Mäklare Elvira Henriksson

Elvira Henriksson

Om mig

Elvira är en engagerad och driven mäklare med en väldigt bra lokalkännedom då hon är född och uppvuxen i Luleå. Med erfarenhet i branschen sedan 2016 samt många år inom försäljning och service i ryggen hjälper Elvira dig att skräddarsy ett upplägg som passar just för din bostadsaffär. Hon jobbar alltid med nöjda kunder som fokus och målsättningen är att maximera säljarens affär och samtidigt göra sina köpare nöjda och glada över sitt nya hem.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Västra Varvsgatan 20A, Centrum - Varvet, Luleå kommun

Västra Varvsgatan 20A

Lägenhet
Centrum - Varvet, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 195 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
4 730 kr/mån
22 981 kr/m²

Mycket trivsam och modernt planerad 2:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden har ett tilltaget sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaring i flertalet garderober samt ett stilrent badrum med våtrumsmatta och delvis kakel i stilrena kulörer med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har ett trivsamt och ljust kök med nya luckor från Härjedalskök med full maskinell utrustning. Fin laminatbänkskiva med vitt kakel ovanför. Bostaden ligger även bekvämt belägen på våning 3 och har balkong som nås från vardagsrummet med fin sikt och glimtar av stadsfjärden. Brf Varvet-Hägern i Luleå erbjuder ett mycket bekvämt boende med möjlighet att hyra garageplats i stort garage under huskroppen, där även tvätthallar finns, och sedan ta hissen upp till lägenheten. Lugnt och naturskönt område med omtyckta promenadstråk längs vattenlinjen med bad - & grillplatser, kort gångavstånd till Coop samt till centrumkärnan, även bra busskommunikationer till Luleå Tekniska Universitet samt till Luleå Airport. Vintertid finns den mycket omtyckta isbanan, som plogas upp runt centrum, nära intill. Stor fördel för hela Varvet är att det för något år sedan byggdes ett nytt bostadshus på området där en matbutik idag inryms. Tvättstuga finns i huset och i källaren finns ett lägenhetsförråd som lägenheten disponerar, båda nås smidigt via hissarna. Inom föreningen finns även bastu, hobbyrum, samlingslokal och uthyrningsrum. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sunderbyvägen 155, Södra Sunderbyn, Luleå kommun
  • Tor 25 apr kl 17:30

Sunderbyvägen 155

Villa
Södra Sunderbyn, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
5 495 000 kr
175 + 48 m²
5 rum
2 550 m² tomt

Välkommen till denna rymliga 1½-plansvilla som utmärks av sin vackra exteriör med det brutna röda taket, på stor och generös tomt med både dubbelgarage och fristående kallgarage, där både trädgårdsmöbler och maskiner inryms. Villan är av typen Vittjärvshus och är uppförd 2006, där övervåningen tillkom 2009. Villan inrymmer 3 sovrum(möjlighet till 4) sovrum. I entrén möts du av en härlig luftig hall. I direkt anslutning nås ett klassiskt kök med träluckor som går i en halvöppen planlösning mot matplats och vardagsrum. Köket ramas in av en praktisk köksö. Vardagsrummet har fint ljusinsläpp och en braskamin som pryder rummet. Härifrån, via altandörr når du altanen där du kan njuta av vackra vyer med sol från förmiddag till sen kväll. Här finns både badtunna och vedeldad bastu lättillgängligt. I entréplan finns ett sovrum, badrum med dusch, tvättstuga, groventré samt det vidbyggda garaget som inrymmer två bilar. På övre plan finns ett luftigt allrum och ytterligare två sovrum(detta rum går till sin fördel att dela av för att få ytterligare ett sovrum). Här finns även trivsam bastu med dusch, relax och wc. Vattenburen golvvärme i hela entréplan, uppvärmning med jordvärme. Fiber finns indraget. Södra Sunderbyn är en populär och barnvänlig by ca 1,5 mil från Luleå centrum och med Sunderby sjukhus på cykelavstånd. Här finns lågstadieskola (F-6), högstadieskola, förskolor, ishall, sporthall, fotbollsplaner samt restaurang, pizzeria och kiosk. Mycket nära till förskola och lågstadieskola. Villan är besiktad av Anticimex och kommer av säljarna att försäkras mot dolda fel. Varmt välkommen att uppleva detta fina hus på plats!

