Mäklare Therese Backman

Therese Backman

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Faktorsvägen 23, Bergnäset, Luleå kommun

Faktorsvägen 23

Villa
Bergnäset, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

4 795 000 kr

112 m²

4 rum

857 m² tomt

Välkommen att anmäla ditt intresse till denna mycket välunderhållna 1 1/2-plansvilla på barnvänliga och populära Bergnäset. Här är flertalet av de stora renoveringarna gjorda med bland annat takbyte, fönsterbyte, inkommande VA-ledningar, el m.m. under 00-talet. Invändigt består bostaden av 112 kvm boarea fördelade på två plan. På entréplan återfinns ett rejält kök med gott om förvaring tack vare både skåp och lådor, man har även låtit komplettera med en praktisk köksö. Vid köket finns gott om utrymme för större matplats. Utöver det har man vardagsrummet, ett sovrum samt ett badrum med dusch på entréplanet. På övre plan återfinns bostadens andra två sovrum samt en mindre wc. Husets källare erbjuder gott om extra ytor såsom bastu med dusch, förvaringsutrymmen och gillestuga samt ett utrymme som nuvarande ägare nyttjat som gästrum inrett med klädkammare. På tomten återfinns gott om lekyta med t.ex plats för studsmatta eller liknande samt både en friggebod, ett rymligt dubbelgarage om ca 50 kvm och ett rejält växthus. Fiber, elbilsladdare och fjärrvärme finns installerat.

Ringgatan 34, Skurholmen, Luleå kommun

Ringgatan 34

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 995 000 kr

96,3 m²

4 rum

4 780 kr/mån
20 717 kr/m²

Välkommen till denna toppfräscha 4:a med lugnt läge på Skurholmen. Lägenheten är i genomgående väldigt gott skick med ett smakfullt och snyggt kök, helkaklat badrum och enhetliga golv i hela bostaden. Här möts du av inbjudande hall med garderober. Vidare in finns bostadens kök som är modernt utformat med en öppen planlösning mot vardagsrummet med stora ytor för både matplats och soffa. Köket är stilfullt inrett med gråa luckor och mörk bänkskiva och erbjuder gott om både bänkyta och förvaring. Här finns stora fönster med djupa fönsterbänkar som ger ett vackert ljusinsläpp. Bostadens balkong går att nå både från köket och vardagsrummet. Utöver det finns 3 fina sovrum som alla är i bra storlek samt ett mycket stilrent helkaklat badrum med fina klassiska färgval. En genomgående riktigt smakfullt renoverad lägenhet med fint ljusinsläpp. Lägenheten har tillgång till två förråd ett större vindsförråd och ett mindre förråd s.k matkällare nere i källaren. Brf Filaren 5 o 6 är en förening som består av 14 lägenheter. I föreningens källare finns välskött tvättstuga och torkrum. Föreningen har gemensam trädgård med tillhörande uteplats och grillmöjligheter. Skurholmen är ett populärt bostadsområde med blandade boendeformer. Goda bussförbindelser till både centrum, Luleå Tekniska Universitet och Sunderby Sjukhus. Närhet till matvarubutik, apotek och restauranger.

 • Balkong
Västra Skolgatan 9A, Bergnäset, Luleå kommun

Västra Skolgatan 9A

Lägenhet
Bergnäset, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 995 000 kr

