Mäklare Kaisa Svanljung

Kaisa Svanljung

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Timmermansgatan 37, Centrum, Luleå kommun

Timmermansgatan 37

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 395 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 111 kr/mån
27 353 kr/m²

Centralt belägen 2:a med charmiga detaljer och fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster. Du möts av en nättare hall som direkt ger bra insyn över bostadens fina kök och matplats. Köket har tidlös inredning, diskmaskin och gott om förvaringsmöjligheter. Golvet är belagt med fiskbensparkett och löper vidare in till vardagsrummet, som avskärmas med pardörrar. I vardagsrummet får soffgrupp och annat möblemang plats, även här finns två stora fönster. I övrigt har lägenheten ett helkaklat badrum samt ett mysigt sovrum med inbyggd garderob. Lägenheten disponerar ett förråd som finns lokaliserat i källaren. Det finns även ett gemensamt förrådsutrymme ute på gården. I föreningen finns en lummig innergård med möbler och möjlighet att ha en grill. Bra månadsavgift där värme, vatten, kabel-tv och kollektivt bostadsrättstillägg ingår. Här bor du centralt med närhet till det mesta, runt hörnet finns centrumkärnan och dess utbud av butiker, caféer samt restauranger. Bra bussförbindelser, där du tar dig åt alla håll inom Luleå, finns endast en kort promenad från bostaden. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Snövägen 409, Björkskatan, Luleå kommun
  • Ons 4 okt kl 13:00

Snövägen 409

Lägenhet
Björkskatan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 450 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 2/2
3 716 kr/mån
19 205 kr/m²

Trivsam 3:a belägen på våning 2 i populär föreningen på barnvänliga Björkskatan! Praktisk hall med gott om klädavhängning via hatthylla och garderober. Härifrån nås även bostadens öppna balkong som bjuder på morgon-och förmiddagssol. Ljust arbetsvänligt kök med matplats intill stort fönster som bjuder på ett härligt ljusinsläpp. Rymligt vardagsrum med plats för större soffgrupp och annat möblemang. Bostaden erbjuder även ett badrum med badkar och tvättmaskin samt två sovrum i varierande storlekar, båda med access till en gemensam klädkammare. Lägenheten disponerar ett förråd med lättillgänglig åtkomst via trapphuset precis utanför lägenhetsdörren! HSB Brf Björkskatan är en stor förening med 48 flerfamiljshus fördelat på 12 gårdar, alla med mysiga innergårdar med lekplatser. Föreningen har kvartersgård med samlingslokal och bastu. Övernattningslägenhet i källaren på Snövägen 177-193. Det finns även ett litet snickeri/hobbyrum som kan nyttjas av medlemmar. Flertalet tvättstugor och grovtvättstugor. Björkskatan är ett populärt bostadsområde med goda bussförbindelser och närhet till Luleå Tekniska Universitet. I Björkskata centrum finns livsmedelsaffärer, pizzeria, apotek, gym, idrottsplats och vårdcentral. På området finns två LM-skolor (F-6), en H-skola (7-9) och en friskola (F-9). Här finns också fem förskolor samt ett vård-och omsorgsboende. Varmt välkommen att boka visning!

  • Plus
  • Balkong
Köpmangatan 28, Centrum, Luleå kommun

Köpmangatan 28

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 350 000 kr
44 m²
2 rum
vån 1/4
3 205 kr/mån
30 682 kr/m²

Välplanerad och fin 2:a belägen ett stenkast från centrum! Öppen planlösning med fina sociala ytor mellan kök, matplats och vardagsrum. Här finns gott om plats för både matbord och större soffa. Köket är stilrent med vit högblank köksinredning. Bostaden har även en mysig uteplats i markplan som bjuder på ett härligt solläge under större delen av dagen. I övrigt finns ett fint sovrum i bra storlek där dubbelsäng och tre inbyggda garderober får plats samt ett tidlöst badrum med badkar. Brf Ibisen är en centralt belägen förening med hiss i huset och riktigt fina gemensamma utrymmen i husets källare; renoverad tvättstuga, bastu/relax, samlingslokal med bardel och kök samt övernattningsrum med dubbelsäng som kan hyras för övernattande gäster. Föreningen har utöver sin uteplats på innergården även tre gemensamma balkonger som nås från trapphuset. Lägenheten disponerar ett förråd som finns lokaliserat i husets källare och som nås smidigt via hissen. På innergården finns carportplatser som fördelas enligt separat kösystem. Föreningen har under de senaste åren utfört fönsterbyte samt byte av ytterdörrar till nya säkerhetsdörrar. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Stationsgatan 16A, Centrum, Luleå kommun