  • Plus
Spränggatan 23B, Skurholmen, Luleå kommun

Spränggatan 23B

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 495 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/2
3 293 kr/mån
28 750 kr/m²

Välkommen till Spränggatan och denna ljusa bostad! Med sin öppna planlösning, enhetliga materialval och golvvärme i hela lägenheten ger bostaden ett trivsamt första intryck. Det första du möts av är en praktisk hall med mörkt klinkergolv framför dörren och plats för avhängning. Lite längre in finns ett förråd som är ypperligt för mer förvaring. Direkt till höger återfinns det stora sovrummet som inrymmer en dubbelsäng och har inbyggda garderober. Här har nuvarande ägare målat i en trivsam grön kulör. I anslutning till hallen finns även lägenhetens fina badrum med kakel, klinker och behaglig golvvärme. Här finns även tvättmaskin för enkalre vardag. Vidare kommer kök och vardagsrum i öppen planlösning, här ryms både soffa och matbord. Det vita köket från Creoform erbjuder släta luckor med vitt kakel ovan bänkskivor i laminat. Köket är fullt utrustat med kombinerad kyl och frys, spishäll, ugn, fläkt och diskmaskin. Från matplatsen nås lägenhetens stora altan som ligger i ett lummigt läge. Hela lägenheten har enhetliga parkettgolv och målade väggar. Skurholmen är ett omtyckt bostadsområde med blandade boendeformer. Här bor du med närhet till trivsamma promenadstråk, närlivs, större matvarubutik och restauranger. Goda bussförbindelser till både centrumkärnan, Luleå tekniska universitet och Sunderby sjukhus. Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Granövägen 27, Granön, Luleå kommun

Granövägen 27

Villa
Granön, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 475 000 kr
71 m²
3 rum
1 959 m² tomt

Varmt välkommen till Granövägen 27 och detta gemytliga ställe med ett fint och lugnt läge. Stugan har använts som ett året om boende för nuvarande ägare samt ägaren innan det. Huvudbyggnaden har en fin entréhall som möter ett inglasat uterum som kan förlänga årstiderna om så önskas, här ligger även golvvärmen och inrymmer matbord eller annat möblemang. Väl inne i huvudbyggnaden går kök och vardagsrum i öppen planlösning. Fin köksö ramar in köket som har nymålade luckor i vitt. I anslutning inryms både soffgrupp och matgrupp utan problem. Här pryds rummet av en öppenspis som kompletterar uppvärmningen på ett bra sätt. Här sitter även en luftvärmepump. Bostaden har 2 sovrum i bra storlek samt ett badrum med wc och dusch. Tomten ligger på en liten höjd med glimtar mot vattnet. Nuvarande ägare har gallrat lite för att få det luftigare. På tomten står även en carport, en förvaringsbod som använts som snickeri/hobbyrum samt en separat ”gäststuga” där det finns tvättmöjlighet samt bastu och dusch. Fiber finns indraget. Granövägen ligger cirka 20 minuter från Luleås stadskärna och kan nyttjas både som året om eller sommarställe. Längs Björkövägen och Granövägen bor det flertalet familjer året om. Besiktat via Anticimex och försäkras mot dolda fel av säljaren. Varmt välkommen att boka er på visning!

Rådstugatan 15B, Centrum, Luleå kommun

Rådstugatan 15B

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 850 000 kr
84 m²
3 rum
vån 4/4
3 761 kr/mån
33 929 kr/m²

