Mäklare Niklas Davidsson

Niklas Davidsson

Om mig

Hej och varmt välkommen, mitt namn är Niklas Davidsson och jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2019. Jag har sålt allt från bostadsrätter, fritidshus, villor till tomter. Jag bor och är uppvuxen i norra delen av Norrtälje kommun. Driven, lyhörd och noggrann fastighetsmäklare med snabb återkoppling!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Dalbyvägen 15 A, Färsna, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Dalbyvägen 15 A

Lägenhet
Färsna, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 095 000 kr
37 m²
1 rum
vån 1/2
3 600 kr/mån
29 595 kr/m²

Ring för visning! Passa på! Ta chansen och förvärva en stilfull och modern bostad med lantligt läge och uteplats i ostört solläge! Stilfull och ljus markplanslägenhet i gavel med välplanerade 37m². Bostaden erbjuder en praktisk hall med klinkergolv och flertalet garderober. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet i moderna färger med en trevlig duschhörna med hopfällbara glasdörrar och en egen tvättmaskin. Ljust och modernt kök med plats för matbord, en skiljevägg mellan kök och vardagsrum med delvis öppning som skapar en social yta mellan rummen, samt ett trevligt ljusflöde genom bostaden. Luftigt vardagsrum/sovrum med gott om plats för soffa, säng och skrivbord. Fint fönsterparti med trevligt ljusinsläpp och utgång till den trevliga uteplatsen. Uteplatsen, under tak och om ca 10m², har ett insynsskyddat läge mot parkeringen i sydväst. Här kan man avnjuta solen från lunch till kväll i ro eller i gott sällskap! Föreningens parkering ligger i anslutning till bostaden och går att hyra för en låg kostnad. Nära till tvättstuga och ett förråd på 6,5m² i anslutning till bostaden. Endast en ägare av bostaden sedan byggåret! Renoveringar av nuvarande ägare: 2014 - Persienner i alla fönster. Extra fin dörr till wc/dusch. 2015 - Titthål i ytterdörren. 2022 - Ny tvättmaskin och öppnat upp ett "fönster" i väggen mellan kök och rum. BRF Ängslövet är en omtyckt förening bildad 2013. I Färsna bor du med direkt närhet till naturen, med elljusspår och Färsna gård alldeles runt knuten. Knutby torg ligger inom promenadavstånd och erbjuder ett rikligt utbud av allmän service och stormarknader. Goda kommunikationer med buss vid vägen tar dig till Norrtälje Busstation på ca 7 minuter. Härifrån når du kommunens alla hörn samt Stockholm. Resan till Danderyds sjukhus tar ca 50 minuter och då åker du med dubbeldäckare med WIFI-anslutning. Du når E18 söderut och landsväg 76 norrut på ca 10 minuters bilfärd. På ca 5 minuters bilfärd (ca 1,5 km) når du Norrtäljes stadskärna med flertalet butiker, restauranger och en mysig och anrik miljö! Det finns flera mysiga parker för picknick, sport och lek. Nya Norrtälje Hamn är under expansion och har satt en fin prägel på stadskärnan. En vacker och trevlig promenad längs Norrtäljeviken via hamnen eller societetsparken får inte missas! Kommunen har för övrigt mycket att erbjuda för alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat och Roslagsleden som börjar i Danderyd och slutar i Grisslehamn. Du kan njuta av ett rikt friluftsliv och skärgårdsliv med god tillgång till Roslagens skärgård, som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns ett stort föreningsliv och många aktiviteter som passar både vuxna och barn. Det här är en kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde önskas omgående eller enligt överenskommelse. Flexibelt tillträde - Varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Kusbyvägen 2, Centrala Hallstavik, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Kusbyvägen 2, Centrala Hallstavik, Norrtälje kommun, bild 2
Kusbyvägen 2, Centrala Hallstavik, Norrtälje kommun, bild 3

Kusbyvägen 2

Villa
Centrala Hallstavik, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 495 000 kr
68 + 65 m²
3 rum
1 426 m² tomt

