Lomträsk 117

Lomträsk, Arvidsjaur Se på karta

295 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Tomtarea
1 761 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
1 430 kr/år
Antal besök
3 748
Dagar på Hemnet
3

Har man aldrig varit i Lomträsk så är det hög tid nu! När du kör ut på Långnäs följer du en grusväg där du möts av vatten från båda sidor av udden och en mysig liten by som är helt omöjlig att inte förälska sig i!
När du kört nästan längst ut på udden kommer du till detta enkla men otroligt charmiga smultronställe som ligger beläget just vid sjön Lomträsket.

Finns det hjärterum så finns det stjärterum sägs det, och visst är det så! I denna stuga erbjudes det kök, matplats och sov loft på en väldisponerad yta. Som en fin förlängning av huskroppen har en altan byggts till ut mot vattnet och den kan njutas av från arla morgonstund till sent in på kvällskvisten. Vem vill inte starta morgonen med en frukost vy som heter duga ute på altanen för att sedan kunna avrunda dagen med samma fantastiska utsikt. Detta kommer definitivt vara platsen som nyttjas mest under sommaren oavsett om det ska ätas någon måltid, spelas kort med vännerna eller bara vara.

Nere vid vattnet finns det en liten brygga som tar dig en bit ut på vattnet och här kan båten förankras när den inte är ute på fisketur. Sjön erbjuder ett skönt badläge för den simkunnige och för badälskaren kommer ett uppfriskande bad vara ett måste var dag här.

I den enklare bod som står bredvid stugan kanske en blivande bastu kan få ta form, eller så får den tjäna som ett förvaringsutrymme.
På den väl tilltagna tomten om 1761 kvm kommer det finnas plats när gästerna kommer med husvagn på besök eller när kubbturneringarna ska avgöras. Det finns gott om utrymme oavsett om det ska byggas till någon fler byggnad eller om barnen ska ha gott om lekyta.

Varmt välkomna med din visningsanmälan.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur