Mäklare Kaisa Svanljung

Kaisa Svanljung

Om mig

Kaisa är uppvuxen i Luleå och har väldigt bra lokalkännedom. Hon började sin karriär 2020 som säljkoordinator på Bjurfors och har sen dess vuxit in i rollen som fastighetsmäklare. Kaisa har alltid arbetat med människor i olika sammanhang, vilket återspeglar hennes glada & serviceinriktade inställning. Nu brinner hon för att hjälpa både säljare och köpare till en lyckad bostadsaffär genom sitt gedigna engagemang och kundfokus. Hennes personlighet beskrivs bäst som målinriktad, noggrann & lyhörd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Bergnäsvägen 14A, Bergnäset, Luleå kommun

Bergnäsvägen 14A

Lägenhet
Bergnäset, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 695 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 3/3
3 453 kr/mån
22 752 kr/m²

Fint renoverad 3:a på Bergnäset med stor inglasad balkong i soligt gavelläge. Lägenheten består av 74,5 yteffektiva kvadratmeter där nästa ägare kan flytta in och njuta av en genomgående fint renoverad boyta från 2022 med generös takhöjd och tidlösa detaljer bevarade från husets uppförande. Rymlig och lättmöblerad hall med förvaringsmöjligheter via garderober. Modernt kök med full maskinell utrustning och dekorativt väggkakel. Plats för matgrupp finns intill stort fönster. Tilltaget vardagsrum som tack vare lägenhetens gavelläge har ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns även en tjusig braskamin samt utgång till den stora inglasade balkongen som stod klar sommaren 2019. Alla fönster har fönsterbänkar i marmor och hela lägenheten är försedd med vackert trägolv och neutral färgsättning på väggarna. I övrigt erbjuder bostaden ett stiligt badrum i tidlöst utförande med egen tvättmaskin samt två fina sovrum med plats för dubbelsäng och gott om klädförvaring i båda rummen. Brf Bergnäshus 1 består av 75 lägenheter fördelade på fyra huskroppar. Bekvämt beläget i husets källare finns en av föreningens tvättstugor. Utöver detta har föreningen även bastu och övernattningsrum som kan hyras för gäster till boende i föreningen. Lägenheten disponerar ett stort vindsförråd samt en mindre s.k. matkällare. Bergnäset har omtyckta elljusspår runt Höträsket och vintertid nås Luleås hyllade isväg från Bergnäsets båthamn. Kort promenadavstånd till matbutik, restauranger, hälsocentral och skolor. Busshållplats finns precis utanför lägenheten och avståndet till Luleå centrum är endast ca 2 km. Bergnäset trafikeras av linjebuss 3 & 4 varpå buss nr 4 startar vid Luleå flygplats och går genom Luleå centrum vidare ut till Porsön och universitetet. Buss 3 startar från Bergnäsets hälsovårdscentral och åker via centrum och vidare till Björkskatan. Varmt välkommen att boka dig på visning, anmälan sker via länk på Bjurfors hemsida.

  • Balkong
Klintvägen 109B, Klintbacken, Luleå kommun

Klintvägen 109B

Lägenhet
Klintbacken, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 050 000 kr
46 m²
2 rum
vån 2/2
3 342 kr/mån
22 826 kr/m²