Mycket trivsam lägenhet som erbjuder ett högt läge på våning 4 i hus med hiss. Genomgående prydlig med fina parkettgolv i hela lägenheten och målade väggar i tidlösa kulörer. Inglasad balkong med vacker utsikt mot vattnet i Norra Hamn. Bostaden har ett stilfullt uttryck som inte återfinns i många bostäder. En ljus och praktiskt hall med gott om plats för avhängning på stilren hatt och skohylla. Lite längre in finns både klädkammare och förråd. I direkt anslutning till hallen finns lägenhetens ljusa kök med vit köksinredning och full utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn samt inbyggd mikrovågsugn. Vidare finns ett stilfullt renoverat badrum med våtrumsmatta och tapet i tidlösa kulörer. Lägenhetens hjärna blir dess vardagsrum med sina fina samvaroytor och utgången till den inglasade balkongen och dess fina utsikt över Norra Hamn. Till sist erbjuder lägenheten två sovrum av större slag varav det ena idag disponeras som matrum. Brf Hackspetten ligger utmärkt belägen i omtyckt del av centrum med flera av Luleås finaste restauranger runt hörnet. På kort promenadavstånd nås Luleås upprustade stadspark samt omtyckta och natursköna promenadstråk som sträcker sig längs vattenlinjen och vintertid finns den populära isvägen nära intill. Föreningen erbjuder sina medlemmar en mycket fin och omtyckt bastu/relax som finns i källaren i detta hus och i intilliggande byggnad finns en gemensam tvättstuga. Föreningen har en skyddad innergård med uteplats som medlemmarna kan nyttja. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd samt ett sk matkällarförråd. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hällbruksgatan 1, Örnäset, Luleå kommun

Hällbruksgatan 1

Lägenhet
Örnäset, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 345 000 kr
52 m²
2 rum
vån 2/3
3 147 kr/mån
25 865 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och trevliga 2:a om 52m² med lugnt och insynsskyddat läge på våning 2! Lägenheten erbjuder ett härligt ljusinsläpp och stor inglasad balkong i bästa solläget med vy ut mot innergården och grannvillorna. Bostaden består av ett luftigt och stilrent kök med gott om förvaring med både över- och underskåp med plats för matbord invid större fönster. Detta ger ett fint ljusinsläpp och med en trevlig utsikt mot innergården. Lägenheten inrymmer ett mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Fint badrum med matta på golv och och kaklade väggar i stilrena och tidlösa kulörer. Till sist, i anslutning till hallen finns ett mycket rymligt vardagsrum med plats för både soffa och annat möblemang om du önskar. Härifrån du når bostadens väl tilltagna inglasade balkong i härligt solläge där lounge-grupp ryms utan problem! Lägenheten disponerar idag ett källarförråd. Brf Ränseln är en stor och välskött HSB-förening med bra avgifter som gjort ett flertal större renoveringar de senaste åren där bl.a. fönster- och balkongbyte utförts. I föreningen finns flertalet fina utrymmen såsom flertalet gemensamma tvättstugor varav två är utrustade med grovtvättmaskiner. Föreningen erbjuder även en samlingslokal som medlemmar får hyra och i föreningen finns det en nyligen upprustad bastu med relax. Här bor du med kort avstånd till stor matbutik, bensinstation, restauranger, vårdcentral samt med goda bussförbindelser till stadskärnan och även direktlinje till universitetet. Varmt välkommen att anmäla dig till någon utav visningarna!

  • Balkong
Krongårdsringen 6A, Örnäset, Luleå kommun

Krongårdsringen 6A

Lägenhet
Örnäset, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 045 000 kr
62 m²
2 rum
vån 3/3
4 060 kr/mån
16 855 kr/m²

På tredje våningen med insynsskyddat läge finner du denna ljusa och mycket trivsamma 2:a om 62m². Enhetliga laminatgolv i hela lägenheten och målade/tapetserade väggar i sobra färger som gör att bostaden får ett fint helhetsintryck. Lägenheten har ett stort kök med vit köksinredning och plats för matbord för 6-8 personer. Köket har ett mycket fint ljusinsläpp från två fönster och erbjuder både diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Luftigt vardagsrum med utgång till den riktigt fina inglasade balkongen som byggdes 2019. I anslutning till vardagsrummet finns bostadens rymliga sovrum som inrymmer både säng, sidomöbler, garderober och annat möblemang om så önskas. Bostaden har även en välkomnande hall med stor klädkammare för extra förvaring. Förråd finns även i källaren. Badrum med matta och tapet samt tvättmaskin med kombinerad totktumlare. Till lägenheten tillhör två förråd. Brf Krongården erbjuder ett flertal trevliga gemensamhetsutrymmen så som hobbyrum och motionslokal, samlingslokal, tvättstuga, bastu, cykelförråd, övernattningsrum samt stor festlokal. På föreningens innergård finns lekplats, grillplats och uteplatser. Här bor du med Örnäsets centrum runt hörnet där det erbjuds restauranger, blombutik och större matvarubutik samt närhet till fina promenadstråk, Örnäsparken och Aronsbadet. På Örnäset finns även Steel Park som är Sveriges nordligaste betongpark för bl.a. cykling. Från Örnäset går ett flertal av LLT:s stadslinjer, bland annat finns direktlinjer till Sunderby sjukhus och Luleå tekniska universitet. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Hagelvägen 326, Björkskatan, Luleå kommun
  • Budgivning pågår