Varmt välkommen till Kusbyvägen 2! Huset med stor potential och yta förfamiljen! Huset är belägen i gavel på återvändsgata(enkel riktad väg) i barnvänligt och populärt område med naturen runt hörnet samt närhet till Hallstavikscentrum! Hemtrevligt gavelhus med stora rum och potential att renovera huset efter era drömmar och önskemål med ny renoverat kök! På entréplanet möts du av en stor hall och passage som binder ihop husens alla rum, I anslutning till hallen så finner du duschrummet, sedan så möts du av två gedigna sovrum. Stort och luftigt vardagsrum med mysfaktorn öppen spis med insats samt utgången till balkongen i trevligt sydväst-läge, här kan man avnjuta en trevlig middag med vänner och familj. Nyrenoverat modernt och stilfullt kök med matplats. I början av hallen finner du trappen ned till källarplanet. På källarplanet möts du av en hall som binder ihop samtliga rum på planet, vidare så möts du av oinredd gillestuga som går att nyttja efter önskemål, tvättstuga, pannrum samt extra förråd. Stor garagedel med förrådsyta. Altan vid entrén, bra med plats för soffgrupp och grillen. Tomt om 1426m² med en stor plangräsmatta med en del fruktträd, perfekt yta för att odla, sporta eller leka. Kommunalt VA, grunden är dränerad och grundisolerad. Ett stenkast från bostaden når man förskolor, lekparker samt vacker natur. På en trevlig promenad finner du Hallstaviks centrum med bra utbud av det allmänna! Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med bil och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter. I Hallstavik finns förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX-bana, speedwayarena och golfklubb. HIK är den lokala idrottsföreningen och erbjuder ett rikligt föreningsliv för barn och vuxna. Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel. Bekväma avstånd till kommunal grundskola F-6, sedan finns även högstadium och gymnasium i Hallstavik. Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla. Med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn, kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i! Varmt välkommen att boka in dig på visning!

  • Premium
Flottskärsvägen 186B, Flottskär, Norrtälje kommun

Flottskärsvägen 186B

Tomt
Flottskär, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Stockholms Skärgård
1 495 000 kr
2 559 m² tomt

Nu finns chansen att förvärva en skogstomt med potential, utanför detaljplanerat område med förhandsbesked med byggnation av enbostadshus och en komplement byggnader. Tomten liggen i ett mysigt och lantligt område med vattnet intill! Fin skogstomt om 2 559m² med berg i dagen samt i utanför detaljplanerat område. Tomten planeras att bebyggas med ett smakfullt inrett fritidshus med moderna teknikaliteter. Möjlighet finns att förvärva tomten innan byggnationens start alternativt förvärva tomten och var med och utforma huset själv med entreprenaden. Ca 1,5 km till bad och möjlighet till båtplats i Ramviken. Vackert område med Roslagsleden och mysiga skogar som granne. Flottskär erbjuder en vacker miljö med rogivande inslag som fin natur, bagghusfjärdens fagra inlopp, trevlig landsväg som leder dig till Älmsta Centrum med välsorterad och omtyckt ICA-butik, busstorg med resa mot Björkö, Norrtälje, Stockholm samt Singö. Du finner även apotek. Du har den trevliga restaurangen Ankaret tvärsöver gatan. Här finns även förskola, låg, mellan och högstadieskola inom gångavstånd. Älmsta har ca 1400 invånare året runt, men lever upp på sommaren då många sommargäster besöker samhället för att handla, äta något gott eller kanske delta i någon av alla aktiviteter som arrangeras här under sommaren. Väddö IF har ett rikt förenings liv och välordnad anläggning för diverse sporter. Gym nås på 10 minuters promenad. Fin golfbana och båtklubb vid viken på bekvämt avstånd. På en åktur om 30 minuter når du Norrtälje med en levande stadskärna och stormarknader. Distans: - Älmsta ca 9 km - Norrtälje ca 30 km Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade naturreservat samt Roslagsleden som har sin början från Danderyd och slut i Grisslehamn. Du kan här njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intressen, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde önskas enligt överenskommelse, välkommen att besöka tomten när det passar er

