Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Karolina Holmström

Karolina Holmström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Lomträsk 114, Lomträsk, Arvidsjaurs kommun
  • Sön 4 aug kl 10:00

Lomträsk 114

Villa
Lomträsk, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
650 000 kr
80 m²
3 rum
3 755 m² tomt

Nu kan vi åter igen erbjuda er möjlighet att ta del av fantastiska Lomträsk! Denna blivande avstyckning beräknas bli ca 3 755 kvm stor och trivsam tomt med ett fint läge vid vattnet. Det helt otroligt charmiga huset får en direkt att smida planer för vad som kan skapas, för visst finns det potential! Något som jag personligen ser som en stor fördel i detta fall är det väl tilltagna köket där det ryms många middagsgäster, det är verkligen bostadens självklara samlingspunkt och hjärta. Med två, möjlighet till tre sovrum kommer familjen rymmas med lätthet vilket kan vara något som finns med på mångas checklista. Med en bostad som denna kan du dessutom glädjas åt den sommar som vinter eller varför inte, låta det bli din permanentbostad. I anslutning till badrummet finns det även tvättstuga och för dig som gillar värme finns det möjlighet att färdigställa bastun. Det finns förutom garaget, gott om plats för fordon på uppfarten och för förvaring kan bodarna nyttjas till ved och trädgårdsredskap. Perfekt för dig som gillar trädgårdsarbete, här kan du få plats med såväl trädgårdsredskap som diverse olika odlingar. Lomträsk med omnejd kommer inte lämna dig besviken, sommaren känns som en Astrid Lindgrenfilm och vintern kommer erbjuda en snömängd som räcker för perfekt skoterkörning i pudersnö, pimpelfiske i sjön och fina turer längst upptrampade skoterspår med skidor. Vänta inte med er visningsanmälan! Vi ses i Lomträsk.

  • Plus
Ringvägen 32, Sorsele, Sorsele kommun

Ringvägen 32

Villa
Sorsele, Sorsele kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
595 000 kr
115 + 90 m²
5 rum
1 001 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade friliggande villa belägen på Ringvägen i det barnvänliga och trivsamma området i Sorsele. Med sin yta på 115 kvadratmeter erbjuder detta hem fyra rymliga sovrum och kommer med ett mindre renoveringsbehov, vilket ger dig möjlighet att anpassa det efter dina egna önskemål. Uteplatsen är perfekt för solälskare med sina många soltimmar och erbjuder en avkopplande miljö att njuta av. Dessutom finns det ett garage som ger extra bekvämlighet och förvaringsmöjligheter för din bil och andra ägodelar. Läget är idealiskt för familjer med barn, med närhet till skolor, lekplatser och grönområden där barnen kan leka fritt och säkert. Dessutom är det nära vatten, vilket ger möjlighet till härliga bad- och fritidsaktiviteter under sommarmånaderna. Med sin välplanerade layout erbjuder detta hem en praktisk och funktionell bostadsupplevelse. Här finns gott om utrymme för hela familjen att trivas och skapa minnen tillsammans. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning av denna attraktiva villa på Ringvägen i Sorsele. Välkommen till ditt nya hem!

Arrende Norra Malånäs 7, Malå, Malå kommun

Arrende Norra Malånäs 7

Fritidshus
Malå, Malå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
725 000 kr
58 m²
2 rum

Välkommen till detta mysiga fritidshus i vackra Norra Malånäs! Med sin ljusa och luftiga atmosfär skapar detta hem en omedelbar känsla av ro och avkoppling. Den generösa tomten är perfekt för den som vill njuta av utomhuslivet och erbjuder gott om utrymme för lek och avkoppling. Här finns också en trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar och en eldstad vid sjön för mysiga kvällar. Skulle det vara bistert ute kommer braskaminen inomhus att värma gott när du myser i soffan. Den är inte bara en mysfaktor utan även en helt suverän lösning att kunna bidra med lite extra värme när Celsius krupit ner över minusstrecket. För de vattenälskande finns en egen båtplats nära huset samt närhet till badmöjligheter. Efter en dag på vattnet kan du koppla av i den vedeldade bastun och verkligen unna dig själv lite välförtjänt avkoppling. Förutom alla dessa fantastiska egenskaper har fritidshuset också ett garage och andra byggnader såsom en gäststuga med kök och sovrum samt ett kallförråd. Detta charmiga fritidshus är perfekt för den som vill komma bort från stadens stress och njuta av lugnet i naturen. Med sitt bekväma läge nära vatten är det en dröm för alla som älskar att vara nära naturen. Så passa på att bli ägare till detta underbara fritidshus och skapa minnen för livet!

