Mäklare Niklas Davidsson

Niklas Davidsson

Om mig

Hej och varmt välkommen, mitt namn är Niklas Davidsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2019. Jag har sålt allt från bostadsrätter, fritidshus, villor till tomter. Jag bor och är uppvuxen i norra delen av Norrtälje kommun. Driven, lyhörd och noggrann fastighetsmäklare med snabb återkoppling!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rådavägen 138, Södra Råda, Norrtälje kommun

Rådavägen 138

Villa
Södra Råda, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 995 000 kr
65 + 10 m²
2 rum
4 290 m² tomt

Letar Ni efter ett torp med charm, lugn och en naturnära miljö? Välkommen till Råda, Väddö, där detta fantastiska hus erbjuder en lantlig tillvaro med moderna bekvämligheter. Den vackra röda stugan, omgiven av en välskött trädgård, bjuder in till lugna dagar. Huset är fördelat på 1-½ med oinredd vind, perfekt för ett att skapa efter önskemål. På entréplan möts ni av en välkommande hall, charmigt vardagsrum, gediget sovrum samt ett rejält kök med ingång till huset badrum med vattentoalett och dusch. Från köket finner ni även en utgång till tomten och farstukvist. Redskapsbod med goda förvaringsmöjligheter, samt ett utedass. Teknikdel i källaren. Fantastik tomt om 4 290m² med berg i dagen och stor gräsyta med plats för sport och lek! Vägen plogas under vintertid. Vatten - Egenborrad brunn året om Avlopp -Trekammarbrunn med infiltration Råda- en strategisk bra punkt för familjen, mellan orterna Norrtälje och Älmsta. Trevlig bad sjö med strand och brygga, perfekt plats att avnjuta en sommar dag på! Fina gångstråk längs Rådas naturreservat. Älmsta - når du på ca 10 minuters bilfärd eller en trevlig cykeltur till allmän service och flertalet aktiviteter för barnen. På bekvämt avstånd når du populära Edblads i Gåsvik, en välbesökt smyckesbutik samt restaurang, ett måste för sommaren! Närmsta tätorten är Älmsta och där finner du en välsorterad och trevlig ICA-butik i Älmsta, apotek, ombud för systembolaget m.m.! Välbesökta Eckerö linjen i Grisslehamn är också ett resmål som passar familjen. även ett fantastiskt spahotell som ligger vacker mot Ålandshav är ett måste, men mer finns där till! I Älmsta finns också busstation med bra kommunikationer till både Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn. Resa med bil till Norrtälje tar ca 20 minuter. Distans: - Norrtälje ca 17 km. - Älmsta ca 9 km - Grisslehamn ca 2,5 mil Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde är flexibelt.

Värdshusvägen 7C, Centrala Älmsta, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Värdshusvägen 7C

Lägenhet
Centrala Älmsta, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
750 000 kr
60 m²
2 rum
vån 2/3
5 259 kr/mån
12 500 kr/m²

• Stilfull och välplanerad bostad • Balkong i sydväst • Modernt kök • Bo kompromisslöst med närhet till parkering, tvättstuga samt det vardagliga. • Stabil förening Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
Elmsta Udde 39A, Älmsta centralt, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Elmsta Udde 39A

Lägenhet
Älmsta centralt, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 300 000 kr
73 m²
2 rum
vån 2/2
6 352 kr/mån
17 808 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Halavägen 49, Frötuna - Björknäs, Norrtälje kommun

Halavägen 49

Fritidshus
Frötuna - Björknäs, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 595 000 kr
42 m²
2 rum
2 411 m² tomt

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Plus
Tulka kyrkväg 12, Tulka, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Tulka kyrkväg 12

Fritidshus
Tulka, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
750 000 kr
68 m²
4 rum
2 720 m² tomt

Välkommen till Tulka Kyrkväg 12! Ett vinterbonat fritidshus om 60 kvm omsorgsfullt fördelat på hall, kök, toalett, sällskapsrum, två mindre sovrum och ett större sovrum - möjlighet till snabbt tillträde och en del större inventarier ingår. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Uteplats
Kvarnuddsstigen 9, Kvarnuddstigen - Herräng, Norrtälje kommun
Kvarnuddsstigen 9, Kvarnuddstigen - Herräng, Norrtälje kommun, bild 2
Kvarnuddsstigen 9, Kvarnuddstigen - Herräng, Norrtälje kommun, bild 3