97 m²

5 rum

3 512 kr/mån
20 567 kr/m²

Välkommen till denna väldisponerade 5:a (ombyggd 4:a) med lugnt läge på Bergnäset och insynsskyddat till på våning 2. Lägenheten är i genomgående gott skick med enhetliga golv, fräscht kök, helkaklat badrum, en extra gästtoalett och en stor inglasad balkong! Här möts du av inbjudande hall med flertalet garderober med skjutdörrar och tillgång till en mindre wc. På din vänstra sida finns bostadens kök som är välplanerat med gott om bänkyta samt förvaring. Köket är smakfullt inrett och i tidlöst utförande med vita luckor och mörk rejäl stenbänkskiva. Bostaden har en mycket trivsam planlösning med stora öppna ytor från köket vidare mot matplatsen och vardagsrummet som rymmer en rejäl soffa. Utöver det finns 4 fina sovrum varav det som delats av från vardagsrummet når bostadens stora inglasade balkong med fin vy över innergården. Här finns också ett mycket stilrent helkaklat badrum med fina klassiska färgval. Föreningens tvättstuga samt lägenhetsförråd (matkällare och vanligt förråd) finns bekvämt belägen i husets källare och i intilliggande byggnad finns bastu/relax samt samlingsrum med pingisbord. I den låga månadsavgiften ingår värme, vatten & bostadsrättstillägg. Bergnäset är ett populärt område med goda bussförbindelser till både flygplatsen, centrum och vidare till Luleå Tekniska Universitet. På Bergnäset finns förskolor, skolor, matbutik, hälsocentral, restauranger samt fantastiskt fina promenadstråk, under vintertid körs skidspår upp vid elljusspåret runt Höträsket. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

 • Balkong
Avans byaväg 23, Avan, Luleå kommun
 • Tis 13 jun kl 16:00
Avans byaväg 23, Avan, Luleå kommun, bild 2
Avans byaväg 23, Avan, Luleå kommun, bild 3

Avans byaväg 23

Villa
Avan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

4 795 000 kr

260 m²

8 rum

4,5 ha tomt

Välkommen till denna unika och välbevarade gård från svunna tider. Här finns mycket fina detaljer och flertalet av renoveringarna är i tidstypisk anda. I hjärtat av Avan uppfördes denna - på den tiden påkostade fastighet ca 1893 av familjen Fabricius med rymligt tomt om 4,4 hektar och vy ner mot älven. Bostaden består av totalt 260 kvm som fördelar sig på två plan och ger möjlighet för nästa ägare att antingen nyttja som ett enfamiljshus, men här finns också goda möjligheter för uthyrning, generationsboende eller som hästgård. Huset har två fullstora kök ett på vardera våning båda inredda och renoverade med en vacker lantlig känsla som passar väl in i bostaden. I huset finns även en uthyrningsdel med mindre kök, badrum försedd med tvättmaskin och sovrum som enkelt går att hyra ut då detta utrymme har egen ingång. I huset finns väldigt ljusa och luftiga öppna ytor och det är en riktig upplevelse att få passera igenom detta hus då resan genom svunna tider är ständigt närvarande. Här har nuvarande ägare låtit uppdatera och förädla vidare fastigheten med samma känsla och själ som huset. Här återfinns bland annat flertalet rum med vackert framträdande timmerväggar med delar kvar av tapeterna från då huset uppfördes. Fungerade vedspisar i båda köken och helt fantastiska trägolv från byggåret i flertalet utrymmen av bostaden. Tillsammans med uthyrningsutrymmet finns det totalt 8 rum varav 6 sovrum, två badrum återfinns också varav det ena är försett med tvättmaskin. Källaren som byggdes till på senare tid är i mycket enkelt skick och håller praktiskt både värmesystem samt en enklare tvättstuga. Denna gård har en väl tilltagen tomt om ca 4,4 hektar som fördelar sig med ca 1,3 hektar intill huset med vacker omgivning och härlig vy ner mot älven samt ca 3,1 hektar genom skifte. På tomten finns flertalet byggnader utöver bostadshuset bestående av en ladugårdslänga fördelat på bland annat garagedel, förråd, stall med 3 boxar med inhägnade ängsmark intill. Utöver det finns växthus, friggeboda och ett gammalt soldattorp som var det första som bebyggdes på tomten. Fastigheten kommer låta förbesiktas av Anticimex i samband med försäljningen.

