Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Karolina Holmström

Karolina Holmström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Mårschvägen 1, Gargnäs, Sorsele kommun

Mårschvägen 1

Villa
Gargnäs, Sorsele kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
450 000 kr
122 + 80 m²
4 rum
852 m² tomt

Välkommen till denna ljusa och luftiga friliggande villa på Mårschvägen i charmiga Gargnäs! Här erbjuds du en bostad med mindre renoveringsbehov, perfekt för dig som vill skapa ditt drömhem. Med samtliga sovrum belägna på övre plan får du en praktisk och bekväm planlösning som passar hela familjen där stora samvaroytor kan nyttjas på nedre plan. Denna välbevarade villan erbjuder en unik charm och karaktär. Här får du inte bara ett hem, utan en plats med historia och stil. Njut av dess autentiska detaljer och ge den en personlig touch för att skapa en unik atmosfär. Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till kommunikationer och samtidigt njuta av lugnet och närheten till naturen. Med barnvänligt läge och närhet till vatten finns det gott om möjligheter till lek och äventyr för hela familjen. Brinner du för jakt och fiske är Gargnäs verkligen ett toppenalternativ för dig! Här finns plats för hela familjen eller kompisgänget och byn Gargnäs erbjuder oändligt med spännande äventyr i sin sköna natur. Tomtarean om 852 kvadratmeter ger dig möjlighet att förverkliga trädgårdsdrömmen och skapa en oas att njuta av under sommarmånaderna. Ta vara på möjligheten att skapa din egen gröna oas och njut av vacker natur på din egen tomt. Denna villa är perfekt för dig som vill ha ett billigt boende i en naturskön by eller ett bra alternativ till fritidshus med hög standard. Fastigheten säljes fullt möblerad. Varmt välkommen med din visningsanmälan.

Krongatan 30, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun

Krongatan 30

Villa
Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
1 225 000 kr
116 + 36 m²
4 rum
1 060 m² tomt

Välkommen till denna fantastiska friliggande villa belägen på Krongatan i natursköna Arvidsjaur. Med sina 116 kvadratmeter erbjuder detta enplanshus gott om utrymme för hela familjen. Stegen leder dig in i ett nyligen renoverat kök, där moderna detaljer och stilfull design skapar en inbjudande atmosfär. Detta stora och välplanerade hem erbjuder en härlig rymd som ger dig friheten att skapa ditt drömboende. Med samtliga sovrum belägna på samma våning får du en praktisk och funktionell planlösning som passar perfekt för familjer. Med fina biutrymmen finns gott om plats för förvaring och praktiska lösningar. Ute väntar en stor och lummig tomt, perfekt för de gröna fingrarna eller för barnen att leka fritt på. Den trevliga uteplatsen bjuder på många soltimmar där du kan njuta av lugnet och naturen som omger dig. Läget är både naturnära och barnvänligt, vilket gör det till en idealisk plats för familjer att trivas i. Slutligen finns även ett garage som ger dig gott om plats för bilen och extra förvaring. Rolig kuriosa om garaget, det är ett fd. skyddsrum. Något som dom tjocka betongväggarna och väl tilltagna arealen skvallrar om. Idag är det ett ypperligt garage där taket blev renoverat 2015 och fått ett snyggt utförande med sitt pulpet tak. Detta är verkligen ett drömhem som erbjuder en perfekt kombination av moderna bekvämligheter och natursköna omgivningar. Vi ses på visningen!

Högbacka, Högbacka, Arvidsjaurs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Högbacka

Tomt
Högbacka, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
225 000 kr
1 785 m² tomt