Bankgatan 8, Sorsele, Sorsele kommun

Bankgatan 8

Villa
Sorsele, Sorsele kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
750 000 kr
170 + 85 m²
4 rum
800 m² tomt

Välkommen till denna stora och välplanerade friliggande villan på Bankgatan i det barnvänliga och centralt belägna Sorsele. Med sina generösa ytor och fina planlösning erbjuder denna bostad två lägenheter och dubbelgarage, perfekt om du vill tjäna pengar på ditt egna boende! På den 800 kvadratmeter stora tomten kan du skapa din drömträdgård och njuta av soliga dagar på den potentiella uteplatsen. Här finns också närhet till skola och andra bekvämligheter. Fastigheten har en bra potential och med lite renovering kan du sätta din personliga prägel och skapa ditt drömhem. Här har du möjlighet att skapa en unik bostad som passar just dig och din familj. Välkommen till Bankgatan – en plats där möjligheterna är stora och potentialen är enorm. Missa inte chansen att bli ägare till denna fantastiska villa i ett eftertraktat läge!

Verkstadsgatan 8, Moskosel, Arvidsjaurs kommun
  • Tor 1 aug kl 18:00

Verkstadsgatan 8

Villa
Moskosel, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
950 000 kr
155 + 135 m²
5 rum
1 793 m² tomt

Välkommen till denna imponerande friliggande villa belägen i natursköna Moskosel! Med sin stora och välplanerade layout erbjuder denna bostad generösa utrymmen för hela familjen att trivas i. De ljusa och luftiga rummen ger en behaglig atmosfär som bara förstärks av de stora fönstren som släpper in massor av naturligt ljus. Här har varje detalj noggrant genomtänkts och påkostats för att erbjuda högsta kvalitet. Den lummiga tomten ger en känsla av lugn och ro, perfekt för avkoppling eller lek. På den trevliga uteplatsen kan du njuta av många soltimmar och den fantastiska sjöutsikten. För den miljömedvetna finns det även en elbilsladdare samt solceller som bidrar till ett hållbart boende. För avkoppling och välbefinnande kan du njuta av en bastu. Dessutom finns det ett garage och en carport för bekväm parkering. Läget är barnvänligt och naturnära, perfekt för familjer som uppskattar friluftsliv och närheten till vatten. Här kan du verkligen koppla av och njuta av allt som naturen har att erbjuda. Moskosel är en trivsam by som är omgiven av sjöar och denna fastighet har verkligen ett riktigt toppläge att utgå ifrån med både båt och skoter. I byn finns det en mycket fin digital butik som möjliggör att du kan handla dina basvaror till köket och det finns även en mack där du kan tanka upp både bil och skoter. Arvidsjaurs flygplats som ligger ca 50 km från orten möjliggör en snabb och smidig kommunikation till Arlanda. Denna villa är inte bara ett hem, det är en livsstil. Missa inte chansen att bli ägare till detta fantastiska objekt!

  • Plus
Svärdälven 1, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Svärdälven 1

Fritidshus
Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
250 000 kr
2 rum
2 049 m² tomt

Mindre fritidshus med unikt läge precis vid Svärdälvens strandlinje. Spartansk sommarstuga med perfekt läge för den fiske- och friluftsintresserade som vill ha ett enklare fritidshus för en billig peng. På fastigheten erbjuds utöver huvudbyggnaden, en riktigt fin vedeldad bastu som inte haft många timmars bastuånga i sig. Husvagnen som får följa med i köpet har nyttjats som ett separat kök vilket kan vara väldigt uppskattat om ni är ett helt gäng som ska rymmas i stugan när fiskelyckan ska testas i området. Endast 10 km från Arvidsjaur, dvs cykelavstånd in till centrum. Perfekt när du glömt korven till kvällsgrillningen. Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning av denna otroligt charmiga fastighet!

Olofsselsforsen 1, Kroknäs, Arvidsjaurs kommun

Olofsselsforsen 1

Fritidshus
Kroknäs, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
450 000 kr
40 m²
2 rum
1 800 m² tomt

Välkommen till denna charmiga och enkla fritidsdröm, belägen vid det vackra Olofselet. Här får du möjligheten att njuta av gammaldags charm och samtidigt leva modernt med solceller som förser bostaden med hållbar energi. På en stor och lättskött tomt finns gott om utrymme för avkoppling och lek året runt. Du kommer snabbt att uppskatta den lättillgängliga platsen som gör det enkelt att ta sig hit närhelst du önskar. För jakt- och fiskeentusiasten finns här fantastiska möjligheter att utforska naturens skafferi. Skogstomten ger dig även möjlighet att njuta av sköna promenader och lugn avkoppling bland trädens sus. Vintertid har du ett perfekt utgångsläge med skoter eller skidor och kan enkelt ta dig till dom bäste fiskeställena, eller om du helt enkelt bara uppskattar att njuta av den vackra natur som detta ställe omges av. På uteplatsen kan du samlas runt eldstaden vid älvens kant och skapa minnen för livet. För praktiska ändamål finns även förråd och ett utedass på plats. Detta unika fritidshus erbjuder dig en fristad där du kan koppla av och njuta av naturens skönhet. Missa inte chansen att bli ägare till denna dröm ovanför Olofsselsforsen. Kontakta oss nu för att boka din visning!

