och gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Förråd att disponera finns i husets entréplan. Brf Matrosen är en stor förening med 193 lägenheter som ligger fint till i början av Mjölkudden. Området har omtyckta strövområden längs vattenlinjen där badvikar finns och vintertid ansluts även Mjölkudden till isvägen som plogas upp runt Luleå centrum. Mjölkudden har behagligt promenad och cykelavstånd in till stan och på området finns matbutik, gym, restauranger samt förskolor och skola. Föreningen har tvättstugor på nummer 52 & 82, upprustat gym samt en bastu som finns på nummer 84. Här erbjuds gott om parkeringsplatser fördelade på både garage och p-platser som fördelas enligt separat kö-system, i skrivande stund finns parkeringsplats ledigt. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

 • Plus
 • Balkong
Tallskogsgatan 34, Hällbacken, Luleå kommun

Tallskogsgatan 34

Villa
Hällbacken, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
6 295 000 kr
189 m²
5 rum
885 m² tomt

Välkommen till Tallskogsgatan 34 och denna påkostade 2-plansvilla på ytterslinga! Villan värms upp med bergvärme och har vattenburen golvvärme i båda planen. Du välkomnas av en ljus hall med fri takhöjd upp till övre planet. Här ligger ett snyggt klinkergolv och för klädförvaringen finns skjutdörrsgarderober och byrå inbyggd i väggen under trappen. Härifrån tar det vackra enstaviga parkettgolvet vid och flyter enhetligt vidare i alla rum. Villan präglas av de sociala ytorna med kök, matplats och vardagsrum i anslutning till varandra. Det fantastiska köket från Kvänum har ett mycket smakfullt utförande med vita släta luckor, bänkskivor i granit och rostfritt samt dekorativ akustikpanel. Köksö med induktionshäll som vetter mot matplatsen. Här kan du ha stora middagsbjudningar tack vare matplatsens rymd, du har även har access till altanen härifrån via helglasade dörrar. Vardagsrummet finns ett etage upp intill matplatsen och är ett mysigt utrymme med höga fönster. Nyrenoverad tvättstuga och nyrenoverat kaklat badrum med dusch i smakfulla materialval. På övre planet finns ett riktigt stort badrum med dubbla kommoder, dubbla duschar och bastu. Detta badrum nås från master bedroom som även har utgång till balkong och egen walk in closet. På övre planet finns också en wc med vägghängd toalett, det finns alltså hela tre toaletter i huset. Ytterligare två sovrum finns samt ett rum utan direkt dagsljus som nyttjats som sovalkov. Mindre Attefallshus om ca 12 kvm som av nuvarande ägare nyttjas som tonårsrum. Dubbelgarage om ca 38 kvm med vattenburen golvvärme. Trivsam utemiljö med stor altan runt huset samt ett spabad som vetter mot skogen. Fiber finns indraget. Hällbacken är ett populärt bostadsområde med blandade boendeformer. Här finns en förskola som slog upp portarna 2017. Närhet till badstrand & Ormbergets friluftsområde. Hällbacken ligger endast ca 6,5 km från Luleå Centrum och ca 4,5 km från Luleå Tekniska Universitet. I grannområdet Dalbo finns gym. Villan är förbesiktigad av Anticimex och kommer av säljaren försäkras mot dolda fel. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

 • Plus
Sandviksgatan 17, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 17

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 695 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/7
3 511 kr/mån
25 111 kr/m²

En trappa upp i hus med hiss finner du detta trivsamma boende. Bostaden är i grunden en 3:a som byggts om till en 2:a och därmed har ett luftigt hem med fokus på sociala ytor skapats. Köket erbjuder både gott om förvaringsmöjligheter och bänkyta samt en matsal intill där du kan duka upp för många. Här ligger ett snyggt vitlaserat parkettgolv från 2023 som flyter vidare till vardagsrummet som är beläget med öppen planlösning mot matplatsen. Vardagsrummet är ljust och trivsamt samt har utgång till den inglasade balkongen som vetter mot söder. Från vardagsrummet nås det mysiga sovrummet som har skjutdörrsgarderob för god klädförvaring. Även i hallen ligger det fina parkettgolvet och här finns både hatthylla och inbyggda garderober. Kaklat badrum med elgolvvärme. Förråd finns att disponera i husets källare. Fördelaktig månadsavgift i lågt belånad förening! Inom föreningen finns tvättstugor i varje huskropp, bastu med relax, hobbyrum samt cykelförråd. Brf Luleåhus nr 5 ligger bra till med både kort promenadavstånd in till centrumkärnan och till Varvets fina grönområde med badstrand. Livsmedelsbutik finns nära intill bostaden, likaså bensinstation och restauranger. Runt knuten finns busshållplats med direktbuss till både flygplatsen & Luleå Tekniska Universitet. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Sandviksgatan 22, Centrum - Varvet, Luleå kommun

