Mäklare Nina Kaewsit

Nina Kaewsit

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalagatan 3, Östermalm, Luleå kommun
  • Mån 11 mar kl 16:45

Dalagatan 3

Villa
Östermalm, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
4 195 000 kr
107 + 56 m²
4 rum
596 m² tomt

Högt belägen i området finner du denna utbyggda 1-plansvilla med källare. Villan är uppförd 1940 och sedan utbyggd i två omgångar. Nu erbjuds ca 107 välplanerade kvadratmeter samt källare om ca 56 kvm. Du välkomnas av en hall med klinkergolv och vidare kommer du till den inre hallen där enstavigt parkettgolv tar vid. Här finns garderober och utrymme för hatthylla och annat hallmöblemang. På din vänstra sida finns det charmiga köket med vackert trägolv och vit inredning. Två sovrum varav ett är ett genomgångsrum finns nära köket, bägge med fina trägolv, ljusa tapeter och inbyggda garderober. Gäst-wc med klinkergolv. Vidare kommer du till de utbyggda delarna där det finns ett elegant och modernt badrum som färdigställdes för ett par år sedan med smakfulla val av kakel och klinker. Ett etage ned finns det härliga vardagsrummet med härlig rymd, högt i tak och stora fönster samt helglasade dubbeldörrar och en braskamin som ett fint inslag i rummet. Det tredje sovrummet finns också i denna del, detta med enstavigt parkettgolv och utgång till sidan av huset. Vattenburen golvvärme i vardagsrum, badrum och sovrum 3. Källaren erbjuder tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, gillestuga med öppen spis, bastu med dusch och toalett samt förrådsutrymmen. Kallgarage finns på gården. Uppvärmning med fjärrvärme och fiber finns indraget. Östermalm är ett lugnt och stadsnära område försett med goda busskommunikationer och kort cykel/promenadavstånd in till stan och närhet till fina och omtyckta strövområden bland annat Hälsans stig längs med Skurholmsfjärden med flertalet fina viloplatser med vacker utsikt över vattnet. Villan är förbesiktigad via Anticimex och kommer av säljaren försäkras mot dolda fel. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

  • Plus
Munkebergsgatan 90, Mjölkudden, Luleå kommun
  • Tis 5 mar kl 16:30

Munkebergsgatan 90

Lägenhet
Mjölkudden, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 450 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 079 kr/mån
23 967 kr/m²

Med bekvämt läge en trappa upp finns denna renoverade 2:a om 60,5 m². Nya enhetliga laminatgolv i hela lägenheten 2022 och genomgående behagliga kulörer på väggarna. Hallen erbjuder gott om utrymme och förvaringsmöjligheter i form av inbyggda garderober och hatthylla. Badrummet har tidigare renoverats i neutrala färger med ljusgrå våtrumsmatta på väggar och golv, här finns också en toppmatad tvättmaskin som installerades 2023. Fräscht kök med vit inredning och ny kyl och frys 2024. Från köket har du utgång till balkongen som vetter mot innergården. Riktigt stort vardagsrum med bra rymd och stort fönsterparti med viss utsikt mot vattnet. Bostaden har ett rofyllt sovrum med heltäckningsmatta och gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Förråd att disponera finns i husets entréplan. Brf Matrosen är en stor förening med 193 lägenheter som ligger fint till i början av Mjölkudden. Området har omtyckta strövområden längs vattenlinjen där badvikar finns och vintertid ansluts även Mjölkudden till isvägen som plogas upp runt Luleå centrum. Mjölkudden har behagligt promenad och cykelavstånd in till stan och på området finns matbutik, gym, restauranger samt förskolor och skola. Föreningen har tvättstugor på nummer 52 & 82, upprustat gym samt en bastu som finns på nummer 84. Här erbjuds gott om parkeringsplatser fördelade på både garage och p-platser som fördelas enligt separat kö-system, i skrivande stund finns parkeringsplats ledigt. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

  • Plus
  • Balkong
Tallskogsgatan 34, Hällbacken, Luleå kommun

Tallskogsgatan 34

Villa
Hällbacken, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
6 295 000 kr
189 m²
5 rum
885 m² tomt

