Klerebo Bergsäter 4

Bankeryd-Klerebo, Jönköping Se på karta

625 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Annat
Antal rum
2,5 rum
Boarea
44 m²
Tomtarea
400 m²
Byggår
1954
Driftkostnad
7 971 kr/år
Arrende
2 000 kr/år
Antal besök
11 110
Dagar på Hemnet
16

Med fantastisk utsikt över Klerebodammen ligger denna mysiga stuga inbäddad i natursköna omgivningar. Hit tar ni er smidigt med bil från närliggande Bankeryd och centrala Jönköping som endast ligger ca 1,2 mil bort. Väl framme välkomnas ni av en mysig stuga med härlig veranda varifrån ni har utsikt över sjön och omkringliggande hagar där djuren betar fridfullt. Känslan av "landet" blir genast påtaglig och trots att ni inte är långt från stan slipper ni störande trafikbuller och stressande stadspuls. Detta är verkligen en plats att ladda batterierna på!

Utöver den mysiga stugan finns så mycket mer på tomten. Här har nuvarande ägare låtit bygga en bastu med relaxavdelning (2020) i anslutning till uteduschen. Tänk att få landa i bastun efter ett svalkande dopp i sjön en varm sommarkväll- livskvalité på hög nivå!

Här finns även en pergola som är belägen för att maximera både solchanserna och de vackra vyerna. På baksidan av stugan finns en plan gräsyta som lämpar sig utmärkt för lek och spel. En mindre badstrand finns ca 150 meter från stugan. I närområdet finns massor av härlig natur och i Bankeryd (ca 5 km bort) finns all tänkbar service. För den golfintresserade finns Sand golf club endast ca 5 km bort- en bana i toppklass.

Sammanfattningsvis är detta en stuga och en plats som passar alla som önskar sätta lite lättillgänglig guldkant på tillvaron. Missa inte detta lilla paradis- anmäl ert intresse till ansvarig mäklare redan nu för att säkra sommarplanerna 2021! Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Jönköping