Mäklare Caroline Biselius

Caroline Biselius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Västergården 14A, Fiskebäck, Habo kommun
  • Imorgon
Västergården 14A, Fiskebäck, Habo kommun, bild 2
Västergården 14A, Fiskebäck, Habo kommun, bild 3

Västergården 14A

Lägenhet
Fiskebäck, Habo kommun
MOHV Jönköping
1 395 000 kr
70 m²
2 rum
vån 1/1
4 372 kr/mån
19 929 kr/m²

Bekvämt och mysigt boende med villakänsla samtidigt som man drar fördel av att tillhöra en bostadsrättsförening. Här bor man lugnt och skönt med naturen som granne vilket ger "på landet" känsla men har även alla bekvämligheter som en stadskärna ger bara en bit bort. Har du bil parkerar du bilen precis utanför din entré och kör du på el så är det bara att plugga in laddaren. Bostaden är belägen i ett enplansparhus och ger därmed egen ingång, endast en granne som är bredvid, markplan, uteplats, trädgård och härliga vyer mot grönskande natur åt ett håll och Vättern åt andra hållet. Ett ljust och luftigt hem där vardagsrummet sträcker sig rakt igenom bygganden binds ihop med matsal och kök och vidare ut till uteplatsen och trädgården som är beläget mot sydväst. Tilltaget sovrum som ger plats åt en dubbelsäng och ytterligare möblemang. Gott om förvaring i sovrummet, klädkammaren samt i det externa förrådet. Rymligt badrum som har tvättmaskin. Genomgående trevlig helhetskänsla i bostaden med ljusgråmålade väggar och enstavs vitlaserad ekparkett. Beläget i mysigt villakvarter, granne med naturreservat och en kort promenad till nya området Kärnekulla där det bla finns matbutik, gym, café och restaurang. MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

  • Premium
  • Uteplats
Slottsgatan 44B, Jönköping - Öster, Jönköpings kommun

Slottsgatan 44B

Lägenhet
Jönköping - Öster, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/6
3 510 kr/mån
41 196 kr/m²

Modern citytvåa med nybyggnadskänsla, nyliga uppdateringar som förhöjer och tar in den yttre arkitekturen och karaktären och toppas med en tilltagen västlig uteplats in mot gården. Redan i entrén märker man av att man inte har kommit till nåt standardprojekt utan här får byggmaterialen tala för sig med en ren och lite rå karaktär som mjukas upp med trädetaljer. Känslan och karaktären följer med in i bostaden men mjukas upp en aning och en varm hemkänsla intar. Genomgående stilren och enhetlig utformning med gråmålade väggar ( inkl inmålade lister och dörrposter) kombineras med vitlaserad ekparkett, vit fast inredning, rostfria vitvaror och svarta handtag och knoppar. Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring som leder vidare och öppnar upp sig till en luftig och öppen planlösning med kök och vardagsrum. Härifrån nås uteplatsen och det västliga läget, ihop med fönsterparti som går ända ner till golvet, ger det rikligt med ljusinsläpp. Köket erbjuder bra med förvaring, arbetsyta och självklart utrustat med alla bekvämligheter. Sovrummet ligger avskilt in till höger och rymmer en dubbelsäng och ytterligare möblemang. Även här tar man sig ut till uteplatsen. Rymligt badrum som är fullutrustat med en praktisk tvättavdelning. Brf East är en förening som sticker ut med sin arkitektur och höga standard. Omsluten mysig innergård med en trivsam gemensamhetslokal med pergola och sittgrupper direkt utanför. Vid långväga besök finns en övernattningslägenhet att hyra. Bilen och cykeln ställs smidigt nere i garaget/ källaren där även förrådet finns. På Öster är det nära till fina promenadstråk åt alla håll, flertalet parker, Vättern med dess badstrand och även Rocksjön även den med badstrand. Granne med gymmet och direkt närhet till flera restauranger och matbutik. En kort promenad tar dig in till stadskärnan men även Asecs om du går åt andra hållet. God kommunikation regelbundna bussavgångar och påfarten till E4 för att smidigt ta sig vidare finns ett par minuter bort. MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