På populära Klintbacken finnes denna charmiga 2:a med fantastiskt fint läge mot vattnet. Lägenheten är ytsmart med sina 46 väldisponerade kvadratmeter och har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kök med ljus inredning och gott om förvaring i skåp och lådor samt matplats nära intill. Vardagsrummet har plats för soffa och fönster med fin utsikt mot vattnet. Härifrån finns utgången till den inglasade balkongen där du kan njuta av kvällssolen utan närhet till några grannar. Badrum med tvättmaskin i anslutning till hallen där även en rymlig klädkammare finns. Insynsskyddat sovrum med utrymme för dubbelsäng och annat möblemang. Förråd att disponera finns placerat utanför lägenheten på samma våningsplan. Carportplats ingår i månadsavgiften om 3 342 kr (så även värme, vatten och bostadsrättstillägg till hemförsäkringen) och i carporten finns ytterligare ett förråd som hör till bostaden. Låg driftkostnad med enhetsmätning på elen. Digital-TV (med grundutbud) och internet till en fast kostnad om 125 kr/månad. Brf Klintbacken är en välskött förening med fina innergårdar. Bastu med relax och renoverad kvartersgård finns vid vattnet. I föreningen finns också tvättstugor, hobbyrum, övernattningsrum, gym, vävstuga och biltvättplats. Området Klintbacken ligger naturskönt med närhet till badstrand, fina strövområden och friluftsområdet Ormberget. Livsmedelsbutik, Coop Arena och andra butiker finns även i närheten. Bekvämt cykelavstånd och goda bussförbindelser (ca 5 min bort) till både stan och Luleå Tekniska Universitet. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

  • Balkong
Skomakargatan 5, Centrum, Luleå kommun

Skomakargatan 5

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 795 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/3
4 760 kr/mån
25 461 kr/m²

Här bor du med ett mycket centralt läge på lugn gata ett stenkast från centrumkärnan. Bostaden är bekvämt belägen en trappa upp med hiss i huset och har en trivsam planlösning om 70,5 m² med fönster i två väderstreck. I entréhallen finns plats för hallmöbler och förvaringsmöjligheter via garderob och städskåp. Vidare finns ett arbetsvänligt kök med ljus köksinredning och plats för matbord för 4-6 personer. Stort vardagsrum finns intill köket, här finns utrymme för både soffgrupp och annat önskat möblemang samt utgång till den inglasade balkongen. Badrummet finns i anslutning till hallen. Två rymliga sovrum som ligger åtskilda från varandra varpå båda rummen inrymmer dubbelsäng och garderober. Lägenheten disponerar även ett vindsförråd som nås smidigt med hissen. Inom föreningen finns två gemensamma tvättstugor, soprum, cykelförvaring samt en bastu som nyligen genomgått en renovering. Välskött och trivsam innergård med fina uteplatser för föreningens medlemmar. Här bor du mycket centralt med centrum ett stenkast bort med sina restauranger, livsmedelsaffärer och övrig service inom kort promenadavstånd. Från Smedjegatan finns goda bussförbindelser till i princip hela Luleå. Varmt välkommen att boka dig på visning via Bjurfors hemsida!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Tullgatan 31A, Centrum, Luleå kommun

Tullgatan 31A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 150 000 kr
26 m²
1 rum
vån 3/3
1 794 kr/mån
44 231 kr/m²

Otroligt charmig och kvadratsmart 1:a om 26 m² med ett högt och insynsskyddat läge på våning 3. Bostaden har fint helkaklat badrum från 2016 samt ett nättare kök med utsikt mot vattnet i Norra hamn. I hallen finns två inbyggda garderober samt en hatthylla för klädavhängning. Allrummet har plats för mindre matbord, säng/soffa samt förvaringsmöbel. Bostaden har generös takhöjd och fint ljusinsläpp från stora fönster. Lägenheten disponerar även två förråd, ett finns lokaliserat på vinden och ett mindre i källaren (s.k. matkällarförråd). Brf Falken är en äldre förening med fina gemensamhetsutrymmen så som bastu med relaxavdelning, tvättstugor, cykelförråd, samlingslokal och övernattningsrum som kan hyras. På innergården finns uteplats med grill. Här bor du i en lugn och omtyckt del av stan med närhet till fina promenadstråk och stor badplats på Gültzaudden. Om vintrarna finns den mycket omtyckta isvägen på kort avstånd och några av stans populäraste restauranger finns inom ett par minuters promenad. Varmt välkommen att boka dig på visning genom att kontakta ansvarig mäklare!