Denna imponerande tomt, omfamnad av en yta på hela 1785 kvm, är en dröm för den som längtar efter en plats vid Storavan. Här finns obegränsade möjligheter att skapa sitt eget arkitektoniska mästerverk och förverkliga sina byggdrömmar. Med en sådan generös yta kan du låta fantasin flöda fritt och skapa det perfekta hemmet anpassat efter dina behov och önskemål. Beläget vid Storavan, omges denna tomt av en naturskön och fridfull miljö som ger dig möjlighet att njuta av lugnet och harmonin som bara naturen kan erbjuda. Här kan du vakna upp till fågelsång och andas in den friska luften medan du tar in den vackra utsikten över det spegelblanka vattnet. Med närhet till vatten och natur kan du se fram emot att utforska allt som detta område har att erbjuda. Oavsett om du är en passionerad fiskare, en ivrig båtentusiast eller helt enkelt älskar att koppla av vid vattnet, kommer denna tomt att uppfylla dina drömmar. Sluta drömma och börja bygga din framtid på denna exceptionella tomt. Möjligheterna är oändliga och det är bara fantasin som sätter gränserna. Ta chansen att skapa ditt drömhem i en av de vackraste miljöerna som Sverige har att erbjuda.

Idrottsgatan 12B, Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun

Idrottsgatan 12B

Radhus
Arvidsjaur, Arvidsjaurs kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
895 000 kr
138 + 54 m²
5 rum
518 m² tomt

Varmt välkomna in i detta hemtrevliga radhus! Idrottsgatan 12B är ett gavelradhus som kommer erbjuda mycket hus för en liten peng vilket är mycket fördelaktigt i dagens samhälle för er som värdesätter att kunna lägga pengarna på mer än bara ditt boende. Här behöver du dessutom inte tumma på varken standard eller storlek. Denna fastighet rymmer hela 5 rum varav 4 sovrum, och dessutom har du en central placering med närhet till skolor, matvarubutik och idrottsanläggningar. Huset har en trevlig planlösning där man kan socialisera på entréplan och har sovrum på nedre plan. Kök och vardagsrum är husets centrala punkter, här har man skapat ett modernt hem men en stilren och neutral färgsättning. Här kommer många kvällar att spenderas tillsammans med familj och vänner. Altanen på framsidan kommer att vara en flitigt använd plats för härliga grillmiddagar under sommarhalvåret och balkongen på baksidan är där du njuter av ett soligt söderläge. Barnen kommer att ha många kompisar i området då det bor barn i alla åldrar runt om kring fastigheten. Ett stor plus är att det är cykelväg från huset direkt till låg- och mellanstadieskola, badhus samt idrottsanläggningar med ishall och fotbollsplaner. Otroligt smidigt att kunna låta barnen cykla själv till träningar och aktiviteter utan att behöva korsa bilvägar. Idrottsgatan är en väg med vändplats så det är väldigt begränsat med trafik vilket gör att det underlättar för barnen att vara ute och leka och cykla på gatan. Tveka inte att anmäla er till visningen, vi ses på Idrottsgatan!

Strandvägen 33, Sorsele, Sorsele kommun
Strandvägen 33, Sorsele, Sorsele kommun, bild 2
Strandvägen 33, Sorsele, Sorsele kommun, bild 3

Strandvägen 33

Villa
Sorsele, Sorsele kommun
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur
Pris saknas
140 m²
9 rum
1 499 m² tomt

Nu kan du som längtar efter att styra din egna arbetstid få möjlighet att förvärva denna redan färdiga verksamhet där fina rum för uthyrning finns. Med en central placering mitt i Sorsele och närhet till naturen och Vindelälven har denna fastighet så fina förutsättningar att fortsätta vara ett ställe som gästerna gärna återvänder till. Fastigheten inrymmer fem stycken rum för övernattning varav ett av rummen är handikappanpassat. Inredningen är stilren och har ett genomgående tema i alla utrymmen. Från nästan alla rummen kan gästerna dessutom njuta av en härlig utsikt över Vindelälven. Fastigheten säljes fullt möblerad och med både fat bikes och kajaker som nuvarande ägare har hyrt ut till sina gäster sommar som vinter. Att glida på Vindelälven sommartid är otroligt rogivande medan adrenalinet kan få sig en rejäl rusch när dom färdas fram med en fat bike efter en skogsstig eller ett preppat skoterspår. På tomten finns det parkeringsplats med motorvärmaruttag med plats för 4-6 bilar. För mer information gällande pris och visning är ni välkommen att kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium

Visar alla 5