 • Premium
Sjögatan 7A, Bergviken, Luleå kommun

Sjögatan 7A

Lägenhet
Bergviken, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 045 000 kr

33,5 m²

1 rum

2 087 kr/mån
31 194 kr/m²

Här möts du av en mysig och välplanerad etta med rymlig sovalkov belägen på populära Bergviken. Lägenheten består av 33,5 kvm som fördelar sig på ett luftigt allrum med plats för både soffa och matbord för ca 4 personer. I anslutning till allrummet finns lägenhetens rymliga sovalkov som inrymmer en något större säng samt gott om inbyggd garderobsförvaring. I anslutning till matplatsen som är invid stora fönster som ger ett fint ljusinsläpp nås den praktiska kokvrån som erbjuder förvaring via både skåp och lådor. En mycket mysig lägenhet på populärt område. Lägenheten är belägen insynsskyddat till högst upp i huset, i en välskött förening med låga avgifter. Brf Snöklockan är en HSB-förening med låga avgifter och fina gemensamma utrymmen. I husets källare finns en välutrustad tvättstuga och ett tillhörande lägenhetsförråd, utöver det finns det inom föreningen grovtvättstuga, fin bastu med relax, hobbyrum. Föreningen har både garage samt p-platser med motorvärmare som fördelas enligt separat kö. Endast några minuters promenad bort till grannområdet, Klintbacken, där det finns en badplats och även fina promenadstråk längs vattnet. Ica Kvantum ligger även inom gångavstånd samt närhet till LTU.

Backgatan 11, Östermalm, Luleå kommun

Backgatan 11

Lägenhet
Östermalm, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 895 000 kr

105 m²

4 rum

6 915 kr/mån
18 048 kr/m²

Välkommen till denna härliga gavellägenhet i lugna och stadsnära Östermalm! Lägenheten är unik i sitt slag med pampigt högt i tak, stora sociala ytor, fönster i flera väderstreck och en eldningsbar öppen spis. Lägenheten består av 105 kvm fördelade på fantastiska sällskapsytor som fylls av ljus och rymd. Arbetsvänligt kök med både över och underskåp med plats för ett nättare bord. Ett separat matsalsrum med utrymme för en gedigen matplats för ca 8 personer samt annat möblemang. Matsalrummet badar i ljus tack vare gavelläget och har flertalet stora fönster i två väderstreck med insynsskyddat läge och trevlig vy över grönområde med fin lekpark. I fil med matsalen ligger vardagsrummet, rummen skiljs åt av ståtliga skjutdörrar. Vardagsrummet är rymligt med plats för både soffa och annan inredning. Utöver det finns två fina sovrum, båda med lugna lägen in mot innergården, ett badrum från ca 97-98 och en mindre WC. Från ena sovrummet nås en mysig balkong. I bostaden finns flertalet smarta förvaringsutrymmen vilket ger gott om plats för klädförvaring. Brf Almen 7 är en nybildad förening med totalt 10 lägenheter. I källaren finns väldigt fräscha gemensamma utrymmen som bastu med dusch och relax samt tvättstuga. På gården finns en friggebod för cykelförvaring och en gemensam uteplats. Området är stadsnära och försett med goda busskommunikationer. Kort cykel/promenadavstånd in till stan och närhet till fina och omtyckta strövområden utmed vattnet och över gatan finns mysig park med lekplats.

 • Balkong
Fänriksgatan 49, Lulsundet, Luleå kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Fänriksgatan 49

