Mäklare Marie Östling

Marie Östling

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Björkgatan 43, Bergviken, Luleå kommun

Björkgatan 43

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 595 000 kr
61,5 m²
2 rum
vån 1/3
2 602 kr/mån
25 935 kr/m²

Med ett bra läge mitt på Bergviken, endast en halv trappa upp, finns denna tilltagna 2:a om 61,5 m². Bostaden är en ljus gavellägenhet, med fönster i tre väderstreck, som under de senaste åren byggts om till den sociala och öppna planlösningen som idag erbjuds. Under 2015 har lägenheten, i samband med ombyggnationen, renoverats med nytt enhetligt parkettgolv som har lagts in i kök, matplats, hall och samt att målning har utförts under 2020. Köket är ett ljust arbetskök från 2000 med delvis nyare vitvaror från 2015, angränsande matplats finns intill och erbjuder flera olika möbleringsalternativ för ett större matbord. Sovrum med plats för dubbelsäng och en fristående garderob med skjutdörrar. Helkaklat badrum utrustat med en nätt tvättmaskin. Bostaden har en fantastisk inglasad balkong, i fint solläge, som blir som förlängning av de sociala delarna under under de varma månaderna. Låg månadsavgift om endast 2.602 kr. Brf Snödroppen är en obelånad HSB-förening med 16 bostadsrätter och utöver lägenheterna inryms även det mycket omtyckta och hyllade caféet Lilla Skafferiet. Föreningen har en mysig bastu/relax i husets källare, ett övernattningsrum som färdigställdes 2018 samt en välutrustad tvättstuga med fina maskiner. Denna bostad disponerar två förråd, ett vanligt källarförråd och ett sk matkällarförråd, som båda finns lättillgängligt i källaren. Förening har gott om parkeringar utan långa köer till p-plats med motorvärmare. Föreningen har ett bra läge på Bergviken med närhet till både Centrum, LTU och matbutik. Busshållplats finns nära intill som har goda kommunikationer till centrum och universitetet. Badplats finns endast några minuters promenad bort på grannområdet Klintbacken där även fina promenadstråk längs vattnet finns. Välkommen på visning av denna riktigt fina 2:a!

  • Balkong
Björkgatan 25, Bergviken, Luleå kommun

Björkgatan 25

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 895 000 kr
78,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 447 kr/mån
24 140 kr/m²

Med högt och insynsfritt läge på Bergviken finns denna ljusa 3:a som har en mycket social planlösning. Sällskapsdelarna har byggts om till förmån för den öppna planlösningen som bostaden har idag. Köket är inrett med tidlös köksinredning i vitt, stilig granitbänkskiva och fräscha vitvaror. Matplats med plats för ett större matbord och öppen planlösning in mot vardagsrummet. Tilltagen inglasad balkong nås från vardagsrummet, här kan dagssolen avnjutas till vyer över den gröna innergården. Bostaden har två sovrum som ligger åtskilda från varandra och som båda inrymmer dubbelsäng. Badrum i stilrent helkaklat utförande med skön el-golvvärme och fin inredning. Lägenheten har mestadels enhetliga parkettgolv och 2020 målades väggar och tak vilket gör att bostaden ger ett genomgående gott intryck. Hallen har bra med förvaring i både platsbyggd garderobslösning samt praktisk klädkammare. Brf Nejlikan är omtyckt och mycket välskött förening med otroligt fina gemensamma utrymmen som mycket trevlig bastu/relax och välutrustat gym med fräscha maskiner. Lättillgängligt i husets källare finns föreningens fina övernattningsrum som till en billig peng kan bokas för övernattade gäster. I källaren finns även två tvättstugor, bibliotek samt ett förråd som denna bostad disponerar. Bostaden ligger bra till i början av Bergviken med närhet till både centrum, LTU och handelsområdet nedanför Bergviken som bl.a. erbjuder stor matbutik, apotek och Systembolag. Busshållplats finns nära intill. Välkommen att boka visning!