Lagevägen 5, Centrala Hallstavik, Norrtälje kommun

Lagevägen 5

Tomt
Centrala Hallstavik, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
460 000 kr
2 000 m² tomt

Pass på! Ta chansen att förvärva en lättskött tomt på populär, central och barnvänlig adress. Trevligt villaområde med återvändsgränd samt närhet till både skola och allmän service. Klassisk trädgårdstomt med natur runt om 2 000m². Tomten är placerad i sydöstläge med flertalet soltimmar, lugn gata med återvändsgränd samt är Lagevägen en stickväg med enbart fåtal boende som passerar. Byggrätter - 200m² totalt för huvudhus + uthus och 4,6meter i höjd för huvudhus och 2,5 meter för uthus. Anslutningsavgifter är betalda för kommunalt VA! Hallstavik är en ort belägen i norra Roslagen med närhet till både natur och hav. Uppsala ligger på ungefär en timmes pendlingsavstånd, både med bil och direktbuss. Till Norrtälje tar det ca 40 minuter. I Hallstavik finns förskola, grundskola samt gymnasium. Som nöjen finns bland annat Hallstaviks populära utomhusbad, en BMX-bana, speedwayarena och golfklubb. HIK är den lokala idrottsföreningen och erbjuder ett rikligt föreningsliv för barn och vuxna. Serviceutbudet är väldigt bra, flera livsmedelsbutiker, restauranger, bank, apotek, systembolag, till och med en uppskattad bokhandel. Bekväma avstånd till kommunal grundskola F-6, sedan finns även högstadium och gymnasium i Hallstavik. Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla. Med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn, kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde flexibelt.

Esplanaden 13, Centralt - Grossgärdet, Norrtälje kommun

Esplanaden 13

Lägenhet
Centralt - Grossgärdet, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
1 050 000 kr
28,9 m²
1 rum
vån 3/3
2 470 kr/mån
36 332 kr/m²

Nytt pris och ny visning! , Pass på! Nu finns chansen att förvärva en stilfull och hemtrevlig bostad med väldisponerade kvadratmetrar belägen på central adress! På Esplanaden 13 erbjuds nu en väldisponerad 1:a om ca 29m² högst upp i huset med hiss. Bostaden är genomgående stilfull med parkettgolv, klinker i hallen samt vitmålade väggar. Smakfullt inrett badrum. Modernt kök med matplats för två personer i anslutning. Luftigt allrum med plats för dubbelsäng, skirbordmöbel och TV-möbel. Fönster parti med trevlig ljusinsläpp i bostaden. Källarförråd och tvättstuga i huset. Kompromisslöst boende med närhet till precis allt, Norrtäljes stadskärna nås på en promenad om 5 minuter med välsorterat och rikligt utbud. Låg avgift och lugn och ekonomistarkförening! BRF Tornfalken- Omtyckt och mycket välskött förening med god enkomi! belägen i lugnt område med närhet till Norrtäljes stadskärna. Att bo vid Norrtäljes stadskärna ger många fördelar oavsett ålder eller intresse, med gångavstånd till rikligt och välsorterat utbud av restauranger, shopping m.m. En trevlig promenad bort ligger Norrtäljes fina socitetspark och hamn, här erbjuds vacker natur och fina promenad fram till Kärleksuddens eller Borgmästarholmen för en dag i solen eller bad. Nya Norrtälje Hamn är sin expansionsfas och har satt en fin prägel till stadskärnan, vacker och trevlig promenadgång längs Norrtäljeviken via hamnen eller societetsparken får ej missas! Efter 15 minuters promenad når du Sportcentrum med stora friidrottsplaner, isrink både inne och ute, Friskis & svettis samt flera fotbollsplaner. En trevlig promenad bort ligger kärleksudden badplats och restaurang. På cykelavstånd finns vacker natur och välordnade springspår både vid campus och fågelsångens elljusspår. Stormarknader nås på 10 minuters promenad vid Flygfältets Handelsområde med allmänservice med populär ICA Flygfyren, gym, apotek m.m. Bekvämt pendlingsavstånd till Stockholm, 10 min lugn promenad till bussen alternativt lokal buss om 2 minuter når du Norrtälje busstation, sedan resa i dubbeldäckarna med WIF fram till hållplats Danderyds sjukhus på ca 50 minuter. Du når E18 södergående och landsväg 76 norrgående på ca 5 minuters bilfärd. Stormarknader på Knutby torg nås på bilfärd om ca 10 minuter med flertalet storbutiker, allmän service och populära Padel Center. Gångavstånd till Norrtälje seglarsällskap för den båtintresserade. Kommunen har för övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt roslagsleden som har sin början vid Danderyd och slut i Grisslehamn kan du njuta av ett rikligt friluftsliv, skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här en Kommun att leva, bo och njuta i! Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Mer info inkommer under veckan - Så ta chansen innan någon annan gör det, hjärtligt välkommen på visning!