  • Plus
Bräskafors 255, Sorsele, Sorsele kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bräskafors 255

Fritidshus
Sorsele, Sorsele kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
995 000 kr
100 m²
4 rum
3 802 m² tomt

Nu finns det läge att slå till på en fantastisk fastighet i vackra Bräskafors, låt oss presentera Bräskafors 255. Här finner du den perfekta kombinationen av mysig lantlig atmosfär och gammaldags charm. Denna pärla, med åretrunt bruk, erbjuder dig en unik möjlighet att äga ett stycke paradis. Detta fritidshus ger dig en känsla av att vara bortom vardagens stress och erbjuder en fristad där du kan koppla av och njuta av naturen. Med sin generösa boyta på 100 kvadratmeter finns gott om plats för både familj och vänner att samlas. Det stora lantliga köket håller hög standard och samtidigt bibehåller den sin gammeldagscharm genom den väl bevarade vedspisen som använts flitigt till allt från matlagning till bullbakning. Jag kan verkligen se hur alla årets högtider firas i goda vänners lag eller med familjen i detta härliga kök, och platsbrist kommer inte att förekomma. På en stor och lättskött tomt om hela 3802 kvadratmeter finner du ett antal fina uthus och en trevlig uteplats där du kan njuta av många soltimmar. Med sjöutsikt och närheten till vatten kan du enkelt ta del av det fantastiska fiskevattnet som området erbjuder. Dessutom finns möjlighet till småviltsjakt för dig som är intresserad av den aktiviteten. Att Sorsele är kända för sina fiskevatten är allmänt känt. Här finns nämligen en av landets 4 orörda Nationalälvar- Vindeläven som rinner samman med Bräskafors och Stensundsforsen. Fastighetens placering ger dig verkligen ett toppläge som utgångspunkt för att komma åt ett flertal älvar, sjöar och sjödrag där oförglömligt fiske kan upplevas. Missa inte chansen att förvärva denna fantastiska fastighet som erbjuder allt du kan önska dig. Kontakta oss idag för att boka en visning och upplev själv den underbara atmosfären som detta unika fritidshus har att erbjuda.

Norra Baktsjaur 20, null, Arvidsjaurs kommun

Norra Baktsjaur 20

Fritidshus
Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
595 000 kr
3 rum
2,2 ha tomt

Långt in i Norra Baktsjaurs trollska skogar finner ni denna förtrollande dröm. Somliga skulle kalla det för ett sommartorp men för andra är detta så mycket mer än så. Det är så idylliskt både i sin placering och i sin utformning, en dröm för sommar och vinterbruk. Torpet besitter så galet mycket charm precis som det är. Det lindblomsgröna målade plankgolvet i köket som möter upp med handblåsta fönsterrutor, allt för att bevara det tidsenliga. I allrummet kan man ana den karaktäristiska timringen som är huvudstommen i torpet och lyssnar du riktigt noga kanske du hör dess historia som sitter kvar i väggarna. En trappa upp finns det två rum som kan nyttjas till sovrum, och från fönsterna finns det en vy som kommer vara helt underbar att både få somna till likaväl som att få vakna upp till. Tomten är verkligen ett oskrivet blad i dagsläget. Spåren efter en nedbrunnen ladugård gör sig påmind och här kan i alla fall jag drömma mig bort till hur man kan tillvara den gamla grunden och skapa ett orangeri där vackra odlingar kan få ta form. Kanske är det någon som drömmer om att kunna ha lite smådjurshållning sommartid, några betande får eller hästar på åkern eller kanske blir det ett stort potatisland, det enda jag kan säga är kör! Följ din dröm och skapa det du vill ha. Här kan drömmar slå in gång på gång och vet ni, när arbetet på tomten behöver pausas en stund kan ni kasta fiskespöet över axeln och ta en promenad ner till Bauktsjaursjön för att testa fiskelyckan. Fastigenheten sälj dessutom fullt möblerad med inventarier vilket ger dig en bra chans att börja nyttja ditt drömställe omedelbart efter tillträdet. Boka in dig på visning, för detta vill ni inte missa!