  • Balkong
Residensgatan 6D, Centrum - Varvet, Luleå kommun

Residensgatan 6D

Lägenhet
Centrum - Varvet, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 675 000 kr
69 m²
3 rum
vån 4/6
4 313 kr/mån
24 275 kr/m²

Välkommen till natursköna Varvet med närhet till havet. Med högt och fint läge på vån 4 i hus med hiss finns denna 3:a med vacker utsikt mot Stadsfjärden från bostadens alla rum. Fräscht kök med plats för matbord samt lättmöblerat vardagsrum med fransk balkong. Bostaden har två sovrum där det större inrymmer dubbelsäng och har utgång till inglasad balkong. Balkongen har ett soligt sydväst-läge med samma fina vy över vattnet som övriga bostaden. Helkaklat badrum i tidlöst utförande, utrustat med el-golvvärme och tvättmaskin. Bostaden har genomgående parkettgolv och väggar i mestadels ljus färgsättning samt hall med god förvaring i flertalet garderober. Bra månadsavgift om 4.313 kr inkl. bl.a. hushållsel. Brf Varvet-Hägern i Luleå erbjuder ett mycket bekvämt boende med möjlighet att hyra garageplats (separat kö) i stort garage under huskroppen, där även tvätthallar finns, och sedan ta hissen upp till lägenheten. Lugnt och naturskönt område med omtyckta promenadstråk längs vattenlinjen med badplatser & grillplatser, kort gångavstånd till centrumkärnan. Vintertid finns den mycket omtyckta isbanan, som plogas upp runt Centrum, precis utanför lägenheten. Stor fördel för hela Varvet är att det under hösten 2019 öppnade en helt ny och uppskattad matbutik i närliggande byggnad. Lägenhetsförråd som denna bostad disponerar samt tvättstuga, friskvårdsrum finns i husets källare och nås smidigt via hissen. Inom föreningen finns även bastu, hobbyrum, samlingslokal som kan hyras för en billig summa samt gästrum som kan bokas för 200 kr/natt. Välkommen att boka visning!

  • Balkong
  • Hiss
Tullgatan 27, Centrum, Luleå kommun

Tullgatan 27

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 795 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 2/5
3 837 kr/mån
35 157 kr/m²

I Brf Tryckeriet (HSB) och denna mycket stilsäkra 3:a belägen på våning 2 med hiss i huset. Bostaden är genomgående renoverad med fina materialval; enhetliga och snygga parkettgolv (Kährs 1-stav), bredspacklade och vitmålade väggar, infällda spotlights i hall och kök. Modernt kök med inredning från Epoq med bl.a. snygg avonite bänkskiva, underlimmad svart diskho, fina vitvaror samt infällda eluttag. Intill köket har man fint utrymme för matplats med trevlig utsikt mot den välarbetade innergården. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med utrymme för både soffa och matsalsmöbler. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp via större fönsterparti och halvglasad balkongdörr som leder ut till bostadens inglasade balkong som har sol från lunchtid till kvällen. Även bostadens badrum har genomgått renovering och är idag i modernt utförande, badrummet är delvis förberett för installation av tvättmaskin (el samt avlopp för tvättmaskin finns). Två trivsamma sovrum varav det ena är något rymligare och inrett med stor skjutdörrsgarderob. Tillhörande förråd finns lättillgängligt på husets entréplan. Brf Tryckeriet är en mycket välskött förening med välarbetad & lummig trädgård med flera uteplatser. Föreningen har ett bokningsbart uthyrningsrum (gästrum), en liten föreningslokal, samt två hobbyrum. I övrig finns det två tvättstugor, ett torkrum, fyra stycken cykelrum samt bastu med relax. Det finns också ett sophus där man källsorterar avfall. Här bor du i en lugn del av stan med närhet till fina promenadstråk, badplats på Gültzaudden, isvägen om vintern och några av stans populäraste restauranger. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hektarvägen 33, Södra Sunderbyn, Luleå kommun

Hektarvägen 33

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
3 795 000 kr
154,5 + 7,2 m²
4 rum
713 m² tomt