  • Uteplats
  • Hiss
Baronvägen 11, Ljungarum, Jönköpings kommun

Baronvägen 11

Lägenhet
Ljungarum, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
1 795 000 kr
71 m²
2 rum
vån 2/2
3 406 kr/mån
25 282 kr/m²

Ta chansen när den nu äntligen dyker upp igen! Rymlig tvårummare med eget garage i populära Brf Skogsbo. Bostaden är belägen på övre plan där de 71 kvm är genomtänkta och välfördelade. Välkomnande entré som binds ihop med balkongen som har ett guldläge mot väster. Genomgående ljus och välvårdad bostad med nya golv och nya taper. Badrummet renoverades 2016 och har både tvättmaskin och torkskåp. Tilltaget sovrum som ger plats åt en dubbelsäng och ytterligare möblemang. Även köket har fått en uppdatering med nymålade luckor, nya gångjärn och ny bänkskiva. Utöver garderober i hall och sovrum finns en rymlig klädkammare på ca 4,5 kvm samt ett förråd på ca 5 kvm nere på entréplan. Här är det bara att flytta in och njuta. Föreningens goda ekonomi ger en låg avgift på 3406kr / månad inkl värme, vatten, kabeltv och garage. För den som vill odla finns en egen yta/ odlingslott på baksidan av huset. Brf Skogsbo är en mycket välvårdad föreningen med god ekonomi och väl underhållna hus och innergårdar. Gemensamt finns en en föreningslokal, lekplatser och en allmänning.

  • Balkong
Kålgårdsgatan 2B, Kålgården, Jönköpings kommun

Kålgårdsgatan 2B

Lägenhet
Kålgården, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
2 895 000 kr
81 m²
3 rum
vån 1/4
5 060 kr/mån
35 741 kr/m²

Optimal trerummare i en mycket välvårdad förening, ypperlig planlösning och sydvästligt läge på uteplatsen med utsikt mot grönskande gård och Munksjön. Har du bil så finns det en god chans att få en plats i garaget där det även är förberett för laddare med el eller p-plats ute. Välkomnande och möblerbar hall med gott om förvaring. Trivsamt ljust kök med gott om förvaring, arbetsytor samt plats för större matgrupp vid fönstret som ger fins utsikt ut mot gården. Tilltaget och lättmöblerat vardagsrum som även det har utsikt mot gården och vidare ut mot Munksjön. Här finns även utgång till den omslutande uteplatsen som har skönt söderläge. Två rymliga sovrum som är behagligt belägna mot norr. Stilrent och helkaklat badrum i grått och vitt med tvättavdelning och vädringsfönster. I avgiften ingår förutom värme, vatten och bostadsrättstillägg ingår även Teliapaket med tv-kanaler och internet. Föreningen har under föregående år även infört individuell mätning av elen vilket ofta är fördelaktigt då man delar på de fasta elkostnaderna och därmed blir det billigare. Brf Munksjöstranden är en välvårdad förening som har tagit väl hand om sin fastighet samt moderniserat, effektiviserat och gjort kostnadsbesparingar. De har också amorterat av sina lån i god och stadig takt samt har ett bra kassaflöde. Ett bekvämt boende med nära till allt, inte bara centrum med sitt rika utbud av butiker, restauranger och service utan även till vackra naturområden så som Rocksjöns naturreservat och Kålgårdsparken med lekplatser och utegym. MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

  • Uteplats
  • Hiss
Bergholmsvägen 42, Norrahammar, Jönköpings kommun

Bergholmsvägen 42

Villa
Norrahammar, Jönköpings kommun
MOHV Jönköping
2 695 000 kr
125 + 75 m²
5 rum
1 383 m² tomt