Kvarnuddsstigen 9

Fritidshus
Kvarnuddstigen - Herräng, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 695 000 kr
75 m²
3 rum
2 600 m² tomt

Varmt välkommen till denna sommarpälar med åretruntstandar med närhet till bad-och båtplats vid havet! Kvarnudden är en fantastik plats med vacker grönska inom naturreservatet och som löper längs med havet. Fåtal grannar ger dig en perfekt oas som söker lugn och ro! Huset är fördelat på 1-plan om 75m² väldisponerade kvadratmetrar. Här erbjuds 2 sovrum, toalettrum med wc och handfat. stort och luftigt vardagsrum med värmande kamin. Vid vardagsrummet går det även att placera matbord och ta emot ett större sällskap för en trevlig middag . Praktiskt kök med bra arbetsyta och matplats. Utgång till altanen. Spatiös altan med utgång frånköket och med 2 nedgångar till tomten. Altanen sträcker sig från husets södra del till östra. Här kan du njuta av solen från lunch till kväll! Källare med gott om förvaringsutrymmen och teknik-del. Garage för 1 bil med gästhus. Planträdgårdstomt om 2 600m² med insynsskyddat läge mot grannar. Havsglimt kan ses under hela året men mer under vinter, höst och vår. På tomten finns det en bastubyggnad, gästhus, och en pergola med utegrill. Det här är verkligen plats att trivas på! På en promenad på ca 3 minuter är du nere vid havet, här kan man anlägga en båt för dagen och åka ut på egna äventyr, eller ta ett dopp och svalka sig för att sedan ta en lugn stund vid huset, du väljer! Herräng ligger beläget strax norr om Hallstavik i vackra Roslagen på bekvämt gångavstånd till havet med fina naturområden. Med egen båt tar man sig snabbt ut i Roslagens vackra skärgård. En rogivande plats i skärgården med tillgång till båtbryggor och bad. Herräng har ett levande sommarliv med Herräng Dance Camp, välrenommerad marina med restaurang, hamn och camping och det går att följa en del av det klassiska Roslagsloppet härifrån. Fina strövarstråk med välordnade spring/gång-spår, ett mycket speciellt slighögs-område som nås via marinan och är något man kanske inte har skådat innan. Pittoresk livsmedelsbutik Kuggen med allmän service och trevlig hamburgerbar vid centrum. Välordnade högtidsfiranden sker på Malmen IP. Till Hallstavik är det ca 1 mil som erbjuder b.la. Omtyckt utomhusbad och badhus, bra utbud på närservice som t.ex. vårdcentral, restauranger, butiker, systembolag. Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

  • Premium
Havsvägen 8, Hammarskogen, Norrtälje kommun
Havsvägen 8, Hammarskogen, Norrtälje kommun, bild 2
Havsvägen 8, Hammarskogen, Norrtälje kommun, bild 3

Havsvägen 8

Fritidshus
Hammarskogen, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 495 000 kr
30 m²
1 rum
2 412 m² tomt

Varmt välkomna till ett hemtrevligt fritidshus med stor potential. Med endast 5 minuters promenad ned till områdes välskötta badstrand sant båthamn så kan man lätt trivas i hammarskogens lunga och välordnad område1 Huvudhus om 30m² fördelat på ett plan med välkomnade hall med vedeldad spis, från hallen år du ett fräscht och praktiskt badrum med vakuumtoalett, tvättmaskin och trevlig duschhörna. Vidare leds in till vardagsrummet med plats för bäddsoffa. Hemtrevlig kök med enklare pentrydel och utgång till den härliga uteplatsen. Stor och trevlig altan som sträcker sig runt halva huset, insynsskyddat läge mot skogen med sol från morgon till kväll. Altanen är delvis under tak. Tomt om 2070m² med stora gräsytor för sport, lek och odling. Fin pergola, förråd om ca 15kvm för verktyg och trädgårdsredskap, går att nyttja som gäststuga om det så önskas. Från tomten når man strandlinjen på 5 minuterspromenad här erbjuds det fina promenadvägar, badplats, och en mycket välordnad båthamn där båtplats ingår i fastigheten.(se kartbild) Hammarskogen är ett mycket välordnat område där alla fastigheter har året runt vatten och gemensamt avlopp för vattentoalett. Här finns en båthamn med en plats för alla hus i föreningen samt en mycket fin badplats. I området finns även fotbollsplan, bouleplan m.m. Här anordnas varje år ett fint midsommarfirande. Hammarskogen är strategisk bra punkt mellan sommarorterna Älmsta och Grisslehamn, men flertalet utflyktsmål för familjen eller för den som söker avkoppling! Du finner även bruksorten Hallstavik på bekvämt avstånd som har mycket att erbjuda. Läs gärna mer under övrigt för mer områdesbeskrivning. Välkommen till Hammarskogen och ert nästa sommardröm!

  • Premium
Dragonvägen 17, Gottsta, Norrtälje kommun

Dragonvägen 17

Villa
Gottsta, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
3 595 000 kr
150 m²
4 rum
922 m² tomt

Ta chansen att förvärva en stilfull villa i natursköna Häverödal. På omtyckta och barnvänliga Dragonvägen erbjuds nu en sällanskådad chans att förvärva en stilfull och hemtrevlig villa i 1-plan med uppvärmt dubbelgarage och gästhus om 15m² Ett av områdets finaste hus och läge, denna fastighet bör upplevas på plats! Huset är fördelat på ett plan med loft med väldisponerade 150m². Huset erbjuder 2-3 sovrum varav ett större sovrum med eget badrum. Luftigt och spatiöst vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och matbord. Mysig braskamin som ger en hemtrevlig känsla. Utgång till uterummet . Påkostad och modernt kök. Praktisk tvättstuga/förråd med groventré. Tilltaget och uppvärmt dubbelgarage med plats för 2 bilar. Gästhus som passar perfekt för gästrum eller generationsboende. Soligt sydväst läge med sol från lunch till kväll på altanen med insynsskyddat läge, perfekt plats att avnjuta en god middag med trevlig sällskap. Tilltaget och uppvärmt dubbelgarage med platta på mark med golvvärme. Arbets/förvarings-del. Parkeringsplats för 2-3 bilar vid uppfarten och dubbelgarage med palts för 2 st. bilar. Kommunalt vatten och avlopp, fiber indraget och anslutet. Plan och lättskötträdgårdstomt i gavel med enskilt läge. Tomten är om 922m² (friköpt) med god plats för odling, lek och sport. Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med bil och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter. I Hallstavik finns förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX-bana, speedwayarena och golfklubb. Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel. Krypavstånd till populära Gottsta skola - kommunal grundskola F-6, sedan finns även högstadium och gymnasium i Hallstavik. Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla. Med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn, kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i!

  • Plus
Banvägen 3A, Häverödal, Norrtälje kommun

Banvägen 3A

Villa
Häverödal, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
695 000 kr
51 + 25 m²
3 340 m² tomt

Ta chansen att förvärva en lättskött tomt på populär, central och barnvänlig adress i mitten av Häverödal. Trevligt villaområde med återvändsgränd samt närhet till både skola och allmän service. Trädgårdstomt med natur runt om. Tomten är hopslagen av två samtaxerade fastigheter om 3 340m², huset på tomten är i rivningsskick och är 51 +25m². Tomten är placerad i sydöstläge med flertalet soltimmar, lugn gata med återvändsgränd samt är ett fåtal boende som passerar fastigheten. Byggrätter - 200m² totalt för huvudhus + förrådsbyggnad. Anslutningsavgifter är betalda för kommunalt VA. Går att upprätta som småindustriändamål och bostadsändamål. Hallstavik och Häverödal är en orter belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med bil och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter och 1,5 timme till Stockholm. Hallstavik finns förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX-bana, speedwayarena och golfklubb. HIK är den lokala idrottsföreningen och erbjuder ett rikligt föreningsliv för barn och vuxna. Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel. Bekväma avstånd till kommunal grundskola F-6, sedan finns även högstadium och gymnasium i Hallstavik. Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla. Med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn, kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde omgående - hör av dig till Niklas Davidsson 072-364 18 43 för kontakt!