Familjevilla belägen på lugn och barnvänlig gata utan genomfartstrafik med fin & friköpt hörntomt som gränsar mot rofyllda grönområden. Villan (Borohus) har trivsamma sociala ytor där vardagsrum ligger i nära anslutning till köket samt att det även finns ett rymligt och välanvänd inglasning (med vattenburen golvvärme för att kunna nyttjas tidigt på våren och längre in på hösten). Köket har genomgått renovering 2016 och har idag ett tidlöst kök från Epoq i vitt med fräscha vitvaror. Idag inrymmer villan tre sovrum, två på entréplan och ett sovrum ligger avskilt till på övre plan där även en toalett finns. Det större sovrummet på entréplan har från original varit två separata sovrum, går att dela av till två separata sovrum om så önskas (fönster finns kvar om nästa ägare önskar återinstallera det). Bostaden har ett badrum i originalutförande samt en fin & helkaklad bastu/relaxavdelning från 00-talet. Fin tvättstuga finns nära intill köket för en lättsam vardag. Rymlig uppfart med plats för 3-4 bilar och trädäckad uteplats på entrésidan för sol från morgon till sena kvällen. Fin gräsmattetomt som gränsar mot grönområde vilket gör att tomten upplevs som ännu större. Vidbyggt varmgarage med plats för både en bil samt förvaring/arbetsbänk. Hektarvägen ligger mycket fint till och är en eftertraktad slinga i Sunderbyn med naturen intill och förskola/skola på ett av de närmsta grannkvarteren. Härifrån är det kort promenad till badstrand och vintertid uppskattade elljusspår. Södra Sunderbyn är ett populärt och barnvänligt bostadsområde ca 2 mil från Luleå centrum och med Sunderby Sjukhus på cykelavstånd. Här finns lågstadieskolor (F-6), högstadieskola, förskola, ishall, sporthall och fotbollsplaner. Villan är besiktad av Anticimex & kommer av säljarna att dolda fel-försäkras.

Seminariegatan 12A, Östermalm, Luleå kommun

Seminariegatan 12A

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
3 495 000 kr
102,8 m²
3 rum
vån 4/4
5 856 kr/mån
33 998 kr/m²

Underbar 3:a om 102,8 m² i Seminariets vackra byggnader på lugna och trevliga Östermalm! Här finner du en lägenhet i hög standard med en fantastisk takhöjd och påkostade material som golv med fiskbensparkett och Carrara-marmor i både kök, badrum och toalett. Kök och vardagsrum ligger i en härlig öppen planlösning och sovrummen har alla plats för dubbelsäng samt goda förvaringsmöjligheter. Vackert kaklat badrum med golvvärme och tvättpelare med tvättmaskin & torktumlare. Lägenheten har ett högt läge högst upp på fjärde våningen med fin utsikt över grannskapets takåsar. Tack vare lägenhetens stora fönsterpartier har lägenheten ett fantastiskt ljus som tillsammans med de vackra materialvalen ger bostaden en, för vår stad, unik karaktär som bör upplevas på plats. P-plats med motorvärmare finns idag ledigt inom föreningen. Brf Seminariet 1 äger fastigheten Seminariet 1 där det finns 3 byggnader uppförda 1907, 1915 och 1970 med totalt 66 lägenheter som är helrenoverade och ombyggda till några av Luleås mest påkostade bostäder med fantastiskt fina materialval och tilltagen takhöjd. I källaren till intilliggande huskropp finns föreningens gemensamma tvättstuga, hobbyrum och tillhörande lägenhetsförråd, både tvättstugan och förrådet nås via intilliggande entré. Östermalm är ett lugnt och stadsnära område försett med goda busskommunikationer och kort cykel/promenadavstånd in till stan. Närhet till fina och omtyckta strövområden bland annat hälsans stig längs med Skurholmsfjärden med flertalet fina viloplatser med vacker utsikt över vattnet. Välkommen att anmäla ditt intresse för denna vackra bostad!

  • Hiss

Visar alla 6