Dalvägen 11

Tokarps Koloniförening, Jönköping Se på karta

550 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
1 rum
Boarea
28,9 m²
Tomtarea
300 m²
Driftkostnad
3 827 kr/år
Arrende
900 kr/år
Antal besök
5 137
Dagar på Hemnet
26

En perfekt match för dig med gröna fingrar och ett färgglatt sinne! Nu finns möjlighet att förvärva en riktigt koloni-dröm med sockersöt stuga och prunkande trädgård. Ta chansen och låt odlingsdrömmarna bli verklighet. Tomten är väl förberedd och den som blir ny lycklig ägare av lotten övertar en stor samling perenna växter och en redan etablerad trädgård- bara att underhålla och njuta av frukt och färg när våren och sommaren kommer till Tokarp!

Den plana fina tomten är belägen i nära anslutning till parkeringen och föreningens gemensamma lokaler som erbjuder både duschar och toaletter vilket gör lotten mycket lättillgänglig och användbar. För dig som gillar sol kan vi garantera mycket av den varan. På Dalvägen 11 kan du nämligen njuta av solens strålar från tidig morgon till sen eftermiddag.

Utöver en riktigt bra trädgårdstomt som lämpar sig utmärkt för odling av alla möjliga slag och en urmysiga stuga med vacker glasveranda finns även en separat gäststuga på tomten. Perfekt om du har övernattande gäster! När ni blir riktigt många som önskar övernatta finns ytterligare stuga att hyra av koloniföreningen och när det är dags för kalas finns även en lokal för detta ändamål.

Tokarps koloniområde är beläget strax sydväst om centrala Jönköping så hit tar ni er smidigt via såväl cykel som med buss eller bil.

Välkommen att höra av dig till ansvarig mäklare för att säkra din plats på Tokarps koloniområde redan sommaren 2021!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Jönköping

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 16
    maj
    Sön 16 maj kl. 12:00–12:30
    Välkommen på visning, anmäl dig till ansvarig mäklare via mail/telefon
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.