  • Plus
Ortalavägen 233, Ortala, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ortalavägen 233

Fritidshus
Ortala, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
895 000 kr
34 + 4 m²
4 rum
2 760 m² tomt

Välkommen till sommaridyllen Ortala med närhet till Väddös vackra natur och vik! Fastigheten erbjuder 4 st charmiga stugor med stor gräsyta för lek och odling! Husen är placerade på en höjd som ger ett insynsskyddat läge från grannar och allmänheten. Perfekt plats att avnjuta sommaren med vänner och familj i lugn och ro samt skapa din egna oas! Huvudbyggnad om väldisponerade 34 + 4m² med stort vardagsrum med braskamin, murstocken delar in rummet mot köket och ger en delvis öppen planlösning mot köket och matplatsen. Modernt kök med köksluckor i fin gråton med matplats i anslutning och utgång till tomten. En trappa upp från vardagsrummet når ni husets övre plan med allrum och snedtak. Gästhus 1 (vid huvudbyggnad): Är ett praktiskt gästhus som är inrett till ett tvättrum med klinker på golvet och vitmålade väggar. Förbränningstoalett (fungerar ej), dusch och handfat. Bra yta med förvaringsmöjligheter. Gästhus 2 (mörkfasad): Stuga med utrymme för flertalet bäddar och förvaring. Stugan är uppdelad i två delar och går att avgränsa. Gästhus 3 (vid berget): Friggebod med plats för bäddar eller hobbyrum. Vedbod och Utedass. Sluttande fint vildvuxen ängstomt om 2760 m² med plats för lek, sport och odling. Fastigheten är belägen utanför detaljplanelagt område med god chans att bygga till eller byggna om efter önskemål. Närhet till badstrand och vacker natur vid Väddöviken. Ortala - ca 4,5 km från Älmsta centrum når du natursköna Ortala som löper längs med vackra Väddöviken. Närhet till trevliga vandringsstråk och omtyckta badet Bornan med fin badstrand, trevlig cykelväg intill Älmsta centrum. Älmsta Centrum erbjuder en mycket omtyckt och välsorterad ICA Supermarket, apotek och populära restaurangen Ankaret. Utanför Älmsta finner du omtalade Bondens Glasskalas och Bondens Burgare. Orterna Hallstavik och Grisslehamn når du på ca 10-15 minuters bilfärd, där flertalet aktiviteter finns för både barn och vuxna. För att nämna några så har du barnvänligt och populärt utomhusbad i Hallstavik, omtyckta Eckerölinjen i Grisslehamn med båtturer till Åland, men mer finns därtill! I Älmsta finns också busstation med bra kommunikationer till både Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn. Närmaste busshållplats ligger vid vägen i direkt anslutning till fastigheten och tar dig vidare till Älmsta eller Hallstavik. Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn. Här kan du njuta av ett rikligt friluftsliv och skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här är en kommun att leva, bo och njuta i!

NORRTÄLJE GOTTSTA 4:27, Gottsta, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

NORRTÄLJE GOTTSTA 4:27

Tomt
Gottsta, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
300 000 kr
609 m² tomt

Ta chansen att bygga ert drömboende på central adress med naturen runt hörnet! Finns även möjlighet att köpa tomten bredvid GOTTSTA 4:26. Uppvuxen trädgårdstomt om 609m², placerad i sydöstläge med flertalet soltimmar. Gata med återvändsgränd. Trevligt villaområde med närhet till natur, skola och allmän service. Byggrätter fom 200m², två våningar. Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med bil och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter. I Hallstavik finns förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX-bana, speedwayarena och golfklubb. HIK är den lokala idrottsföreningen och erbjuder ett rikligt föreningsliv för barn och vuxna. Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel. Krypavstånd till populära Gottsta skola - kommunal grundskola F-6, sedan finns även högstadium och gymnasium i Hallstavik. Du när även uppskattad Tempobutik på bekvämt avstånd. Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla. Med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn, kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde enligt överenskommelse - hör av dig till Niklas Davidsson 072-364 18 43 för kontakt och information!