Sandviksgatan 22

Lägenhet
Centrum - Varvet, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 595 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/4
4 169 kr/mån
23 116 kr/m²

Välkommen till denna välunderhållna 3:a som de senaste åren genomgått flertalet större renoveringar där både kök och badrum renoverats med klassiska och tidlösa materialval. En lägenhet som det bara är att flytta in i! Fint läge med hiss i huset. Bostaden är välplanerad och fördelar sig på en välkomnande hall. Stilrent renoverat kök -22/23 med vit högblank köksinredning samt försedd med en praktisk arbetsbänk/frukostbord med avläggningsyta och plats för stolar. Rymligt och luftigt vardagsrum med plats för både soffa och annat möblemang. Här möts man av ett trivsamt ljusinsläpp via större fönsterparti och utgång till bostadens rymliga balkong. I vardagsrummet har man låtit avdela rummet för att få en avgränsad kontorsplats. Mycket fräscht badrum som är renoverat -23 i tidlöst utförande. Invid badrummet är klädkammaren som både har förvaringsutrymme samt byggts om och installerats med tvättmaskin med torkfunktion, vilket ger ett smidigt boende. Två ljusa och trivsamma sovrum varav det större sovrummet har snygga platsbyggda garderober som omgärdar sängen. RBF Luleåhus nr 6 har flertalet gemensamma utrymmen bekvämt belägna i källaren med bland annat tvättstuga, bastu med relaxdel och ett gym. Lägenheten disponerar ett vindsförråd samt ett sk. matkällarförråd. Varvet är ett lugnt och naturskönt område med direkt närhet och gångavstånd till centrumkärnan. Som boende på Varvet bor du med närhet till badstrand, fina promenadstråk och vintertid den populära isvägen. Området har även restauranger, café och en matbutik som finns på kort gångavstånd från denna lägenhet. Utöver detta finns även närliggande busshållplats med direktbuss till både flygplatsen, Luleå tekniska universitet samt LLT:s övriga busslinjenät.

 • Balkong
 • Hiss
Gamla vägen 28, Mjölkudden, Luleå kommun

Gamla vägen 28

Villa
Mjölkudden, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
5 395 000 kr
173 + 19 m²
6 rum
1 227 m² tomt

Stilfull och mycket väl omhändertagen 1-plansvilla (lösvirkeshus) på Mjölkudden. Genom vackra pardörrar välkomnar denna villa Dig och direkt upplever Du den trivsamma känslan som detta hem besitter. Villan har ovanligt trivsam planlösning med tilltagna och ljusa sociala ytor med både stort allrum med vacker öppen spis och vardagsrum med salkänsla. Köket har genomgått renovering 2011 och har idag ett kvalitetskök från Kvänum och plats för nättare matbord. Fastigheten inrymmer hela fyra sovrum, samtliga ligger åtskilda från varandra och i nära anslutning till toaletter. Villan har flera fina våtutrymmen; en gästtoalett invid huvudentrén, familjens toalett med dubbla handfat finns centrerat i huset samt att det i anslutning till groventrén finns ytterligare en toalett. Bostadens badrum ligger i avskild del av huset och är inredd med badkar, duschplats samt bastu och har utgång till altanen, perfekt när man öskar svalka sig under bastubadande. Tvättstugan ligger praktiskt till i huset för en enkel klädvård och här finns även flertalet garderober. En trappa upp finns två uppvärmda utrymmen, gavelrum med fönster som nuvarande ägare använder som hobbyrum och en klädkammare. Vidare finns därifrån en ingång till kallvinden med stora ytor för bra förvaring. Denna villa har varit inom samma ägo i över 40 år och har under dessa år genomgått en hel del påkostade renoveringar så som bl.a. nytt yttertak under 90-talet, nytt kök från Kvänum -11, renovering tvättstuga och den större toaletten -13, ny trall altanen -21, ny fjärrvärmecentral -22 samt löpande målning & tapetsering. Vackert stensatt uppfart med parkering i dubbelcarport för en enkel vardag. Stor och solig trädgård i bästa sydväst som omgärdas av grönska, här finns gott om utrymme för både odling och lek. Fastigheten har uppvärmning via fjärrvärme & fiber via Lunet. Välkommen att anmäla ditt intresse för denna trivsamma villa!

Visar 1 - 25 av 44