Stationsgatan 31C, Centrum, Luleå kommun
  • Tor 2 maj kl 17:30

Stationsgatan 31C

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
3 295 000 kr
108 m²
3 rum
vån 1/3
7 153 kr/mån
30 509 kr/m²

I vacker byggnad uppförd 1890 finner du denna sekelskiftesdröm som är unik i sitt slag. Lägenheten kännetecknas av det härliga ljusflödet från stora fönster i flera väderstreck, högt i tak, ekparkettgolv med vackra listverk och dekorativa pardörrar. Lägenheten är bekvämt belägen endast ½ trappa upp och har en trivsam planlösning med tilltagna sociala ytor, renoverat Kvänum-kök i tidlöst utförande samt ett alldeles nyrenoverat badrum med lyxigt kakel & klinker. Redan på innergården slås du av husets pampighet och charm. Väl innanför lägenhetsdörren möts du av en rymlig och luftig entréhall med fina trägolv och klädavhängning via hatthylla. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i närliggande klädkammare. I hallen finns även en nättare gästtoalett och stora pardörrar som leder in till vardagsrummet. Det fantastiska vardagsrummet bjuder på härlig takhöjd och fint ljusinsläpp. Vardagsrummet har fin utsikt bort mot Stadsfjärden via två stora fönster, höga golvlister samt tjusiga elementskydd. Även båda sovrummen har trevlig utsikt mot vattnet. Vackra dubbeldörrar leder in till det största sovrummet som inrymmer dubbelsäng och en stor skjutdörrsgarderob. Det pampiga köket renoverades 2013 har ljusgrå köksinredning från Kvänum med stilrena materialval och fin maskinell utrustning. Intill köket får en större matgrupp plats och även här finns höga fönster som ger rikligt med ljus till rummet. I övrigt erbjuder bostaden ett alldeles nyrenoverat badrum från 2023 med lyxiga materialval och tvättmaskin samt ytterligare ett sovrum med avskild placering längts in i bostaden. Brf Skärgårdarna är en central bostadsrättsförening med trivsam sammanhållning. Här bor du med närhet till fina promenadstråk och de mesta som centrum har att erbjuda. Gemensam tvättstuga finns lättillgängligt i huset källare där även ett förråd som lägenheten disponerar finns lokaliserat. Bastu finns i intilliggande gårdshus på innergården. På föreningens innergård finns även en gemensam uteplats med trädgårdsmöbler & grill för medlemmarnas förfogande. Cykelförråd och soprum finns också tillgängligt inom föreningen. En otroligt fin lägenhet som måste upplevas på plats, varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
Tullgatan 27, Centrum, Luleå kommun
  • Tor 2 maj kl 16:30

Tullgatan 27

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 495 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/5
2 620 kr/mån
29 029 kr/m²

Välkommen till en otroligt hemtrevlig 2:a som erbjuder en harmonisk känsla med moderna och stilfulla materialval. Enhetligt parkettgolv från 2017 i hela lägenheten och genomgående ljus färgsättning. Lägenheten har dessutom ett bekvämt läge på våning 1 med hiss i huset. Det stilsäkra köket renoverades 2017 i väl genomtänk utförande och här inryms även ett matbord invid trevligt fönster. Köket har vita släta luckor och snygg gråmelerad bänkskiva. Det rymliga vardagsrummet erbjuder fransk balkong och har fint ljusinsläpp från stort fönster. Entréhallen har plats för klädavhängning via hatthylla och i anslutning ligger badrummet samt ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Lägenheten disponerar även ett lättillgängligt förråd, beläget i husets entréplan. Brf Tryckeriet är en mycket välskött förening med välarbetad & lummig trädgård med flera uteplatser. Föreningen har ett bokningsbart uthyrningsrum (gästrum), en liten föreningslokal samt två hobbyrum. I övrigt finns det två tvättstugor, ett torkrum, fyra cykelrum samt en bastu med relax. Det finns också ett sophus där man källsorterar avfall. Här bor du i en lugn del av stan med närhet till fina promenadstråk, badplats på Gültzaudden, isvägen om vintern och några av stans populäraste restauranger. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Plus
  • Hiss
Stationsgatan 16A, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 16A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 395 000 kr
53 m²
2 rum
vån 1/3
4 152 kr/mån
26 321 kr/m²