Stationsgatan 16A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 495 000 kr
64,5 m²
3 rum
vån 2/3
3 223 kr/mån
38 682 kr/m²

På andra våningen finner du denna kvadratsmarta 3:a som är genomgående i huset vilket ger fint ljusflöde i hela lägenheten. Här totalrenoverades allt 2018 och nu erbjuds ett smakfullt boende med tidlösa materialval! Du välkomnas av en välplanerad hall med förvaringsmöjligheter i form av hatthylla samt garderober. Halvöppen planlösning mellan kök, hall och vardagsrum. Det påkostade köket kommer från Sentense och erbjuder luckor i klassisk stil med vita luckor med speglar, fina bänkskivor och köksön ger både extra arbetsyta och förvaring. Trivsam matplats vid burspråk med fina fönsterbänkar. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum som lämnar utrymme för både soffa och annat möblemang, härifrån nås även den mysiga inglasade balkongen som har installerad infravärme. Det smakfulla badrummet är helkaklat och här finns både el-golvvärme och egen tvättmaskin. I bostaden finns två sovrum i bra storlek. Lägenheten disponerar även ett stort källarförråd och ett mindre matkällarförråd. I källaren finns föreningens bastu/relax och samlingsrum. Inom föreningen finns även tvättstugor i varje huskropp, hobbyrum samt cykelförråd. Föreningen ligger bra till med både kort promenadavstånd in till centrumkärnan och till Varvets fina grönområde med sandstrand. Livsmedelsbutik finns nära intill bostaden, likaså bensinstation och restauranger. Runt knuten finns även busshållplats med direktbuss till både flygplatsen & Luleå Tekniska Universitet. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

  • Balkong
Höjdgatan 2, Skurholmen, Luleå kommun

Höjdgatan 2

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 350 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 452 kr/mån
25 962 kr/m²

Smakfullt och modernt renoverad 2:a på Skurholmen! Bekvämt belägen en halv trappa upp finns denna riktigt fina bostad som genomgått omfattande renovering under 2018. Här finns idag ett mycket stilfullt och välutrustat kök med slät köksinredning i vitt som även utrustats med fina vitvaror. Stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkong som via trappa har access ner till föreningens grönskade trädgård. Rofyllt sovrum med gott om klädförvaring via platsbyggda garderober. Badrummet är snyggt renoverat 2018 i ett helkaklat utförande och med skön el-golvvärme. Bostaden har enhetligt golv och genomgående behaglig färgsättning på väggarna. Goda möjligheter till bilplats då föreningen i dagsläget har lediga p-platser. Brf Filaren 16 består av totalt 8 lägenheter, 7 är upplåtna med bostadsrätt och en ägs av föreningen och planeras att säljas när hyresgästen flyttar ut. Föreningen har en mysig gård med gemensam uteplats och lättillgängligt i källaren finns en mycket fin bastu/relax och den gemensamma tvättstugan. Bostaden disponerar även ett förråd i källaren där även gemensamt cykelförråd finns. Här bor du i ett populärt område med Ringgatans Jourlivs runt hörnet, goda bussförbindelser och närhet till Skurholmsberget med fina promenadstråk. På Skurholmen finns LM-skola (F-6), förskolor samt ett vård- och omsorgsboende. Här finns också vårdcentral, folktandvård, restauranger och närhet till Coop matvarubutik vid Örnäsets centrum. Varmt välkommen att boka dig på visning!

  • Balkong
Ersnäsvägen 53, Ersnäs, Luleå kommun

Ersnäsvägen 53

Villa
Ersnäs, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
2 395 000 kr
160 + 110 m²
7 rum
966 m² tomt

Rymlig 1½-plans villa med källare som erbjuder ett boende med plats för den större familjen! Du välkomnas av en öppen hall med klädavhängning via hatthylla och en tilltagen matplats invid stora fönster samt trevlig braskamin. Vidare ligger vardagsrummet som ramas in av fina pardörrar och här finns gott om plats för både soffa och annan möblering. Köket går i en klassisk äldre stil och ligger i nära anslutning till matplatsen. I övrigt erbjuder entréplanet ett renoverat badrum, en praktisk klädkammare och tre sovrum i varierande storlekar. På övre plan finns ytterligare två sovrum med garderober samt ett trivsamt allrum med balkong och fint ljusinsläpp via flertalet fönster. Allrummet går att dela av för ytterligare sovrumsbehov och här finns ett badrum i äldre utförande. I källaren hittar du flera användbara biutrymmen som ger bra med förvaringsmöjligheter och här finns bastu, toalett och tvättstuga. Villan värms upp med bergvärme och är delvis i äldre men välhållet skick, vilket gör att bostaden passar perfekt för familjen som önskar renovera och utforma sitt drömhus efter eget tycke och smak. Tomten har ett trevligt hörnläge med plats för utemöbler på både fram-och baksidan samt fin gräsmatteyta med inhägnad. Fastigheten har mycket förmånliga möjligheter för parkering med en tilltagen uppfart med plats för flera bilar samt vidbyggt varmgarage som inrymmer en bil. I garaget finns även utrymme för extra förvaring och åtkomst till källarvåningen via trappa. Ersnäs är en gammal jordbruksbygd med blandade boendeformer. Här bor du i lantlig idyll med bekvämt pendlingsavstånd till Luleå Centrum. I byn finns förskola samt skola F-6 och i grannbyn Antnäs finns livsmedelsbutik. Nära huset finns den välkända RaIph Lundstensgården som erbjuder aktiviteter, lunch under sommaren m.m. Villan är besiktad av Anticimex och kommer att försäkras mot dolda fel av säljaren. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