  • Hiss
Bergbyvägen 3, Hammarskogen, Norrtälje kommun

Bergbyvägen 3

Fritidshus
Hammarskogen, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
2 150 000 kr
66 m²
3 rum
2 070 m² tomt

Varmt välkomna till ett hemtrevligt fritidshus med fina lantliga detaljer och åretruntstandard, belägen i natursköna hammarskogen med välordnad samfällighetsförening som sköter om området med bravur samt närhet till egen båt-och badplats! Huset är tilläggs-isolerat, har 3-glasfönset och nytt tak från 2016. Huvudhus om 66m² fördelat på ett plan med fräscht badrum uppdelat i två delar, första delen med vakuumtoalett och handfat med kommod, och andra delen (utbyggd) med duschhörna och tvättmaskinsdel. Vidare leds in till det luftiga vardagsrummet med mysfaktorn braskamin. Spatiöst kök med öppenplan lösning mot matrummet, praktiskt köks del med bra arbetsyta, ljus och modernt kök. Stort matrum med god plats att mottag ett större sällskap. samt utgång till altanen. 2 sovrum vara med plats för bäddar. Trevlig gäststuga med plats för dubbelsäng. Stor och trevlig altan som sträcker sig runt halva huset, insynsskyddat läge mot skogen med sol från morgon till kväll. Tomt om 2070m² med stora gräsytor för sport, lek och odling. Fin pergola, förråd om ca 15kvm för verktyg och trädgårdsredskap, går att nyttja som gäststuga om det så önskas. Från tomten når man strandlinjen ca 1 km bort där det finns fina promenadvägar, badplats, och en mycket välordnad båthamn där båtplats ingår i fastigheten. Hammarskogen är ett mycket välordnat område där alla fastigheter har året runt vatten och gemensamt avlopp för vattentoalett. Här finns en båthamn med en plats för alla hus i föreningen samt en mycket fin badplats. I området finns även fotbollsplan, bouleplan m.m. Här anordnas varje år ett fint midsommarfirande. Stabil förening med mycket god ekonomi. Välkommen till Hammarskogen!

NORRTÄLJE ORTALA 4:17 & 4:33 Adress Ortalavägen 245, Ortala, Norrtälje kommun
  • Budgivning med BankID pågår

NORRTÄLJE ORTALA 4:17 & 4:33 Adress Ortalavägen 245

Gård/Skog
Ortala, Norrtälje kommun
Mäklarhuset Norrtälje
4 995 000 kr
200 + 28 m²
8 rum
6,2 ha tomt