Gråträsk 25, Arvidsjaur, Piteå kommun

Gråträsk 25

Fritidshus
Arvidsjaur, Piteå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
375 000 kr
3 rum
846 m² tomt

Välkommen till detta charmiga fritidshus beläget i det mysiga och lantliga Gråträsk, Arvidsjaur. Med sin gamla affärsbyggnad och två separata lägenheter erbjuder denna fastighet en unik möjlighet att skapa ditt drömboende eller din egen verksamhet. Redan vid första ögonkastet kommer du att bli förtrollad av de vackra detaljerna och den gammaldags charm som genomsyrar hela fastigheten. Med stora och välplanerade utrymmen finns det gott om plats för kreativitet och anpassning efter dina önskemål. Ljuset flödar in genom fönstren och skapar en luftig och ljus atmosfär. Här kan du njuta av den fantastiska sjöutsikten och det närliggande vattnet, som ger dig möjlighet till avkoppling och rekreation året runt. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar och är perfekt för att umgås med vänner och familj. Tomten som består av 846 kvm mark har en fin gräsmatta där en eldstad kan njutas av på kvällskvisten. För dom badsugna finns det en fin allmän badstrand med brygga just nedanför fastigheten dit barnen kan tillbringa timmar med roliga vattenlekar. Bara ett stenkast från fastigheten finns Gråträsk fina byastuga där tvättmaskin går att hyra om du avser att stanna länge samt dusch och bastu går att nyttja mot avgift. Byastugan är dessutom en fin lokal som kan hyras när en större festlokal behövs. Fastigheten säljs delvis möblerad och har visst renoveringsbehov, vilket ger dig möjlighet att sätta din egen prägel och skapa ditt drömhem. Detta är verkligen en unik möjlighet att förvärva en fastighet med stor potential och fantastiskt läge. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning. Välkommen till Gråträsk!

Rengatan 16, Malå, Malå kommun

Rengatan 16

Villa
Malå, Malå kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
1 095 000 kr
130 + 80 m²
5 rum
1 323 m² tomt

Välkommen till Rengatan 16, där du genast känner dig hemma så snart du kliver in i hallen. Detta hus erbjuder en perfekt balans mellan gemenskap och personlig utrymme för hela familjen. Med en inglasad altan, flera öppna altaner och mysiga platser att njuta av - oavsett om du föredrar solens värmande strålar eller ett svalkande skuggigt hörn för en god bok. Huset är välskött och redo att erbjuda trygghet och värme åt en ny familj. På entréplanet finner du ett modernt och lantligt kök med gott om plats för matlagning och umgänge, ett rymligt vardagsrum, ett sovrum och ett badrum med dusch. På övervåningen finns en möblerbar hall som kan användas som en TV-spelshörna eller bibliotek, samt tre rymliga sovrum. Här erbjuds även möjligheten till en generös walk-in-closet i master bedroom, en sminkhörna eller en extra sovalkov för de minsta familjemedlemmarna. Rengatan 16 är den perfekta platsen att kalla hemma. Med sin välkomnande atmosfär, omsorgsfullt underhållna ytor och trädgård blir det lätt att föreställa sig familjens liv fyllt av glädje och minnen här. Kom och upplev denna fantastiska bostad själv!

Strandvägen 33, Sorsele, Sorsele kommun
Strandvägen 33, Sorsele, Sorsele kommun, bild 2
Strandvägen 33, Sorsele, Sorsele kommun, bild 3

Strandvägen 33

Villa
Sorsele, Sorsele kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
1 500 000 kr
140 m²
9 rum
1 499 m² tomt

Nu kan du som längtar efter att styra din egna arbetstid få möjlighet att förvärva denna redan färdiga verksamhet där fina rum för uthyrning finns. Med en central placering mitt i Sorsele och närhet till naturen och Vindelälven har denna fastighet så fina förutsättningar att fortsätta vara ett ställe som gästerna gärna återvänder till. Fastigheten inrymmer fem stycken rum för övernattning varav ett av rummen är handikappanpassat. Inredningen är stilren och har ett genomgående tema i alla utrymmen. Från nästan alla rummen kan gästerna dessutom njuta av en härlig utsikt över Vindelälven. Fastigheten säljes fullt möblerad och med både fat bikes och kajaker som nuvarande ägare har hyrt ut till sina gäster sommar som vinter. Att glida på Vindelälven sommartid är otroligt rogivande medan adrenalinet kan få sig en rejäl rusch när dom färdas fram med en fat bike efter en skogsstig eller ett preppat skoterspår. På tomten finns det parkeringsplats med motorvärmaruttag med plats för 4-6 bilar. För mer information gällande pris och visning är ni välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium

Visar alla 12