Digrudavägen 7, Tulka, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Digrudavägen 7

Villa
Tulka, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 300 000 kr
48 + 44 m²
4 rum
2 080 m² tomt

Har ni drömt om att komma iväg från stress och buller, att kunna gå ut med en kopp kaffe och lyssna på fågelsång och vindens sus i träden? Här kan drömmen bli verklighet! Mitt i Roslagens vackra kulturbygd, är en liten oas nu till salu! Här råder lugn och ro. Boningshus om 48+44m² boarea fördelat på 1,5-plan. Huset har genomgående lantligstil och inger en hemtrevligkänsla i varje rum och vrå. På entréplanet erbjuds en rejäl hall likt en farstukvist med ingång till huset samt duschrummet. Duschrum med duschkabin och tvättmaskin. Wc (vattentoalett) finner ni under trappen. Vidare möts ni av husets luftiga vardagsrum. Sovrum/konors rum och sedan husets hjärta köket! Via en trapp upp från hallen når ni det övre planet med ett hemtrevligt allrum samt ett gediget sovrum. Bullerby-lada i två våningar som nås från uppfarten samt tomten, bra med förvaringsmöjligheter för allt den händige och trädgårdsintresserade behöver! Altan däck i anslutning till ingången till huvudhuset, fint trädäck med plats för soffgrupp och grillen. Nuvarande ägare har bott permanent under längre tid. Vägen plogas under vintertid Den välskötta trädgårdstomten om 2080m² lligger fint i området, inramad av trevlig natur och fina grannhus runt om. Här kan man avnjuta solen hela dagen eller sitta i skuggan med solstrålarna medans man avnjuter en trevligstund! Vatten: Egenborrad brunn(året runt) Avlopp: 3-Kammarbrunn (utan tillstånd) Fiber: Betalt och indraget Renoveringar utförda av nuvarande ägare: -Bytt tak 2014 -Målat om huset 2014 Fastigheten är belägen utanför detaljplanerat område vilket ger chansen att bygga efter eget önskemål och skapa din egen oas! Goda kommunikationer med SL-buss vid landsvägen. En färd på ca 5 km, omkring 10 minuter tar er till Hallstavik där det mesta finns, bland annat skola och förskolor, tre matbutiker, bank, pizzerior, restaurang och Systembolaget. Här finns också ett populärt utomhusbassängbad och nybyggt badhus. Från Hallstavik går bussar till Väddö, Norrtälje, Uppsala och Stockholm. Cirka 6,5 km åt andra hållet (norrut) ligger det gamla gruvsamhället Herräng, känt för sitt årliga dansläger med deltagare från hela världen. I Herräng finns sandstrand i Saltsjön och bad från klippor. Den stora Marinan har bensinstation och en sjösättningsramp, och med egen båt kan man ta sig ut bland öarna och till Albert Engströms Grisslehamn. Vill man ta en längre tur finns Gräsö och Öregrund inom räckhåll. Marinans populära restaurang ligger precis vid vattnet. Intill hamnen ligger också ett märkligt månlandskap bestående av järnmalmsslig från malmbearbetningen som upphörde i mitten av 1900-talet. Hallstavik och Herräng ligger i Norrtälje kommun, som i övrigt kan erbjuda ett liv som passar alla, med sin fina natur, naturreservat och Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slutar i pittoreska Grisslehamn. Det finns rikt föreningsliv och många aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde enligt överenskommelse - varmt välkommen på visning!