Nytt pris & Ny visning! Äntligen! Nu är den här, fastigheten som dom flesta söker men inte finner! I natursköna och populära Ortala erbjuds nu en trevlig gård för familjen, stall med närhet till den egna ridbanan, 20*35 m, med belysning och underlag av ridbanegrus (idag gräsbevuxen). Gården har ca 6 hektar mark att nyttja efter önskemål, för odling, hästar eller annan djurhållning. Ni väljer helt enkelt själva! Stor och trevlig mangårdsbyggnad fördelat på två plan med 5 sovrum, stort och hemtrevligt kök, spatiöst och stilfullt inrett vardagsrum, med öppet till taknock som ger en härlig rymd, inbyggt akvarium om 540 liter, nyinstallerad braskamin för extra mysfaktor! 3 st. toaletter/badrum. Ett badrum på vardera plan i moderna färger med vattentoalett och dusch/badkar och en liten toalett i direkt anslutning till "master bedroom". Centraldammsugare. 4 st. altaner vara 3 ligger i anslutning till huset. Den 4:e altanen är placerad på tomten med flertalet soltimmar och bra plats för att bygga pool om man så önskar. Fiber indraget till huset, busshållplats (Skogshill) utanför vid vägen, tar dig lätt vidare till Älmsta på 12 minuter och 20 till Hallstavik. Parkeringsplats för 3-4 bilar vid uppfarten. Vattenburen golvvärme i den tillbyggda delen. En äldre garagebyggnad mellan stall och ridbana, som passar för förvaring av hösilagebal. Används idag som förråd. 3 st hundgårdar. 1 äldre och 2 nyare. Jakt- och fiskerätt, bl.a. kräftfiske i sjön Bornan. Båtplats tillhör fastigheten vid väddviken samt vid sjön Bornan. Badplats finns, ca 300 m från fastigheten. Total tomtareal om 62 192m² som fördelas följande: Vacker och trevlig trädgårdstomt om 2 292m². Stora gräsytor med plats för sport, lek och odling. Litet växthus nyligen uppfört. Stor jordbrukstomt med potential om 59 900m² Äldre stall med 3 boxar samt uppvärmd sadelkammare och foderum, indraget vatten. Stallet ligger i närhet till den egna ridbanan med belysning och underlag av ridbanegrus (idag gräsbevuxen) , om 700m², som idag nyttjas för hundträning. Skogsdel med yta för att anordna hästhagar eller för diverse djurhållning. En del av ägorna har använts för utsättning av fältfågel (rapphöns och fasan). Skogen erbjuder svamp och bär, samt egen ved till kaminen! Utanför detaljplanelagt område- god chans att bygga till eller om byggnader efter önskemål. Gården är klassad som jordbruksfastighet och kräver förvärvstillstånd. Ortala - ca 4,5 km från Älmsta centrum når du natursköna Ortala som löper längs med vackra Väddöviken. Närhet till trevliga vandringsstråk och omtyckta badet Bornan med fin badstrand, trevlig cykelväg intill Älmsta centrum. Älmsta Centrum erbjuder en mycket omtyckt och välsorterad ICA Supermarket, apotek och populära restaurangen Ankaret. Utanför Älmsta finner du omtalade Bondens Glasskalas och Bondens Burgare. Orterna Hallstavik och Grisslehamn når du på ca 10-15 minuters bilfärd, där flertalet aktiviteter finns för både barn och vuxna. För att nämna några så har du barnvänligt och populärt utomhusbad i Hallstavik, omtyckta Eckerö linjen i Grisslehamn med båtturer till Åland, men mer finns därtill! I Älmsta finns också busstation med bra kommunikationer till både Norrtälje, Stockholm och Grisslehamn. Närmaste busshållplats ligger vid vägen i direkt anslutning till fastigheten och tar dig vidare till Älmsta eller Hallstavik. Kommunen har i övrigt att erbjuda ett liv som passar alla, med sitt fina naturliv, bevarade reservat samt Roslagsleden som har sin början i Danderyd och slut i Grisslehamn. Här kan du njuta av ett rikligt friluftsliv och skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktiviteter som passar allas intresse, vuxen som barn. Det här är en kommun att leva, bo och njuta i!

  • Plus

Visar alla 7