Mäklare Marie Östling

Marie Östling

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Sprigränd 18, Mjölkudden, Luleå kommun

Sprigränd 18

Villa
Mjölkudden, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
3 695 000 kr
89 + 89 m²
4 rum
1 067 m² tomt

Välkommen till denna trevliga 1-plans villa med källare med fint läge i början av Mjölkudden! Villan har varit i samma ägo i över 40 år och nu redo för en ny familj att vårda och uppdatera efter eget tycke och smak. Bostaden har en ljus och trivsam planlösning med stort kök med plats för ett större matbord och vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot trädgården. Entréplan inrymmer även 3 sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme från 2009. Källaren har massor av bra biutrymmen som hobbyrum med intilliggande tvättstuga bastu/duschplats, förrådsutrymmen och matkällare. Stor och lummig gräsmattetomt i bästa sydväst med solig stensatt uteplats och lusthus med eldstad. Tomten gränser ut mot grönområde, perfekt för lek och bus, och har odlingsland, vinbärsbuskar och rabarber. Vidbyggt garage med motordriven garageport och prydlig stensatt uppfart. Extra förvaring finns även i ett plåtförråd på baksidan. Villan har plåttak från -96, dränering -07/-08 och har uppvärmning via fjärrvärme samt fiber. Området ligger trevligt till med kort avstånd ner till vattnet där mysiga badvikar, brygga och omtyckt strandpromenad finns. Gång och cykelavstånd till Centrum och nära till Mjölkuddens centrum där bla livsmedelsbutik, restauranger och gym finns. Även förskola och skola finns nära intill. Villan är förbesiktigad via Anticimex samt kommer dolda fel-försäkras av säljaren. Välkommen att boka visning via Bjurfors hemsida.

Höstvägen 254, Björkskatan, Luleå kommun

Höstvägen 254

Radhus
Björkskatan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 795 000 kr
105 m²
4 rum
142 m² tomt

Gavelradhus på början av Björkskatan med friköpt tomt & fina uteplatser. Redan vid entrén till denna bostad möts Du av det fina utförande som detta boende bjuder på. Trevlig uteplats på med morgon/fm-sol på entrésidan med stilren inramning och på baksidan finns ytterligare en uteplats med rymlig altan som ramas in med bl.a. välväxt häck. Invändigt har radhuset fina sociala ytor på entréplan med ljust modernt kök där matplats och vardagsrumsdelen löper i öppen planlösning. Klädvårdsavdelningen är kombinerad med toalett och är placerad i anslutning till köket för en lättsam vardag. På övre plan finns familjens tre sovrum där dubbelsäng inryms i två av rummen. Ett av rummen har utgång till överbyggd balkong som har vy ut trädgården. På övre plan finns även ett helkaklat badrum med el-golvvärme. Radhuset har nya 3-glasfönster 2021, internetanslutning via samfällighetens kabel-tv nät och uppvärmning via fjärrvärme (fjärrvärmeväxlare bytt av tidigare ägare ca -15). Parkering finns i garagelänga nära intill och på innergården finns lekplats för gårdens familjer. Detta område har direkt närhet till mysiga promenadstråk och hela Björkskatan har flera fina cykelvägar, som gör det enkelt att ta sig till Luleå centrum, Luleå tekniska universitet och ut i naturen. Ormbergets friluftsanläggning ligger på promenadavstånd, med utbud som slalombacke, elljusspår för längdskidåkning och löpning. Närhet till Björkskatans centrum med vårdcentral, bibliotek, sporthall, kyrka, och matvaruhandel. Radhuset har genomgått förbesiktning av Anticimex och kommer dolda fel-försäkras av säljarna. Varmt välkommen att boka visning, bokning sker via annonsen på Bjurfors hemsida.

  • Energieffektiv
Krongårdsringen 28, Örnäset, Luleå kommun

Krongårdsringen 28

Lägenhet
Örnäset, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 125 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
3 346 kr/mån
22 959 kr/m²

Högst upp i huset finns denna fina bostad som erbjuder snyggt renoverat kök och en yteffektiv planlösning. Här finns idag ett mycket stiligt kök som genomgått renovering 2021 med inredning i grått från Epoq. Bostadens badrum helrenoverads i dec -20 i tidlösa färgval och förbereddes då för installation av tvättmaskin. Trivsamt vardagsrum med plats för både soffgrupp och matbord. Vardagsrummet har utgång till den stora inglasade balkongen som byggdes 2019, balkongen är så tilltagen att den blir en fin förlängning på sällskapsytorna under de varma månaderna. Sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring i fristående garderob. Denna bostadsrätt disponerar två förråd (ett källarförråd & en sk matkällare) som båda finns i husets källare. I husets källare finns tvättstuga och i ett av grannhusen finns fina gemensamhetsutrymmen så som hobbyrum och motionslokal, samlingslokal, renoverad bastu (2012 samt 2019). Det finns även cykelförråd, övernattningsrum samt stor festlokal inom föreningen. På föreningens innergård finns lekplats och trevliga uteplatser. Här bor du med närhet till Örnäsets centrum med flertalet butiker, bank och större matvarubutik samt närhet till fina promenadstråk och centrum. I området finns även skola samt förskola. Via Örnäset går ett flertal av LLT:s stadslinjer, bland annat finns direktlinjer till Sunderby Sjukhus och Luleå Tekniska Universitet. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Yrkesgatan 13, Skurholmen, Luleå kommun

