Gimsbärke 402

Gimsbärke, Borlänge kommun Se på karta

395 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
32 m²
Tomtarea
162 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
11 300 kr/år

Litet fritidshus med utsikt över Dalälven!

På en lättskött liten tomt i byn Gimsbärke finner du denna stuga, som flyttades hit från Sifferbo på 50-talet. Stugan kallades under många år för Muminhuset, pga den charmiga skorstenen. Från balkongen på övre plan har du en fantastisk utsikt över den mäktiga Dalälven och här kan du njuta av solen ända fram tills den går ner bakom bergen i horisonten.

En kort promenad bort ligger Ingmar Bergmans brygga där det är fritt fram att ta ett dopp! Bryggan uppfördes som hyllning till Ingmar Bergman, som spenderade många somrar i byn. Ovanför stugan finns milsvida skogar där du kan plocka både bär och svamp.

Riksväg 70 planeras att dras om och blir förhoppningsvis verklighet, vilket kommer att minska biltrafiken nedanför stugan avsevärt. Etapp 2 planeras att starta år 2023, se länk https://www.trafikverket.se/nara-dig/Dalarna/vi-bygger-och-forbattrar/e16vag-70-borlangedjuras-motesfri-vag/.

Stugan värms upp med luft/luftvärmepump och inrymmer både hall, kök och badrum på entréplan samt ett sovrum på övre plan.

Här köper du en del av en större fastighet och kontraktet villkoras med att lantmäteriförrättningen går igenom. Säljaren står för alla kostnader i samband med förrättningen.

Missa inte denna charmiga lilla stuga med mycket historia, utan kontakta mäklaren för privat visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

My Friman

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare My Friman, Svensk Fastighetsförmedling Borlänge
+46707894637