MOHV Jönköping

MOHV Jönköping

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Borisköp Ledet 1, null, Vaggeryds kommun

Borisköp Ledet 1

Fritidshus
Vaggeryds kommun
MOHV Jönköping

650 000 kr

67 m²

3 rum

1 373 m² tomt

Med naturen som granne och Borisköpasjön är det här ett passande sommarhus för den som söker en lugn fristad ute i skogen. Den 1 373 kvm stora tomten rymmer tre byggnader. Huvudbyggnaden på 1½-plan uppförd 1909 lämnar plats för ett kök, vardagsrum med öppen spis, duschrum samt allrum och sovrum en trappa upp. I den andra byggnaden finns ett garage/ verkstad/förråd och utedass. I tomtens ena hörn finns även en liten gäststuga. I sitt avskilda läge ligger fastigheten cirka 30 min från Jönköping med bil. Rasjöbadet i Bondstorp nås på ett fåtal minuter och behöver förnödenheter inhandlas ligger Vaggeryd en kvart bort. Taket byttes ut och riktades upp hösten 2019 El & vatten finns påkopplat. Köksspis och en öppen spis, sotade och brandskyddskontrollerade utan anmärkning 210824 Bostaden säljs i befintligt skick med friskrivningsklausul mot dolda-fel Allt lösöre ingår

Gånglåten 5, Ljungarum, Jönköpings kommun

Gånglåten 5

Lägenhet
Ljungarum, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping

1 295 000 kr

41,5 m²

1 rum

2 611 kr/mån
31 205 kr/m²

Nu erbjuds möjlighet att förvärva en av Gånglåtens populära markplanslägenheter! Att bostaden dessutom har tillgång till ett inglasat uterum i bästa kvällssols-läge gör möjligheten än mer attraktiv så se till att inte missa den. Bostaden nås smidigt via egen entré från föreningens välskötta innergård. Väl inne i bostaden möts ni av en välkomnande hall med gott om yta för avhängning av ytterkläder samt gott om förvaringsmöjligheter via nyinköpt skjutdörrsgarderob och rymlig klädkammare, I anslutning till hallen finner ni det trevliga köket med vita skåpsluckor och matplats för 4-6 sittande intill fönster som vetter mot gården. Vidare erbjuder bostaden ett badrum utrustat med tvättmaskin samt ett stort och lättmöblerat rum. I rummet finns gott om utrymme och möjlighet att med relativt enkla medel skapa en sovalkov för att på ett tydligare sätt begränsa sovdelen från sällskapsytorna för den som önskar. Från rummet nås det inglasade uterummet beläget i insynsskyddat västerläge. Tack vare uterummets storlek och inglasningen fungerar det som ett extra sällskapsrum som kan nyttjas från tidig vår till sen höst. Njut av härlig eftermiddags- och kvällssol samtidigt som du känner gräs under fötterna - något som är få lägenhetsinnehavare förunnat! Bostaden är en del av bostadsrättsföreningen Ängsnejlikan som erbjuder sina medlemmar stabil ekonomi, välskötta fastigheter och flera riktigt fina gemensamhetsutrymmen så som gym, tvättstuga och övernattningslägenhet. Här är många viktiga renoveringar genomförda och så sent som 2019 installerades solceller vilket är ett av flera tydliga tecken på att det i föreningen finns en långsiktig plan även framåt. Att ekonomin är god återspeglas även i de låga avgifterna som förutom vatten och värme även inkluderar kostnad för parkering och bredband. Här bor ni med andra ord riktigt tryggt till en stabil boendekostnad. Att bo på Gånglåten innebär att bo med närhet till det mesta och bästa som Jönköping har att erbjuda. Bussen avgår från närliggande hållplats för den som önskar resa kommunalt in till centrum, högskola och resecentrum. För den som hellre kombinerar motion med transport finns det även cykelvägar hela vägen in till city. Gång/cykelavstånd är det även till Asecs köpcenter, Solåsen och Ryhov bara för att nämna några populära och viktiga platser. För den som behöver en paus från stadspulsen finns vackra promenad- och motionsspår i naturreservatet Strömsberg som ligger precis intill Gånglåten. Perfekt för motionären, hundägaren eller den som bara önskar lite lugn och ro mellan varven. Sammanfattningsvis är detta en riktigt trivsam bostad som tack vare det inglasade uterummet blir något alldeles extra- varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information redan idag!