Yrkesgatan 13

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 245 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/2
4 422 kr/mån
19 762 kr/m²

Välkommen till Skurholmen och denna mycket trivsamma gavel 2a med stor uteplats i anslutning. Bostaden har egen ingång och är i princip fri från insyn då den vetter mot föreningens trädgård. Mycket trevlig och ljus planlösning där vardagsrum och kök ligger i nära anslutning och matplatsen har öppen planlösning in mot vardagsrummet. Köket har ljus inredning och gott om bänkyta och tilltagen matplats med möjlighet för större matbord. Från vardagsrummet når du den fina uteplatsen, i västerläge, och föreningens gräsmattetomt. Mycket fint badrum renoverat 2024 med snygga val och mycket praktisk tvätthörna med arbetsbänk och tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten inrymmer även ett rymligt sovrum med garderober samt att det mitt emot sovrummet även finns en klädkammare. I husets källare finns ett varmförråd som denna lägenhet disponerar. Motorvärmarplats finns tillgänglig att hyra för köparen för 250 kr/månad. Även varmgarage finns inom föreningen (separat kö). Lägenheten har enhetliga parkettgolv och genomgående en fin färgsättning och ger ett mycket gott intryck. Brf Assistenenten 10 bildades 2007 och består av 7 bostadsrätter med byggår 1991. Föreningen ligger lugnt till på Skurholmen som är ett populärt bostadsområde med blandade boendeformer. Goda bussförbindelser till både centrum, Luleå Tekniska Universitet och Sunderby Sjukhus. Närhet till matvarubutik, apotek och restauranger. Fina promenadstråk i närområdet. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats
Sandviksgatan 36A, Centrum, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Sandviksgatan 36A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 975 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 4/4
3 249 kr/mån
38 350 kr/m²

Välkommen till denna stilfulla 2:a som har ett utmärkt läge högst upp i huset med strålande utsikt över Stadsfjärden & Gråsjälören. Hissen tar dig smidigt upp till våning 4 där lägenheten och utsikten väntar. Ljust kök med vita köksluckor samt ek/rostfribänkskiva. Snyggt helkaklat badrum från 2018 med klassiskt marmorgolv och golvvärme för skön komfort. Bostaden har både bra med ljus och rymd tack vare dess takhöjd om drygt 2,60 och ljusinsläpp från två väderstreck. Rummen är försedda med vackra djupa fönsterbänkar i marmor. Vackert lutat trägolv är inlagt i hall och vardagsrum, i sovrummet är originalgolvet framtaget och behandlat. Tilltaget vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som har en fantastisk utsikt ut över vattnet och ett strålande söderläge, härifrån kan Du njuta av båttrafiken sommartid och se den levande isvägen under soliga vårvinterdagar. Låg avgift om endast kr 3.249 kr inkl. bredband! Bostaden ligger på lugn återvändsgata i centrum med kort promenad in till absoluta stadskärnan och Varvets gröna strövområden runt knuten. Brf 36:an är en förening innehållande 65 bostadsrätter med mycket fina gemensamma utrymmen; tvättstuga, fin bastu/relax, hobbyrum, övernattningsrum som kan hyras för 150 kr/natt samt gym. Lägenheten disponerar ett förråd som finns bekvämt beläget en trappa upp på vinden samt ett sk matkällarförråd som finns i husets källare och nås via hissen. Välkommen att uppleva denna trivsamma bostad på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Stationsgatan 63B, Centrum, Luleå kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stationsgatan 63B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 495 000 kr
49,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 759 kr/mån
30 202 kr/m²

Med centralt läge finner du denna kvadratsmarta bostad bekvämt belägen en trappa upp i huset på våning 1. Lägenheten har modern och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och ger ett mycket fint intryck med stort och välutrustat kök från Ballingslöv, sovrum som inrymmer dubbelsäng och önskad förvaringsmöbel samt badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare för en smidig vardag. Brf Laxen är en förening med attraktiva månadsavgifter där värme, vatten, bredband samt bostadsrättstillägg ingår. Föreningen har gott om parkeringsplatser (20 p-platser och 19 lägenheter). Bostaden disponerar ett vindsförråd och i föreningen finns fina och väl omhändertagna gemensamhetsytor i form av gästrum, bastu/relax, tvättstuga, torkrum, mangelrum samt hobbyrum. Föreningen har även en uteplats på innergården för föreningens medlemmar. Detta är ett utmärkt läge i Centrum för den som vill ha kort avstånd flera matbutiker, buss- och tågstation, shoppinggator samt nöjen. Södra Hamnen med småbåtshamn, skärgårdsturbåtar och den vackra strandpromenaden ligger även den på bekvämt gångavstånd. Välkommen att boka visning, anmälan sker genom annonsen på Bjurfors hemsida!

