Hultås Sandslätt 394

Bokenäs, Uddevalla Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Tomtarea
2 007 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1930
Driftkostnad
11 380 kr/år
Antal besök
3 191
Dagar på Hemnet
3

Västkusten när den är som bäst! Fritidsboende med unika inslag - milsvid havsutsikt, lummig fridfull trädgård, bohuslänska klippor och närhet till bad- och båtliv.

Det ombyggda torpet från slutet av 1920-talet är idag ett fritidshus om 2 r.o.k. med toalett. Genom Wikströms bygg har man låtit torpet växa med modernt stort kök och ett sovrum med toalett som smälter samman med originalbyggnaden. Vardagsrummet är öppet upp till nock och den mysiga glasverandan ligger insynsskyddad.

En trappa till toppen på berget leder oss upp till gästhuset. Byggnaden har fått en unik plats då området runt omkring är strandskyddat och ligger inom naturvårdsområde. Den vackra vyn över Gullmarsfjorden och Lysekil är som balsam för själen. Gästhuset är tilläggsisolerat och el är indraget (ej vatten).

Från Hultås har man hela kusten inom räckhåll för trevliga dagsutflykter - Lysekil, Kungshamn/Smögen, Grebbestad och Fjällbacka. Skaftö är en riktig pärla med sina små och charmiga samhällen som Grundsund, Rågårdsvik och Fiskebäckskil.
Med båt når man snabbt småkobbar och mysiga passager. Här ligger bl.a. pittoreska Bassholmen och på några minuter nås Småholmarna med sin barnvänliga lagun.

I närområdet finns flera båtvarv och hamnar b.la. Källviken och hamnen i Oxevik där det finns platser kvar för säsongen, pris 2750 kr - 5700 kr.

- Bostaden är besiktigad och doldafelförsäkrad. Protokoll delas ut på visning.
- Nytt kök 2016
- Nytt avlopp 2015
- Parkering för flera bilar
- Fiber finns vid tomtgräns (Dragsmarks fiber)

Varmt välkommen på visning!

(Kontakta ansvarig mäklare för mer info: Peter Malm på Fastighetsbyrån 0703-306953)

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uddevalla

Visningstider

  • 7
    jun
    Sön 7 jun kl. 13:00–14:00
    Välkommen att boka!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.