  • Uteplats
Slottsgatan 41A, Jönköping - Öster, Jönköpings kommun

Slottsgatan 41A

Lägenhet
Jönköping - Öster, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping

1 700 000 kr

34 m²

1 rum

2 129 kr/mån
50 000 kr/m²

Centralt belägen endast ca 1,5 km från högskolan finner ni denna modernt utrustade etta med stor söderbalkong. Här erbjuds 34 välplanerade kvadrat i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Genomgående stilrena materialval med bland annat kök i skandinavisk design från Ballingslöv och helkalat badrum utrustat med kombimaskin. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds såväl inne i lägenheten som via tillhörande lägenhetsförråd som nås smidigt via hiss i samma byggnad. En kort hisstur ner till Slottsgatan och du känner genast av stadspulsen. Här bor du nämligen i hjärtat av Jönköpings city med sitt rika utbud av restauranger, shopping och nöjen. Maten handlar du bekvämt på närliggande och superfräscha Coop (öppet 06-23) eller ICA. I närområdet finns även vacker natur så som Vätternstranden, Rocksjön och Knektarparken. Gång/cykelavstånd till högskolan gör detta till ett smidigt boende för studenten. Låg månadsavgift som inkluderar snabbt bredband är såklart även det fördelaktigt för dig som ska börja studera, flytta hemifrån eller som helt enkelt ska nyttja bostaden som övernattningslägenhet. Möjlighet finns även att hyra ut bostaden i andra hand (beslut efter individuell prövning). Sammanfattningsvis- bo snyggt och modernt i centralt belägen bostadsrättsförening med närhet till det mesta och bästa som Jönköping har att erbjuda! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information redan idag!

  • Balkong
  • Hiss
Västergårdsvägen 10, LEKERYD, Jönköpings kommun

Västergårdsvägen 10

Villa
LEKERYD, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping

3 195 000 kr

152 m²

5 rum

1 033 m² tomt

Västergårdsvägen 10 lämnar ingen besviken! Här finns nåt för alla och framförallt plats för många, både i familjen och när vänner hälsar på. Redan i entrén möts man av en drömhall som har gott om svängrum och plats för förvaring. På entréplan finns även ett allrum med öppen spis med insats, gästwc, dusch, tvättstuga, pannrum samt förråd. Extra plus med öppning in till det rymliga garaget som ger plats åt mer än bara bilen. Från hallen leder en trappa dig upp till övre plan som är indelad i en privat del samt en social del. Den privata delen erbjuder tre stora sovrum, stort badrum samt en klädkammare. Den sociala delen består av ett stort härligt vardagsrum som sträcker sig igenom huskroppen och låter ljuset flöda fritt och bins ihop med matplatsen och den tilltagna köksdelen. Här finns utgång till altanen och vidare ut i trädgården och från vardagsrummet nås balkongen som ger härlig morgonsol eller skön skugga på eftermiddagen. Tilltagen trädgård mot sydväst med uppvuxen grönska i form av träd, buskar och blommor. Gränsar mot en allmänning, som är perfekt för lekar och aktiviteter, innan grannes tomt tar vid. Utbyggd altan med utespa, eldstad och ingång till uterummet som även nås inifrån. Huset har vårdats väl och är i gott skick. Praktiskt med tegelfasad som kräver minimalt med underhåll. Fönsterna är bytta till 3 glas, taket är omlagt, uppvärmningssystem är uppdaterat till vattenburet system med pelletspanna och den öppna spisen har fått en insats. Här bor man lugnt, skönt och inte minst bekvämt. Inom 10 minuterspromenad, och ofta mindre än så, nås allt man kan tänkas behöva. Skola, förskola, matbutik, pizzeria, idrottsplaner, busshållplatser, grönområde och den populära badplatsen Uddebobadet. MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Visar alla 4