Bredsundsvägen 10, Korrnäs/Herräng, Norrtälje kommun

Bredsundsvägen 10

Fritidshus
Korrnäs/Herräng, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
995 000 kr
40 m²
2 rum

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Vigelsjövägen 6c, Vigelsjö, Norrtälje kommun

Vigelsjövägen 6c

Lägenhet
Vigelsjö, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
995 000 kr
53,2 m²
1 rum
vån 1/4
2 795 kr/mån
18 703 kr/m²

Accepterat pris och ny visning! Pass på! Ta chansen och sätt din egna prägel på din nästa bostad, du är varmt välkommen till denna oslipade diamant i natursköna Vigelsjö med stadspulsen som nås på en kort promenad! Nu saluförs en väldisponerad 1,5: a om 53m² i omtycka och natursköna Vigelsjö! Genomgående ljus och trevlig bostad. Stort badrum med badkar, egen tvättmaskin och förberett för torkmaskin. Lättmöblerat och charmigt kök med plats för matbord samt goda arbetsytor. Luftigt och lättmöblerat vardagsrum som går att med enkla medel bygga till ytterligare ett rum eller en sovalkov. Stora fönster i samtliga rum (förutom badrummet och klädkammare) i två väder streck med trevlig ljusinsläpp till bostaden. Källarförråd i huset. I Vigelsjö har man nära till det mesta. Gröna och sköna strövområden och motionsspår vid sjön Lommaren, där det populära Lommarbadet är inbjudande i fin kvällsol sommartid. Vintertid en självklar plats för skridskoentusiaster. Du har även flertalet fina lekplatser för de yngre. På kortare promenadavstånd finns Knutby torg med flertalet stora mataffärer och annan handel och vill man promenera till den vackra stadskärnan i Norrtälje så gör man det tryckt på gång och cykelväg. Bra pendlarläge både om man bil- eller busspendlar. Brf Prästkragen - Omtyckt och välskött förening belägen i lugnt område med närhet till det allmänna och fantastisk natur. Norrtälje stad erbjuder flertalet butiker, restauranger med en mysig och anrik miljö! Flera mysiga parker för picknick, sport och lek. Nya Norrtälje Hamn är i sin expansionsfas och har satt en fin prägel till stadskärnan med vacker och trevlig promenadstråk längs med Norrtäljeviken via hamnen eller societetsparken. Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn där du kan njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgårds som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse - vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde önskas omgående eller enligt överenskommelse. Varmt välkomna på visning av denna fina lägenhet!

  • Hiss
Flottskärsvägen 186B, Flottskär, Norrtälje kommun

Flottskärsvägen 186B

Tomt
Flottskär, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Stockholms Skärgård
1 495 000 kr
2 559 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en skogstomt med potential, utanför detaljplanerat område med förhandsbesked med byggnation av enbostadshus och en komplement byggnader. Tomten liggen i ett mysigt och lantligt område med vattnet intill! Fin skogstomt om 2 559m² med berg i dagen samt i utanför detaljplanerat område. Tomten planeras att bebyggas med ett smakfullt inrett fritidshus med moderna teknikaliteter. Möjlighet finns att förvärva tomten innan byggnationens start alternativt förvärva tomten och var med och utforma huset själv med entreprenaden. Ca 1,5 km till bad och möjlighet till båtplats i Ramviken. Vackert område med Roslagsleden och mysiga skogar som granne. Flottskär erbjuder en vacker miljö med rogivande inslag som fin natur, bagghusfjärdens fagra inlopp, trevlig landsväg som leder dig till Älmsta Centrum med välsorterad och omtyckt ICA-butik, busstorg med resa mot Björkö, Norrtälje, Stockholm samt Singö. Du finner även apotek. Du har den trevliga restaurangen Ankaret tvärsöver gatan. Här finns även förskola, låg, mellan och högstadieskola inom gångavstånd. Älmsta har ca 1400 invånare året runt, men lever upp på sommaren då många sommargäster besöker samhället för att handla, äta något gott eller kanske delta i någon av alla aktiviteter som arrangeras här under sommaren. Väddö IF har ett rikt förenings liv och välordnad anläggning för diverse sporter. Gym nås på 10 minuters promenad. Fin golfbana och båtklubb vid viken på bekvämt avstånd. På en åktur om 30 minuter når du Norrtälje med en levande stadskärna och stormarknader. Distans: - Älmsta ca 9 km - Norrtälje ca 30 km Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn. Du kan här njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde önskas enligt överenskommelse, välkommen att besöka tomten när det passar er

Visar alla 15