Välkommen till Tallskogsgatan 34 och denna påkostade 2-plansvilla på ytterslinga! Villan värms upp med bergvärme och har vattenburen golvvärme i båda planen. Du välkomnas av en ljus hall med fri takhöjd upp till övre planet. Här ligger ett snyggt klinkergolv och för klädförvaringen finns skjutdörrsgarderober och byrå inbyggd i väggen under trappen. Härifrån tar det vackra enstaviga parkettgolvet vid och flyter enhetligt vidare i alla rum. Villan präglas av de sociala ytorna med kök, matplats och vardagsrum i anslutning till varandra. Det fantastiska köket från Kvänum har ett mycket smakfullt utförande med vita släta luckor, bänkskivor i granit och rostfritt samt dekorativ akustikpanel. Köksö med induktionshäll som vetter mot matplatsen. Här kan du ha stora middagsbjudningar tack vare matplatsens rymd, du har även har access till altanen härifrån via helglasade dörrar. Vardagsrummet finns ett etage upp intill matplatsen och är ett mysigt utrymme med höga fönster. Nyrenoverad tvättstuga och nyrenoverat kaklat badrum med dusch i smakfulla materialval. På övre planet finns ett riktigt stort badrum med dubbla kommoder, dubbla duschar och bastu. Detta badrum nås från master bedroom som även har utgång till balkong och egen walk in closet. På övre planet finns också en wc med vägghängd toalett, det finns alltså hela tre toaletter i huset. Ytterligare två sovrum finns samt ett rum utan direkt dagsljus som nyttjats som sovalkov. Mindre Attefallshus om ca 12 kvm som av nuvarande ägare nyttjas som tonårsrum. Dubbelgarage om ca 38 kvm med vattenburen golvvärme. Trivsam utemiljö med stor altan runt huset samt ett spabad som vetter mot skogen. Fiber finns indraget. Hällbacken är ett populärt bostadsområde med blandade boendeformer. Här finns en förskola som slog upp portarna 2017. Närhet till badstrand & Ormbergets friluftsområde. Hällbacken ligger endast ca 6,5 km från Luleå Centrum och ca 4,5 km från Luleå Tekniska Universitet. I grannområdet Dalbo finns gym. Villan är förbesiktigad av Anticimex och kommer av säljaren försäkras mot dolda fel. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

  • Plus
Sandviksgatan 17, Centrum, Luleå kommun

Sandviksgatan 17

Lägenhet
Centrum, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
1 695 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/7
3 511 kr/mån
25 111 kr/m²

En trappa upp i hus med hiss finner du detta trivsamma boende. Bostaden är i grunden en 3:a som byggts om till en 2:a och därmed har ett luftigt hem med fokus på sociala ytor skapats. Köket erbjuder både gott om förvaringsmöjligheter och bänkyta samt en matsal intill där du kan duka upp för många. Här ligger ett snyggt vitlaserat parkettgolv från 2023 som flyter vidare till vardagsrummet som är beläget med öppen planlösning mot matplatsen. Vardagsrummet är ljust och trivsamt samt har utgång till den inglasade balkongen som vetter mot söder. Från vardagsrummet nås det mysiga sovrummet som har skjutdörrsgarderob för god klädförvaring. Även i hallen ligger det fina parkettgolvet och här finns både hatthylla och inbyggda garderober. Kaklat badrum med elgolvvärme. Förråd finns att disponera i husets källare. Fördelaktig månadsavgift i lågt belånad förening! Inom föreningen finns tvättstugor i varje huskropp, bastu med relax, hobbyrum samt cykelförråd. Brf Luleåhus nr 5 ligger bra till med både kort promenadavstånd in till centrumkärnan och till Varvets fina grönområde med badstrand. Livsmedelsbutik finns nära intill bostaden, likaså bensinstation och restauranger. Runt knuten finns busshållplats med direktbuss till både flygplatsen & Luleå Tekniska Universitet. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Ringgatan 13A, Skurholmen, Luleå kommun

Ringgatan 13A

Lägenhet
Skurholmen, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
795 000 kr
0 + 54 m²
vån -1/3
3 456 kr/mån

Modern källarlägenhet som byggdes 2018. Lägenheten upplevs som ljus och öppen, har har infällda spotlights i allrum och kök samt genomgående vitmålade väggar. Föreningen godkänner andrahandsuthyrning och kan godkänna företag/juridisk person som köpare. Du välkomnas av en öppen hall med hatthylla för avhängning. Här ligger ett enstavigt parkettgolv som flyter vidare till matplats och kök. Köket har vita släta luckor och vitt kakel ovan bänkskivan. Matplatsen inrymmer ett bord för 4-6 personer. Badrummet har ett smakfullt utförande med grått klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggar. Allrummet inrymmer dubbelsäng, soffa och annat möblemang och här finns även garderob för klädförvaring. Brf Banarbetaren är en bostadsrättsförening som består av totalt 14 lägenheter och förvaltas ekonomiskt/administrativt av NABO. Föreningen godkänner andrahandsuthyrning och kan godkänna företag/juridisk person som köpare. En trappa ner i källaren finns föreningens gemensamma tvättstuga. Här bor du i ett omtyckt område med goda bussförbindelser till centrumkärnan samt Luleå tekniska universitet. Närhet till Skurholmsberget och fina promenadstråk. Här finns också vårdcentral, folktandvård, butik och restauranger. Varmt välkommen att boka dig på visning, bokning sker via länk på Bjurfors hemsida.

Farfarsgärdan 11, Persön, Luleå kommun

Farfarsgärdan 11

Tomt
Persön, Luleå kommun
Bjurfors Luleå
550 000 kr
3 192 m² tomt

Välkommen till Persön där du nu har möjlighet att förvärva denna fina tomt om ca 3192 kvm! Tomten har ett fritt läge med skog och ängar som närmsta grannar och de två granntomterna är nyligen sålda. En ny väg kommer att göras fram till dessa tomter och detta bekostas och utförs av säljaren. Elanslutning, vatten- och avloppslösning bekostas av köparen (för kostnad och information, kontakta Luleå Energi samt Luleå Kommuns VA-rådgivare). Förhandsbesked finns och bifogas denna annons. I Persön finns LM-skola (F-6), förskola, restaurang och bensinstation som säljer livsmedel. Här bor du nära Furufjärden & Persöfjärden i lantlig idyll på lagom avstånd från stan.

Visar alla 6