Trädgårdsgatan 26A, Centrum, Luleå kommun

Trädgårdsgatan 26A

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 195 000 kr
46 m²
1 rum
vån 4/4
2 141 kr/mån
25 978 kr/m²

Välkommen till denna mysiga och väldisponerade 1:a om 46 kvm belägen i en lugnare del av centrum! Här välkomnas du av en hall med klädavhängning via hatthylla samt badrum och klädkammare i anslutning. Vidare möts du av ett trivsamt vardagsrum där både soffa, säng och annat möblemang får plats. Här finns även en inbyggd garderob och ett stort fönster i vinkel som ger fint ljusinsläpp till rummet. Charmigt kök med gråmålade luckor i äldre stil och matplats intill fönster. Lägenheten disponerar två förråd varav ett finns beläget lättillgängligt på samma våningsplan och det andra i källaren (mindre matkällarförråd). Brf Falken är en äldre förening med fina gemensamhetsutrymmen så som bastu med relaxavdelning, tvättstugor, samlingslokal och övernattningsrum som kan hyras. Föreningen har även ett litet hobbyrum, cykelförråd i husets källare samt cykelställ utanför entrédörren på sommaren. På innergården finns uteplatser med grill. Här bor du i en lugn och omtyckt del av stan med närhet till fina promenadstråk och stor badplats på Gültzaudden. Om vintrarna finns den mycket omtyckta isvägen på kort avstånd och några av stans populäraste restauranger finns inom ett par minuters promenad. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

Lävägen 268, Björkskatan, Luleå kommun

Lävägen 268

Villa
Björkskatan, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
3 995 000 kr
143 m²
7 rum
522 m² tomt

Friliggande 1½-plans villa på barnvänliga Björkskatan med solig och friköpt hörntomt intill Björsbyfjärden. Du välkomnas av en asfalterad uppfart med vidbyggt garage som inrymmer en bil. Invändigt möts du av en trevlig hall med plats för klädavhängning samt ett helkaklat badrum från 2013. Vidare in ligger köket som renoverades 2010 i tidlöst utförande med vit köksinredning från HTH och mörk stenbänkskiva. Köket har full maskinell utrustning och klädvårdsavdelning i nära anslutning för en smidigare vardag. Trevlig planlösning med matplats och vardagsrum intill varandra med fint ljusinsläpp via flertalet stora fönster. Entréplanet inrymmer även två sovrum varav ett större med utgång till bostadens uteplats på baksidan av huset. Övervåningen erbjuder ytterligare tre sovrum i varierande storlekar, ett trivsam allrum med takfönster, badrum från 2005 samt klädkammare. Tomten har ett fantastiskt hörnläge med utsikt mot skogsparti och glimtar av vattnet i Björsbyfjärden. Träaltaner på vardera sida om huset gör att du kan njuta av solen under hela dagen. Här finns även odlingslådor med jordgubbar och gräsmatta med plats för barnens lek och bus. Björkskatan är ett populärt och barnvänligt område med fina cykelvägar och bussförbindelser som gör det enkelt att ta sig till Luleå centrum, Luleå Tekniska Universitet eller ut i naturen. Bakom huset finns Björsbyfjärden med möjlighet till kvällsdopp om sommaren och härliga turer på isen om vintern. Ormbergets friluftsanläggning ligger dessutom nära med utbud som slalombacke, elljusspår för längdskidåkning och löpning. Närhet till skolor och Björkskatans centrum med vårdcentral, bibliotek, sporthall och matvaruhandel. Villan är besiktad av Anticimex och kommer att försäkras mot dolda fel av säljaren. Uppvärmning via fjärrvärme och fiber via Lunet. Varmt välkommen att boka dig på visning!

Visar alla 8