Central 2:a bekvämt belägen på första våningen endast två trappsteg upp. Lägenheten har ett modernt kök med praktisk köksö och ett badrum med tidlöst kakel samt egen kombinerad tvättmaskin & torktumlare. Du välkomnas av en öppen hall som direkt ger dig bra vy över de sociala ytorna i lägenheten. Köket renoverades 2020 i ett stiligt utförande med grå köksinredning och mörkgrå laminatbänkskiva. Här finns gott om bänkyta och bra med förvaring i lådor och skåp. Social och öppen planlösning mellan kök och allrum samt fint ljusinsläpp från flertalet fönster. Lägenheten har ett trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och annat nättare möblemang. I nära anslutning till sovrummet finns en rymlig klädkammare som ger bra med förvaringsmöjligheter. Bostadens badrum är helkaklat i ett tidlöst utförande och har vattenburen golvvärme för skön komfort samt tvättmaskin/torktumlare för en smidig vardag. I källaren finns ett rymligt förråd som lägenheten disponerar. Här finns också föreningens bastu/relax och samlingsrum. Inom föreningen finns även tvättstugor i varje huskropp, hobbyrum samt cykelförråd. Brf Luleåhus nr 5 ligger bra till med både kort promenadavstånd in till centrumkärnan och till Varvets fina grönområde med badstrand. Livsmedelsbutik finns nära intill bostaden, likaså bensinstation och restauranger. Runt knuten finns busshållplats med direktbuss till både flygplatsen & Luleå Tekniska Universitet. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
Bergnäsvägen 15A, Bergnäset, Luleå kommun

Bergnäsvägen 15A

Lägenhet
Bergnäset, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 295 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
3 150 kr/mån
18 768 kr/m²

Ljus 3:a med högt och fint läge på Bergnäset! Bostaden har enhetliga parkettgolv i alla rum och neutral färgsättning på väggarna. Välhållet kök med inredning från ca 00-talet och matplats för 4-6 personer invid fönster. Rymligt vardagsrum med plats för soffa och annat möblemang. Här finns även access till den fantastiska inglasade balkongen som färdigställdes under 2019. Balkongen har ett insynsskyddat och fint söderläge med utsikt mot föreningens gröna trädgård. I övrigt erbjuder bostaden två sovrum i bra storlekar som ligger åtskilda från varandra, badrum med ytskikt från stambytet på 90-talet samt en praktisk hall med gott om förvaringsmöjligheter. Brf Bergnäshus 1 består av 75 lägenheter fördelade på fyra huskroppar. Bekvämt beläget i husets källare finns föreningens bastu samt en av de gemensamma tvättstugorna. Utöver detta har föreningen även ett övernattningsrum som kan hyras för gäster till boende i föreningen. Lägenheten disponerar ett vindsförråd samt en mindre s.k. matkällare. Bergnäset har omtyckta elljusspår runt Höträsket och vintertid nås Luleås hyllade isväg från Bergnäsets båthamn. Kort promenadavstånd till matbutik, restauranger, hälsocentral och skolor. Busshållplats finns precis utanför lägenheten och avståndet till Luleå centrum är endast ca 2 km. Bergnäset trafikeras av linjebuss 3 & 4, buss nr 4 går från Luleå flygplats, genom Luleå centrum ut till Porsön och universitetet. Buss 3 går från Bergnäsets hälsovårdscentral via centrum till Björkskatan. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Sundomsvägen 782, Sundom, Luleå kommun

Sundomsvägen 782

Tomt
Sundom, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
295 000 kr
2 435 m² tomt

En kort bilfärd från hjärtat av Sundom finner du denna tomt om hela 2 435 kvm. Tomten har ett lugnt och naturskönt läge omringad av skog och med närhet till vatten. Kostnaden för elanslutning, vatten-och avloppslösning bekostas av köparen. Sundom är en populär by för barnfamiljer. Byn ligger ca 3 mil norr om Luleå centrum och här finns bygdegård och fiskehamn. Skolbuss till grannbyn Persön där det finns skola F-6 , förskola och bensinstation. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Plus

Visar alla 9