Hagelvägen 326

Villa
Björkskatan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
3 095 000 kr
150 + 26 m²
6 rum
486 m² tomt

På en hörntomt höst upp på Hagelvägen finns nu detta trivsamma hus på barnvänlig gata. Du möts av en praktisk hall med god plats för avhängning. Lite längre in i finns även en klädkammare för förvaring. I anslutning till hallen finns både bostadens badrum, en wc samt trappen som leder upp till övervåningen. Väl inne i huset, på entréplan, finns trivsamma sociala ytor med väl tilltaget vardagsrum öppet till matplats och kök i anslutning. Från vardagsrummet finns utgången till den sydliga altanen på framsidan. Köket ljust har gott om förvaring i skåp och lådor. I anslutning till köket finns också husets tvättstuga med grovingång. Tre av husets fyra sovrum finns också på entréplan, i olika storlekar. Här finns plats för säng och annat möblemang. I anslutning till det stora sovrummet finns även en rymlig klädkammare. På övre plan finns ett stort allrum, husets fjärde sovrum samt en klädkammare. Vidbyggt garage, med förvaring nås från huset med carport framför. Fiber finns indraget. Björkskatan är ett populärt och barnvänligt område med fina cykelvägar och bussförbindelser som gör det enkelt att ta sig till Luleå centrum, Luleå Tekniska Universitet eller ut i naturen. Bakom huset finns Björsbyfjärden med möjlighet till kvällsdopp om sommaren och härliga turer på isen om vintern. Ormbergets friluftsanläggning ligger dessutom nära med utbud som slalombacke, elljusspår för längdskidåkning och löpning. Närhet till skolor och Björkskatans centrum med vårdcentral, bibliotek, sporthall och matvaruhandel. Villan är besiktad och kommer att försäkras mot dolda fel av säljaren! Varmt välkommen att boka in dig på någon utav visningarna!

Munkebergsgatan 88, Mjölkudden, Luleå kommun

Munkebergsgatan 88

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
850 000 kr
33,5 m²
1 rum
vån 2/3
2 258 kr/mån
25 373 kr/m²

Välkommen till denna trevliga 1:a om hela 33,5 m²! Bostaden ligger insynsskyddat till på våning 2 med trevlig utsikt mot grönområde och glimtar mot vattnet. Lägenheten har stora fönster, vilket ger ett rikligt ljusflöde. Bostaden fördelar sig på en praktisk hall, ett ljust kök med vita luckor och kakel. Här finns plats för en mindre matplats invid fönster. Köket har gott om förvaring via både över och underskåp samt diskmaskin. Följt av finns ett rymligt och lättmöblerat allrum med förvaring i garderobslänga med fint ljusinsläpp och trevliga originaldetaljer med fönsterbänkar av sten. Från allrummet har du en otroligt fin vy mot grönområde och glimtar av vattnet. I allrummet inryms både säng och soffgrupp om så önskas. Utöver det finns ett badrum med våtrumsmatta och tapet i ljusa färgval. Hela lägenheten har plastmatta på golv och tapetserade väggar. Tillhörande förråd finns på entréplan. Brf Matrosen är en stor förening med 193 lägenheter som ligger fint till i början av Mjölkudden. Området har omtyckta strövområden längs vattenlinjen där badvikar finns och vintertid ansluts även Mjölkudden till isvägen som plogas upp runt Luleå centrum. Mjölkudden har behagligt promenad och cykelavstånd in till stan och på området finns matbutik, gym, restauranger samt förskolor och skola. Föreningen har tvättstugor på nummer 52 & 82, upprustat gym samt en bastu som finns på nummer 84. Här erbjuds gott om parkeringsplatser fördelade på både garage och p-platser som fördelas enligt separat kö-system, i skrivande stund finns parkeringsplats ledigt. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Visar alla 9