Villa
Lulsundet, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

3 950 000 kr

163 m²

6 rum

871 m² tomt

Välkommen till detta gedigna arkitektritade lösvirkeshus belägen på populära Lulsundet! Denna bostad är en mycket trivsam enplansvilla från 60-talet och som varit i samma familjs ägo sedan start och nu erbjuds villan att förvaltas vidare av nästa familj. Villan har ett riktigt fint läge på gatan närmast vattnet och har utsikt mot Björkskatafjärden från flera av husets rum med endast en gång- och cykelväg mellan tomten och grönområdet ner mot vattnet. Invändigt består bostaden av rymliga 163 kvm fördelade på stora och ljusa sociala ytor med kök, matsalsdel och vardagsrum intill varandra där fina möjligheter finns till en modern planlösning med öppet mellan kök och matplats. Från vardagsrummet finns en glasad altandörr som leder en ut till den stora och lummiga trädgårdstomten där en stenlagd uteplats är belagd samt utsikt ner mot vattnet som glimtar mellan växtligheten. I bostaden återfinns 3 sovrum samt en "tonårsdel" där extra vardagsrum och sovutrymme finns, vilket även ger fina möjligheter att bygga om och göra en uthyrningsdel. Detta utrymme har tidigare utgjort garage och byggdes om 1972. Utöver det finns mycket goda förvaringsutrymmen, två badrum varav den ena med dusch och den andra inrett med både badkar och dusch. Här finns även WC, samt en tvättstuga med praktiskt utrymme intill med både avläggningsytor och förvaring. Villan har uppvärmning via fjärrvärme. Lulsundet är ett populärt och stadsnära område med fina strövområden och badplats nära till. Ormbergets friluftsanläggning med fina motionsspår, och under vintertid både skidspår och slalombacke. Bra bussförbindelser och både förskola och skola i närliggande områden.

Björkövägen 258, Bensbyn, Luleå kommun

Björkövägen 258

Tomt
Bensbyn, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

495 000 kr

2 992 m² tomt

Med ett fint läge på höjden ligger denna rymliga tomt om 2992 kvm med en strålande vattenutsikt på Björkön. Björkön ligger naturskönt till utanför detaljplanelagt område med blandad bebyggelse av både fritidshus och året-om-boende. Området ligger en bit från Bensbyn som är ett populärt och barnvänligt område där både förskola och skola finns. Där finns också bland annat en hockeyrink och möjlighet till flertalet andra sportaktiviteter. Elanslutning, vatten- och avloppslösning bekostas av köparen (för kostnad och information, kontakta Luleå Energi samt Luleå Kommuns VA-rådgivare).

Sandnäsetvägen 236C, Bälinge, Luleå kommun
 • Budgivning pågår

Sandnäsetvägen 236C

Fritidshus
Bälinge, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

1 395 000 kr

34 m²

1 rum

1 593 m² tomt

Välkommen till denna mysiga stuga med bra läge längst in på vägen med strålande utsikt mot älven och fina möjligheter till skoterkörning vintertid och badmöjligheter sommartid bara ett stenkast från tomten! På fastigheten finns tre byggnader bestående av en enklare huvudstuga med kokvrå försedd med sommarvatten från älven, öppet allrum med braskamin och plats för både säng, soffa samt matbord. Från huvudstugan har man en vacker vy vidare över tomten och ner mot älven. En fin gäststuga byggd 2020 isolerad för vinteranvändning med två sovrum och bastuutrymme med ett stort fönster ner mot vattnet samt en angränsande dusch försedd med varmvattenberedare. Utöver det finns en förrådsbyggnad i mycket enkelt skick med plats för förvaring samt avskild del med torrtoa. Rymlig tomt om 1593 kvm med fint läge och fri utsikt mot älven, hit tar du dig med en kort bilfärd från stan!

Småbåtsgatan 8F, Centrum, Luleå kommun

Småbåtsgatan 8F

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

3 195 000 kr

89,5 m²

3 rum

4 638 kr/mån
35 698 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva en fantastisk fin 3:a om 89 kvm i Kuststad etapp 2 med en av de finaste lägena i markplan. Bostaden har genomgående smakfulla tillval av material. Lägenheten är fint belägen med direkt anslutning mot kanalen, vilket ger en fantastisk närhet till vattnet tack vare läget i entréplan. Planlösningen är mycket socialt utformad med moderna samvaroytor med ett tilltaget och lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning mot köksdelen. Ett stilrent kvalitetskök med fin mörk köksinredning från Ballingslöv med tjusig bänkskiva i ek med underlimmad ho. Två fina sovrum varav det rymligare har inbyggda garderober som döljs snyggt bakom skjutdörrar samt tillgång till bostadens andra balkong. Mycket stilfullt helkaklat badrum i modernt utförande med vitt kakel på väggarna och klinkerplattor i stenlikt utförande på golvet. Här finns en praktisk tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt en mysig bastu. Lägenheten erbjuder en genomgående behaglig färgsättning och enhetligt vitlaserat enstavigt ekparkettgolv. Brf Kuststad 2 är andra etappen på detta eftertraktade område. Föreningen består av 104 lägenheter som stod inflyttningsklara under december 2019 - februari 2020. Tillhörande lägenhetsförråd och garageplatser finns i husets källare och nås smidigt med hissen (separat kö till garageplatserna). Föreningens fina gemensamma utrymmen består av bastu/relax, övernattningsrum samt tvättstuga. Brf Kuststad 2 ligger vackert belägen intill havet och Ettans båthamn med kort promenadavstånd in till absoluta centrumkärnan. Här finns vackra promenadstråk längs vattnet, stor matvarubutik ligger snett över gatan och populär restaurang finns i kvarteret.

