Utanå 38

Utanå, Norrtälje kommun Se på karta

2 795 000 kr

3 995 000 kr -30 %
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Tomtarea
2 530 m²
Byggår
1950

Ta chansen att förvärva en sjöfastighet på natursköna Utanå!

Vid vackra Utanåfladen ligger denna sjönärafastighet om 2 530m² med båthus, brygga och lada vid vattnet.

På fastigheten ligger en charmig sjöbod om 38m² som går att nyttja över sommaren, här finner du ett pentry samt sovrum.

Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område, god chans att skapa din egna oas och bygga huset du alltid drömt om med perfekt läge!

Plan och lättskötttomt som vetter mot Utanåfladen, fin stenmur, trevlig mini å som går längs hela tomten.

Via Utanåfladen och vidare ut på Ålandshav når du flertalet vackra fjärdar, närmaste fjärden är Björkö och nås på ca 15 minuter. Björkfjärden tar dig vidare till klassiska skärgårdsorter i den norra delen av Roslagen som Norrtälje, Älmsta, Grisslehamn och vidare upp till Öregrund. Söder om Björkfjärden ligger Lidöfjärden som tar dig vidare till södra delen av Roslagensskärgård och sedan hela vägen till Stockholm.

Utanå är ett naturskönt område och sommaridyll. Flertalet fina stugor, hus och gårdar som ger den perfekta sommarkänslan. Utanå ligger vid Ålandshav och har en egen flad.

Avlopp - Stenkista utan tillstånd.
Fiber- Är indraget vid tomtgräns men ej ansluten till fastigheten

Kommunikation finns lättillgänglig via buss, ca 15km till närmaste busshållplatsen Utanå vägskäl, det tar ca 15 minuter till Älmsta eller ca 6 minuter bussfärd till Väddöbackas livsmedelsbutik Resa med buss från Norrtälje stad tar ca en timme. Buss från Danderyds-sjukhus tar 50 minuter till Norrtälje, här reser du komfortabelt med dubbeldäckare och Wi-Fi på bussen.

Ca 3 km till Buss mot Norrtälje och Stockholm
Ca 6km till affär
Ca 18 km till Älmsta där det finns stor välsorterad mataffär, flera skolor, apotek, flera restauranger, järn/bygg affär, möbelaffär m.m.

Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn. Du kan här njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

Tillträde är flexibelt - varm välkommen att boka in visning eller åka förbi och tillträda tomten själva.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Niklas Davidsson

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Niklas Davidsson, Mäklarhuset Norrtälje
072-364 18 43
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas