Mäklare Elvira Henriksson

Elvira Henriksson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Prinsvägen 1C, Centrum - Varvet, Luleå kommun

Prinsvägen 1C

Lägenhet
Centrum - Varvet, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 650 000 kr

57 m²

2 rum

3 425 kr/mån

28 947 kr/m²

Varmt välkommen till Prinsvägen 1C och denna mycket ljusa och trivsamma lägenhet för dig som bara vill flytta in! Enhetligt ljust golv i hela lägenheten och ljusa väggar. Lägenheten är ombyggd från 3:a till 2:a vilket ger ett rymligt och välplanerat kök med rejäl matplats. Prydligt HTH-kök med ljusa luckor och praktisk köksö som ger extra arbetsyta och förvaring. Badrum med kakel och klinker. Stort vardagsrum med inglasad balkong i bästa solläget med utsikt mot vattnet. Mycket bra förvaringsmöjligheter i form av garderober i sovrum och hall samt två förråd (ett i källaren och ett på vinden). HSB Brf Oskarsvarv 2 är en förening med mycket god ekonomi och låga månadsavgifter. I källaren finns föreningens gemensamma tvättstuga och hobbyrum. Tillhörande förråd finns i källaren samt ett på vinden. Grönskande och solig innergård med utemöbler som får nyttjas av föreningens medlemmar. Som boende på omtyckta Varvet bor du med närhet till badstrand, fina promenadstråk och vintertid den populära isvägen. Området har även restauranger, café och en matbutik som finns på kort gångavstånd från denna lägenhet. På kort avstånd från lägenheten finns busshållplats med direktbuss till både flygplatsen och LTU. Mycket ljus och trivsam lägenhet för dig som bara vill kunna flytta in och njuta direkt! Varmt välkommen att boka in dig på någon utav visningarna!

  • Balkong
Ängesbyvägen 494, Ängesbyn, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Ängesbyvägen 494

Fritidshus
Ängesbyn, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 095 000 kr

40 m²

2 rum

1 901 m² tomt

Trivsamt och prydligt fritidshus som till viss del kan användas under vinterhalvåret. Huvudstugan består av en stor inglasning som möter en trätrall som går längs ena långsidan av byggnaden, här är ett förträffligt solläge. Väl inne finns en praktisk hall med plats för avhängning, just invid finns ett utrymme med separett och handfat. Vidare finns ett trivsamt allrum som har halvöppen planlösning till köket. Allrummet har stora fönster som bidrar till ett mycket fint ljusinsläpp, detta rum pryds av en härlig kamin. En luftvärmepump är även placerad i detta rum. Till sist finns ett sovdel, med förvaringsdel i anslutning. Här inryms ryms säng och sängbord. På tomten står ett större förråd/garage med två portar, som inrymmer gott om plats för förvaring. Även en trivsam gäststuga som via ena dörren nås bastu och dusch samt ett inglasat rum som kan användas som till exempel relax. Via den andra dörren finns även en rymlig sovdel som får plats för både dubbelsäng eller våningssängar, beroende efter önskemål . I tvättstugan/bastu är det framdraget för tvättmaskin med året runt vatten och el. Här finns även en varmvattenberedare. Fiber finns även indraget. Vattnet delas med 3 grannar och pumphuset står på en utav grannarnas tomt. Carport står utanför tomten på samfälld mark men har nyttjats av säljaren. OBS. Lekstugan kommer ej ingå i köpet. Varmt välkommen att anmäla dig till någon utav visningarna!

Södra Kungsgatan 34, Centrum, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Södra Kungsgatan 34

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

2 795 000 kr

79,5 m²

3 rum

4 191 kr/mån

35 157 kr/m²

På Södra Kungsgatan 34 bor Du högst upp i huset med fri sikt ut över föreningens gröna innergård och vidare ut mot havet varifrån du kan se islossningen, isläggningen och de magiska årstiderna däremellan. Bostaden är en gavellägenhet vilket gör att den upplevs väldigt ljus. Trevliga sällskapsdelar med rymligt kök och vardagsrum. Från vardagsrummet nås lägenhetens inglasade balkong, i soligt läge där sikten mot vattnet är trevlig. Två fina sovrum som är lätt att möblera. Bra med förvaring i klädkammare och garderober. Bostaden är i mestadels originalutförande bortsett från parkettgolven som lagts in i hela lägenheten, undantaget från vardagsrummet där originalparketten fortfarande ligger. Lägenheten ligger belägen i nära anslutning till omtyckta omgivningar med fina promenadstråk längs vattnet och Södra Hamnplan endast ett stenkast bort. Brf Södra Hamnen är en mycket populär och omtyckt förening som under se senaste åren både sänkt avgifterna och haft flera avgiftsfria månader. Tillhörande förråd finns på vinden i samma hus och på entréplan i samma ingång finns en välutrustad tvättstuga. Föreningen har även två bastu, samlingslokal och övernattningslägenhet som kan hyras för övernattande gäster. Välkommen att uppleva detta trevliga boende med riktigt fint läge på visningarna!