På Bergholmsvägen 42 erbjuds nu en mycket välvårdad villa på luftigt och solig hörntomt. Här infinner sig en lantligt känsla då man ser naturen genom alla fönster i alla väderstreck. Väl inne är huset betydligt större än på pappret då de fyra kattvindarna är inredda och går att använda till förvaring, barnrum, klädkammare, kontor mm. Entréplan består idag av en stor social yta som lätt går att anpassa efter olika behov. Här finns en tilltagen hall med flera möjligheter, härligt vardagsrum med öppen spis, stor matsal, kök, gästwc och ett stort uterum. trappan i entrén leder upp till övre plan där ett allrum öppnar upp sig och leder vidare till två rejäla sovrum åt vardera håll. Båda rummen har i sin tur två inredda kattvindar som används till förvaring och övernattningsrum. Här uppe finns även en balkong med fantastisk utsikt samt ett tilltaget badrum med både badkar och möjlighet till dusch. Källaren har fått en uppdatering där ett utrymme har inretts till ett allrum men även lämpligt till sovrum. Ytterligare finns en praktisk groventré, två matförråd, väl tilltaget pannrum samt en rejäl tvättstuga med dusch. Från pannrummet nås nu även garaget vilket från början bara hade åtkomst till utifrån. Huset uppdaterats genom åren där bland annat uppvärmningen har uppdaterats till jordvärme, avloppstammar till fastigheten har bytts ut, taket är om lagt, dränerat, fiber är indraget, markiser är installerade och ett uterum är påbyggt över garaget. Här bor man lugnt och skönt med naturen som granne med natursköna strövområden och motionsspår samt gångavstånd på ca 5-7 min till Åsabadet. I Norrahammar centrum finns vardaglig service, förskola och grundskola samt bra kommunikation in till Jönköping city. Gott om idrottsföreningar och här finns badhus och ishall. Några minuter bort med bilen nås Taberg och Torsviks industriområde. MAYBE IT`S TIME TO MOHV ?

  • Plus
Hästhovsvägen 32, Centrala Forserum, Nässjö kommun

Hästhovsvägen 32

Villa
Centrala Forserum, Nässjö kommun
MOHV Jönköping
2 095 000 kr
97 + 97 m²
6 rum
915 m² tomt

På Hästhovsvägen 32 finns alla förutsättningar för att skapa ert nya hem! Här erbjuds ett hemtrevligt hus som har det mesta och kan formas efter eget önskemål. Med en trivsam planlösning, underbar plan trädgård och i ett barnvänligt område så saknas här inget för att skapa drömboendet för hela familjen. Huset har idag en genomtänkt och trevlig entrévåning med ett fantastiskt ljust och öppet vardagsrum, praktiskt kök med matplats, badrum samt tre bra sovrum. Här kommer man även vidare ut till det inglasade uterummet som öppnar upp sig mot både trädgården och en ombonad altan. På nedre plan finns ett stort allrum, tilltaget sovrum, badrum med bastu, tvättstuga samt en väl tilltagen groventré med plats för både avhängning och förvaring. Plan trädgård med härliga ytor för umgänge blandat med fina blomstrade rabatter, buskar, träd, damm och ett underbart växthus med säkerhetsglas och automatisk ventilation. Beläget i ett lugnt villakvarter väster om centrala Forserum. Här finns grönområden och flera lekplatser på nära håll samt Rosenholmsskolan som erbjuder förskola upp till årskurs 9 och sporthall. I centrum några minuter bort med bilen finns matbutik, pizzeria, café, bageri, bibliotek, järnhandel, friskvårdcenter mm. Norr om centrum finns vårdcentral, idrottsanläggningar och fin badplats vid Storsjön. God kommunikation med både bra buss- och tågförbindelser. MAYBE IT´S TIME TO MOHV?

Visar alla 6