Södergatan 4A, Lövskatan, Luleå kommun

Södergatan 4A

Lägenhet
Lövskatan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 675 000 kr
120 m²
5 rum
vån 1/4
7 718 kr/mån
22 292 kr/m²

I Brf Trädgården finns denna mycket trivsamma gavellägenhet om 5 rum och kök, fördelade på två plan, med ett av föreningens bästa lägen! Nyproducerad bostadsrätt från 2016 med moderna och sociala ytor på entréplan, halvöppen planlösning mellan vardagsrum & kök med riktigt trevlig rymd. Stilrena kaklade badrum med golvvärme på båda våningarna och i det större badrummet finns praktisk klädvårdsyta med arbetsbänk, tvättmaskin & torktumlare. Bostaden har tre trevliga sovrum, som alla ligger avskilda på övre plan, två av rummen med lugnt hörnläge i huset. Från vardagsrummet finns utgång till stor stenlagd uteplats med dagssol och med trevlig utsikt över föreningens gröna innergård. På framsidan finns både uteplats vid entrén samt gräsmatta med em/kvällssol. Parkeringen på uppfarten med motorvärmare och elbilsladdare finns bekvämt på uppfarten direkt utanför lägenheten. Brf Trädgården i Luleå är en stadsnära förening om 41 lägenheter som stod klar och redo för inflyttning under våren 2016. Väldigt omtyckt förening med moderna lägenheter och en grön innergård. På innergården finns lekplats och gårdshus med en gemensamhetslokal som kan bokas av föreningens medlemmar. I lokalen finns även en övernattningsdel som boende kan hyra för övernattande gäster. Tillhörande lägenhetsförråd finns på vinden i grannhuset, hit tar du dig smidigt med hissen. Kort promenerad och cykelavstånd in till centrala Luleå. Välkommen att boka in dig på visning av en lägenhet som upplevs som ett toppmodernt radhus!

  • Uteplats
Östra Villavägen 25, Bergnäset, Luleå kommun

Östra Villavägen 25

Lägenhet
Bergnäset, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
3 195 000 kr
83 m²
3 rum
5 684 kr/mån
38 494 kr/m²

Välkommen till första parkett på Bergnäset! I ”glashuset” närmast vattnet finns denna ljusa gavel 3:a om 83 m² som erbjuder mäktig utsikt. Här kan Du njuta av glittrande sommardagar, gnistrande vårvintern & alla årstider däremellan. Kök och vardagsrum har öppen och social planlösning med snyggt och stilrent kök med kvalitetsinredning från Storsjökök. Två åtskilda sovrum inryms, i det större sovrummet vaknar Du upp till den fina utsikten som detta hem bjuder på och dessutom har rummet en tilltagen walk in closet i anslutning. Bostaden har ett helkaklat badrum i tidlöst utförande som är inrett med klädvårdsavdelning med arbetsbänk och tvättmaskin. Enhetligt vinylgolv är nylagt i hall, kök, vardagsrum och sovrummen och väggarna har genomgående fin färgsättning. Lägenheten ligger bekvämt belägen på entréplan och har möjlighet till att möblera med egna utemöbler på trädäckad uteplats framsidan. Byggnaden går i souterräng och denna lägenhet är mittenlägenhet med högre takhöjd i delar av lägenheten vilket gör att glaspartierna mot vattensidan är extra höga. Brf Villavägen ligger vackert belägen, med stor gräsmattetomt, intill vattnet där fina strövområden och badplats med sandstrand finns. Vintertid finns den mycket omtyckta isvägen nästan direkt utanför fönstret. I nedre souterräng har föreningen en bastu/relaxavdelning med fin utsikt, gemensam tvättstuga finns även i anslutning till relaxen. Föreningen har förrådsbyggnad på gården där medlemmarna delar på gemensam yta för tex cyklar/trädgårdsredskap och inne i denna byggnad finns även separata kallförråd (ett disponeras av denna bostadsrätt). P-plats med motorvärmare kommer kunna erbjudas till köparen. På promenad- och cykelavstånd återfinns Bergnäsets mycket omtyckta badplats Trolltjärn som även har flera uppskattade idrottsplaner och anslutning till de fina elljusspåren kring Höträsket finns även vid Trolltjärn. Bergnäset har ett rikt och engagerat föreningsliv med flera sportanläggningar och området har flera för- och grundskolor både i kommunal och privat regi samt ett centrum med välsorterad matbutik, vårdcentral samt apotek. Välkommen att anmäla ditt intresse!

  • Uteplats

Visar alla 8