  • Balkong
  • Hiss
Backgatan 21, Östermalm, Luleå kommun

Backgatan 21

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 395 000 kr

54 m²

2 rum

3 651 kr/mån

25 833 kr/m²

Det första du möts av är de charmiga trägolven som löper fint igenom hela lägenheten och i vardagsrummet ligger ett snygg fiskbensparkett som pricken över i:et! En praktisk hall med plats för avhängning. Ett prydligt vitt kök som ligger i anslutning till hallen, full utrustat och har gott om bänkyta för en smidigare matlagning. Fint ljusinsläpp från fönster. Vidare finner du det luftiga och rymliga vardagsrummet där soffgrupp och matgrupp ryms med enkelhet, detta rum har ett rikligt med ljusinsläpp från stora fönster i två väderstreck. Både från hallen och vardagsrummet nås bostadens rymliga sovrum som inrymmer dubbelsäng och annat möblemang, i anslutning här finns även inbyggda garderober. Bostaden har till sist ett badrum med våtrumsmatta och tapet i stilrena kulörer. Bilplats med motorvärmarestolpe kommer finnas tillgängligt för nästa ägare. Bostadsrättföreningen Sälgen 13 äger och förvaltar fastigheten Sälgen 13 i Luleå kommun. På fastigheten finns 1 flerbostadsbyggnad som idag består av 7st lägenheter med adress Backgatan 21. Föreningen bildades 2016 och förvaltas ekonomiskt/administrativt av SBC och tekniskt i egen regi. Östermalm är ett lugnt och stadsnära område försett med goda busskommunikationer och kort cykel/promenadavstånd in till stan och närhet till fina och omtyckta strövområden bland annat hälsans stig längs med Skurholmsfjärden med flertalet fina viloplatser med vacker utsikt över vattnet. Varmt välkommen att anmäla dig till någon utav visningarna!

Stormvägen 56, Björkskatan, Luleå kommun

Stormvägen 56

Radhus
Björkskatan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

3 495 000 kr

141 m²

5 rum

377 m² tomt

Välkommen till detta välskötta kedjehus med friköpt tomt och fjärrvärme. Mycket fina 3-glasfönster från Traryd med svart utsida. Matchande garagedörrar. Fin utemiljö med altan på fram- och baksida. Här välkomnas du av öppen hall med praktiskt hallsystem och mycket snyggt klinkergolv med behaglig el-golvvärme. Klinkergolvet har en beige kulör just invid ytterdörren som möts upp av ett matchande parkettgolvet som enhetligt återfinns i hela huset. Trivsamma sociala ytor med tilltaget vardagsrum och kök i öppen planlösning, här ryms med enkelhet både soffgrupp och matplats. Köket har helrenoverats 2021 med ljusa luckor och bänkskiva och är maskinellt fullt utrustat för enkel vardag. I anslutning till köket finns tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Här finns även ytterdörr som leder ut till uppfarten som kan användas som groventré. Badrummet i entréplan är renoverat av föregående ägare med ljus våtrumsmatta på väggar och golv. Ett av husets sovrum finns också på entréplan, detta är ett väl tilltaget sådant. På övre plan finns även här ett väl tilltaget sovrum som, till sin fördel, kan delas av för att skapa ytterligare sovrum om behov finns. På detta plan finns husets övriga två sovrum samt ett mycket snyggt renoverat badrum från 2021 med kakel, klinker och el-golvvärme som erbjuder dusch och badkar. Ett prydligt hus som har en genomgående röd tråd i färg och materialval. Björkskatan är ett barnvänligt och populärt område med fina cykelvägar som gör det enkelt att ta sig till Luleå centrum, Luleå Tekniska Universitet och ut i naturen. Ormbergets friluftsanläggning ligger nära med utbud som slalombacke, elljusspår för längdskidåkning och löpning. Närhet till Björkskatans centrum med vårdcentral, bibliotek, sporthall, kyrka, och matvaruhandel. Huset är besiktat av Anticimex och kommer försäkras av säljaren mot dolda fel. Varmt välkommen att boka dig på någon utav visningarna!

Småbåtsgatan 10F, Centrum, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Småbåtsgatan 10F

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

2 995 000 kr

88 m²

3 rum

5 067 kr/mån

34 034 kr/m²

Varm välkommen till Småbåtsgatan 10F och denna prydliga 3:a endast en trappa upp! Bostaden erbjuder modern och öppen planlösning och två balkonger med fin utsikt mot Stadsfjärden varav den ena balkongen är inglasad. Planlösning är utformad för att ge både god förvaring och trevliga samvaroytor. Tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med halvöppen planlösning mot köksdelen. Stiligt kvalitetskök med inredning från Ballingslöv och full maskinell utrustning samt plats för rymlig matgrupp invid stort fönster. Bostaden har två åtskilda sovrum där ett rum har utgång till den öppna balkongen och det andra har en klädkammare. Helkaklat badrum med behaglig el-golvvärme och praktisk tvättavdelning med tvättmaskin & torktumlare. Separat toalett och klädkammare finns också. Genomgående behaglig färgsättning och enhetliga parkettgolv. Brf Kuststad 3 är tredje och sista etappen på detta eftertraktade område. Föreningen består av lägenheter som stod inflyttningsklara i början av 2021. Tillhörande lägenhetsförråd och garageplatser finns i husets källare och nås smidigt med hissen (separat kö till garageplatserna). Föreningens fina gemensamma utrymmen finns i porten 10D och består av bastu/relax, övernattningsrum samt tvättstuga. Brf Kuststad 3 ligger vackert belägen intill havet och Ettans båthamn, kort promenadavstånd in till absoluta centrumkärnan. Vackra promenadstråk längs vattnet och stor matvarubutik ligger snett över gatan. Varmt välkommen att anmäla dig på någon utav visningarna!

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 6