 • Balkong
 • Hiss
Måttsundsvägen 691, Måttsund, Luleå kommun
Måttsundsvägen 691, Måttsund, Luleå kommun, bild 2
Måttsundsvägen 691, Måttsund, Luleå kommun, bild 3

Måttsundsvägen 691

Tomt
Måttsund, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

850 000 kr

1 718 m² tomt

Mycket trevlig tomt med soligt läge i Måttsund. Tomten är 1718 kvm. Den ligger bra och barnvänligt till med en mysig skogsstig som leder till en tunnel som ger ett säkert sätt att ta sig till både skola och förskola. Tomten ligger även nära både busshållplats för smidig kommunikation till centrum och havet för den som är intresserad att med skoter eller båt ta sig ut i skärgården och ca 450 meter till Måttsunds badstrand en fin och barnvänlig badstrand (Såte). Gångavstånd till fotbollsplan och skidspår finns också i närheten. Det är ca 1 km till Måttsunds slalomanläggning samt ca 10 minuter med bil till Kallax flygplats och ca 15 min med bil in till Luleå centrum Förhandsbesked finns och ligger som en bilaga i annonsen.

 • Premium
Måttsunds byaväg Tomt 3 och 4, Måttsund, Luleå kommun
Måttsunds byaväg Tomt 3 och 4, Måttsund, Luleå kommun, bild 2
Måttsunds byaväg Tomt 3 och 4, Måttsund, Luleå kommun, bild 3

Måttsunds byaväg Tomt 3 och 4

Tomt
Måttsund, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

850 000 kr

3 232 m² tomt

Två mycket trevliga tomter att välja på med ett fint och soligt läge i Måttsund. Tomterna som finns att välja på är 3232 kvm respektive 3472 kvm. De ligger bra och barnvänligt till med en mysig skogsstig bakom tomterna som ger ett säkert sätt att promenera till både skola och förskola. Här finns även närhet till både busshållplats för smidig kommunikation till centrum och närhet till havet för den som är intresserad att med skoter eller båt ta sig ut i skärgården och ca 450 meter till Måttsunds badstrand en fin och barnvänlig badstrand (Såte). Gångavstånd till fotbollsplan och skidspår finns i närheten. Det är ca 1 km till Måttsunds slalomanläggning samt ca 10 minuter med bil till Kallax flygplats och ca 15 min med bil in till Luleå centrum Förhandsbesked finns och ligger som en bilaga i annonsen.

 • Premium
Måttsund 12:48, Måttsund, Luleå kommun

Måttsund 12:48

Villa
Måttsund, Luleå kommun
Bjurfors Luleå

3 554 000 kr

1 448 m² tomt

Välkommen till denna fina möjlighet att förvärva en trevlig och rymlig tomt i populära och fina Måttsund, med tillhörande husbygge via Anebyhus. Tre olika rymliga tomter finns att välja bland i ett storleksspann av 1448-1808 kvm omgärdade av fin natur och med utsikt över ängar. Priset är angivet med husmodellen Fokus 160 med förberedd övervåning, men möjlighet att själv styra sitt husbygge finns då man har att välja bland Anebyhusgruppens samtliga varumärkens alla husmodeller och detta är endast ett förslag.

 • Nyproduktion

Visar alla 13